Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.06, 12:24 | Üzenet # 801 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - De azt én élvezem tudod.*Kuncogok.* - Talán egy szexi félisten miatt?*Pillantok rád és féloldalas mosollyal, majd felnevetek.* - Olyan kis érzékeny vagy.*Nagyon élvezem, hogy egyre jobban reagálsz rám. Tovább tágítalak egészen addig amíg nem leszel elégé laza. Kihúzom az ujjaim, majd a farkam elővéve, ami már kőkemény elkezdek beléd hatolni miközben csókollak.* - Milyen forró vagy...*Nyögöm és amint benned vagyok várok.* - Nem kényelmetlen?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.06, 23:11 | Üzenet # 802 |
 Yaoista
| - Igen, tudom. *Kuncogok én is.* - Talán. *Cirógatom meg az arcod.* - Meg tudod nagyon szerény is. *Kuncogok halkan. Kissé elvörösödöm, ahogy beszólsz az érzékenységemre. Igen csak nyögdécseltem, ahogy ujjaztál és már jóval hamarabb ellazultam, mint eddig.* - Pedig hozzád sem értem. *Jegyzem meg farkadra. Hangosan belenyögtem csókunkba, mikor belém jöttél és a nyakad is átöleltem közben.* - Te is... *Suttogom ajkaidra és köréd fonom a lábaim.* - Nem. *Nyaltam végig ajkaidon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 18:19 | Üzenet # 803 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom a talánra, majd felnevetek.* - Az a legfőbb erénye.*Vigyorgok.* - Olyan szép a színed.*Tényleg imádom, amikor zavarba jössz.* - Elég csak rád néznem és hallgatnom a hangod.*Suttogom az ajkaid közé.* - Akkor jó.*Kezdek el mozogni és az egyik mellbimbód kezdem el csócsálgatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 18:39 | Üzenet # 804 |
 Yaoista
| - Bizony. *Nevetek veled én is.* - Tudom, élvezed. *Mosolyodom el, de attól még igen zavarba voltam. Tényleg nem szoktam hozzá, hogy valaki ennyire finoman bánjon velem.* - Ez ne is változzon. *Suttogom én is. Élveztem, hogy ennyire fel tudlak izgatni. Mozgásodra egy nagyobbat nyögtem és élvezkedtem. Mellbimbómra szűkebb lettem és jobban nyögtem.* - Igor... *Ölellek jobban magamhoz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 19:14 | Üzenet # 805 |
 Yaoista
| - Élvezem is.*Vigyorgok.* - Nem fog elmúlni.*Ebben biztos vagyok.* - Milyen szűk lettél... nagyon érzékeny vagy...*Harapom meg de csak finoman..* - Mondjad..*Térek át a másikra és hevesebben mozgok folyton a gyönyörpontod eltalálva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 20:00 | Üzenet # 806 |
 Yaoista
| - Miattad... *Nyögöm, főleg, hogy megharaptál. Hevesebb mozgásodra kicsit megremegtem, majd felemelem a fejed és ajkaid csókolom hosszan.* - Jó érzés... *Suttogom az ajkaidra és hevességedre igen élvezetesen nyögtem fel. Nagyon oda voltam érted és igen élvezem a dolgot. Egyre keményebb a farkam, főleg, hogy gyönyörpontomra koncentrálsz.* - A farkam is... *Lihegek és nyögök vegyesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 20:18 | Üzenet # 807 |
 Yaoista
| - Tudom.*Vigyorgok.* - Igen nekem is..*Suttogom az ajkaid közé.* - Ohh bocsánat...*Kuncogok és lesimítok a farkadra.* - Milyen kemény.*Markolok rá és simogatni kezdem.* - Isteni benned....*Kezdem el a nyakad csókolgatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 20:50 | Üzenet # 808 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Mosolyodom kicsit el és tényleg örültem, hogy élvezed.* - Ez az... *Nyögök a farkamra.* - Nem is tudom mitől... *Még hangosabb leszek és láthatóan nagyon élvezem.* - Örülök... *Nyakamra meg-meg remegek és kezdek totál elgyengülni, úgyhogy hátradőlök és kiterülök. Szerencsére bőven van hely, így kényelmesen elférek. Elég szexin festettem, hiszen még a szakácskabát rajtam volt. Egyre keményebb voltam, már ha ez lehetséges volt.* - Nemsoká... elmegyek... *Nyögöm.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 21:59 | Üzenet # 809 |
 Yaoista
| - Komolyan olyan édes vagy.*Mosolyodom el.* - Én se.*Lökök rajtad nagyobbat. Ahogyan kiterülsz abbahagyom mozgást és végigmérlek.* - Annyira gyönyörű vagy.*Egyszerűen nem tudok betelni a látványoddal.* - Még keményebb vagy.*Mosolygok. Lábaid felteszem és hevesebben kezdek benned mozogni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 22:30 | Üzenet # 810 |
 Yaoista
| *Nagyobb lökésedre még kéjesebb lesz hangom. Bókodra gyöngéden elmosolyodom.* - Te is... *Mondom lágyan. Számomra akkor is szép voltál, nem helyes, még ha neked ez nem is tetszett. Hagyom, hogy tedd velem, amit csak szeretnél. A pult szélét markolom egyik kezemmel a másikkal a tiédre simítok. Egyre inkább éreztem a bizsergést a testembe és nem is kellett sok, tényleg egy jó nagyot élvezve erősen rászorítok farkadra, még kicsit homorítok is, ahogy elmegyek. Lihegve nézek rád és elmosolyodtam.* - Tényleg van benne valami, ha a főnököddel a konyhán szexelsz. *Kuncogok halkan levegőt kapkodva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 23:40 | Üzenet # 811 |
 Yaoista
| - Kis bolondom.*Mosolygok.* - Nem gondoltad volna hogy ezt fogod tenni egyszer a konyhapulton ugye?*Kérdezem vigyorogva. A kezedet megfogom és amikor elmész én se bírom tovább, de nem veled a hasadra, bár letudnál fürdeni de még se.* - Na ugye?*Vigyorgok és megcsókollak.* - Ilyen szép dolog sose fog a pulton készülni.*Kuncogok és egy ronggyal elkezdelek törölgetni.* - Jól vagy?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 00:15 | Üzenet # 812 |
 Yaoista
| - Megvallom őszintén, ha meg is fordult a fejemben, akkor sem veled. *Írom alá és elmosolyodtam. Meglepett, hogy nem bennem mentél el, de nagyon hálás voltam a figyelmességedért. Csókod viszonozom, majd elnevettem magam.* - Hát kajából önarcképet nem tudnék csinálni. *Mosolyodom el, főleg, ahogy még törölgetni is kezdesz.* - Igen, jól, de még kicsit pihenek. *Még lihegtem eléggé. Mikor már tiszta voltam, lassan felültem és a tarkódra simítva húztalak oda egy igen hosszú és szenvedélyes csókra.* - Majd az irodád is fel kell avatni. *Közlöm veled vigyorogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 13:08 | Üzenet # 813 |
 Yaoista
| - Értem.*Ezt megtarthattad volna magadnak.* - Azért elég morbid lenne.*Mosolyodom el.* - Csak nyugodtan.*Magamat is rendbe szedem majd ahogyan megcsókolsz viszonozom.* - Mindenképpen.*Kuncogok.* - Oké most már menjünk mindjárt jöhetünk vissza.*Segítelek le.* - Menj öltözz át, én itt várlak.*Adok még egy csókot és amíg készülsz addig én az étterembe rendezgettek. Tényleg nagyon fontos számomra és még jobba akarom tenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 14:29 | Üzenet # 814 |
 Yaoista
| - Hát nem kicsit. *Nevettem el magam. A csókunk után elmosolyodtam.* - Azért még nem mindjárt, de igazad van. *Elfogadtam a segítséget, mert nem tudtam, hogy mennyire leszek stabil, de egy kis gyengeségen kívül rendben voltam.* - Rendben, sietek. *Csókod persze nem kérdés, hogy viszonozom. Összeszedem a nadrágom és az alsóm, majd hátramegyek az öltözőbe. Átöltözök, majd utánad megyek, de megállok az ajtóba és elmosolyodom, ahogy látom, hogy rendezgetsz.* - Imádlak... *Szólalok meg és odamegyek hozzád.* - Akkor mehetünk? *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 15:27 | Üzenet # 815 |
 Yaoista
| *Hangodra megrezzenek.* - Én is téged.*Mosolygok és átkarollak.* - Igen igen.*Szépen bezárok és beriasztok.* - Figyelj nem hagy valami nyugodni. Szóval kivel akartad te a konyhát felavatni?*Kérdezem kissé féltékenyen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 15:48 | Üzenet # 816 |
 Yaoista
| *Türelmesen várom, hogy bezárj, majd elnevettem magam.* - Féltékeny vagy? *Kérdezem és odahajolva megcsókoltalak.* - Felesleges. Senki konkréttal, csak elgondolkoztam, hogy milyen lehetőségeket rejt egy konyha. *Magyarázom és megcirógatom a pofid.* - Már mondtam neked... mióta itt dolgozom igazából nem is érdekelt senki, csak te. *Nem is volt senkim és nem azért, mert nem lehetett volna, csak egyszerűen nem érdekeltek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 16:00 | Üzenet # 817 |
 Yaoista
| - Mi van ha igen?*Morgok édesen, de a csókod viszonozom.* - Akkor miért nem velem képzelted el?*Kérdezlek és közben el is indulok a kocsival.* - Komolyan nem értem.*Szenvedek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 16:27 | Üzenet # 818 |
 Yaoista
| - Akkor boldog vagyok. *Meg te nagyon édes, de nem teszem hozzá.* - Mert akkor még nem gondoltam, hogy összejövünk... És ha rámlik még, nem is festettünk úgy. Inkább, mint a kutya és a cica. *Mosolyodom el.* - Aztán meg mióta együtt vagyunk, nem igazán szorulok rá semmi képzelgésre. *Nevettem el magam. A kocsiban a combodra simítottam és cirógatlak.* - Érted? *Kérdezek vissza.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 17:04 | Üzenet # 819 |
 Yaoista
| - Akkor az vagyok.*Vallom be.* - Igen, de én akkor is vonzódtam hozzád.*Oké, csak a tested érdekelt.* - Igazad van.*Mosolyodom el.* - Igen igen.*Bólintok és a kezedre simítok.* - Én azért képzelgek veled, ha éppen nem vagyunk együtt.*Vallom be és adok egy csókot kézfejedre.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 17:34 | Üzenet # 820 |
 Yaoista
| - Édes vagy. *Most már nem bírtam ki és elmosolyodtam.* - Tudom. *Tudtam jól, na meg értésemre is adtad, sosem tagadtad. Megfordítom a kezem és összefonom az ujjaink. Igazából nem lepett meg, hogy ábrándozol rólam és puszid is jól esett.* - És miket szoktál elképzelni? *Kérdezem meg a lényeget, mert sejtettem, hogy ha valaminek, akkor a szexnek köze van hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 17:43 | Üzenet # 821 |
 Yaoista
| - Nem bírod ki mi?*Sóhajtok fel.* - Nos egy része persze, hogy szex, de szerintem ez nem meglepő.*Mosolyodom el.* - A másik meg, hogy mennyi mindent fogunk együtt csinálni. Milyen jó lesz együtt utazni elmenni sok helyre, új dolgokat kipróbálni és helyeket felkutatni ami csak a miénk.*Mondom lágy hangon, de kissé zavartan is.* - Ilyesmiken. Igazából, ha nem veled vagyok igazából akkor is rád gondolok, de azért a munka kárára még nem ment.*Kuncogok.* - Nick én tényleg veled képzelem el az életem.*Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 19:31 | Üzenet # 822 |
 Yaoista
| - Nem, sajnálom. Ezt meg kell szoknod, még így is visszafogom magam. *Kuncogtam el magam.* - Egyáltalán nem. *Ezt alá kellett támasztanom. Csöndesen hallgatom a folytatást és teljesen lenyűgöztél. Valahogy eszembe se jutott, hogy te ilyeneken gondolkozol. Meg se tudok szólalni, nagyon zavarba hoztál, főleg a végével. Jobban megszorítom a kezed és csak mosolygok.* - Én is veled Igor. *Mondom komolyan.* - Nem gondoltam, hogy ilyesmikre gondolsz. *Vallom be, de látszik rajtam, hogy milyen boldog vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 19:45 | Üzenet # 823 |
 Yaoista
| - Nekem nem úgy tűnik.*Sóhajtok fel, ezt akkor se tudom megszokni, de persze vitázni se fogok róla.* - Akkor jó.*Nevetek fel.* - Ennek örülök.*Reméltem tényleg együtt maradunk.* - Tele vagyok meglepetéssel.*Kuncogok.* - Legalább mindig tudok neked újat mutatni.*Mosolygok, majd megérkezünk hozzád lassan. Kinyitom neked a kocsi ajtaját és felmegyünk.* - Te nem szoktál ilyenekre gondolni?*Kérdezlek és leveszem cipőm meg a zakóm és az ingemen is lazítok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 20:47 | Üzenet # 824 |
 Yaoista
| - Pedig sokkal többször tudnám mondani. *Jegyzem meg sunyin. Én is reméltem, hogy együtt maradunk.* - Ez így van. *Nevettem el magam veled.* - Ebben nem kételkedtem egy percig sem. *Hagytam, hogy te nyisd ki a bejárati ajtót is. Én is leveszem a cipőm, meg a pulóverem.* - De igen. *Vallom be.* - Öhm... kérdezek valamit, de ne legyél dühös, oké? *Puszillak meg.* - Szóval... később neked nem kell gyerek? Vagy feleség...? *Kérdezem meg halkan.* - Mármint... örökösnek vagy ilyesmi. *Motyogom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 21:06 | Üzenet # 825 |
 Yaoista
| - Kímélj meg kérlek.*Sóhajtok fel.* - Akkor jó.*Mondom mindkettőre.* - Mire szoktál?*Kérdezlek.* - Nem szeretem, ha így kezdenek el valamit, de igyekszem.*Mondom, majd a kérdésedre döbbenten nézlek, majd felnevetek.* - Bocsi mindenre számítottam, de erre nem.*Nevetek, majd leülök és az ölembe húzlak.* - Sose voltam híve az érdekházasságnak, ahogyan a családom se. Tudják, hogy nem lesz feleségem és gyerekem se és nem is ragaszkodnak hozzá. Az örökbefogadás, nos nem biztos, hogy én lennék a legjobb jelölt, ha érted.*Mosolyodom el.* - Bár egy kislány nem lenne rossz, de majd kiderül. Miért te szeretnél babát?*Feleséget meg se kérdezem.*
|
|
| |