Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 14:07 | Üzenet # 851 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Neked, de nekem nem.*Mosolygok én is.* - Ebben nem értünk egyet.*De ez legyen a legkevesebb.* - Tudod, hogy nem adom fel és elérem célom.*Jegyzem meg.* - Helyes helyes.*Kuncogok.* - Pedig kivételesen nem akartalak, de imádom még mindig ezt.*Fürdetlek tovább.* - Szerintem most meg te túlzol, de tudom ebben se értünk egyet.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Hmm legyen mondjuk omlett na meg kávé. Segítsek?*Kérdezlek, de már teríteni el is kezdek és ez így öltönybe valahogy még szexibb.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 14:42 | Üzenet # 852 |
 Yaoista
| - Tudom, tudom, mert makacs öszvér vagy. *Kuncogom el magam.* - Te mindig zavarba tudsz hozni. *Mosolyodom el, hiszen így volt.* - Ez legyen a legnagyobb problémánk. *Kuncogtam halkan, hiszen ha ennyi lenne csak, akkor azt hiszem mindketten nagyon megkönnyebbülnénk.* - Rendben. *Kezdem feltörni a tojásokat. Feléd fordulok, hogy esetleg lefőzhetnéd a kávét, nem akartam, hogy összekoszold magad, de aztán kicsit azért inkább figyeltelek.* - Mondtam már, hogy szexi vagy? *Kérdezem vigyorogva.* - Egyébként elég, ha a kávét lefőzöd, nehogy összekoszold magad. *Mondom és közben csinálom a kaját.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.03.21, 12:00 | Üzenet # 853 |
 Yaoista
| - Mint te.*Vigyorgok.* - Maradjon is így.*Puszillak meg.* - Pontosan.*Értek egyet, bár így lenne.* - Ma még nem, de köszi.*Vigyorodom el sármosan.* - Rendben, de tudod nem Sergej vagyok na meg van váltóruhám.*Jegyzem meg és fel is rakom a kávét, majd az ablakhoz sétálok és kinézve látom, hogy még mindig őrizve vagyok.* - Nick, ha lemegy a rendezvény utazzunk el. Mit szólsz?*Kérdezlek hirtelen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.03.21, 12:31 | Üzenet # 854 |
 Yaoista
| - Tusé. *Nevettem el magam.* - Nem hiszem, hogy változna. *Mosolyodom el, főleg puszidra. Imádtam a tekinteted és én is csak vigyorogtam.* - Tudom, de akkor is. *Hiszen tuti ilyenkor borít magára valaki valamit. Ahogy kinézel, nem tudtam mit figyelsz, de nem is kérdezem. Nagyon meglepett ajánlatod, de csak lágyan elmosolyodom.* - Én benne vagyok, de csak ha apukád is elenged. *Hiszen az volt a legfontosabb, hogy lehetőleg ne essen bajod. Befejezve a reggelit, tálalok szépen, majd odamegyek hozzád és hátulról átölellek.* - Hová szeretnél menni? *Korábban beszéltünk már róla, csak nem tudtam mennyi időre szeretnél meg ilyesmi.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.03.21, 12:45 | Üzenet # 855 |
 Yaoista
| *Felnevetek és utána is csak mosolygok.* - Jó jó értelek, de akkor le is ehetem magam.*Vigyorgok.* - Csak elenged.*Most csend van, de ugye ez nem jelent semmit, sőt a legrosszabb sokszor ez szokott lenni. Ahogyan átölelsz a kezedre simítok.* - Nem is tudom, valami nyugis helyre.*Suttogom, majd megfordulva megcsókollak.* - A főnöködet, majd én lerendezem.*Kuncogok.* - Együnk.*Kihúzom neked a széket és én is leülök.* - Jó illata van.*Jó étvágyat kívánva beleeszek.* - Finom is, te még ezt is különlegesen csinálod meg.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.03.21, 13:05 | Üzenet # 856 |
 Yaoista
| - Azért nem hiszem, hogy annyira béna lennél. *Piszkálódok kicsit.* - Reméljük. *Mosolyodom el, hiszen biztos voltam benne, hogy kis győzködéssel csak rá tudjuk venni ketten.* - A rendezvény után ránk is fog férni. *Csókod persze viszonozom.* - Ó, milyen kedves vagy, akkor biztos el fog engedni. *Kuncogtam veled.* - Rendben. *Le is ülök és elmosolyodtam rajtad.* - Remélem az íze is olyan jó. *Én is jó étvágyat kívánok.* - Szeretem kényeztetni a hasad. *Simítok az arcodra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.03.21, 13:12 | Üzenet # 857 |
 Yaoista
| - Ez így van.*Vigyorgok.* - Ebben egyetértek, meg amúgy is.*Mosolygok.* - Ugye ugye?*Nevetek fel.* - Én meg szeretem, hogy kényeztetted a hasamat, de majd legközelebb együtt főzünk. Mit szólsz? Mondjuk ma este, ha lesz erőnk?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.03.21, 13:27 | Üzenet # 858 |
 Yaoista
| - Jól hangzik nagyon, hacsak ki nem dőlünk megint. *Nevettem el magam.* - De majd eldöntjük, hogy éppen hogy leszünk. *Puszilom meg az arcod. Nem piszkálódni akartam, csak vigyázni rád a lehető legjobban.* - Amúgy mi a program mára, hogy így kiöltöztél? Vagy csak ilyen kedved volt? *Egyébként is öltönyt szoktál hordani, de valahogy ez másnak tűnt, de nagyon jól állt.* - Hol szeretnél lenni este?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.03.21, 13:36 | Üzenet # 859 |
 Yaoista
| - Semmi se lehetetlen, de azért nem fogok bealudni, ha igen elásom magam.*Nevetek fel.* - Miért ennyire máshogyan vagyok öltözve?*Mosolyodom el ismét csábosan.* - Különben csak ehhez volt kedvem meg egy két megbeszélés, de mind éttermi.*Teszem hozzá.* - Ma is rohangálós napom lesz.*Nem akartam mondani neked, hogy aggaszt ez a csend a szervezetbe.* - Nekem mindegy, csak veled legyek.*Csókolom a meg a kézfejed.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 12:35 | Üzenet # 860 |
 Yaoista
| - Azért ne ásd magad olyan mélyre, mert nekem kell kiásni. *Vigyorgok én is.* - Hmm, nem is tudom. Lehet az teszi, hogy egyre jobban beléd esek. *Nagyon szexi voltál, ez tény. Odahajolva meg is csókoltalak jó hosszan.* - Akkor mi lenne, ha végzel, idejönnél én pedig meleg fürdővel és vacsival várnálak? *Szerettem volna, ha pihensz.* - Nem akarom, hogy túlhajtsd magad. *Cirógatom meg a pofid. Csókodra elmosolyodom kicsit.* - Esetleg még meg is masszírozlak a fürdés után.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 12:43 | Üzenet # 861 |
 Yaoista
| - Milyen kis humorosak vagyunk már így kora reggel.*Vigyorgok.* - Te meg egyre édesebb.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Benne vagyok.*Bólintok.* - Ahogyan én sem hogy te.*Simítok a kezedre.* - Már várom is az estét.*Kuncogok.* - Én is megmasszírozlak, ha szeretnéd.*Kacsintok rád és tovább eszek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 13:25 | Üzenet # 862 |
 Yaoista
| - Ugye? Jót aludtam valakinek köszönhetően. *Hiszen melletted mindig jobban alszok, mint egyedül.* - És ezt pont te mondod. *De legalább nem mondtam ki, hogy milyen édes vagy.* - Akkor megbeszéltük. *Simizem meg a kezed, ahogy rásimítasz.* - Vigyázok magamra cicus, ne aggódj. *Tényleg jobban figyeltem magamra. mert volt miért. Nem akartam, hogy aggódj miattam.* - Ennek örülök. *Kuncogok én is.* - Nem vagyok semmi jónak elrontója. *Vigyorgok kicsit és én is hamizok. Miután befejeztük és szépen elmosogattam, majd hagytam lecsöpögni.* - Meg vagy szívem? *Kérdezem, miután befejeztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 13:39 | Üzenet # 863 |
 Yaoista
| - Jól kivágtad magad.*Vigyorgok.* - Igen pont én.*Legalább egy napig bírnád ki, hogy ne célozz erre vagy mond ki, de nem mondok semmit.* - Azért picit aggódom, hiszen mégis csak a kedvesem vagy.*Mosolyodom el lágyan.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Befejezzük a kajálást.* - Igen meg meg.*Bólintok és még megigazítom magamat.* - Menjünk.*Elindulunk és kint rágyújtok. Félszemmel odapillantok a testőrökre, majd kinyitom neked a kocsit. Én még a csomagtartóhoz megyek és előveszem a pisztolyom és elrakom, majd beülök melléd.* - Akkor menjünk.*Indulok el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 13:59 | Üzenet # 864 |
 Yaoista
| - Tehetségem van hozzá. *Kuncogtam el magam. Csak mosolyogtam rajtad és megcirógattam az arcod válaszodra, de nem folytattam.* - Még mindig nagyon szépen tudod mondani. *Utalok itt a kedvesem dologra. Tényleg nagyon szerettem, ahogy mondod. Mikor kinyitod a kocsit, be is szállok, de olyan furcsa voltál. Rád pillantok, majd hát nem voltam vak és láttam a fegyvert.* - Biztos minden rendben van? *Kérdezem komolyan.* - Legyél velem őszinte, kérlek. *Aggódtam érted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 14:29 | Üzenet # 865 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Vigyorgok.* - Ennek örülök kedvesem.*Mosolyodom el.* - Igen minden vagyis nem tudom. Aggaszt ez a csend, de nagyon. Tudod a múltkori dolog után nem volt semmi és lehet nem lesz baj, de jobb felkészültnek lenni.*Leállok és magamhoz ölellek.* - Én csak nem akartalak megijeszteni és hogy aggódj.*Suttogom a füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 14:53 | Üzenet # 866 |
 Yaoista
| *Csöndesen hallgatlak, majd bólintok és ahogy átölelsz elmosolyodom. Én is átölellek és a hátad simogatom, majd megcsókollak.* - Tudom cicus. *Suttogom én is.* - De ilyenkor még rosszabb, ha nem mondasz semmit. *Simítok az arcodra, majd adok egy csókot a homlokodra.* - Így legalább tudom mi van. *Cirógatom folyamatosan az arcod és a homlokom megtámasztom a tiéden.* - Szükségem van arra, hogy ilyenkor őszinte legyél velem, különben bekattanok és csak idegelem magam azon, hogy mire készülsz. Tudom, hogy amennyire lehet ki akarsz hagyni, de az ilyeneket mond el, jó? Még azt is, ha csak rossz érzésed van. *Nekem is rá kellett készülnöm a problémákra.* - Szeretlek... *Suttogom még a füledbe, majd elengedlek, de látszik, hogy tiszta ideg vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.03.24, 15:35 | Üzenet # 867 |
 Yaoista
| - Oké megjegyzem.*Nem egyszerű azért ez nekem se. Mondjam vagy sem és ha igen akkor mégis mennyit.* - Megértettem sajnálom.*Suttogom most ezzel csak szarabbul érzem magam.* - Elfogom.*Mondani és a szeretlekre csak elmosolyodom és megcsókollak. Elengedve ismét elindulok és láttam mennyire ideg vagy, na az egyik amiért nem akartam elmondani.* - Sajnálom...*Ismétlem meg magam. Tényleg jobbat érdemeltél nálam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.24, 15:47 | Üzenet # 868 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy jót akarsz és ezért hálás is voltam.* - Nincs semmi baj. *Mosolyodom el, nem akartam, hogy rosszul érezd magad. Csókod persze még viszonozom, majd csak elmosolyodom kicsit és a combodra simítok.* - Minden rendben cicus. *Igazából, ha most nem mondasz semmit, akkor is ideges lennék.* - Jobb tudni, hogy nem te készülsz valamire. *Simogatom közben a combod.* - Előbb-utóbb úgy is történt volna ilyesmi, nem? Legalább van időm megbarátkozni a dolgokkal. *Sejtettem mik járnak a fejedbe, mint jobbat érdemlek, meg bűntudatod van miattam.* - Cicus... nekem senki más nem kell, csak te. *Jelentem ki neked és bár tényleg ideges vagyok, az jobban zavar, hogy te rosszul érzed magad. Lassan meg is érkeztünk, de még a kocsiban megcsókoltalak lágyan, hogy jobb kedvre derítselek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.03.24, 16:30 | Üzenet # 869 |
 Yaoista
| - Köszönöm, hogy ilyen megértő vagy.*Mosolyodom el picit.* - Oké összeszedem magam.*Simítok a kezedre.* - És tényleg. Nem akarok bajt.*Mondom komolyan, a simid jól esik és igen csak nyugtató.* - Ez így van.*Sajnos nemet nem mondhatok.* - Tényleg egyre jobban ismersz kis boszi.*Mosolyodom el féloldalasan. A csókod viszonozom, majd az arcodra simítok végül a nyakadra és megfogom a medálod.* - Te egy nagyon erős fiú vagy Nick.*Mondom és adok egy csókot a medálra.* - Megfoglak mindig védeni, remélem tudod. Hozzám tartozol és soha senkinek nem adlak.*Mondom nagyon komolyan. Bár szerelmes még nem vagyok, de nagyon oda vagyok érted és ragaszkodom hozzád.* - Csak az enyém vagy.*Ismétlem magam és szinte birtoklóan csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.24, 17:08 | Üzenet # 870 |
 Yaoista
| *Csak mosolyogtam rajtad, mert édes voltál, de nem mondtam.* - Tudom, hogy nem akarsz. *Tudtam, hogy tudlak megnyugtatni.* - Tudom. *Ebben nem kételkedtem. Jó lett volna, ha nemet tudsz mondani.* - Hát... te mondtad, hogy nagyon jól tudlak kezelni. *Kuncogtam el magam, hogy oldjam kicsit a helyzetet. Ahogy az arcomra, majd a nyakamra simítasz, tiszta libabőr lettem. Kicsit elpirultam arra, ahogy adsz egy puszit a láncomra.* - Tudom és nagyon helyes. *Annyira jól estek a szavaid. Igazán odaadóan csókollak és addig csókollak, míg el nem fogy a levegőnk.* - Te pedig az enyém. *Mosolyodom el és magamhoz ölellek. Finoman a hajadba túrok és teljesen odahúzlak magamhoz.* - Miattam nem kell aggódnod, bár tudom, hogy fogsz. *Engedek a szorításomon és újra megcsókoltalak.* - És még mindig férfi... *Somolygok a bajszom alatt, mert tudtam, hogy erre kapni fogsz, de fel is fogsz vidulni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 11:29 | Üzenet # 871 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Suttogom.* - Igen ez így van és ezt mások is megmondták.*Mosolygok. Tetszik, ahogyan reagálsz rám és elpirulsz.* - Imádlak.*Suttogom az ajkaid közé és amennyire csak tudlak magamhoz ölellek.* - Igen a tiéd és senki másé.*Mosolyodom el.* - Már most is aggódok és ez nem is fog változni.*Suttogom és viszonozom a csókodat.* - A te férfid...*Kuncogok, édes vagy, hogy így fogalmazol.* - Tudod apám mondta, hogy kapok testőröket. Ők szoktak utánunk jönni. Találkoztál velük a múltkor. Figyelj, ha bármi történne és ők mondanak valamit, akkor tedd azt rendben?*Most is nagyon komoly vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 11:49 | Üzenet # 872 |
 Yaoista
| - Igen, köztük apukád is. *Ezt még nem is mondtam neked.* - Én is téged. *Suttogom válaszom és én is ölellek. El se akartalak engedni, főleg ilyenkor.* - Ez így nagyon tetszik. *Élveztem, hogy csak az enyém vagy.* - Tudom, ahogy az se, hogy én aggódok érted. *Mondom még csókunk előtt. Jó volt, hogy kicsit kuncogtál.* - Igen, sejtettem. *Azért hülye nem voltam, viszont a folytatás az meglep. Nagy levegőt veszek és a fejem a nyakadhoz fúrom.* - Rendben. *Markolom meg a hátadon a zakód. Ideges voltam és féltettelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 12:01 | Üzenet # 873 |
 Yaoista
| - Valóban?*Vonom fel a szemöldököm.* - Apa nagyon kedvel téged, de azért ez már nem aggaszt.*Kuncogok.* - Akkor jó kedvesem.*Hiszen szereted, amikor így hívlak.* - Sejtettem, hogy sejtetted.*Kuncogok. Kicsit elengedlek, hogy megcsókoljalak.* - Tudom, hogy aggódsz és ideges vagy, de amennyire csak tudok vigyázok.*Simogatom meg az arcod.* - Gyere menjünk oda.*Bármit is mondanál megfogom a kezed és oda is megyünk.* - Hello fiúk.*Köszönök, mert persze ők is kiszállnak.* - Főnök, Nick.*Köszönök.* - Ne aggódj Nick Igor jó kezekben van.*Kacsint rád az egyik, mert látja hót ideg vagy.* - Így van és te is.*Karolja át a másik a vállad, ami nekem nem tetszik.* - Na el a mancsokkal.*Húzlak magamhoz és fél kézzel szorongatlak.* - Főnök nem is tudtam, hogy ilyen féltékeny vagy.*Vigyorognak.* - Na pofa be.*Morgok édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 12:40 | Üzenet # 874 |
 Yaoista
| - Igen, azt mondta, hogy nekem külön tehetségem van hozzád. *Mosolyodom el.* - Eddig sem kellett. *Sosem kezdtem volna ki komolyan apáddal. Elmosolyodom arra, ahogy hívsz, majd csak kuncogtam veled. Csókod természetesen viszonozom.* - Tudom cicus. *Simul is az arcom a tenyeredbe és bele is csókolok. Már éppen tiltakoznék, mikor te fogsz és odaviszel.* - Sziasztok. *Köszönök én is, de igazából nem tudom, hogy mi van.* - Attól még aggódni fogok. *Mosolyodom kicsit el. Szerettelek, normális volt, hogy aggódok érted. Kicsit meglepődök, ahogy átkarol a másik hapsi, de csak elnevettem rajtad magam. A derekadra simítok és fél karral ölellek.* - Ne bosszantsátok, mert tényleg könnyen féltékeny lesz. *Szólok rájuk szelíden és közben simogatom a hátad. Bár tény, ami tény, iszony édes voltál.* - Nagyon vigyázzatok rá. *Mondom komolyan nekik, majd rád pillantok és félrehúzok egy arcodba lógó hajtincset. az embereid is láthatták, hogy nem csak te, de én is nagyon figyelmesen bánok veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 12:48 | Üzenet # 875 |
 Yaoista
| - Ez így van.*Értek egyet.* - Részletkérdés.*De azért jó ezt hallani.* - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Megértjük.*Mosolyognak, ahogyan én is.* - Chh te is befoghatod.*Morgok, de egyáltalán nem bunkón. A folytatásra elmosolyodom és megpusziljuk.* - Úgy lesz.*Hiszen nekik is fontos vagyok. A tettedre elmosolyodom. Nem hittem volna, hogy valaha így fogok viselkedni főleg nem mások előtt.* - Főnök grabanca tényleg meg lett ragadva.*Szórakoznak, de ennek nagyon örülnek is.* - Mondtam már, hogy sokat beszéltek?*Vonom fel a szemöldököm, majd elmosolyodom.* - De így van, minek is tagadjam.*Mosolyodom el.* - A kicsi főnökünk felnőtt férfi lett.*Ők se voltak százasok.*
|
|
| |