Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 21:27 | Üzenet # 826 |
 Yaoista
| - Igyekszem. *Tényleg így volt.* - Hát... mindenfélére. Hogy milyen lehet együtt lakni veled, hogy milyen lesz később veled. Néha arra is, hogy mit csinálok, ha bajod esik. *Mondom halkan.* - De leginkább jó dolgokra. Például már tudom, hogy mit kapsz majd a születésnapodra. *Mosolygok rád. Ahogy felnevetsz, elég furán nézek rád. Bele is ülök az öledbe és elmosolyodom.* - Szerintem egyébként jó apa lennél. *Jegyzem meg és megcsókollak. Nem számítottam rá, hogy visszakérdezel.* - Nem tudom. *Ismerem be.* - Szóval... lehet, idővel. Sok-sok idővel később talán. Még én sem érzem magam felnőttnek. *Karolom át a nyakad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 23:00 | Üzenet # 827 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor jó.*Bólintok.* - Szinte már együtt élsz velem.*Mosolygok, de arra, hogy mit csinálnál, ha bajom esik nem mondok semmit.* - Kíváncsian várom.*Ötletem se volt.* - Azt mondod? Ez kedves tőled.*Viszonozom a csókodat.* - Még ha ígyis lenne tudod, hogy ez nem ilyen egyszerű.*Hiszen mégis csak egy maffiózó vagyok.* - Hidd el én se magamat, de te is jó apa lennél.*Ölellek magamhoz.* - Különben ez hogy jött?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 23:29 | Üzenet # 828 |
 Yaoista
| - Ez igaz. De az mégis más, az szinte végleges. *Bár én nem bánnám, ha együtt laknánk, de még kicsit emésztenem kell a dolgokat.* - Örülni fogsz neki, tudom. *Mosolyodom el. Olyat fogok neked adni, amit sehogy máshogy nem kaphatnál meg.* - Igen, azt. *Cirógatom meg az arcod.* - Tudom... *Nem akarnám veszélybe sodorni más életét.* - És akkor örökös nélkül maradtok? *Kérdezem meg kíváncsiságból.* - Köszönöm. *Nagyon jól esett, amit mondtál.* - Nem tudom, összes ismeretem a maffiáról sztereotípiákra, filmekre és egy-két pletykára alapszik, így eszembe jutott. *A pletykák persze dílerektől származott, de ezt nem akartam hozzátenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.03.10, 00:39 | Üzenet # 829 |
 Yaoista
| - Ez igaz.*Bólintok, bár így sincsen olyan nap szinte, hogy ne együtt legyünk.* - Ebben nem kételkedtem.*Mosolygok.* - Nos oké én nem viszem tovább az ágat, de a család azért nagy, szóval nem lesz probléma.*Mosolygok.* - Édes vagy.*Nevetek fel.* - Valahol ez tényleg meg van, de szerintem ez sok helyen így van, nem csak a maffiánál.*Puszillak meg.* - Amikor szembesültem vele, hogy tényleg csak pasik érdekelnek elmondtam apámnak. Nem balhézott és elfogadta és azt is, hogy érdekből se csinálok gyereket ezt nem is várta volna. Beszéltem utána nagyapámmal, nos ő örült volna egy unokának, de kényszeríteni nem akart, na meg akkor nem is tűnt úgy, hogy én valaha megfogok állapodni az meg másik, hogy tudták, ha azt mondom nem, az úgyis van.*Vigyorodom el.* - Különben meg, ha most mi nem találkozunk és ugyanúgy dugtam volna nőkkel is továbbra is az is csak szex, de nem gyerek és házasság.*Mondom komolyan.* - Ők annak is örültek, hogy lenyugodtam végre és élek, pont nem egy unokán rágódnak. Most meg, hogy vagy te apa még inkább nyugodtabb és örül és nagyapáék is így lesznek.*Ebben biztos voltam.* - Bár elsőre ijesztőnek tűnnek, főleg nagyapa, de jó emberek és a család az első. Az más, hogy az ellensége én se lennék.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.10, 01:32 | Üzenet # 830 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy így szinte folyton együtt vagyunk, de az akkor is más picivel.* - Bár gondolom, ha úgy alakulna, hogy összeköltözünk, akkor én mennék hozzád, igaz? *Azért erre rákérdeztem, pedig én azt se bántam volna, ha te költözöl ide.* - Értem. *Mosolyodom el én is.* - Jó, jó. *Nevetek veled.* - Hát az lehet. *Értek egyet. Figyelmesen hallgatlak és örültem, hogy se apukád, se nagyapád nem balhézott veled.* - Szóval én vagyok, aki végleg megzabolázott téged? *Kérdezem vigyorogva, ezt nem bírtam kihagyni.* - Ne is mond... már így is sík ideg vagyok a találkozás miatt... *Sóhajtok egy nagyot gondterhelten, azért ez még sem apukád volt.* - Ezzel ám nem nyugtattál meg. *Teszem hozzá, de azért megcsókoltalak.* - Azért előtte ne cicázzalak, ugye? *Kuncogtam el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.11, 13:51 | Üzenet # 831 |
 Yaoista
| - Vennék egy közös lakást az lenne a legjobb, meg én nem fogom eladni a lakásomat az is biztos.*Most nem azért, mert mi van ha szétmegyünk, de szeretek ott élni, na meg lehet, sőt összefogunk veszni arról nem is beszélve, hogy az üzleti találkozókat nem ott fogom tartani.* - Igen te vagy.*De én ezt komolyan mondom és meg is csókollak.* - Ott leszek.*Cirógatlak meg.* - Bocsi úgy látszik ebben nem vagyok jó.*Sóhajtok fel és a csókod viszonozom.* - Nem kéne, de úgyse fogod kibírni.*Jegyzem meg, de ő aztán tuti, hogy szétfogja szívni a véremet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.11, 21:48 | Üzenet # 832 |
 Yaoista
| - Én sem adnám el ezt a lakást. *Én sem azért, mert szétmehetünk, de ha történne veled valami, képtelen lennék nap, mint nap egy olyan lakásban élni, ahol veled éltem. Bár valószínű, hogy teljesen össze is törnék, ha így veszítenélek el.* - Szeretem ezt a lakást. *Mosolyodom kicsit el. Nem hittem, hogy így kijelented, hogy igen én, de csak rád mosolyogtam és a csókod is viszonoztam.* - Tudom. *Simulok hozzád.* - Nem miattad... mondhatnál bármit, akkor is ideges lennék. *Túrok a hajadba és simogatni kezdem.* - Ők a nagyszüleid, szóval szeretném, ha kedvelnének. *Igazából az idegességemnek kevés része volt csak az, hogy ki vagy és a családod mi.* - Lehet, de majd azért megpróbálom. *Tényleg nem bírtam ki, de nem rosszból. Kicsit elgondolkozva néztem az arcod, végül megcsókoltalak.* - Nagyon elcsavartad a fejem, remélem tudod. *Suttogom az ajkaidra.* - Bár én is legalább annyira a tiéd. *Vigyorodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 12:29 | Üzenet # 833 |
 Yaoista
| - Akkor ezt megbeszéltük.*Mosolygok.* - Ahogyan én is.*Énemet tükrözte.* - Jó megértem az ember alapból ilyenkor ideges.*Egy egyszerű családnál is úgymond.* - Megfognak ebben biztos vagyok, csak tudod van egy stílusok szóval nem tipikus nagyszülők.*Nevetek fel.* - Hiányoznak.*Rég nem láttam őket.* - Oké, de nem fogok veled emiatt összeveszni, de nagyapám imádja az ember agyát húzni szóval, ha nem komoly dolgokról van szó, olyan mint egy kisgyerek és apám semmi hozzá képest. Sergejjel nagyon viccesek tudnak lenni.*Nevetek fel és a csókod persze viszonozom.* - Ennek örülök.*Mosolygok, majd felnevetek.* - Megelőztél, bár nem is sejted, hogy az enyém mennyire.*Mosolygok és magamhoz ölellek.* - Nick szeretném, ha felhívnád ma a bátyád.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 12:59 | Üzenet # 834 |
 Yaoista
| - A te családod semmilyen formában nem tipikus. *Vigyorgok és most nem a maffiára gondolok.* - Elhiszem. *Cirógatlak lágyan. Csöndesen hallgatlak, ahogy mesélsz és csak elnevettem magam a végén veled együtt.* - Na már várom. *Bár azért persze a para bennem volt.* - Hm, van időm kideríteni, hogy mennyire. *Öleltelek én is téged. Ahogy a bátyám említed, finoman elengedtelek, de csak hogy lássam az arcod. Pár percig nem szólalok meg, majd bólintok.* - Rendben. *Mondom halkan, bár nem nagyon akaródzott.* - Még tartozom egy bocsánatkéréssel, igaz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 13:26 | Üzenet # 835 |
 Yaoista
| - Ez így van.*Nevetek fel.* - Na látod.*Mosolygok.* - Ez így van..*Csókolok a nyakadba, majd a folytatásra picit felsóhajtok, nem igazán érzem úgy, hogy tényleg akarod.* - Szerintem igen, de ne miattam hívd fel.*Mondom komolyan, de többet nem mondok, mert nem akarok veled erről veszekedni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 14:04 | Üzenet # 836 |
 Yaoista
| *Nyakamra sóhajtottam egy aprót.* - Nem arról van szó, hogy nem akarom... *Mondom halkan és a fejem a válladra fektetem.* - Csak szégyellem magam... *Ismerem be.* - Mit kérsz vacsorára? *Terelem a témát, de tudhattad, hogy fel fogom hívni és nem azért, mert te kéred.* - Utána felhívom. *Teszem hozzá.* - Nem akarok vele rosszba lenni. *Suttogom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 14:29 | Üzenet # 837 |
 Yaoista
| - Erre most mit mondjak kicsim? Ezzel szembe kell nézned.*Cirógatlak finoman.* - Nem is tudom, valami könnyű kaját, de rendelhetünk is, eleget dolgoztál.*Bár tudom, hogy nekem szeretsz főzni nagyon.* - Rád bízom.*Puszillak meg.* - Igen tudom és ne is legyél.*Cirógatom meg a pofid.* - Kaja után egy jó kis pancsi? Utána tényleg jöhetne egy film.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 12:43 | Üzenet # 838 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodtam rajtad.* - Mondjuk ezt. *Puszillak meg.* - Neked nem munka főzni. Neked azért főzök, mert szeretek, nem azért, mert "kell". *A munkahelyem is szeretem és szeretek ott is főzni, de azért más a kettő.* - Rendben. *Mosolyodom el és a pofim belesimul a tenyeredbe és csak bólintok egy aprót.* - Jól hangzik nagyon. *Mosolyodom el.* - Jól esne kicsit lazítani. *Azért tényleg hosszú nap volt mindkettőnknek. Megcsókollak, majd felállok az öledből.* - Kijössz? *Hívlak a konyhába, ahol aztán nekikezdtem a főzőcskézésnek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 12:55 | Üzenet # 839 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük.*Mosolygok.* - Édes vagy és ezt nagyon jó hallani még mindig.*Puszillak meg.* - Akkor ezt megbeszéltük és így van.*Mostanság nem lesznek nyugis napjaink. A csókod viszonozom, mint mindig.* - Persze.*Kint helyet foglalok és beszélgetek veled, majd idő után hallhatod, hogy nem mondok semmit, mert elaludtam. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 13:17 | Üzenet # 840 |
 Yaoista
| *Szerettem veled beszélgetni és kicsit meglepődök, mikor nem válaszolsz a kérdésemre.* - Cicus? *Fordulok feléd és akkor látom, hogy elaludtál.* - Még, hogy nem vagy fáradt és bírod. *Mosolyodom el kicsit. Lerakok mindent, majd odamegyek hozzád és adok egy puszit.* - Cicus, gyere, feküdj le. *Suttogom, de nem nagyon keltelek fel, csak éppen annyira, hogy álmoskásan bemenjünk a hálóba. Ott szépen le is döntelek, majd levetkőztetlek és betakarlak. Én visszamentem a konyhába és befejeztem a kaját, majd elcsomagoltam, igazából én is voltam inkább fáradt, mint éhes. Lefekvés előtt még a nappaliba felhívtam Christ és bocsánatot kértem tőle. Beszéltünk pár szót, de szerencsére nem haragudott rám. Megígértem, hogy legközelebb nem lesz ilyen. Miután letettem a telefont, levetkőztem én is, majd bebújtam melléd.* - Szép álmokat. *Puszilom meg az arcod és finoman cirógatlak, majd én is elaludtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 13:41 | Üzenet # 841 |
 Yaoista
| *Félálomba vagyok, amikor bemegyünk és a szobában teljesen kidőlök és semmire nem kelek fel, de amikor mellém kerülsz, azért magamhoz ölellek. Nagyon jót alszok, tényleg fáradt voltam. Reggel felkelve elmosolyodom, amikor meglátlak.* - Jó reggelt.*Csókollak meg és lassan leesnek a dolgok.* - Basszus tegnap bealudtam?*Kérdezlek.* - Ne haragudj. Jesszus de égő.*Fogom a fejem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 13:57 | Üzenet # 842 |
 Yaoista
| *Csókodra ébredek és álmoskásan pillogok rád.* - Neked is. *Mosolyodom el.* - Csak egy kicsit. *Kuncogom el magam.* - Nincs miért bocsánatot kérni és szerintem nagyon édes volt, szóval nincs gond. *Annyira aranyos voltál. Imádtalak tényleg. Elhúzom a kezeid és megcsókollak.* - Kialudtad magad egy kicsit? *Kérdezem kíváncsian.* - Felhívtam Christ. *Mesélem el röviden, majd ásítok egy jó nagyot.* - Még van időnk, kicsit lustizunk?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 14:11 | Üzenet # 843 |
 Yaoista
| - De gond.*Az meg főleg, hogy nagyon édesezel.* - Bocsi, hogy be kellett cipelned és a többi, de köszönöm.*Még mindig égek. A csókod viszonozom.* - Még tudnék azért, de amúgy nagyjából igen.*Mondom, majd elmosolyodom.* - Ennek örülök.*Cirógatom meg a pofid.* - Kicsi még van.*Dőlök vissza, persze én akkor megyek be amikor akarok ugye.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 22:16 | Üzenet # 844 |
 Yaoista
| - Hidd el, hogy nem. *Cirógatom meg a pofidat.* - Felkeltettelek, bejöttél magadtól, de ahogy elfeküdtél, már aludtál is. Tényleg elfáradtál. *Persze simid nem hagyom abba.* - Nyugodtan maradhatsz ám még. Attól, hogy nekem menni kell, neked nem. Pihend ki magad. *Mondjuk tudtam, hogy milyen munkamániás vagy te is.* - Az a kicsi pont elég. *Kuncogok és a mellkasodra teszem a fejem.* - Van kedved együtt zuhanyozni? *Mivel este nem fürödtünk ügye.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.03.17, 14:31 | Üzenet # 845 |
 Yaoista
| - Azért én kiszeretnélek engesztelni.*Jegyzem meg.* - Tényleg elfáradtam, de erre én se számítottam.*Sóhajtok fel.* - Igen tudom, de elég lesz még ez a pici pihi. Sok dolgom van.*Mondom, de kedves tőled.* - Igen mindenképpen.*Cirógatlak finoman.* - Ez a rendezvény most nagyon fontos, mindennek tökéletesnek kell lennie.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.18, 09:19 | Üzenet # 846 |
 Yaoista
| - Semmi szükség rá, bár tudom, hogy hiába mondom. *Kicsit álmosan még, de mosolyogtam. Ha te ki akarsz engesztelni, akkor kis is fogsz, még akkor is, ha tényleg nincs miért.* - Néha kell ilyen is. *De nem édesezlek tovább, nem akarlak idegesíteni.* - Rendben. *Cirógatom közben a pofidat. Válaszod meg se lepett, örültem, hogy tusolsz velem.* - Ha tudok valamiben segíteni, csak szólj. Minden rendben lesz. *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.18, 14:35 | Üzenet # 847 |
 Yaoista
| - Tudom, de pontosan hiába mondod.*Mosolygok, ismersz nagyon jól.* - Nagyon néha.*Makacs vagyok ilyen téren is.* - Ugyan eleget dolgozol te a konyhán mindenki csinálja, amit kell de édes vagy.*Csókollak meg.* - Héten egyeztetjük a menüt a séffel, de szívesen hallgatom a te ötleteid is, szóval nyugodtan mond bátran, mert biztos van.*Mondom kedvesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.19, 22:18 | Üzenet # 848 |
 Yaoista
| - Lassacskán kiismerlek. *Valahogy ez nagyon jó érzés volt.* - Neked is kell pihenni. *Bár tudtam jól, mennyire nem szereted az ilyesmit.* - Rendben. *Csókod persze viszonozom és kicsit el is húzom.* - Rendben, gondolkozom. *Nagyon jól esett, amit most mondtál.* - Bár a séf, azért séf, mert sokkal többet tud nálam. *Kuncogtam el magam, hiszen volt még mit tanulnom, nem tudtam volna még elirányítani egy konyhát, de ami késik, nem múlik. Meg persze addig is gyűjtöm a tapasztalatokat.* - Na gyere, fürödjünk, aztán csinálok reggelit, mert most biztos éhes vagy, hogy nem vacsoráztunk. *Én legalábbis az voltam. Felültem és nyújtózkodtam egy nagyot, majd rád mosolyogtam és megcirógattam az arcod.* - Boldog vagyok. *Jelentem kis és látszik is rajtam. Rég nem éreztem ilyet. Nagyon rég. Nem volt bennem azaz üresség, mint eddig.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 01:41 | Üzenet # 849 |
 Yaoista
| - Sokkal jobban ismersz, mint hinnéd.*Mosolygok.* - Na most pihentem egy időre, meg külön te meg se szólalj.*Te is túlhajtod magad.* - Viszont együtt lazítunk és ebben is jó hatással vagyunk egymásra.*cirógatom meg az arcodat.* - Az tény, de szerencsére nem olyan séfünk van, aki mindenről saját maga dönt, mert ezt nem is engedném. Igaz sokat kell fejlődnöd, de fiatal vagy és tele vagy ötletekkel, emellett meg lelkes, szorgalmas és tehetséges.*Minden túlzás nélkül mondom.* - Legnagyobb bajod, hogy nem bízol magadban, de ebben majd segítek neked.*Mondom komolyan.* - Farkaséhes.*Kuncogok.* - Ennek örülök és én is.*Adok még egy csókot, majd megyünk is fürdeni.* - Annyira csodás vagy minden értelembe.*Mondom már kint és elkezdelek fürdetni. Tényleg nem akartam semmit, de szeretem hozzád érni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 13:43 | Üzenet # 850 |
 Yaoista
| - Az más. *Nevettem el magam. Az nem számított, hogy én túldolgozom magam, az jobban érdekelt, hogy te kimerülsz.* - Igen, ez igaz. *Simul is az arcom a tenyeredbe. Nagyon szerettem, mikor így érsz hozzám.* - Megint túlzol. *Mosolyodtam el, de azért jól esett.* - Abban biztos voltam. *Mondom a segítségre. Sokkal jobban hatottál rám bárki másnál.* - Na majd akkor minden jóval megtömjük a pocid. *Nevettem el magam. Örültem, hogy te is boldog vagy. Csókod persze viszonozom.* - Megint zavarba fogsz hozni. *Simítok végig mellkasodon és én is fürdetni kezdtelek. Igazából én se akartam semmit, de élveztem én is a helyzetet.* - Egyébként én is ezt gondolom, csak rólad. *Jegyzem meg és adok egy finom csókot is. Még a maffia ellenére is így éreztem. Miután csoda tiszták voltunk, felöltöztünk én pedig elkezdtem magunknak reggelit csinálni.* - Valami kívánság? *Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |