Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 13:15 | Üzenet # 876 |
 Yaoista
| - Tudod jól, hogy úgy se fogom. *Vigyorodom el rajtad. Puszidra elmosolyodom kicsit. Kicsit elkuncogom magam a beszólásra.* - Ugye tudod, hogy azért csinálják, mert viccesen reagálsz? *Nevetek tovább, de a folytatásra elmosolyodom jobban. Oké, a végén nem bírtam ki és már tényleg hangosan nevettem erre a kicsi főnök dologra.* - Ugyan, ugyan. Szerintem mindig ott volt benne. *Mosolyodom el és adok egy puszit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 14:00 | Üzenet # 877 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Hmm vigyázz, mert a végén betömöm.*Vigyorodom el kajánul.* - Azért csinálják, mert idióták.*Morgok.* - Főnök ez fájt.*Adják elő magukat. Amikor te is felnevetsz már én is veletek nevetek.* - Na ugye.*Húzom ki magam büszkén.* - Szimpatikus kölyök vagy te.*Kacsint rád az egyik emberem. Tényleg csak Seimének kéne már elfogadnia téged.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 14:27 | Üzenet # 878 |
 Yaoista
| - Azt majd privátba megbeszéljük. *Nyalom meg a szám szélét picit. Annyira aranyos voltál morgás közben.* - Látod, látod. Legyél jó. *Mosolyogok. Jó volt, hogy velünk nevettél. Megsimogatom a mellkasod, hogy milyen kis büszke vagy magadra.* - Istenem, nem vagy kölyök, se fiú, se más egyéb. *Jegyzem meg, most én morogva.* - Egy idős vagyok Igorral. *Jegyzem meg. Értem én, hogy kicsit magasabb voltál nálam, meg izmosabb, de na.* - De egyébként köszi. *Mosolyodom el utána.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 14:39 | Üzenet # 879 |
 Yaoista
| - Meg.*Vigyorgok.* - Így van légy jó.*Vigyorognak, én meg csak morgok tovább.* - Az meg lehet, de a főnök mellett olyan kis törékenynek tűnsz.*Vigyorognak és ez már még jobban tetszik nekem is.* - Igen kis picurka.*Kuncogok.* - Azt is nehéz elhinni, hogy előttem ő is seme volt.*Közlöm vigyorogva.* - Tényleg? Ő kis picurka, mint seme.*Szórakoznak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 15:00 | Üzenet # 880 |
 Yaoista
| *Tudom, hogy nem kéne, de imádtam, mikor így morciztál. MEg tudtalak volna zabálni.* - Hát azért ne túlozzunk. Értem én, hogy nagyobb nálam meg minden, de akkor is. *Jegyzem meg.* - Tudod ki a picurka. *Morgok most én neked. A semés megjegyzésedre meg igen csúnyán nézek rád.* - Igen, tényleg és nem hihetetlen. *Közlöm veled.* - Ha megengeded, be is bizonyítom. *Kérek tőled engedélyt. Az egyik srác azért nem volt annyira maszkulin, mint te, olyasmi forma volt, mint én.* - Vagy féltékenyek lennénk, igaz? *Kuncogtam el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.03.26, 02:07 | Üzenet # 881 |
 Yaoista
| - De igazunk van.*Vigyorgok.* - Igen te.*Kuncogok.* - Oké oké nem az.*Kuncogok, de a folytatás nem igen tetszik.* - Nos, ha a főnök beleegyezik akkor benne vagyok.*Vigyorog a csávó.* - Ez még viccnek is rossz.*Nézzek rá szinte gyilkoló tekintettel, majd egy hirtelen mozdulattal egy fának nyomlak és vadul megcsókollak.* - Megmondtam, hogy csak az enyém vagy nem de?*Fogom össze a kezeid a fejed felett.* - Különben megdughatod, de előtte én foglak téged igen csak keményen, de ha utána van erőd, akkor hajrá.*Vigyorodom el gonoszkásan, majd ismét megcsókollak de még birtoklóbban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.26, 19:58 | Üzenet # 882 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam a srácon. Tudtam, hogy erre harapni fogsz. Meglepődök, ahogy a fának tolsz, de nem tiltakozom, sőt még élvezem is a helyzetet. Én is eléggé vadul csókollak és mikor elválunk, kicsit még lihegek is.* - De igen. *Mosolygok és tényleg hagyom magam. Elkuncogtam magam a szövegedre, majd újra elmerülök a csókodba.* - Egyáltalán nem gondoltam, hogy lefeküdnék vele, ez bosszú volt a picurkáért. *Kuncogtam el magam és előre dőlve most én csókoltalak meg.* - Egy kis flörtre kértem engedélyt, nem szexre. Más nekem nem kell az ágyban, elégedett vagyok veled. *Közlöm a tényeket.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.27, 00:25 | Üzenet # 883 |
 Yaoista
| *Azt hittem azért jobban zavarba leszel, mert mégis csak nyílt utcán vagyok és nem olyan rég csak egy puszit adtál, na meg itt vannak az embereim bár igaz apámék előtt se voltál annyira zavarba.* - Nos készülj, mert akárhányszor édesnek hívsz mindig megfogod kapni.*Vigyorgok de nem viccelek. Most én viszonozom a csókodat.* - Legyél is és nem kapsz engedélyt flörtre se csak velem teheted.*Közlöm és az embereim csak nagyban vigyorognak. Persze a srác se tett volna veled semmit ő is csak viccelt.* - Nem viselkedsz megfoglak este büntetni, bár amilyen kis perverz vagy még élveznéd is.*Vigyorodom el, majd a füledhez hajolok.* - Legszívesebben most addig dugnálak amíg el nem ájulsz a gyönyörtől.*Lehelem a füledbe, majd megszívom a nyakad erősen.* - A rovarok ellen.*Közlöm veled és elengedlek, majd rá gyújtok.* - Ti meg viselkedjetek.*Vigyorgok a fiúkra. Elköszönünk és elindulunk, gondoltam jössz te is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.27, 06:59 | Üzenet # 884 |
 Yaoista
| - Gonosz, ez nem ér. *Morcogok.* - Mert te tényleg édes vagy, de én nem vagyok picurka. *Közlöm veled a tényeket.* - Megbeszélve. *Kuncogtam el magam. Tudtam, hogy féltékeny leszel, de azt nem hittem, hogy ennyire. Nagyon élveztem a helyzetet.* - A büntetésnek az a lényege. *Még szép, hogy élvezném. Egyrészről tudtam, hogy nem tennél olyat, amit nem akarok, másrészről azt is tudtam, hogy még így is szívnám, de annál jobban élvezném. Azért szövegedre a végén kissé csak elvörösödök.* - Erről akkor beszéljünk, ha másnap nem dolgozom. *Nem volt ellenemre azért a dolog. Nyakamra nyögök egy apróbbat.* - Neked is van pár. *Simítok végig a nyakadon, mikor elengedsz. Tudtam, hogy élvezed a helyzetet. Elköszöntem én is és mentem is veled.* - Perverz vagy. *Közlöm veled, de azért megfogom a kezed és hát vigyorogtam, szóval nem volt gond.* - Mennyire gondoltad komolyan a büntit? *Kuncogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.27, 12:06 | Üzenet # 885 |
 Yaoista
| - Pedig picurka vagy.*Én megmondtam.* - Helyes.*Vigyorgok.* - Van benne valami.*Vagyis ennek persze az a lényege. Örülök, hogy elvörösödsz már vártam erre.* - Visszatérünk rá.*Kacsintok rá.* - Igen van, de nálad tényleg jobb biztosra menni, mielőtt még valaki megkörnyékezne.*Jegyzem meg és még magam is meglepem, hogy mennyire féltékeny vagyok.* - Igen tudom és azt is, hogy te élvezed.*Csapok a popsidra, majd ismét megfogom a kezed.* - Erre is visszatérünk, amikor nem dolgozol, mert biztos nem fogsz kikelni az ágyból.*Közlöm veled, majd adok még egy csókot. Bent mindenkinek köszönök és már el is kezdek telefonálni és intézkedni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.27, 21:52 | Üzenet # 886 |
 Yaoista
| *Igazából valahol élveztem ezt az édes vs. picurka dolgot, de nem mondtam. Tudtam, hogy tudod.* - Rendben. *Vigyorgok, majd elnevettem magam.* - Lehet nekem is biztosra kéne mennem, mert még megint rád mászik valami kis idióta. *Azért ha rád nem is, a kis cicádra elég mérges voltam. Mi az, hogy ott csókolgat, mikor van pasid? Én is féltékeny voltam.* - Igaz. *Kuncogtam, főleg a fenekemre.*- Hát ebben én is biztos voltam, ezért akkor neked kell majd kiszolgálnod. Tiszta jól járok. *Hiszen szeretkezek egy fantasztikusat és még elém is tesznek mindent. Csókod természetesen viszonozom. Bent köszönök én is és rögtön neki is kezdek a dolgomnak, miután beöltöztem. Persze kóstolgattak a kiszívás nyomom miatt, de én igazából nagyon jót szórakoztam, mert az is csak azt jelezte, hogy mennyire kellek neked. Nagyon jól telik a nap és minden klappol. Este kivételesen mi hamarabb végeztünk, mint te. Mivel visszajöttél, így felmentem hozzád és láttam, hogy még nagyon írsz valamit. Odamentem hozzád és hátulról átölellek.* - Szia cicus. *Adok egy finom csókot.* - Mi végeztünk.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.03.28, 11:49 | Üzenet # 887 |
 Yaoista
| - Már tudom a szabályokat.*Mosolygok, meg azért ha én valakinek nemet mondok komolyan az nem próbálkozni.* - Szívesen teszem, te mondod mindig hogy nem kell elkényeztetnélek.*Panaszra nem lehet okod, kivéve, ha bekattanok. Elég rohangálós napom van, de minden jól megy és ideges se vagyok. A nap végén ismét az étterembe vagyok és rád kicsit megrezzenek.* - Te aztán szeretsz lopakodni.*Csóválom a fejem és a csókod viszonozom.* - Szia.*Köszönök.* - Én is mindjárt meg vagyok. Milyen napod volt?*Időnk nem volt beszélni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 12:19 | Üzenet # 888 |
 Yaoista
| - Nem lopakodtam, csak nagyon el vagy mélyülve. *Adok egy puszit a fejedre, majd elengedlek.* - Rendben. *Neki támaszkodok az asztalnak, de úgy, hogy ne zavarjalak abban, amit csinálsz.* - Nagyon jó, pörgős, mint mindig. *Jó volt azért veled lenni kicsit megint.* - Arra gondoltam, hogy elvinnélek most valahova, ha nem vagy nagyon fáradt. *Dobom fel az ötletet.* - Beszéltünk még egy randit, ahova én viszlek. *Mosolyodom el kicsit. Persze lent a konyhán raktam össze kaját is, hogy tudjunk enni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 12:25 | Üzenet # 889 |
 Yaoista
| - Részletkérdés.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Bólintok. Tovább írok, de a folytatásra felpillantok.* - Hmm szóval az én édes kis picurkám randi akar vinni?*Mosolyodom el féloldalasan.* - Simán benne vagyok, ki nem hagynám.*Be is fejezem, amit kell.* - És jó vagyok így?*Állok fel és megigazítom az öltönyöm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 13:06 | Üzenet # 890 |
 Yaoista
| - Igen, ranidra szeretné vinni az ő drága édes cicuskáját. *Mosolygok én is.* - Akkor jó. *Hagyom, hogy kényelmesen befejezed a dolgokat, majd azért még végig nézek rajtad.* - Igazából nagyon túl vagy öltözve, de nem baj. *Nevettem el magam és odamegyek hozzád. Végig simítok az arcodon, majd szépen elkezdem kibontatni a nyakkendőd.* - Bár igaz, nagyon jól áll. *Veszem le rólad. és leteszem az asztalra, majd a zsebedbe nyúlok és kiveszem a slusszkulcsot.* - Én vezetek. *Suttogom az ajkaidra és megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 13:27 | Üzenet # 891 |
 Yaoista
| - Nagyon tetszik az ötlet.*Mosolygok.* - Biztos? Átöltözhetek.*Jegyzem meg. Hagyom neked magam, majd csak elmosolyodom.* - Köszönöm.*Cirógatom meg az arcod.* - Vettem főnök.*Bezárunk és már kocsiba is vagyunk. Leveszem a zakómat, majd kigombolom pár felső gombomat az ingemen és az ujját is feltűröm.* - Így akkor jó?*Kérdezlek.* - Nagyon kíváncsi vagyok, hova viszel. Mikor készültél rá?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 13:50 | Üzenet # 892 |
 Yaoista
| - Nem kell. *Mosolyodom el. A kocsiban most én vezettem, ahogy mondtam, persze beraktuk a hamit is.* - Igen, jó. *Kuncogtam el magam. Imádtam, hogy mennyire adsz a megjelenésedre.* - Délután találtam ki. Aztán amikor volt egy kis szünet az özönlő emberek között, akkor gyorsan összedobtam a kaját is. *Magyarázom neked. Alig vártam, hogy lássam az arcod. Végül befordulok az utolsó utcán és megállok egy játszótérnél.* - Megjöttünk. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 13:53 | Üzenet # 893 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Tele vagy meglepetésekkel és kaja is jó lesz, mivel ma nem tudtam te ebédedből enni.*Mondom csalódottan. Tényleg nagyon kíváncsi vagyok és amikor megérkezünk látszik, hogy semmit se értek.* - Ez egy játszótér.*Közlöm veled és ige vicces arcot vágok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 14:08 | Üzenet # 894 |
 Yaoista
| - Hát most kárpótollak. *Kuncogtam halkan, hogy ilyen kis csalódott vagy. Vártam a reakciód és az arcod az mindent leírt és elnevettem magam.* - Bizony, ez egy játszótér. Nagyon jó megállapítás Sherlock. *Kuncogok, majd kiszállok és kinyitom neked is az ajtót.* - Gyere. *Csókollak meg, majd a kaját is kiveszem.* - Jössz? *Nyújtom ki a kezem neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 14:22 | Üzenet # 895 |
 Yaoista
| - Helyes.*Vigyorgok.* - De viccesek vagyunk.*Morgok édesen.* - És ne nevess ki.*Pufogok aranyosan. Fura, hogy te nyitod ki az ajtót de nem mondok semmit.* - Igen megyek megyek.*Fogom meg a kezed.* - Én ezt nem igazán értem.*Még mindig viccesen festek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 14:43 | Üzenet # 896 |
 Yaoista
| - Ugye? *Nevettem el magam.* - Nem nevetlek ki. *Aranyos voltál nagyon, de magamban tartottam. Nagyon kellett koncentrálnom, hogy ne nevessem el magam rajtad.* - Ide jöttünk. *Mosolygok rád, majd leteszem a kaját az egyik mászóka lábánál. Lágyan és hosszan megcsókoltalak, majd elengedtem a kezed és felmásztam.* - Érdekelt, hogy fogsz reagálni, de ez jobb, mint képzeltem.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 14:59 | Üzenet # 897 |
 Yaoista
| - Persze.*Morgok az orrom alatt.* - Akkor se értem.*Mondom, de persze a csókod viszonozom.* - Ezért hoztál el? Igazad van megleptél nem kicsit sőt szavakat se találok.*Közlöm veled és tényleg igen viccesen festek.* - Szerintem még mindig túl vagyok öltözve.*Túrok a hajamba.* - Most mit csináljak?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 15:31 | Üzenet # 898 |
 Yaoista
| - Hát, részben, nem csak ezért hoztalak ide. *Mosolyodom el.* - Lehet, de ne foglalkozz vele. *Kuncogtam, annyira édes voltál.* - Nem voltál még játszótéren? *Kérdezem és intek.* - Feladod a kaját? *Hiszen táskába raktam és igazából szendvicsek voltak, amibe beleraktam minden jót.* - Aztán gyere fel. *Hívlak mosolyodva. Én nagyon élveztem a helyzetet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 15:53 | Üzenet # 899 |
 Yaoista
| - Akkor mi a másik része?*Kérdezlek.* - Oké, meg már mindegy.*Mosolyodom el.* - De voltam, de nagyon régen még gyerekként és az se volt szokványos.*Mosolyodom el.* - Persze.*Adom oda, majd én is felmászok és fent adok egy puszit.* - Imádom, hogy ennyire különleges vagy.*Cirógatom meg az arcod, de még mindig viccesen festek.* - Játszani foguk? Be se férek a hintába se.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 16:21 | Üzenet # 900 |
 Yaoista
| - Azt később megmutatom. *Mondom sejtelmesen.* - Ez meg a másik. *Kuncogtam, de igazából ez így volt jó.* - Hát, akkor most újra éljük a gyerekkorunk. *Nevettem el magam. El is veszem tőled és a puszidra jobban elmosolyodom. Annyira jólestek szavaid. Az arcom bele is simult ám a kezedbe és finoman a tenyeredbe csókolok.* - A nagyba igen. *Mutattam arrébb, hogy ott is vannak.* - Igazából nem gondoltam végig, hogy mit fogunk csinálni. *Szépen kibontom a hamit és adok neked, meg magamnak is veszek, aztán felkötöm a zacskót.*
|
|
| |