2025.07.23, Szerda, 05:57
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Péntek, 2015.04.03, 11:21 | Üzenet # 926
Yaoista
- Kibírom. *Öltök nyelvet.* - Legalább mozgok én is kicsit. *Már régen voltam.* - Igez, igaz. Elég perverz képzelő erő. *Nevettem el magam.* - Jól van na, nem gondolkoztam rajta sokat. *Morcizok be.* - Csak azt tudtam, hogy el akarlak ide hozni egyszer. *Motyogom aranyosan. Nekem ez egy fontos hely volt. Csókod persze viszonozom és tudom, hogy csak ugratsz. Megyek is veled a pörgős izéhez és fel is ülök. A puszira elmosolyodom. Elnevettem magam rajtad és ahogy pörgünk, megcsókollak jó hosszan. Én is nevetek és nagyon jól érzem magam veled.*

MioDátum: Péntek, 2015.04.03, 11:43 | Üzenet # 927
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor lehet én nem bírok majd magammal.*Kuncogok.* - Az biztos.*Vigyorgok.* - Csak vicceltem butus.*Mosolygok. Meg se lep, hogy te még itt is csókolgatsz, de nem bánom. Visszafogottan pörgettem magunkat, ne hogy kijöjjön a hami. Mindent kipróbálunk, majd végén a padon kötünk ki ahol magamhoz ölellek.* - Nagyon jó ötlet volt még egyszer köszönöm.*Csókollak meg. Úgy ültem, hogy a házatokra lássunk.* - Esetleg ideköltözünk, majd jövünk le játszani.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.04.03, 12:24 | Üzenet # 928
Yaoista
- Azt majd a zuhanyzóban megbeszéljük. *Vigyorgok rád.* - Tudom. *Mosolygok én is. Élveztem minden játékot és nagyon jól szórakoztam.* - Örülök neki, hogy élvezted. *Csókod persze viszonozom és melléd simulok teljesen.* - Ez jó. *Kuncogok, majd elmosolyodom kicsit.* - Ismersz valakit, akinek van gyereke? Akkor legalább ráfogjuk, hogy vele jöttünk. *Vigyorgok, na meg megnéznélek egy kisgyerekkel a kezedben.*

MioDátum: Péntek, 2015.04.03, 13:06 | Üzenet # 929
Yaoista
- Vigyázz, mit mondasz.*Hiszen engem nem zavar, ha látnak minket.* - Ismét mindenki örül.*Vigyorog.* -  Hmm igen Leenek van egy kislánya.*Vigyorgok.* - De pont leszarom ki mit gondol, bár lehet megijednének tőlem, de azt se érdekel na meg előadom magam és majd mindenki oda meg vissza lesz, még az apukák is.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.04.03, 21:10 | Üzenet # 930
Yaoista
- Miért is? *Kérdezek vissza, mert nem értem, hogy mire gondolsz.* - Te lennél a legféltékenyebb, ha más is hallana engem. *Jegyzem meg és nagyon vigyoroghatnékom van, de visszafogom magam.* - Igen. *Nevettem el magam.* - Hm, kíváncsi vagyok, milyen lennél egy kislánnyal. *Gondolkozom el, hiszen a minap is azt mondtad, hogy egy kislányt fogadnál örökbe, ha úgy alakul.* - A kisgyerekek még egyformán látják az embereket. Nekik nem vagy addig ijesztő, míg nem kiabálsz. *Mosolyodom el.* - Na, csak semmilyen apuka ne legyen oda érted. *Kuncogtam.*

MioDátum: Kedd, 2015.04.07, 10:51 | Üzenet # 931
Yaoista
- Mert simán rád mászok.*Közlöm veled, de a folytatásban igen csak igazad van.* - Nos ez igaz, de szerintem te se élveznéd, annyira ha látnának engem mások is pucéran vagy tévednék?*Vonom fel a szemöldököm.* - Majd meglátod úgyis aztán egyszer kitudja mit hozz a jövő.*Mosolyodom el.* - Az biztos, hogy egy vagány kis hercegnő lenne.*Nevetek fel, de komolyan gondolom. Pasikat kéne félteni tőle.* - Ez igaz.*Bólintok, majd felnevetek.* - Nyugi úgyis ritkán látni helyes apucit.*Vigyorgok,  majd megcsókollak.* - Persze az se számít, ha jól néznek ki, hiszen nekem te vagy leghelyesebb, legédesebb és még sorolhatnám.*Mondom lágyan.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.07, 11:10 | Üzenet # 932
Yaoista
- Hát... *Gondolkozom el.* - Ez így van. Azt hiszem, akkor ez döntetlen. *Kuncogtam.* - Igen. *Nagyon tetszett a mosolyod.* - Ebben nem kételkedtem. *Nevetek veled, hiszen tény volt, hogy nem akármilyen kiscsaj lenne.* - Ez igaz. *Értek veled egyet, és persze csókod viszonozom.* - Majd én leszek azaz apuci, aki utánad fog epekedni. *Vigyorgok és a nyakadba csókolok. Annyira imádtalak. Beletúrok a hajadba is finoman simogatni kezdem, tényleg nagyon szerettem.*

MioDátum: Kedd, 2015.04.07, 11:41 | Üzenet # 933
Yaoista
- Helyes.*Bár ha mást mondasz élesben kipróbáltam volna, hogy mit is fogsz reagálni.* - Miért érzem úgy, hogy te igen csak látni akarsz egy gyerekekkel.*Nevetek fel.* - Megbeszélve.*Vigyorgok és a csókra felsóhajtok.* - Igen csak perverz ez a apuci.*Kuncogok.* - Tényleg oda vagy a hajamért ennyire még nem szerette.*Persze ez nem zavar.* - Tényleg jöjjenek el ide máskor is.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.07, 11:49 | Üzenet # 934
Yaoista
- Tudod, egy szexi pasit egy gyerek csak még szexibbé tesz. *Kuncogtam el magam.* - Egyébként csak kíváncsi vagyok, hogy viselkednél vele. *Tudtam, hogy eszméletlen édes lennél és ki nem hagytam volna ezt az élményt semmiért.* - Csak annyira, amennyire kell. *Kuncogok én is.* - Igen, mert nagyon szép és jó érzés, de ha zavar, abbahagyhatom. *Mondjuk mondtad már, hogy szereted, mikor ezt csinálom.* - Benne vagyok. *Hajolok oda és birtokba veszem az ajkaid.* - Tudod, veled bárhová. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Kedd, 2015.04.07, 12:07 | Üzenet # 935
Yaoista
- Van benne valami.*Értek egyet.* - Nos Lee kislányával elvagyok, de hogy én vigyázzak rá, nos kétlem, hogy az menne, ehhez én kicsi vagyok.*Nevetek fel.* - Pontosan.*Bólintok.* - Nem zavar, azt mondanám, hiszen ismersz.*Mosolygok és a csókod viszonozom és az öledbe húzlak.* - Kölcsönös.*Simítok a popsidra.* - Szexeltél már játszótéren?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.07, 12:13 | Üzenet # 936
Yaoista
- Majd akkor én vigyázok rátok, úgy jó lesz kicsi cicusom? *Vigyorgok, mert hát ezt nem tudtam kihagyni.* - Igaz. *Megyek is az öledbe, nem nagyon kell erőlködni. Csak elmosolyodom rajtad és homlokon csókollak.* - Mi? *Lepődök meg kissé kérdéseden.* - Nem, nem szexeltem, legalábbis nem emlékszem rá. *Javítom ki magam, hiszen lehet éppen megtörtént, csak be voltam lőve.* - Miért? Itt akarod csinálni? *Kérdezek rá konkrétan.*

MioDátum: Kedd, 2015.04.07, 12:45 | Üzenet # 937
Yaoista
- Jó lesz anyuci.*Kuncogok.* - Nem hittem, hogy ennyire jól értesz a gyerekekhez.*Jegyzem meg.* - Jól hallottad.*Vigyorgok de csak az elejét hallom meg szinte a mondatnak.* - Miért is ne vagy ez túl sok lenne neked?*Kérdezlek de már a nyakad csókolgatom és a popsid tovább markolászom.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.07, 12:52 | Üzenet # 938
Yaoista
- Igazából annyira nem, de szerintem te igen, csak kishitű vagy. *Mosolyodom el.* - Na meg amúgy is velem van egy nagy gyerek. *Nevettem el magam, bár én se voltam különb.* - Hát nem is tudom... *Nyakamra sóhajtozni kezdek és hát azt már kezdem megszokni, hogy többnyire a fenekem fogdosod.* - Nem is értem, miért kérdezed, mikor így csókolgatsz. *Nyögöm halkan. Finoman az arcodra simítok és szenvedélyesen megcsókollak jó hosszan.* - És hol szeretnéd? A csúszdán? *Nevetek fel. Ez túl kézenfekvő volt ahhoz, hogy kihagyjam.*

MioDátum: Kedd, 2015.04.07, 13:11 | Üzenet # 939
Yaoista
- Azt mondod?*Mosolyodom el.* - Milyen kis humorosak vagyunk.*Vigyorgok.* - Azért udvarias akarok lenni meg így meggyőzőbb.*Nevetek fel és a csókod viszonozom, Már válaszolnék, hogy hol, de a csúszdára igen csak csúnyán nézzek.* - Chh már el is ment a kedvem a szextől.*Tollak ki az ölemből és inkább rágyújtok. Nem bírtam, ha ilyen sokáig szívják a vérem, az más, ha én teszem.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.07, 13:24 | Üzenet # 940
Yaoista
- Igen. *Mosolygok rád.* - Ugye? *Nevettem el magam és megpusziltalak.* - Jogos. *Kuncogok veled. Nem hittem, hogy így fogsz reagálni, de igazából túl cuki voltál.* - Ugyan már... *Ölelem át a karod és odahajolva adok egy puszit az arcodra.* - Iszonyat édes vagy. *Kuncogok halkan és félrehúzom a hajad, hogy a nyakadba tudjak csókolni.* - Most komolyan megsértődtél? *Kérdezek rá.*

MioDátum: Kedd, 2015.04.07, 13:28 | Üzenet # 941
Yaoista
- Talán picit.*Mosolygok.* - Marhára.*Sóhajtok fel. Nem reagálok semmit ahogyan átölelsz és a puszira se.* - Befejezted?*Pillantok rád de én ne vigyorgok.* - Eleget poénkodtál már rajtam.*Közlöm veled és a hajam visszahúzom. Nem voltam túlságosan is büszke és egoista.  biggrin *

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.07, 13:40 | Üzenet # 942
Yaoista
*Furcsa volt, hogy így reagáltál, nem nagyon szoktál ilyet csinálni. Meglepett, hogy még a hajad is visszahúztad, így hát én meg elengedtelek.* - Sajnálom... *Mondom halkan. Valahogy el is múlt a jó kedvem. Picit csöndbe voltam, majd felálltam.* - Akkor menjünk. *Nem láttam sok értelmét így maradni. Összeszedtem a szemetet és a kukához menve kidobtam. Visszamentem hozzád és odaadtam a kocsikulcsot.*

MioDátum: Kedd, 2015.04.07, 13:44 | Üzenet # 943
Yaoista
*Nem reagálok semmit, de ahogyan mondok, hogy menjünk és elkezdesz készülni én nem mozdulok. Elszívom a cigit a kulcsot nem veszem el.* - Te fogsz vezetni.*Közlöm, majd kidobom a cigit és visszamegyek hozzád.* - Sajnálom túlzásba estem. Túl nagy az egom és gyerekesen viselkedek. Ne haragudj jó?*Simítok az arcodra.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.07, 13:57 | Üzenet # 944
Yaoista
*Nem értettem, hogy miért nem veszed el a kulcsot.* - Oké. *Nekem igazából mindegy volt ki vezet, csak te szoktál, ezért akartam odaadni a kulcsot. Viszont a folytatás még jobban meglepett. Gyöngéden rád mosolyogtam, majd a tenyeredbe csókoltam.* - Nem haragszom... nem akartalak megbántani, sem az önérzetedbe taposni. *Mondom halkan, majd odalépve átölellek.* - Majd jobban figyelek... *Próbáltam hozzád alkalmazkodni, hogy ne bántsalak meg.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.08, 10:32 | Üzenet # 945
Yaoista
- Tényleg nagyon mázlista vagyok veled.*Más biztos elküldene a picsába.* - Nem bántottál meg, csak mint mondtam túl nagy az egom.*Még csak nem is tagadom felesleges lenne.* - Inkább én.*Ölellek magamhoz, majd az arcodra simítva megcsókollak hosszasan.* - Tényleg egy nagy gyerek a párod.*Nevetek fel.* - Nem is mi lettünk volna, ha az nincs nem de?*Kuncogok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.08, 11:02 | Üzenet # 946
Yaoista
*Elmosolyodtam rajtad.* - Ezzel együtt vagy te. *Túlságosan odavoltam érted, hogy ilyenért haragudjak rád.* - Ezen sem veszünk össze. *Nevettem el magam, csak csókod hallgattat el.* - De engem ez nem zavar, sőt imádom benne. *Kuncogok én is.* - Hát nem. *Vigyorgok és most én csókollak meg.* - Ettől függetlenül ez egy nagyon jó randi. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.08, 11:28 | Üzenet # 947
Yaoista
- Igen.*Mosolyodom el.* - Pontosan.*Kuncogok.* - Csak jó, hogy ennyi mindent imádsz bennem.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Egyetértek nagyon nagyon jó randi.*Puszillak meg.* - Mi legyen akkor menjünk vagy még maradjunk?*Nyalok végig a nyakadon és ismét a popsid markolászom.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.08, 11:52 | Üzenet # 948
Yaoista
- Hát kevés dolog, amit nem. *Kuncogtam el magam. Azért látszott rajtam, hogy tényleg örülök, hogy jól érezted magad a randin.* - Te mit szeretnél? *Nyakamra sóhajtok egyet és bár kérdeztem, tudtam jól, hogy mit szeretnél.* - Szóval hol is szeretnél szexelni? *Kérdezek rá, de nem folytatom és szívom a véred, csak a nyakadnak esek neki.* - Hm? *Harapdállak.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.08, 12:20 | Üzenet # 949
Yaoista
- Mások fordítva vannak.*Vigyorgok.* -  Szerinted?*Elég egyértelmű.* - Nem is tudom...*Nyögök fel és jobban a fenekedbe markolok.* - Hintába nem lenne rossz, de kétlem, hogy kettőnket elbírja...*Közlöm és felhúzva vadul megcsókollak.* - Kezdetnek leszophatnál...*Harapok az ajkadra.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.08, 12:31 | Üzenet # 950
Yaoista
- Mondjuk hülye kérdés volt. *Kuncogtam el magam.* - Na azt már én se hiszem, hogy elbír minket. *Mosolyodom el, majd csókod hevesen viszonozom.* - Hm, micsoda kérések. *Kuncogok.* - Gyere. *Odakísérlek a padhoz, ahol az előbb ültünk és leültetlek. Elkezdem kigombolni a nadrágod a slicced már a számmal húztam el. Alsón keresztül megharaptalak, majd kiszabadítva farkad nyalogatni kezdtelek.* - Azért ez izgató. *Nyalok végig makkodon. Addig nyalogattalak, míg kemény nem lettél, végül teljesen a számba vettelek és hevesen szoptalak.*

Keresés: