Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 16:32 | Üzenet # 901 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Már várom.*Mosolygok.* - Igen az biztos.*Bólintok.* - Hmm valóban, de lehet leszakad és akkor szegény gyerekek szívnak, de akkor majd kifizettem.*Beszélem meg magammal.* - Akkor, majd spontánnak leszünk.*Kuncogok. Megköszönöm a szendvicset és beleeszek.* - Ez isteni. Sokkal jobb, mint amit ma ettem, pedig elég nívós étterem, de ez a szendvics sokkal jobb. Azt kell, hogy mondjam Nick, de nagyon rosszul jártál.*Mondom komolyan és rád pillantok.* - Lassan már csak a te főztöd tudom megenni szóval ezért vállalnod kell a felelősséget.*Közlöm veled és felnevetek, olyan vagyok mint egy kisgyerek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 19:05 | Üzenet # 902 |
 Yaoista
| - Tudod, tényleg nagyon nagy szíved van. *Ezt komolyan is mondtam.* - Bár nem hiszem, hogy le fog szakadni. *Puszillak meg.* - Pontosan. *Nevetek veled.* - Mindig túlzol. *Persze jól esett, de ezek csak egyszerű szendvicsek voltak. Értetlenül nézek rád, hogy miért is jártam én rosszul, de a folytatásra nem számítottam és csak nevettem.* - Tudod mit szívem? *Hajolok oda és megcsókollak.* - Egy életre vállalom a felelősséget. *Lágyan mosolygok rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 19:13 | Üzenet # 903 |
 Yaoista
| - Ugyan csak nem akarom, hogy szívjanak.*Mondom, de látszik, hogy jól esik, amit mondasz.* - Alattad tuti nem picurka.*Vigyorgok.* - Veled kapcsolatban sose.*De ugye ebben nem fogunk egyetérteni.* - Igen?*Pillantok rád és a csókod viszonozom.* - Benne vagyok, hiszen már összetartozunk.*Simítok a medálra, majd az arcodra és megcsókollak, majd tovább eszek és jó pár szendvicset befalok.* - Ez jó volt köszönöm.*Puszillak meg, majd lelógok a mászókáról.* - Ez de jó már, jó vagyok ugye?*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 20:22 | Üzenet # 904 |
 Yaoista
| *Csak mosolyogtam rajtad.* - Tudod mit? Te hívhatsz picurkának. De csak te. *Puszillak meg.* - Igen. *Mosolygok, főleg mikor a medálra simítasz. Tényleg nem vettem le sosem. Csókod természetesen viszonoztam. Öröm volt nézni, hogy mennyit ettél és örültem, hogy elég lett a végén.* - Igazán nincs mit. *Ahogy lelógsz, elnevettem magam.* - Nagyon ügyes vagy. *Beakasztom a lábam és én is lelógok.* - Régen imádtam ezt csinálni. *Kuncogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 21:09 | Üzenet # 905 |
 Yaoista
| - Hmm így annyira már nem izgi.*Nevetek fel, de csak viccelek.* - Ahogyan te is.*Nevetek.* - Igen jó móka.*Mosolygok, majd leugrok.* - Na lássuk csak azt a hintát most már nagyon izgat.*Vigyorgok, majd odamegyek és félve ráülök.* -Oké eddig jó.*Elkezdem hajítani, mire felnevetek.* - Még mindig elbír.*Tényleg olyan vagyok, mint egy kisfiú.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 21:59 | Üzenet # 906 |
 Yaoista
| - Akkor nem kell így hívni. *Valljuk be, én csak nyertem a dologgal.* - Köszönöm. *Nevettem veled. Én is lemászok és odamegyek hozzád a hintákhoz.* - Pedig reméltem, hogy leszakad. *Jegyzem meg gonoszkásan, de vigyorgok. Én is leülök a másik hintára.* - Működik. *Elkezdem magam hajtani én is és valahogy úgy éreztem magam, mint egy kis gyerek. Aztán egyszer csak megálltam és mosolyogva néztem előre. Mikor megálltál, felálltam és mögéd sétálva átöleltem a nyakad.* - Látod azt a házat? *Mutatok egy két szintes házra.* - Az volt a régi otthonunk. *Mosolyodom el kicsit.* - Erre a játszótérre jártunk... miután eladtuk a házat, rengeteget ültem itt, ahol most te. *Mesélem el, de egy változást láthattál rajtam, ami csak neked volt köszönhető. Persze volt szomorúság a hangomban, de már sokkal kevesebb. Érezhető volt, hogy most több jóra gondolok, mint rosszra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 22:24 | Üzenet # 907 |
 Yaoista
| - Azért de.*Vigyorgok.* - Na szép azt akartad, hogy beüssem magam és a gyerekeknek kevesebb hintájuk legyen, na szép.*Adom a sértettet persze csak viccelek. Nagyon jót hintázok, majd idővel megállok.* - Igen látom.*Simítok a karodra, de a folytatás igen csak meglep. Felállok és téged ültetlek bele a hintába.* - Köszönöm, hogy elhoztál.*Csókollak meg, majd elkezdelek lökni.* - Visszaszeretnél költözi?*Kérdezlek, mert akkor elintézem neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 22:47 | Üzenet # 908 |
 Yaoista
| - Ó, hát tudod jól, hogy utána agyon puszilgatnálak. *Kuncogok. Nem hittem, hogy megleplek és arra se számítok, hogy leültetsz a hintába és lökni kezdesz.* - Én köszönöm, hogy eljöttél. *El is mélyítem kicsit a csókunk.* - Nem tudom. *Ismerem be.* - Szerettem itt lakni, de akkor itt volt mindenki. Így más lenne... *Aztán kicsit elmosolyodom.* - Na meg, a következő, ahova majd idővel költözni szeretnék, az a közös lakásunk. *Ismerem be, de azért látszódott, hogy szívesen visszajönnék, csak kicsit tartottam tőle.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 22:52 | Üzenet # 909 |
 Yaoista
| - Ez jogos, de anélkül is.*Mosolygok. Némán hallgatlak, majd a folytatásra csak elmosolyodom.* - Akkor, majd ide fogunk költözni, amikor úgy érezzük a többit meg bízd ide, elvégre ilyenkor milyen jó egy gazdag szerető.*Nevetek fel, de komolyan gondolom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 23:05 | Üzenet # 910 |
 Yaoista
| *Kicsit meglep, amit mondasz. Le is fékezem a hintát és hátrafordulok.* - Mi? *Nézek rád bociszemekkel, mint aki nem hisz a fülének.* - Erre semmi szükség, de köszönöm. *Nem hittem, hogy ilyet mondasz, na meg tudtam, hogy egy család lakik most ott. Felállok a hintáról, majd átölelem a nyakad. Ettől függetlenül boldoggá tettek a szavaid.* - Köszönöm, hogy ennyire törődsz velem. *Nagyon finoman puszilgatni kezdem az ajkaid, majd megcsókollak.* - Csodálatos vagy...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 23:12 | Üzenet # 911 |
 Yaoista
| - Jól hallottad.*Mosolygok.* - De miért nem?*Kérdezlek. Ahogyan a nyakam átkarolod magamhoz ölellek.* - Hiszen a kedvesem vagy ez természetes.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Miattad vagyok csak az.*Suttogom és tovább csókollak.* - Miért nem engeded? Hiszen látom, hogy szeretnéd. Meg, ha nem akarnak kiköltözni elfogadom.*Ígérem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 23:27 | Üzenet # 912 |
 Yaoista
| - Hát... *Habozok először válaszolni, majd csak mosolygok rajtad. Mikor másodjára is rákérdezel, nem volt menekvés.* - Szeretném... azt hiszem,de... nem tudom milyen lenne. Félek tőle. *Ismerem be.* - Tartok attól, hogy milyen érzés lenne itt lakni. *Válaszolok neked őszintén, majd elnevettem magam.* - Helyes. *Puszillak meg.* - Sok idő eltelt...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 23:46 | Üzenet # 913 |
 Yaoista
| - Szóval félsz értem.*Bólintok.* - Akkor, majd visszatérünk rá ez csak egy ötlet.*Puszilom meg a homlokod.* - Igen sok. Tudod én viszont szeretek otthon lenni már.*De persze mások vagyunk.* - Oké szerinted a csúszdába is beleférek?*Kérdezlek vigyorogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.30, 12:38 | Üzenet # 914 |
 Yaoista
| *Tényleg látszott, hogy mennyire jó érzés, amit mondasz nekem.* - Látszik is, hogy jól érzed magad. *Cirógatom meg az arcod.* - Szerintem bele. *Vigyorodom el én.* - Felkísérjelek, hogy le ne ess? *Nevettem el magam.* - Bár a cicák a talpukra érkeznek. *Csókollak meg jó hosszan. Nagyon jól éreztem magad veled.* - Na, akkor csúszda? *Engedlek, de a kezed nem és megyünk is oda.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.30, 13:27 | Üzenet # 915 |
 Yaoista
| - Igen nagyon.*Mosolygok.* - Inkább várj lent és kapj el anyu.*Vigyorgok.* - Ez meg a másik.*Kuncogok és a csókodat viszonozom.* - Igen az.*Még adok egy csókot, majd felsétálok és beülök, de nem mozdulok utána.* - Bassza meg lehet tényleg beszorultam??? Úristen ne már ez tökre gáz....*Kezdek el szenvedni, de ismét nagyon édes vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.30, 18:50 | Üzenet # 916 |
 Yaoista
| - Rendben pici fiam. *Vigyorgok én is. Csókod persze viszonozom, viszont mikor tényleg beleszorulsz a csúszdába, hát először csak pislogok, majd kitört belőlem a röhögés.* - Istenem.... *Nagyon nevettem, még meg is görnyedtem.* - Nem hiszem el.. hahaha... *Annyira édes voltál és béna, hogy nem bírtam ki. Összeszedve magam felmásztam utánad és átöleltelek hátulról.* - Nem gáz... *De még mindig nevettem.* - Megzabállak. *Puszillak meg és elkezdelek húzni, de így nem ment.* - Megpróbálom lentről. *De nevetve mentem le és nagyon jót szórakoztam. Kinyújtom neked a kezem és mikor megfoglak, húzni kezdelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.03.31, 13:19 | Üzenet # 917 |
 Yaoista
| *Kuncogok rajtad.* - Basszus ne nevess már, mert ez nem vicces.*Morgok, de a végén én is nevetni kezdek, mert persze, hogy az volt.* - Ez miattad van amúgy.*Jegyzem meg és tovább próbálkozok.* - Segíthetnél is.*Jegyzem meg, de én is még mindig nevetek. Te lennél itt, én már fetrengenék, arról nem is beszélve, hogy apáméknál meg én szórakoztam jól rajtad reggel ugye a szex után.* - Én se hidd el. Komolyan így beégni.*Sóhajtok fel.* - De gáz.*Morgok.* - Élvezd csak ki.*Jegyzem meg és hát nem jutunk sokra.* - Oké.*Nagy nehezen sikerül kiszabadulnom és ahogyan lecsúszok rád esek.* - Köszi és most meg vagy..*Jön a váltás és megcsókollak majd kapcsolok és lemászom rólad.* - Nem ütöttelek meg nagyon? Komolyan életembe nem égtem még ennyire.*Sóhajtok fel és rágyújtok, a csikket úgyse dobom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.31, 18:53 | Üzenet # 918 |
 Yaoista
| - Jól van, tudom, tudom. *Mikor rám fogod, de azért nevettem.* - Imádlak. *Kuncogok.* - Ki is élvezem. *Vigyorgok, mert hát ilyen úgy se lesz sokszor és tényleg ki kell használni. Azért örültem, hogy ki tudtunk szabadítani és nem kellett szólni senkinek, bár annak is meg lett volna a poénja, az biztos. Ahogy rám esel, egyáltalán nem bánom.* - Fogócskázni akarsz? *Nevettem el magam, de csókod befogta a szám.* - Egyáltalán nem. *A folytatásra megint elnevettem magam.* - Ugyan, vicces. *Majd meg pukkadtam. Átöleltelek és megcsókoltalak , persze vigyáztam a cigidre.* - Nagy a feneked. *Vigyorgok és meg is markolom az említett testrészed.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.01, 12:18 | Üzenet # 919 |
 Yaoista
| *Abba most bele se gondolok, hogy az embereim láttak mindent és igen jót moziznak. * - Ugyan kérlek előlem nincs esélyed elmenekülni.*Vigyorgok, de ezt minden értelembe mondom.* - Akkor jó.*Cirógatom meg az arcod.* - Az lett volna vicces, ha veled történik.*Közlöm, de a csókod viszonozom.* - Már megbocsáss, de nekem minden egyes testrészem tökéletes.*Oké van egom ez tény, de legalább a testemre büszke vagyok.* - Különben meg én elég viccesen festenek olyan pici popsival, mint a tied, bár meg kell hagyni, hogy imádom.*Vigyorgok és rá is csapok.* - Most akkor csússzál le te.*Közlöm veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.01, 20:23 | Üzenet # 920 |
 Yaoista
| - Azt mondod? *Vigyorgok, de leesett, hogy mondtad.* - Mi van akkor, ha nem is akarok? *Kérdezek vissza.* - Neeem, ez így volt jó. *Nevettem e magam újra.* - Óóóóh, bocsánat. *Imádtam ezt az édes egód.* - Valóban tökéletes. *Mosolygok rajtad.* - Nem kicsi a fenekem, pont jó méret. *Jegyzem meg, mert hát én is kicsit hiú voltam, bár neked a poros nyomodba nem érek.* - Rendben. *Kuncogok.*- De ha beszorulok, ki szedsz? *Nevettem el magam, majd felálltam és felmentem a csúszdához, de én simán lecsúsztam.* - Látod? *Vigyorgok, majd felállok és átölelve a nyakad, igen szenvedélyes csókot adok neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.02, 11:20 | Üzenet # 921 |
 Yaoista
| - Azt bizony.*Mosolygok.* - Az a legjobb.*Csókollak meg.* - Szerinted.*Sóhajtok fel, de azért mosolygok.* - Na ugye, a külsőmre tényleg nem panaszkodom.*Vigyorgok.* - Igen igen, ez így van, pont jó méret.*Nyalok végig kajánul az ajkaimon.* - Persze ki talán.*Kuncogok, bár sejtettem, hogy te nem szorulsz be és igazam lesz.* - Látom látom, örüljél picurka.*Kuncogok és magamhoz ölelve a csókod viszonozom.* - Kis pimasz.*Csókolok a nyakadba.* - Na akkor ezt csináld utánam.*Odamegyek egy magasabb mászókához és felugorva elkezdek húzódzkodni.* - Legalább edzek.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.02, 12:30 | Üzenet # 922 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom válaszodra és viszonozom a csókod természetesen.* - Bizony, szerintem. *Legalább kivételesen én szórakozok rajtad.* - Én se. *Mármint a tiédre, már saját magammal se volt bajom.* - Bá az csak egy dolog. *Hiszen a te esetedben lehetnél akár milyen helyes, ha nem lenne mögötte semmi, nem érdekelnél és nem szerettem volna beléd.* - Örülök is, cicus. *Kuncogok veled és kiélveztem a helyzetet.* - Csak kicsit. *Vigyorgok és nyakamra sóhajtok egyet.* - Mit? *Odafordulok és nézem, ahogy húzódzkodsz.* - Azt hiszed, hogy nem tudok húzódzkodni? *Húzom fel a szemöldököm, majd odamegyek én is. Elkapom és felhúzom magam én is.* - Bár tuti nem tudom annyiszor, mint te. *Még egy párat csináltam, aztán elengedtem.* - Ne most akarj edzeni. *Közlöm veled és ahogy éppen lent vagy, megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.02, 13:19 | Üzenet # 923 |
 Yaoista
| - Rád se lehet semmi panasz.*Mosolygok.* - Igen tudom.*Tudtam jól, hogy nem a kinézetem miattad vagy velem.* - Látom.*Mosolyodom el.* - Miért tudsz?*Kérdezem pimaszul, persze kinézzem belőled.* - Ezen nem veszünk össze.*Nevetek fel és figyellek, majd felnevetek. A csókod viszonozom, majd leugrok.* - Oké bocsi bocsi.*Csak nekem ez is játék, de ha nem, akkor nem.* - Oké akkor most mi legyen?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.02, 13:53 | Üzenet # 924 |
 Yaoista
| - Képzeld. *Azért még nyelvet öltöttem neked előtte.* - Hát ezen nem. *Tény volt, hogy te jobb kondiba vagy, mint én.* - Mondjuk elnézném valamikor. *Simítok a pocidra.* - Jól nézhetsz ki. *Boxolás közben is szexi voltál. A hátad olyan jól néz ki olyankor mindig.* - Hm, nem tudom. *Csókollak meg lágyan.* - Hát, nem is tudom. *Mosolyodom el. Nézek szét.* - Lehangoló, hogy felnőttként már nincs annyi képzelőerőnk. *Sóhajtok egy nagyot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.04.03, 10:31 | Üzenet # 925 |
 Yaoista
| - Azt gondolom és jöhetsz, ha kibírod, hogy nem ugrasz rám.*Vigyorgok.* - Nagyon jól.*Kuncogok. A csókod viszonozom, majd csak elvigyorodom kajánul.* - Egyes számba beszélj kérlek nekem nagyon jó a képzelőerőm.*Az más, hogy mire vonatkozik.* - Elhozol randira aztán még azt se tudod, hogy mit csináljunk, ejnye.*Csóválom a fejem, majd felnevetek és megcsókollak hiszen csak viccelek. Megfogva a kezed odamegyek a pörgős játékhoz .* - Ülj le.*Kapsz még egy puszit, majd én is felülök és elkezdem hajtani magunk, közben nevetek.*
|
|
| |