2025.07.22, Kedd, 19:44
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.21, 11:05 | Üzenet # 976
Yaoista
*Hát titkon kicsit reméltem, hogy nem belém élvezel, de nem dől össze a világ, bár még elég kellemetlen volt.* - Hülye... *Kuncogok veled.* - Mintha csak játszótéren szexelnénk, úgy mondod. *Vigyorgok. Amint kihúzódsz belőlem, meg is indul belőlem magam, mire kicsit grimaszolok.* - Semmi baj. *Mosolygok én is rád és elvesztem csókodba.* - Menjünk, benne vagyok. *Csókolok a nyakadba.* - Igen, jól, bár így sokkal nehezebb... *Ismerem be és hát még lihegek.*

MioDátum: Kedd, 2015.04.21, 11:39 | Üzenet # 977
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nos bevezethnénk.*Vigyorgok.* - Tényleg sajnálom.*Tudod, hogy figyelmes vagyok veled ilyen szempontból és igen csak tartom magam, de most elfogott a hév nagyon, de legalább a szex közben amennyire tudtam visszafogtam magam.* - Nem mostanság csináljuk, majd így.*Puszillak meg, majd amikor nagyjából letöröllek és magam is, segítek felöltözni és az autóhoz kísérlek.* - Akkor menjünk.*Gyújtok rá és elindulok.* - Nem hitted, hogy ez lesz a vége mi? Vagy remélted?*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.21, 12:07 | Üzenet # 978
Yaoista
- Perverz. *Nevettem el magam.* - Tényleg nincsen semmi baj. *Csókollak meg lágyan. Úgy voltam vele, hogy majd idővel megszokom.* - Vagy majd meglátjuk. *Kuncogtam el magam, hiszen egyébként nagyon élveztem.Azért hálás voltam, hogy segítettél nekem. Kapaszkodtam is beléd a kocsihoz menet, elég instabilnak éreztem magam.* - Hát nem... *Vigyorgok én is.* - Hát... terveztem, de otthon. *Nem hittem, hogy egy játszótéren fogunk szeretkezni.Finoman a combodra simítok és cirógatlak.* - Örülök, hogy jól érezted magad. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Kedd, 2015.04.21, 12:12 | Üzenet # 979
Yaoista
- Az.*Vigyorgok.* - Oké.*Örülök, hogy nem morcizol.* - Mondtam, hogy te nem bírsz magaddal.*Kuncogok.* - A spontán ötletek mindig jók.*Nevetek fel.* - Veled mindig jól érzem magam szépségem. Köszönöm, hogy ezt is megosztottad velem, nagyon sokat jelent.*Simítok a kezedre és már héten utána akarok érdeklődni a lakásnak.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.21, 12:44 | Üzenet # 980
Yaoista
- Te a te hibád, hogy nem bírok. *Nevetek veled.* - Jogos. *Vigyorgok.* - Ez így mégis csak jobb volt, mint egy fotó. *Hiszem régebben kérted, hogy mutassam meg neked. Azért az nagyon vicces volt, hogy beszorultál a csúszdába, erről hirtelen eszembe jutnak az embereid és elvörösödtem.* - Teljesen kiment a fejemből, hogy volt nézőközönségünk. *Takarom el az arcom a másik kezemmel.* - Basszus...

MioDátum: Kedd, 2015.04.21, 13:19 | Üzenet # 981
Yaoista
- Igen igen tudom.*Megszoktam, hogy rám kened, de nem zavar.* - Ez így van.*Mosolygok, majd ahogyan mondod a dolgokat először azt hiszem az ott élő emberekre gondolsz, majd leesik, hogy mire célzol.* - Direkt úgy álltam, hogy ők annyira ne lássanak csak engem, ez meg annyira úgyse új nekik.*Bár azt nem tudtam, hogy mennyire szeretnek stírölni. biggrin * - Hidd el nekem rosszabb, mert tuti, hogy a csúszdásat fel fogják emlegetni, de akkor kapnak érte.*Morgok édesen.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.21, 19:03 | Üzenet # 982
Yaoista
- Na szép vagy, mit ne mondjak. *Annyira nem új nekik, mi? Azért kicsit féltékeny lettem, de mosolyogtam mellé.* - Megnyugtatlak, azt még én is fel fogom emlegetni. *Vigyorodom el, alig bírtam visszafogni a nevetés.* - Ne morogj, cica... *Hajolok oda és adok egy puszit az arcodra.* - Nem égtél nagyobbat, mint mikor elestél a fürdőszobába. *Kuncogtam halkan, de be is fejeztem, mert nem akartam, hogy morogj megint.* - Szeretnéd, hogy megmasszírozzalak estére? *Kérdezem engesztelésül.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.23, 11:00 | Üzenet # 983
Yaoista
- Most miért? Takartalak nem? Inkább lovag vagyok.*Vigyorgok.* - De jó nekem.*Morgom, én annyira nem tartom viccesnek most se.* - De morgok és erről te tehetsz.*Közlöm veled gyerekesen.* - Na kösz, remélem élvezed.*Nem bírom, ha az egom sértegetik. biggrin * - Nem kell kösz.*Most éppen nagyon durca vagyok rád.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 11:14 | Üzenet # 984
Yaoista
- Igaz, igaz, bocsánat. Azt is megengednéd, hogy a cipődre térdeljek? *Kérdezem vigyorogva.* - Tudom. *Mosolyodom el, de nagyon visszafogom magam.* - Na... *Unszollak kedvesen és a combod cirógatom folyamatosan.* - Igen, élvezem. *Ismerem be, de te is élveznéd a helyembe.* - Ugyan már cicus... *Mosolygok rád kedvesen.* - Hidd el nekem, ettől semmit se veszítettél a sármodból, sőt... *Igazából én imádtam, hogy ilyen kis béna is tudsz lenni.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.23, 11:21 | Üzenet # 985
Yaoista
- Igen meg.*Mosolyodom el.* - Semmi na...*Morgolódok de édesen.* - Igazi mocsok vagy remélem tudod.*Jobban szeretem, amikor én szórakozhatok rajtad. biggrin * - Persze, tiszta gáz vagyok. Sergej megfertőzött miatta van az egész és mi van ha ő is megtudja?? Áá szétfogja szívni vérem.*Seime maximum egy - két megjegyzést tesz.*

Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2015.04.23, 11:22

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 11:50 | Üzenet # 986
Yaoista
- Csak annyira, mint te szoktál. *Jegyzem meg, de vigyorogva és egyáltalán nem sértésnek szánom.* - Nem vagy az, nagyon aranyos vagy. *Kuncogtam el magam.* - Tudom, hogy ezért is morogni fogsz, de édes vagy és imádlak. *Közlöm veled a tényeket.* - Én nem fogom neki elmondani, jó? Egyébként Sergej még így is sokkal bénább. *Teszem hozzá, de elnevetem magam.* - Azért közösen fürdesz velem? *Kérdezem kis sunyin.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.23, 12:08 | Üzenet # 987
Yaoista
- Nem értem miről beszélsz.*Erre azért elvigyorodom.* - Na kösz egyre jobb. Aranyos, édes és még béna is, ez már a vég.*Szenvedek.* - Úgyis megfogja tudni.*Szinte biztos vagyok benne.* - Nála azért nehezebb bénának lenni.*Mosolyodom el.* - Esetleg talán lehet róla szó..*Mondom, majd mivel piros a lámpa megragadom az állad és odafordítva az arcod vadul megcsókollak.* - Remélem tudod, hogy meg leszel büntetve, amiért szemtelen vagy.*Harapok az ajkaidra.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 12:33 | Üzenet # 988
Yaoista
- Az aranyost és édest eddig is mondtam. *Mosolyodom el.* - Hát de legalább nem tőlem, ennek tessék örülni. *Nevettem fel.* - Ez igaz. *Kár volt tagadni.* - Ugyan már... *Pont folytatnám, hogy ne akarj ellenállni, mikor megállsz és megcsókolsz.* - Hm, igen? *Nyalok végig ajkaidra.* - Kíváncsi vagyok, mit találsz ki. *Nyugtázom a dolgot, ezzel nem ijesztettél meg, sőt inkább beindítottál.* - Milyen büntit kapok?

MioDátum: Szombat, 2015.04.25, 11:00 | Üzenet # 989
Yaoista
- Igen nagy örömömre.*Sóhajtok fel.* - Pedig én pont rád gondoltam.*Mint a cicázást, még ha nem szándékosan is teszed.*  - Hmm kíváncsi vagyok mennyire lesz nagy a szád, amikor lábra se tudsz majd állni.*Vigyorgok.* - Majd megtudod időben.*Vigyorodom el kajánul, majd hirtelen ránk dudálnak, mivel zöld lámpa.*- Megyek már bazd meg.*Csattanok fel. biggrin - Seggfej.*Rám senki nem dudálhat.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.04.25, 12:29 | Üzenet # 990
Yaoista
- Te is mondod rám. *Jegyzem meg.* - Tényleg nem én fogom neki elmondani. *A cicázás az azért más volt, hiszen az mégsem csak egy egész történet.* - Strapa bírok vagyok. *Vigyorgok én is, bár biztos voltam benne, hogy gond nélkül el fogod tudni érni azt, hogy mozdulni se tudjak.* - Oké. *Kíváncsi voltam tényleg. A dudálásra hátra fordultam, majd elkuncogtam magam rajtad.* - Nyugi, cicus. *Cirógatom meg a pofid és egy kósza tincsed is a füled mögé simítok.* - Nem éri meg morogni rajta. *Cirógatom tovább a combod.*

MioDátum: Szombat, 2015.04.25, 12:39 | Üzenet # 991
Yaoista
- Azért elég nagy különbség van köztünk.*Jegyzem meg. Te egy édes kis szépség vagy, én meg egy macsó. biggrin * - Oké.*Majd kiderül azért.* - Meg lehet, de lábra akkor se fogsz állni, sőt még az ülés is fájni fog, de hidd el, hogy megéri majd.*Vigyorgok.* - Le mer dudálni az ócska kis kocsijával.*Nem vagyok paraszt.XD* 

szela00Dátum: Szombat, 2015.04.25, 12:54 | Üzenet # 992
Yaoista
- Hé, akkora nagy azért nincs. *Morgom. Attól függetlenül, hogy lefekszek veled, nem éreztem magam kevésbé férfinak, mint eddig.* - Van különbség, de teljesen más kategóriába is tartozunk. *Teszem hozzá.* - Legalább tovább fog tartani, míg eléred nálam ezt az állapotot. *Nevettem el magam.* - Ne legyél már ilyen burzsuj sznob. *Közlöm veled.* - Nem dőlt össze a világ. *Jegyzem meg, olyan dolgokon fenn tudtál akadni, hogy kész vagyok tőled. biggrin *

MioDátum: Szombat, 2015.04.25, 12:58 | Üzenet # 993
Yaoista
- Pedig van.*Mondom.* - Na látod erről beszélek én is.*Mondom, majd csak felnevetek.* - Azért, mert vigyázok rád.*Mert hát elsőre megtudtalak volna úgy dugni, hogy ne mozogj meg hát utána is.* - Chh én aztán nem vagyok.*Háborodok fel.* - Nem kértem ki a véleményed, hogy hogyan vezessek. Én ülök itt szóval te csak maradj csöndbe.*Közlöm veled.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.04.25, 13:07 | Üzenet # 994
Yaoista
*Inkább nem folytattam a témát, mert tudtam, hogy megint csak veszekedés lenne belőle, pedig azért belül kicsit rosszul esett a dolog.* - Tudom. *Azért ezt lágyabban mondtam és sokat is jelentett. Kicsit felszaladt a szemöldököm a szövegedre.* - Nem mondtam semmit a vezetésedre, de akkor meg se szólalok. *Közlöm én is és még a kezem is elveszem a combodról. Nem bírtam, mikor parancsolgatsz nekem. Még a fejem is elfordítottam és kifelé bámultam az ablakon. Tényleg nem szólaltam meg.*

MioDátum: Szombat, 2015.04.25, 13:19 | Üzenet # 995
Yaoista
*Felsóhajtok de nem mondok semmit, amíg oda nem érünk hozzám. Kinyitom az ajtót, majd kezem nyújtom.* - Ne haragudj, nem akartam bunkó lenni. Sajnálom.*Azért melletted tényleg sokat változtam, még ha ilyenkor nem is látszik.* - Na gyere.*Fogom meg finoman a kezed.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.04.25, 13:41 | Üzenet # 996
Yaoista
*Rád pillantok, majd a kezedre. Tényleg szerencséd volt, hogy képtelen voltam rád sokáig haragudni. Én megszorítom a kezed és kimászok a kocsiból, bár kicsit ingatag voltam.* - Néha nem értelek... *Mondom halkan, de érezhetően nem haragszom kicsit se. Odahajoltam és adtam egy finom csókot.* - Menjünk, már jól esne egy fürdés... *Mosolyodom el egy kicsit.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 12:54 | Üzenet # 997
Yaoista
*Tényleg szerencse, hogy nem tudsz rám sokáig haragudni, pedig nem szándékosan élek vele vissza.* - Nyugi én se magam.*Mosolygok és csókod viszonozom, majd finoman felemelek.* - Oké.*Bent raklak le, majd elmegyek csinálni fürdővizet és pucéran jövök vissza.* - Segítek levetkőzni.*Így teszek, majd ismét felemelek és beviszlek, majd a vízbe raklak.* - Kellemes?*Mászok be mögéd és átölellek finoman.* - Kicsim azt még tudnod kell, hogy én nem azért tartalak másnak, mert én vagyok benned, ehhez ennek semmi köze. Mint mondtad, más kategóriába tartozunk és nem csak kinézetileg. Most se arra gondolok, hogy magasabb és izmosabb vagyok, hanem neked egy édes és szép kisugárzásod van, nekem meg hogy is mondjam vészjósló és ördögien dögös.*Nevetek fel.*  - Mindig is egyenrangú félként kezeltek és foglak is ezt sose feled és ne gondolj butaságokat. Igen van egy stílusom és most is megmutattam, de téged sose néztelek le és nagyon sokra tartalak, hidd el.*Mondom komolyan és mégis lágy hangon.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 13:34 | Üzenet # 998
Yaoista
*Nem tiltakoztam az ellen, hogy felemelj. Kényelmesen várlak, míg vissza nem jössz és csak mosolygok rajtad.* - Köszi. *Puszillak meg. A vízben jólesően felsóhajtok és kényelmesen neked dőlök. A kezed cirógatom finoman, közben csöndben hallgatlak. Egy kicsit csöndbe maradok, majd megfordulok, hogy szembe legyek veled és megcsókollak.* - Tényleg? *Nem rosszból kérdeztem vissza.* - Mert tudod... néha úgy hangzik, mintha szerinted azért, mert én vagyok alul, már kevésbé lennék férfi. *Nem akartalak megbántani.* - És ez elég szarul tud esni... *Ismerem be, de közben finoman cirógatom a vállad.* - Csak szerinted vagyok édes és szép... *Mosolyodom el kicsit.* - Igazából nem értem, téged miért zavar, ha én is ezt gondolom rólad... *Ezt tényleg nem értettem. Finoman megcsókollak, majd csak mosolygok.* - Köszönöm... *Suttogom a füledbe, hiszen nagyon jól estek egyébként a szavaid.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 13:46 | Üzenet # 999
Yaoista
- Tényleg.*Bólintok.* - Sajnálom mondtam van egy stílusom.*Sóhajtok fel, pedig már kedvesebb vagyok, mondjuk te meg elég érzékeny, de erre nem mondok semmit.* - Nem hittem, hogy így érzed magad mellettem.*Oké tényleg vannak megszólalásaim, de mellette igen csak tenyeremen tudlak hordozni, de mintha ez most nem is számítana.* - Akkor csak szerintem.*Nem megyek ebbe bele és a folytatásba se.* - Hagyjuk Nick..*Megbántam, hogy megszólaltam. A csókod viszonozom.* - Nem kell.

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 14:03 | Üzenet # 1000
Yaoista
*Egyedül rád reagálok így,mert amit te mondasz, az érdekel és komolyan vettem.* - Nem így érzem magam melletted... valószínű én is sok mindent magamra veszek, amit nem kéne, de amit te mondasz, az nekem fontos. *Cirógatom meg a pofidat. Ahogy azt mondod, hogy hagyjuk, úgy éreztem, hogy most nagyon megbántottalak. Kicsit csöndbe maradtam, nem akartam hogy rosszul érezd magad.* - Én jól érzem magam veled... *Csókollak homlokon.* - Nem kell magam megjátszanom és mindennel együtt elfogadsz... *Cirógatom az arcod finoman.* - Egyébként tényleg van valami veszélyes az aurádba... *Jegyzem meg, de aztán elmosolyodom.* - De, mint mondtam, bukok a rosszfiúkra. *Csókollak meg lágyan és a fejem a válladra fektetem. Teljesen elbűvöltél.*

Keresés: