2025.07.22, Kedd, 12:14
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Hétfő, 2015.04.27, 00:16 | Üzenet # 1026
Yaoista
*Azért én többet tudtam, mint Sergejről, mint ő rólam, hiszen ő mesélt.* - Majd holnap. *Mosolyodom el. Ahogy bementünk, leülök melléd. Én finoman a kezedre simítok, majd odahajolok és adok egy puszit, de ennyi.* - Jól vagy? *Kérdezek rá, mert elég sápadt voltál még.* - Látom megtaláltátok a piát. *Mosolyodtam el.* - Majd szerzek be nektek whiskyt. *Hiszen tudtam, hogy egyébként azt szoktál inni.*

- Rendben, csak hívnod kell. *Mondom komolyan.* - Szólj, ha tudok segíteni, bár valószínű édesapád többet tud, na meg Nick. *Azért a szakmai tudását elismertem, mindegy mennyire nem bírtam és valóban nagyon jól főzött.* - Először is, nem tartasz fel minket. *Nem szerettem, mikor így beszélsz.* - Másodszor hívd fel az Uramat még az este, oké? *Fontos lenne, ha tőled tudná meg a dolgokat.* - Aztán holnap beszélünk. *Állok fel, mert én nem akartam zavarni. Van mit megbeszélnetek.* - Sergej? *Kérdezlek.*

MioDátum: Hétfő, 2015.04.27, 00:24 | Üzenet # 1027
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Tényleg nem tartasz fel.*Értek egyet.* - Persze megyek én is.*Odaadok mindent.* - Bármi van nyugodtan hívjatok.*Mindkettőjüknek adok puszit, majd elmegyünk.* - Mit beszéltetek?*Kérdezlek a kocsiba, azért már látszik, hogy megviseltek a dolgok. Mielőtt elindulnék adok egy csókot még.* - Hozzád?*Kérdezlek.* / Sergejék/

MioDátum: Hétfő, 2015.04.27, 00:28 | Üzenet # 1028
Yaoista
- Hidd el te is sokat segítesz.*Mosolyodom el. Amikor megfogod a kezem picit megszorítom és a puszinak is örülök.* - Meg vagyok.*Igazából elég szarul vagyok. * - Köszönöm.*Mondom a fiúknak és mindenre csak bólintok, majd megköszönöm ismét a segítséget és elköszönök.* - Édes vagy és bocsi, hogy felbontottuk, majd veszek.*Jegyzem meg a piára még.* - Sajnálom Nick a nyers fogalmazásért.*Simítok az arcodra.* - Megint megsirattalak.*Suttogom.* - Viszont holnap elmegyek apámhoz egy időre és szeretném, ha te is velem jönnél.*Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.04.27, 00:42 | Üzenet # 1029
Yaoista
*Láttam én. hogy rosszul vagy és csak miattunk tartod magad. Én is elköszönök mindenkitől, majd mikor ketten maradtunk, elmosolyodom.* - Semmi baj, azért van és nem kell. Főzni szoktam vele. *Magyarázom.* - Minden rendben, ne beszéljünk róla. *Simul az arcom a kezedbe.* - Semmi baj... *Csókolok a tenyeredbe.* - Biztos? *Kérdezek rá.* - Egyébként nem csapsz be... *Állok fel.* - Gyere, feküdj az ágyba, ott kényelmesebb. Vagy szeretnéd, ha előtte segítenék kicsit megmosdani? *Kérdezlek, majd homlokon csókollak.* - Nagyon szeretlek... *Csókollak meg lágyan.* - Aztán kapsz ágyba vacsorát. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Hétfő, 2015.04.27, 00:49 | Üzenet # 1030
Yaoista
- Oké, de azért veszek.*Mondom.* - Tudom, hogy nincs így, legalább ad ki magadból.*Nem jó, ha később jön ki.* - Igen biztos. Nem akarom, hogy egyedül maradj, de ha nem akarsz jönni én se megyek.*Mondom komolyan. Nem értelek elsőre, majd leesik.* - Köszi.*Fogadom el segítséged, de azért nem támaszkodok rád teljesen, hiszen te se vagy a legjobban még, még ha másról is van szó.* - Nem kell köszi, csak feküdni akarok.*Tényleg igen gyenge vagyok. A szeretlekre elmosolyodom és a csókod viszonozom.* - Ne fáradj nem vagyok éhes.*Terülök el az ágyon.* - Szóval ne kímélj... mond el amit gondolsz.*Pillantok rád.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.04.27, 01:02 | Üzenet # 1031
Yaoista
- Nem is vitatkozok veled, mert felesleges. *Mosolyodtam el kicsit, azért ennek örültem picit.* - De, rendben van. *Nem akartam vitatkozni, nem akartam semmit, csak kicsit pihenni veled. Segítettem bemenni a a hálóban és lefeküdni is segítek. Odamegyek az ablakhoz és kinyitom.* - Kis friss levegő nem árt. *Mondom kedvesen, majd leülök melléd az ágyra.* - Rendben, de bármi kell, szólj. *Puszillak meg.* - Csak megbántottál, de majd túl teszem magam rajta. *Cirógatlak finoman.* - Most pihenj csak, jó? Majd holnap megbeszéljük... *Gondoltam akkor csak nem fog eszedbe jut.*

MioDátum: Hétfő, 2015.04.27, 01:09 | Üzenet # 1032
Yaoista
*Gyanús nekem ez a nagy hallgatás, de rád hagyom.* - Jó ötlet.*Mondom a levegőre.* - Oké szólok.*Bólintok.* - Sajnálom.*Komolyan gondolom, de azért az én helyzetembe is belegondolhattál volna egy kicsit.* - Ja..*Hunyom le a szemem, ez most nagyon rosszkor jött és elégé ideges is vagyok.* - Holnap, majd elvisz valaki téged munkába és haza is hozz.*Jelentem ki.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.04.27, 01:18 | Üzenet # 1033
Yaoista
- Minden rendben. *Puszillak meg.* - Hozok be vizet. *Állok föl és hoztam két üveg ásványvizet, hogy azért ne kelljen kimenni, majd lefeküdtem melléd, de nem bújtam most oda, nem akartam fájdalmat okozni.* - Rendben. *Eszembe se jutott ellenkezni. Finoman az arcodra simítok és lágyan cirógatlak.* - Tényleg szólj, ha nem érezd jól magad. *Ismertelek annyira, hogy tudjam, szereted játszani a kemény legényt. Nem tudtam, hogy mit mondjak neked, vagy mit tehetnék érted, hogy jobb legyen, de láthatóan ki vagyok én is.*

MioDátum: Kedd, 2015.04.28, 11:25 | Üzenet # 1034
Yaoista
*Bólintok.* - Jó fiú.*Örülök, hogy nem kell felesleges köröket futni.* - Szólok.*Azért elég nagy a fájdalomküszöböm.* - Ide bújhatsz.*Mondom, hogy feküdj, majd magamhoz ölellek.* - Ha gondolod akkor, majd Sergej fog hozni - vinni, mert gondolom neki jobban örülnél, mint Seimének vagy többieknek.*Jegyzem meg és Sergejt is kísérni fogják.* - Sajnálom, hogy megijesztettelek, nem akartam csak az ígéretem járt a fejembe.*Suttogom.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.28, 13:48 | Üzenet # 1035
Yaoista
- Teljesen mindegy, hogy mit mondok, úgyis addig kötöd az ebet a karóhoz, amíg bele nem megyek. *Mosolyodom el kicsit.* - Rendben. *Reméltem tényleg szólsz.* - Oké... *Kicsit közelebb bújtam, de nagyon óvatosan és a fejem a válladon pihent, de arcod továbbra is cirógattam.* - Mindegy, hogy ki. Sergej Seimével együtt jár és fordítva. *Már ha jól sejtettem, szóval igazán nem számított.* - Tudom és köszönöm. *Emelkedek meg egy kicsit és adok egy rövid csókot, de még mindig ijedt voltam. Igazából az sokkal jobban megijesztett, amit mondtál.* - Miattam sérültél meg...? *Nem hagyott nyugodni a gondolat. Tiszta vörös volt a szemem alja és kicsit meg is duzzadt.* - Diablot felhívtad?

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 13:59 | Üzenet # 1036
Yaoista
- Nick azért itt igen komoly dolgokról van szó.*Mondom komolyan, ez most nem arról szól, hogy az legyen, amit én akarok.* - Ez igaz.*Mosolyodom el.* - Ezt ne köszönd.*Suttogom az ajkaid közé.* - Tessék? Kicsim ne beszélj butaságokat, te semmiről nem tehetsz. Jajj kis hülyém.*Puszillak meg.* - Nem kérsz a szemedre borogatást?*Kérdezlek bűntudatom volt nagyon is.* - Még nem, még kicsit pihenni akarok..*Suttogom, és ennyire gyengének még nem láthattál.* - Örülök, hogy nem voltál velem..

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 14:21 | Üzenet # 1037
Yaoista
- Tudom, nem azért mondtam. *Tudtam, hogy csak vigyázni akarsz rám és nem arról szól a történet, hogy neked legyen igazad. Kicsit elmosolyodom is, de nem volt az igazi.* - Oké... *Puszid nagyon jól esett és én csak cirógattalak.* - Te csak ne akarj engem most ápolgatni. *Mosolyodom el kicsit.* - Köszönöm, de nem kell. Majd elmúlik... *Adok egy puszit a válladra.* - Inkább az a kérdés, neked nem kell-e. Bár gondolom nem sok mindent érzel a vágáson kívül. *Beszélem meg magammal.* - Ameddig csak szeretnél. *Azért próbáltalak én is nyugtatni téged.* - Nekem nem fog bajom esni. *Finoman hajadba túrok, mint mindig* - Az étterem miatt ne aggódj... *Gondoltam ez is bánt és nem szerettem volna.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 14:56 | Üzenet # 1038
Yaoista
- Akkor jó.*Bólintok.* - Attól még akarlak ez ösztönösen jön.*Simogatlak meg lágyan.* - Oké.*Sejtettem a választ vagyis ezt.* - Azt megköszönném, ha a gyógyszert behoznád, amit Sergej itt hagyott, nyugi csak egy pohárral ittam.*Jegyzem meg mielőtt kötekednél.* - Igen a vágás fáj legjobban.*Sóhajtok fel.* - Remélem.*Szorítalak meg jobban.* - Pedig aggódom nem kicsit, még annyi dolgom van... basszus...*Morgok, majd kapcsolok.* - A kérdésemre pedig nem válaszoltál.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 15:30 | Üzenet # 1039
Yaoista
*Elmosolyodtam rajtad, ez annyira kedves volt tőled, de nem mondtam rá semmit.* - Rendben, hozom. *Még azért picit így maradtam.* - Sergej mondta volna, ha nem adhatom oda, szóval nem aggódok. *Amúgy tényleg kötekedtem volna.* - A gyógyszer segíteni fog... *Mondom halkan. Szorításodra elmosolyodom kicsit, majd lassan kimászok.* - Megoldjuk. *Ebben biztos voltam. Reméltem, hogy nem veszed észre, hogy nem válaszoltam, de nincs nekem ilyen szerencsém.* - Előbb hozom a gyógyszert. *Megyek ki. Szépen elővettem, meg főztem egy teát, amit szintén Sergej hagyott itt. Bevittem neked és leraktam az éjjeliszekrényre.* - Tessék. *Ülök le az ágy szélére.* - Szóval... a múltkor, hogy ott voltam én is és azt hittem, miattam nem tudtátok akkor lerendezni. *Mondom halkan.* - És miattam nem mentél utánuk...

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 15:43 | Üzenet # 1040
Yaoista
- Pontosan.*Mosolyodom el picit.* - Igen meg te is itt vagy...*Mondom lágyabb hangon.* - Úgy legyen.*Bólintok.* - Oké.*Amikor visszajössz megköszönöm és elkezdem inni teát, máskor nem is szoktam. Ahogyan elmondod a dolgokat, megcsóválom a fejemet.* - Semmi ilyenről nincs szó. Akkor ott lerendeztük őket és mi mondtuk, hogy nem megyünk tovább és csak figyelünk, ami nem jön mindig össze. Nézd bosszúból támadtak meg akkor és úgy voltam vele talán lenyugodnak végre de nem.*Remegek meg.* - Lényeg, te nem vagy hibás és többet nem kell tudnod.*Így sokat tudsz.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 15:52 | Üzenet # 1041
Yaoista
*Csöndesen hallgattalak és végül csak bólintottam egyet.* - Ez is bosszú volt...? *Kérdezem meg halkan, bár tudom, hogy ki akarsz hagyni. Mikor megremegsz, a kezedre simítok finoman és megszorítom.* - Rendben... *Hajolok oda és homlokon csókollak. Felállva ledobom a felsőm és a nadrágom egy székre, majd visszabújtam melléd.* - Ha megittad és miegymás, aludj egy kicsit. *Mondom szelíden.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 16:12 | Üzenet # 1042
Yaoista
- Igen, az életem tele van ilyennel.*Suttogom, bár én is sűrűn teszem.* - Oké, igyekszem.*Bólintok, de többet nem mondok csak megiszom a teát és el is alszom. Jó pár órát alszom, de felkelek, mert azért fáj a sebem, na meg nyugtalan vagyok. Lassan kimászok mellőled, majd kint töltök egy piát és kimegyek az erkélyre. Rágyújtok és felhívom apámat is és elmondom mi történt és azt is, hogy holnap érkezünk. Ki van, de örül, hogy mondtam és megyünk hozzá. Kicsit beszélünk, majd lerakom. Elszívom a cigit, majd lemegyek a kocsihoz és felhozom a táskám és felérve dolgozni kezdek, az legalább kicsit kikapcsol, meg tényleg fontos.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 16:35 | Üzenet # 1043
Yaoista
*Én még kicsit ébren vagyok és finoman cirógatlak, de végül én is elaludtam. Leszívott a sírás és az ideg, pedig nem akartam még aludni. Nem veszem észre, hogy kikelsz mellőlem. Nagyjából egy bő óra múlva felébredek és keresni kezdelek az ágyba csukott szemmel.* - Igor...? *Suttogom, de nem vagy itt. Felkelek és látom, hogy fény szűrődik be a nappaliból. Sóhajtok egy nagyot, majd kikelek. Mikor meglátom, hogy ott ülsz és dolgozol, hát kiakadok. Odasétálok eléd és elég csúnyán nézek.* - Te meg mi a jó fenét csinálsz!? *Odamegyek és megfogom a kezed.* - Nyomás vissza az ágyba feküdni. *Morgom neked.* - Elhiszem, hogy munka és fontos, de most az a fontos, hogy pihenj... főleg úgy, hogy vásárra viszed a bőröd megint. Most pihenned kell... *De látszik, hogy sokkal csúnyábbat is tudnék mondani és mérges vagyok rád.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 16:42 | Üzenet # 1044
Yaoista
*Hangodra kicsit megrezzenek.* - Dolgozom.*Felelem. biggrin * - Nem tudok úgyse aludni..*Mondom.* - Nagyon fontos, ez egy óriási projekt egy hiba se lehet.*Mondom komolyan, majd felsóhajtok.* - Nick kérlek ne csináld ezt. Bemegyek az ágyba és ott folytatom megfelel?*Kérdezlek nagyon nem akarok veszekedni.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 17:00 | Üzenet # 1045
Yaoista
- Nem érdekel, hogy tudsz-e aludni, feküdnöd kell. *Közlöm veled.* - Tudom Igor, legalább annyira, mint te. *Leülök melléd és finoman az arcodra simítok.* - De csinálom és nem. Pihenned kell. Gyere. *Mondom komolyan.* - Nem ezen az egy estén fog múlni a siker. *Jegyzem meg.* - Holnap segítek és bármit mondasz, megcsinálom és elintézem neked, de most ágyba. *Ebből nem engedtem. Fel is álltam és intettem a fejemmel.* - Befelé. *Mondom szelíden.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 17:44 | Üzenet # 1046
Yaoista
- Tudom. *Neked is fontos, de azért a kettőnk esete teljesen más. Nekem nagyon sok munkám van ebbe az étterembe és mindent magam értem el. Megforgatom a szemeim, nem értünk egyet, de mégse tiltakozom.* - Ez kedves, de sok mindenben nem tudsz. *Én kellettem oda és kész. Ez olyan, hogy én se tudom úgy megcsinálni a kaját, hiába mondod közben, hogy mit tegyek.* - Megyek megyek főnök. *Adom meg magam, mert persze igazad van, de hát makacs vagyok. Bent elterülök az ágyon, de hát látszik a mozgásomon is, hogy nem vagyok jól.* - Különben beszéltem apával, vár minket. *Mondom, majd megcsókollak.* - Kösz, hogy vigyázol rám...

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 17:55 | Üzenet # 1047
Yaoista
- Tudom. *Én is tudtam, hogy te kellesz, na meg a te éttermed, de most pihenned kellet.* - Helyes. *Mosolyodom el. Ahogy elfekszel, megnézem a kötésed.* - Legalább addig bírd ki, még valamennyire összeforr, nehogy kinyíljon. *Magyarázom.* - Csak egy kicsit. *Puszillak meg.* - Rendben. *Csókod viszonozom, majd lágyan rád mosolygok.* - Valakinek muszáj... *Fekszek le én is.* - Nézzünk valami filmet? *Hiszen laptop volt, meg tudjuk oldani.* - Apukádnál is ágyban fekszel majd, igaz...? *Kérdezem komolyan.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 19:12 | Üzenet # 1048
Yaoista
- Igyekszem.*De nem tudom megígérni, mert nem dőlhetek ki több napra.* - Ez így van.*Mosolygok.* - Akár nézhetünk is.*Bólintok, majd csak felsóhajtok.* - Igyekszem egy kicsit, bár apám se fog hagyni mást tenni.*Szóval ketten lesztek ellenem.* - A kérdés az, hogy az én kis édesem meddig fogja bírni szex nélkül..*Vigyorodom el.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 19:45 | Üzenet # 1049
Yaoista
- Ígérd meg nekem azt, hogy nem erőlteted túl magad. *Nem azt kértem, hogy maradj folyton a fenekeden, csak azt, hogy módjával.* - Ez egy korrekt kompromisszum, nem? *Mosolyodom el.* - Rendben, akkor idehozom. *Állok fel, majd elmosolyodom.* - Apukád ha kell, az ágyba kötöz. *Nevettem el magam.* - Hidd el cicám, addig bírom, amíg kell. Inkább az a kérdés, hogy te meddig bírod enélkül. *Csapok a fenekemre, majd nevetve kimegyek a nappaliba és behozom a gépem, majd visszaültem melléd és az ölembe raktam.* - Mit szeretnél? *Kérdezem. Azért kezdtem megnyugodni, bár még nem volt az igazi.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 20:10 | Üzenet # 1050
Yaoista
- Jó jó megígérem.*Sóhajtok fel.* - Marhára.*De más választásom nem volt.* - Az biztos, de azt megkérem, hogy ne éljetek vissza a helyzetemmel, így is ki vagyok és utálom a kényszerpihenőt.*Morgolódom.* - Nem sokáig, ezért ne húzd az agyamat.*Kérlek meg.* - Nekem mindegy.*Igazából nem volt nagyon kedvem semmihez.* - Döntsél te.*Dőlök neked, de igen csak kattogok.*

Keresés: