2025.07.22, Kedd, 13:10
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 14:47 | Üzenet # 1001
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor legalább ne a rosszat jegyezd meg és vedd magadra.*Kérlek meg. Igazából nem bántottál meg, de szar azzal szembesülni, hogy vélekedsz a kapcsolatunkról részben.* - Akkor jó.*Mosolyodom el picit.* - Még hozzá a legrosszabbra...*Suttogom az ajkaid közé, de én ezt nem viccnek mondom. Finoman cirógatlak.* - Hogy van a tested?

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 15:06 | Üzenet # 1002
Yaoista
- Emlékszem a jóra is. *Jegyzem meg mosolyogva.* - És akármit mondasz, akárhogy, akkor is érzem, hogy mennyire kellek neked. *Suttogom a füledbe. Az ölelésed és a csókjaid bebizonyítják nekem, hogy fontos vagyok neked és szükséged van rám. Na meg jó szembesülni vele, hogy csak én képzelem be a dolgokat.* - Hm, szerintem van nálad rosszabb... *Rohangáltak a világba nálad rosszabb emberek is.* - Mert tudod, neked a szíved a helyén van. *Mondom lágyan.* - Nem fáj semmim, jól vagyok, bár kicsit még gyengének érzem az alsó felem.

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 15:42 | Üzenet # 1003
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Sokkal jobban, mint hinnéd.*Csókolok a nyakadba.* - Oké tényleg vagy, na meg én üzletember vagyok.*Közlöm veled, na meg ez részben igaz.* - Köszönöm kicsim.*Mosolyodom el.* - Te a szörnyeteget féken tartod.*Suttogom, de komolyan gondolom.* - Azt nem csodálom.*Kuncogok. Darabig áztatjuk magunkat és utána is csak pihenünk és persze mindenben kiszolgállak. Másnap együtt megyünk melóba és nekem ismét rohangálós napom van. Megmondom, hogy amint végzek elmegyek hozzád. Nincsen semmi gond egy darabig viszont sajnos az érzéseim igen csak beigazolódik  és a banda lecsap ránk. Kissé elfajulnak a dolgok, de mi jövünk ki győztesen, de azért kapunk és kapok rendesen, de most más is történik, de mielőtt fiúk kapcsolnának ott se vagyok de előtte megmondom apámnak én jelentenek és ők meg ne merjék. Rögtön hozzád megyek, de egyre rosszabbul vagyok, mivel megvágtak. Hozzád érve csöngetek, mivel kulcs nincs nálam. Amikor kinyitod megölellek.* - Szia édesem, megjöttem...*Suttogom és el is ájulok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.04.26, 16:26

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 16:18 | Üzenet # 1004
Yaoista
- Igen, igen, üzletember. *Nevettem el magam.* - Nincs mit köszönnöd. *Puszillak meg. Szavaid teljesen meghatottak és csak öleltelek.* - De megérte. *Kuncogtam veled. Nagyon jól esett a fürdés és az is, hogy mennyire figyelsz a kényelmemre. Másnap a meló is remekül ment. Persze mindenki piszkált, hiszen látszódtak a kiszívásnyomok a nyakamon, de én csak vigyorogtam rajtuk és rájuk hagytam. Munka után hazajöttem és elkezdtem vacsoráz főzni, hiszen ma még ebédre se tudtál bejönni, gondoltam jól fog esni egy kis hami. Meg is terítettem, aztán csak vártalak. Meglepődtem, mikor megszólalt a csengő, hiszen neked volt kulcsod.Mikor kinyitom és meglátlak, teljesen lesápadok.* - Igor! *Kiáltom el magam és szerencsére rám ájultál.* - Igor, ébredj fel! *Keltegetlek, de akkor érzem, hogy valami van a kezemen.* - Vér... *Suttogom. Bevonszollak a kanapéra és ráfektetlek. Szétnyitom a felsőd és látom a vágást. Elrohanok egy törölközőért és finoman rányomom. Előkeresem a telefonom és máris hívom Sergejt.* - Szia.. *Szólok bele, mikor felveszi.* -Igor itt van nálam és megsérült. Nagyon vérzik. Siess, kérlek! *Nagyon ideges vagyok, szinte reszketek.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 16:38 | Üzenet # 1005
Yaoista
*Nem kelek fel, ahogyan beviszel, csak a telefon beszélgetés után.* - Kicsim...*Simítok az arcodra.* - Sajnálom.... én nem akartam ezt.. minden rendben lesz és látod itt vagyok...*Mondom igen csak gyenge hangon.* - Nincs semmi baj...*Suttogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 16:50 | Üzenet # 1006
Yaoista
*Mikor meghallom a hangod, felkapom a fejem.* - Ne beszélj. *Cirógatom meg a pofidat.* - Tudom, hogy nem akard. *Hajolok oda és adok egy puszit.* - Mindjárt jön Sergej. *Bár én szinte egész testemben remegtem. Óvatosan felemelem a törölközőt és látom, hogy még mindig nagyon vérzel, így kicsit erősebben nyomom oda.* - Kicsit tarts ki... *Fogom meg a kezed és simogatni kezdem.* - Mindjárt jön... *Kicsit könnyes azért a szemem.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 17:21 | Üzenet # 1007
Yaoista
- Akkor jó.*Ez megnyugtató.* - Köszi.*Sebemre felszisszenek.* - Nem vészes, volt rosszabb is.*Bár ez nem tudom mennyire megnyugtató.* - Ne sírj kicsim.*Simítok az arcodra és csöngetnek is. Sergej most nem ad neked puszit, csak köszön, majd bejön hozzám.* - Hello szöszi.*Mosolygok rá.* - Jajj te majom megint mibe keveredtél.*Sóhajt fel és odajön.* - Szép vágás.*Mondja, majd lassan elkezd látni, de nem mond semmit még.* - Köszi édesem.*Mosolygok és persze Seimének is köszönök.*

- Találd ki.*Kuncogok.* - Így van.*Vigyorgok.* - Biztos okkal.*Sóhajtok fel. Én is ideges vagyok és próbállak megnyugtatni azért téged nagyából mielőtt még Nicknek esnél. Oda érve felmegyünk rögtön.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 17:34 | Üzenet # 1008
Yaoista
- Ez nem nyugtat meg. *Jegyzem meg neked.* - Bocsánat... *Mondom a szisszenésre, de muszáj volt, hogy ne vérezzen annyira.* - Nem sírok. *Ahogy csöngetnek, már pattanok is és beengedem a fiúkat. Én is csak köszönök és már jövök is vissza hozzád, persze jön Seime is. Hagytam Sergejt kibontakozni.* - Ha kell valami, csak szólj. *Mondom azért.*

*Megnézem én is a vágást és csak sóhajtok.* - Hogy szerezted? Mi történt? *Mivel Nick már tudta a dolgokat, teljesen mindegy, hogy előtte vagy a háta mögött beszéljük-e meg a dolgokat, a végén úgy is elmondaná neki. Közben azért figyellek téged, ahogy dolgozol. Ez mindig lenyúgözött, hogy a munkát milyen komolyan tudod venni.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 17:45 | Üzenet # 1009
Yaoista
- Sajnálom.*Suttogom.* - Semmi baj.*Nagyon ki vagyok, de miattad, hogy ilyen helyzetben látsz.* - Azok a barmok múltkorról, jöttek bosszút állni és hiába voltak velem fiúk többen voltak és bekerítettek minket..*Elégé nehezen megy a beszéd.* - De talán már vége.... többiek jól vannak... és leléptem így nem láttak a sérülést.... apával meg én beszélek..*Mondom el, azért többször felszisszenek.*

- Minden van, de köszi.*Csendben hallgatom és nehéz visszafognom a remegésem, de ilyenkor megy, majd utána kiadom magamból.* - Reméljük tényleg vége.*Suttogom.* - Igor ezt össze kell varrnom.*Óvatosan neki is kezdek.* - Ne haragudj..*Nem szeretek neked fájdalmat okozni, de túl mély a seb.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 18:18 | Üzenet # 1010
Yaoista
*Leülök a földre melléd és az arcod cirógatom finoman. Nem szólok bele a mesédbe, de azért nem kicsit megijesztett a dolog. Féltem, hogy nincs vége, hiába gondolod ezt. Mikor Sergej közli, hogy varrni kell, lesápadok, de nem mondok semmit.* - Rám figyelj cicus... *Puszilgatlak és cirógatlak.* - Minden rendben... utána eszel és alszol egy nagyot. *Csókollak homlokon. Seime meg is erősíti a gondolatom és nagyon féltem, hogy még nagyobb bajod esik.*

- Értem. *Elgondolkozom, hiszen a múltkoriakat rendesen helybe hagytuk, de ezek szerint nem eléggé.* - Te is tudod főnök, hogy ezzel nem lesz vége. *Én nem ámítottam senkit.* - Ha így elkaptak, akkor most nyeregbe érzik magukat. Próbálkozni fognak még. *Sóhajtok gondterhelten.* - Nem fogok beszélni az édesapáddal, de szerintem addig is több embert kéne hívni, hogy vigyázzanak rád. *Aggódtam. Nem szóltam be még Nickre se, bár nem tetszett, hogy ide jött először.* - Máskor pedig ilyenkor hozzám gyere vagy Sergejhez. *Nem bírtam ki.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 18:30 | Üzenet # 1011
Yaoista
- Semmi baj szöszi.*Mosolygok és azért többször felszisszenek, ahogyan neki kezd, de nagyon óvatosan és ügyesen csinálja és te is sokat számítasz.* - Jól hangzik.*Mosolygok, majd elkomorodom.* - Akkor lerendezzük őket.... ilyen kis korcsok nem fognak ki rajtam..*Morgok és még így is látszik a fájdalom mellett a ridegség a szemeimbe.* - Megígértem Nicknek, hogy mindig hozzá fogok jönni.*Ezt viszont lágyabban mondom és megfogva a kezed a tenyeredbe csókolok.*

*Elmosolyodom picit és neki kezdek. Sajnos én is Seimével értek egyet, de nem örülök neki.* - Azért apáddal beszélj előtte.*Nem szokott abból jó származni, ha önállóan szervezkedik ilyen esetben Igor, bár te sokat számítasz, de akkor se akarom, hogy külön szervezkedjetek.* - Ez kedves, de tényleg ilyen esetben, ha van erőd gyere hozzánk.*Teszem hozzá.* - Mindjárt kész.

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 18:49 | Üzenet # 1012
Yaoista
- Még szép, hogy jól. *Puszilgatlak tovább.* - Akkor is jó, ha ilyenkor hozzájuk mész. *Mondom komolyan, hiszen vigyázni akartam rád. Nagyon jól esett, amit mondtál, de inkább én legyek ideges, minthogy te szerezz valami súlyosabb sebet és miattam csak még nagyobb baj legyen. Nem engedtem el a kezed a puszid után és próbáltam nem kimutatni, hogy teljesen kivagyok. A szövegetek viszont kikészített.* - Nem most kéne hősködnöd, miközben éppen összefércelnek. *Jegyzem meg neked.* - Rohadtul nem fogsz semmit sem csinálni, amíg meg nem gyógyulsz. *Közlöm veled, bár tudtam, hogy hiszti lesz a vége.*

- Persze, hogy beszélünk a nagyfőnökkel. *Cirógatom meg a buksidat. Viszont az eléggé meglep, ahogyan Nick beszél veled, de nem mondok még rá semmit, bár nem éreztem helyesnek. Kíváncsi voltam, hogy te mit fogsz neki válaszolni, ugyanis ha el akarjuk kapni őket, varrás ide vagy oda, de legalább ott kell lenned, még ha nem is harcolhatsz.* - Nem azon kell hősködni, hogy félig felvágva ide jössz... *Teszem hozzá. Ez egy hülye döntés.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 19:05 | Üzenet # 1013
Yaoista
- Jó jó vettem.*Sóhajtok fel, pedig csak jót akartam.*  - Fogok eskü nem kezdek magánakcióba.*Mondom komolyan. Ahogyan Sergej végezz felülök, hogy még betudjon kötözni.* - Oké nem kell ezt tovább hangsúlyozni Seime.*Morgok, majd amikor végezz Sergej megpuszilom.* - Köszönöm drágám.*Ülve maradok és rágyújtok és csak akkor reagálok rád.* - Nick ez nem így működik, eddig se kellett volna várni. Gondolom nem akarod, hogy nagyobb sérülést szerezzek esetleg a temetésemre gyere ugye?*Kegyetlenül hangzik, de tisztán kell látnod.* - Megbánják, hogy ezt tették.*Tökre ideg vagyok.*

*Rád elmosolyodom.* - Helyes.*Bólintok. Megértem Nicket, de akkor se lát bele a dolgokba.* - Ülj fel kérlek.*Segítek, majd lassan végzek mindennel és elmondom még mit kell tennie meg ugye ráfogok nézni.* - Igor azért nem kéne ilyen durván fogalmaznod.*Sóhajtok fel én is rágyújtok.* - Először is próbálj megnyugodni.*Bár tudom nehéz.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 19:35 | Üzenet # 1014
Yaoista
- Köszönöm, hogy betartottad az ígéreted. *Suttogom a füledbe. Az azért megnyugtatott, hogy nem fogsz egyedül akciózni. Türelmesen vártam, hogy Sergej befejezze a dolgot.* - Nekem kell valamit tudni? *Kérdezek rá Sergejnél, de utána meghallom a beszólásod.* - Bazd meg, jó!? Nem én ájultam a karjaidba! *Jön ki belőlem és ott hagylak, de ahogy felállok, már látszik, hogy könnyes a szemem. Kimentem az erkélyre, még azért se szóltam most be, hogy ne cigizz bent. Megtámaszkodtam a korláton és mereven bámulok előre, mert lefolytak a könnyeim. Lehet, hogy te hozzá vagy szokva, meg csak játéknak kezeled, de nekem nem az volt.* - Hülye, idióta.... szemét... *Suttogom, közben megtörlöm a szemem.*

*A puszira azért kicsit összeszalad a szemöldököm, de most a féltékenységem az utolsó, amivel foglalkozni akartam.* - Szerintem még szépen fogalmazott. *Jegyzem meg, miután Nick kiment.* - Itt akarsz maradni, vagy hazavigyelek? *Ezt azért megkérdeztem.* - Mit tervezel? *Kérdezek rá erre is, hiszen fontos volt.* - Szerintem édesapád is belemegy, hogy elkapjuk őket. Sőt, szerintem jönni akar majd ő is. *Jegyzem meg. Közben Sergej buksiját simogatom.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 19:56 | Üzenet # 1015
Yaoista
- Ennyit legalább betudok.*Hiszen azt nem, hogy ne sérüljek meg. Ahogyan felcsattansz csak felsóhajtok.* - Seimével egyetértek, másként nem tudtam mondani, hogy megértse.*Mondom, majd nem is baj, hogy Sergej utánad megy.* - Majd Nick eldönti, hogy maradhatok e.*Felelem.* - De egy pia most nagyon jól esne.*Suttogom, azért fáj a sérülésem így a többit meg se érzem.* - Még nincsen, neked van? Az biztos, tudod milyen apám, ha kiakad, azért én se lennék az ellensége.*Jegyzem meg.* - Sajnálom, hogy ismét belecsúfítottam a napotokba.*Kérek elnézést, ennyiszer régen nem tettem.*

- Remélem nem mostanság kell ismét ezt tennem.*Jegyzem meg és a puszira elmosolyodom. Válaszolnék Nicknek de kiviharzik.* - Ti ezt nem értitek.*Jegyzem meg és persze simi jól esik tőled.* - Utána megyek.*Neked adok egy puszit, majd kimegyek.* - Csak nem Igorról beszélsz?*Mosolyodom el és melléd sétálva korlátnak dőlök.* - Sajnálom, hogy ezt át kellett élned tudom milyen érzés. Nézd nem legjobban fogalmazott, de tényleg nem szabad hagyni a dolgokat.*Mondom komolyan elnyomva cigit magamhoz ölellek nem érdekel, hogy véres vagy.* - Ad ki magadból.*Suttogom.*

-

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 20:36 | Üzenet # 1016
Yaoista
*Folyamatosan szidlak és mikor meghallom Sergej hangját, rápillantok.* - Hogy találtad ki? *Kérdezem kissé cinikusan.*- Én ezt értem. Értem, hogy veszélyben van, felfogtam azt is, hogy lépni kell... De most ülni alig tud és így akar neki menni olyan embereknek, akik így helyben hagyták!? *Akadok ki nem kicsit. Meglepődök, ahogy átölel, igazából én fel se fogtam, hogy csupa vér vagyok. Kicsit átölelem és akkor látom meg a kezem.* - Átöltözök. *Tolom el magamtól.* - Ne haragudj Sergej... *Mondom halkan.* - Tudom, hogy segíteni szeretnél, de most nem megy. Várj meg.*Bejövök, de nem megyek oda hozzátok. Megmosom a kezem és lecserélem a fölsőm. Előveszek neked is egy kényelmesebb nadrágot és egy bő pólódat. Odamegyek vele és leteszem melléd, viszont nem nézek fel. Nem mondtam semmit, csak vissza kimentem Sergejhez.* - Csak vittem neki ruhát, hogy öltözzön át... *Elhallgatok kicsit, majd megszólalok.* - Hogy mondhatott ilyet, mikor tudja jól, hogy ettől félek a legjobban? *Nem értettem.* - Van egy szál cigid? *Mikor leszoktam, leraktam a cigit is, de most jól esett volna.*

- Értem. *Nyugtázom a dolgot.* - Nincs neki semmi? *Én is ittam volna.* - Nem tudom. Abban biztos vagyok, hogy te leszel a célpont. Lehet csapdába kéne őket csalni. *Elmélkedem.* - Hát én sem fordulnék ellene. *Az már biztos. Annál jobban szerettem az életem.* - A lényeg, hogy nem lett semmi bajod, főnök. *Azért látszott, hogy megkönnyebbültem, hogy aránylag egyben vagy. Mikor odajön Nick, eléggé meglepődök. Látszott a szemein, hogy sírt, ezt gyenge dolognak találtam. Nagyon gyengének.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 20:49 | Üzenet # 1017
Yaoista
- Nem volt nehéz.*Persze értettem én a cinizmust.* - Sajnálom erre nem tudok válaszolni.*Te nem vagy ebben és még így is kívülálló vagy.* - Oké és nem gond.*Megszoktam már ezt a helyzetet. Én leülök a földre és én se örülök ennek a helyzetnek nem csak Nick, mert nekem nem párom, de mégis csak Igor is családom és nem csak ő van bajba. Rád pillantok, amikor visszajössz.* - Ez kedves.*Mosolygok.* - Nick sajnálom, de most nem azt fogja nézni, hogy neked mi a jó.*Mondom és a cigi meglep, de meggyújtok egyet és odaadom.* - Különben meg pont azért lépnek, hogy ne legyen nagyobb bajba és hidd el már ezt nem élvezi.*Mondom komolyan.* - Diablo és ott lesz és sok esélyük nem lesz így.*Jegyzem meg.* - Nem tudok neked mást mondani, sajnálom.

- Talán van megnézem?*Kérdezem.* - Ez nem meglepő.*Mondom gúnyosan.* - Igen ez jónak tűnik.*Bólintok.* - Na ugye.*Mosolyodom el picit.* - Igen és többieknek se.*Mondom, majd meglepsz, de mire bármit mondanék ott se vagy.* - Remek.*Nos igen ilyenkor tényleg igaza van Seimének, hogy nem kéne egy kívülállóval együtt lennem. Felsőt nem veszem fel, de a nacit igen.* - Köszi, hogy visszafogod magad.*Mosolyodom el.*

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.04.26, 21:29

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 21:27 | Üzenet # 1018
Yaoista
- Tudom, nem kell azt néznie. *Mondom komolyan. Ahogy ideadja, elfogadom és jó mélyet szívok belőle.* - Nem vagyok benne biztos. *Jegyzem meg.* - Vissza kellett volna neki mondanom, hogy majd akkor legyen nagy a szája, ha engem akarnak megölni. *Hiszen tudtam jól, hogy ettől meg te félsz a legjobban.* - Sergej... *Szólalok meg újra.* - Nem élem túl, ha őt is elveszítem. A drog ezen már nem fog segíteni... *Ezt nagyon komolyan mondtam.* - Ezt elmondtam neki is, de szerintem nem veszi komolyan... fogalmatok sincs róla, hogy nekem Igor mit jelent... még ő sem érti teljesen...

- Ha megmondod hol, megnézem én. Te pihenj. *Mondom komolyan.* - Bármi ilyen van... legközelebb használd a csipogót és hívj, oké? *Azért én is aggódtam érted.* - Idegesít. *Morgok. Segítek öltözni azért, hogy ne nagyon kelljen hajolgatnod.* - Elég nehezen megy. *Jegyzem meg.* - Tudod... *Kezdek bele, de aztán legyintek.* - Hagyjuk, nem akarok most összeveszni veled. *Jelentem ki végül.* - Itt maradjak majd a megfigyelőkkel? *Gondoltam jönnek majd ujjak.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 21:43 | Üzenet # 1019
Yaoista
*Felsóhajtok, hogy nem vagy benne biztos.* - Még jó, hogy nem mondtad neki.*Csattanok fel és ismét rágyújtok. Figyelek rád, de azért kiakasztasz.* - Na idefigyelj Nick, Igornak se egyszerű és képzeld nekünk se.  Honnét tudod, hogy pontosan éppen mi zajlik benne?*Magamat direkt nem hozom fel.* - Komolyan veszi sokat változott, de mégis mit vársz még tőle? Nem lesz sose átlagos élete és a kapcsolatotok.*Mondom komolyan, ha már szép szavakra nem hallgatsz.* - Tudod ő is fél, hogy elveszít téged vagy éppen minket, mert ő így nőtt fel és nem kell szerintem arra emlékeztetni téged mi történt az édesanyával.*Mondom, majd felállok.* - Nem akarlak téged kioktatni, de most egyáltalán nem vagy igazságos és ha jót akarsz magadnak, ezeket nem mondod Igornak. Ez egy baráti jó tanács. Tény, hogy nem tudom mi zajlik benned, de tudod én aztán tudom milyen egy ilyen családdal élni.*Rég voltam veled ennyire komoly.*

- Akkor nézd a konyhába.*Mondom.* - Oké, most nem volt rá idő.*Tényleg nem szándékosan nem szóltam. A segítséget megköszönöm.* -Elhiszem.*Mosolyodom el picit.* - Na gyerünk ki vele.*Mondom.* - Nem kell, legyél csak Sergejjel, de köszönöm. Lehet, haza kéne mennem pár napra.*Gondolkozom el, azért nem mostanság voltam így kitéve a veszélynek.*

-

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.04.26, 21:51

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 22:24 | Üzenet # 1020
Yaoista
- Mert ő ugyan ezt hozzám vághatja!? *Azért ez nem igazán volt fair.* - Nem tudom, ahogy ő sem, hogy bennem mi. *Ezzel nem vicceltem.* - Most semmit nem várok, csak annyit, hogy várja meg, míg a vágása meggyógyul. *Tényleg csak ennyit szerettem volna.* - Abba ne menjünk bele, hogy kivel mi történt. *Jegyzem meg, mert ez nálam is érzékeny téma volt. A folytatásra viszont kicsit dühös lettem.* - Akarod tudni én mit tudok? *Kérdezek rá gúnyosan.* - Tudom milyen, ha a szüleim a szemem előtt hallnak meg. Tudom milyen hallani a halálsikolyuk. Tudom milyen, ha a szerelmem majdnem fejbe lövi magát előttem. *Remegek meg és láthatóan egyre jobban kivagyok.* - Tudom milyen, ha egy barátom lövi magát fejbe előttem. *Észre se vettem, de újra elkezdtek folyni a könnyeim.* - Minden alkalommal mikor elment, eddig sérülten jött vissza. *Legalábbis amiről én tudtam.* - Akkor magyarázd már meg nekem, mi a kurva életért vagyok rossz most!? Soha nem akartam senkit többé közel engedni magamhoz, amit ez a fasz tud is, erre már vinné újra vásárra a bőrét? Ne mond nekem, hogy ez normális. *Hallgatok, de szinte lihegek, eléggé kikeltem magamból.* - Sajnálom... *Suttogom.* - Nem veled kéne veszekednem... *Ülök le én is és felhúzva a lábaim, ráteszem a könyökeim és eltakarom az arcom a kezemmel.* - Most kicsit sok volt egyszerre, majd lenyugszom....

- Rendben. *Csak bólintok, hogy nem volt idő, majd kimentem megnézni a konyhában. Találtam egy üveg bort és egy üveg brandyt. Mivel nem tudtam mit innál, odavittem mindkettőt, meg poharat.* - Látszik, hogy szakácsnál vagyunk. *Utalok arra, hogy milyen alkoholt találtam.* - Szerintem nem fogja sokáig bírni, nem elég erős hozzá. *Ezt kivételesen nem rosszból mondtam.* - Lelkiekben készülj rá. *Ebben most tényleg a jó szándék volt, de láthatóan nagyon kiborult Nick.* - Rendben. Valószínű ő is ki van. *Én voltam még a legnyugodtabb.* - Talán az jó lenne. *Értek egyet.* - Ott biztos nem fog senki sem rád törni és az Uram is nyugodtabb lenne.

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 22:38 | Üzenet # 1021
Yaoista
- Én nem ezt mondtam és meg is mondtam, hogy nem így kellett volna, de akkor hajrá vágd hozzá.*Kezdtél felhúzni azért.* - Ezzel kvittek vagytok.*Mondom.* - Nincs arra idő.*Nem fogom ismételni magam. Ahogyan végül kitörsz és hozzám vágod a dolgokat az nagyon meglep főleg, hogy beszélsz a múltadról is. Értettem, hogy ki vagy, de kissé elegem van, hogy mindenki engem használ bokszzsáknak még ha nem is szándékosan.* - Tudod Nick ez úgy hangzik, mintha nekem olyan kúrva jó életem lett volna és ne tudnám milyen az a pokol*Jegyzem meg, de erőt veszek magamon.* - Én már nem mondok semmit, beszéld le Igorral.*Minek jártassam a számat, teljesen felesleges. Nem nyúlok hozzád előbb se kértél belőlem.* - Hagyok itt mindent ami kell Igornak, de úgyis jövök hozzá.*Mondok még ennyit, de többet nem.*

*Amikor visszajössz elmosolyodom.* - Akkor jöjjön mindkettő.*Jegyzem meg.* - Erre csak annyit mondok, hogy te is ki lennél, ha Sergejjel történne ez.*Jegyzem meg, de nem akarok veszekedni.* - Erre nem tudok.*Suttogom.* - Igen az biztos, de nagyon jól viseli még.*Mosolygok.* - Igen ez lenne a legjobb tényleg, szerintem apám is ezt mondaná.

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.04.26, 22:58

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 22:56 | Üzenet # 1022
Yaoista
- Tudom, sajnálom.... tudom, hogy neked is szar volt... valószínű az olyan barmok miatt is, mint én voltam. *Hiszen akár én is bánthattalak volna úgy, mint azok a férgek, akikről beszéltél. Lassan elszívtam a cigit, majd elnyomtam. Utána megfogtam a kezed és megszorítottam.* - Sajnálom, hogy így beszéltem veled. *Már nem folytak a könnyeim. Megtöröltem az arcom a pólómba.* - Nem akartalak megbántani... Csak annyira.... félek... *Reszketett a kezem.* - Tudom, hogy te is ki vagy... egy önző idióta vagyok. *Nézek magam elé.* - Kárpótollak, megígérem. *Cirógatom meg az arcod.*

*Kinyitom és öntök magunknak.* - Ez igaz. *Kár szépíteni, ki lennék.* - Bármi történik, én kitartok melletted. *Paskolom meg finoman a vállad.* - Szerintem majd ha visszaérünk, akkor fog kiakadni. *Én aránylag tényleg jól viseltem.* - Szerintem abba is belemenne, hogy Nick ott legyen veled. *Jegyzem meg, mert gondoltam ez nagyon számít neked.* - Mert gondolom ezért hezitálsz...

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 23:10 | Üzenet # 1023
Yaoista
- Ugyan azért nem.*Emiatt ne, hogy rosszul érezd magad. A kezedre elmosolyodom picit és én is megszorítom.* - Nem haragszom..*Tényleg nem volt dühös. Leülök melléd, majd finoman átkarollak.* - Nem kell semmivel kárpótolnod, bár csinálhatsz valami finomat.*Kacsintok rád, láthatod, hogy tényleg nincs harag.* - Nem vagy önző idióta, de az igaz én is ki vagyok, bár Seiménél valószínűleg én se tudnék gondolkodni még ennyire se, pedig most is nehéz. Én is félek hidd el, én ha elveszíteném őket, azt nem bírnám elviselni..*Remegek meg picit.* - Nick én csak annyit tanácsolok, hogy ne veszekedj Igorral, mert nem éri meg és inkább nekem dühöng ki magad, mint neki. Én még mindig jobban kezelem mint egyesek.*Simogatlak finoman.*

- Köszi.*Veszem el.* - Ez sokat jelent köszönöm.*Mosolygok picit.* - De te ott leszel neki, jó hatással vagy rá.*Tényleg örülök nektek.* - Igen jobb lenne, ha jönne és nyugodtabb lennék, na meg apám tényleg nem kifogásolná és különben is, az én házam is egybe.*Teszem hozzá.* - Még ma fel kéne hívnom mi?

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 23:41 | Üzenet # 1024
Yaoista
- Nem tudod, hogy miket műveltem régen... *Suttogtam, hiszen nem akartam, hogy ezt tudd, de most kijött belőlem.* - Akkor jó... *Tényleg szégyelltem magam.* - Rendben. *Gondoltam majd Igort megkérdezem, hogy mi a kedvenced.* - Igen... értem... és hát nem könnyű. *Nagyon nem volt az.* - Nem akarok vele veszekedni, nem fogok... most azt szeretném, hogy pihenjen kicsit. *Nem zavart az se, hogy átkaroltál.* - De tudod, néha ezeket muszáj megbeszélnem vele. *Mondom kedvesen.* - Menjünk be. Aggódom miatta. *Mondom kedvesen és lassan feltápászkodok, majd segítek neked is.* - Köszönöm. *Adok neked egy puszit is, majd kinyitom neked az ajtót.* - Biztos hiányolnak már a fiúk.

- Igen, vigyázok rá. *Bólintok.* - Na meg élveznéd, hogy ápolgat, nem? *Kérdezem visszafojtva egy vigyort.* - Hát igen és szerintem holnap át is kéne menned hozzá. Ma éjszakára már mindegy, de holnap délelőtt már oda kéne menned akkor Nick-kel, vagy ő dolgozni megy? Ha kell eljövök érted és elviszlek. *Komolyan is gondolom.* - Sőt... az lenne a legjobb, ha hívnál tényleg.

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 23:55 | Üzenet # 1025
Yaoista
- Te meg, hogy én, meg hogy velem mit műveltek, de most nem is ez a lényeg.*Na meg nem is akarok róla beszélni.* - Helyes és megértelek, de legalább ma várj még vele, de persze nem szólok bele.*Teszem hozzá.* - Oké.*Elfogadom a segítséget.* - Nem kell.*Simogatom meg az arcod és bemegyünk. Örülök, hogy nincs balhé, büszke vagyok rád, hogy viselkedtél na meg Igor is.* - Visszajöttünk.*Ülök le melléd.* - Majd én vezetek igyál csak.*Mosolygok.*

- Tudom.*Mosolygok.* - Az biztos.*Vigyorodom el kicsit kajánul, majd elkomolyodom.* - Megfogadom  a tanácsod és hívni foglak. Nick dolgozik bár lehet nem megy be így, meg én se pihentek sokat, nem sokára lesz egy nagy rendezvény, basszus.*Jut eszembe. Amikor visszajöttek rád pillantok, de nem mondok semmit.* - Nyugodtan menjetek nem akarlak titeket feltartani.*Jegyzem meg.*

Keresés: