2025.07.22, Kedd, 06:01
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 20:58 | Üzenet # 1051
Yaoista
- Örülök neki. *Látszott is, hogy ez nagyon megnyugtatott, hiszen azt tudtam, hogy nem szegnéd meg a szavad.* - Én nem fogok vele visszaélni, tudod jól... ahhoz túlzottan aggódok, hogy viccelődni tudjak. *Mondom komolyan.* - Rendben. *Puszillak meg.* - Jó leszek, ha jó leszel. *Mosolyodom el, majd átkarollak, ahogy nekem dőlsz.* - Rendben... *Nekem se volt igazán kedvem, de valami zajra szükségem volt.* - Min gondolkozol? *Kérdezek rá, miközben a filmeket nézegetem. Örültem, hogy nem hozod fel a történteket.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 21:10 | Üzenet # 1052
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Helyes, bár apám is így lesz.*Max. ha nem viselkedek kapok, de akkor tőled is.* - Előbb se én incselkedem.*Jegyzem meg.* - Azon hogy mi lesz, de erről nem akarok beszélni, hidd el így jobb lesz...*Suttogom és közben cirógatlak, azért a gyógyszer kezd kiütni.* - Kezdek álmos lenni...

Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2015.04.29, 21:17

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 21:57 | Üzenet # 1053
Yaoista
- Ezt jó tudni. *Mosolyodom el, mert hát nagyon mérges lennék, ha nem pihennél legalább egy kicsit.* - Te kezdted a szex témávalm de megígérem, hogy nem húzlak. *Cirógatom meg az arcod.* - Rendben. *Aggódtam érted, majd elindítottam valamit és leraktam kicsit arrébb a gépet, de igazából tényleg csak háttérzajnak.* -Aludj még... vigyázok az álmodra. *Puszilom meg a buksid. Most már, hogy lehiggadtam, rájöttem, hogy neked is nehéz lehet, hiszen próbálsz kímélni és mégis ez a vége. Finoman ölellek magamhoz és cirógatlak.* - Majd ha ennek vége, elutazunk... *Puszilgatom a fejed.* - Minden rendben lesz...

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 22:29 | Üzenet # 1054
Yaoista
- Csak megjegyeztem, de helyes.*Még csak azt kéne.* - Édes vagy...*Kicsit mocorgok, hogy megtaláljam a helyemet.* - Igen az nagyon jó lenne, már várom....*Mosolyodom el.* - Csak mi ketten....*Suttogom.* - Remélem is, de nem lehet másként.*Megcsókollak, majd lassan elalszok, de látszik, hogy fájdalmaim vannak.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 22:48 | Üzenet # 1055
Yaoista
*Igazodtam hozzád, hogy minél kényelmesebb legyen neked.* - Én is várom... *Mosolygok veled.* - Bizony, édes kettesbe... *Puszilgatlak közben és cirógatlak.* - Igen... *Csókod viszonozom és vártam, míg elalszol. Csöndesen őriztem az álmod és így csak jobban látszódott, hogy mennyire fájsz.* - Vigyázok rád, megígérem... *Suttogom halkan és é is elalszok újra, a filmet észre se veszem. Még álmomban is finoman cirógattalak és most én öleltelek úgy, mint aki védeni szeretne mindentől.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 23:04 | Üzenet # 1056
Yaoista
*Mosolygok rajtad és már nem kelek fel és végigalszom  és csak reggel kelek fel, de te még alszol. Halkan kimászok, majd kimegyek az erkélyre cigizni, majd a konyhába neki állok egy kávénak ennyiért csak nem harapod le a fejem.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 23:22 | Üzenet # 1057
Yaoista
*Én is nyugodtam aludtam veled, bár elég éberen, mert közben arra figyeltem, hogy te jól legyél. Álmosan kelek fel utánad és komás kimegyek utánad.* - Jó reggelt. *Megyek oda és adok egy puszit a válladra, közben hátulról átölellek, de nagyon finoman és a sebedhez nem érek.* - Tudtál aludni? *Kérdezem kedvesen. Tudtam, hogy kell mozognod, most egy kávéért nem szedem le a fejed.* - Kérsz reggelit? *Kérdezem, de elég pirosak voltak még a szemeim.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 23:32 | Üzenet # 1058
Yaoista
- Szia kicsim.*Simogatom meg a karod és megfordítva megcsókollak.* - Igen tudtam.*Bólintok.* - Nem igazán vagyok éhes.*Felelem és megcirógatom az arcod.* - Éjszaka is sírtál?*Hiszen olyan pirosak voltak a szemeid.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 00:02 | Üzenet # 1059
Yaoista
*Csókod ki is élvezem rendesen.* - Akkor jó. *Mondom az alvásra.* - Azért csinálok valamit... a gyógyszer miatt kéne enned pár falatot, de csak annyit. *Csókolok a tenyeredbe.* - Nem, csak fáradt vagyok... *Mosolyodom el.* - Kicsit felébredek, megmosom az arcom és el is múlik. *Közben én azért szemügyre veszem a kötésed, hogy átvérzett-e, de szerencsére nem.* - Jobb egy picit? *Tudtam, hogy csak tegnap történt, de azért megkérdeztem.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.30, 00:12 | Üzenet # 1060
Yaoista
- Oké.*Fogadok szót.* - Értem.*Azért ez megnyugtató.* - Nem vérzett át, már én is néztem.*Azért most jobban fájt és a többi sérülésem is csodásan fest.* - Őszintén? Nem igazán, sőt rosszabb.*Sóhajtok fel.* - Ez így szokott lenni az elején, de utána jobb lesz, meg hamar gyógyulok és Sergejnek csodacuccai vannak, kis boszorka.*Nevetek fel.* - Tudod tanult természetgyógyászatot is és sokat kísérletezett, mindig igyekszik ezekhez nyúlni először.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 00:21 | Üzenet # 1061
Yaoista
- Sajnálom, hogy tegnap úgy kiborultam... én... *Mondom halkan.* - Nem akarlak elveszíteni... *Mondom halkan. Játszottam, hogy minden rendben, de aggódtam és féltem.* - Értem, ezért kell pihenned. *Azért mostanra szép színes lettél tényleg.* - Majd most én kenegetlek téged. *Mondom lágyan.* - Sergej az varázsló. *Kuncogok veled, hiszen engem is se perc alatt összerakott.* - Szerintem Sergej az nagyon okos. *Gondolkozom el.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.30, 00:41 | Üzenet # 1062
Yaoista
- Ugyan nem kell, hiszen normális reakció, sőt szerintem nagyon ügyesen visszafogtad magad.*Én nem tudom mi történt az erkélyen.* - Nem fogsz kicsim.*Húzlak óvatosan az ölembe.* - Még a pokolból is visszajövök hozzád szépségem.*Mosolygok és megcsókollak.* - Igen tudom.*Bólintok.* - Jól hangzik és ez a verzió Seimének is jobban tetszik.*Kuncogok.* - Ez így van, amiben kell nagyon okos, nem hiába ő az orvosunk.*Én is büszke vagyok rá.* - Mellette meg kis lökött, de így szeretjük.*Közben finoman cirógatlak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 00:55 | Üzenet # 1063
Yaoista
- Mert nem tudod, hogy mi történt. *Mondom halkan.* - Tényleg, Sergejnek mi a kedvenc étele? *Kérdezek rá.* - Olyat mondtam neki, amit nem lett volna szabad és megígértem, hogy kárpótolom. *Magyarázom, de látszik rajtam, hogy amíg nem voltunk bent, akkor nagyon kiborultam.* - Remélem... *Nagyon óvatosan beleülök az öledbe.* - Erre még te sem vagy képes. *Mosolyodom el, mert nagyon jól esett és teljesen elveszek a csókodba.* - Bizonyára, féltékeny rád, még én is látom. *Kuncogok halkan.* - Megértem, hogy miért. *Bólintok.* - Igen, én is kedvelem nagyon.

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.30, 01:08 | Üzenet # 1064
Yaoista
- Mert mi történt?*Kérdezlek.* - Sok van, szóval bármit csinálhatsz de legyen valami hús és desszert utána.*Kuncogok.* - Mégis mit, ha szabad tudnom.*Kíváncsivá tettél.* - Pedig de, mert rólad van szó.*Mosolygok.* - Valóban és nagyon kis cuki.*Kuncogok.* - Az már múlt és nem tettem semmit amúgy most se. Jól viselkedtem.*Jegyzem meg.* - Ő is téged.*Puszillak meg.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 15:30 | Üzenet # 1065
Yaoista
- Összeszólalkoztunk. Onnan indult, hogy azt mondtam, vissza kellett volna szólnom arra, amit mondtál... *Utalok a temetéses szövegedre.* - Végül ott lyukadtunk ki, hogy neki estem. *Nem akartam elismételni.* - Rendben. *Bólintok és kicsit elmosolyodom. Bárcsak valóban kpes lennél még a halálból is visszajönni, de tudtam, hogy ez nem így működik.* - Köszönöm... *Puszilom meg az arcod.* - Igen, az. *Nevettem el magam.* - Tudom, hogy jó voltál, de tudod nagyon szexi vagy és az embernek akaratlanul is eszébe jutnak a dolgok, de persze ez nem baj. *Cirógatom meg a pofid.* - Senki nem kételkedik sem benned, sem Sergejben... de azt ti sem tudjátok letagadni, hogy a szikra ott van. Ettől pedig bárki féltékeny lenne. *Mosolyogtam.* - Főleg, ha olyanról van szó, akivel hosszú távra tervez az ember. *Csókollak meg lágyan.* - De ez nem rossz dolog. *Teszem hozzá.* - Annak örülök. Nem dúskálok barátokban. *Puszidra elmosolyodom egy picit.*

MioDátum: Szombat, 2015.05.02, 10:19 | Üzenet # 1066
Yaoista
- Még jó, hogy nem mondtad.*Remegek meg és okosabb nem leszek.* - Fő, hogy béke lett.*Simogatom meg a pofid.* - Köszönöm köszönöm.*Vigyorodom el, de nagyon édesen.* - Oké ezt aláírom, hiszen nem tagadom, hogy már nem tetszik, de ugye nincs mitől félned.*Mondom komolyan.* - Azt az embert csak egyetlen agy személy érdekli.*Mondom lágyan még a csók előtt, amit viszonozok.* - Szerintem se.*Mosolygok.* - Én se ne aggódj, ebben is hasonlítok.*Puszillak meg.* - Pedig tökre népszerű diák voltam.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.05.02, 10:46 | Üzenet # 1067
Yaoista
*Sóhajtok egy nagyot és elmondom, hogy pontosan miről volt szó, de utána elhallgattam kicsit.* - Igen... *Szólalok meg végül és az arcom a kezedbe simult.* - Igen, tudom, hogy nincs mitől. *Nagyon jól estek szavaid, főleg az, ahogyan mondtad.* - Ezt jó hallani... *Imádtam a csókod még mindig.* - Abban biztos voltam, hogy népszerű voltál. *Mosolyodom el.* - Bár van egy olyan érzésem, hogy elég sokan féltek is tőled. *Kuncogok halkan. Kicsit elhallgattam, majd adtam egy puszit.* - Ne haragudj rám...

MioDátum: Szombat, 2015.05.02, 11:38 | Üzenet # 1068
Yaoista
- Akkor kiadtál magadból mindent. Szerencse, hogy Sergej se az a haragtartó fajta, meg miattam estél neki.*Sóhajtok fel, hiszen amúgy nem tetted volna.* - Akkor jó.*Mosolygok, hogy tudod.* - Nos igen, meg az a megközelíthetetlen fajta.*Nevetek fel.* - Csak haverjaim voltak inkább és Chris volt az egyetlen barátom, de bőven elég volt. Tudod ő tényleg mindig kiállt értem.*Mosolyodom el.* - Miért haragudnék?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.05.02, 12:08 | Üzenet # 1069
Yaoista
- Igen, ki. *Mondom halkan, nem voltam magamra büszke.* - Igen, de nem vele kellett volna veszekednem miattad.*Teszem hozzá.* -Gondolom mindenki utánad epekedett. *Vigyorogtam.* - Sokat mesélt rólad Chris mindig. *Mosolyodom el én is.* - Mert kiakadtam... *Finoman átölellek és adok egy lágy csókot.* - Na de csinálom azt a reggelit, mert be kell venned a gyógyszert és pihenned kell. *Közlöm veled és még homlokon csókollak.* - Nyugodtan menj be lefeküdni. *Cirógatom meg az arcod.*

MioDátum: Szombat, 2015.05.02, 12:16 | Üzenet # 1070
Yaoista
- De már megtörtént, és sokszor azzal veszekszünk, akivel nem kéne.*Én is sokszor estem Sergejnek.* - Elég sokan az biztos.*Minek tagadjam.* - Én is róla és apa pedig örült, hogy egy ilyen ember van mellettem.*Mosolyodom el.* - Jogosan kicsim.*Viszonozom a csókodat.* - Oké oké.*Bólintok.* - Jó itt.*Csókolok a tenyeredbe.* - Utána felhívom Seimét beviszünk munkába és este meg jössz te is apához, oké?

szela00Dátum: Szombat, 2015.05.02, 12:45 | Üzenet # 1071
Yaoista
- Igen, de kárpótolom. *Mosolyodom el.* - Egoista. *Nevettem el magam.* - Megértem, hogy miért. *Puszillak meg.* - De akkor sem így kellett volna... de majd megtanulom kezelni. *Még én se tudtam, hogy hogyan fogok reagálni, ha valami komolyabb dolog történik,.* - Rendben, de fáj és kényelmetlen, feküdj le. *Nagyon szigorú voltam, de csak azért, mert tudtam, hogy te egyébként nem foglalkoznál vele annyira, amennyire kell.* - Megbeszéltük. Reggeli után összedobok pár ruhát és odaadom neked. *Hiszen ha ott leszünk, onnan járok munkába, szükségem lesz rá.*

MioDátum: Szombat, 2015.05.02, 13:04 | Üzenet # 1072
Yaoista
- Pontosan.*Mosolygok.* - Ezek csak tények édesem.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Cirógatom meg az arcod.* - Van még mit tanulnunk, főleg nekem.*Azért te hozzám képest kis piskóta vagy.* - Oké főnök.*Vigyorgok.* - Úgyis mondtam, hogy hagyjál ott holmikat.*Jut eszembe.* - Pedig az étterembe is el akartam menni. Faszom...*Morgok.* - Utálom ezt az állapotot.*Szorul ökölbe a kezem.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.05.02, 18:49 | Üzenet # 1073
Yaoista
- Én kérek elnézést. *Nevettem el magam rajtad.* - Ne mond ezt. Mindkettőnknek tanulni kell, csak más dolgokat, de ugyan annyit. *Hiszen nekem meg kellett tanulnom elfogadni, hogy ki vagy és van, hogy megsérülsz.* - Tetszik ez a főnök. *Vigyorodom el.* - Igaz. *Itt a nagy zűrzavarban teljesen elfelejtettem. Hagyom, hogy morogj, majd odamegyek, és finoman kibontom az öklök, majd a tenyeredbe csókolok.* - Minél többet pihensz most, annál hamarabb gyógyulsz meg és tudsz újra teljes erőbedobással dolgozni. *Nem akartam, hogy még jobban idegesítsd magad.* - Senki sem szereti az ilyen pihenőket. *Hiszen nekem is már nagyon elegem volt abból, hogy itthon kell üljek az orrommal.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.05.03, 11:23 | Üzenet # 1074
Yaoista
- El van nézve.*Vigyorgok.* - Édes vagy.*Mosolygok.* - Azt sejtettem, kinek ne tetszene.*Vigyorgok. Hagyom, hogy kibontsd az öklömet.* - Most éppen arra a vendéglőre gondolok, ahova téged is vittelek.*Az más, hogy alakult a randi utána, bár akkor volt minden sorsfordító.* - Ja senki, mindegy hagyjuk.*Mondom és felállok.* - Elszívok egy cigit.*Ott is hagylak. Nem bírtam elviselni ezt az állapotot és nem tehetem meg pont most azt, hogy pihenjek arról nem is beszélve, hogy a barmokkal is le kell számolni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 15:00 | Üzenet # 1075
Yaoista
- Te külön élvezed, mikor így hívlak. *Gondoltam legközelebb az ágyban is bevetem, bár már mondtam, de tudok még, ha akarok, csak nem akartalak húzni.* - Értem. *Tudtam, hogy az neked nagyon fontos hely.* - Rendben. *Engedlek el. Sejtettem, hogy gyűlölöd ezt a helyzetet, de azzal senki se volt előrébb, ha most túlhajtod magad és aztán kidőlsz, mert nem bírja a szervezeted. Összeütöttem egy gyors reggelit, lefőztem neked egy csodateát. Szerettem volna neked valahogy segíteni, de nem tudtam, hogy hogyan kellene.*

Keresés: