2025.07.22, Kedd, 00:39
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.10, 01:14 | Üzenet # 1101
Yaoista
*Ahogy meghallom a hangod, eléggé meglepődök.* - Ezt pont tőled nem akarom hallani. *Jegyzem meg én is, majd elveszem a kötényt.* - Köszi. *Teszem hozzá, hiszen örültem, hogy idehoztad. Elsőre mondtam volna, hogy nem haragszok, de aztán megfagytam megint. Kinyitottam a szekrényt és beraktam a kötényt is. Elkezdtem átöltözni, nem zavartattam magam.* - Nem lenne egyszerűbb már most kirúgni? *Nem is tudtam, hogy gúnynak szántam-e vagy komolyan gondoltam. Azt hittem, hogy végül is te vagy az, aki képtelen elviselni az itt létem. Nem tudtam, mi lesz velem, ha a munkám is elveszítem.* - Örülök, hogy neked ez ilyen könnyen megy. *Fordulok feléd. Látszott a szemeimen, hogy ki voltam fáradva, de nem úgy a munkától. Nem úgy voltam fáradt, mint egy hosszú nap után.*

MioDátum: Szerda, 2016.02.10, 01:26 | Üzenet # 1102
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Én nem vagyok szakács.*Oké nekem se kéne, de neked azért még fontosabb, hogy egyben legyen.* - Mi van?*Vonom fel a szemöldökömet, mert aztán ezt pont nem érdemeltem meg.* - Mekkora egy seggfej vagy Nick.*Morgok rád és nem igen érdekelt ezek után ebben percben, hogy nézel ki, nem mintha én annyira jól lennék.* -  Mire vagy kiakadva? Én lehetnék, de mégse üvöltöztem veled tudtommal, pedig már gondoskodtál róla, hogy meg legyen már a rossz pont, aminek rohadtul nem kellett volna megtörténnie.*Ha te így játszol akkor én is.* - Annak örüljél, hogy nem a séf rendezte le ezt veled.*Mert vele tényleg rosszabbul jártál volna.* - A másikra meg talán emlékeztesselek, hogy te voltál aki kidobott? Miért rúgsz belém ismét?  Csak jót akartam azzal, hogy pihenjél és összeszed magadat, de te csak támadjál az nagyon megy.*Sikerült felidegelned és megbántanod.* - Akkor ne menj el szabadságra, de akkor nem garantálom, hogy sokáig fogsz itt dolgozni és emlékeztetlek, hogy most se én panaszkodta rád.*Jegyzem meg.* - Nyugodtan hidd azt ezek után, hogy egy fasz vagyok, sőt így akarok rajtad bosszút állni nem?*Kérdezem gúnyosan.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.10, 21:02 | Üzenet # 1103
Yaoista
*Csak gúnyosan rád nézek a beszólásodra. Rosszul esett, hogy azt mondod seggfej vagyok, bár lehet igazad volt.* - Nem vagyok kiakadva. *Legalábbis nem azért, hogy haza küldesz, mert az jogos. A folytatás is jogos volt.* - A séf is hazaküldött volna. Bár valószínű nem olyan udvariasan, mint te.* - Nem azt mondtad, hogy pihenjek és szedjem össze magam. *Jegyzem meg. Legalábbis nem így hangzott.* - Egyáltalán nem támadok. *Morgok, majd csak néztem rád. Erre nem tudtam mit mondani neked.* - Nem érdekel a gúnyolódásod. *Mondom komolyan.*

MioDátum: Szerda, 2016.02.10, 21:17 | Üzenet # 1104
Yaoista
- Na persze.*Nem úgy tűntél.* - Valóban ő kivágott volna.*Tény én vagyok a tulajdonos és főnök, de a konyhán mégis csak az úr úgymond és ő is a felettesed.* - Akkor mit mondtam? Mit jelent az, hogy menj haza pihenni és gondold át a dolgokat?*Kérdezlek, mert tökre nem értettem, hogy ez mi mást jelenthet.* - Persze támadni se támadsz, én kérek elnézést.*Tényleg egyre jobban kiakasztasz.* - Engem meg nem érdekel a hisztid. Megint annyira önző módon viselkedsz, hogy csak na. Nekem is nap, mint nap meg kell küzdenem a hiányoddal. Én idióta barom azt hittem legalább ott a cukrászdánál volt egy szebb elválásunk erre te hozzám vágod, hogy nekem könnyen megy.*Suttogom, igazából ebben a helyzetben nem látok esélyt, hogy lesz ismét köztünk valami.* - De tudod mit gondolj, amit csak akarsz.*Nekem ehhez nem volt kedvem és erőm se.* - Viszont ne akard, hogy szemét legyek veled, mert abban nem lesz köszönet.*Tudtam milyen a sötét és szemét oldalam. Nem fogok neked menni, de a szavakkal is tudok bántani.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.10, 22:21 | Üzenet # 1105
Yaoista
- Igen. *Bólintok, csak hogy tudd, tisztában vagyok vele.* - Azt mondtam, hogy gondoljam át, hogy tudok-e itt lenni. Szinte úgy hangzik, mintha nem is akarnál itt. *Mondom halkan.* - Nem hisztizek. *Tényleg nem hiszti volt, legalábbis nem annak szántam.* - Nem akartam az lenni... *Majdnem bocsánatot kértem ismét.* - Akkor nem viseled olyan szarul, mint én, így jobb? *Kérdezek vissza, de igazából bármit is mondtam, csak úgy mondtam. Nem gondoltam bele, nem gondoltam végig.* - Nem kell így beszélned velem. Még mindig tisztában vagyok vele, hogy minek mi a következménye. *Utalok a történtekre.*

MioDátum: Szerda, 2016.02.10, 22:30 | Üzenet # 1106
Yaoista
- Ha nem akarnál, hogy itt legyél, már a szakítás után kirúglak.*Bár beszélhetek neked. Annyira vicces, hogy te persze semmit nem csinálsz és megint én vagyok a szemét, nagyon elegem volt már ebből.* - Elmehetsz a büdös picsába, így jobb?*Most erre mégis mit mondhatnék. Olyan vicces, hogy te mondtad ki, hogy vége és mégis ilyeneket állítasz.* - Ohh legalább te tudsz mindent, de én nem, hogy mivel érdemeltem ki a viselkedésed.*Jegyzem meg és elindulok most már tényleg ki. Annyira vártam ezt a napot és te mindent elrontottál.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.10, 23:26 | Üzenet # 1107
Yaoista
*Ebben igazad volt és hirtelen el is hallgattam. Nem mondtam semmit, hogy elmehet a picsában, ez se jobb. Egy kicsit ott maradtam, majd utánad mentem.* - Igor... *Szólalok meg halkan.* - Nem akarom ezt... *Nem akartam így lenni veled. Nem akartalak bántani téged még jobban.* - Te hogy csinálod? *Kérdezem, mert nem értettem.*

MioDátum: Szerda, 2016.02.10, 23:37 | Üzenet # 1108
Yaoista
- Mit akarsz?*Nem akartam már egy levegőt szívni veled.* - Mégis melyik részét?*Kérdezlek.* - Hogy csinálom?*Erre nem számítottam.* - A munkába temetkezem és a családommal vagyok. Igyekszem elnyomni a gondolataimat és a fájdalmat veled kapcsolatban, ami amúgy nagyon nem könnyű.*Mielőtt még egy megjegyzést tennél.* - Na meg nem okozok neked gondot és szemét se vagyok veled.*Teszem hozzá.* - Tudnod kellett volna, hogy ez lesz, amikor kidobtál.

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.02.11, 00:02 | Üzenet # 1109
Yaoista
- Bántani... nem akartalak bántani, sem beléd rúgni. *Nem érdemelted meg tényleg. Csöndben hallgatlak és csak bólintottam. Én is Chrisszel voltam, ami tényleg terelt kicsit, de nem segített azon, hogy nem éreztelek magam mellett.* - Én se akarok szemét lenni. *Mondom halkan.* - Tudtam, hogy nehéz lesz, de nem tudtam, hogy ennyire. *Tényleg sokkal jobban része lettél a mindennapi életemnek, mint gondoltam.* - Ne mond így... *Kérlek meg.* - Úgy hangzik, mintha semmit se jelentett volna és jelentene. *Pontosítva, mintha te nem jelentenél nekem semmit.* - A szemetet szokták kidobni és te nem vagy az. *Teszem hozzá. Persze a kezembe még mindig ott szorongattam a medált.* - Igyekszem változtatni. *Látszott, hogy igazából rettentő mód megijedtem most, talán sebezhetőbb voltam, mint mikor idekerültem. Tényleg nem tudtam volna mihez kezdeni, ha a munkám is elveszítem. Persze találtam volna mást, de én itt szerettem.*

MioDátum: Hétfő, 2016.02.15, 16:40 | Üzenet # 1110
Yaoista
- Pedig azt teszed.*Jegyzem meg.* - Jó nem mondom.*Bólintok, majd csak kicsit hallgatok. Láttam a kezedet és a medált is, mert kicsit kilóg.* - Nem csak azért vagyok otthon, hogy apám ne aggódjon meg, hogy ne legyek egyedül.*Kezdek bele, de nem nézzek rád.* - Képtelen vagyok haza menni, mert ott mindenhol téged látlak és az illatod is mindenhol ott van. A ruháimért is apám ment el, meg ami kellett.*Nem akartam, hogy tud, de talán így nem fogsz hozzám vágni kegyetlen dolgokat.* - Annyira fáj, hogy amikor látlak, nem érhetek hozzád és nem csókolhatlak meg. Közel vagy mégis annyira távol vagy tőlem. A fájdalom és a hiányod, amit érzek leírhatatlan.*Remegek meg.* - Ezek után mond azt, hogy nekem milyen könnyű.*Közlöm veled és felállva elindulok ki, de továbbra se pillantok rád.* - Kicsit gondolkodj el ezen...

szela00Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 18:34 | Üzenet # 1111
Yaoista
- Helyes. *Mosolyodom el egy kicsit, de nem volt boldog mosoly, inkább szomorú. Csöndesen hallgattalak és akkor kezdtem megérteni.* - Mindig rájövök, hogy mennyi mindenben hasonlítunk... *Bár inkább te meg tudnál lennél otthon.* - Én sem csak azért vagyok Chrisnél, mert így jobban bízok magamban. *Hiszen így nem nyúltam semmihez.* - Túl üres a lakás nélküled. *Rettenetesen hiányoztál és akárhányszor bementem, az fogadott, hogy nem vagy ott és csak még jobban tudatosult bennem a hiányod.* - Szeretsz engem? *Kérdezem hirtelen, még mielőtt kilépnél az ajtón. Nem tudom, hogy miért kérdeztem meg, de jó lett volna hallani a válaszod.*

MioDátum: Hétfő, 2016.02.15, 19:09 | Üzenet # 1112
Yaoista
- Valóban, de sokszor mégse...*Suttogom. Már említetted, hogy miért vagy ott és nem is mondok rá semmit. Sose bocsátanám meg neked, ha még egyszer droghoz nyúlnál.* - Nekem ne mond.*Hangom igen csak fájdalmas. Már éppen a kilincsen van a kezem, de erre nem számítok.* - Miért változna valami, ha azt mondom igen?*Kérdezlek, de továbbra sem nézzek rád.* - Talán igen talán nem.... nem tudom.*Felelem végül.* - Hagyj az ilyen kérdésekkel és menj haza.

szela00Dátum: Kedd, 2016.02.16, 00:02 | Üzenet # 1113
Yaoista
*Tudtam, hogy nagyon bántalak, de túlságosan féltem. Ha már most alig bírom elviselni a hiányod úgy, hogy minden nap látlak, mi lenne akkor, ha egyszer valóban nem jönnél haza? Rettegtem és csak azt akartam, hogy élj.* - Nem tudom. *Nem tudom, hogy változna-e valami.* - Igen.... sajnálom. *Nem lettem okosabb, de tudtam, hogy igazságtalanság volt ezt most megkérdeznem.* - Valahogyan rendbe hozom ezt az egészet. *Utalok a munkára. Én szakítottam, én taszítottalak el magamtól, de továbbra is segíteni akartalak az álmodban. Mart a bűntudat, hogy ezt teszem veled.* - Remélem egyszer megértesz. *Mondom halkan és tovább öltözök.*

MioDátum: Szerda, 2016.02.17, 00:00 | Üzenet # 1114
Yaoista
- A mai napot már nem tudod rendbe hozni.*Ezt te is tudtad jól.* - Ezt én is mondhatnám, hogy remélem egyszer megérted, hogy én miért nem akarom ezt az egészet elfogadni.*Nem fog változni a véleményem.* - Igazából még a mai nap ellenére is reménykedek, hogy egyszer ismét együtt leszünk, talán egy másik életben, ahol nem egy maffiózó leszek.*Suttogom.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.17, 00:42 | Üzenet # 1115
Yaoista
*Csak bólintottam, mert tudtam, de a többit talán még igen. Sejtettem, hogy miért nem akarod elfogadni, de nem mondok rá semmit.* - Igor... *Suttogom és nem bírtam ezt, hogy ennyire szomorú vagy. Meg akartalak vigasztalni. Odaléptem mögéd és hirtelen átöleltelek. Bele se gondoltam, hogy mit teszek, ösztönösen jött.* - Könyörgöm ne emészd magad... *Suttogtam és szinte szorítottalak.* - Nem te vagy rossz, hanem én vagyok gyáva.

MioDátum: Szerda, 2016.02.17, 01:18 | Üzenet # 1116
Yaoista
*Nem számítottam arra, hogy ismét átölelsz hátulról, mint a cukrászdánál.* - Ne kérj tőlem lehetetlent kedvesem.*Suttogom remegő hangon és a karodra szorítok.* - Bárhogyan nézhetjük, akkor is odalyukadunk ki, hogy nem vagyunk együtt.*Szorítom meg a karodat.* - Most ismét ott tartok, hogy nem örülök annak, aki vagyok.*Ezt éreztem anyukámnál, na meg amikor valaki megsérült.* - De ez sose fog változni. Nem látsz esélyt ránk ugye?

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.17, 02:03 | Üzenet # 1117
Yaoista
*Nagyot nyelek, ahogy kedvesemnek hívsz ismét.* - Nem akarom, hogy magad okold. *Suttogom és a fejem a válladra fektetem így. Kicsit elhallgatok, de nem engedlek el, hanem finoman simogatni kezdelek.* - Szerintem semmi szégyellnivaló nincs abban, aki vagy. *Ugye azt tudtam, hogy régen nem voltál ennyire agresszív, legfeljebb lobbanékony.* - Nem kell megváltoznod. *Kérdésed meglepett és ismét elhallgattam egy picit.* - Nem tudom kimondani, hogy nem vagy hogy soha többé nem lesz köztünk semmi. *Annál jobban szerettelek.* - De most képtelen vagyok mindent elfogadni és megemészteni. Nem tudom megérteni, hogy miért teszed, amit teszel és megrémít a tudat, hogy súlyosan megsérülsz vagy rosszabb. *Remegek meg kicsit.* - Nem tudom nézni, ahogy újra és újra bajod esik... nem bírom elviselni.

MioDátum: Szerda, 2016.02.17, 11:50 | Üzenet # 1118
Yaoista
- Nos én is sok mindent nem akarok.*Suttogom. Nagyon jól esik a cirógatásod, de mellette mégis minden egyes érintésed, annyira fájt, mintha késsel vagdosnának. Némán végighallgatlak és egy kicsit csendben vagyok. Elveszem a kezed és megfordulok.* - Nincs szégyellnivalóm, nem kell megváltoznom, de ezek miatt pont nem vagy velem és ahogy látom nem is leszel, mivel ugye én mindig egy maffiózó leszek, sőt egyszer a feje.*Akkor mondhatni még jobban veszélyben vagyok, na nem mintha én nem. Örültem azért hogy elfogadtál és nem állítasz választás elé, de helyette ugye szakítottál velem, azért aki vagyok.* - Ebben úgysem fogunk egyetérteni soha.*Simítok végig az arcodon, majd megpuszilom a homlokot.* - Pihenj egy nagyot, aztán gyere vissza. Nem akarlak itt is elveszíteni.*Suttogom.* - Szia Nick.*De ezt olyan fájdalmasan mondtam, hogy csak na.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.17, 23:49 | Üzenet # 1119
Yaoista
*Hagylak megfordulni és csöndben hallgattalak. Jó lett volna, ha nem magadba keresnéd a hibát, hanem bennem.* - Tudom, hogy nem. *Arcom belesimul a tenyeredbe. Homlokom meglepett és egyben jól esett, de közben annyira hiányoztál.* - Rendben. *Bólintok egy aprót.* - Szia... *Suttogtam és az én hangom is fájdalmas volt. Olyan jó lett volna kicsit hozzád bújni, rögtön a helyére kerülnének a dolgok, de tudtam, hogy nem szabad. Nem mondanál nemet, ismertelek, de csak fájdalmat okozna. Összeszedtem magam, de azért még odamentem a séfhez és bocsánatot kértem. Végül eljöttem, de kicsit álldogáltam a bejárat előtt, össze kellett szednem magam, majd visszaindultam a cukrászdába.*

/Cuki/

MioDátum: Csütörtök, 2016.02.18, 01:47 | Üzenet # 1120
Yaoista
*Én is beszéltem a séffel és azért ő se volt haragtartó, na meg nagy lehetőséget látott benned és persze tudta jól, na meg nyílt titok volt, hogy már nem vagyunk együtt és emiatt van ez, de ugye erről nem tehetek, hogy nem tudod szétválasztani, mint én, mert amint kiléptem most is az öltözőből elrejtetem, hogy mit is érzek. Se itt, a maffiába meg főleg nem mutathatom magam gyengének és sebezhetőnek. Nem örültem neki, hogy el kellett menned és annak se, hogy ismét így felkavartál de nem volt mit tenni. Szerencsére azért utána minden rendben zajlik és csak reméltem, hogy a bakijaidtól elfognak tekinteni és te is összeszeded magad, nem akartalak elküldeni téged, meg ha nem is mint a párod, de segíteni akarlak téged, hiszen tényleg sok lehetőséget látok benned, de ha neked nem megy a munka így velem, akkor el fognak válni az útjaink.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.05, 23:14 | Üzenet # 1121
Yaoista
*A rendezvény jól sikerül szerencsére utána és miattad se haragszanak. Otthon nem sok időm van aludni, de az biztos, hogy sokkal nyugodtabb vagyok a munka terén. Másnap, azért meglep, hogy feljössz, azt hittem kerülni fogsz.* - Szia.*Köszönök, majd igen csak meglepődök és pár percig nem is reagálok.* - Azt a kurva megharapott?*Kérdezlek végül, majd felnevetek.* - Komolyan, hogy így tudod meg.*Oké nem vicces, de azért mégis.* - Hmm mert te mondtad, hogy nem akarod tudni.*Mondom már komolyabban.* - Na meg nem is hittél volna nekem.*Gyújtok rá.* - Amúgy meg mi jogon kérsz számon? Áruld már el nekem.*Jobb volt, amíg röhögtem.* - Mivel semmit nem fogsz megtudni rólam, így nem. Ennyit akartál csak? Ismét nekem esni és kioktatni? Mert mióta dobtál, ezt kapom.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 23:46 | Üzenet # 1122
Yaoista
- Igen, meg. *Bólintok és sóhajtok egy nagyot.* - Azért... valahogy figyelmeztethettél volna. *Tényleg nem hittem volna el.* - Valahogy érzékem van a titkok megtudásához. *Jegyzem meg, bár inkább magamnak.* - Ez más... *Jegyzem meg, majd lehajtom a fejem. Segítséget akartam kérni, de valahogy most elment minden bátorságom.* - Megkértelek, hogy ne mond így. *Suttogom és valahogy fájt.* - Szóval semmit se fogok tudni rólad... *Ismétlem meg a szavaid. Tudom, hogy én szakítottam és nem is a munkádról akartam tudni.* - Annyit se kérdezhetek meg, hogy vagy? *Kérdezek rá.* - Segítséget szerettem volna kérni...Édesapád is tudja a dolgokat Rinről? *Gondoltam akkor majd rákérdezek nála. Segíteni akartam neki, de a ridegséged megijesztett.* - Ha igen, akkor majd megbeszélem vele és akkor nem kell beszélned velem.

MioDátum: Hétfő, 2016.06.06, 00:20 | Üzenet # 1123
Yaoista
- Mégis hogyan? Azt mondtad, hogy megbízol bennem és amúgy se lehet visszacsinálni.*Rántom meg a vállam.* - Az biztos.*És nem a legjobb.* - Miért?*Tényleg nem értem.* - Így jön a számra.*Suttogom.* - Igen, semmit.*Nem is értem,  hogy mégis mit vártál tőlem.* - Nick ne csináld ezt, megkérdezheted, de érted miről van szó.*Te választottad ezt a helyzetet és nem én, mégis ilyenekkel jössz.* - Segítséget?*Lepődöm meg.* - Igen tud, de nem kell menned hozzá. Miről van szó? Tudod, hogy beszélek veled és mit érzek irántad, de ismét olyan támadó voltál. Az alap, hogy bármikor segítek neked.

szela00Dátum: Hétfő, 2016.06.06, 00:45 | Üzenet # 1124
Yaoista
- Mert ez Rinről szól és nem rólad és nem hozzád van úgy köze. *Utalok a maffiára. Csak bólintok egy aprót, hogy így jön a szádra.* - Jelenleg semmit sem értek. *Mondom halkan.* - Nem támadó csak kiakadt. Azért nem mindennap tudom meg, hogy egy barátom és a bátyám fiúja egy vámpír. *Még abba is beleborzongtam, hogy kimondtam.* - Nem nekem kéne... hanem Rinnek. *Magyarázom.* - Szóval vérre lenne szüksége. Mondtam, ha nagyon kell, itt vagyok, de... szóval lassan megpróbálok hazaköltözni. Előbb-utóbb muszáj leszek... *Bár azért a félelem bennem volt.* - A másik pedig, ha van bármi módja, hogy újra ember legyen, azt te ki tudod deríteni? *Kérdezek rá. Látszott, hogy fontos nekem.*

MioDátum: Hétfő, 2016.06.06, 00:52 | Üzenet # 1125
Yaoista
- Igaz.*Bólintok.* - Nem vagy egyedül ezzel.*Sóhajtok fel.*- Oké jogos.*Értek egyet.* - Miről van szó?*Elvégre mégis csak az egyik legjobb barátom párjáról van szó.* - Inkább a te véredet ne szívja.*Mondom hirtelen, de meg is bánom.* - Ne is figyelj rám.*Bár biztos, hogy nem hagyod ennyiben.* - Először is, csak akkor költözzél haza, ha biztos vagy benne és még mindig ott van Sergej. Nem kell vele megszüntetnéd a kapcsolatot.*Mondom komolyabban.* - Vért tudok szerezni a másik meg utána nézek, mert már hallottam róla pletykákat, de nem tudom mi az igazság, de ha igaz amit hallottam, akkor van megoldás, de nagyon veszélyes és meg is hallhat vagy olyan eset is volt, hogy teljesen elveszítette a tudatát és nem az lett, aki volt, de mint mondtam utána nézek.*Ígérem meg.* - Chrisnek mikor mondja el? Bár én aztán meg se szólalok, de lehet nem egyszerre kéne sokkolni.*Sóhajtok fel.*

Keresés: