Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.06.27, 11:38 | Üzenet # 1151 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Csak arra gondoltam, hogy inkább engem néznél.*Kuncogok.* - Nem nézlek le, látszik hogy szoktál csak nem úgy és annyit, mint én, de ez nem is baj.*Magyarázom meg, nem kell puffognod.* - Igen utána is.*Ismertél már.* - Megértelek, a mai napig nekem se volt.*Suttogom. Magamhoz ölelve táncolok veled és ugyan arra gondolok, mint te. Csókodat lágyan viszonozom, amíg el nem fogy a levegőnk.* - Olyan jó ismét így lenni.*Suttogom a füledbe és finoman belenyalok.* - Merre van a láncod?*Kérdezlek és a nyakad kezdem el csókolgatni lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.06.27, 21:53 | Üzenet # 1152 |
 Yaoista
| - Az lehet... *Mosolyodom el.* - Na azért... *Kuncogok már és ne is puffogtam tovább.* - Sajnálom... *Úgy érzem valahol az én hibám ez az egész most, ami veled van. Hangodra szinte megremegek és egyszerűen fantasztikus érzés, ahogy ölelsz. Halkan felnyögtem a fülemre.* - A hálóban az éjjeliszekrényemen... *Az volt az első dolog mindig, amit ébredésnél megláttam. Nyakamra halk nyögések hagyták el ajkaim és nem egyszer fel is sóhajtok. Finoman hajadba túrtam és megmarkoltam, annyira jó érzés volt ismét veled lenni.* - Ez nagyon jó... *Suttogom. Egyik kezemmel elengedtelek és megkeresve a tiéd, lassan összefontam ujjaink.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.06.30, 00:20 | Üzenet # 1153 |
 Yaoista
| - Semmi baj és mostantól eszem, de neked is kell.*Jelentem ki. A nyögéseid, mint mindig most is nagyon tetszenek.* - Engem nem zavarna, ha hordanád.*Persze, ha nem akarod, azt is megértem.* - Zavar, hogy össze van fogva?*Igazából kíváncsi voltam, hogy mit szólsz hozzá, de nem is tettél rá semmi megjegyzést.* - Édes vagy.*Puszillak meg.* - Senkinek nem tetszett, ennyire a hajam, mint neked.*Jegyzem meg mosolyogva, majd ismét megcsókollak. Nem akarok semmit elsietni, minden percét kiakarom élvezni annak, hogy ismét veled lehetek.* - Szeretek veled táncolni.*Húzlak még jobban magamhoz.* - Finom az illatod.*Szívom mélyen magamba és a te saját illatodról beszélek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.07.02, 23:26 | Üzenet # 1154 |
 Yaoista
| - Igen, igen. *Jól esett, hogy vigyázol rám. Meglepett, amit mondtál. Kicsit gondolkoztam végül adtam egy puszit az arcodra.* - Ha nincs is rajtam, mindig nálam van. *Halkan beszéltem, de érthetően.* - Igazából nagyon jól áll. *Simítok végig a végén.* - Kicsit szokatlan, de tetszik... *Nagyon szexi volt, az biztos.* - Szerintem úgy kompletten nem tetszettél még valakinek annyira, mint nekem. *Suttogom ajkaidra csókunk előtt. Nem bántam, hogy nem rohanunk, élveztem nagyon a helyzetet.* - Én is veled... *Simultam is rendesen. Átnyúltam a hónod alatt és úgy kapaszkodtam a válladba, majd ráhajtottam a fejem. Bókodra megcsókoltalak és visszabújtam.* - Olyan jó érezni, hogy itt vagy... *Tudom, hogy változtathatnék bármikor a helyzeten, de mégsem akartam. Azt akartam, hogy maradj életben.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.07.05, 18:49 | Üzenet # 1155 |
 Yaoista
| - Értem.*Suttogom.* - Köszönöm, örülök, hogy tetszik.*Puszillak meg.* - Hogy tetszik jobban?*Érdeklődöm.* - Ezzel egyetértek és neked se tetszett még ennyire senki.*Bár ez fordítva is igaz. A csókodat viszonozom és szorosan ölellek magamhoz, egyik kezemmel a buksid kezdem el simogatni.* - Egyetértünk szépségem.*Suttogom a füledbe. Nem tudtam, hogy mit fog hozni a holnap, de most nem is gondolok rá és nem is kérdezzek rá.* - Boldoggá tesz, hogy ismét veled lehetek.*Suttogom és az arcodra simítva lágyan megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.07.05, 20:56 | Üzenet # 1156 |
 Yaoista
| - Hm... így jobban kiemeli az arcod, de imádok beletúrni. Nehéz kérdés. *Nem tudtam volna eldönteni. Jó érzés volt, ahogy simogattál, szinte érezni lehetett, ahogy megnyugszom és elengedem magam. Teljesen magával ragadt a csókod, szinte el is vesztem.* - Igor... *Suttogom ajkaidra halkan, majd lágyan elmosolyodom.* - Örülök, ha boldog vagy. *Nem akartalak elengedni, annyira nehéz volt és fájt.* - Szeretlek... *Tudtam, hogy nem kéne mondanom, de nem bírtam ki. Nem is tudtam másra gondolni, csak rád. Kiélveztem rendesen a dolgokat.* - Nálam van még az egyik inged... *Pillantok rád.* - De azt nem kapod vissza. *Mosolyodom el édesen. Olyan illata volt, mint neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.07.07, 12:05 | Üzenet # 1157 |
 Yaoista
| - Értem.*Mosolyodom el.* - Olyan szépen tudod a nevem mondani.*Suttogom én is az ajkaid közé.* - És te boldog vagy?*Kérdezlek és a szeretlekre elmosolyodom, most még jobb hallani és érezni.* - Nem is akartam visszakérni.*Kuncogok, olyan kis édes vagy.* - Szóval azt szagolgatod, amikor maszturbálsz.*Vigyorodom el, nem bírtam kihagyni és azért kezdem egyre jobban elengedni magam és hozom a formám.* - Tényleg annyira édes vagy.*Kezdem el a nyakad csókolgatni és az egyik kezem a popsidra simítom.* - Bemegyünk a hálóba?*Szívom meg kicsit a nyakad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.07.09, 23:23 | Üzenet # 1158 |
 Yaoista
| - Most igen... *Itt vagy velem, mégis hogy ne lennék boldog?* - Helyes... *Kuncogok veled, majd elpirosodom elég rendesen, hiszen így volt.* - Valamikor, bár nem igazán van rá szükségem... *Elég csak rád gondolnom. Mozdulataidra eléggé érzékenyen reagáltam és nyakamra nyögtem egy aprót.* - Be... *De már most elkezdtem kigombolni az inged szép lassan, miközben lépkedtem veled a hálóba. Az ajótba lesimítottam rólad, majd ledobtam magamról is. Ismét átöleltelek, majd ajkaid vettem újra birtokba.* - Olyan jó érezni a bőröd. *Simítok végig karodon és persze felsőtestünk is összeért.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.07.11, 17:03 | Üzenet # 1159 |
 Yaoista
| - Értem.*Kuncogok, pedig csak vicceltem.* - Én még magamhoz se nyúltam.*Teljesen a munkába menekültem. Segítek neked vetkőztetni és persze én is vetkőztetlek téged.* - Igen egyetértek.*Csókollak meg és amennyire tudlak magamhoz ölellek. Levetkőztetlek teljesen és magáról és mindent leveszek, majd eldőlök veled az ágyon.* - Hogy lehet, hogy te egyre szebb leszel?*Kérdezlek lágy mosollyal, majd a felsőtested kezdem el csókolgatni, de semmit nem sietek el.* - Gyengéd leszek nagyon.*Szívom meg finoman az egyik mellbimbódat.* - Még mindig nagyon kis helyesek.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.07.11, 22:25 | Üzenet # 1160 |
 Yaoista
| - Hát... általában veled álmodok... *És mivel álló farokkal kelek, azért azzal mégiscsak kezdek valamit. Hagytam magam vetkőztetni és elmosolyodom szavaidra.* - Tudod én is ezen gondolkoztam, csak rólad. *Mosolyodom el. Finoman a hajadra simítok és óvatosan kibontom.* - Talán így mégis jobb. *Szerettem, mikor csókolgattál és cirógatott. Halk sóhajtok és nyögések hagyták el ajkaim, ahogy csókolgattál.* - Mindig az voltál... *Nyögök fel egy nagyobbat.* - Te pedig még mindig édes vagy. *Na eddig bírtam, de én is kuncogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.07.11, 23:52 | Üzenet # 1161 |
 Yaoista
| - Álmodban mindig szerelmeskedünk?*Vigyorodom el, de nagyon édes tőled. Még mindig furcsa, hogy szépnek tartasz, de nem zavar.* - Azért abban kiegyezhetünk, hogy te szebb vagy?*Kérdezlek mosolyogva.* - Értettem.*Kuncogok és máskor nem fogom össze, ha veled leszek.* - Akkor jó.*Legalább ilyen téren sose bántottalak.* - Tudod mit most se teszek rá megjegyzést.*Csókollak meg és a másik mellbimbód kezdem el szívogatni, majd a hasadon időzök el és persze simogatlak, de a farkadhoz nem érek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.07.24, 22:47 | Üzenet # 1162 |
 Yaoista
| - Nem.. *Álmomban sosem vagy veszélyben és csak ketten vagyunk, ha többen is, akkor is mindenki biztonságban. Senkit sem bánthatnak.* - De elég sokszor. *Hiszen ez a mindennapok része volt.* - Maximum is egy döntetlenben. *Mosolyodom el én is.* - Bár ez számít a legkevésbé. *Őszintén szólva az volt a legkisebb, hogy épp hogyan hordod a hajad. Az se érdekelne, ha levágatnád.* - Fejlődtél. *Kuncogok, amiből persze egy kisebb nyögés lesz. Eléggé felizgultam, hiszen nagyon hiányoztál és most még a hasam is rendkívül érzékeny volt.* - Ez finom... *Lihegem és nem siettettelek, mert túl jó érzés az, amit csinálsz. Olyan rég szeretkeztünk és éreztelek, ezért azt akartam, hogy minél tovább tartson.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.07.24, 23:43 | Üzenet # 1163 |
 Yaoista
| - Akkor miről szoktál még?*Kérdezlek kíváncsian.* - Kis perverzem.*Kuncogok.* - Rendben, de azért számomra te vagy a szép.*Azért én egy másik kategóriába tartozom vagyis szerintem, de ezen tényleg nem veszünk össze.* - Legjobban akarod neked tetszeni.*Vallom be, pedig ilyen még nem fordult elő velem, mert elsősorban mindig magamnak akartam tetszeni.* - Tudok, ha akarok.*Kuncogok.* - Sokkal érzékenyebb vagy.*Szívom a bőrödet egy ponton.* - És ez nagyon tetszik.*Térek át a belsőcombodra és otthagyok csóknyomokat. Én is minél jobban ki akarom élvezni a helyzetet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.07.25, 21:52 | Üzenet # 1164 |
 Yaoista
| - Csak mi ketten együtt élünk... álmomban nem eshet bajod, nem sérülhetsz meg. Minden olyan egyszerű. *Mint amilyennek lennie kéne* - Nekem mindenhogy tetszel. *Ismerem be én is. Nekem sem sűrű, ha valakitől mindent elfogadnék.* - Rég volt... *Lihegem az érzékenyre, hiszen rettentően hiányoztál. Elmosolyodom kicsit, hogy tetszik az érzékenységem, gondoltam is, hogy nem fogsz érte panaszkodni. Combomra még jobban nyögtem és hát a farkam az már keményen álldogált.* - Én is szeretnélek kényeztetni... *Simítok fejedre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.07.26, 00:14 | Üzenet # 1165 |
 Yaoista
| *Amit mondasz, arra kissé ledermedek végül elmosolyodom.* - Milyen jó is lenne.*Főleg, mert akkor velem lennél.* - Ahogyan te nekem.*Mosolyodom el.* - Valóban.*Értek egyet.* - Majd, még ráérünk, most én kényeztetlek.*Simítok rá a farkadra.* - Milyen kemény és nedves vagy már.*Vigyorodom el, de el is veszem a kezemet. Még kicsit a combodat szívogatom, majd az ágyékodon hagyok finom csókokat.* - Valami itt nagyon szeretné, hogy kényeztessem.*Nyalok végig a farkadon.* - Mond ki, hogy szopjalak le.*Búgóm igen csak erotikusan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.07.26, 23:16 | Üzenet # 1166 |
 Yaoista
| *Csak bólintok egy aprót, mert tényleg csodás lenne. Egy olyan életet álmodtam meg magunknak, ahol felhőtlenül boldogok lehetünk.* - Nem hisze, hogy ez veled meglepő... *Nyögök fel, amint megérzem a kezed. Az ágyékomra néha megrándult a farkam és nyalásodra szinte megremegtem. Lihegve nézek rád, kissé vörösen.* - Kérlek... vegyél a szádba és szopj le. *Nézek rád vágyakozva, már alig vártam, hogy elmehessek.* - Nagyon szeretném... *Cirógatom meg a pofidat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.07.27, 00:43 | Üzenet # 1167 |
 Yaoista
| - Fordítva lenne meglepő.*Sőt zokon is venném. A kérésedre igen elégedetten elvigyorodom.* - Egy ilyen kérésre nem mondhatok nemet.*Kapsz még egy csókot, majd ismét végignyalok a farkadon, de most nem hagyom ennyiben.* - Milyen forró és nedves.*Kuncogok és a makkod kezdem el szopogatni, de így se húzlak sokáig és végül tövig nyelve szopni kezdelek, de le se veszem rólad a szemem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.08.02, 22:50 | Üzenet # 1168 |
 Yaoista
| - Reméltem is... *Lihegem és persze csókodba eléggé belemerülök. Ismét felnyögtem, ahogy végignyaltál merevedésemen. Örültem, hogy most nem játszol és bekapsz rendesen.* - Cicus... ahhh... *Szakad fel a torkom hangosan. Teljesen oda vagyok és a tekinteted csak fokozza a dolgokat. A szemeid szinte felperzselnek. Nem kell sok, nagyon hamar elélvezek, hiszen túl rég volt. Levegőt kapkodva pillantok rád.* - Gyere belém most... nem érdekel, ha fáj, érezni akarlak. *Annyira akartalak, egy percet se akartam már várni, bár szinte biztos voltam benne, hogy nemet fogsz mondani.* - Vagy siess, kérlek... *Kellettél nagyon. Szorosan magamhoz ölellek és szerelmesen csókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.08.03, 13:09 | Üzenet # 1169 |
 Yaoista
| - Micsoda búja hangok.*Imádtam. Hevesen szoplak és sejtettem, hogy hamar elmész, de hogy ennyire azt nem.* - Hmm ez gyors volt.*Törlöm le a számat, persze a többit, mind lenyeltem. A kérésed még inkább meglep és persze jó hallani és én is nagyon kívánlak már és igen csak kemény farkam, de akkor se akarom, hogy a kelleténél jobban fájjon.* - Sietek.*Viszonozom a csókodat, majd a lábad közé feküdve elkezdelek nyalni, majd tágítani és persze minden reakciód figyelem. Nem húzom el a dolgokat, de azért elégé ellazítalak.* - Most már én se bírom tovább.*Szinte már fájt a farkam. Megcsókollak, majd egy mozdulattal beléd hatolok, mire hangosabban felmorranok.* - Nagyon fáj?*Kérdezlek és nem mozdulok, de a farkam igen csak lüktet.* - Annyira jó benned.*Ölellek magamhoz és lágyan megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 03:53 | Üzenet # 1170 |
 Yaoista
| - Miattad... *Azért én is gyorsnak éreztem, de hát jó is voltál meg az idő is sok volt.* - Oké... *Isteni az egész, amit velem művelsz. Nem bántam, hogy nem húzod el, tényleg nagyon akartalak.* - Gyere... *Suttogom ajkaidra, majd csókodba nyögök. Kissé hangos és fájdalmas, de több volt az élvezet.* - Kicsit.... jól vagyok. *Lihegem, de azért nem volt baj, hogy nem mozdultál rögtön. Éreztem, hogy milyen forró és nagy vagy.* - Csodás érezni. *Én is szinte szorítalak magamhoz és szerelmesen viszonozom csókod.* - Nagyon hiányzol... *Simítok az arcodra, majd hajadba túrok és újabb csókra invitállak.* - Most már... jó... *Nem fájt már annyira, mint az előbb.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 20:07 | Üzenet # 1171 |
 Yaoista
| - Ez benne a legjobb.*Mosolyodom el.* - Ígérem a mennyekbe repítelek.*Búgóm a füledbe.* - Téged is nagyon..*Suttogom igen csak érzékien.* - Te is nekem kicsikém, arra szavak nincsenek, hogy mennyire.*Suttogom, majd a csókodat viszonozom.* - Lassan fogom csinálni.*Lökök egyet, de nagyon finoman.* - Annyira szűk vagy.*Igen csak nehéz tartani magam, de érted megérte.* - Ez most olyan, mint egy álom.*Csókollak meg és nagyon finoman mozgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 20:33 | Üzenet # 1172 |
 Yaoista
| *Teljesen kikészített lassú mozgásod.* - Te meg forró... *Lihegem és nyögöm.* - Igen... *Csókollak én is, el se akartalak elengedni. Mindenem forrósodott egyre jobban. Elég hamar hozzád is szoktam teljesen, nagyon élveztem a helyzetet. Szinte minden lökéseddel végigsimítottál gyönyörpontomon.* - Ahh... Igor... ne így... *Nyögöm és szinte kapaszkodtam beléd, túl jó volt, szóval kicsit se volt ellenemre, de már szinte remegtem és neved nyögdécseltem ajkaid közé.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 21:26 | Üzenet # 1173 |
 Yaoista
| - Mire gondolsz kicsikém?*Kuncogok, majd picit hevesebb leszek.* - Talán azt szeretnék, hogy gyorsabb legyek egy kicsivel?*Kérdezlek és hirtelen meg is állok.* - Mond csak mit szeretnél, hogy csináljam?*Nyalok a füledbe.* - Mit szeretne az én szépségem?*Szívom meg most a nyakad, de úgyhogy nyoma legyen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.08.09, 23:53 | Üzenet # 1174 |
 Yaoista
| *Ahogy hevesebb leszel, még jobban nyögök. Leállásodon meglepődtem és csak lihegtem csöpögő farokkal. Kellett egy kis idő, hogy összeszedjem magam. Nyakamra felnyögtem és egy picit se bántam. Még ha nem is voltunk együtt, a tiéd voltam.* - Hogy ne így mozogj... folyton érinted ott és... nagyon hamar elmegyek így. *Lihegem, kissé izzadtam. Átölelem a nyakad és szerelmesen megcsókoljak.* - Csináld gyorsabban... *Suttogom ajkaidra, majd végig karmolok a hátadon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.08.11, 01:24 | Üzenet # 1175 |
 Yaoista
| - És az miért probléma? Annyiszor mész el, amennyiszer csak szeretnél, hiszen mondtam, hogy hosszasan foglak szeretni.*Nyalok végig az ajkaimon, majd a csókodat igen csak forrón viszonozom.* - Ahh rendben.*Morranok fel és gyorsabb leszek, ahogyan kéred. Kicsit így mozgok, majd kihúzódva belőled kutyapózba húzlak. Végignyalok a gerinceden, majd a popsidba harapok, végül ismét beléd hatolok.* - Remélem te se éred be egy menettel.*Húzlak fel és hátrafordítva az arcod megcsókollak és mozogni kezdek.* - Imádom, ahogyan cuppogsz.*Nyögök a füledbe, hogy még jobban az őrületbe kergesselek.*
|
|
| |