2025.07.21, Hétfő, 10:14
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

MioDátum: Vasárnap, 2016.09.11, 21:01 | Üzenet # 1201
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Elmondhatom, de tudod jól mik is a gondolataim.*Hiszen ennyire már ismertél.* - Tudom kicsim, ahogyan én se téged.*Ez nem kétség, még ha sikerül is egymást megbántanunk.* - Csak ne sírj kérlek.*Így csak minden jobban fáj.* - Igen, ha így akarod.*Bólintok, talán így tényleg jobb lesz.* - Azt akarod, hogy sírjak?*Kérdezlek nevetve.* - Attól még, hogy nem sírok, belül hidd el zokogok.*Suttogom szomorúan.* - Nem vagy önző, megértelek hidd el, még ha rossz is. Kétlem, hogy akadna olyan ember, akinek ez menne és lehet fordított helyzetben nekem se menne. Túlságosan más életet élünk és ugye ez nem fog változni.*Ölellek ismét magamhoz.* - Talán egy másik életben együtt lehetünk..

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.09.11, 23:54 | Üzenet # 1202
Yaoista
- Szeretem hallgatni, mikor beszélsz. *Igazából nagyon szerettem a hangodat is.* - Igyekszem. *Törlöm meg még jobban a szemem.* - Igen, talán egy picit jobb... legalább lesz még egy szép álmom. *Mosolyodom el halványan.* - Nem... sosem szeretném, hogy sírjál. *Tudtam jól, hogyha sírni fogsz valaha is, az valami olyan dolog miatt lesz, ami komoly veszélyt jelent, akár halált vagy olyan fájdalmat, mint édesanyád elvesztése.* - Tudom cicusom... látom a szemedbe. *Hajolok oda és adok az egyik szemedre egy apró puszit. Olyan szomorú voltam, hogy semmi esélyünk nem volt. Utáltam, hogy ennyire félek.* - Ha lehetne, megszöknék veled. *Mosolyodom el.* - Ha tudnám, hogy senkinek nem származna belőle fájdalma... elmennék egy eldugott kis helyre, elrejtőzve a világ elől. Semmi sem kellene, csak te. *Milyen szép is lenne. Picit elhallgatok, majd gyöngéden megcsókollak.* - Tudom, azt beszéltük, hogy tartjuk a távolságot, de... ha valaha úgy érzed, hogy szükséged van egy helyre, ahol elszakadhatsz mindentől, hozzám mindig jöhetsz. Valami finom étel és a kanapé mindig várni fog téged. *Na meg én is, de ezt nem mondtam. Neked adtam a szívem és bár nem voltam a párod, nem kértem vissza. Az a tiéd maradt és az is fog maradni.*

MioDátum: Szerda, 2016.09.14, 10:56 | Üzenet # 1203
Yaoista
-Édes vagy.*Mosolyodom el.* - Remélem azért több szép álmod is lesz.*Nem akarom, hogy rosszat álmodjál.* - Tudom.*Bólintok, az valóban egy szörnyű dolog miatt lenne, hiszen amúgy tartom magam.* - Szinte már nyitott könyv vagyok számodra.*Suttogom, bár még mindig képes vagy hülyeségeket gondolni és félreérteni helyzeteket.*  - Szépen hangzik, de lennének akik hiányolnának.*Mosolyodom el. Még ha lenne is rá esély, én nem tudnám a családom, a barátaim hátra hagyni, a legjobb az lenne, ha békesség lenne és mindannyian együtt lehetnénk. A csókodat viszonozom és figyelmesen hallgatlak.* - Ezt már megbeszéltük, akkor jössz amikor akarsz te is. A távolságot úgy gondoltam, hogy semmi testiség meg, ha itt is aludnék, akkor se egy ágyba és így tovább.*Nehéz lesz, de ez a legjobb megoldás.* - Nem akarom, hogy csak a beosztottam legyél.*Cirógatom meg az arcodat.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.09.15, 13:58 | Üzenet # 1204
Yaoista
- Biztosan. *Mosolyodom el.* - Csak egy picit. *Cirógatom meg az arcod, hiszen azért vannak bukkanók néha a részemről.* - Csak egy picit sajátítanálak ki... aztán lennének látogatók. *Elmélkedem hangosan.* - Értem, igaz. *Bólintok és már végre nem sírtam.* - Igen, elég nehéz. *Bólintok egy aprót. Annyira jól esett, hogy nem csak egy alkalmazottnak akarsz.* - Barátság extrákkal? *Kuncogok édesen. Bár őszintén szólva a mi kapcsolatunkat alapból nehéz leírni. Nem csak szeretők voltunk, annál kicsit másabb. Most szintén. Teljesen sosem leszünk barátok, annál valami több és különlegesebb van közöttünk. Valami nagyon bensőséges.* - Olyan jó így... *Bújok hozzád kicsit jobban, majd megcsókollak. Ki akartam használni, hogy még megtehetem.*

MioDátum: Péntek, 2016.09.16, 11:57 | Üzenet # 1205
Yaoista
- Pontosan.*Bólintok.* - Értem, jól hangzik.*Mosolyodom el.* - Nos, akkor szexelnénk, de nem fogjuk tenni ugyebár, na meg alapból veled szeretkezem.*Javítom ki magamat.* - De mindketten tudjuk, hogy köztünk sokkal több van, mint barátság. Nem vicceltem, amikor azt mondtam, hogy nekem te vagy az igazi és senki mást nem fogok találni. Lehet lesz párom, de nem olyan, mint te, olyan sose lesz.*Suttogom és még szorosabban ölellek magamhoz.* - Igen valóban.*Mosolyodom el és a csókodat viszonozom, de nagyon lágyan és érzékien, ahogyan minden érintésem is az.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.09.17, 12:48 | Üzenet # 1206
Yaoista
- Igaz. *Mosolyodom el és nagyon tetszett, ahogy kijavítottad magad.* - Az biztos, hogy sokkal több. *Értek egyet veled. Nem tudtam neked mit mondani arra, hogy lehet lesz valakid. Nem vártam el, hogy ne legyen senkit, de nem értettem, hogy gondolod mégis ezt a várás dolgot. Lehet nem lesz olyan, mint én, de boldog lehetsz és azt sose venném el tőled.* - Én sem vicceltem, elhiheted. *Mindig szeretni foglak és jelenleg abban sem voltam biztos, hogy mást fogok-e.* - Sőt... most, hogy belegondolok... te vagy az első igazi szerelmem. *Mosolyodom el.* - Persze még a szüleim halála előtt volt "nagy" szerelmem. *Kuncogok egyet. Amolyan gyerek szerelem. Minden érintéseden éreztem, hogy mennyire fontos vagyok neked. Nagyon nehéz volt, de a rettegés megbénított.* - Szeretném, ha boldog lennél. *Pillantok az arcodra, majd finoman közrefogom.* - Ha találsz valakit, akivel úgy érzed működne... *Hallgatok el kicsit.* - Ne várj rám tovább. *Közben a szemeid kémlelem, végül átölelem a nyakad és hosszasan csókolni kezdelek. Nem heves csók volt, inkább az a fajta, ami a lelket simogatja.*

MioDátum: Hétfő, 2016.09.19, 12:55 | Üzenet # 1207
Yaoista
- Tudom.*Suttogom.* - Ezt jó hallani és érezni.*Mosolyodom el.* - Biztos komoly vetélytárs lenne.*Nevetek fel.* - Tudod jól, hogy teljesen csak veled lehetek boldog.*Suttogom.* - Megmondtam, hogy senkivel se fog úgy működni és nem mostanság lesz, hogy én bárkivel is összejövök. Nick nekem te voltál az első komoly kapcsolatom.*De ezt tudtad jól.* - Különben, ha szemétség, ha nem, de ha mégis együtt lennék valakivel, te pedig visszajönnél, akkor is téged választanálak.*Fűzöm még hozzá, majd a csókodat viszonozom.* - Mi lenne, ha én se dolgoznék és ezt a napot még együtt töltenék?*Kérdezlek hirtelen. Még egy picit veled akartam lenni.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.09.20, 00:13 | Üzenet # 1208
Yaoista
- A legkomolyabb. *Nevetek veled, szerettem veled bolondozni is.* - Azt tudom. *Azzal tisztában voltam, hogy nem máról vagy a holnapról beszélünk.* - Mint ahogy te nekem. *Nehéz nélküled.* - Tudom... *Tisztában voltam vele, hogy bárkit elhagynál egy ilyen helyzetben, csak én nem tenném ezt meg. Kérdésed nagyon meglepetten és pislogtam párat.* - Én nagyon örülnék neki. *Mosolyodom el édesen és lágyan megcsókoltalak.*

MioDátum: Szombat, 2016.09.24, 11:27 | Üzenet # 1209
Yaoista
- Tudom.*Ezért is volt a legnehezebb.* - Akkor jó, köszönöm.*Suttogom és a csókodat viszonozom.* - Előre mondom, bár lehet, hogy említettem már, de elfogok egy kicsit utazni. Semmi munka, csak egy kis pihenés, most már el leszek egyedül. Az étterembe nyugalom van és a szervezetbe is, azért mondtam el, hogy ne aggódjál. Bármi van, akkor meg nyugodtan hívjál oké?*Cirógatom meg az arcodat.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.09.26, 01:03 | Üzenet # 1210
Yaoista
- Nincs mit köszönni... *Mosolyodom el.* - Én is szeretném... *Nagyon is vágytam a társaságodra. Picit elhallgatok, ahogy mondod az utat. Ez azaz utazás lett volna, amit beszéltünk. Ahova ketten mentünk volna.* - Köszönöm, hogy szóltál. *Simul az arcom a tenyeredbe, de nem mondok semmit. Persze nem hívtalak volna csak akkor, ha az étteremmel van valami, bár arról úgy is sokkal hamarabb tudnál.* - Remélem ki fogod tudni magad pihenni. *Puszillak meg és a fejem a válladon pihent. Örültem, hogy el leszel egyedül, mégsem voltam boldog egy kicsit sem. Nem akartalak elengedni, azt akartam, hogy ez a nap örökké tartson.* - Tudod már hova mész? *Kérdezem halkan.* - Hozz nekem valami szépet. *Kuncogtam halkan.*

MioDátum: Szerda, 2016.09.28, 20:10 | Üzenet # 1211
Yaoista
- Megtettem.*Kuncogok.* - Ezt jó hallani.*Puszillak meg.* - Nem fogok titkolózni megígértem.*Mondom komolyan.* - Biztosan.*Bólintok és finoman cirógatlak.* - Mindenképpen hozok.*Kuncogok és bár tudom, hogy te viccelsz, de én nem.*  - Szerintem elmegyek a tengerparti házunkhoz. Veled azért nem oda akartam, mert úgy voltam vele, hogy egy olyan helyre menjünk, ami tényleg csak a miénk vagy hogy mondjam.*Nem igen tudom, hogy fogalmazzam meg, de szerintem érted a lényeget.* - Rég voltam ott, de ha szeretnéd egyszer elmehetünk, ha úgy alakul.*Tényleg nem mondok le rólad.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.10.09, 15:27 | Üzenet # 1212
Yaoista
- Azt köszönöm... *Mosolyodom el. Jól esett, hogy gondolsz rám. Tudtam, hogy viccnek vetted, de azt is, hogy tényleg hozol.* - Igen, értelek... *Valahogy erre jó gondolni, hogy valami olyat helyet szerettél volna, amit mi töltünk meg emlékekkel.* - Ha úgy alakul, mindenképpen. *Adok egy finom puszit, majd felemelem a kezeim.* - Kiszállunk? *Már ráncosak voltak az ujjaim.* - Meg már éhes vagyok...  *Csókollak meg lágyan.* - Felöltözni nem kell. *Teszem hozzá és elnevettem magam.* - Szeretek meztelenkedni veled. *Csókolok nyakadba.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.09, 22:41 | Üzenet # 1213
Yaoista
- Akkor jó.*Ilyen szintem nem a legjobban tudom kifejezni magam.* - Megbeszéltük.*Mosolyodom el* - Én is éhes vagyok.*Mondom a csók után.* - Azt sejtettem, bár ki ne szeretne.*Vigyorgok, majd kiszállok kádból.* - Csak a végén nehogy ismét rám vesd magad.*Simítok végig a felsőtestemen, majd kisegítelek és törölni kezdelek.* - Annyira finom bőröd van, úgy szeretem.*Simítok végig a hátadon.* - Különben, ha nem elég a péksüti hozok még.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Péntek, 2016.10.14, 23:32 | Üzenet # 1214
Yaoista
- Őszintén szólva szívesen rád vetném magam, ha egyedül is lábra tudnék állni. *Nevettem el magam. Élveztem, hogy törölgetsz és simításodra felsóhajtok halkan. Arra, hogy szereted a bőröm, elmosolyodtam. Igazából lehet sosem mondtad ki nekem tisztán, hogy "szeretlek", de mégis... mindig úgy éreztem, hogy így van és nekem ez elég. Én is elkezdelek törölgetni finoman, főleg a sebednél itatom fel a vizet.* - Ellássam? *Volt még Sergej csodakrémjéből.* - Biztos elég lesz téged ismerve... gondolom elhoztad a fél boltot. *Pimaszkodom kicsit.* - Na meg nem akarom, hogy elmenj most bármerre is. *Szerettem volna ezt a napot örökké megtartani.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.16, 20:13 | Üzenet # 1215
Yaoista
- Reméltem is.*Nevetek fel.* - Elláthatod.*Bólintok.* - Valahogy úgy.*Nevetek fel.* - Inkább legyen több, mint kevesebb.*Kuncogok.* - Ebédre meg valamit rendelünk, amit csak szeretnél.*Csókollak meg.* - Na akkor lássál el főnök.*Kuncogok, addig úgyse nyugszol, meg azért még nem árt neki.* - Különben jól van a sebem, csak még érzékeny, de ez már semmi.*Nyugtatlak meg.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.10.20, 11:51 | Üzenet # 1216
Yaoista
- Rendben. *Azért én nyugodtabb is vagyok, ha el van látva a sebed.* - Igaz. *Mosolyodom el és természetesen csókod viszonozom.* - Csak még olyan csúnyának tűnik... *Suttogom halkan. Előkerestem a krémet és óvatosan lekentem, majd le is ragasztottam. Szerencse, hogy mindent hagyott itt Sergej nekem.* - Kész vagy... *Adok egy puszit a hasfaladra.* - Segítesz kimenni? *Kérdezem, bár tudtam, hogy nem kellene. Szépen kimentünk a nappaliba, ahol én kényelmesen elhelyezkedtem. Tudtam, hogy ott is elférünk ketten és még jobb is, hiszen pici a hely. Félig betakaróztam, de csak annyira, hogy a farkam pont nem látszódott, elég szexin festettem és vártalak, hogy hozd a csodás reggelit.*

MioDátum: Kedd, 2016.10.25, 11:19 | Üzenet # 1217
Yaoista
- Valóban, de tudod, hogy teljesen nem is fog eltűnni, ismét egy újabb heg, de ez már nekem megszokott és így is jól nézzek ki.*Kuncogok, csak hogy feldobjam kedved. Tényleg nem fáj már, csak azért még érzékeny.* - Köszönöm szépen.*Puszilom meg a homlokodat.* - Igen persze.*Átkarollak és legszívesebben felkapnálak, de tudom, hogy arra ki lennél, így nem teszem. Behozok mindent, majd visszamegyek.* - Olyan szép vagy.*Ülök le, majd én is betakarózom, annyira mint te.* - Jó étvágyat szépségem.*Csókollak meg és a tévét is bekapcsolom és enni kezdek. Annyira nyugodt és békés így, nem akartam elmenni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.10.30, 01:06 | Üzenet # 1218
Yaoista
- Tudom, hogy nem fog és nem is ezért csúnya. *Magyarázom.* - Az tuti. *Nevettem el magam.* - Igazán nincs mit. *Puszidra lehunyom a szemem.  Tudtam jól, hogy szíved szerint vinnél, de tényleg kiakadtam volna.* - Köszönöm. *Mosolyodom el és elveszem a hamit. Melléd bújtam, mikor te is betakaróztál és enni kezdtem szintén.* - Neked is cicusom. *Viszonozom csókod. Nagyon jól éreztem így magam. Valahogy teljesen természetes volt a helyzet. Az volt a normális, hogy itt vagy velem. Csöndben beszélgettem veled, néha elnevetve magam. Bekajáltam rendesen, mert most volt étvágyam. Miután befejeztük, elfeküdtünk, hozzád bújtam és a fejem a válladra hajtottam, pont a tetoválásodra. Nagyon finoman cirógattalak és egyszerűen nem akartalak elengedni. Elgondolkoztam rajta, hogy visszavonjam-e a szakítást, de tudtam, hogy azzal nem lennénk előrébb. Kicsit feltápászkodtam és az egyik karomon megtámaszkodtam, a másikkal az arcodra simítottam gyöngéden. Hosszú percekig csak néztelek és finoman simogattam a pofid. A tekintetemben ott volt az a mérhetetlen szeretet, amit irántad éreztem. Odahajolva rettentő gyöngéden csókolni kezdelek és nem is mélyítem el annyira, mégis igencsak érzelmesre sikeredik az a csók.* - Legszívesebben sosem engednélek ki ebből a lakásból. *Suttogom füledbe és visszabújtam.* - Vedd úgy, hogy mára elraboltalak. *Kuncogok.* - És bizony szigorú őrizetben vagy tartva. *Puszillak meg.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.30, 22:49 | Üzenet # 1219
Yaoista
- Tudom.*Mosolyodom el, azzal is tisztában vagyok, hogy nem zavar téged. Legszívesebben tényleg megállítottam volna az időt, annyira jó veled. Finoman cirógatlak, ahol csak érlek. Nem mondtam semmit, csak élveztem a pillanatot. Téged némán figyelni se volt unalmas. Le sem veszem rólad a szemeim, majd amikor megcsókolsz viszonozom ugyanolyan érzelmesen, egyszerűen imádom az ajkaid.* - Jól hangzik nagyon. Tudod elég jó vagyok meglógásba, de innét nem akarok.*És ez nem csak mára szólt, de nem mondom, hiszen ezzel te is tisztában vagy.* - - Na és mégis mit jelent ez a szigorú házi őrizet? Meséljen nekem őrmester.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.10.31, 00:22 | Üzenet # 1220
Yaoista
*Igen csak kalapált a szívem a csókunk végén. Olyan kellemesen, már csak a pillangók hiányoztak a gyomromból.* - Ez bejön. *Nevettem el magam.* - Szóval... szívem szerint még a telefonod is kikapcsoltatnám, de azt tudom, hogy nem lehet. *Mosolyodom el.* - Nős... egész nap meztelenül kell flangálnod... csókolgatnod... *Picit csöndben vagyok.* - Ma is itt kell aludnod... *Ezt azért nem mondom olyan bátran, mert ez rajtad is múlik.* - El kell fogadnod, hogy ma a párnám leszel. *Vigyorgok.* - Ráadásul így kell cirógatnod, mint most. *Közben keresztbe rakom a lábam rajtad, mint mindig.* - Nincs menekvés. *Kuncogok kicsit.* - Nos, hogy tetszik Mr. Fogoly? *Túrok finoman a hajadba és játszani kezdek vele.* - Ja és persze ezt is hagynod kell te szegény. *Nevettem el magam.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.11.03, 13:30 | Üzenet # 1221
Yaoista
- Ilyen mindenkinek bejön.*Kuncogok.* - Szívem szerint én is kikapcsolnám.*De nem csak a szervezet, hanem az étteremből is hívhatnánk, bár tény csak akkor zavarnak, ha ők nem tudnak intézkedni és szerencsére azért ez a ritkábbik eset.* - Azt hiszem ezekkel nem lesz probléma.*Kuncogok, majd lágyabban elmosolyodom.* - Örülök, hogy ezt megemlítetted, mert én is így gondoltam.*Cirógatom meg az arcodat.* - A te rabodnak lenni nagyon jó dolog.*Nevetek fel.* - Micsoda kemény feltételek.*Nevetek tovább és a lábad kezdem el cirógatni.* - Nos, örökké a maga foglya akarok lenni, Mr. Őrmester.*Puszillak meg.* - Már furcsa is volt, hogy ezt nem tetted hozzá.*Vigyorgok, majd hosszasan megcsókollak.* - Ez a bolondozás is hiányzott nagyon nagyon.*Suttogom és tovább csókollak és persze cirógatlak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.11.17, 18:57 | Üzenet # 1222
Yaoista
- Ezt jó hallani. *Mosolyodom el.* - Biztos? *Vigyorgok.* - Akkor jó... *Bújok kicsit jobban, nagyon örültem, hogy maradsz velem akkor.* - Igaz? Királyi bánásmód. *Vigyorgok.* - Hm, micsoda jó fogoly. *Kuncogok.* - Még szökni se akar. *Csókollak meg lágyan és nagyon boldogan.* - Hát majdnem kiment a fejemből, mert olyan természetesen jön. *Magyarázom aranyosan.* - Nekem is.... meg úgy egészében te. *Válaszolok halkan. Utána teljesen elvesztem a csókodban, halványan még a cirógatásodra is megremegtem, mert imádtam, amikor ezt csináltad.* - Hmm... még... *Suttogom ajkaidra és tovább élvezkedem. Hosszú percekig nem csinálok mást, csak csókollak.* - Mindig szeretni foglak téged... *Suttogom az ajkaidra.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.11.20, 22:11 | Üzenet # 1223
Yaoista
- Biztos.*Kuncogok.* - Pontosan.*Nevetek fel.* - A legjobb kérlek.*Kacsintok rád.* - Hülye lenne megszökni.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Kíváncsi vagyok tényleg mit tennél, ha levágnám a hajamat, annyira hozzá vagy már szokva.*Nevetek fel.* - Te is nekem.*Suttogom és tovább csókollak és csókollak.* - Ezt annyira jó hallani, de egyben rossz is..*De ezt már nem először mondtam neked.* - Mikor szerettél belém?*Emlékszem mikor mondtad, de nem tudtam, hogy akkor döbbentél e rá.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.11.20, 23:28 | Üzenet # 1224
Yaoista
- Valószínű meglepődnék... aztán kiakadnék... végül pedig belátnám, hogy rövid hajjal ugyan olyan dögös vagy, mint hosszúval. *Nevettem el magam. Nagyon tetszett a helyzet, imádtam így lenni veled. Kérdésedre elmosolyodom.* - De kíváncsi valaki. *Puszillak meg.* - Emlékszel, mondtam, hogy mindig az lesz a kedvenc randink, amikor elvittél anyukádhoz, mindegy hova megyünk még. *Direkt nem tettem hozzá a sírt.* - Akkor jöttem rá, hogy beléd szerettem.*Simítok az arcodra.* - Ezért is akartam akkor lefeküdni veled, mert azon a napon minden tökéletes volt és addig szerettem volna az első alkalmunk, amíg minden olyan... szép. *Nézek a szemeidbe.* - Tudod, apukádnak már akkor este megmondtam, hogy azt hiszem szeretlek... csak az a hülye titok. *Kuncogok, majd elkomolyodom.* - Nagyon dühös voltam, mikor kiderült, hogy mi a helyzet. Elárulva éreztem magam. *Ismerem be.* - Tudom, hogy szóltál és mondtad... erre azért mégse voltam felkészülve. *Pillantok az arcodra.* - Tényleg az a szerencséd, hogy annyira rohadtul szeretlek... *Csókollak meg hevesen és szerelmesen.* - És te mikor gondoltad már az, hogy nem csak megfektetni akarsz?

szela00Dátum: Hétfő, 2016.11.28, 00:39 | Üzenet # 1225
Yaoista
* Felnevetek rajtad* - Ne aggódj, azért nem fogom levágni, nekem is jobban tetszik így.* - Veled kapcsolatban mindenképpen.*Mosolyodom el.* - Értem és hogy ne emlékeznénk veled kapcsolatban, mindenre emlékszem.*Csókolok a tenyeredbe és figyelmesen hallgatlak.* - A legrosszabb módon derült ki, de a végeredmény ugyanaz lett volna, csak nem ilyen durván.* - Igen tudom jól.*Mosolyodom el és a csókodat viszonozom.* - Igazából csak akkor akartalak megdugni, amikor megláttalak, de utána többet akartam, csak magamnak se akartam bevallani. Ezekre én is akkor jöttem rá, amikor közelebb kerültünk egymáshoz, akkor meg csak egyre jobban és jobban akartalak, ahogy ez most is elmondható.*Csókollak most meg én.*

Keresés: