2025.07.21, Hétfő, 19:11
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 13:24 | Üzenet # 1176
Yaoista
- Nem akarok olyan hamar elmenni. *Lihegem mosolyogva. Gyorsabb mozgásodra sokkal hangosabban nyögök fel. Hagytam, hogy megfordíts és a hátamra megremegtem. Mikor ismét bennem vagy, megint csak nyögni tudtam.* - Nem terveztem. *A kezedre simítok csókunk közben. A hangod az a fülembe az nagyon izgató volt.* - Igor... ahh... *Vetem hátra a fejem. Hiába mozogtál máshogy, most is éreztelek folyamatosan.* - A... sebed... nem fáj? *Aggódtam érted és nem akartam, hogy túl erőltesd magad.* - Istenem... *Már csöpögött a farkam anélkül, hogy hozzá értél volna.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 15:28 | Üzenet # 1177
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Ez legyen a legnagyobb problémád.*Kuncogok.* - Jól vagyok.... ne aggódj.*Csókolok a nyakadba. Istenien telik az este és tényleg elég hosszasan szeretlek és jó pár menetet lenyomunk.* - Huu elfáradtam most már én is.*Lihegek az utolsó menet után, miközben magamhoz ölellek.* - Jól vagy szépségem? A popsid hogy van?

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 16:10 | Üzenet # 1178
Yaoista
- Tudod, hogy fogok. *Nyögtem egy apróbbat a nyakamra. Nagyon élvezem az egész éjszakát. Számtalanszor elélveztem. Még sosem szeretkeztünk így, egy-két menetnél sose mentünk tovább, de most beleadtunk apait, anyait.* - Azt mondod? *Lihegtem és még nedves volt a homlokom az izzadtságtól. Ahogy magadhoz ölelsz, csak bújok és finoman cirógatlak.* - Igen, jól... őszintén szólva alig érzem az alsó felem, de nem nagyon zavar. *Csókollak meg lágyan. Ahogy cirógatlak, észreveszem, hogy véres a kezem.* - Igor, a sebed... felnyílt. Basszus. *Ülök föl, bár alig bírtam. Kimásztam az ágyból és remegő lábakkal kiindultam.* - Maradj. *Szólok rád és éreztem, ahogy combomon végigfolyik ondód, de ez érdekelt most a legkevésbé. Hoztam elsősegély dobozt és óvatosan próbáltam elállítani a vérzést.* - Az én hibám.. nem lett volna szabad... *Nagyon aggódtam.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 17:28 | Üzenet # 1179
Yaoista
- Igen a cicus most jól lakott.*Nevetek fel.* - Ennek örülök, azért remélem holnap tudsz jönni, de ha mégse megértem.*Mondom a csók után.* - Micsoda? Ohh fel se tűnt.*Nézek oda, mert nem is éreztem, csak most hogy mondtad. Már éppen mondanám, hogy megyek én, de te elindultál és nem akarok kötekedni.* - Nick figyelj rám.*Fogom meg a kezed.* - Jól vagyok, oké? Ez csak felületi sérülés és semmiről se tehetsz. Én nem fogtam vissza magamat és te előre kérdezted a sebemet, szóval csak az én hibám.*Próbállak vigasztalni.* - Nézd alig vérzik.*Tényleg igazam van.* - Sajnálom, hogy ismét megijesztettelek.*Csókollak meg.* - Ne haragudj jó.*Cirógatlak finoman.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 18:25 | Üzenet # 1180
Yaoista
- Igyekszem, de nem ígérek semmit. *Mondom a munkára. Tényleg rég szeretkeztünk. Ahogy megfogod a kezem, rád pillantok, de tiszta sápadt vagyok. Csak bólogattam arra, amit mondasz, de nem nagyon lettem nyugodtabb.* - Igen, de... *Tudtam, hogy igazad van. Csókod viszonozom, majd elmosolyodom.* - Kicsit sem haragszom... *Eszembe se jutott. Szépen elállt a vérzés, mire azért már nyugodtabb voltam tényleg. Rád pillantok és gyöngéden az arcodra simítok.* - Annyira rohadtul félek... *Ismerem be. Odabújtam melléd, de nagyon vigyáztam. Úgy éreztem, bele kattanok ebbe az egészbe. Végül, ahogy így pihentünk tényleg megnyugodtam és adtam egy csókot.* - Minden rendben. *Mosolyodom el, mikor már lehiggadtam.* - Csak nagyon féltelek téged... *Bár ezzel tisztában vagy, hiszen ezért is szakítottam veled.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 19:37 | Üzenet # 1181
Yaoista
- Akkor jó.*Nyugszom meg.* - Tudom kicsim, tudom.*Olyan rossz, hogy ismét beárnyékol mindent, hogy ki is vagyok valójában.* - Itt vagyok és jól vagyok.*Ölellek magamhoz szorosan és tovább nyugtatlak.* - Igen.*Puszillak meg.* - Tudom.*Suttogom, de többet nem tudok mondani.* - Mi lenne ha lefürdenék és ellátod a sebemet? Na meg a popsidra rád fér.*Vigyorgok, igyekszem visszahozni a hangulatot.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 19:54 | Üzenet # 1182
Yaoista
- Rendben... *De nem mozdulok rögtön a fürdésre. A sebedre néztem és láttam, hogy már nem vérzik. Megtámaszkodtam melletted és egy jó hosszú csókba keveredtem veled.* - Előtte... még egyszer... *Suttogom ajkaidra, majd még egy csók csattant el. Finoman végigsimítok farkadon és izgatlak, amíg kemény nem leszel, majd föléd mászva lassan beleültem farkadba. Mire teljesen kitöltöttél, már én is kőkemény voltam.* - De mos lassan... *Cirógatom meg az arcod. Szerelmesen csókolva tényleg lassan és forrón szeretkeztem veled. Már nem kellett sietni, már érezlek. Nem mozogtam gyorsan, de folyamatosan. Újra és újra teljesen felemelkedtem rólad, hogy többször belém hatolj, miközben szenvedélyesen nyögöm neved. Végül mikor ismét elmentünk mindketten, melléd dőlve pihegek, de még bennem vagy. Érzem, ahogy lassan kicsusszansz belőlem, majd utána ondód folyik ki.* - Azt hiszem... nem is állna most fel többször. *Nevettem el magam és megcsókoltalak. Most nagyon vigyáztam, így a sebet nem is kezdett újra szivárogni.* - Mindjárt összeszedem magam... *Még rajtad voltam és élveztem, ahogy ölelsz.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 21:11 | Üzenet # 1183
Yaoista
- Ahogyan akarod.*Azért nincsen kifogásom és elég hamar kemény leszek.* - Rendben van.*Bár tény, hogy eddig is figyeltünk, de most még inkább. Megcsókollak és tényleg nagyon gyengéden szeretkezünk és ez úgymond levezetésnek tökéletes.* - Lehet nekem se, de azért nem próbálom ki.*Kuncogok és most már biztos vagyok benne, hogy holnap nem mész dolgozni.* - Csak nyugodtan kicsikém.*Suttogom a csók után.* - Amúgy nem kell fürdeni, engem nem zavar az állapotom és a tiéd se.*Simítok finoman a bejáratodra.* - Jó sok anyag van benned.*Vigyorgok és picit benyomom az ujjam de ki is húzom.* - Telhetetlen egy popsi.*Markolom meg.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.08.18, 21:08 | Üzenet # 1184
Yaoista
- Ne is... *Kuncogok és lihegek egyszerre.* - Köszi.. *Mosolyodom el. Kicsit megremegtem, mikor megérzem ujjad. Nyögtem egy aprót, ahogy benyomod az ujjad, majd ahogy kihúztad, még jó adaggal ki folyt belőlem az ondód.* - Idióta, így kifolyik... *Vörösödöm el elég rendesen, kissé zavarba ejtő volt.* - Nem is... *Pillantok az arcodra, majd megcsókoltalak. Végül lemásztam rólad és melléd hevertem.* - Akkor majd reggel fürdünk... *Mosolyodom el és adok egy puszit, bár éreztem, hogy tiszta mocsok vagyok, de nem zavart engem sem.* - Nem hiszem, hogy eljutnék a fürdőig. *Vigyorgok és a hajadba túrok. Finoman cirógatlak és csak nézem az arcod. Csak arra tudtam most gondolni, hogy mennyire szeretlek téged.* - Örülök, hogy átjöttél... *Nem a szex miatt mondom. Láthattad, hogy tényleg az éjjeli szekrényen van a lánc.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.21, 16:00 | Üzenet # 1185
Yaoista
- Igen tudom.*Vigyorgok, nem veszem magamra a sértésed.* - Olyan kis cuki vagy.*Kuncogok.* - Pedig de, most minek tagadod?*Vigyorgok és a csókodat viszonozom.* - Rendben van.*Megleptél, mert azt hittem, hogy zavar az állapotod.* - Mintha nem vinnélek ki.*Csóválom meg a fejemet.* - Örülök, hogy áthívtál.*Mosolygok és magamhoz ölelve megcsókollak lágyan. A láncot látom és csak elmosolyodom. Kicsit fent vagyunk, majd elalszunk. Reggel előbb kelek, mint te egy kicsit még cirógatlak, majd lassan kimászom. Lefürdök és felöltözve lemegyek vásárolni mindenféle péksütit, majd visszamegyek. Főzök egy kávét, majd visszamegyek hozzád.* - Jó reggelt szépségem.*Csókollak meg lágyan, a kezemben pedig ott van a láncod, megakartam ismét kérdezni, hátha lennél velem, most több reményt éreztem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.21, 19:28 | Üzenet # 1186
Yaoista
- Mintha engedném, hogy most kivigyél. *Simítok a sebed mellé, de nem értem hozzá.* - Nem fogsz te most engem emelgetni. *Mosolyodom el. Annyira jó volt látni, hogy örülsz egy kicsit. Én is lágyan csókoltalak és sóhajtottam egy nagyot. Elég hamar bealszok, azért rég aludtam rendesen, na meg most le is fárasztottál. Reggel is nyugodtan aludtam és csak édesen szuszogtam. Csak akkor ébredek fel, mikor megcsókolsz.* - Jó reggelt cicusom. *Mosolyodom el és az arcodra simítok. Lassan felülök, de grimaszolok kicsit.* - Azt hiszem, hogy nem fogok tudni ma dolgozni. *Fájtam elég rendesen, de nem bántam.* - Jót aludtál? Máris elmész? *Láttam, hogy már fel vagy öltözve.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.21, 20:01 | Üzenet # 1187
Yaoista
- Vettem főnök.*Mosolygok.* - Reggel is olyan gyönyörű vagy.*Cirógatom meg az arcodat.* - Sejtettem.*Kuncogok.* - Nagyon fáj?*Kérdezem azért aggódva.* - Igen végre, mert veled aludhattam.*Mosolyodom el.* - Még nem, csak leugrottam venni reggelire péksütit, ha megfelel és főztem kávét is, behozzam?*Érdeklődöm, majd picit elhallgatok végül megszólalok.* - Nick nem adnál még egy esélyt nekünk?*Kérdezlek és kinyitom a kezemet.* - Szeretném ismét a nyakadon látni, szeretnék ismét veled lenni. Mit mondasz?

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.21, 23:44 | Üzenet # 1188
Yaoista
- Te meg energikus. *Kuncogok és adok egy puszit a kezedre.* - Nem vészes, de azért nem futnék maratont. *Mosolyodom el.* - Igen... én is valahogy így. Ré aludtam ilyen jól. *Igazából még a sérülésed előtt.* - Előbb fürdenék, de utána kiszolgálhatsz. *Kuncogok aranyosan. Láttam a medált a kezedben és kérdésedre már nem mosolygok.* - Igor... *Nem tudtam megszólalni jó pár percig. Finoman az arcodra simítok, majd halkan, szinte kérlelve szólalok meg.* - Ne kelljen még egyszer kimondanom, kérlek szépen... könyörgöm... *Nem akartam még egyszer azt mondani, hogy szakítsunk és vessünk véget a kapcsolatunknak. Könnyes lett a szemem, de nem folytak le.* - Ha szeretnéd, hordom, de az nem változtat semmin. *Fogom meg a kezed úgy, hogy a lánc a tenyereink között van.*

MioDátum: Hétfő, 2016.08.22, 00:20 | Üzenet # 1189
Yaoista
- Tudod, hogy a szex után főleg az vagyok.*Kuncogok.* - Mert amúgy igen.*Pimaszkodom.* - Megbeszélve.*Mosolygok, de ez hamar el is tűnik, annyira hülyének éreztem magam.* - Sajnálom, én értettem félre a dolgokat.*Suttogom, majd a kezedbe adom a láncot.* - Nem kell hordanod, te kaptad szóval azt teszel vele amit akarsz.*Mondom halkan, majd picit elhallgatok.* - Be kell látnom, hogy nem Seime tehet a szakításról, majd bocsánatot kérek tőle.*Szólalok meg hirtelen. Egyszerűen nem akarsz velem lenni, mert féltesz, azért aki vagyok, ezt nincs hova szépíteni.* - Bár azt mondtam várok rád és ez így van, de így sose lesz esélyem, mert én mindig egy maffiózó maradok.*Mondom, majd megcirógatom az arcodat.* - Sajnálom, hogy megkérdeztem, nem akartam rosszat.*Hajolok oda és adok egy lágy csókot.* - Akkor csinálok egy fürdőt jó? Még kicsit ki akarom élvezni a helyzetet.

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2016.08.22, 11:15

szela00Dátum: Hétfő, 2016.08.22, 10:07 | Üzenet # 1190
Yaoista
- Nem értettél félre semmit. *Hiszen az érzéseim nem változtak irányodba, szerettelek.* - Nem ez érdekel... szeretnéd rajtam látni? *Kérdezem komolyan. Közben persze fogom a láncot. Nagyon megleptek szavaid. Lágyan elmosolyodtam és finoman megcirógatom az arcod.* - Jól teszed, hogy kibékülsz vele. *Bólintok egy aprót. Megnyugtatott, hogy akkor vigyáz rád még valaki.* - Ne így várj rám... *Mondom halkan, majd adok egy puszit.* - Nem arra kell várnod, hogy más legyél. *Mosolyodom el kicsit.* - Nem neked kell megváltoznod, hanem nekem, de most nem megy. *Suttogom a végét.* - Tudom, nem haragszom. *Csókrettentő jól esett.* - Rendben. *Bólintok egy aprót.* - Mikor kell majd menned? *Szerettem volna, ha minél tovább itt maradsz nálam.*

MioDátum: Hétfő, 2016.08.22, 11:59 | Üzenet # 1191
Yaoista
- De, mert azt hittem ismét egy pár leszünk.*Suttogom.* - Tényleg rád bízom.*Suttogom.* - Kiakartam csak lehet, hogy tovább tartott volna, de csúnyán bántam vele és hiányzik. Remélem megbocsát.*Elég a te hiányoddal megküzdenem.* - Nick ebbe ne menjünk bele érted, hogy mire gondolok.*Én nem tudok mosolyogni. A kettő erősen összefügg és kétlem, hogy változni fog a hozzáállásod. Még pár perce reménykedtem, most minden odaveszett.* - Még maradok.*Puszillak meg, majd kimegyek és megcsinálom a fürdőt, majd visszamegyek, de akkor nincsen már rajtam semmi.* - Na gyere.*Nyújtom a kezem.* - Biztos, hogy ne vigyelek ki?

szela00Dátum: Kedd, 2016.08.23, 09:16 | Üzenet # 1192
Yaoista
*Csak lehajtottam a fejem szavaidra.* - Szerintem egyáltalán nem haragszik. *Ebben biztos voltam.* - Igen, értem. *De ez nem azt jelentette, hogy nincs remény egyáltalán.* - Akkor jó... *Örültem, hogy maradsz még. Hagytalak kimenni és mikor visszajössz, azért végig mérlek.* - Ne siettess. *Mosolyodom el egy picit és óvatosan kimászok, majd elfogadom a segítséget, de igencsak remegett a lába.* - Biztos... *Karollak át.* - Elég ha segítesz. *Lassan kibotorkálunk a fürdőbe és végül a kádba neked dőlök finoman. A lánc ott volt a még a kezembe. Nézegetni kezdem, majd a nyakam köré teszem és előre döntöm a fejem.* - Bekapcsolnád? *Kérlek meg.*

MioDátum: Kedd, 2016.08.23, 12:04 | Üzenet # 1193
Yaoista
- Remélem igazad lesz, bár minden oka meg van.*De tény, hogy nem egy haragtartó típus.* - Nem akartalak.*Mosolygok.* - Rendben van.*Lassan kimegyünk és a kádban magamhoz ölellek, majd igen csak meglepsz.* - Igen.*Csinálom meg, majd a nyakadba csókolok.* - Köszönöm.*Suttogom és csak ölellek és cirógatlak.* - Nagyon fáj a feneked? Bár te is mohó voltál.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.08.23, 17:39 | Üzenet # 1194
Yaoista
- Szerintem ismer annyira, hogy tudja, nem is igazán rá voltál mérges, hanem a helyzetre. *Amit én okoztam. Nagyon finom volt az ölelésed és nyögtem egy aprót a csókodra.* - Szeretlek téged.... ez nem változott. *Fordulok picit hátra és adok egy csókot.* - Annyira nem vészes, inkább csak gyengének érzem magam és kellemetlen. *Kulcsolom össze ujjaink. Nagyon nem akartalak elengedni.* - Régen volt, te meg nagyon szexi vagy. *Nevettem el magam.* - Szóval a te hibád. *Összegzem, mint mindig vigyorogva.* - De teljesen megérte. *Teszem hozzá édesen.* - Te jól vagy? Nem fáj a sebed?

MioDátum: Csütörtök, 2016.08.25, 11:30 | Üzenet # 1195
Yaoista
- Igazad lehet, tényleg értesz ahhoz, hogy megnyugtassál.*Mosolyodom el.* - Igen tudom, de egyben ettől még nehezebb is, mert ha utálnál, akkor könnyebb lenni.*Suttogom, de ezzel te is tisztában vagy.* - Értem, nos nem fogtuk vissza magunkat.*Kuncogok.* - Köszönöm és igen az én hibám, mint mindig.*Nevetek fel.* - Akkor jó.*Puszillak meg.* - Nem fáj és a testem jól van.*Most minek szépítsem, hiszen belül szenvedek.* - Hogy lesz ez most Nick? Feljövök néha és együtt vagyunk vagy amint kilépek ismét az lesz mint volt?*Tudni akartam, hogyan is álljak hozzád.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.08.25, 11:58 | Üzenet # 1196
Yaoista
*Egy picit elmosolyodom én is.* - Akkor utállak... sőt egyenesen gyűlöllek. *Simítok arcodra és finoman megcsókollak, amiből hát érezni lehetett, hogy mennyire szeretlek.* - Hát nem. *Bepótoltunk mindent, azt tuti.* - Pontosan. *Jó volt hallani a nevetésed.* - Akkor jó. *Azért az megnyugtat eléggé, hogy fizikailag rendben vagy. Kérdésedre csak megszorítom a kezed és komoly lesz az arcom.* - Nem tudom. *Attól, hogy bolondoztam, lelkileg én se voltam a toppon, bár biztos voltam benne, hogy ezzel tisztában vagy.* - Én is ezen gondolkozok. *Ismerem be. Mi lenne az ideális megoldás?* - Szerinted? *Pillantok hátra.* - Te mit szeretnél? *Bár sejtettem mi lesz a válaszod.*

MioDátum: Péntek, 2016.08.26, 12:53 | Üzenet # 1197
Yaoista
*Nem tudok neked erre reagálni, nem tudom elviccelni, de persze a csókodat viszonozom.* - Most tényleg tőlem kérdezed Nick, hogy mit szeretnék? Nagyon jól tudod, hogy veled lenni.*Ez nem volt kérdés.* - Most, ha ez lesz, mint volt az olyan, mintha együtt lennék és ugye te ezt nem akarod nem de?*Kérdezlek, majd felsóhajtok.* - Erről én nem dönthetek.*Suttogom szomorúan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.28, 21:09 | Üzenet # 1198
Yaoista
- Mert mástól kellene? *Nem értettem, hogy ezen mi a fura, hogy megkérdezlek.* - Nem veled lenni nem akarok... *Mondom halkan. Hogyne akarnék veled lenni. Teljesen kész vagyok a hiányodtól én is.* - Tudtad, hogy a te kávéd sokkal finomabb, mint a sajátom? *Kérdezem halkan.* - Nem tudom, mi lenne a jó megoldás. *Suttogom.* - Annyira hiányzol... de pontosan ugyan annyira félek is. *Mondom halkan. Lassan és óvatosan megfordulok, hogy szembe legyek veled és magamhoz ölellek.* - Nem akarom, hogy meghalj. *Remegek meg egy picit. Teszem a fejem a válladra és finoman cirógatlak.* - Nem tudom, hogy mi lenne jó megoldás... *Látszott rajtam, hogy én is nagyon megszenvedem azt, hogy nem vagy velem.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.09.08, 00:58 | Üzenet # 1199
Yaoista
- Te döntöttél, így erre is neked kell tudnod a választ.*Tényleg nem értelek.* - Most miért csinálod ezt? Nem vagyunk egy pár és erről te döntöttél.*Úgy csinálsz, mintha fordítva lenne.* - Most már igen.*Mosolyodom el picit.* - Ebben az esetben nincsen jó megoldás.*Suttogom.* - Igen tudom jól.*Ölellek át én is szorosan.* - Tudom kicsim.*Ölellek még szorosabban magamhoz.* - Sajnos nincsen.*Ismétlem meg magam.* - Veled szeretnék lenni, de így hogy néha összejövünk szerintem sokkal nehezebb vagyis nekem legalábbis, mert csak reménykednénk és te is csak rosszul éreznéd magad emiatt.*Ezzel te is tisztábban voltál.* - Amint kilépek az ajtón tartsuk ilyen szinten a három lépés távolságot.*Még kimondani is rossz, de valakinek meg kell tennie.* - Vagy legyünk együtt rendesen vagy sehogy.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.09.11, 00:29 | Üzenet # 1200
Yaoista
- Hallani akarom a gondolataid. *Fontos volt nekem nagyon.* - Tudom... *Attól még nem tett boldoggá a saját döntésem. Nagyon jó volt, hogy ilyen szorosan öleltél magadhoz. Szavaidra kissé könnyes lesz a szemem, de igazad volt. Sokkal jobban fájna, ha csak néha lennénk együtt.* - Nem akarlak bántani... *Ez egyértelmű volt.* - Rendben... *Illetve nem volt rendben, de egyet értettem veled. A nyakadhoz fúrtam a fejem és elrejtettem az arcom, mert leszaladtak a könnyeim.* - Mikor menned kell, megvárod, míg visszaalszom? *Kérdezem.* - Elmennél úgy, hogy nem látom? *Féltem tőle, hogyha látom, meggondolom magam és megkérlek, hogy néha legyünk együtt. Tudtam, hogy nem mondanál nemet nekem, de tényleg nem akartam több fájdalmat okozni. Elhúzódom egy picit és megtörlöm a pofim.* - Nem nekem kéne sírnom. *Kuncogok kicsit.* - Tudom, hogy önző vagyok nagyon... *Suttogom.*

Keresés: