Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.06.06, 01:11 | Üzenet # 1126 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodom.* - Mert azt csak e szívhatod, mi? *Nem tudtam kihagyni és látszott, hogy viccelek.* - Sosem leszek benne biztos. *Mondom halkan.* - Nem terveztem, csak még nem tudom, hogy mit mondjak neki... de felhívom mindenképp. *Mondom komolyan.* - Köszönöm szépen... *Mindkettőre gondoltam, nem csak a vérre.* - Rin mindenképpen szeretné. *Teszem hozzá.* - Ha lenne titoktartási világbajnokság, magasan nyernéd az első címet. *Mosolyodom kicsit el.* - Nem tudom mikor, hamarosan. *Rád pillantok.* - Te mikor akarod elmondani neki? *Kérdezek rá.* - Egyébként... szerintem egyikőtöknek se hinné el először.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.06.06, 13:10 | Üzenet # 1127 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Valahogy úgy.*Mosolyodom el, de én nem viccelek, az más, hogy nem így állnak a dolgok. Arra, hogy sose lesz biztos nem tudok mit mondani.* - Csak mond, hogy látni akarod. Ő nem fog az elején hívni, mert nem tudja mi a helyzet. Hidd el, nem kell ezt túl bonyolítani.*Mosolygok.* - Azt hiszem nem értetted meg Nick. Mint mondtam, ha tényleg igaz és azért elég nagy esélyt látok rá, akkor ha megváltozik azt úgy értem, hogy egy vérszomjas szörnyeteg lesz, aki veszélyt jelent, szóval meg kell ölni, de azt Chris nem bírná ki. Tényleg végig kell gondolni.*Mondom igen csak komolyan.* - Na igen, de így nőttem fel.*És ez sose fog változni.* - Nem tudom.*Nyomom el cigit.* - Ülj már le.*Idegesít, hogy állsz. Beleeszek a kajába, bár nem vagyok éhes.* - Ezt nem te csináltad.*Tolom el.* - Chris mindig is tudta, hogy valamit titkolok és nekem hamarabb fog hinni, de nem tudom, hogy mikor mondjam el. A helyzeten nem változtat, hogy mióta titkolom. Nem vagyok jó barát.*Suttogom és újabb cigire gyújtok.* - Szegény, a párja egy vámpír a barátja meg egy maffiózó.*Nevetek fel.* - Egyszerre meg nem kéne sokkolni, tényleg nem tudom. Nem akarom őt is elveszíteni. Ne értsél félre imádom a családom, a szervezetet, ottani barátaim, de ha elveszítem Christ, akkor tényleg csak maffia marad, na meg szeretem őt és nagyon jó barát, de nem ezt érdemli. Nem lehetek ismét önző, tényleg mindent csak elcseszek.*Suttogom megtörten.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.06.08, 01:57 | Üzenet # 1128 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, tudtam, hogy nem viccelsz és jól esett.* - Rendben... akkor lehet még ma felhívom. *Tényleg megkedveltem Sergejt. Csöndesen hallgattalak és így már ijesztőbb volt.* - Nem akarom, hogy Chrisnek fájjon... *Suttogom.* - De Rin makacs... én se akarom elveszíteni. *Teszem hozzá. Ahogy rám szólsz leülük, majd elmosolyodom és megrázom a fejem.* - Nem, nem én... most nem főzök inkább. *Nem akartam elcseszni, tényleg próbáltam egyensúlyozni. Csöndben hallgatlak, majd végül felállok és felülök melléd az asztalra úgy, mint mikor együtt voltunk. Akkor mindig így ültem.* - Igor. *Simítok az állad alá és felemelem a fejed.* - Jó barát vagy. Ott vagy neki mindig a bajban és meghallgatok. Segítesz, ha kell és rá is szólsz. A titkod az másik lapra tartozik. Befolyásol mindent, de nem tesz téged se rosszá és se jóvá. *Ti eléggé olyan "szürke" maffia voltatok számomra. Jó emberek voltatok még ennek ellenére is.* - Nem ez határozza meg, hogy azokkal az emberekkel, akik közel állnak hozzád, hogyan bánsz. *Teszem hozzá és közben egy rakoncátlanan tincset kisimítok az arcodból. Ezek a mozdulatok természetesen jöttek.* - És egyáltalán nem cseszel el mindent... én elcsesztem a kapcsolatom Chrisszel, de te még messze vagy tőle. *Fejezem be, majd elhúzom a kezem.* - Hogy van a sebed...?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.06.08, 23:42 | Üzenet # 1129 |
 Yaoista
| - Helyes, örülni fog neki.*Tudtam, hogy ő is hiányol téged.* - Én se akarom, de megértem Rint is, de majd együtt megbeszélik és csak utána cselekszem.*Mondom komolyabban.* - Ahogy gondolod, ebbe én nem szólok bele, de azért szerintem ne tartson sokáig ez a állapot.*Jegyzem meg és ezt most nem feltétlen magam miatt mondom, hiszen szeretsz főzni, na meg a vendégek is szeretik, amit alkotsz.* - Igen?*Pillantok rád és az érintésedbe beleremegek, annyira jó érezni. Figyelmesen hallgatlak, majd csak elmosolyodom, de nagyon lágyan.* - Köszönöm Nick.*Simítok a kezedre.* - Mindig tudod, mit kell mondanod.*Főleg az ilyen helyzetekben.* - Remélem igazad lesz és tényleg barátok maradunk, várni fogok rá, amíg csak kell és ha mégse kér belőlem, akkor is segítek Rinnel kapcsolatban.*Teszem hozzá, bár ezt magadtól is tudod.* - Már jobban, bár még érzékeny és vigyáznom kell rá, de szépen javul és csak kicsit fáj, de ez már semmi.*Nyugtatlak meg.* - Nagyon megijedtél tegnap igaz? Sajnálom, nem hittem, hogy ez lesz.*Sóhajtok fel és fel se tűnik, hogy még mindig a kezed fogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.06.09, 16:14 | Üzenet # 1130 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mosolyodom el.* - Nem fog... csak kicsit össze kell szednem magam. *Teszem hozzá halkan. Kellett egy kicsi idő.* - Amint úgy érzem, hogy nem csesznék el mindent, én főzök neked ismét. *Hiszen attól, hogy szakítottam veled, még neked szerettem a legjobban főzni.* - Nincs mit... csak őszinte vagyok. *Egyáltalán nem zavar, hogy a kezemre simítasz.* - Azt köszönöm, ha akkor is segítesz neki. *Mondom lágyan. Azért a sebedre figyelek, majd kicsit elhallgatok, de csak megkérdezem.* - Megnézhetem...? *Szerettem volna látni, hogy mennyire gyógyult be.* - Eléggé... *Ismerem be, majd megrázom a fejem.* - Én se gondoltam.... nem hittem, hogy ennyire ki leszek. Még a munka se elég, hogy lefoglaljon teljesen. *Mondom halkan és igazából én még élvezem is hogy nem engedted el a kezem.* - Nem akarom elveszíteni ezt a helyet. *Pillantok rád.* - Segíteni akarok neked az álmodban. *Teszem hozzá, de kicsit zavarban vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.06.11, 01:23 | Üzenet # 1131 |
 Yaoista
| - Megértem.*Bólintok.* - Oké.*Látszik ez jól esik, hogy gondolsz rám, meg hát tényleg nagyon szeretem a főztöd.* - Pont ezért jelent sokat.*Mosolyodom el.* - Ez természetes.*Hiszen, ha el is veszítem, akkor is fontos lesz Chris, ahogyan te is az leszel mindig.* - Nem hiszel nekem?*Kérdezlek, de el is mosolyodom féloldalasan.* - Oké lehet te súlyosabbnak fogod tartani.*Jegyzem meg.* - A tegnapi napról beszélsz még vagy az is hozzá tartozik?*Kérdezlek kíváncsian.* - Én se akarom, hogy elmenj, de ezt el is mondtam.*Komolyan is gondoltam.* - Köszönöm.*Veszem el a kezed, majd megcirógatom az arcodat.* - Essünk túl rajta.*Kuncogok, majd felállva kigombolom az ingemet. Látszik a testemen is, hogy igen csak össze vagyok esve.* - Sergej azt mondta még héten kiszedi a varratokat.*Mutatom meg. Tényleg szebb már, mint volt, de még van mit javulnia.* - Szöszi szép munkát végzett.*Lehetne rosszabb.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.12, 16:13 | Üzenet # 1132 |
 Yaoista
| - Nem az, hogy nem hiszek... csak tudom, hogy te ezt másképp kezeled, mint én. Lehet neked semmiség, de nekem nem. *Én azért jobban aggódtam.* - Mindkettő inkább. *Persze, hogy hozzá tartozott.* - Igen... *Mosolyodom el, jól esett, hogy marasztalsz. az arcom belesimul a tenyeredbe, annyira finom volt az érintésed. Nézem, ahogy kigombolod az inged.Felállok én is és eléd lépek.* - Igen... *Értek egyet. Nem bírtam ki és finoman hozzád értem a sebed mellett, de szinte alig és nagyon finoman.* - Fogytál. *Jelentem ki, hiszen látszódott eléggé.* - Ne erőltesd magad túl, jó? *Kérlek meg. Nagyon aggódtam miattad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.12, 17:17 | Üzenet # 1133 |
 Yaoista
| - Én is így gondoltam.*Mosolyodom el.* - Értem.*Nagyon is átérzem ugye. Érintésre megremegek nem fáj csak igen érzékeny.* - Nincs mostanság étvágyam és a hajtás is nagy volt.*Sóhajtok fel.* - Igyekszem tényleg.*Mondom komolyan, majd némán visszaöltözök. Kicsit nézlek, majd az arcodra simítva közelebb hajolva megcsókollak egyszerűen nem bírom ki.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.12, 19:51 | Üzenet # 1134 |
 Yaoista
| - Értem... azért egyél kérlek. *Annyira jó lett volna, ha nem vagy rosszul.* - Oké. *Mosolyodom és nézem, ahogy visszaöltözöl. Én is néztelek és elmosolyodom. Ahogy közelebb hajolsz, meglepődtem. Megérezve ajkaid, hirtelen nem viszonozom a csókod. Ahogy elváltunk, csak pislogtam rád. Hirtelen átöleltem a nyakad és magamhoz húzva én csókoltalak meg. Nem akartalak elengedni, olyan jó érzés volt. Annyira finomak voltak az ajkaid, annyira hiányoztál.* - Igor... *Suttogom neved vágyakozva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.12, 21:50 | Üzenet # 1135 |
 Yaoista
| - Rendben.*Tényleg nem akartam, hogy aggódj értem vagy legalábbis még jobban. Éppen bocsánatot kérnek, hogy megcsókoltalak, de akkor te teszed meg, amit igen csak mohón viszonozok.* - Szeretkezhetünk még egyszer? Annyira szeretnélek érezni, kérlek.*Sose volt hogy én ilyet mondtam volna, de te más voltál és itt nem a testi kielégülésről volt szó, hanem csak érezni akartalak, ha többé nem is, de most utoljára.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.06.13, 01:47 | Üzenet # 1136 |
 Yaoista
| *Egyszerűen annyira hiányoztál. Kérdéseden annyira meglepődtem. Sosem kértél, bár nem is kellett. Tudtam, hogy nem a szex hiányzik valakivel, hanem az, hogy velem szeretkezhess és ezt nagyon is megértettem.* - Sergej megengedte? *Azért még így is vigyáztam rád. Finoman az arcodra simítok és még egyszer megcsókollak.* - Sok dolgod van? *Tudtam, hogy én jelenleg nem vagyok nagy segítség úgy sem a konyhán.* - Megoldják nélkülem... *Bűjok hozzád és megszorítom a fölsőd.* - Én is szeretnélek érezni... *Suttogom füledbe, majd nyakadba harapok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.06.13, 12:04 | Üzenet # 1137 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom és viszonozom a csókodat.* - Nem beszéltem vele, nem hittem, hogy ez lesz.*Mással meg eszembe se jutott szexelni.* - Vigyázni fogok és nem is akarok vadulni.*Hosszasan és gyengéden foglak szeretni.* - Nincsen semmi dolgom most.*Lenne is, akkor se érdekelne, hülye lennék kihagyni, hogy veled legyek.* - Örülök.*Morranok fel. Bezárom az irodát és visszafele már le is veszem az ingem. Magamhoz húzva ismét megcsókollak és elindulok feléd a kanapéhoz, amire óvatosan rádöntelek. Kigombolom a kabátod és a felsőtested kezdem el csókolgatni. Ennyire gyengéden, mint most sose értem még hozzád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.06.13, 12:22 | Üzenet # 1138 |
 Yaoista
| *Meglepődtem szavaidon. Azt hittem, hogy hajkurászni fogod a kis ribiket. Annyira jól esett, hogy nem.* - Rendben... *Mosolyodom el. Hagytam, hogy bezárd az irodát és hát ahogy ledobod az inged az nem semmi látvány volt. Rásimítok mellkasodra csókod közben, majd csak hagyom, hogy irányíts. Jólesően sóhajtoztam csókolgatásodra, szinte beleborzongtam. Sosem éreztem még, hogy így érnél hozzám. Persze mindig gyengéd voltál és vigyáztál rám, de ez más volt. Most éreztem, mennyire értékes vagyok neked. Lassan magamhoz öleltelek és végigsimítottam a hátadon, egészen le a fenekedig. Erősen megmarkoltam és magamhoz húztalak.* - Ma.... ma gyere át hozzám... *Kérlek meg lihegve. Persze a lakásomra gondoltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.06.13, 13:03 | Üzenet # 1139 |
 Yaoista
| *Tudtam jól, hogy megleptelek és azt is, hogy mennyire jól esik. Nagyon jó érzés, ismét csókolni, hozzád érni és a hangod hallani.* - Tessék?*Ezen meg én döbbenek meg.* - Komolyan mondod?*Kérdezlek és rettentő édesen elmosolyodom.* - Rendben van.*Csókollak meg, majd az egyik mellbimbód kezdem finoman szívogatni és folyton simogatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.06.14, 00:52 | Üzenet # 1140 |
 Yaoista
| - Igen, komolyan... *Motyogom, de a mosolyod, hát az mindent vitt.* - Édes vagy... *Mosolyodom el kicsit huncutul és alig akarok elválni ajkaidtól. Mellbimbómra érzékenyen reagáltam. A farkam már most kőkemény volt, hiszen visszafogtam magam, nem volt partnerem. Vertem ki, de hát az nem pótolhat téged és tény ami tény, elég jól összepasszoltunk az ágyban. Bár az életben is. Fenekedről közénk simítok és elkezdem a nadrágod gombolgatni, majd benyúlva alsón keresztül masszírozlak és izgatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.06.14, 11:51 | Üzenet # 1141 |
 Yaoista
| *Édesre most csak elmosolyodom és kivételesen nem morgok és nem teszek megjegyzést, annyira örülök a helyzetnek. * - Még mindig ez édes reakció.*Kuncogok és markolásra felnyögök, de mégis leállítalak.* - Mi lenne, ha akkor most nem mennék végig? Nem mostanság voltunk együtt és azért még munkát is bírnod kéne, még ha csak segítesz.*Nem olyan rég szakítottunk igaz, bár soknak tűnik a hiányod, de a sérülésem is rátett. Igaz holnapot így is érezni fogod, de tudsz pihenni.* - Mit mondasz?*Kérdezlek gyöngéden.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.06.19, 21:45 | Üzenet # 1142 |
 Yaoista
| - Ez nem igen fog változni... *Tetszett nagyon a nyögésed.* - Rendben... de este duplán kérek belőled. *Nyalok végig az ajkaidon, rettenetesen hiányoztál és ezt érezni is lehetett rajtam.* - Megbeszéltük. *Simítok az arcodra. A tekintetemen látszódott, hogy mennyire oda vagyok érted, mennyire fontos vagy nekem.* - Nagyon nehéz elviselni a hiányod... *Túrok hajadba és újabb csókot kértem, de most egyáltalán nem volt szenvedélyes. Inkább vágyakozó és szerelmes. Az egész lényed hiányzott.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.06.20, 10:42 | Üzenet # 1143 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Megbeszélve kis perverzem.*Kuncogok.* - Tiedet is.*Suttogom és hasonlóan csókollak, mint te engem. Persze, azért kiverjük egymásnak, de tovább nem megyünk. A nap folyamán sokkal jobb kedvem van. A munka után még haza ugrok és lefürdök. Egy inget és farmert veszek most csak fel, de mint mindig remekül festek. Kivételesen még a hajam is összekötöm lazán. Miután megvagyok mindennel elindulok, de nem akarok üres kézzel érkezni így veszek egy száll rózsát, aminek azért nagy jelentősége van. Igen csak izgulok, de magam se tudom, hogy miért. Odaérve felcsöngetek, majd felmegyek.* - Szia szépségem.*Mosolygok és adok egy csókot.* - Ezt neked hoztam.*Adom oda.* - Nagyon jól nézel ki.*Mérlek végig.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.06.20, 18:46 | Üzenet # 1144 |
 Yaoista
| *Persze én is készültem és főztem, mintha csak egy randik lenne. Fürödtem és hajat is mostam, de lazán öltöztem fel és csak vártalak. A csengőt meghallva szinte felpattanok és rohanok az ajtóhoz.* - Szia cicus. *Mosolyodom el és csókod viszonozom. A rózsára halványan elpirultam.* - Köszönöm... *Veszem el tőled. Az asztal szépen megterítve várt, még gyertya is volt rajta.* - Te is. *Lépek félre, hogy be tudj jönni és megszagolom a virágot.* - Finom illata van. Vízbe teszem. *Keresek is egy vázát. Az asztalra teszem és lágyan elmosolyodom.* - Éhes vagy? *Nagyon egyszerűt csináltam, nem mertem bonyolultabbat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.06.21, 11:05 | Üzenet # 1145 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Cirógatom meg az arcodat.* - Tudom.*Vigyorodom el.* - A haminak is.*Mosolygok.* - A te főztödből mindig tudnék enni.*Puszillak meg és így hát neki is kezdünk.* - Nagyon finom.*Eszem jóízűen.* - Tényleg nagyon hiányzott.*Pedig nem ettem rosszat, de hát nem a te főztöd volt.* - Köszönöm, hogy áthívtál, nagyon sokat jelent.*Mosolyodom el igen csak boldogan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.06.21, 21:19 | Üzenet # 1146 |
 Yaoista
| - Ezért fogsz egyszer gurulni. *Kuncogtam kicsit.* - Örülök, hogy ízlik. *Eszek én is és öröm volt látni tényleg, hogy mennyire jól esik neked. Mosolyodra igen nagyot dobban a szívem. Finoman az arcodra simítok és lágyan nézek rád.* - Bármi is a helyzet, bármikor jöhetsz hozzám... *Igazából nem is bírtam volna, ha soha többet nem beszélünk.* - Rendben? *Húzom el a kezem. Mindig egy szívesen látott vendég leszel nálam.* - Ha kérsz bármit még, mond. *Annyira természetes volt, hogy itt vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.06.22, 13:06 | Üzenet # 1147 |
 Yaoista
| - Majd teszek érte, hogy ne guruljak.*Kuncogok és most tényleg az edzésre gondolok, amit mostanság úgyis elhanyagoltam.* - Köszönöm és ez kölcsönös.*Fogom meg a kezed és adok rá egy csókot.* - Rendben van.*Bólintok. Evés közben beszélgetünk, de csak általános dolgokról.* - Isteni volt jól laktam köszönöm szépen.*Simítok a pocimra.* - Tudod úgy érzem magam, mintha most először randiznánk. Butaság?*Kérdezlek egy édes mosollyal és most tényleg magamhoz igen csak szerény vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.06.23, 20:56 | Üzenet # 1148 |
 Yaoista
| - Az szexi lehet. *Azért jól nézhetsz ki, mikor gyúrsz. Majdnem mondtam, hogy egyszer elmehetnénk együtt, de végül ezt lenyeltem. Jó volt veled így beszélgetni, teljesen megnyugtatott.* - Igazán nincs mit. *Cirógatom meg az arcod, majd leszedem az asztalt, de most nem mosogatok el. Teljesen oda vagyok tőled. Visszaérve hozzád, beleültem az öledbe.* - Nem butaság, bár én nem érzem úgy. *Előbb csak megpuszillak, végül megcsókollak.* - Pont, hogy az tűnik természetesnek, hogy itt vagy... velem... *A fejem a válladon pihent és teljesen odabújok. Annyira édes voltál. Nagyon szorosan öleltelek és nem akartalak elengedni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.06.24, 10:59 | Üzenet # 1149 |
 Yaoista
| - Nos eljöhetsz velem, de akkor neked is edzened kell, ha menni fog.*Pimaszkodom, bár van benne igazság, hiszen engem néznél.* - De ha eljössz, szívesen segítek és keményen megdolgoztatlak.*Vigyorodom el és most az edzésre gondolok, bár kitudja mi lenne utána levezetés. * - Akkor hogyan?*Ölellek át és a csókodat viszonozom.* - Milyen igazad van.*Suttogom és szorosan magamhoz ölellek.* - Te is fogytál.*Suttogom, majd nagyon lágyan megcsókollak, végül kiraklak az ölemből. Odamegyek a rádióhoz és pont egy lassú szám megy. Visszasétálok és mosolyogva odanyújtom a kezem.* - Felkérhetem egy táncra szépségem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.06.24, 16:50 | Üzenet # 1150 |
 Yaoista
| - Szoktam én is, oké? *Puffogok kicsit.* - Utána is? *Vigyorgok, hiszen láttam rajtad, hogy mire gondolsz. Jó volt érezni a karjaid magam körül.* - Egy keveset... nincs étvágyam. *Nem akartam, hogy bűntudatod legyen emaitt.* Csókodba szinte belesóhajtok, annyira jól esik. Nem értem, hogy miért pakolsz ki az öledből, de hagytam magam, majd már csak mosolygok.* - Szívesen cicusom. *Fogom a meg a kezed és felállva átkaroltam a nyakad. Ez eszembe juttatta, mikor megkaptam tőled a láncot. Gyöngéden csókolni kezdelek és közben táncolok veled.*
|
|
| |