Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 15:13 | Üzenet # 1076 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ez így van.*Most minek tagadjam. Darabig kint vagyok, majd visszamegyek hozzád.* - Bocsi nem veled akarok bunkó lenni.*Csókollak meg.* - Akkor együnk.*Leülök és rendes fiúként megeszek mindent.* - Te még egy reggelit is különlegesen készítesz el, finom volt. Köszönöm.*Puszillak meg.* - Megiszom a teát és beveszem a gyógyszert te pedig pakolj össze.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 15:38 | Üzenet # 1077 |
 Yaoista
| - Nem vagy az és semmi baj cicus. *Csókod kicsit el is nyújtom, de jó fiú voltam.* - Jó étvágyat. *Ülök le veled enni. Én is kajáltam most rendesen, hiszen tegnap szinte alig ettem az idegtől.* - Igazán nincs mint. *Mosolyodom el.* - Egészségedre. *Puszid nagyon jól esett és én loptam még egy csókot.* - Rendben, de előbb elmosogatok, nem akarom itt hagyni. *Szedem le az asztalt. Gyorsan elmosogattam, majd odaléptem és adtam egy puszit a fejedre.* - Pakolok, aztán segítek felöltözni, ha gondolod. *Tényleg vigyázni akartam rád, de nem akartam sok lenni. Bementem a hálóba és előkapva a táskám pakoltam bele pár holmit, ami kellhet meg én is összekészültem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 16:06 | Üzenet # 1078 |
 Yaoista
| - Kivételesen.*Mosolygok.* - Oké.*Bólintok én megiszom a teámat meg beveszem a gyógyszert. A segítséged elfogadom, majd jönnek is Seimék. Téged kirakunk, de én be se megyek most. Utána az irányt apámékhoz vesszük.* - Sziasztok.*Köszönök én is bent.* - Oké oké.*Bólintok.* - Hogy érzed magad?*Kérdezi apám.* - Voltam már rosszabbul is.*Felelem.*
/Főház/
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.16, 22:47 | Üzenet # 1079 |
 Yaoista
| - Majd bepótoljuk duplán. *Puszillak meg vigasztalóan. Én is finoman simulok hozzád, de még bennem volt, mit mondott Seime.* - Aludj... *Cirógatlak finoman és szerencsére el is alszol hamar. Képtelen voltam aludni. Egyfolytában Seime szavai visszhangoztak a fejemben. Gyengévé teszlek és emiatt fogsz meghalni? De ezt nem akartam. Egész éjszaka fent voltam szinte és kenegettelek, mikor kellett, de nagyon vigyáztam, hogy te ne kelj fel, de reggel látszódott az arcomon, hogy egy szemhunyásnyit sem tudtam aludni. Dolgozni azért mentem, mert nem akartalak cserbenhagyni, de nagyon el voltam kalandozva. Előtted persze játszottam, hogy nincs gond, de jobban ismertél ennél. Pár nap múlva, mikor azért már jobban voltál, már nálad voltunk. Ott mégis kényelmesebb volt, mint nálam. Kicsit felszereltebb voltál gyógyszerekből, mint én. Ekkora már teljesen emésztet a tudat, hogy miattam fogsz meghalni. Bármit mondtál, képtelen voltam elhinni. Nem akartam, hogy meghalj, már maga a tudat is kikészített. Egyik este türelmesen várlak, de láncod már a kezemben volt és nézegettem. Nagyon szerettelek, ez nem változott. Sőt, annyira szerettelek, hogy le akartam mondani rólad azért, hogy életben maradj. Mikor megjössz, elmosolyodom és odamegyek hozzád. Nem mondtam semmit, csak szorosan magamhoz ölellek, majd megcsókollak. Végül elengedlek és megfogva a kezed, a tenyeredbe teszem a medált.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.08.20, 12:15 | Üzenet # 1080 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Vigyorgok. Este folyamán nem ébredek fel, de azért nem is alszom a legjobban. Reggel, amikor meglátlak kedvesen megdorgállak, amiért nem pihentél, de nagyon édes tőled, hogy így törődtél velem. Örülök, hogy mész dolgozni, én pihenek, na meg Seimén kívül mindenkivel beszélek még Fumioval is, de vitát nem akarok így tényleg jobb, ha kerüljük egymást és csak reméltem, hogy beletörődik a dolgokba és ismét béke lesz, de tudtam ez egy hosszú folyamat. Pár nap múlva haza megyünk és végre én is munkába állhatok, persze még figyelnem kell magamra vagyis leginkább te figyelsz rám. Gondoltam, majd te is jobban leszel, ahogyan én is gyógyulok és tényleg jól viselkedtem és nem hajtottam túl magam. Bent szerencsére minden jól halad és hamarosan eljön a rendezvény napja.* - Szia, megjöttem szépségem.*Annyira jó, hogy itthon vársz rám és ez a köszönés már szokásommá vállt. Az ölelésed és a csókod is persze viszonozom.* - Ezt meg miért adod oda? Elszakadt?*Kérdezlek, de meg se nézem csak visszaadom. * - Majd megcsináltatom.*Leveszem a cipőmet és a zakómat.* - De jó itthon.*Töltök magamnak egy italt.* - Te kérsz?*Kérdezlek.* - Mi van kicsim olyan csendbe vagy. Ne aggódj a lánc miatt, holnapra már jó lesz.*Azt hittem ez a baj.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 11:26 | Üzenet # 1081 |
 Yaoista
| - Isten hozott cicusom. *Suttogom halkan. Nem hittem, hogy ezt fogom még mondani neked. Már válaszolnék, hogy nem szakadt el, de te folytatod a dolgot és visszaadtad. Leülök melléd és újra megfogom a kezed.* - Igor, figyelj most rám. *Mondom komolyan, majd újra a kezedbe adom a láncot.* - Ezt azért adtad nekem, mert azt jelenti, hogy én hozzád tartozom, te pedig hozzám... *Mondom halkan, majd lehajtom a fejem.* - De... *Finoman az arcodra simítottam.* - Én ennek véget szeretnék vetni. *Mondom komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 11:33 | Üzenet # 1082 |
 Yaoista
| - Imádom, amikor ezt mondod.*Mosolyodom el.* - Figyelek.*Mosolygok és adok egy csókot a kezedre.* - Igen igen.*Bólintok még mindig nem esnek le a dolgok, de ahogyan folytatod teljesen lefagyok.* - Tessék? Mi ez a rossz vicc? Mi az, hogy véget akarsz neki vetni?*Kérdezlek remegve.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 11:59 | Üzenet # 1083 |
 Yaoista
| *Finoman megszorítom a kezed és sejtettem, hogy nem fogod rögtön érteni.* - Nem egy rossz vicc. *Mondom komolyan.* - Én... nem bírom ki. *Nem akartam neked hazudni.* - Nem bírom végignézni, ahogy a halálba rohansz. *Nem akartalak elveszíteni, de inkább, mint hogy meghalj.* - Nagyon szeretlek, de... egyszerűen... én ennyit nem bírok. *Remeg meg az én kezem is.* - Szakítani szeretnék...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 12:10 | Üzenet # 1084 |
 Yaoista
| *Eleinte meg se tudok szólalni.* - Azt mondtad nem fogsz szakítani.*Szólalok meg végül és felállok.* - Miért most? Azért amiket Seime mondott? Megmondtam, hogy nekem higgyél nem?*Kérdezlek, de igen csak fájdalmas hangon.* - Megígérted, hogy ez nem fog megtörténni. Megígérted.*Emelem fel a hangom.* - Én elhittem neked és mindent amit apámnál is mondtam. Nem gondoltad komolyan?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 12:32 | Üzenet # 1085 |
 Yaoista
| - Tudom... *Mondom halkan.* - Nem, nem azért. Seimének ehhez semmi köze. *Bár volt hozzá, de nem kell tudnod.* - Most szembesültem vele, hogy mit is jelent ez az egész... *Mondom halkan.* - De, komolyan gondoltam... *Mégis hogy tudnám neked elmagyarázni.* - Te pedig azt mondtad, ha így döntök, elfogadod. *Nézek rád.* - Mi van, ha legközelebb jobban megsérülsz? Mi van, ha vissza se jössz? *Lesz kicsit könnyes a szemem.* - Nem várhatod el tőlem, hogy ezt elviseljem...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 12:37 | Üzenet # 1086 |
 Yaoista
| - Hazudsz. Amíg ő nem beszélt, nem voltak ilyen bajok, legalább ne nézz hülyének.*Azt mindig is utáltam.* - De tudtad mi vár rád.*Mondom, majd csak keserűen elmosolyodom.* - Igazad van nem várhatom.*Többire nem tudtam mit mondani.* - Én voltam a hülye, hogy elhittem nekem is jár a boldogság és egy komoly kapcsolat.*Suttogom.* - Tudhattam volna, hogy ez fog történni.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 12:47 | Üzenet # 1087 |
 Yaoista
| - Sajnálom... elgondolkoztattak a szavai, de előtte is megfordult már a fejemben. *Ez viszont nem volt hazugság.* - Más, mikor gondolod és más, mikor szembesülsz vele. *Felálltam és odamentem hozzád.* - Ne mond ezt... *Simítok finoman az arcodra.* - Nem a te hibád... én nem vagyok elég erős, hogy kibírjam, pedig én... tényleg hittem benne.... *Tényleg elhittem, hogyha akarjuk, menni fog.* - Bocsáss meg... *Suttogom halkan, nem tudtam, hogy mit mondjak neked még.* - Én tényleg szeretlek... tényleg...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 13:13 | Üzenet # 1088 |
 Yaoista
| - Ezt jó tudni.*Én pedig azt hittem, hogy minden rendben van.* - Valóban, de akkor se hittem, hogy ez meg fog történni.*Tényleg azt hittem, hogy kitartasz mellettem.* - Miért ne mondjam?*Veszem el a kezed.* - Ugyan már ki akarna egy ilyen emberrel lenni?*Kérdezem, de ezt inkább magamtól.* - Nincs miért megbocsátom.*Mondom.* - Csak ezt ne mond, így csak rosszabb lesz.*Otthagylak és nem sokra rá egy táskával jövök vissza, amiben a cuccaid vannak. Lerakom eléd, a kezedbe pedig kulcsot és a kulcstartót adom, meg a láncot.* - Azt csinálsz vele amit akarsz, nekem ne add vissza.*Miközben mondom nem nézzek rád, nem akartam, hogy lásd mit okoztál.* - Most menj el.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 13:44 | Üzenet # 1089 |
 Yaoista
| - Mert megérdemled. *Ezt komolyan gondoltam.* - Igor... *Suttogom, hiszen ez nem így volt. Nézek utánad, de mire visszajössz a táskával és mindent a kezembe adsz, már folytak a könnyeim.* - Tőled van... *Leteszem az asztalra a láncot. Nem tudtam volna megmondani miért, de szerettem volna, ha nálad van. Hirtelen átölelem a nyakad és magamhoz szorítalak.* - Annyira sajnálom... *Szabályosan ömlöttek a könnyeim. Nagyon gyűlöltem magam ezért, amit most teszek, de mindennél jobban életben akartalak tartani.* - Sajnálom.... sajnálom... *Suttogtam folyamatosan.* - Hidd el, lesz nálam sokkal jobb... *Nem akartalak így látni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 13:54 | Üzenet # 1090 |
 Yaoista
| - Akkor te se szakítanál velem.*Jegyzem meg.* - Nem magamnak vettem, hanem neked és most, hogy még vissza is adod, nagyon fáj.*Mintha nem emlékeznél mit mondtam neked akkor. Nem foglalkozom a könnyeiddel és a sajnálatoddal.* - A sajnálattal nem megyek semmire. Jobbat? Nálad?*Kérdezlek.* - Ez lehetetlen, nekem senki se kell, de így van rendjén. Egy szörnyeteg ezt nem érdemli meg.*Suttogom és ismét megfogom láncot és a kezedbe nyomom.* - Holnapra hozd vissza a holmijaim és a kulcsomat is. Most, hogy szakítottál velem, semmi közöd hozzám és a családomhoz, szóval ne is merj kérdezni se.*Próbálom közömbös hangon mondani, de ismerhettél, hogy ennyire hogy csak a fájdalom beszél belőlem.* - Most már menj el. Nem hallod? Tűnés.*Emelem fel a hangomat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 19:42 | Üzenet # 1091 |
 Yaoista
| - Tudod, hogy ez nem így van. *Jegyzem meg.* - Vigyázz rá nekem. *Mondom a láncra. Talán azért akartam itt hagyni neked, hogy tudd, van aki szeret téged.* - Sokkal jobbat. *Erősítem meg.* - Nem vagy az... *Ezt végképp nem akartam, hogy azt hidd, szörnyeteg vagy. Fogom a láncot, bár nem akartam elvinni. Téged jelképezett, hogy hozzám tartozol, de már nincs így. A folytatás viszont hideg zuhanyként ért. Rád pillantottam és nem értettelek.* - Értettem... *Mondom végül és megtörlöm az arcom. Nem hittem, hogy fel fogod emelni a hangod. Odahajolva adtam még egy apró puszit az ajkaidra, majd leraktam a láncot és összeszedtem a cuccaim. Nem köszöntem el tőled, csak csöndben kijöttem a házból, néha szipogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 22:26 | Üzenet # 1092 |
 Yaoista
| - Én már semmit nem tudok.*Jelentem ki.* - Minek? Talán egyszer visszakéred? Mert kétlem.*Ezzel csak még jobban bántasz. A többire nem mondok semmit,mert nem értek veled egyet. A puszid nem is viszonozom és nem is mondok neked semmit, a láncot meg majd úgyis visszaadom neked. Kicsit várok, majd kocsiba vágódva elmegyek Seiméhez és mivel nincs nálam a kulcs elkezdek dörömbölni az ajtón, majd ahogyan kinyitja rögtön a falnak vágom.* - Most boldog vagy? Örülsz? Miattad szakított velem Nick! Elérted végre a célodat, bazd meg!!!*Üvöltök.* - Miért kellett ezt csinálnod?? /Seimeék/
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.02.09, 00:11 | Üzenet # 1093 |
 Yaoista
| *Az intésedre én elmosolyodom kicsit és viszonozom a gesztust, de nem volt az igazi. Jól esett végre lefeküdni pihenni és belesüllyedni ismét kicsit az önsajnálatban. Minden energiám a munkába öltem, legalábbis próbáltam. Kerültelek én is, leszámítva azt a pár percet, amíg visszaadtad a láncot, a meg én a holmid és a kulcsod. Rettentő nehezemre esett. Kezdtem nagyon elfáradni, de úgy csináltam, mint aki teljesen jól van. Poénkodtam, hülyéskedtem, mint mindig. A nyakláncot nem hordtam, de mindig nálam volt és azt szorítva aludtam el minden este. Nem a te hibád volt, hogy figyelmetlen voltam, én nem tudtam a dolgokat ajtón kívül hagyni.* - Nickkel nem lehet mit csinálni. *Én éppen hátul voltam lapátért, mert összetörtem pár tányért, amikor a séf kiborult neked.* - Az ételeit sorra visszaküldik, hogy rossz. Sületlen, fűszertelen, vagy túl fűszeres. Átraktam előkészíteni, azt hanyagul csinálja. Egy nyomorult hagymát nem tud felvágni normálisan. Még a mosogatással is bénázik. *Mutat a földre, ahol ott hevertek a cserepek.* - Kezdj valamit vele, vagy én fogom kirúgni a konyhámból. *Látszott, hogy nagyon pipa és még sosem beszélt így rólam. Egy pincér pont hozta vissza az egyik előételem.* - Azt mondták, hogy túl sós. *Mondja és leteszi a pultra. Nem is úgy nézett ki a kaja, mint amit csinálni szoktam alapból.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.02.09, 18:45 | Üzenet # 1094 |
 Yaoista
| *Egyre jobban kiakadok arra, amit hallok. Volt bennem egy félsz, hogy ez meg fog történni, de arra nem számítottam, hogy tényleg ennyire komolyan és pont ezen a napon.* - Elintézem.*Bólintok, majd amikor visszajön a kaja, már látványra se hasonlít, arra amit megszoktam tőled és nem hogy ízre, mert meg is kóstoltam.* - Bízd rám.*Elmegyek hátra hozzád.* - Gyere fel az irodámba most.*Mégse itt akartam veled beszélni, te meg tudhattad, hogy semmi jóra nem számíthatsz. Semmit nem mondok neked útközben, csak fent.* - Mi a franc van veled? Úgy viselkedsz, mintha egy kezdő kis tanuló lennél. Tudod jól, hogy milyen fontos ez a nap, erre itt bénázol.*Morgok.* - Ennyire nem vagy képes szétválasztani a dolgokat?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.02.09, 19:28 | Üzenet # 1095 |
 Yaoista
| *Ahogy meghallom a hangod meg amit mondasz, már tudtam, hogy a fejem is leszeded. Szótlanul követtelek és rettenetesen szégyelltem magam.* - Semmi. *Mondom arra, hogy mi lenne velem.* - Sajnálom... *Nem akartam neked csalódást okozni, erre csak sikerül. Aztán hát beletrafáltál a lényegbe, bár nem volt nehéz kitalálni.* - Részben. *Válaszolok végül. Nem zavart, hogy itt vagy, nem ez volt a gond. Egyszerűen csak még nem tettem túl magam a dolgokon és nem tudtam, hogy merre tovább.* - Igyekszem... *Mondom halkan, de tudtam, hogy ez kevés.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.02.09, 20:43 | Üzenet # 1096 |
 Yaoista
| - A sajnálatoddal nem megyek sokra.*Sőt már kezdtem nagyon unni.* - Mégis mi a másik része? Na nem mintha ez egy elfogadható dolog lenne.*Mert számomra nem az.* - Valóban? Nekem nem úgy tűnik és nem csak nekem okozol gondot.*Ezzel te is tisztában vagy ugyebár.* - Vagy összeszeded magad vagy haza mész.*Még sose küldtelek haza, sőt alapból még senkit, de mással is megtenném.* - Mit mondasz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.02.09, 22:54 | Üzenet # 1097 |
 Yaoista
| - Tudom. *Mondom halkan.* - Nem a jelenléted miatt nem tudok koncentrálni. *Hanem inkább annak hiánya miatt. Már nem mondtam, hogy sajnálom, csak lehajtottam a fejem. A folytatás viszont nagyon meglepett. Még sosem hallottam senkiről, akit hazaküldtél volna. Pár percig csak álltam és néztelek és nem tudtam, hogy mit mondhatnék. Ez most egy nagyon komoly ultimátum volt. Jó pár percig csendben voltam, végül csak kikötöttem a kötényem. Nem akartam tönkretenni azt a napot, amire annyit készültél és annyi munkád van benne. Tudtam, hogy mindent tökéletesre akarsz és hogy ez mekkora lehetőség.* - Nem ezt akartam... *Mondom halkan és kiindulok. Képtelen voltam a szemedbe nézni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.02.09, 23:36 | Üzenet # 1098 |
 Yaoista
| - Akkor meg miért nem tudsz?*Tényleg nem értettelek. Csöndben várok és nagyon reméltem, hogy nem fogsz kötekedni, de szerencsére nem így lett.* - Tudom.*Veszem el a kötényt.* - Nem akarom, hogy félreértsd. Mást is haza küldtem volna, ez nem ellened szól.*Mondom komolyan, pedig aztán nem kéne magyarázkodnom, de tudom, hogy képes vagy összeesküvési elméleteket gyártani.* - Remélem ez változni fog, nem akarom, hogy itt is elváljanak az útjaink.*Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.02.10, 00:33 | Üzenet # 1099 |
 Yaoista
| - Nem fontos. *Nem akartam erről beszélni.* - Tudom... *Vagyis sejtettem, de azért megnyugtatott, hogy mást is elküldenél. Már a kilincsen van a kezem, de hirtelen megfagytam a mozdulat közepén. Kellett egy fél perc, mire sikerült folytatnom.* - Értem. *Csak ennyit mondtam, majd ott hagytalak. Bementem az öltözőben és kiveszem a zsebemből a medált. Letettem óvatosan, majd levettem a szakácskabátot is. Bedobtam a szekrényembe, és újra a kezembe fogtam a láncot.* - A rohadt életbe... *Suttogom és összeszorítva az öklöm, rácsapok a szekrényre, de szinte teljes erőmből.* - A kibaszott rohadt életbe. *Csapok rá ismét.* - Elegem van, nagyon elegem... *Suttogtam a végét és olyan tehetetlennek éreztem magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.10, 00:59 | Üzenet # 1100 |
 Yaoista
| *Nem tudtam neked mit mondani, ha te se teszed. Amikor kimész lemegyek a konyhára és elmondom, hogy elmentél. A séf nem örül neki, de tudja ez a legjobb és megtudják oldani, bár így teljesen nem az igazi. Felmegyek az irodába és mivel a kötényed ott van így gondoltam leviszem neked, ezáltal tanúja lettem a kiborulásodnak.* - Attól még, hogy szétvered a kezed, nem lesz jobb.*Jegyzem meg és odaadom kötényed.* - Figyelj én se örülök ennek, de nem volt mit tennem. Lehet jobb lenne, ha kicsit elmennél pihenni és átgondolnod bírsz e itt lenni.*Ülök le.* - Nekem is piszok nehéz, de nem mehet a munka rovására.
|
|
| |