Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 10:45 | Üzenet # 501 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Nem tudom csak úgy jött. Zavar?*Kérdezlek.* - Lehet, majd kiderül.*Kuncogok.* - Na igen, de cipelhetsz is, nekem úgyis jó sétálni.*Kuncogok. Már éppen mondanám, hogy elkényeztetsz de te megcsókolsz, amit viszonozok.* - Már pont akartam mondani és élvezem is, de én is elszeretnélek.*Mosolygok rád.* - Dehogy csak csináld én nem tiltakozom.*Kuncogok. A puszira halványan elpirulok.* - Nem haragszom miatta, te figyelmeztettél és én nem fogtam be, de ez már múlt és most már együtt vagyunk és más nem számít.*Csókollak meg ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 12:51 | Üzenet # 502 |
 Yaoista
| - Nem, nem zavar. *Cirógatom meg a pofid.* - Azért ahhoz nehéz vagy. *Puszillak meg.* - Hát ha szeretnél, nem fogom azt mondani, hogy ne. *Ismerem be, mert azért ki nem szereti, ha a kedvére tesznek?* - Abban biztos voltam. *Cirógatom a pocid. Csókod viszonozom és elmosolyodom kicsit.* - Azért én még sajnálom, nem akartalak bántani... *Szorítalak magamhoz. Meglepő, hogy mennyire ragaszkodok hozzád. Nem hittem, hogy ennyire bedobod magad a szívembe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 13:19 | Üzenet # 503 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Na jó az igaz.*Kuncogok.* - Ne is.*Puszillak meg.* - Igen tudom.*Suttogom és csak elmosolyodom rajtad. Megfordulok, hogy szembe legyek veled és végigsimítok az arcodon.* - Messze vagy te az érzéketlentől és tényleg értem miért tartod magad, de egyben olyan jó, hogy előttem nem. Mindenkinek jól esik a törődés nem?*Mosolygok és megcsókollak ismét, majd csak bújok és finoman simogatlak.* - Megállítanám az időt legszívesebben...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 15:04 | Üzenet # 504 |
 Yaoista
| *Kicsit engedek a szorításon, hogy meg tudj fordulni. Az arcom belehajtom a tenyeredbe.* - Meg kell védenem azokat, akik fontosak számomra. *Csókollak homlokon.* - Valószínűleg igen. *Csókod viszonozom, majd csak simogatom a hátad.* - Miért? *Kérdezek rá.* - Ha megállítanád nem tudnánk később filmezni... vagy holnap sétálni... *Suttogom a füledbe.* - Vagy szeretkezni, mert itt ragadnánk. *Cirógatom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 15:46 | Üzenet # 505 |
 Yaoista
| - Igen de téged is.*Nem pimaszkodásból mondom.* - Inkább biztos.*Mosolygok. Mielőtt válaszolnék te folytatod a dolgokat, mire felnevetek és megcsókollak.* - Igazad van tudod ezt csak szokták mondani, de akkor úgy mondom, hogy ezt a pár napot hosszabbra tenném, szóval érted.*Magyarázom és ismét megcsókollak.* - Nem bírok betelni az ajkaiddal.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 21:07 | Üzenet # 506 |
 Yaoista
| *Nem tudom, mi vicceset mondtam, de a csókod viszonozom.* - Fogunk még ide jönni. *Nyugtatlak meg.* - Valószínű elég sokat, már ha téged nem zavar. *Viszonozom újabb csókod, majd hátrahúzom fejed és a nyakad csókolgatom finom csókokkal.* - Szóval nem tudsz betelni velük? Akkor még adok pár csókot. *Finoman kóstolgatom ajkaid, majd rendesen megcsókollak, de nagyon elnyújtom és hosszan kényeztetem őket.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 21:47 | Üzenet # 507 |
 Yaoista
| - Oké és persze, hogy nem zavar ne viccelj én csak örülök, ha elhozol.*Mosolygok édesen. A nyakamra felnyögök és oldalra döntöm jobban a fejem.* - Az jó ötlet..*Mosolygok. Hagyom, hogy irányítsál és csak akkor húzom el a csókot, amikor te is. Amennyire tudok hozzád simulok és igen beleszédülök a csókodba.* - Annyira finom..*Suttogom oda meg vissza vagyok ennyitől is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 22:04 | Üzenet # 508 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Nyugszom meg azért, mert én szerettem itt lenni. Végignyalok az ajkaidon és elmosolyodom.* - Akkor kapsz még. *Egyre jobban elmerülök én a csókjainkba és kényeztetlek. Közben folyamatosan simogatlak, a felsőtested és a hátad.* - Tényleg finom. *Suttogom és tovább csókollak egyre nagyobb hévvel. Egyszerűen tényleg nagyon oda voltam érted, rég éreztem ilyet és nagyon is kiélveztem a dolgot.* - Isteni vagy...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 22:36 | Üzenet # 509 |
 Yaoista
| - Úgyis el akarsz kényeztetni.*Mosolygok. Engem se kell félteni és ott simogatlak, ahol csak érlek.* - Te is nagyon.*Lehelem az ajkaid és egyre jobban beindulok.* - Te is...*Megfogom kezed és farkamra teszem, ami már kezd kemény lenni.* - Ilyen hatással vagy rám és ha folytatjuk nem bírok leállni bár nem is tudom, hogy akarok e.*Vigyorodom el és a nyakad esve elkezdem szívogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.10.01, 00:02 | Üzenet # 510 |
 Yaoista
| - Igaz. *Értek egyet két csók között, hiszen tényleg az volt a cél, hogy érezd, mennyire is érdekelsz. Simogatni is kezdem farkad egészen addig, míg nem lettél kemény.* - Nem arról volt szó, hogy zsibbad a feneked? *Kérdezem kíváncsian, de közben simogatlak és én is éledeztem, főleg ahogy nyakam szívogatod.* - Sergej... *Tollak el kicsit, de sunyin mosolyodtam. A farkad simogatását is abbahagytam és kényelmesen hátradőltem.* - Maszturbálj... *Vigyorodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.02, 22:40 | Üzenet # 511 |
 Yaoista
| *A simogatásodra jobban felnyögök és teljesen kemény leszek.* - De igen, de hát nem tudok parancsolni a testemnek és akkor jobban fog zsibbadni.*Kuncogok, hiszen nem lenne ellenemre még egy két menet, hiszen nagyon jó veled.* - Igen?*Pillantok rád igen kéjesen és nem tudom hova tenni a mosolyod, de amint mondod mit tegyek elvigyorodom. Kihúzódom a túloldalra és felülök a kád szélére.* - Ahogy kívánod.*Felteszem az egyik lábam, majd először a felsőtestem kezdem el simogatni. Igen csak búján, de mégis zavartan nézlek.* - Seime..*Suttogom érzékien a neved, majd leérve a farkamhoz elkezdem simogatni és szabad kezemmel az egyik mellbimbó piercingem csavargatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.02, 23:17 | Üzenet # 512 |
 Yaoista
| *Élvezettel néztem, amit művelsz magaddal.* - Úgy látszik van még bőven energiád. *Csak hogy még fokozzam a dolgokat, én is elkezdem simogatni a farkam neked, de végig téged nézlek. Kíváncsi voltam meddig mész el előttem. Azt tudtam, hogy kis perverz vagy, de azt akartam, hogy könyörögj a farkamért. Én kicsit se voltam zavarba, sőt teljesen kiélveztem, hogy te egy kicsit abba vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.02, 23:26 | Üzenet # 513 |
 Yaoista
| - Nos akad még.*Kuncogok. Ahogyan te is simogatni kezded magad már ennyitől keményebb leszek és nagyot nyelek.* - Nagyon szexi vagy.*Szinte elcsukló hangom mondom. Nem volt fair, hogy te nem vagy zavarba, pedig egyszer akkor is elérem, hogy zavarba gyere. A kezem amivel a mellbimbóm kényeztettem a számhoz emelem és elkezdem két ujjam szopni, majd lassan az egyiket feldugom magamnak és jobban felnyögök.* - Ahh szeretsz játszani mi?*Kérdezlek vigyorogva, reméltem te törsz meg előbb.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.03, 00:08 | Üzenet # 514 |
 Yaoista
| *Annyira aranyos voltál, ahogy élvezted a látványom. Nem hittem, hogy így fogsz reagálni.* - Hát, mindig nyerek. *Vigyorodom el és csak úgy lazán simogatom a farkam, persze meredeztem ám, kő kemény voltam. Kíváncsi voltam, hogy meddig fogok bírni.* - Hány ujjat dugtál fel magadnak eddig maximum? *Kérdezem kíváncsian. Persze nem akartam semmi fájdalmasat csinálni veled, sőt csak azért mentem, ameddig, mert tudtam, hogy kis perverz vagy. Sosem lépném át azt a határt, amit már nem élvezel.* - Nagyon jól nézel ki... *Nyalom meg a szám.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.03, 00:20 | Üzenet # 515 |
 Yaoista
| - Majd kiderül, hogy most is fogsz e.*Igazából csak reménykedek, hogy én nyerek, de ha mégse se érdekel. Azért élvezem, hogy te is kőkemény vagy, de a kérdésed meglep és kicsit leállok.* - 5, de azt nem élveztem.*Suttogom most minek hazudjak és tudom nem azért kérdezted, mert rosszat akarsz.* - De a három még simán jó.*Dugom fel még egy ujjam, nem lettem rossz kedvű a múltam miatt, mert csak te számítasz.* - Te is... *Nyögöm és hevesebb leszek. Próbálok minél sexibb lenni de látszik, hogy nagyon akarlak már.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.03, 00:48 | Üzenet # 516 |
 Yaoista
| - Hát ha rólad van szó, nincs akkora önbizalmam. *Ismerem be, mert meg kell hagyni, iszonyat csábító vagy.* - Értem. *Nem tudtam pontosan, hogy egyesek mit műveltek veled, csak azt tudtam, hogy sokat szenvedtél.* - Óh, hát had lássuk. *Vigyorodom el kicsit. Még egy újadra megnyaltam a szám.* - Ha nem bírod már gyere. *Igen kihívóan hívogatlak.* - Vagy nem szeretnéd magadba?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.03, 00:57 | Üzenet # 517 |
 Yaoista
| - Hmm ezért ezt jó hallani.*Vigyorgok. Örülök, hogy a témát nem feszegetjük és én se foglalkozom vele.* - Azt mondod?*Kuncogok, de ahogyan folytatod attól kész vagyok.* - Nem játszol igazságosan.*Motyogom és elfordítom a tekintetem, hogy na lássalak.* - Nagyon szeretném magamba tudod.*Motyogom de nem mozdulok még és már 3 ujjam van magamba de nem nézlek. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.03, 01:28 | Üzenet # 518 |
 Yaoista
| - Dehogynem. *Vigyorgok rajtad, főleg, hogy elfordítod a tekinteted.* - Akkor gyere ide és megkapod. *Mondom és mivel nem nézel oda, hát akkor hassunk a füledre, azt úgy se tudod figyelmen kívül hagyni. Elkezdtem sóhajtozni és néha morranok egyet igen erotikusan.* - Ha nem sietsz, nélküled fejezem be. *Folytatom a mély nyögéseket és morgást.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.03, 01:41 | Üzenet # 519 |
 Yaoista
| - Nem nem.*Csóválom a fejemet.* - Gyere te.*Próbálkozom tovább és nem nézlek, de amikor meghallom a hangod meg a kijelentésed már nem bírom és kihúzom az ujjaim majd szinte egy mozdulattal a farkadra ülök, amire hangosan felnyögök.* - Ahhh legközelebb én nyerek.*Csókollak meg és mozogni kezdek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.05, 15:04 | Üzenet # 520 |
 Yaoista
| *Nem jött össze, hogy én menjek, nekem nagyon is volt önfegyelmem még most is azért. Nem hazudtoltam meg magam önmagam.* - Persze, kincsem. *Mosolyodom el és hosszan megcsókoltalak, közben én is mozgok, de nagyon óvatosan, nehogy fájdalmat okozzak.* - Utána pihenünk. *Suttogom a füledbe. Azért aggódtam érted kicsit, de nagyon kívántalak egyben.* - Finom vagy... *Csókolgatom a nyakad, közben persze végig mozgok benned veled egyszerre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 00:00 | Üzenet # 521 |
 Yaoista
| - De tényleg.*Morgok édesen. Ahogyan te is mozogni kezdesz még kéjesebb lesz a hangom.* - Ahh oké...*Nyögöm. Nem törődök vele, hogy utána ki leszek, mert annál sokkal jobban kívánlak, mert megéri.* - Te is...*Döntöm oldalra a fejemet és hevesebben kezdek el mozogni.* - Így sokkal jobb mint egyedül...*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 12:26 | Üzenet # 522 |
 Yaoista
| - Azt gondoltam. *Mosolyodom el.* - Nekem is jobb, mint egyedül. *Csókolgatlak és közénk simítva farkad is kezelésbe veszed.* - És a tiéd jobb simogatni is. *Vigyorgok, majd még kicsit döntök rajtad és egyik mellbimbód kezdem szívogatni és harapdálni. Szerettelek volna a mennyekbe repíteni és addig kényeztetni, hogy teljesen elveszd az agyad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 12:39 | Üzenet # 523 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok persze folyamatosan nyögök.* - Helyes.*Kuncogok édesen. Most is teljesen idomulok a kezed alá.* - Annyira jó vagy....*Túrok a hajadba és egyre kéjesebb lesz a hangom és a testem is csak lángol és nem a víz miatt. Darabig így mozgunk, majd lemászok rólad és a másik oldalon megtámaszkodok és kipucsítok neked. Nem mondok semmit csak igen kéjesen rád pillantok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 13:11 | Üzenet # 524 |
 Yaoista
| *Kicsit meglepődök, hogy kimászol az ölemből és kitolod a feneked. Nem is kellettek szavak, tudtam mit akarsz, hiszen én is azt akartam. Feltérdelek és először nyelvemmel kényeztetni kezdelek.* - Milyen finom. *Nyalok végig a számon, majd abbahagytam és lassan beléd hatoltam. Végignyalok a hátadon, majd mozogni kezdek és farkadra simítok. Elkezdek szórakozni piercingeddel és úgy mozgok tovább.* - Isteni vagy. *Harapdálom a nyakad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 13:26 | Üzenet # 525 |
 Yaoista
| - Seime..*Nyögöm kéjesen a neved, ahogyan elkezdesz nyalogatni.* - Akkor jó.*Nyögöm és a farkadra felsikkantok.* - Te is annyira jó vagy.*Nyögöm és ismét fantasztikusat szeretkezünk. Befejezzük a fürdést majd már az ágyban pihenünk.* - Elfáradtam, de nem bánom.*Suttogom és finoman cirógatlak és a mosolyt nem lehet levakarni az arcomról, annyira boldog vagyok.*
|
|
| |