Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 02:41 | Üzenet # 476 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Nem kell megijednek, csak tájékoztattalak a helyzetről. *Igazából sejtettem, hogy szexelni fogunk.* - Akkor már fel is doblak az asztalra. *Vigyorodom el kicsit és megmarkoltam a feneked. Hagylak kibontakozni, majd végigsimítok a derekadon és mellbimbód kezdem nyalogatni.* - Igazán finom. *Kicsit meg is harapdállak.* - Mi a következő? *Kérdezem, amikor már letakarítottam rólad a fagyit.* - Esetleg itt? *Simítok a farkadra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 02:59 | Üzenet # 477 |
 Yaoista
| - Kedves tőled.*Mosolygok.* - Helyes.*Vigyorgok, de ugye megelőzlek. Ahogyan lenyalod a fagyit igen érzékien felnyögök.* - Ahh igen az.*Markolok a hajadba.* - Hmmm egész jó ötlet.*Vigyorgok és leveszek mindent magamról. Lábaimat felteszem az asztalra terpeszbe és bekenem a farkam.* - Hideg.*Remegek meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 03:16 | Üzenet # 478 |
 Yaoista
| *Csak lesem a sztriptízed és nagyon is élvezem a helyzetet.* Hideg? Mindjárt segítek rajta. *Élvezettel elkezdem nyalogatni a farkad addig, míg az összes jégrém el nem fogy róla, majd a torkomra engedve szoplak pár percig. Mielőtt elmennél, elengedlek.* - Még hol kóstoljalak meg? Mit szeretnél? *Kérdezem és végigsimítok bejáratodon is.* Itt? Vay a combod kóstoljam meg inkább?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 20:36 | Üzenet # 479 |
 Yaoista
| - Az jó lesz.*Mosolygok és felnyögök, ahogyan megérzem a nyelved.* - Ahhh ez jó.*Markolok a hajadba és igen csak élvezkedek és hamar kőkemény leszek és kissé csalódott is vagyok, hogy abbahagytad a szopásom.* - Lenne pár ötletem.*Vigyorgok és meg is remegek, ahogyan végigsimítasz a bejáratomon.* - Jó volt az első találat és utána megkóstolhatnál a farkaddal is.*Markolok bele a farkadba vigyorogva. Jobban szétteszem a lábaim és bekenem a bejáratom, aminek főleg hideg.* - Tálalva.*Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 20:52 | Üzenet # 480 |
 Yaoista
| *Tetszett, hogy megremegsz az érintésemre.* - Kívánságod parancs. *Vigyorodom el kicsit. Ahogy bekened a popsid is, megnyalom a szám.* - Hm, kicsit összeszűkült, csak nem fázik? Mindjárt segítünk rajta... *Feltolom kicsit lábaid és finoman nyalogatni kezdelek, de nagyon lassan és szinte tényleg csak tisztogatlak.* - Ez finom volt... *Kinyitom a fagyasztót és kikapok pár jégkockát.* Lehet belül is le kéne hűteni... *Óvatosan beléd nyomok egy jégkockát és közben ujjazni kezdelek.* - Hideg... *Suttogom ajkaidra és hosszan megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 21:14 | Üzenet # 481 |
 Yaoista
| - Jól hangzik.*Vigyorgok.* - De de nagyon fázik szegénykém.*Kuncogok, ami nyögésbe megy át.* - Seime....*Nyögöm igen erotikusan a neved. Főleg kőkemény és nedves leszek.* - Akkor ne hagyd abba ezt is.*Háborgok édesen. Nem értem mire készülsz, de kezd derengeni és igazam is lesz, ahogyan megérzem a kockát, felsikkantok.* - Ahh te kis perverz.*Nyögöm és a csókod vadul viszonozom. Hideg meleg érzés teljesen megőrjít.* - Seime akarlak.... nagyon...*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 21:33 | Üzenet # 482 |
 Yaoista
| Tudod jól, hogy folytatom. Nem hagylak parlagon. *Nyalok végig nyakadon, hiszen eszemben sem volt csak úgy befejezni.* - Élvezed, nem? *Vigyorgok, főleg azon, hogy a csókomra mennyire beindultál.* - Ne siessünk... *Tágítalak tovább szép lassan. A számba teszek egy jégkockát és mellbimbóid is izgatni kezdem vele, végül farkadnál kötök ki és ismét szoplak egy kicsit. Végül elolvadt a jégkocka és én is elvesztettem a türelmem. Felegyenesedve, kivont karddal álltam előtted.* - Nagyon jól nézel ki... *Közlöm veled és a fenekedhez dörgölöm a farkam, majd lassan beléd hatolok.* Ahh... isteni. *Kezdek mozogni és közben falom ajkaid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 22:11 | Üzenet # 483 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Nyugszom meg.* - Igen nagyon.*Rám kell nézni.* - Ahh oké.*Nem tudok én nemet mondani neked.* - Isteni ez nagyon jó.*Nyögök fel a folytatásra és igen hamar lángolni kezd már ennyitől a testem a többiről nem is beszélve.* - Annyira jó vagy...*Nyögöm kéjesen minden egyes mozdulatodra.* - Az igen...*Nyelek egyet a farkadra, nem mintha nem láttam volna már, de nem semmi, hogy felizgultál.* - Ahogyan te is, nagyon szexi..*Nyalok végig az ajkaimon.* - Gyere csődöröm...*Vigyorgok, majd ahogyan elkezdesz belém hatolni ismét felnyögök.* -- Igen az nagyon.*Ölellek magamhoz és viszonozom a csókod mozogni kezdek. Elveszek egy jégkockát ami még maradt és a hátadon kezdem el húzogatni, majd egy másikat is megfogok és hirtelen magamba nyomom a farkad mellé.* - Ez hogy tetszik?*Harapok a nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 22:40 | Üzenet # 484 |
 Yaoista
| *Tetszett ez a csődöröm megszólítás.* - Szűk vagy nagyon. *Suttogom a füledbe. Élveztem, hogy te is mozogni kezdesz. Felmorrantam a jégkockára, iszonyatosan élveztem. Tűzforró voltam egyébként. Felnyögtem, ahogy megéreztem a farkam mellett a jégkockát.* - És még én vagyok perverz... *Suttogom a füledbe kissé lihegve, hiszen én is tűz forró voltam, a jég hideg, te pedig szintén felhevültél. Folyamatosan mozgok és szép lassan el is olvadt a jégkocka.* - Hova lett? *Kérdezem és keményebben kezdtem mozogni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 23:20 | Üzenet # 485 |
 Yaoista
| - Akkor jó..*Suttogom.* - Nem mondtam, hogy nem vagyok és tudod előhozod belőlem még jobban....*Vigyorgok. Nagyon élvezem, hogy te is ennyire fel vagy hevülve, mint én.* - Eltűnt.... kitudja miért...*Kuncogok és a keményebb mozgásra jobban felnyögök és én is vadabbul kezdek mozogni az asztal igen csak nyekereg alattunk.* - Remélem strapabíró...*Vigyorgok és a nyakad kezdem el szívogatni és a hátad is igen szépen kidekorálom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 23:48 | Üzenet # 486 |
 Yaoista
| - Nem is baj... *Mosolyodom el kicsit, hiszen én élveztem, ha kicsit perverz vagy, na meg vevő is voltam rá nagyon.* - Én se tudom... *Suttogom az ajkaidra és kiélvezem a dolgokat rendesen, de persze te voltál az első.* - Én is remélem... *Majdnem azt mondtam, hogy volt már tesztelve, de nem akartam, hogy oda legyen a hangulat közöttünk. A nyakamra és a hátamra kellemesen morgok, közben persze én sem felejtkezek meg rólad. Ha már így belendültünk, lesimítok és finoman beléd nyomom egy ujjam a farkam mellett és erősen nyomkodni kezdem gyönyörpontod, miközben folyamatosan mozgok benned.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 00:21 | Üzenet # 487 |
 Yaoista
| - Akkor kiderül..*Vigyorgok. Mint mindig most se volt rád panaszom, hiszen fantasztikus vagy. Meglep az ujjad, mert erre nem számítok de ez a hangomon is hallatszik.* - Nagyon jó vagy....*Csókollak meg ismét. Lábaimmal is átölellek és amennyire tudlak közel húzlak magamhoz és erősen a farkadra és az ujjadra szorítok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 00:47 | Üzenet # 488 |
 Yaoista
| - Sokszor mondod... *szabad kezemmel combodra simítok, miközben te körülölelsz a lábaddal.* - Te is jó vagy... *Morgom és egyre jobban mozogtam, de nem állat módjára.* - Nagyon... *Tudtad a dolgod, az tény és való. Nem lehetett rád panaszkodni. Kicsit mélyebbre hatolok benned és még egy ujjam beléd csúsztatom óvatosan, nehogy fájdalmat okozzak.* - Ha fáj, szólj... *Suttogom füledbe és megharapdálom a fülcimpád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 01:12 | Üzenet # 489 |
 Yaoista
| - Mert ez az igazság.*Mosolygok.* - Akkor jó ennek örülök..*Nyögök fel és a körmeim kicsit jobban beléd nyomom.* - Ahhh oké de nem fáj...*Nyögöm és pár lökés után el is megyek, de most is ismét kemény leszek.* - Látod milyen hatással vagy rám....*Lihegek kicsit és megcsókollak.* - Nem megyünk át.... hátam már nyomja az asztal nagyon... és szeretnélek még jobban kiélvezni.*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 01:39 | Üzenet # 490 |
 Yaoista
| - Akkor jó... *Nem hittem, hogy ilyen hamar el fogsz élvezni és hirtelen én is elmentem, de nem mintha ez gond lett volna, ugyan olyan kemény voltam én is.* - Mert te rám? *Suttogom ajkaidra csókod előtt, amit persze viszonozok. Lassan kicsusszanok belőled, majd felkaplak a karomba és beviszlek a hálóba. Lefektetlek, majd mellbimbóid kezdem újra kényeztetni. Szép lassan haladtam lefele és a hasad is kezelésbe veszem és letisztogatlak a számmal.* Nagyon érzékeny vagy... *Suttogom és végignyalok a farkadon.* - Milyen sok kijött... *Simogatom farkad.* - Ha annyira élvezni szeretnéd, gyere és lovagolj meg kincsem.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 01:59 | Üzenet # 491 |
 Yaoista
| *Amikor elmész te is felnyögök és igen csak meglep, de virul is egyben a fejem.* - Jó?*Kérdezlek édesen. Ahogyan becipelsz is csókolgatlak. Azt hittem ismét belém jössz, de hogy ismét játszani kezdtél csak még jobban feltüzeltél.* - Ahhh tudom..... de leginkább rád vagyis rád.... magam se tudtam, hogy ennyire érzékeny vagyok.*Magyarázom meg,* - Van még itt.*Vigyorgok.* - Az volt a tervem.*Nem is kell kétszer kérned fordítva a helyzeten lassan a farkadra ülök.* - Finom nagyon...*Elkezdek szinte kínzóan lassan mozogni.* - Annyira jó...*Csókollak meg de továbbra se gyorsítok a mozgásomon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 02:20 | Üzenet # 492 |
 Yaoista
| - Hát most kiderül, hogy én nagyon is értek hozzád. *Persze csak vicceltem, tudtam, hogy az érzelmek miatt vagy ennyivel érzékenyebb.* - Akkor nem tartalak vissza. *Elfekszek, hogy kényelmesen tudj helyezkedni. Felnyögtem azért, ahogy a farkamba ültél. Mozgásod szinte kikészített.* - Nagyon... *Suttogom csókodra. Lassan mozogni kezdtem, én is felvéve a tempód. Fenekedre simítok és finoman markolászom, de nem irányítottalak egy kicsit sem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 12:45 | Üzenet # 493 |
 Yaoista
| - Igen de csak te vagy aki ennyire és senki más nem kell úgyse.*Mondom édesen de így is van. A te mozgásodra jobban felnyögök és folyton falom az ajkaid. Gyorsabban kezdek mozogni, majd ismét lassabban.* - Imádlak.*Csókollak meg és most egy ujjam én dugom fel a farkad mellé és tovább mozgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 13:09 | Üzenet # 494 |
 Yaoista
| - Helyes. *Cirógatom meg az arcod. Csókjaid folyamatosan viszonozom és el is nyújtom őket. Gyorsabb mozgásodra én is gyorsítok. Teljesen hozzád igazodtam. Elvigyorodok kicsit, ahogy magadba nyomod az ujjad. Én is benyomok egyet és külön mozgatni kezdem benned.* - Nagyon jól nézel ki... *Nagyon szexi volt, ahogy kicsit izzadtan vonaglottál rajtam a farkamtól és az ujjainktól. Felültem és nyakad is kezelésbe vettem, harapásokkal, csókokkal borítottam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 13:34 | Üzenet # 495 |
 Yaoista
| *Felnyögök a te ujjadra is.* - Ahhh ahogyan te is...*Nyögöm. A fejemet oldalra döntöm, hogy jobban hozzám férjél. Jó darabig szexelünk és most tényleg nem fogjuk vissza magunkat. A végén a padlón fekszünk és egy éppen cigizünk.* - Ez isteni volt..... sőt annál is jobb.*Lihegek még picit.* - A cigi után fürdünk? Rám férne.*Nézzek végig magamon mert nem elég hogy izzadt, hanem persze anyag is volt rajtam rendesen. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 14:01 | Üzenet # 496 |
 Yaoista
| *Az biztos, hogy nagyon belemerültünk a szexbe és végül már az ágyon se maradtunk. Kidőlve fekszek veled és szívom én is a cigimet.* - Ez az volt. *Azért még nekem is megakadt egy kicsit a lélegzetem.* - Ahha, csak összeszedem magam én is. *Jegyzem meg, mert azért most megdolgoztunk mind a ketten.* - Jó sokszor elmentél. *Vigyorodom el, persze én is nem egyszer belédaladeenoztam Úgyhogy nincs panasz kicsit sem.* - Bepótoljuk a lemaradást, az tuti.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 14:33 | Üzenet # 497 |
 Yaoista
| - Oké.*Kuncogok, azért jó, hogy nem csak én dőltem ki.* - Huuu nem is tudom mennyiszer, de azért te is. A seggem tele van nem kicsit.*Vigyorgok.* - Inkább elkezdtük mondjuk így.*Csókollak meg.* - Szerintem a sétát halasszuk még egy kicsit.*Mosolygok és elszívva a cigit hozzád bújok.* - Egyszerű fagyi evéssel indult.*Kuncogok.* - Zsibbad a popim.*Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 15:02 | Üzenet # 498 |
 Yaoista
| - Hát én sem egyszer-kétszer. Azért megjegyzésed tetszett.* - Igaz. *Viszonozom a csókod, majd csak bólintok és finoman cirógatlak.* - Zsibbad? Akkor kitettem magamért tényleg. *azért az ego megvolt bennem is és tudtam, hogy jó vagyok, meg azt is, hogy imádok veled szexelni. Nem hittem, hogy ekkora lesz köztünk az összhang mind az ágyban, mind egyébként. Adok még egy apró csókot. Összeszedtem magam és elmentem fürdővizet csinálni.* - Na gyere kicsim. *Felveszlek a karomba és beviszlek a fürdőbe, majd a vízbe teszlek.* - Jó a víz? *Mászok be mögéd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.09.18, 11:57 | Üzenet # 499 |
 Yaoista
| - Hát nem.*Kuncogok és ezért továbbra is virul a fejem* - Nem kicsit tettél ki csődöröm.*Kuncogok. A csókod viszonozom és amikor elmész én meg se mozdulok.* - Itt vagyok.*Nyújtom feléd karjaim és hozzád bújok a kádban meg neked simulok.* - Igen nagyon jó.*Adok egy puszit kézfejedre és karod kezdem el simogatni.* - A sétát tegyük inkább holnapra, ha nem baj és ma már csak pihizünk mondjuk filmezhetnénk, ha van kedved mondjuk veled sose unatkozom még akkor se ha semmit nem csinálunk, mert végre együtt vagyunk.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 00:59 | Üzenet # 500 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| - Honnan jött ez a csődöröm? *Nem zavart, csak érdekelt a dolog. A vízben kényelmes volt kicsit relaxálni már.* - Lehet inkább holnap utánra. *Adok egy puszit a buksidra.* - Csak hogy biztos legyen a talpad alatt a talaj, de ha már jól leszel holnap, akkor holnap. *Nár abban is biztos voltam, hogy holnap is a szexnél kötünk ki.* - Amit csak szeretnél. *Emelem fel az állad és lágyan megcsókollak.* - El akarlak kicsit kényeztetni... *Ismerem be, bár gondoltam már rájöttél magadtól is.* - Remélem nem baj... *Annyit bántottalak, hogy ennyit igazán megérdemeltél. Megfogtam a kezed és ahol korábban elnyomtam a cigit, látom, hogy maradt egy apróbb heg. Az ajkamhoz húzom és adok rá egy finom csókot.*
|
|
| |