Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 23:49 | Üzenet # 426 |
 Yaoista
| *Nem tudtam, mit mondjak neked az irigykedésre. Ahogy felém fordulsz, kérdésed meglepett.* - Egyiket sem bánom. Nem való neki ez az élet. *Fejtem ki.* - Azért, hogy ne bántsam tovább. Elmondtam neki, hogy szeretem, de nem mehet így tovább, mert össze fog törni a sok titoktól, hogy sose tudja hol vagyok vagy hova megyek. Őszintén elmondtam neki és tudta, hogy igazam volt. Békében váltunk el, nyugodtan. *És rettentő szomorúan, még most látszódott egy leheletnyit, hogy azért rossz volt.* - Megszakítottam vele minden kapcsolatot...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.01, 00:01 | Üzenet # 427 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Senkinek nem való igazából.*Suttogom. Te beszélsz és én hallgattok. Ahogyan elmondod az nagyon rossz hallani.* - Sajnálom.... sajnálom, hogy így lett vége.*Simítok az arcodra gyengéden. Nem ment ki a fejemből, hogy akár veled lehetne még mindig, pedig butaság volt erre gondolni.* - Bocsánat, hogy elszomorítottalak. Nem akartam.*Suttogom.* - Jól áll ez póló, illik hozzád ez is.*Váltok témát.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.09.01, 00:14 | Üzenet # 428 |
 Yaoista
| - Igaz. *Bár nem akartam volna más életet.* - Ez van. Mindennek oka van. *Belesimul a kezedbe az arcom.* - Nem szomorítottál el. *A tarkódra simítok és odahúzlak magamhoz.* - Ne kattogj ezen kicsim... *Nem vettem a témaváltást.* - Lehet azért alakult így, hogy összejöjjek veled. *Simítok az arcodra, majd felemelve az állad, lágyan megcsókoltalak.* - Egyébként köszönöm... *Mondom a pólóra.* - Menjünk vásárolni, oké? Főzök neked, amit csak szeretnél. *Csókollak homlokon.* - Egyébként a főnök és a nagyfőnök is voltak itt nagyon sokat. Volt egy időszak, mikor szinte itt laktam. *Megfogom a kezed és összekulcsolom az ujjaink.* - Menjünk...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.01, 00:22 | Üzenet # 429 |
 Yaoista
| - Igazad van.*Bólintok.* - Akkor jó.*Nyugszom meg. Ahogyan odahúzol, bújok rögtön.* - Igyekszem.*Motyogom.* - Úgy gondolod?*Mosolyodom el, ez nagyon jól esik. A csókod viszonozom most olyan megnyugtató.* - Rajtad minden jól áll.*Mondom már vidámabban.* - Jó ötlet és benne vagyok, imádom a főztödet.*Mosolygok.* - Megértem nagyon szép hely és olyan békés. Nagyon tetszik.*Szorítom meg a kezed.* - Tényleg igyekszem jobban bízni magamba és nem gondolkodni.*Nem akartam, hogy ez legyen vesztem.* - Imádlak.*Adok még egy csókot.* - Na akkor boltba gyorsan aztán tengerbe fürdeni, de jó lesz.*Kezdek felpörögni persze még nem az igazi.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2014.09.01, 01:09 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.09.01, 01:07 | Üzenet # 430 |
 Yaoista
| - Tudom, meg a pocid is szereted, szóval... *Cirógatlak finoman.* - Örülök... *Éreztem, hogy megszorítod a kezem, amire én is megszorítottam picit a tiéd.* - Ha magadba nem is, legalább abba bízz, amit mondok. *Mondom komolyan. Csókod viszonozom, majd bólintok. Végre kezdtél megint olyan lökött leni, mint általában. Bementünk a városba a boltba, szinte az egészet felvásároltuk, neked is vettünk finom nasit, meg minden mást, amihez kedvünk szottyant. Visszaérve bepakoltunk a hűtőbe.* - Most kérsz valamit vagy előbb fürdeni szeretnél?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.01, 13:15 | Üzenet # 431 |
 Yaoista
| - Ohh de még mennyire.*Vigyorgok.* - Oké így lesz.*Bólintok, hiszen igazad van. Tényleg kezdtem feloldódni egyre jobban és próbáltam nem kattogni, mert tényleg nincs értelme és csak elrontok mindent, arról nem is beszélve, hogy itt vagyunk ketten és ez csak rólunk szól senki másról. Jó sok mindent vettünk, nekem sok rágcsát és nasit, az más kérdés, hogy minden megeszek e.* - Igen kérek.*Mondom és az arcodra simítva hosszasan megcsókollak.* - Oké most már mehetünk.*Kuncogok.* - Na akkor öltözzünk át.*Kezdek el vetkőzni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.09.02, 20:19 | Üzenet # 432 |
 Yaoista
| *Időm sincs megkérdezni, hogy mit szeretnél, mert megcsókolsz. Derekadra simítva odahúzlak magamhoz és úgy viszonozom.* - Rendben. *Mosolyodom el kicsit.* - Igen. *Én gyorsan ledobáltam a ruháim, majd felvettem a fürdőnadrágom. Szedtem össze két törölközőt, majd már mentünk is a partra. Kisétálunk a móló végére, majd én ugrok egy fejest.* - Gyere, jó a víz. *Hívlak.* - Erre mélyebb, arra sekélyebb. *Mutatok a másik irányba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.02, 20:23 | Üzenet # 433 |
 Yaoista
| *Igen csak rikító zöld nacit veszek fel, de jól áll rajtam. Követlek, majd a fejesnél megtapsollak.* - De ügyes vagy én nem tudok, de tökéletes bombát ugrok.*Kuncogok.* - Akkor jövök.*Ugrok egy tökéletes bombát. * - Na milyen volt?*Kérdezlek és odaúszva megkapaszkodom a nyakadba.* - Tényleg finom a víz.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.09.02, 21:50 | Üzenet # 434 |
 Yaoista
| *Meg se lepődtem a nacidon, de nagyon illet hozzád és az is biztos, hogy a tetoválás és a piercingek is.* - Na lássuk. *Várom és tényleg jó nagyot csobbantál.* - Tökéletes. *Mosolyodtam el és én is átölellek.* - Az... *Csókod viszonozom igen szenvedélyesen.* - Sós vagy. *Közlöm veled, majd elengedlek és hirtelen a víz al nyomlak. Nem is gondolná az ember, hogy én is tudok szórakozni. Arrébb is úszok.* - Kis hablegény. *Piszkállak kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.02, 22:00 | Üzenet # 435 |
 Yaoista
| - Köszönöm köszönöm.*Mosolygok.* - Ohh szóval most nem édes?*Kuncogok, de a kérdésemre választ nem kapok, mert lenyomsz, ami hirtelen ér így köhögve jövök fel, de közben vigyorgok.* - Na most elkap téged ez a hablegény.*Vigyorgok és jó látni, hogy te is tudsz bolondozni és már tényleg jó kedvem. Oda is úszok és megtámadlak, de csak lógok rajtad.* - Ne már ez nem ér....*Próbálkozok tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.09.02, 22:36 | Üzenet # 436 |
 Yaoista
| *Nem is válaszoltam már, csak arrébb úsztam.* - Hajrá. *Hagyom magam, hogy könnyen elkapj, majd csak kuncogok.* - Gyúrnod kell még ehhez. *Jegyzem meg, de azért hagylak próbálkozni, majd magamtól lebukok. Leúszok a lábadhoz, majd megfogva őket lerántalak magamhoz. *Magamban vigyorgok rajtad, végül persze megcsókoltalak igen szenvedélyes, közben szépen felúsztunk.* - Tényleg nem édes most. *Puszillak meg és azért hagylak levegőhöz jutni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.02, 22:49 | Üzenet # 437 |
 Yaoista
| - Nem kell menőzni am nem mindenki lehet ilyen kis izmos, mint te.*Vigyorgok és tovább próbálkozom, majd igen megörülök, hogy lemerülsz, de akkor hirtelen lerántasz magadhoz, ami persze ismét hirtelen ér, de azért én is vigyorgok és a csókod viszonozom, majd fent azért köhögök.* - Kis mocsok vagy, de élvezem.*Kuncogok, majd amint kapok levegőt és nem köhögök, hirtelen a víz alá merülve lehúzom a nacid és feljöve úszni kezdek vele.* - Az enyém...*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.09.02, 23:06 | Üzenet # 438 |
 Yaoista
| - Olyan kis puding sem, mint te. *Piszkálódok. Kíváncsi voltam mit találsz ki. Tudtam én, hogy a csók tetszeni fog.* - Tudom. *Mosolyodom el. Csak nézem, hogy lebuksz a víz alá. Azon nem aggódtam, hogy esetleg lehúznál a víz alá, hiszen tudtam, hogy ahhoz nagyon meg kéne magad erőltetni. Éreztem, hogy lehúzod a nacim, majd csak kuncogtam.* - Szóval így játszunk. *Hirtelen átváltottam gyorsúszásba és seperc alatt elkaptalak.* - Mond csak... álló farokkal mennyire megy az úszás? *Suttogom füledbe és nacidba nyúlok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.02, 23:16 | Üzenet # 439 |
 Yaoista
| *Erre megcsíplek.* - Lehet hozzád képest az vagyok, de amúgy nem vagyok puding. Na meg szerintem, ha olyan izmos lennék, mint te nem jönnék be.*Durcizok édesen, de azért vigyorgok.* - Igen így.*Úszok tovább vigyorogva, de hát hamar utolérsz.* - Baszki úszóbajnok is vagy?*Sóhajtok fel.* - Tessék?*Lepődöm meg és felnyögök.* - Na és te??*Nyúlok hátra a és a farkadba markolok.* - Még én nem bírok magammal.*Vigyorgok majd elengedem a farkad és hátranyúlva megcsókollak, de nem is menekülök, bár nem tudtam mi is lesz játékod vége.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.09.03, 00:09 | Üzenet # 440 |
 Yaoista
| - Nem tudhatod. *Közöltem sunyin, bár valószínű igazad van.* - Nem, csak van izmom, amivel tudok úszni. *Vigyorogtam. Én is felnyögtem azért markolásodra.* - Talán menne. *Nyalok végig nyakadon.* - Élvezed... *Mosolyodom el. Csókod viszonozom és közben kilopom a nacim a kezedből, majd arrébb úszva fel is veszem.* - Azt hittem azért nehezebb dolgom lesz. *Incselkedek veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.09.03, 00:16 | Üzenet # 441 |
 Yaoista
| - Most akkor gyúrjam ki magam?? Ugye nem kell?*Kérdezlek édesen.* - Akkor se ér, hogy ilyen gyorsan.*Vigyorgok.* - Próbáljuk ki?*Kérdezlek és halkan felnyögök.* - Igen nagyon...*Suttogom az ajkaid közé és mire kapcsolok, te már arrébb is úszol.* - Nem csak izmos és helyes, hanem még okos és rafinált is.*Csóválom a fejem.* - De ezzel még nincs vége remélem tudod.*Kuncogok, majd úszok hozzád és ismét megcsókollak, majd elválva tőled fröcskölni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.09.03, 00:58 | Üzenet # 442 |
 Yaoista
| - Mi van, ha azt mondom, igen? *Csak incselkedtem kicsit, kíváncsi voltam, mi lesz a válaszod.* - Dehogynem. *Mosolyodom el.* - Szerintem rajtad kéne kipróbálni. *Közlöm veled és még egyszer megmarkollak azért még.* - Ehhez a unkához meg hozzád kell is. *Közlöm veled.* - Úúú, most meg kellett volna ijednem? *Kérdezem megjátszott ijedtséggel. Csókod viszonozom, majd a fröcskölés meglep, de nem maradtam adósod és elkezdtem visszafröcskölni téged én is.* - Nem úszod meg.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.09.03, 01:05 | Üzenet # 443 |
 Yaoista
| - Nos, ha szeretnéd akkor megteszem de nem ígérem, hogy hamar meg lesz és neked kell edzened és nem mondok le az édességekről csak ha kell.*Teszem és tényleg érted megtettem volna.* - Nem nem.*Vigyorgok.* - Én nem tudnék úszni álló farokkal.*Nyögök fel.* - Igen meg tudod nagyon lebecsülsz engem és ez nem szép dolog.*Mondom, mint egy kisgyerek.* - Te se.*Nevetek jóízűen egyre jobban locsollak de alig látok meg tele ment az arcom vízzel de nem érdekel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.09.03, 01:24 | Üzenet # 444 |
 Yaoista
| - Akkor most valamit tanulj meg, édesem. Az, aki azt akarja, hogy megváltozz a szeretetéért, nem szeret igazán. *Mondom komolyan.* - Sejtettem. *Kuncogok halkan.* - Én ugyan nem becsüllek le, csak tisztában vagyok a képességeimmel. *Közlöm veled és elkapom a kezed.* - És azzal, hogy erősebb vagyok nálad... *Húzlak oda és a hajad hátrasimítva csókolgatlak meg.* - Vagy tévedek?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.09.03, 01:41 | Üzenet # 445 |
 Yaoista
| - Igen.*Pillantok rád, majd a szavaidra elmosolyodom.* - Ez igaz és oké.*Motyogom elpirultan. Bár oké nem vagy szerelmes még belém, de ezzel kimondtad, hogy amúgy szeretsz csak még nem úgy.* - Én is az enyéimmel. Tudok trükkös lenni.*Kuncogok. Nem húzom el a kezemet mielőtt válaszolnék megcsókolsz, amit viszonozok.* - Nem tévedsz.*Mosolygok és mint egy kis maki csimpaszkodok rád.* - Szóval akkor maradhatunk így.*Kuncogok és teljesen hozzád bújok.* - Nagyon jól érzem magam.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.09.03, 01:57 | Üzenet # 446 |
 Yaoista
| *Láttam én, hogy elpirultál.* - Tudom én azt. *Vigyorodok el kicsit.* - Tudom, hogy nem. *Nem zavart, hogy csimpaszkodsz.* - Igen, ha szeretnéd... *Simogatlak közben.* - Én is jól érzem magam nagyon. *Puszilom meg a buksid, majd sekélyebb részre úszok veled, ahol már a lábunk is leért.* - Vigyázz a lábadra, van egy-két élesebb kő is a vízbe. *Cirógatom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.09.03, 12:36 | Üzenet # 447 |
 Yaoista
| *Mosolygok rajtad.* - Szeretném.*Puszillak meg.* - Akkor jó, ennek örülök.*Suttogom és eszembe sincsen elengedni téged.* - Oké, köszi. Tudod nagyon figyelmes vagy.*Mosolygok és rád pillantok, de nem engedlek el.* - Tudod nagyon sajnálom, hogy azt mondtam tényleg rád többször is, hogy érzéketlen vagy meg hasonlók, amiről persze akkor is tudtam, hogy nincs így, bár nem hittem, hogy ennyire az ellenkezője van, de tényleg ne haragudj jó?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.09.03, 13:14 | Üzenet # 448 |
 Yaoista
| *Hagylak bújni, te már csak ilyen bújós cica voltál. A figyelmesre csak adok egy puszit a buksidra.* - Nem haragszom, ne rágódj ilyeneken, jó? Figyelj... én is mondtam dolgokat, mégha nem is gondoltam mindent komolyan. Te sem haragszol, én sem haragszok. *Csókollak meg lágyan.* - Ne aggódj ezeken, engem amúgy se könnyű megbántani...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.09.03, 13:44 | Üzenet # 449 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Igazad van.*Mosolygok, bár érdekelt mit gondoltál komolyan, de most nem kérdezzek rá. A csókod viszonozom, majd elmosolyodom.* - Akkor jó.*Adok még egy puszit, majd elengedlek.* - Na figyelj mit tudok.*Vigyorgok és lemegyek és csinálok neked egy kézen állást, majd feljövök.* - Tádám.*Nevetek fel.* - Tovább is menne, de tudod a tenger igen csak hullámzik.*Magyarázkodok édesen.* - Megtanítasz fejest ugrani? Amikor próbáltam mindig csak hasas lett belőle és az fáj.*Nevetek fel.* - Hülye majom mindig csak kiröhögött ő meg menőzött.*Célzok Igorra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.09.03, 13:54 | Üzenet # 450 |
 Yaoista
| - Na mutasd. *Hagylak balettozni kicsit, majd elmosolyodtam csak.* - Ügyes vagy kincsem. *Puszillak meg. A folytatáson elnevettem magam azért kicsit.* - Mutasd be mit tudsz és lehet róla szó. *Kíváncsi voltam én arra a hasasra, bár igazából fogalmam sem volt, hogy tudnálak megtanítani a fejesre, de majd próbálkozunk.* - Bár ha nem bánod, lehet nem a tengerbe kísérleteznék fejessel. *Puszillak meg.*
|
|
| |