Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.08.18, 00:56 | Üzenet # 376 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Csak talán? Na majd előcsalogatom én belőled.*Vigyorodom el.* - Ahh akkor jó.*Fontos, hogy te is élvezd. Ahogyan mondod, hogy jó tovább harapdállak és továbbra is a farkadra szorítok.* - Te is nagyon.*Suttogom az ajkaid közé. Megkapaszkodom az egyik kezemmel a kád szélébe a másikkal pedig a vállad markolom. A levegő egyre forróbb és fülledtebb lett körülöttünk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.08.18, 01:07 | Üzenet # 377 |
 Yaoista
| - Sok sikert. *Vigyorodtam el. Én nagyon élveztem a szexet veled főleg. Folyamatosan mozgok benned és egyre jobban beindultam,. Nyakad kicsit agresszívabban harapdálom, de nem durván, csak erélyesebben. Szerettem veled a szexet és élveztem veled az együtt létet.* - Egyre jbban beépülsz az életembe...*Suttogom a füledbe, majd megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.08.21, 14:39 | Üzenet # 378 |
 Yaoista
| - Sikerülni fog vagy nem akarod megmutatni?*Biggyesztem le picit az ajkaim. A nyakam nem zavar sőt igen élvezem és ez érződik és hallatszódik.* - Komolyan?*Pirulok el és a szívem ismét hevesen ver. A csókodat viszonozom és szorosan hozzád bújok.* - Olyan boldoggá teszel..*Suttogom az ajkaid közé és igen szerelmesen csókollak és mozgok de most lassabban.* - Úgy érzem... kifog esni a szívem...*Lehelem az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 00:16 | Üzenet # 379 |
 Yaoista
| - Csak féltek, hogy mi lenne, ha végül teljesen elengedném magam. még a végén összetörnélek és azt nem akarom. *Igazából csak féltettelek kicsit magamtól, mert tudtam jól, hogy te nem szólnál, ha elszalad velem a ló nagyon, inkább tűrnéd.* - Muszáj mindig visszakérdezned? *Kérdezek rá és éreztem, hogy mennyire elkezdett kalapálni a szíved. Csókod viszonozom és éreztem is, hogy mennyire oda vagy értem.* - Nem fog az... *Suttogom és újra csókolni kezdelek. A csempék teljes visszhangot csináltak, így aztán még fülledtebb volt minden, mint egyébként. Mindenhol a hangod hallottam és tetszett az érzés.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 12:30 | Üzenet # 380 |
 Yaoista
| *Hirtelen nem is tudom mit mondjak, mert erre a válaszra nem számítottam.* - Édes vagy.*Végül csak ennyit tudok mondani.* - Bocsika....*Szégyellem el magam, rossz szokás.* - Akkor jó...*Mosolygok. Persze engem is sokkal jobban felizgat a légkör na meg a szavaid is rátettek és éreztem kezdek a határomon lenni és hevesebben kezdek mozogni és az ajkaid is jobban falom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 12:58 | Üzenet # 381 |
 Yaoista
| - Te vagy az. *Mormogom, mert még furcsa volt, hogy azt mondod rám, hogy édes vagyok, pedig általában nem ez szokott lenni az emberek gondolata, mikor rám néz.* - Semmi baj, kicsim. *Csókollak meg, majd elmosolyodom kicsit.* - Vigyázok rá. *Mondom halkan és én is igen csak a határomon vagyok már, hiszen nagyon jó vagy. Én is gyorsabban kezdek mozogni kicsit és folyamatosan gyönyörpontodra koncentrálva addig mozgok, míg el nem mész, majd én is beléd élvezek. Finoman tartalak és lassan kicsúszok belőled. Odahúzlak magamhoz és lágyan megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 13:08 | Üzenet # 382 |
 Yaoista
| - Én nem tagadom.*Vigyorodom el.* - Akkor jó.*Mosolygok, eszembe sincs már téged idegelni.* - Tudom.*Suttogom és megcsókollak. Nem is bírom sokáig és el élvezzek egy hangosabb nyögéssel. Ahogyan elmész majd kihúzódsz picit felnyögök és hozzád bújva igen hangosan lihegek.* - Tényleg szereted a szexet.*Kuncogok és viszonozom a lágy csókod.* - Alig kapok levegőt.*Közlöm veled édesen, igen csak megdolgoztatsz, amit persze élvezek nem kicsit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 13:28 | Üzenet # 383 |
 Yaoista
| *Nem hittem, hogy ennyire leszívlak, de nagyon aranyos voltál.* - Igen. És jó is vagyok benne. *Teszem hozzá minden szerénységemmel egyetembe. * - Csak nyugodtan. *Simogatom a hátad, bár még én is gyorsabban kapkodtam a levegőt.* - Talán zavar, hogy ennyire kívánlak? *Nyalok végig nyakadon, de most nem akartam már többet, csak incselkedtem.* - Egyébként nem a szexet szeretem... szeretkezni szeretek a párommal. *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 13:39 | Üzenet # 384 |
 Yaoista
| - Téves, mert nem jó vagy hanem nagyon nagyon jó.*Javítalak ki édesen.* - Dehogy zavar, ne viccelj, nagyon élvezem.*Mosolygok és felnyögök a nyalintásra. A folytatásra viszont totál elvörösödöm, nem mintha eddig nem lettem volna az mert kipirultam a sextől, de most rákvörös leszek. Arcom elrejtem a nyakadba fúrom.* - Én is így vagyok ezzel.*Motyogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 14:04 | Üzenet # 385 |
 Yaoista
| - Ó, köszi. *Ez cuki volt tőled, bár tudtam, hogy értem a dolgom.* - Akkor teljesen jó. *Hangod nagyon édes volt, szerettem, ahogy nyögsz. Nem hittem, hogy így zavarba jössz és elpirulsz.* - Akkor jó, kis paradicsomom. *Kuncogok halkan, ami azért tőlem ritka.* - Alaposan fürödjünk meg. *Utalok itt rád és végigsimítok popsidon, gondolva itt arra, hogy ma háromszor is beléd élveztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 14:11 | Üzenet # 386 |
 Yaoista
| - Igen.*Bólintok.* - Na nem szép dolog gúnyolódni.*Durcázok édesen, de jó hallani a nevetésed.* - Igen nem ártana.*Suttogom, de továbbra se mozdulok.* - Csak óvatosan, mert tudod a végén ismét felizgulok.*Motyogom. Nehezen elképzelhető ilyenkor, hogy egy csábító vadmacska is tudok lenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 23:47 | Üzenet # 387 |
 Yaoista
| - Nem gúnyolódók,vagy annak hangzott árkocska? *Pimaszkodok tovább, de azért megpusziltalak.* - Én még bírom. *Jegyzem meg mellékesen.* - Csak nem akarom lestrapálni a formás kis hátsód. Na meg ha egyszerre fallak fel, holnap koplalhatok. *Jegyzem meg, hiszen tudom, hogy a sok szextől megfájdulna a feneked.* - Na meg holnap utazunk... *Cirógatlak finoman és adok egy egy finom csókot, lassan ízlelgetem ajkaid.* - És biztos vagyok benne, hogy maga az út is tetszeni fog.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.08.23, 11:31 | Üzenet # 388 |
 Yaoista
| - Árkocska? Ezt nem értem.*Biztos nem az árokra gondolsz. * - Azért jól áll a pimaszság is el kell ismernem.*Mosolygok és persze a puszid is engesztelő.* - Én is bírnám a popsim kevésbé.*Nevetek fel.* - Na látod ez benne van a pakliba, de azért úgyis lesz ilyen, ami nem baj.*Kuncogok.* - Ez igaz és gáz lenne, ha nem tudnék mozogni, bár élvezem, ha cipelsz.*Mondom édesen és a csókod viszonozom.* - Én is, hogy nagyon nagyon tetszeni fog.*Most én csókollak meg és még jobban bújok, nem bírtam veled betelni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.27, 22:37 | Üzenet # 389 |
 Yaoista
| - Neked minden tetszik. *Közlöm veled, hiszen akármi is van, mindenre azt mondod, hogy jól áll.* - Ez igaz. *Puszillak meg.* - Biztos lesz. *Ismertem be.* - Azért én is kicsit telhetetlen vagyok. *Mosolyodom el, hiszen ez így volt.* - Lehet, hogy szereted, de tudom, hogy holnap nagyon szomorú lennél, ha csak vinni tudnálak. *Tudtam, hogy élvezni fogod a tengert, teljesen oda leszel. Csókod viszonoztam és hagytam, hogy bújj csak nyugodtan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.27, 22:49 | Üzenet # 390 |
 Yaoista
| - Ez nem igaz csak szinte minden.*Hiszen azt nem tetszett, amikor szemét voltál velem és viselkedésed most minden értelembe más velem szembe, persze hogy tetszik meg ugye oda vagyok érted. Bólogatok, hogy egyetértesz velem.* - Az sose baj, ha velem vagy telhetetlen.*Mondom édesen.* - Az biztos.*Értek egyet. Kicsit még így vagyunk, majd bemegyünk vagyis beviszel. Kicsit vizes maradok, ami alapból szexibbé tesz.* - Lehet inkább rendelni kéne, mert elég kajás vagyok meg annyi erőm sincs.*Kuncogok, de miközben magyarázok az ágyat rendezgettem szépen pucéran bepucsítva neked, de nem szándékosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.27, 23:08 | Üzenet # 391 |
 Yaoista
| *Azt hittem a korábbi viselkedésemre gondolsz, mármint most, hogy durva voltam veled, emiatt kicsit szégyelltem is magam, de nem tudtam semmissé tenni. Mikor kipancsiztuk magunkat, bevittelek, majd megállok mögötted és nézem, ahogy pakolászol.* - Rendben, ahogy gondolod. *Mondom, de közben a popsid bámulom. Finoman végighúzom az ujjam bejáratodon.* - Ha nem akarod, hogy még egyszer rád vessem magam, vegyél föl egy alsót és ne mutogasd így a feneked. *Mondom komolyan, de közben simogatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.27, 23:20 | Üzenet # 392 |
 Yaoista
| - Persze, ha nem gond.*Teszem hozzá és a simogatásra felnyögök.* - Hmmm nem értem miről beszélsz Seime.*Vigyorodom el és már csak azért is játszani kezdek picit.* - Szerintem semmit nem csináltam.*Vigyorgok és persze az érintésedre reagálok. Jobban kipucsítok szinte felajánlom a fenekem, de a szemeim nem veszem le rólad.* - Elveszett az alsóm is.*Jegyzem meg vigyorogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 00:02 | Üzenet # 393 |
 Yaoista
| *Hangod édes volt, mint mindig.* - Nem érted? Pedig nyögsz. *De persze nem húzom el a kezem.* - Szól ártatlan vagy, értem. *Nagyon kis édes voltál, majd elkuncogtam magam. Hirtelen lenyomlak az ágyra és vadul megcsókollak.* - Akkor keressük meg, mert nem szeretném, ha megfáznál. *Nyalok végig ajkaidon és lemászok rólad, majd előveszek neked egy tiszta alsógatyát meg belebújok egybe én is.* - Ne értsd félre, legszívesebben rád vetném magam, főleg, ha ilyen édesen kéred. De tényleg nem szeretném, ha fájna a feneked holnap.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 00:11 | Üzenet # 394 |
 Yaoista
| - Attól még nem értem.*Kuncogok.* - Teljes mértékben.*Vigyorgok. A csókod igen csak vadul viszonozom, de ahogyan közlöd a dolgokat utána csak felsóhajtok.* - Köszi.*Bújok bele.* - Persze megértem és tényleg jó, hogy van uralmad.*Nem haragszom de furcsa is még egyben, hiszen más nem mondana nemet, persze azért téged se kell félteni, meg jó, hogy más vagy, mint többiek.* - Picit játszani akartam.*Teszem hozzá még, majd lemászok az ágyról és a szekrényből egy hosszabb pólót is kiveszek és felveszem.* - Mit rendeljünk?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 01:01 | Üzenet # 395 |
 Yaoista
| - De valamiért úgy tűnik, mégsem örülsz annyira. *Mondom halkan, valamiért úgy éreztem, hogy megint olyat tettem, amivel megbántottalak.* - Megbántottalak? *Fekszek le, de én csak alsóba maradtam.* - Gyere ide. *Hívlak oda, amikor így teszel, odarántalak magamhoz és magamhoz ölelve falni kezdem ajkaid és végigsimítok a combodon.* - Szerintem lasagnét, hiszen azt szerettél volna enni, nem? *Cirógatom a hátad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 01:08 | Üzenet # 396 |
 Yaoista
| - Nincsen baj.*Mondom komolyan.* - Dehogy butus. Ne haragudj, hogy úgy tűnik.*Szabadkozom. Nem kell kétszer mondanod és rögtön oda is megyek és a csókod viszonozom is hozzád bújva.* - Ohh tényleg elfelejtettem.*Nevetek fel.* - Még jó, hogy itt vagy te aki nem ilyen gyagyás.*Kuncogok.* - Különben csak annyi van, hogy furcsa, hogy tudsz te nemet mondani de egyben jó is meg azt is tudom, hogy kívánsz nagyon, de jó, hogy így figyelsz rám.*Próbálom megmagyarázni.* - Valamennyire érhető? Ez meg olyan édes, hogy így aggódsz.*Mosolygok és megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 21:10 | Üzenet # 397 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mosolyodom el kicsikét. Finoman simogatlak, majd csak kis bolond vagy.* - Nem vagy gyagyás, csak eltereltem a figyelmed. *Puszillak meg.* - Igen, érthető. Olyan Sergejesen mondtad, de érthető. *Csókod viszonozom, majd kicsit mormogok.* - Nem vagyok édes, te vagy cukorból. *Közlöm veled és megcsókollak, mielőtt megszólalnál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 21:16 | Üzenet # 398 |
 Yaoista
| - Hmm ez jó és igen így van.*Kuncogok.* - Igen Sergejesen de legalább érted a Sergej nyelvet szóval nincs probléma, mert normálisan nem tanulok meg úgyse beszélni.*Vigyorgok.* - Pedig a....*Nem tudom befejezni, mert megcsókolsz, amit örömmel viszonozok.* - Szóval édes vagy és én se vagyok cukorból vagyis te magad mondtad, hogy még nem vagyok.*Csak hogy kötekedjek.*- Te vagy az én morgós édes nagy mackóm.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 22:01 | Üzenet # 399 |
 Yaoista
| - Ebben van valami. *Pimaszkodtam kicsit megint. Nem is volt baj, hogy nem tudtad befejezni.* - De azóta már változhatott a helyzet, nem? *Kérdezek vissza.* - Pont az. *Mormogom még, mert nem tetszett ez az édes dolog, de már nem szóltam inkább semmit. Kicsit még így elvoltunk, majd megrendeltük a kajánkat. Ki is hozták és szépen elfalatoztunk. Nagyon jól elvoltunk, én is lenyugodtam már teljesen. Nem tomboltam és semmi, Igorékról nem is beszéltünk már. Lassan lefáradtunk, mert azért hosszú nap volt, azt meg kellett hagyni. Reggel hamarabb keltem mint te, így ágyba kaptad a reggelit.* - Jó reggelt és jó étvágyat tündérkém. *Puszillak meg. Miután megkajáltunk, összeszedtük magunkat, adtam neked egy kisebb pólót, ami még így is nagy volt, de legalább tiszta. Összeszedve magunkat, természetesen jó lassan, mert mindig csókolgattalak, még mindig bűntudatom volt nagyon.* - Menjünk előbb nagyfőnökhöz, visszafele megállunk nálad, még visszajövünk, aztán irány a meglepi, oké? *Adok még egy csókot, majd elindulunk és a nagyfőnökhöz vezetek. A főnök kocsiját már látom, és sejtem, hogy nem egymaga jött. Kiszállva megszorítom kicsit a kezed, dühös voltam és igyekeztem lenyugodni.* - Ezt a békát le kell nyelnem, igaz? *Morgom, majd bemegyünk.* - Hello.*Köszönök és nem tudom, hogy mit mondjak, még mindig nem voltam a szavak embere, de rosszban sem akartam lenni a főnökkel. Annál jobban szerettem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.29, 23:11 | Üzenet # 400 |
 Yaoista
| - Vigyázok... ahhoz értek. *Jegyzem meg még azért neked. Nem hittem, hogy a kocsiban így letámadsz, de nem bántam.* - Menjünk. Előbb hozzád, igaz? *Kérdezem kíváncsian és adok egy puszit.* - Össze kell szedni a cuccaidat, aztán nálam a macijaid. *Cirógatom meg az arcod és már indulok is hozzád. Hamar ott is voltunk, majd fent nálad már mentem is, hogy pakoljak neked.* - Főznél egy kávét?
|
|
| |