Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.29, 23:25 | Üzenet # 401 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igen igen.*Bólogatok.* - Pontosan.*Mosolygok.* - Persze.*Ki is megyek, majd megcsinálom a kávét, ahogyan szereted, majd amikor kijössz hozzád bújva hosszasan megölellek.* - Igyuk meg és menjünk. Már nem bírok magammal.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.08.30, 22:28 | Üzenet # 402 |
 Yaoista
| *Összeraktam neked addig mindig, majd kivittem neked a cuccot.* - Köszönöm. *Mondom a kávéra, majd elmosolyodom és magamhoz ölellek.* - Látom, hogy pörögsz, hogy csak na. *Nevettem el magam és adtam egy lágy csókot. Elengedlek és szépen megkávézunk, majd eliszogatjuk. Végül elindulunk.* - Tetszeni fog, meglátod. *Finoman megcirógatom az arcod és persze a macik is jöttek, hátulra beültette őket. Hamar el is hagytuk a várost.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.08.30, 22:33 | Üzenet # 403 |
 Yaoista
| - Bármikor.*Mosolygok.* - Naná.*Kuncogok és a csókod viszonozom. Egyre izgatottabb vagyok, ha lehet ezt még fokozni.* - Abban biztos vagyok.*Mosolygok rád édesen. Úton egy darabig csak csicsergek neked, majd támad egy jó kis ötletem.* - Tudod megkívántam egy kis édességet.*Mondom és a farkadra simítok.* - Mivel te jó vezető vagy és tudsz koncentrálni nem lesz gond.*Vigyorgok kajánul és mire bármit mondanál már elővéve a farkad szopni kezdelek. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.08.30, 23:37 | Üzenet # 404 |
 Yaoista
| *Én csöndben hallgattam a csicsergésed és néha benyögtem pár szót, ha úgy jött ki, egyébként hagytalak kibontakozni téged.* - Mit szeretnél? *Elsőre nem esett le a dolog, de aztán már értettem. Válaszolni se volt időm, csak felnyögtem és azért most tényleg figyelnem kellett nagyon. A fejedre simogatok és sóhajtok egyet.* - Basszus... *Nyögöm és nagyon koncentráltam az útra, de kőkemény voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.08.30, 23:42 | Üzenet # 405 |
 Yaoista
| *Direkt nem mondom, hogy mit akarok, hiszen úgyis megtudod. A reakciódon elvigyorodom.* - Amúgy, ha gondot jelent csak szólj és abbahagyom.*Pillantok rád kis huncutul, majd ismét kezelésbe veszlek és tövig nyelve szoplak tovább és a heréid is simogatni kezdem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 00:35 | Üzenet # 406 |
 Yaoista
| - Ahha, már mindegy... *Azért álló farokkal se jobb vezetni, de így igen élvezem, hogy kényeztetsz, mert hát ügyes vagy nagyon. Finoman tarkód simogatom és igen csak sóhajtozok és néha nyögök.* - A rohadt életbe. *Nyelek egy jó nagyot és ha lehetséges, még keményebb leszek.* - Kicsim... *Egyre jobban éreztem és végül elég nagyot élveztem a szádba.* - Bocsi... *Lihegem, hiszen elfelejtettem szólni, annyira az útra figyeltem.* - Nem vagy normális...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 00:41 | Üzenet # 407 |
 Yaoista
| *Csak vigyorgok rajtad és tovább szoplak egyre hevesebben. Örülök, hogy ilyen hatással vagyok rád és amikor elmész a végén nem zavar, hogy a számba és nem szóltál. Szépen lenyalogatlak és elrakom a farkad.* - Semmi gond.*Kuncogok.* - Tudom.*Nyalogatom az ujjaim meg szám. * - Na Sergej pocikája most jól lakott.*Nevetek fel.* - Sokat kell még menni?*Kérdezlek, mintha mi sem történt volna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 13:28 | Üzenet # 408 |
 Yaoista
| *Ahogy közlöd, hogy jó laktál, nem bírtam tovább. Félreálltam egy kis földúton, ledöntöttem az ülésed és fölötted kötöttem ki.* - Ez most a te hibád. *Közlöm veled és szenvedélyesen megcsókollak. Végigsimítottam oldaladon, majd nadrágodba nyúlva bejáratod kezdtem izgatni, majd finoman felnyomtam egy ujjam elsőre. Vigyáztam rád és szép fokozatosan tágítottalak, majd lehúztam annyira a nacid, hogy feltolva a lábaid, beléd tudjak hatolni. Ajkaid faltam és határozottakat löktem benned, bár nem voltam durva. Fantasztikusat szeretkeztünk, mint mindig, de vigyáztam, hogy ne benned menjek el. Miután végeztünk, lemásztam rólad, de hagytalak kifeküdve pihenni.* - Még nagyjából egy két óra hossza. *Mondom én is úgy, mintha mi sem történt volna és folytattam a vezetést. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 13:44 | Üzenet # 409 |
 Yaoista
| -Pisilned?*Kérdezlek azt hittem ezért állsz félre, de amint felém kerülsz rájövök, hogy nem.* - Nem értem miről beszélsz.*Vigyorgok és a csókod viszonozom. Hagyom magad neked és nem kellett engem se félteni. Nagyon élvezem a szeretkezésünk, pedig tényleg nem ez volt a célom, de nem bánom, hogy ez lett a vége. Amikor elmész, csak elmosolyodom, hogy milyen figyelmes vagy. Letörlöm magam, majd visszaöltözök, de maradok kiterülve még.* - Oké..*Mosolygok igen csak boldogan. Kicsit így vagyok, majd visszaülök és meggyújtok neked mag magamnak egy cigit.* - Azért élveztem, hogy most nem bírsz nekem ellenállni pedig nem ezért csináltam.*Kuncogok, majd adok neked egy puszit.* - Imádlak.*Mosolygok és ismét csak csacsogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 14:09 | Üzenet # 410 |
 Yaoista
| *Csak nyugodtan vezetek tovább és hallgatom, ahogy ismét magyarázni kezdesz mindenféléről. Még mindig nem értettem, hogy tudsz ennyit beszélni a semmiről. Lassan elénk tárul a tenger és a homokos part.* - Tetszik? *Kérdezem, majd megállok egy kis háznál, amitől egy hosszú stég vezet a vízhez.* - A szüleimé volt, most az enyém. *Mondom, ahogy kiszállunk.* - Kaját azt venni kell majd a közeli városba. *Teszem hozzá, majd kinyitom az ajtót. Nagyon kellemes volt, illet a környezetbe nagyon is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 14:33 | Üzenet # 411 |
 Yaoista
| - Váóóó nagyon szép. Már rég voltam a tengernél.*Mondom csillogó szemekkel, majd ahogyan folytatod hirtelen meg se tudok szólalni csak szótlanul követlek, majd bemegyek házba és körbepillantok, de már könnyes szemem. Nagyon sokat jelent, hogy elhoztál ide. Megmondtad, hogy egyre inkább beengedsz az életedbe és most itt van az újabb bizonyíték.* - Nagyon szép...... köszönöm.*Kezdek el pityeregni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 15:36 | Üzenet # 412 |
 Yaoista
| - Én is régen voltam itt. *Ismerem be, pedig régebben elég sokat lejártam, de mostanában annyi minden lefoglalt, hogy nem jutottam ide. Nem értem mi a baj és miért kezdesz el pityeregni. Odaléptem és magamhoz öleltelek, majd adtam egy puszit a buksidra.* - Mi a baj? *Kérdezem kedvesen.* - Tudod... a főnöknek az Asszonyom sírja szent hely. Számomra ez. *Megfogom a kezed és kivezetlek hátra. Két sír volt elkülönítve egy kis kerítéssel a ház oldalánál.* - A szüleim...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 15:50 | Üzenet # 413 |
 Yaoista
| *Hozzád bújok, de még nem jutok szóhoz. Nem mondok semmit csak egyre jobban meghatódok, majd ahogyan kiviszel a sírhoz eltörik mécses és sírni kezdek.* - Én.... sajnálom..... annyira boldog vagyok.... elhoztál ide.... ez olyan sokat jelent....*Sírok, de mellette mosolygok is. Letérdelek sírok elé.* - Jó napot.... Sergej vagyok... fiúk párja...*Persze el is pirulok.* - Csodás fiút nevetlek.... büszkék lehetnek rá.... vigyázni fogok rá amennyire tudok.... nagyon szeretem.... és remélem egyszer méltó párja lehetek...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 17:26 | Üzenet # 414 |
 Yaoista
| *Meglepődtem, hogy végleg eltörik a mécses, tényleg nem hittem, hogy sírni fogsz. De nagyon édes volt ez a reakció tőled.* - Kicsim... *Mondom lágyan. Nagyon jól esik, amit a sírnál mondasz. Letérdeltem melléd és adok egy finom csókot, majd segítek felállni és magamhoz szorítalak.* - Köszönöm... *Suttogom és érezhetted, hogy mennyire fontos vagy nekem. Finoman cirógatom a hátad és az állam megtámasztom a fejeden.* - Édes vagy.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 17:42 | Üzenet # 415 |
 Yaoista
| *A csókod viszonozom és elfogadva a segítséged felállok és hozzád bújok.* - Nem... én köszönöm.*Bújok még jobban. Édesre csak elmosolyodom, majd egy darabig sírdogálok.* - Bocsánat... olyan gáz vagyok és tiszta nyál és takony vagy meg én is...*Törölgettem az arcom.* - Totál nem menő.*Motyogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 19:28 | Üzenet # 416 |
 Yaoista
| - Kis bolondom. *Hagylak, hagy sírd ki magad nyugodtan, csak puszilgatlak néha.* - Dehogy vagy... megszoktam már. *Mondom a takonyra.* - Ugyan már édesem. *Puszillak meg.* - Viszont.. szeretném leszögezni, hogy már párom vagy, nem kell méltónak lenned, nem is értem mire gondolsz. Nekem így vagy jó. *Cirógatom meg az arcod és homlokon csókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 19:36 | Üzenet # 417 |
 Yaoista
| - Csakis a tied.*Suttogom.* - Mindig taknyos vagyok?*Kérdezem szipogva. Ahogyan folytatod viszont elmosolyodom és én megcsókollak.* - Értettem és köszönöm.*Mosolygok és hozzád bújok.* - Maguknak van a legjobb fiúk világon.*Fordulok sír felé.* - Tényleg sokat jelent Seime.... el se hiszed, hogy mennyit. Még jobban beléd estem.*Vallom be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 20:36 | Üzenet # 418 |
 Yaoista
| - Nem, csak gyakran sírsz. *Mosolyodom el.* - De tényleg érted? *Ennyire ismertelek már, hogy milyen kis bolond tudsz lenni.* - Túlzol. *Jegyzem meg.* - Hm, ennek örülök. *Csókollak meg. Én ne tudtam csak úgy mondani neked, így inkább csak éreztette veled.* - Menjünk be... csomagoljunk ki. *Fogom a kezed és bevezetlek a házba. Megmutattam mindent, hogy mit merre találsz.* - Valami kérdés? *Kérdezlek és megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 20:51 | Üzenet # 419 |
 Yaoista
| - Ehhh tényleg, de mostanság örömömbe is.*Teszem hozzá.* - Csak úgy jön megindul aztán nincs megállás.*Kuncogok.* - Értem persze csak még teljesen nem hiszem el de nem miattad, hanem magam miatt, de változni fog ez is, mert napról napra változik.*Mondom mosolyogva.* - Nem túlzok.*Mosolygok tovább és csókod viszonozom, majd követlek be a lakásba és minden nagyon tetszik. Mielőtt válaszolnék megcsókolsz amit hozzád bújva hosszasan viszonozok.* - Először bolt és utána megyünk fürdeni? Éjjel fürdünk pucéran?*Kérdezem vigyorogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 22:30 | Üzenet # 420 |
 Yaoista
| - Nem baj, hogy sírsz. *Mosolyodom el.* - Tudom. *Puszillak meg.* - Hát, hidd el gyorsan, mert így van. *Cirógatom meg a pofid. A túlzás dolgot rád hagyom, majd adok egy puszit.Bent elmosolyodom rajtad.* - Rendben, de előbb átveszem a fölsőm. *Azért tényleg összetaknyoztad már, mint az állat.* - Ha gondolod, rendben. *Puszillak meg.* - Mindjárt jövök. *Bemegyek a hálóba és a csomagból kikeresek egy pólót.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 22:41 | Üzenet # 421 |
 Yaoista
| - Azért igyekszem nem sírni annyit.*Teszem még hozzá.* - Oké.*Mosolygok.* - Nem is értem miért.*Kuncogok zavartan.* - Akkor ez megbeszélve.*Adok még egy puszit, majd elkezdek nézelődni. Tényleg nagyon otthonos még így is, hogy nem laksz itt. Elkezdem nézni a könyveket, majd ahogyan az egyik elkezdem lapozni kiesik belőle egy kép. Felveszem és a könyv is ki esik kezemből. Te vagy rajta boldogan egy sráccal, aki biztos, hogy az exed. Ahogyan mosolyogsz és ragyognak szemeid, bár a múlt de igen csak szíven üt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 23:04 | Üzenet # 422 |
 Yaoista
| - Meg. *Egy egyszerű fehér pólót veszek fel, ami nálam ritka, hiszen többnyire inget vagy öltönyt hordok. Odamegyek hozzád és látom, hogy elmélyülten nézed a képet. Odamegyek melléd és sóhajtok egyet.* - Ő Akio. *Mondom és lassan elveszem a képet.* - Az exem. *Nézegetem a képet, majd felveszem a könyvet és visszateszem bele. Gondoltam, ha kíváncsi vagy valamire, megkérdezed. Nem tudtam neked semmit mondani.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 23:11 | Üzenet # 423 |
 Yaoista
| *A hangodra megrezzenek, de nem mondok semmit. Hagyom, hogy elvedd a képet, de továbbra is csöndbe vagyok, de végül megszólalok de nem nézzek rád.* - Nem akartam kutakodni, csak gondoltam bele nézzek a könyvbe. Ez az én formám.*Nevetek fel de ebbe semmi boldog nincs.*- Igazi szépség, és jól mutattok.*Suttogom. Nem volt jogom és okom se kiakadni, hiszen ő múlt és miért ne lehetne képed róla és mért ne hozhattad volna el őt ide.* - Gyakran hoztad ide?*Kérdezlek, de továbbra se nézzek rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 23:20 | Üzenet # 424 |
 Yaoista
| - Nem gondoltam, hogy kutakodsz. Azt csinálsz, amit akarsz. *Ezt komolyan is gondoltam, akár kutakodhatsz is, nincsenek titkaim.* - Ez régen volt már. *Nem tudtam, hogyan fogsz reagálni.* - Sokat voltunk itt. Itt nem kellett aggódnom, hogy valami történik. *Ismerem be. Mindig féltette és végül ezért is szakítottam vele.* - Én nem tettem ki annak őt, mint a főnök Nicket. *Egy pillanatra nem gondoltam, hogy elmondom neki, hogy ki is vagyok.* - De a sok hazugság és titok már felemésztette a dolgokat. Ezért szakítottam vele. Olyan embert érdemel, aki nem sodorja veszélybe. *Teszem vissza a könyvet a helyére.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 23:37 | Üzenet # 425 |
 Yaoista
| *Bólintok jó, hogy így bízol bennem. Némán végighallgatlak, de csak jobban remegek. Tudtam jól ha te is elmondod neki, akkor még együtt lehetnétek, hiszen nem azért lett vége, mert megromlott viszony.* - Hallottam róla... és irigykedtem is rá, hogy milyen jó neki, lehet már akkor is szerettelek.*Mosolyodom el, majd szembe fordulok veled végül.* - Bánod? Bánod, hogy szakítottál vele vagy, hogy nem volt a szervezet tagja?*Kérdezlek.* - Mit mondtál neki? Miért szakítsz vele?*Most már tudni akartam.*
|
|
| |