Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.09.03, 13:58 | Üzenet # 451 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Köszönöm, köszönöm.*Hajolok meg neked a puszi után.* - Oké, de nem ér nagyon nevetni.*Vigyorgok.* - Akkor még se mutassam meg?*Kérdezlek és én is adok egy puszit.* - Mondjuk igazad van azt majd csak akkor, ha már tudok, mert tuti te megtudsz tanítani.*Mosolygok.* - Seime Sensei.*Nevetek fel.* - Hmm játszani is lehet a diák elcsábítja a tanárját vagy fordítva.*Vigyorodom el kajánul.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.09.03, 23:37 | Üzenet # 452 |
 Yaoista
| - Igyekszem visszafogni. *Mosolyodom el.* - De-de, mutasd csak. *Élvezkedni akartam, na meg nehogy már kimaradjak valamiből, amit Igor látott.* - Ó, a diák sokkal pervezebb, mint a senseije... Csak még meg van illetődve. *Puszillak meg lágyan.* - Vagy tévednék? *Nyalok végig nyakadon, majd megcsókollak szenvedélyesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.09.04, 13:39 | Üzenet # 453 |
 Yaoista
| - Persze, mert nevetni akarsz, de legyen.*Mosolygok.* - Hmm talán van benne valami.*Mosolyodom el lágyan és a csókodat igen csak hosszasan és ugyanakkora szenvedéllyel viszonozom.* - Azért a senseit se kell félteni...*Harapok finoman az ajkaidra.* - Előcsalja azt a vadmacskát.*Vigyorodom el kajánul és tényleg egyre jobban elengedem magam erre példa a kocsiba tett akcióm is.* - Azért a zavarom veled szembe sose fog elmúlni.*Mondom édesen, mert ebben biztos vagyok. Adok még egy csókot, majd kimegyek.* - Na akkor mutatom.* Be is ugrok és ismét sikerül egy szép hasast ugranom.* - Auuu a pocakom ez fáj..*Ugrálok és persze, hogy belelépek egy kőbe.* - A lábam jajjj ez még jobban fáj.*Ugrálok fél lábon. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.09.08, 14:06 | Üzenet # 454 |
 Yaoista
| - Mintha olyan sokat szoktam volna röhögni. *Jegyzem meg mellékesen.* - Hm, hát... ha már a kis tanítvány ilyen szégyenlős... *Nyalok végig ajkaidon.* - Majd veszek annak a vadmacskának játékot. *Vigyorodom el kicsit, azért tényleg nem kellett félteni.* - Gondolom. *Mosolyodom el kicsit és adok egy puszit a buksidra. Csókod viszonozom, majd várok, hogy beleugorj a vízbe.* - Hajrá kicsim. *Várom, hogy ugorj egy nagyot. A csattanás még nekem is fájt és kicsit kuncogtam, de azon már jobban, hogy még a kőbe is beleléptél. Odamentem hozzád és felkaptalak.*- Kis béna... *Kuncogok, majd megcsókollak és simogatom a pocid.* - hogy csináltad te ezt? *kuncogok tovább.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.08, 14:22 | Üzenet # 455 |
 Yaoista
| - Majd mellettem fogsz vagyis remélem persze tudom te más vagy csak olyan jó volt látni, amikor jóízűen nevetsz, miattad még be is égek.*Mondom édesen.* - Pontosan.*Mosolygok.* - Hmm jól hangzik.*Vigyorodom el kajánul. Nem lep meg, hogy kuncogsz bár elég visszafogott vagy.* - Inkább nagy..*Motyogom és a csókod viszonozom.* - Tudod erre születni kell.*Mosolygok és most én csókollak meg.* - Kicsit kimegyünk? Azért tényleg fáj és a lábam is...*Bújok hozzád, de azért mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.09.08, 14:58 | Üzenet # 456 |
 Yaoista
| - Az olyan spontán volt. *Kuncogom el magam, hogy visszagondolok az egészre.* - Nem én mondtam, hogy nagy... *Jegyzem meg, majd el is indulok veled kérésedre, persze csak csókod után.* - Az biztos. *Puszillak meg.* - Persze. *Szépen kiviszlek, majd leteszlek a homokba és leülök melléd. A nap kellemesen sütött, jó idő volt nagyon.* - Mutasd. *Fogom meg a lábad és megnézem azért, mennyire ütötted be.* - Nagyon fáj? *Kérdezem, majd megtámaszkodom melletted és előre hajolva adok egy puszit a hasadra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.08, 15:08 | Üzenet # 457 |
 Yaoista
| - Elhiszem.*Mosolygok.* - Jogos te kedvesen fogalmaztál, pedig tudjuk, hogy milyen vagyok.*Sóhajtok fel. Hagyom, hogy kivigyél. A lábam odaadom neked.* - Annyira nem csak kicsit.*Motyogom és elpirulok.* - Tényleg mindig zavarba hozol te démon.*Motyogom édesen és felhúzva megcsókollak.* - Azért pár puszi nem árt még menjünk biztosra.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.09.09, 00:47 | Üzenet # 458 |
 Yaoista
| - De te ilyen vagy és kész. *Mosolyodom el.* - Én ugyan nem. *Legalábbis most nem direkt hoztalak zavarba.* - Szóval még puszilgassalak? *Ledöntelek a homokba finoman, majd tovább csókolgatom a pocakod.* - Finom? *Mosolyodom el és tovább simogatom a hasad.* - Tudod azért bravúros hasas volt. *Jegyzem meg mosolyogva és finoman megcsókollak.* - Jó, hogy el tudtunk jönni. *Igazából szerettem volna veled tölteni egy kis időt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.09, 12:54 | Üzenet # 459 |
 Yaoista
| - Igen.*Mosolygok.* - Még ha nem is szándékosan, de akkor is zavarba hozol, de nincs ellenemre.*Mondom édesen.* - Igen igen.*Bólintok és hagyom, hogy elfektess és a puszilgatásra halkan sóhajtozok.* - Nagyon..*Suttogom érzékien és a hajadba túrok.* - Akkor jó.*Vigyorgok és a csókod hosszasan viszonozom.* - Igen nagyon jó végre csak te meg én vagyunk és senki más.*Mosolygok és magamhoz ölellek. Itt teljesen más együtt lenni mint otthon.* - Tényleg köszönöm, hogy elhoztál.*Suttogom és ismét megcsókollak.* - Csinálunk homokvárat?*Kérdezlek hirtelen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.09.09, 13:23 | Üzenet # 460 |
 Yaoista
| - Azt gondoltam. *Mosolyodom el. Tetszettek a sóhajok nagyon is. Csókunkat én is kiélvezem nagyon.* - És senki nem fog minket keresni. *Teszem hozzá, mert ez is egy fontos szempont. Finoman cirógatlak és csókolgatlak.* - Nincs mit megköszönnöd. *Csókollak meg szenvedélyesen.* - Tessék? *Lepődök meg és csak nézek rád erre a homokvárra. Azt hittem csak viccelsz, de nem. Látom, hogy nem.* - Na jó... *Adom meg magam és adok még egy csókot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.09, 13:43 | Üzenet # 461 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Mosolygok. Imádom a többiket de azért jó csak egymással törődni.* - Tudom, de azért mégis.*Mosolygok és a csókod ugyan akkora szenvedéllyel viszonozom.* - Homokvár.*Mondom, majd amint beleegyezel felragyognak a szemeim, de mielőtt megköszönöm te megcsókolsz, amit viszonozok ismét.* - Imádlak köszönöm köszönöm. Írd a listámhoz.*Kuncogok és megölelgetlek. Meg volt vidámpark most ez szóval jöttem neked.* - Tényleg te vagy a legjobb.*Még egyszer megcsókollak, majd neki kezdek de nagyon boldogan.* - Azért jó lenne, ha lenne lapát meg vödör, ami gondolom nincs nálad.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.09.10, 00:12 | Üzenet # 462 |
 Yaoista
| - Nincs semmiféle lista. Azért teszem, mert boldognak akarlak látni. *Cirógatom meg az arcod és adok egy puszit. Csókod kicsit el is mélyítem, de ahogy nekiesel annak a homokvárnak, nagyjából, mint egy öt éves.* - Hát az nincs. *Nem is tudtam, hogy mit mondhatnék neked. Segítettem építeni a várat, de hagytalak kibontakozni és kreatívkodni. Néha persze itt-ott tapogattalak, de végül elég fasza kis várat hoztunk össze. Furcsa volt, hogy ennyi gyerekes dolgot csinálok, de valahol mélyen, a bennem lévő gyerek még kicsit élvezi is.* - Jól érzed magad?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.09.11, 13:39 | Üzenet # 463 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom szeretetteljesen.* - Köszönöm.*Suttogom elérzékenyülve még.* - Nem baj legközelebb hozzunk te se tudhattad, hogy ilyenre készülök.*Nevetek fel. Én is néha hozzád érek, de most jobban lefoglalt az építés.* - Azt kell mondjam profik vagyunk minden eszköz nélkül ilyen menő várat építeni.*Nézem elismerően. * - Hogy jól e? Az nem kifejezés nagyon nagyon és olyan boldog vagyok, hogy csak na.*Mondom édesen és megcsókollak.* - Még nincs kész.*Rajzolok egy szívet és beleírom a kezdőbetűink de igen csak elvörösödöm.* - Nem baj?*Pillantok rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.09.11, 15:09 | Üzenet # 464 |
 Yaoista
| - Majd felkészülünk legközelebb. *Mondom, bár őszintén szólva, tőlem igen messze állt ez, de a kedvedért hajlandó voltam.* - Te vagy profi, én csak segédkeztem. *Cirógatom meg az arcod.* - Akkor jó. *Mosolyodom el lágyan. A szívre csak néztem és nem értettem, hogy miért kérsz bocsánatot. Te ilyen voltál, kicsit szeleburdi, szeszélyes és rettentő aranyos.* - Nem. *Odahajolok és adok egy csókot.* - Várj egy kicsit. *Állok fel és bemegyek a házba. Hozok ki egy fényképezőgépet és lefényképezem, majd téged.* - Gyere, csináljunk egy közöset. *Nyújtom ki a kezem és felhúzlak, majd megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.09.11, 16:09 | Üzenet # 465 |
 Yaoista
| - Akkor ezt megbeszéltük.*Bólogatok lelkesen.* - Szép volt kis katonám. Jó csapatot alkottunk.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Csókod viszonozom. Bólintok, majd igen csak meglepsz. Ahogyan lefotózol vigyorgok nagyban, de a folytatásra elpirulok.* - Oké.*Felállok és a csókod viszonozom. Hozzád bújok és csinálunk egy fotót.* - Tudod én is gondoltam rá csak nem mertem mondani.*Motyogom, majd megcsókollak.* - Csináljunk még..*Lelkesedek fel.*
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2014.09.11, 16:10 |
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.09.11, 17:36 | Üzenet # 466 |
 Yaoista
| *Ahogy felállsz és odabújsz készítek is egy képet.* - Kis szégyenlős. *Puszillak meg, majd finoman megcsókollak és arról is készítek egy képet.* - Végre pörögsz. Kicsim, nem kell magad visszafognod. *Mondom komolyan.* - Annak nincs értelme, ha folyton visszafogod magad, aztán meg egyszerre kitör belőled minden. Talán tudlak kezelni. *Cirógatom meg az arcod és adok egy csókot.* - És mit szeretnél még csinálni?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.09.11, 19:53 | Üzenet # 467 |
 Yaoista
| - Csak picit.*Mosolygok. A csókod viszonozom és örülök, hogy erről is készítesz képet.* - Oké igazad van és fejembe tartom.*Mosolygok.* - Eddig is egészen jól ment. Ügyes vagy.*Kuncogok és az újabb csókod is viszonozom.* - Csináljunk még képeket.*Mondom és így is teszünk. Jó darabig elvagyunk kint, majd visszasétálunk.* - Már megéheztem.*Simogatom meg a pocimat.* - Nézd milyen jól megfogott nap.*Húzom le a nacim a popsimnál kicsit.* - Menő mi?*Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.09.11, 20:55 | Üzenet # 468 |
 Yaoista
| - Rendben. *Puszillak meg.* - Ó, köszönöm szépen. *Cirógatom meg az arcod.* - Amit csak szeretnél. *Rengeteg képet csináltunk, főleg olyan, amin ketten vagyunk és gyakran csókollak és ölelgetlek a képeken.* - Szóval éhes vagy? És mit szeretnél enni kicsim? *Kérdezek rá.* - Nehogy éhen maradjon a pocakod. *Húzlak magamhoz.* - Csak nehogy később még fájjon. *Csókollak meg szenvedélyesen.* - Gyere, zuhanyozzunk le, aztán együnk. *Csókollak meg, majd bemegyek veled a fürdőbe. Szépen lefürdünk, kivételesen én is visszafogom magam. Vacsira összeütök egy egyszerűt, majd megterítek neked és tálalok.* - Jó étvágyat kicsim. *Csókollak meg és szedni kezdek neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.09.11, 21:59 | Üzenet # 469 |
 Yaoista
| - Az hát.*Vigyorgok.* - Jobb, ha te találod ki, mert mire én kitalálom az nagyon sokáig fog tartani.* Kuncogok.* - Csak nem, de ha igen, majd te leápolsz.*Kuncogok és viszonozom a csókodat.* - Megbeszélve.*Lehelem az ajkaid közé. Én is jól viselkedek azért persze tapogatlak. Segítek neked főzni, de csak a kis kuktád vagyok.* - Köszönöm neked is.*Viszonozom a csókodat.* - Nagyon jól nézz ki és*Eszek bele.* - Nagyon finom.*Eszek tovább.* - Ez után mit csináljunk?*Kérdezlek de közben tömöm a fejem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.09.11, 22:42 | Üzenet # 470 |
 Yaoista
| - Örülök, hogy ízlik. *Mosolyodom el.* - Nem is tudom. Elmehetünk sétálni vagy ami csak szeretnél. Éjszakára pedig már van tervem. *Vigyorodom el kajánul és a nyakadba csókolok, kicsit meg is szívom.* - Már nem vagy sós. *Nyugodtan eszek tovább és fel is falok én is mindent.* - Kérsz fagyit? *Mivel vettünk azt is és gondoltam neked kell valami nassolnivaló.* - Te mindig ennél úgy is édességet. *Veszem már elő még válaszod előtt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.09.11, 23:07 | Üzenet # 471 |
 Yaoista
| - Mint mindig.*Mosolygok.* - Séta az jó és milyen romantikus is lesz.*Mosolygok ami átmegy nekem is kajánba.* - Szerintem egyre gondolunk.*Vigyorgok és felnyögök.* - Akkor jó.*Kuncogok és mindent megeszek. Már válaszolnék, de te megelőzöl.* - Szóval kérek.*Kuncogok és átmászok az öledbe és megcsókollak, majd úgy kezdek el enni.* - De finom.*Veszek egy falatot és megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 01:08 | Üzenet # 472 |
 Yaoista
| *Tényleg örültem, hogy boldoggá tudlak tenni.* - Valószínű, hogy egyre. *Nyögésed nagyon erotikus volt, igazából megfordult a fejembe, hogy elkaplak, felraklak az asztalra és séta helyett inkább szexelek veled, de úgy örültél annak a sétának, hogy nem volt szívem elvenni ezt tőled. Nem volt gond, hogy átmásztál, sőt még magamhoz is húztalak és tartottalak.* - Örülök. *Csókod viszonozom és közben kiélvezem a fagyit is.* - Így sokkal jobb enni. *Nyalok végig ajkaidon, majd most én csináltam ezt.* - Igaz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 01:35 | Üzenet # 473 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Vigyorgok.* - Igen.*Suttogom és most én veszem át így a fagyit.* - Igen sokkal jobb, de akkor is a csókod a legjobb.*Mosolygok és ismét megcsókollak igen nagy hévvel.* - Finom.*Mosolygok, majd kenek kicsit a nyakadra és onnét nyalom le.* - De így se rossz.*Én szívom meg a nyakad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 01:55 | Üzenet # 474 |
 Yaoista
| - Azt sejtettem. *Mosolyodom el, hiszen tudtam mennyire szeretsz velem csókolózni.* - Örülök, hogy ízlik. *Mondom kedvesen. Nyakamra azért sóhajtottam egyet, mert a hideg fagyi után nagyon forrónak éreztem a nyelved.* - Úgy nyalogass, hogy rád fogok ugorni. *Jegyzem meg és ajkaidnak esek elég nagy hévvel.* - Szóval ha nem akarod, hogy az étkezőasztalon szexeljek veled, akkor nem csinálod ezt. *Nyalok végig most én a nyakadon. Tényleg szerettem a szexet és nem kellett félteni, az tény.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 02:18 | Üzenet # 475 |
 Yaoista
| - Én is.*Kuncogok. A sóhajtások tetszik, majd csak elvigyorodom.* - Most ijedjek meg?*Vigyorgok és a vad csókod viszonozom.* - És ha azt akarom?*Kérdezlek és felnyögök a nyalásodra, majd lekapom magamról felsőt és felülök az asztalra és a mellbimbómra teszek egy kis fagyit.* - Gyere te kis csődör.*Vigyorgok.*
|
|
| |