2025.07.23, Szerda, 04:53
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

szela00Dátum: Kedd, 2014.10.07, 14:05 | Üzenet # 526
Yaoista
*Azért elfáradtam én is rendesen, úgyhogy jó volt pihenni.* - Hát én se bánom, hogy elfáradtál. *Mosolyodom el egy kicsit és adtam egy puszit a buksidra.* - Kérsz valamit inni vagy enni? *Kérdezem és közben puszilgattalak. Tényleg nagyon szeretgettelek és kényeztettelek.* - Nem szeretném, ha bármiben hiányt szenvednél. *Csókollak meg nagyon lágyan.*

MioDátum: Kedd, 2014.10.07, 14:14 | Üzenet # 527
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Legalább nem pörgök már mi?*Kuncogok, és csak viccelek, hiszen tudom már megszoktad vagyis kezed megszokni.* - Te elfáradtál?*Kérdezlek.* - Most nem köszönöm, de kedves tőled.* - Nem szenvedek.*Mosolygok és a csókod viszonozom amibe belepirulok.* - Melletted tényleg úgy érzem magam, mint valami mesebeli herceg.*Mondom édesen és most én csókollak meg.* - Szeretlek.*Suttogom, nem bírom magamba tartani.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.10.07, 14:33 | Üzenet # 528
Yaoista
- Na igen. *Puszillak meg, bár nem gondoltam komolyan.* - Hát, leszívtál rendesen. *Cirógatom közben a pofidat.* - Rendben. *Nem hittem, hogy így bele fogsz pirulni a csókomba.* - Hm, beszéltük, nem tudhatjuk. *Csókod viszonozom, majd csak mosolygok rajtad.* - Tudom. *Csókollak homlokon. Bár még mindig nem voltam benne biztos, hogy a te szeretleked olyan, mint amit én mondanék, ha egyszer odajutunk.* - Na és a macik se hiányoznak az ágyból?

MioDátum: Kedd, 2014.10.07, 14:39 | Üzenet # 529
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Igazad van.*Nagyon édes tőled vagyis ez is. A tudomra nem mondok semmit csak bújok, majd amikor mondod a macikat felülök.* - Ohh tényleg a macik, jajj szegények ejnye milyen szülő vagyok.*Mondom édesen és mire mondanál valamit eltűnök, majd a macikkal jövök vissza és berakom őket és én is visszabújok.* - Látjátok apuci nem felejtettek el titeket.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.10.09, 15:50 | Üzenet # 530
Yaoista
*Én még nem tudtam neked mondani, hogy szeretlek, de igen csak beloptad magad a szívembe. Én egyszerűen csak nem mondogattam mindenkinek, tőlem értéke volt a szavaknak. Kicsit meglepődök a macidolgon, hogy már be is hozod őket.* - Apuci? *Kérdezem döbbenten. Ilyen se volt velem túl sűrűn, hogy nem csak a szeretőmmel, hanem még két plüssmacival és megosszam az ágyam. Sőt, sosem volt ilyen, de csak sóhajtok egyet és magamhoz ölellek. Tőlem már az is nagy dolog, hogy ezeket a dolgokat nem kommentelem és csak úgy elfogadom.* - Kis bolondom... *Csókollak meg lágyan.*

MioDátum: Szombat, 2014.10.11, 14:04 | Üzenet # 531
Yaoista
*Attól még, hogy én többször mondom, hogy szeretlek és legszívesebben világgá kiáltanám nem jelenti azt, hogy nem komolyak az érzéseim, sőt ennyire komolyak még sose voltak.* - Igen apuci.*Kuncogok és szerencsére nem akadsz ki rám.* - Igen.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Köszönöm, hogy elfogadsz.*Suttogom és lehunyom a szemeim, azért elfáradtam rendesen, hiszen hosszú nap volt.* - Tényleg te vagy a legjobb.*Suttogom és mint, akit fejbe vertek el is alszom, de végig mosolygok.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.10.14, 12:23 | Üzenet # 532
Yaoista
*Csak finoman simogatlak, amíg el nem alszol. Utána csak nézem az alvó arcod és néha adok egy puszit. Valahogy nekem nem nagyon akart álom jönni a szememre. Utoljára az exemmel voltam itt és kicsit megrohamoztak az emlékek. Bűnösnek is éreztem magam, amiért rá gondolok, miközben te alszol itt velem. Kicsit mozgolódtam, hogy jobban magamhoz tudjalak ölelni. Fontossá váltál nekem és mindennek ellenére, hogy mennyire bosszantottál, rájöttem, hogy inkább azért, mert bejöttél és nem értettem, velem miért vagy olyan, amilyen. Kicsit elmosolyodtam és homlokon csókollak.* - Ha így folytatod, teljesen elveszed az eszem... *Suttogtam, de persze csak azért mondtam, mert aludtál. Lassan én is elaludtam, de az ölelésen én se engedtem.*

MioDátum: Kedd, 2014.10.14, 21:47 | Üzenet # 533
Yaoista
*Nagyon jól alszom és csak reggel kelek fel. Kinyitva a szemem, amikor meglátlak elmosolyodom és megcsókollak, majd óvatosan kimászok. Felveszek egy alsót és kimegyek a konyhába. Főzök egy kávét és csinálok reggelit, ha már előbb keltem. Elkészülve visszamegyek és a tálcát a polcra teszem, téged pedig elkezdelek cirógatni finoman.* - Jó reggelt csődöröm.*Ébresztgetlek.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.10.14, 22:53 | Üzenet # 534
Yaoista
*Nagyon jót alszom már én arra se kelek fel, hogy kimászol mellőlem. Mikor visszajössz és cirógatni kezdesz, csak kicsit morgok.* - Szia... Mormogok, majd odahúzlak magamhoz.* - Mér nem alszol még? *Motyogom és adok egy csókot, majd finoman simogatlak.* - Ez jó... *Jó volt az arcomon érezni a kezed.* - Jót aludtál? Nem fáj a feneked? *Csókollak meg lágyan.*

MioDátum: Kedd, 2014.10.14, 22:59 | Üzenet # 535
Yaoista
*Kuncogok rajtad édes vagy, de most nem jegyzem meg kivételesen. biggrin * - Mert kialudtam magam.*Mondom és a csókod viszonozom.* - Akkor jó.*Tovább simogatlak.* - Igen nagyon és te? Kicsit zsibbad, de amúgy jól van köszöni kérdésed.*Kuncogok és a lágy csókod igen csak elhúzom.* - Hoztam neked reggelit.*Suttogom az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.10.14, 23:45 | Üzenet # 536
Yaoista
- Hamar elaludtál. *Nyugtázom a dolgokat. Élveztem a simogatást, az biztos.* - Én is... akkor jó. *Markolom meg a feneked. Nem bántam, hogy elhúzod a csókom, nagyon is jó volt.* - Köszönöm. *Ásítok egy oroszlánt megszégyenítőt, majd felülök és nyújtózkodok. Rég ébredtem így.* - Örülök, hogy itt vagy. *Mondom komolyan és föléd hajolva adok még egy csókot.* - Hm, ez is finom reggeli... *Csókolgatlak tovább, majd még mielőtt nagyon belendülnénk, abbahagyom.* - Nah és hol a reggelim többi része?

MioDátum: Kedd, 2014.10.14, 23:56 | Üzenet # 537
Yaoista
- Bocsika csak egyesek kimerítettek.*Kuncogok. A popsimra halkan felnyögök.* - Bármikor.*Mosolygok, majd felnevetek.* - A torkod rendben van látom.*Vigyorgok.* - Én meg, hogy itt lehetek.*Mosolygok tovább és a csókod viszonozom.* - Igen az.*Sóhajtozok és igen csak élvezem a helyzetet.* - Khmm igen.*Ülök fel és odarakom a tálcát.* - Tényleg démon vagy.*Vigyorgok és beletúrok a kócos hajamba.* - Mit csinálunk ma?*Kérdezlek és nyújtózok egyet. Szépen ki vagyok pingálva.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.10.15, 00:56 | Üzenet # 538
Yaoista
- Nem kell bocsánatot kérned. *Nyögésed tetszett. Nevetésedre csak elmosolyodom picikét. Nagyon finomak az ajkaid.* - Köszönöm.* - Miért is vagyok démon? *Kérdezem tök ártatlanul, tényleg nem értettem. Nem zavart, hogy hajamba túrsz, amúgy is olyan volt, mint egy szénakazal.* - Amit csak szeretnél. *Puszilak meg.* - Jól néz ki. *Nyugtázom és közben nyammogni kezdek. Most tényleg olyan voltam, mint egy nagy morgós medve.* - Sétálhatunk kicsit a parton, fürödhetünk, napozhatunk, de a házba is elehetünk.

MioDátum: Szerda, 2014.10.15, 01:04 | Üzenet # 539
Yaoista
- Akkor visszaszívtam.*Vigyorgok.* - Jó étvágyat.*Én is enni kezdek.* - Mert itt csókolgattál összevissza, ami nem baj, mert imádom, de akkor is démon vagy az én démonom.*Mondom és el is pirulok ettől.* - Sejtettem, hogy ezt mondod.*Kuncogok és le se veszem rólad a szemem, amiből ki lehet olvasni tényleg oda vagyok érted.* - Ezek jöhetnek így sorrendbe és talán, ma megkíméllek a homokvár építéstől.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.10.15, 01:42 | Üzenet # 540
Yaoista
- Neked is. *Hamizok nyugisan.* - Hm, nem értem az összefüggést, de oké. *Inkább rád hagytam és meg se próbáltam megfejteni, hogy mire is gondolsz most.* - Úgy se fogsz. *Nem volt rosszallás a hangomba, igazából rettentő aranyos volt ez a gyerekes oldalad, csak egyszerűen engem ezek nem hoztak lázba, de emiatt nem fogom elrontani az örömöd.* - Bár lehet a fürdést most hanyagolni kéne, bár csak ketten vagyunk. *Simítok végig a foltokon, amiket rajtad hagytam.*

MioDátum: Szerda, 2014.10.15, 12:18 | Üzenet # 541
Yaoista
- Köszi.*Mosolygok.* - Nem baj az, tudod hogy dilis vagyok.*Kuncogok.* - Na jó lehet, hogy de nem biztos, hogy homokvár lesz, hanem lehet, hogy homokangyal.*Csillannak fel a szemeim.* - Micsoda? Nem nem szabad. Engem nem zavarnak a foltok és az se, ha más látja esetleg mégis csak te számítasz szóval megyünk.*Jelentem ki.* - Vagy téged zavar?

szela00Dátum: Szerda, 2014.10.15, 13:15 | Üzenet # 542
Yaoista
- Ez igaz, kis bolondom. *Cirógatlak meg finoman.* - Hajaj, előre félek. *Csóválom meg a fejem, de persze nem gondoltam komolyan.* - Nem, engem nem zavar. Azt hittem téged zavarna, de ha nem, akkor megyünk persze. *Csókollak meg finoman.* - Meg egyébként te is kidekoráltál engem biztosan. *Simítok a nyakamra.*

MioDátum: Szerda, 2014.10.15, 13:30 | Üzenet # 543
Yaoista
- Az bizony.*Kuncogok.* - Ugyan nem kell annyira.*Vigyorgok persze tudom, hogy viccelsz.* - Dehogy zavar, meg tőled van még büszke is vagyok rá.*Kuncogok és a csókod viszonozom.* - Igen igen és milyen jól áll.*Csókolok a nyakadba, majd tovább eszek persze leeszem az ágyat. biggrin * - Ehh bocsika baszki de béna vagyok.*Sóhajtok fel.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.10.15, 13:52 | Üzenet # 544
Yaoista
- Annyira. *Sóhajtok.* - Értem. *Olyan kis lökött voltál, de hát ez voltál te.* - Azt mondod? *Nyakamra morranok egy kicsit. Meg se lepődtem, hogy leetted az ágyat.* - Semmi baj. *Puszillak meg és csak elmosolyodtam rajtad kicsit.* - Majd áthúzzuk az ágyneműt és kész, ne aggódj rajta. *Csókollak meg lágyan.*

MioDátum: Szerda, 2014.10.15, 13:59 | Üzenet # 545
Yaoista
- Igyekszem megkímélni téged.*Vigyorgok.* - Azt hát.*Kuncogok és még egyszer a nyakadba csókolok, imádom a hangod na meg alapból csókolgatni.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Igen igen. Jó ötlet volt itt enni mi?*Nevetek zavartan és a csókod hosszasan viszonozom.* - Minden elég vagy kérsz valamit még? Én is szeretnék a kedvedbe járni.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.10.15, 14:48 | Üzenet # 546
Yaoista
- Ugyan, nem kell. *Mosolyodom el.* - Ó, hát nem lepődtem meg. *Csókollak meg lágyan újra.*- Minden elég, köszi. Nem kell semmi és tudom, de hidd el, jól érzem magam veled. *Befejezem a hamit és félrerakom a tálcát, de közben már téged döntelek le és leteperlek.* - Ne aggódj... nekem nagyon jó így veled. *Puszilgatlak és csókolgatlak.*

MioDátum: Szerda, 2014.10.15, 14:58 | Üzenet # 547
Yaoista
- Akkor szavadon foglak.*Kuncogok.* - Már mint, hogy leettem az ágyat? Mert én se az lenne fura ha ez nem lett.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Én is veled.*Mondom boldogan és persze nincsen ellenemre, hogy letepersz.* - Nekem is legjobb.*Ölellek teljesen magamhoz és úgy csókollak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.10.16, 01:54 | Üzenet # 548
Yaoista
- Igen, az. *Nyugtázom. Gondoltam én, hogy nem zavar, ha alattam kötsz ki. Éreztem, hogy igencsak kötődsz hozzám, de valamiért még mindig bennem voltak a kételyek, habár már közel sem annyira, mint az elején, hiszen ide is elhoztalak és ezt nem teszem meg mindenkivel. Megfogtam a kezeid és lefogtam a fejed mellett kétoldalt. Igazából nem is értettem, hogy miért vagy ennyire oda értem, hiszen teljesen mások vagyunk.* - Köszönöm a reggelit. *Suttogom ajkaidra és lágyan csókolva hívom táncba nyelved.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.10.16, 13:20 | Üzenet # 549
Yaoista
*Nem tiltakozom, hogy lefogod a kezeim.* - Bármikor, minden reggel legszívesebben.*Mondom édesen és viszonozom a lágy csókod egészen addig, amíg el nem fogy a levegőnk.* - Tetszik ez a póz.*Mondom kicsit kipirult pofival.* - Nem bírsz velem betelni igaz?*Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.10.16, 14:46 | Üzenet # 550
Yaoista
- Azt sejtettem. *Nagyon élvezem a csókunk, majd el elmosolyodom picikét.* - Gondoltam, hogy tetszik. Milyen kis piroska vagy. *Puszillak meg.* - Hm, nem nem bírok. *Harapdálom a nyakad és megszívom még, csak hogy gyarapodjanak a foltok.* - Azért is hoztalak el, mert itt csak ketten vagyunk és nem kell törődni a többiekkel.

Keresés: