Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 20:31 | Üzenet # 576 |
 Yaoista
| *Ahogy még jobban könyörögsz, elmosolyodom kicsikét, tényleg élveztem a játékod.* - Persze, persze. *Csókollak homlokon, majd előre dőlve belenyúlok a fiókba és kiveszek egy kis szalagot és rákötöm a farkadra kicsit szorosabban, hogy ne tudj elélvezni. Újra mozogni kezdek és persze végig gyönyörpontod célzom meg. Előre hajolok és megcsókollak rendesen most már. Addig csókollak, még levegőnk se marad.* - Elégedett vagy?*Suttogom a füledbe és belecsókolok nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 21:03 | Üzenet # 577 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Meglátod.*Nem tetszik, hogy tényleg ennyire lebecsülsz, de fogsz, majd lesni. Figyelem, hogy mit csinálsz, de amikor kikötöd farkam, na arra nem számítok.* - Tényleg démon vagy.... majdnem elmentem volna..*Szenvedek de azért élvezem is persze. Igen csak hangosan nyögök és a farkam fáj is kissé. Amikor végre megcsókolsz igen mohón viszonozom.* - Nagyából....*Most már csak azért se mondok igent.* - Ahh tényleg kikészítesz.*Szorítok erősen a farkadra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 21:16 | Üzenet # 578 |
 Yaoista
| *Annyira azért nem becsültelek le, de élveztem, hogy ez bosszant téged kicsit.* - Tudom. *Persze, ha nem éreznéd jól magad, rögtön abbahagynám és tudom, hogy ezzel tisztában vagy. A hangod öröm volt hallani és a csókod is isteni volt.* - Én ugyan nem. *Nyalok végig ajkaidon és újra csókolni kezdelek. Addig mozgok, míg beléd nem élvezek, majd kihúzódok belőled. Persze eszembe se jutott így hagyni téged. Lábaid közé mászok és végignyalok farkadon.* - Milyen forró és hogy lüktet. *Nyalogatlak, majd a tövig nyelve szoplak és közben az arcod figyelem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 22:11 | Üzenet # 579 |
 Yaoista
| - Pedig de..*Nyögöm és vadul csókollak. Egyre jobban készen vagyok és amikor elmész és én nem hát ki vagyok teljesen főleg, ahogyan a farkamon végignyalsz.* - Ahhh most bezzeg hozzáérsz mi... Seime nem bírom... fáj.. el akarok élvezni kérlek....*Nyögöm kéjesen és nagyon szexi látvány nyújtok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 23:16 | Üzenet # 580 |
 Yaoista
| *Nagyon szexi vagy, ahogy vergődsz és nem tehetsz ellene semmit.* - Pedig nagyon jól nézel ki. *Nyalogatom kicsit golyóid is, majd gondoltam megkegyelmezek most már. Újra szopni kezdelek, majd kioldom a a masnit és hagylak elélvezni.* - Milyen sok és milyen sűrű. *Vigyorgok és a számat is lenyalom. Ledőlök melléd és kioldozom a kezeid is.* - Nem fájnak? *Adok egy-egy puszit mind két csuklódra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 23:34 | Üzenet # 581 |
 Yaoista
| - Örülök... de kérlek..*Nyöszörgök, majd ahogyan ismét szopni kezdesz és végre eloldod a masnit egy hatalmasat élvezek.* - Ne csodálkozz...*Lihegek, majd ahogyan kioldozol és megpuszilod a csuklóim csak megcsókollak és hozzád bújok, még ha melegem is volt akkor is.* - Nem fáj... ez felért több menettel.. ki vagyok de nagyon jó volt. Szép munka.*Kuncogok, de még mindig lihegek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 00:25 | Üzenet # 582 |
 Yaoista
| - Nem csodálkozok. *Nyugtázom a dolgot és megcirógatom az arcod. Csókod viszonozom és ahogy odabújsz, csak simogatlak.* - Szép munka... na még ezt se mondta nekem senki. *Mosolyodom el és homlokon csókollak.* - Nagyon elfáradtál? *Kérdezem és az oldalad simogatom.* - Nem akartalak nagyon lestrapálni, de nagyon szexi voltál. *Csókollak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 00:36 | Üzenet # 583 |
 Yaoista
| - Én mondom.*Kuncogok.* - Kicsit szóval még pihenjünk azért.*Azért kimerültem.* - Ugyan jó volt csak a kukim még kissé fáj, de élveztem csak hiányzott, hogy hozzád érjek meg a csók.*Mondom édesen és a csókod viszonozom.* - Tele vagy meglepetésekkel, de tényleg.*Mosolygok és adok még egy csókot.* - Reggelit letornáztuk.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 01:06 | Üzenet # 584 |
 Yaoista
| - Amennyit szeretnél, annyit pihenünk. *Láttam, hogy azért leszívtalak kicsit.* - Majd elmúlik... legközelebb majd addig szopom, hogy már attól fog fájni. *Suttogom füledbe és adok egy puszit.* - Miért? Nem nézted ki belőlem vagy mi? Mondtam, hogy szeretem a szexet. *Én szóltam időbe xD.* - Azt le bizony. *Én is csókolgatlak és minden csókod viszonozom is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 01:16 | Üzenet # 585 |
 Yaoista
| - Oké.*Mosolygok.* - Jó benne vagyok.*Vigyorgok, de el is pirulok kicsit.* - De kinéztem és igen mondtad, de attól még megleptél, de csak jó, ha ennyire szereted és ilyen jó vagy benne. Perverz dög.*Vigyorgok.* - Fürdeni is kéne kissé ragadok.*Nézzek végig magamon elég sok kis geci van rajtam. * - Élvezted te is mi?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 01:31 | Üzenet # 586 |
 Yaoista
| - Tetszik, hogy kis perverz vagy, de pirulsz közben. Bár ilyet játszhatnánk úgy is, hogy te gyakorolsz rajtam. *Jegyzem meg kicsit sunyin.* - Lehet perverz vagyok, de téged se kell nagyon győzködni. *Közlöm veled a tényeket, mert legalább annyira perverz voltál, mint én.* - Mindjárt megyünk, de aggódj. *Puszillak meg.* - Hát, nézd meg a feneked és rájössz. *Azért elég szép mennyiséget eresztettem beléd .*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 01:46 | Üzenet # 587 |
 Yaoista
| - Ez csak nálad van.*Mosolygok.* - Fogok is mondtam neked, hogy ne becsülj csak le. Majd te fogsz nekem könyörögni.*Közlöm veled bár magam se tudom, hogy miként érem el, de megoldom.* - Az biztos.*Vigyorgok.* - Nem kell sietni csak mondtam.*Mosolygok és ismét elvörösödöm.* - Érzem anélkül is amúgy.*Vigyorgok és megcsókollak és közben rád mászok.* - Imádlak.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 02:03 | Üzenet # 588 |
 Yaoista
| - Annak örülök. *Azért ennek tényleg örültem.* - Nem becsüllek le. *Annyira, de amúgy tényleg nem.* - Persze. *Puszilgatlak.* - Akkor mi a kérdés? *Kérdezem és viszonozom a csókod és azt se bántam, hogy rám mászol. Oldalad kezdtem simogatni.* - Tudom. *Válaszolok és táncba hívom nyelved újra. Szerettem veled csókolózni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 14:04 | Üzenet # 589 |
 Yaoista
| - Nagyon helyes.*Virul a fejem.* - Így lesz, majd jól fel is veszem és akkor mindig vissza is nézheted.*Kuncogok, de komolyan gondolom.* - Semmi.*Nevetek fel. A tudomra csak elmosolyodom és addig csókollak, amíg el nem fogy a levegőnk. Végül lemászok rólad és meggyújtok két cigit és az egyiket neked adom.* - Akkor pancsi és elmegyünk sétálni?*Kérdezlek, de a mosoly ott van végig az arcomon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 19:05 | Üzenet # 590 |
 Yaoista
| - Nem is hangzik rosszul ez a felvétel. *Gondolkozom el, igazából tetszett az ötlet, hogy felvétel legyen. Azért nem csak én szerettem veled csókolózni, hanem fordítva is igaz volt. A cigit elfogadom és beleszívok egy jó mélyet.* - Igen. *Közben csak nézlek és az arcodra simítok.* - Boldognak tűnsz. *Nagyon kedvesen mondtam és bár nem mosolyogtam, az arcom sokkal lágyabb volt irányodba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 19:31 | Üzenet # 591 |
 Yaoista
| - Na ugye.*Vigyorgok. Igorral is volt, de azt nem kell tudnod, na nem mintha titok lenne, de az mégis csak a múlt. Az arcom a kezedbe simul és még jobban elmosolyodom.* - Nem csak tűnök, mert az is vagyok. Semmi okom, hogy szomorú legyek.*Mosolygok és ismét megcsókollak.* - Ez csak neked köszönhető.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 22:15 | Üzenet # 592 |
 Yaoista
| - Annak nagyon örülök, hogy boldog vagy. *Csókod viszonozom és magamhoz szorítalak, utána pedig tovább cigizek.* - Ennek örülök. *Simogatom meg az arcod. Miután elszívtuk, csináltam egy fürdőt, majd beültem veled a kádba kényelmesen.* - Nem meleg neked a víz? *Kérdezem azért biztos, ami biztos.* - Most jó leszek, ígérem. *Puszillak meg, nem akartalak megint felizgatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 22:47 | Üzenet # 593 |
 Yaoista
| - Én is és remélem te is az vagy, de annak tűnsz.*Teszem hozzá. A fürdőben később kényelmesen neked dőlök.* - Tökéletes és oké, megpróbálok én is viselkedni amennyire tudok.*Kuncogok, majd megfordulva adok azért egy csókot, majd visszadőlök.* - Különben meddig tudunk maradni?*Kérdezlek és karod cirógatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 22:57 | Üzenet # 594 |
 Yaoista
| *Nem mondtam semmit a boldog dologra, bár tény, ami tény, nagyon jól éreztem magam veled, dehogy ez boldogság vagy sem, azt nem tudtam.* - Rendben. *Bólintok, majd csókod viszonozom.* - Úgy látom nehezen megy. *Persze most csak incselkedtem veled kicsit és közben pocid cirógattam.* - Szerintem még ma éjszaka és holnap. *Magyarázom neked.* - Elég feszült most otthon a légkör. Nem akarom sokig magára hagyni a főnököt, nehogy megint megtámadják... meg persze ott van Nick. *Morgom még mellé.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 23:04 | Üzenet # 595 |
 Yaoista
| *Amikor te mondod, hogy boldog vagy az váratlanul ér és kicsit elszomorít. Ilyenkor annyira megtudsz zavarni és te meg vagy lepve, hogy bizonytalan vagyok.* - Mint mindig.*Mosolygok, de bennem vannak a dolgok. Nem igen örülök, hogy vissza kell menni, de ebbe nincsen nagyon beleszólásom.* - Jobb lesz, ha Igor előtt nem fogsz nagyon morogni, ha nem akarsz balhét.*Jegyzem meg csak úgy mellékesen.* - Így se váltatok el a legjobban.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 23:27 | Üzenet # 596 |
 Yaoista
| - Hát ha összeveszünk, legfeljebb ott leszel békebírónak. *Mondom, de magamhoz szorítalak. Bennem is bennem volt, amit a főnök mondott.* - Tudod vannak dolgok, amiben nem értek vele egyet. *Cirógatlak finoman.* - Túlságosan is megkedvelte Nicket. *Puszillak meg.* - El fogja veszíteni a fejét végül. *Meg hát alapból dühös vagyok még.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 23:37 | Üzenet # 597 |
 Yaoista
| - Ez igaz, de ez se megoldás mindig.*Jegyzem meg és azért jobban bújok.* - Mindig is voltak olyan dolgok és köztünk is vannak, de szerintem ezzel nincsen gond.*Jegyzem meg.* - Azzal nincsen baj én örülök neki, hogy talált valakit.*Teljesen más véleményen vagyunk. Puszin elmosolyodom azért.* - Igornál ez a lehetőség alapból meg van.*Elhallgatok és szembe fordulok veled.* - Seime hagyd őket békén, mert ha beleszólsz abból csak baj lesz és akkor fogja elveszíteni a fejét Igor és annak nem lenne jó vége.*Mondom komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 00:28 | Üzenet # 598 |
 Yaoista
| - Tudom és sajnálom. *Puszillak meg bocsánatkérésem jeléül.* - Csak nem ilyen jellegű dolgokban, mert így van gond. *Komoly voltam és sóhajtottam egyet.* - Én is örülök, csak annak nem, hogy kit. Olyan kellene, aki a köreikbe mozog. Nick csak bántani fogja, ha nem most, később. *Közlöm az álláspontom és elég hajthatatlan voltam.* - Teljesen mindegy, hogy miattam veszíti el a fejét vagy Nick miatt. Én fogom utána a vásárra vinni a bőröm az őrültségei miatt.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 00:48 | Üzenet # 599 |
 Yaoista
| - Nem azért mondtam butus.*Mosolygok. Némán végighallgatlak, majd felsóhajtok.* - Nem lehet megválogatni, hogy kihez vonzódsz. Különben meg kivel gondoltad? Hiszen, akivel kavart vagyis én már foglalt vagyok tudod.*Jegyzem meg édesen.* - Máshoz meg nem vonzódik szóval ez kizárva.*Mondom komolyan.* - Nem akarom, hogy miatta legyen bajod, de Seime mit tudsz csinálni? Nem tudod elválasztani őket. Különben is Diablo is áldását adta és ez elég sokat elmond.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 01:38 | Üzenet # 600 |
 Yaoista
| *Kérdésedre nem tudtam először, hogy mit mondjak.* - Nekem az a fontos, hogy ti éljetek és boldogok legyetek. Ha ő akarna téged és te is vele akarnál lenni, akkor én nem állnék senki útjába. *Mondom halkan, de közben jobban magamhoz öleltelek. Nem akartalak elveszíteni, de ezt komolyan gondoltam.* - Még találkozhat valakivel. *Jegyzem meg.* - Nem fogom őket elválasztani. Én továbbra is tartom, hogy Nick gyenge. Nem fogja bírni ezt.
|
|
| |