2025.07.24, Csütörtök, 03:48
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 02:33 | Üzenet # 626
Yaoista
- Helyes. *Reméltem is, hogy ebben biztos leszel. Tudtam, hogy viccelsz, így csak kicsit elmosolyodtam.* - Rendben, szavadon foglak. *Puszilak meg.* - Szerintem elég sokat leszünk együtt. *Mikor újra olyan részhez értünk, ahol már nem voltak emberek, megfogtam a kezed.* - Itt óvatosan, sziklásabb a part. *Szólok, nehogy eless, vagy megvágd magad.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.03, 14:14 | Üzenet # 627
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nagyon helyes.*Mosolygok.* - Akkor jó tudod, hogy nekem nincs ellenemre.*Hiszen én fordítva nem akarok lenni. Amikor ismét megfogod kezem megszorítom és nagyon örülök neki.* - Oké.*Óvatosan lépkedek és egész jól megy.* - Fürdünk is? Vagy nincs kedved?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 14:59 | Üzenet # 628
Yaoista
- Ez igaz. *Bólintok. Sejtettem, hogy te folyton velem lennél.* - Fürödhetünk is, de itt nem célszerű. *Mutatok kicsit arrébb, ahol sok medúza volt a parton.* - Ha csak nem egy hatalmas csípéssel szeretnél visszamenni. *Magyarázom és lesegítelek egy nagyobb szikláról.* - Büszke vagyok rád, még nem estél orra. *Pimaszkodok és megcsókollak lágyan.* - De ha visszamentünk, akkor fürödhetünk, akár éjszaka is.

MioDátum: Hétfő, 2014.11.03, 15:31 | Üzenet # 629
Yaoista
- Oké és nem itt gondoltam.*Mondom.* - Kihagyom csak a te csípésed és harapásaid jöhetnek.*Vigyorgok.* - Köszönöm.*Fogadom el segítséged.* - Köszönöm köszönöm.*Kuncogok és a csókod viszonozom.* - Tudod, majd a saját lábamba botlok el vagy egy porszembe.*Nevetek fel de ez simán meg is történhet.* - Igen pont akartam mondani, hogy menjünk éjszaka. Előtte eszünk meg lustultunk szerelmeskedünk.*Teszem hozzá és most én csókollak meg.* -Jó lesz.

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 22:03 | Üzenet # 630
Yaoista
- Ebben biztos voltam. *Csípek is popsidba.* - Igaz, ilyen nagy köveken sosem. Majd ahol egy fűszál nő, ott. *Értek veled egyet, hiszen sejtettem, hogy amúgy tuti nem esnél el.* - Megbeszéltük. *Bólintok és gondoltam, hogy megint a szexnél lyukadunk ki, de hát én nem bántam, ami azt illeti örültem, hogy egyre jobban feloldódtál mellettem. Csókod viszonozom, majd homlokon csókollak.* - Az bizony. Majd igyekszem magam annyira visszafogni, hogy tudjunk még fürdeni.

MioDátum: Hétfő, 2014.11.03, 22:21 | Üzenet # 631
Yaoista
- Aucs.*Vigyorgok, persze csak szórakozok.* - Pontosan.*Kuncogok.* - Oké vagy szeretkezünk éjszaka a tengerbe miközben a holdfény megvilágít minket tiszta romantikus és izgi.*Kuncogok és ismét megcsókollak.* - Tudom, hogy nem lehet nekem ellenállni.*Viccelődöm.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 23:38 | Üzenet # 632
Yaoista
*Levezetésedre, csak megcsóváltam a fejem, ez olyan Sergejes volt. Csókod viszonozom, majd megyek veled tovább.* - Ellen lehet... az más kérdés, hogy nem akarok. *Jegyzem meg, hiszen ha nagyon akarom, azért kibírom szex nélkül, de ha már előttem a lehetőség és te se tiltakozol, akkor mégis minek fogjam magam vissza?*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.03, 23:45 | Üzenet # 633
Yaoista
- Szóval lehet értem.*Játszom a sértettet, majd felnevetek mert csak viccelek.* - Örülök, hogy nem állsz.*Megfogom a kezed és úgy megyek veled tovább.* - Jó, hogy ilyen időt fogtunk ki nem? Persze a házban is ellenék, de így az igazi.*Mosolygok rád.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.04, 01:02 | Üzenet # 634
Yaoista
- Hát, jobb, mintha szakadna. *Ismerem el.* - Bár én szeretem az esőt is. *átkarolom a derekad inkább, így jobban oda tudlak húzni.* - De legalább teljes szépségében láthatod a helyet. *Puszillak meg és lemegyek veled a hullámokig.* - Egyébként a házban így is elvagyunk. *Jegyzem meg kicsit perverzen.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.04, 01:47 | Üzenet # 635
Yaoista
-Ez így van.*Bólintok.* - Én nem mindig meg attól függ, hogy töltőd el egy esős napodat.*Suttogom de inkább nem teszem hozzá, hogy az utcán fedél nélkül nem a legjobb. Én is átölellek és amennyire tudok bújok.* - Igen igen.*Bólintok és én is megpuszillak.* - Az biztos.*Csókolok a nyakadba, majd hirtelen elválva tőled fröcskölni kezdelek.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.04, 01:58 | Üzenet # 636
Yaoista
- Hát, most már majd én teszek róla, hogy élvezd az esős napokat is. *Magamhoz ölellek és megcsókollak.* - A kandalló előtt szeretkezve, vagy kanapén, fotelben ülve meleg pokrócba bugyolálva, forrócsokit iszogatva már szeretni fogod. *Puszilom meg a fejed. Nyakamra sóhajtok egy aprót, majd a fröcskölésre utánad megyek és elkaplak és én is fröcskölni kezdelek, végül elkaplak és lefogva a kezeid hátulról átöleltelek.* -  Velem minden más lesz. *Suttogom a füledbe és megharapdálom cimpád.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.04, 13:09 | Üzenet # 637
Yaoista
- Abban biztos vagyok.*Mosolygok és hozzád bújva viszonozom a csókod. Ahogyan kifejted a dolgokat nem csak, hogy picit elpirulok, hanem teljesen meghatódok.* - Már élvezem.*Mondom édesen. Amikor te is fröcskölni kezdesz még jobban felnevetek és addig csinálom amíg le nem fogsz.* - Igen tudom.*Suttogom és felsóhajtok a harapásra.* - Veled elmondhatom, hogy teljes az életem.*Dőlök neked.* - Seime... figyelj megnézhetnénk a naplementét? Olyan jó lenne.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.04, 13:54 | Üzenet # 638
Yaoista
- Remélem is. *Nagyon aranyos és édes voltál. Sóhajtásod is tetszett és szorosan öleltelek magamhoz.* - Örülök. *Puszillak meg.* - Akkor viszont menjünk vissza. A mólóról szebb a naplemente, mint innen. *Engedlek el, majd megfordítalak és megcsókollak.* - De ha szeretnéd, itt is maradhatunk. Ahogy szeretnéd. *Tényleg a kedvedbe akartam járni.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.04, 14:21 | Üzenet # 639
Yaoista
- Én is.*Mosolygok.* - Oké.*Bólintok és megfordulva viszonozom a csókodat.* - Nem akkor menjünk vissza ahol legszebb és köszönöm szépen.*Mosolygok édesen és hozzád bújok.* - Te vagy az én hercegem.*Suttogom füledbe és még jobban bújok.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.04, 14:30 | Üzenet # 640
Yaoista
- Miért köszönsz meg mindent? *Nekem valahogy ez természetes volt és nem olyasmi, amit meg kell köszönnöd. Lehet nem vagyok az a nagyon romantikus fajta, de azért egyszer-egyszer én is kibírok egy naplementét, vagy egy kis gyerekes bolondozást. olyan boldogan tudsz nézni ezektől az apróságoktól, hogy amúgy sem mondanék nemet. Nem mondok semmit a herceg dologra, csak megpusziltalak.* - Menjünk. *Indulok veled vissza. A házhoz érve be se mentem veled, csak ki a mólóra és leültem a szélére lábat lógatva.* - EL ne csússz.

MioDátum: Csütörtök, 2014.11.06, 12:40 | Üzenet # 641
Yaoista
- Bocsánat úgy látszik Diablo tanítása nagyon jól sikerült meg hát hálás vagyok nagyon és tudom, hogy nem kell, de nézd el nekem ez nem igen fog változni.*Mosolyodom el.* - Oké.*Megyek veled.* - Oké vigyázok.*Mosolygok és szerencsére nem esem el kivételesen. Melléd ülök és a fejem a válladra döntöm és hozzád bújok.* - Olyan szép.*Mosolygok és a szemeim csak úgy ragyognak.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.11, 22:12 | Üzenet # 642
Yaoista
*Be kellett látnom, hogy a hálálkodáson nem tudok változtatni, pedig tényleg semmi szükség nem volt rá. Ahogy nekem dőlsz, adok egy puszit, majd átkarollak és odahúzlak magamhoz jó szorosan. Megtámasztom az állam a buksidon és finoman cirógatlak.* - Igen. *Értek veled egyet, de többet nem mondok, csak szorosan öleltelek.* - Rosszul esik, amiért én nem úgy viselkedek veled, mint Igor Nickkel? *Kérdezem meg halkan. Arra voltam kíváncsi, hogy zavar-e, hogy nem ölelgetlek és csókolgatlak nonstop, ha valaki ott volt.*

MioDátum: Szerda, 2014.11.12, 13:18 | Üzenet # 643
Yaoista
*Még jobban hozzád bújok és én is simogatlak. Kivételesen csöndbe vagyok és a kérdésed nagy meglep.* - Ezt nem így mondanám. Nem esik rosszul csak múltkor ahogy őt elnéztem és hallgattam őket, én is úgy szeretem volna mesélni meg csókolni téged. Én csak annyira boldog vagyok, hogy nem igen tudom magamba tartani, de azt is megértem, hogy te nem akarsz mások előtt nagyon semmit csinálni, de mellette már így is tettél nagy dolgokat.*Mosolyodom el picit.* - Amikor meg kettesben vagyunk mindent pótlunk. Tudom, hogy ilyen vagy és sajnálom, ha így jött le vagy ez fog lejönni, hogy rosszul esik, de nem így van.*Mondom komolyan, majd megcsókollak.* - Viszont azért mesélhetek? Mert az első randi után azt mondtad. Múltkor Fumio zavart?*Hiszen Nick úgy is megtudná.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.11.13, 14:05 | Üzenet # 644
Yaoista
*Csöndesen hallgatlak. Nagyon is sokat csináltam magamhoz képest, mert tudtam jól, hogy te szeretnéd.* - Jól van akkor. *Adok még egy puszit, majd viszonozom csókod.* - Mesélhetsz persze. *Nem is gondoltam, hogy nem mesélnél. Te szeretted megosztani másokkal a dolgokat én beértem azzal, ha egy-két mondatban összefoglalom a lényeget annak, aki kérdezi.* - Nem tudom, hogy zavart-e. Még mindig nem bízok benne.... nem hiszem, hogy így kéne őt használni. *Nem értettem egyet Diabloval.* - De mint személy, hogy ott volt, nem zavart.. Nem zavar, ha előtte beszélsz.

MioDátum: Csütörtök, 2014.11.13, 15:06 | Üzenet # 645
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Megértem a bizalmatlanságod, de tudod erre azt mondom, ha benne nem, akkor Diabloban bízzál. Valaki nekem ilyesmit szokott mondani.*Mondom édesen rád célozva és megcsókollak.* - Akkor miért ne mesélhettem? Mert te voltál ott?*Kérdezlek és tényleg nem értettelek, ami nem új. biggrin * -Különben én se szívlelem nagyon Fumiot, olyan gonosz, bár múltkor új arcát ismertem meg és Diablo is megérdemli a boldogságot bár azért kissé tartok mi lesz vagyis Igor mit fog csinálni, ha talán összejönnek, bár tudom Diablonak fia az első szóval ilyen szinten lemondana erről a boldogságról.*Fejtem ki az elméletem.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.11.13, 18:38 | Üzenet # 646
Yaoista
- Nem a munkájában vagy a képességeimben nem bízom. A hűsége kérdéses számomra, hiszen csak a húga miatt csinálja. *Magyarázom, majd picikét elmosolyodom.* - Nem is tudom kitől. *Viszonozom a csókod.* - Olyasmi. Ha te elkezdesz mesélni, nekem is kell, legalábbis társaságnál... *Magyarázom meg. Nem zavart, ha te mesélsz.* - Akkor kérdezgetnek... *Valahogy én nem éreztem szükségét ennek, de tudom, hogy te meg akarod osztani.* - Neki tényleg nincsenek érzelmei. *Legalábbis az én véleményem ez volt.* - Az Uram bármiről lemondana a főnök kedvéért. *Bólinok.* - A főnök tombolni fog...

MioDátum: Péntek, 2014.11.14, 12:52 | Üzenet # 647
Yaoista
- Értelek és én is így gondolom, de Diablo képességeiben bízom.*Mondom.* - Én se.*Kuncogok.* - Hmm most már értelek. Zavarba lennél mi?*Nevetek fel édesen, majd ismét megcsókollak.* - Szerintem pedig vannak, ez meg múltkor is megmutatkozott. Igazából két közös is van bennünk. Diablo mentett meg minket és mindkettőnknek borzalmas a múltja még ha másképpen is. Csak amíg én nyitott vagyok a szeretetre ő elzárkózik.*Ebben viszont teljesen ellentétek vagyunk.* - Na igen és ezt Igor sokszor nem látja meg.*Sóhajtok fel.* - Mikor nem tombol?*Vonom fel a szemöldököm.* - Ezt is az édesanyjától örökölte vagy ő ennyire nem volt ennyire veszélyes?*Kérdezlek.* - Tudod azért nehéz lehet Diablonak is. Mégis csak ő a vezető és még ha össze is jön Fumioval, ha Igor nem fogadja el, akkor le kell mondania róla és ha bele is szeret, akkor még rosszabb lesz neki. Ő főleg nem érdemli meg, hogy magányos legyen, mert mi mégis mások vagyunk neki. Arról meg nem beszélve, hogy ha Fumio bekattan mégis, akkor is neki kell lépnie és ha nincs más meg kell ölnie és most is fontos neki és megviselné nem hogy később. Remélem ez nem fog megtörténnie.*Sajnos mindkettőre meg volt az esély.* - Tudod én nagyon felnézzek rá. Nekem ez nem menne. Én nem tudnék jó vezető lenni és egyben tartani egy családot. Nem kimutatni az érzéseim és olyan lépéseket hozni, ami bele rokkannék és Igornak se menne. Nem akarok szemét lenni, de nem tudom, hogy valaha megfog érni, hogy jó vezető legyen, hogy képes legyen higgadtan gondolkozni. Szerinted mi lesz? Remélem persze erre későn kerül sor, de mi lesz ha ő lesz vezető?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.11.14, 13:33 | Üzenet # 648
Yaoista
- Nem vagy vicces. *Morgok kicsit, azért nem szerettem, ha a zavarral jönnek nekem.* - Nem tudom... *Habozok. Fumio volt az egyetlen, aki számomra rejtély maradt.* - Bár az igaz, hogy te nem fogok vissza magad. *Piszkálódtam és adok gy puszit.* - Talán idővel lehiggadd. Azt is túléltük valahogy, mikor pusztította önmagát. Ahhoz képest ez már semmiség. * - A főnök édesanyja is forrófejű volt, de tudta jól hol a határ. Ha valaki fel is idegesítette, de akkor nem akadhatott ki, nem tette. Akkor megtette két órával később. Vissza tudta magát fogni, ha szükség volt rá, de egyébként az akaratát végig vitte minden áron, akár csak a főnök. Nagyon sokban hasonlítanak, de az Asszonyom sosem kereste a baj szándékosan. *Fejtem ki neked.* - A nagyfőnök nagyon erős. Szerintem minden rendben lesz, bár nem tudom, hogy mi lesz Fumioval és a főnök mit fog hozzá szólni. *Nem tudtam, hogy mi lesz belőle.* - Bár kemény menet lesz, az biztos. *Értek egyet. Kicsit elgondolkozom a kérdéseden.* - Szerintem meg fog érni. Nem most, de mikor eljön azaz idő, fel fog nőni a feladathoz. *Nagyon komolyan gondoltam.* - Soha nem hozna szégyent a szüleire. Szerintem nagyobb vezető lehet, mint eddig bárki a családban.

MioDátum: Péntek, 2014.11.14, 13:46 | Üzenet # 649
Yaoista
- Nem is annak szántam.*Vigyorgok.* - Egyáltalán nem.*Kuncogok.* - Igazad van.*Bólintok és figyelmesen hallgatlak.* - Szerinted, ha élne akkor Igor is ilyen lenne? Tudná, hogy mikor szabad tombolni? Mondjuk a bajt biztos nem keresné.*Ebben biztos voltam. Ismét csak végighallgatlak,majd megcsókollak.* - Te egy nagyon jó ember vagy Seime csak néha kicsit hülye.*Mosolyodom el.* - Tudod van benne valami, amit mondtál és remélem, hogy igazad lesz. Igor ha visszatudja fogni magát, akkor tényleg nagyon jó vezető lenne vagyis akkor lesz.*Javítom ki magam.* - De ez tényleg legyen messze kivéve ha Diablo megunja a dolgokat és átadja a helyét, bár úgyse fogja addig, amíg Igor ilyen.*Mondom és miközben beszélgettünk már a nap alig látszódik.* - Oké mikor nézzünk napfelkeltét?*Kérdezem édesen.* - Különben csak annyi és ezt nem elfogultságból de te nagyon jó vezető lennél.

szela00Dátum: Péntek, 2014.11.14, 14:25 | Üzenet # 650
Yaoista
- Nem lenne ilyen. Sokkal nyugodtabb lenne. Régen is voltak kitörései, de megálltak a kiabálásnál és elég volt egy pillantás az édesanyjától és tudta, ha messzire ment. *Emlékszem vissza.* - Bár ez rám is igaz. *Azért régen én is forrófejűbb voltam.* - Miért lennék hülye? *Kérdezek vissza.* - Szerintem ameddig tudja, megtartja a pozícióját és nem fog több terhet és felelősséget tenni a főnökre. *Legalábbis ebben biztos voltam.* - Amikor szeretnél. *Aranyos voltál nagyon.* - Köszönöm kicsim. *Jól esett, hogy ez mondtad.* - A főnök is az lesz... én pedig mellette leszek, hogy vigyázzak rá.

Keresés: