2025.07.25, Péntek, 04:09
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

MioDátum: Péntek, 2014.11.14, 14:43 | Üzenet # 651
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Értem.*Bólintok. Nagyon sajnáltam, hogy nem ismerhetem és hogy nincsen már köztünk.*  - Rád is?*Lepődöm meg.* - Mert sokszor az vagy, de ezt is szeretem benned.*Kuncogok.* - Ebben biztos vagyok én is.*Értek veled egyet.* - Akkor jó mondjuk ma?*Kérdezem kuncogva.* - Csak őszinte vagyok.*Puszillak meg.* - Igen tudom és én is ott leszek még ha nem is védelemnek.*Kuncogok, majd felállok és lassan vetkőzni kezdek.* - Akkor fürdünk?*Kérdezlek és levéve a felsőm rád dobom.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.11.14, 22:58 | Üzenet # 652
Yaoista
- Maradjunk annyiban, hogy tudtunk rosszalkodni a főnökkel. Sokat verekedtünk. *Mosolyodom el halványan. Persze volt köztünk pár év, de ha csínytevésről volt szó, megtaláltuk a közös hangot.* - Akármilyen hihetetlen én is voltam gyerek. * . Bírni fogod ébren? *Kérdezem, mert nekem nem volt gond.* - Szerintem rád marad a békebíró. *Puszillak meg. Ahogy felállsz, nézlek, majd elkapom a fölsőd.* - Csak óvatosan, még a végén véééltelenül belelöklek. *Jegyzem meg kis sunyin, majd felálltam én is és elkaptam a derekad.* - Vetkőztess le.

MioDátum: Szombat, 2014.11.15, 13:45 | Üzenet # 653
Yaoista
- Megnéztem volna.*Nevetek fel.* - Még most is tudsz gyerek lenni te kis csibész.*Kacsintok rád.* - Simán bírni fogom meg teszünk róla.*Vigyorodom el kajánul.* - Nem baj az.*Mosolygok.* - Ugyan beesek én magamtól is.*Nevetek fel.*- Ilyen kérésnek nem tudok ellenállni.*Csókollak meg, majd lekapom a felsőd.* - Nagyon szexi.*Simítok végig a felsőtesteden és elkezdem csókolgatni egészen le a nadrágodig.*- Én így szoktam vetkőztetni.*Vigyorgok és leszedem a naciddal együtt az alsód is.* - Szép.*Nyalok végig a farkadon, majd felállok.* - Leveszed a nacim?*Kérdezlek mintha mi sem történt volna.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.11.15, 13:53 | Üzenet # 654
Yaoista
- Ebben biztos voltam. *Gondoltam, hogy élvezted volna a mozit.* - De nálad nem jobban. *Piszkálódok kicsit.* - Oké. *Ilyet rám lehetett bízni, az tuti.* - Igaz. *Csókod viszonozom és hagyom, hogy vetkőztess. Bókodon meg se lepődtem. Néha sóhajtottam egy apróbbat, ahogy csókolgatsz.* - Helyes. *Semmi kifogásom nem volt az ellen, hogy így vedd le a ruháim. Nyalásodra sóhajtottam egy nagyobbat.* - Kis ördögfiúka. *Gombolom ki a nacid és lehúzom rólad, de én se maradtam adósod. Felállva fenekedre simítottam és végighúztam ujjam a bejáratodon.* - Akkor fürdés. *Csókolok nyakadba, majd ugrottam egy szép elegáns fejest.* - Gyere. *Hívogatlak.*

MioDátum: Szombat, 2014.11.15, 14:21 | Üzenet # 655
Yaoista
- Ugyan, ha szeretnél se tudnál jobban gyerek lenni nálam.*Nevetek fel.* - Csak amennyire kell.*Kuncogok és a tettedre felnyögök halkan.* - Te meg se szólalj.*Nevetek fel és picit ismét felnyögök.* - Szép 10 pont.*Tapsollak meg, majd én ugrok egy bombát.* - ÁÁááá hideg hideg.*Remegek meg és hozzád bújva megcsókollak.* -Hmm máris jobb.*Mosolygok az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.11.15, 15:13 | Üzenet # 656
Yaoista
- Ezzel nem tudok vitába szállni. *Értek veled egyet.* - Miért? *Kérdezek vissza, de úgy, mint aki szent és éppen most kapja meg a szárnyait és a glóriát.* - Köszönöm. *Várom, hogy beugorj, gondoltam, hogy díjnyertes bomba lesz. Csókod viszonozom és elmosolyodom kicsikét.* - Te akartál éjszaka fürdeni. *Utalok a hidegre.*

MioDátum: Szombat, 2014.11.15, 15:17 | Üzenet # 657
Yaoista
- Felesleges.*Kuncogok.* - Tudod te.*Vigyorgok.* - Igen tudom, de az elején amúgy is hideg lenne.*Jegyzem meg és amennyire tudok hozzád bújok.* - Meg te melegítesz.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.17, 01:18 | Üzenet # 658
Yaoista
- Nem tudom. *Adom továbbra is a hülyét. Ahogy hozzám bújsz, odahúzlak és megcsókollak.* - Ez igaz látod. *Csapok a popsidra, majd arrébb úszok kicsit.* - Tudod... *Szólalok meg váratlanul.* - Sokkal komolyabb vagy, mint gondoltam. *Valahogy azt hittem, sokkal könnyelműbb vagy, de ez nem igaz. Azért még voltak fenntartásaim, de már kevesebb. Valahogy még mindig nem bíztam annyira a szeretlekedbe, mint kéne.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.17, 13:33 | Üzenet # 659
Yaoista
- Meg kell hagyni, hogy jó színész vagy.*Kuncogok.* - Ugye ugye?*Vigyorgok és a csapásra felnevetek.* - Igen?*Pillantok rád, majd csak elmosolyodom.* - Miben kapcsolatban gondolod? Amúgy örülök, hogy így vélekedsz.*Mosolygok.* - Na most már jó a víz.*Terülök el a víz felszínén.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.17, 14:13 | Üzenet # 660
Yaoista
- Tudom. *Értek veled egyet. Jó volt hallani a nevetésed.* - Mindennel kapcsolatban. *Persze nem munkára gondoltam.* - Nem hittem, hogy komolyan fogod venni a dolgokat köztünk. *Ismerem be. Persze részemről ez szintén egyfajta félelem volt. Beléd szeretek, aztán közlöd, hogy hát mégse tudsz együtt lenni így valakivel, az elég nagy bukta lenne és ezt el akartam kerülni.* - Akkor jó. *Odaúszok hozzád és felfekszek én is a vízre, majd megfogom a kezed.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.17, 14:20 | Üzenet # 661
Yaoista
- Ennek örülök tényleg.*Mosolygok és nem veszem sértésnek, amit mondasz.* - Megmondtam én neked és idővel arra is rájössz, hogy milyen komoly is vagyok veled kapcsolatba.*Mosolygok. A kezemre csak lágyan elmosolyodom és egy darabig így vagyok, majd adok neked egy csókot bár így nem legegyszerűbb.* - Ezt még gyakorolni kell.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.18, 10:53 | Üzenet # 662
Yaoista
- Én pedig azt mondtam meg, hogy idő kell. *Szorítom meg a kezed. Csókod viszonozom, majd kiköptem egy adag vizet.* - Hát ezt igen. *Nyugtázom én is. Kicsit így elvagyok, majd úszkálok kicsit, de nem megyek tőled messzire. Utána visszamentem hozzád és adtam egy csókot.* - Ha fázol, szólj, oké? Milyen orvos lennél, ha te betegednél le. *Csókollak homlokon.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.18, 11:01 | Üzenet # 663
Yaoista
- Igen tudom.*Mosolygok.* - Lesz erre is időnk.*Nevetek fel. Nagyon jól érzem magam persze most se áll be a szám. Amikor odajössz rögtön viszonozom a csókod.* - Olyan Sergejes.*Kuncogok és hozzád bújok.* - De szólok mindenképpen.*Csókolok a nyakadba.* - Neked még a só is jól áll.*Mosolyodom el és tovább csókolgatlak.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.18, 12:22 | Üzenet # 664
Yaoista
Lesz bizony. *Nem is zavart, hogy fecsegsz, ez jelezte, hogy kedved van.* - Valahogy úgy. *Magamhoz ölellek, ahogy bújsz.* - Helyes kicsim. *Nyakamra sóhajtok egy aprót, majd picit elmosolyodom. Hagyom, hogy csókolgass, nagyon is tetszik a helyzet.*- Ugye tudod, hogy nekem nem gond, hogy a tengerbe vagyunk? Ugyanúgy rádugrok, ha ezt folytatod. *Közlöm, csak a miheztartás végett.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.18, 12:42 | Üzenet # 665
Yaoista
*Olyan jó tőled is hallani.* - Igen tudom jól és ez is a szándékom, itt még nem is csináltunk.*Szívom meg jobban a nyakad és a farkadra simítok.* - Nagyon kívánlak..*Suttogom és vadul megcsókollak.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.18, 13:44 | Üzenet # 666
Yaoista
- Kis számító. *Sóhajtok nyakamra egy nagyobbat. Csókod viszonozom és én nem farkadra, hanem fenekedre simítok. Végighúzom ujjam a bejáratodon, majd becsúsztatom popsidba.* - Akkor nem mondhatok nemet. *Keresem meg gyönyörpontos és izgatni kezdem, de farkadhoz most se érek.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.18, 14:26 | Üzenet # 667
Yaoista
- Az hát.*Vigyorgok. Az ujjadra felsóhajtok, ami nyögésbe megy át.* - Nagyon helyes.*Nyögöm és igen csak vadul csókollak és ha te nem akkor én összefogom farkainkat úgy simogatom magunkat.* - Még senkivel nem csináltam tengerbe.*Nyögöm az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.11.23, 22:07 | Üzenet # 668
Yaoista
*Tovább izgattalak és csókoltalak. Én nem mondhattam, hogy nem szexeltem még tengerbe, ezért meg se szólalok, csak falom ajkaid. Nagyon jót szeretkezünk, mint általában. Egyre jobban összeszokott a testünk. Utána szépen bevittelek a házba. Hajnalba kiültem veled a verandára és onnan néztük a napfelkeltét. Nem akartam, hogy kimaradjon a dolog.* - Hogy van a feneked? *Kérdezem tőled és nyakadba csókolok.* - Ma vissza kell mennünk már. *Mondom halkan, mert tudtam, hogy szíved szerint maradtál volna még.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.11.23, 22:18 | Üzenet # 669
Yaoista
*Ismét tökéletes volt veled az együttlét egyre jobb és jobb lett. Azért elpilledek rendesen hiszen hosszú nap volt, de kitartók a napfelkeltéig.* - Zsibbadtan de jól.*Mosolygok és a csókra halkan felsóhajtok.* - Csak még egy kicsit maradjunk.*Suttogom. Kicsit még kint ülünk, majd megreggelizünk és alszunk picit, majd elkészülve elindulunk haza fele.* - Merre? Rezidenciára?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.11.23, 23:30 | Üzenet # 670
Yaoista
*Sejtettem, hogy elfáradsz persze.* - Persze. *Puszillak meg. Persze kellet a pihenés és minden más. Elindulva sóhajtok egy nagyot.* - Szerintem a főnökhöz. *Gondoltam, hogy ott lesz Nick, de még volt mit megbeszélnem a főnökkel. Nem akartam vele rosszban lenni, mert így szörnyű volt és engem a bántott a helyzet. Főleg nem egy olyan miatt, mint Nick. Beállva már látom, hogy nem leszünk egyedül.* - Hát itt mi van? *Lepődök meg.*

MioDátum: Kedd, 2014.12.23, 19:58 | Üzenet # 671
Yaoista
- Oké.*Bólintok arra, hogy majd találkozunk. Nicknek én is adok egy puszit, de Igorhoz csak egy csát vágok. Egész úton nem szólok hozzád és azért feszült vagyok még, de amikor nálad a falnak nyomva megcsókolsz és közlöd velem a dolgokat a szívem nagyot dobban és el is pirulok.* - Igen csak tiéd...*Suttogom az ajkaid közé.* - Ugye tényleg nem haragszol??*Kérdezzek rá konkrétan.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.12.23, 22:46 | Üzenet # 672
Yaoista
*Aranyos volt, hogy elpirultál szavaimra. Én nagyon komolyan gondoltam a dolgot.* - Nem, nem haragszom. Ami azt illeti inkább vagyok féltékeny. *Közlöm veled és az állad alá simítva megemelve fejed újra megcsókollak.* - Eléggé féltékeny tudok lenni, szóval vigyázz magadra. *Suttogom az ajkaidra és újra birtokba veszem őket.* - Minden apró porcikád az enyém. *Suttogom a füledbe és a nyakadba csókoltam. Az már elég sokat jelentett, ha én így reagálok ilyen dologra. Más esetben lepergett volna rólam, de most rólad volt szó.*

MioDátum: Kedd, 2014.12.23, 23:04 | Üzenet # 673
Yaoista
- Oké most már tényleg megkönnyebbültem.*Mosolyodom el.* - Féltékeny? Tényleg?*Lepődöm meg vagyis inkább azért mert bevallod, mert eddig nem tetted. A csókod viszonozom és igen csak mosolygok.*  - Én ennek csak örülök és élvezem, de nincs amúgy miért, mert nekem csak te kellesz.*Suttogom az ajkaid közé.* - Igen minden csak tiéd.*Új ez a birtoklási vágyad, de ez nekem nagyon sokat jelent, hiszen ebből látszik, hogy mennyire érdekkelek és a birtoklásod nem ijesztő és beteges.* - Akkor mutasd meg minden porcikámon.*Döntöm oldalra a fejemet.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.12.25, 19:21 | Üzenet # 674
Yaoista
- Miért? Meglepő, hogy az vagyok? *Kérdezem, hiszen szerintem azért ez normális volt.* - Akkor jó, helyes. *Suttogom az ajkaidra.* - Tudom. *Mondom kicsit lágyabban. Tudtam jól, hogy most már csak én kellek neked.* - El akarsz csábítani? *Suttogom a füledbe és a nyakad harapdálom.* - Vagy esetleg... azt szeretnéd elérni, hogy én csábítsalak el téged?

MioDátum: Péntek, 2014.12.26, 21:58 | Üzenet # 675
Yaoista
- Meglepő, hogy bevallod.*Kuncogok.* - Hmm nekem mindkettő lehetőség tetszik.*Mondom érzékien ami nyögésbe megy át.* - Te vagy én úgyis egy a vége...*Simítok az arcodra és megcsókollak hosszasan és besimítok a felsőd alá.* - Oda vagyok érted remélem tudod.*Harapok az ajkaidra.*

Keresés: