Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 13:41 | Üzenet # 701 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Hmm lehet.*Kuncogok.* - Az előbbi jobban tetszett ugye?*Kérdezem pimaszul.* - Szeretnéd, hogy úgy szopjalak vagy még mindig tartod magad édesem?*Kérdezlek széles vigyorral.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 14:03 | Üzenet # 702 |
 Yaoista
| - Hát ami azt illeti, igen. *Ezt kár volt tagadni. Tudtam, hogy azt akarod belőlem kiszedni, hogy megkérjelek, szopj le rendesen, de volt sütni valóm (még).* - Ahogy gondolod, kicsikém. *Azért hagytam magam és vártam, hogy mit találsz még ki így, hogy nem adom meg magam.* - Én tartom magam, az a kérdés, te meddig tartod magad? *Kérdezem komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 14:16 | Üzenet # 703 |
 Yaoista
| - Csak kérned kell.*Vigyorgok, de persze nem teszed azt.* - Magabiztos vagy nagyon azt meg kell hagyni.*Ismerem el.* - Most viszont, akkor is én fogok nyerni.*Közlöd veled és a golyóid kezdem el szopogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 14:27 | Üzenet # 704 |
 Yaoista
| - Sejtettem. *Nézlek, ahogy tovább játszol.* - Annyira azért nem. *Ismerem be én is, mert most láttam rá lehetőséget, hogy lehet nyerni fogsz, de még azért bírtam. Golyóimra megint morranok és kicsit már a nedvem is folyt.* - Eszméletlen ügyes kis szád van. *Nyögöm elégedetten és kész vagyok rendesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 14:59 | Üzenet # 705 |
 Yaoista
| *Ismét kezdek reménykedni, hogy én nyerek.* - Örülök, hogy élvezed és ha megadod magad sokkal nagyobb örömet fog okozni.*Kuncogok és az egyik golyód erősebben kezdem el szívogatni és a farkad simogatni kezdem ismét, de lassan inkább csak cirógatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 00:37 | Üzenet # 706 |
 Yaoista
| - Alkudozol? *Kérdezem de cirógatásodra kicsit még meg is remeg farkam. Az biztos, hogy ennyire keménynek se láthattál még engem. Egyre jobban kész voltan, nyalakodáson, szívogatásod és cirógatásod pedig csak rátett az egészre, de még egyenlőre bírtam kitartással és makacssággal is. Eléggé büszke voltam és nem kérnék ilyet így.* - Basszus... *De azért látszik, hogy egyre jobban kész vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 01:00 | Üzenet # 707 |
 Yaoista
| - Annak is veheted.*Vigyorgok.* - Basszus te aztán tényleg bírod.*Sóhajtok fel, majd lemászok az ágyról és szexi mozdulatokkal leveszek mindent magamról és már igen kemény vagyok.* - Nem semmi pasi vagy.*Kuncogok, majd visszamászok rád és hosszasan megcsókollak.* - Nekem még látványra is fáj a kőkemény farkad.*Markolom meg erősebben.* - Meddig bírod még édesem?*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 01:14 | Üzenet # 708 |
 Yaoista
| *Azt nem akartam elárulni, hogy már nem sokáig. Nézem, ahogy vetkőzöl és hát az már kész kínzás volt számomra.* - Látom már te is kemény vagy. *Jegyzem meg, hiszen csak úgy meredezett a farkad.* - Ezért kellek neked. *Jegyzem meg. Csókod viszonozom és hát már tényleg ki vagyok. Markolásodra morgok kicsit és inkább megcsókollak, ahogy megharapsz. Azért ha máshogy nem is, csókkal igen csak csábítottalak.* - Senki se izgatott még így fel. *Közlöm veled ajkaidra és a tekintetem az mindent elárult.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 01:59 | Üzenet # 709 |
 Yaoista
| - Persze, hogy az vagyok, mert nagyon szexi vagy.*Az lenne a fura ha nem lennék kemény.* - Ezért is.*Mosolygok. A csókod viszonozom és bele is nyögök, majd ahogyan folytatod az annyira jól esik.* - Tényleg?*Pillantok rád és készen vagyok a nézésedtől.* - Ennek nagyon örülök.*Jó volt, hogy az exed se volt ilyen hatással rád.* - Akkor még tovább izgatlak.*Csókollak meg ismét, majd visszamegyek a farkadhoz és hirtelen tövig nyelve szopni kezdelek, majd ismét csak nyalogatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 02:14 | Üzenet # 710 |
 Yaoista
| - Tényleg. *Erősítem meg.* - Kikészítesz. *Közlöm veled. Ismét egy mély nyögés szakad fel torkomból, ahogy tövig nyelsz. Már kezdtem igazán élvezni, mire megint csak nyalogatsz. Már folyt rólam a víz és tényleg ki voltam. Egyre jobban lihegtem és úgy néztem rád, mint egy nagymacska a prédájára. Nagyon hezen bírtam már csak és szorítottam is az öveket a csuklómnál rendesen. Végül már nem bírtam.* - Nyertél. *Közlöm veled, de már tényleg nagyon ágaskodott nemesebbik tett részem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 02:23 | Üzenet # 711 |
 Yaoista
| *Még nagyobb lesz a vigyorom, amikor megerősíted.* - Igen tudom, de rajtad áll ez meddig tart.*Kuncogok és tény én is nagyon nehezen fogom vissza magam, hiszen tényleg irtó szexi vagy és nagyon kívánlak most meg főleg. A nézésed nagyon ott van, majd amikor közlöd hogy nyertem igen csak felcsillannak a szemeim.*- El se hiszem... ezt beosztom.*Nevetek fel édesen, majd nem húzlak és rendesen szopni kezdelek és mindent beleadok, hogy nagyon élvezd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 02:39 | Üzenet # 712 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom picit rajtad, ami ilyen állapotban külön jól áll nekem. Szopásodra igen kéjesen és elégedetten morgok és nyögök.* - Sergej... *Lihegem és akaratlanul, de lökök jó párat a csípőmmel, pedig próbálom visszafogni, hogy ne okozzak fájdalmat.* - Ügyes vagy... *Suttogom elégedetten és hát már készen álltam, hogy elmenjek és most nem is kellett sok, elélveztem, de ugyan olyan kemény maradtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 02:53 | Üzenet # 713 |
 Yaoista
| - Imádom a mosolyodat.*Jegyzem meg. Nagyon tetszik, ahogyan a nevemet nyögöd és nem zavar, hogy mozgatod a csípődet. Az ügyesre csak elmosolyodom és még hevesebben szoplak, amíg el nem mész és minden csepped lenyelem.* - Úgy látom nem volt elég, nagyon helyes.*Vigyorgok és elhelyezkedem a farkad felett, majd lassan magamba vezetem.* - Ahh már nem sok kellett, hogy én adjam fel..*Jegyzem meg, majd előre hajolva megcsókollak.*- Jól mutatsz így, de azt akarom, hogy hozzám érj...*Leszedem rólad az öveket, majd megcsókolom mindkét csuklód, majd hozzád bújva téged és lassan mozogni kezdek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.01.06, 01:02 | Üzenet # 714 |
 Yaoista
| *Tényleg aranyos voltál, főleg, ahogy már a farkam szopod. Nem lepett meg, hogy lenyelted a spermám, számítottam rá.* - Nem. *Erősítem is meg. Kicsit meglepődök, ahogy elhelyezkedsz, azt hittem még itt bemutatót tartasz, bár azt múltkor megkaptam. Felnyögök, ahogy benned vagyok és megcsóválom a fejem.* - Akkor még ki kellett volna tartanom kicsit. *Állapítom meg. Meglepett, hogy már elengedsz, de kis édes volt, hogy miért.* - Telhetetlen vagy. *A puszikra elmosolyodom megint kicsit. Végigsimítok combjaidon és hátadon, úgy ölellek magamhoz, de nem mozdulok meg, hagylak mozogni, főleg, hogy elő se voltál készítve.* - Ma neked kell mozognod, én nem fogok. *Suttogom ajkaid közé és megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.01.06, 12:01 | Üzenet # 715 |
 Yaoista
| - Nem baj, ha nem tartottál ki, egyszer én is nyerhetek.*Vigyorgok.*- Veled kapcsolatba igen a vagyok...*Mosolyodom el. Amikor hozzám érsz még jobban felnyögök, tényleg oda vagyok érted. * - Valóban?*Lepsz meg és viszonozom a csókodat.*- Oké.*Picit csókollak, majd kiegyenesedve mozogni kezdek és most se veszem le rólad a szemem.* - Ahhh Seime....*Nyögöm kéjesen a neved és hasad karmolászni kezdem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.01.06, 14:33 | Üzenet # 716 |
 Yaoista
| - Igaz. *Már csak azért is megérte engedni, mert látszik mennyire élvezed a dolgot.* - Helyes. *Nem hittem, hogy egy kis simogatásra így felnyögsz, de hát nálad sose tudni mi fog érzéki reakciót kiváltani belőled.* - Valóban. *Vártam, hogy mozogj rendesen. Mozgásodra morranok azért.* - Mond kincsem. *Vigyorgok és combjaid cirógatom tovább, majd a farkadra simítok és kényeztetlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.01.06, 14:47 | Üzenet # 717 |
 Yaoista
| - Semmi...*Mosolygok és a farkam simogatása csak még jobban fokozza az élvezetem.* - Imádlak..*Előre és a nyakad kezdem el csókolgatni és erősen a farkadra szorítok..*- Jó??*Kérdezlek és hol lassan vagy gyorsan mozgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 00:41 | Üzenet # 718 |
 Yaoista
| *Igen csak élvezetes látványt nyújtottál, ahogy mozogtál na meg jól is csináltad. Ez sem egy elhanyagolható dolog.* - Igen, ügyes vagy. *Kapom el arcod és odahúzva szenvedélyesen csókollak, de tényleg nem mozdultam meg, csak combod és farkad cirógattam.* Úgy látom te is élvezed. *A combodról golyóidra simítottam és elkezdtem őket masszírozni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 01:04 | Üzenet # 719 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolygok. A csókod rögtön viszonozom és bele is nyögök.* - Igen nagyon, mint mindig.*Kuncogok. Kicsit kínzás, hogy nem mozogsz, de inkább édes kínzás.* - Ahhh te még ha nem mozogsz is nagyon jó vagy..*Nyögök fel kéjesen és az egyik ujjam kezdem el szopogatni, olyan pózban vagyok szinte, mint a felvételen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 01:24 | Üzenet # 720 |
 Yaoista
| - Mert te kettőnk helyett is ügyes vagy. Viszont ahogy bemozdultál, az ott volt, csak kísértetiesen emlékeztetett a videóban látott jelenetre, amit nem akartam. Hirtelen felültem és lesmároltalak. Megragadtam feneked és mozogni kezdtem. A féltékenységem feléd sokkal nagyobb volt, mert valahogy neked a véredbe volt ez a flörtölgetés és ez bosszantó volt. Nem akartam senkinek se engedni, hogy lássa ezt a kis búja perverz cicát. Már az én kiscicám voltál, így szigorúan el a mancsokkal tőled. Gyönyörpontod minden lökésemmel eltalálom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 01:29 | Üzenet # 721 |
 Yaoista
| - Így van.*Vigyorgok. Meglep, hogy felülve megcsókolsz, de a mozgás még inkább.* - Ahhh... miért gondoltad meg magad???*Nyögöm az ajkaid közé persze nem zavar.* - Basszus.... így hamar elmegyek.*Karmolok végig a hátadon, majd megcsókollak és veled együtt mozgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 02:21 | Üzenet # 722 |
 Yaoista
| - Meg akarlak őrjíteni. *Közlöm veled. Folyamatosan mozogtam benned, egy pillanatra se álltam le.* - Annyiszor mész el, ahányszor akarsz. *Csókolok a nyakadba. Hátamra nyögtem elégedetten. Megint szenvedélyesen mozgunk mind a ketten és én a feneked markolászom. Egyre jobban élveztem veled a szexet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 11:32 | Üzenet # 723 |
 Yaoista
| - Már megőrjítettél de fokozni is tudod mindig*Nyögöm.* - Ahh oké....*Nem is bírom sokáig és elmegyek, de ismét kemény leszek és tovább mozgok.* - Nem tudok betelni veled....*Harapok a nyakadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 12:27 | Üzenet # 724 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy bármikor fokozhatom a dolgot nálad. Nem is lepődtem meg, hogy elmentél.* - Hm, milyen sok, pedig minden nap csináljuk. *Jegyzem meg, de nem rosszból. Ledöntöttelek és tovább mozogtam benned én egy pillanatra nem álltam meg. Hosszan szerelmeskedtem veled ismét. Végül kidőlünk és csak döglök melletted.* - Egyébként ha sok vagyok, szólj nyugodtan. *Nem akartam azért, hogy a popód kikészüljön.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 12:40 | Üzenet # 725 |
 Yaoista
| - Fogd be..*Morgok édesen. Ismét fantasztikusat szeretkezünk és azért kissé kimerülök.* - Oké, de nem vagyok sok, de ez fordítva is igaz.*Én itt nem a szexre gondolok, hanem az egész viselkedésemre. Adok egy csókot, majd keressünk magunknak cigit és látom, hogy jött egy üzenetem Igortól és elolvasva elmosolyodom.* - A bolond.*Csóválom meg a fejemet és meggyújtva a cigiket az egyiket neked adom.* - Írt, hogy sajnálja a mai napot és személyesen is szeretne bocsánatot kérni. Olyan kis hülye.*Tényleg nem haragszom.*
|
|
| |