Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.01.10, 13:44 | Üzenet # 751 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Hmm talán.*Kuncogok. Ahogyan a kezed a farkamon köt ki, felnyögök.* - Köszi.*Nyögöm, majd kicsit elégedetlenül morgok.* - Kis mocsok vagy remélem tudod.*Közlöm veled és ismét megcsókollak a fenekem pedig farkadhoz dörgölöm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.01.13, 02:18 | Üzenet # 752 |
 Yaoista
| - Miért is? *Kérdezem és közben simogatlak tovább. Csókod viszonozom, majd a nyakad kezdem harapdálni.* - Én csak simogatlak. *Persze a dörgölésedre kezdtem megkeményedni lassan. Végigsimítok ismét farkadon, majd kicsit hátrahúzlak, hogy hozzáférjek fenekedhez. Beléd csúsztatom két ujjam rögtön és belülről kezdelek izgatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.15, 13:48 | Üzenet # 753 |
 Yaoista
| - Mert itt játszadozol.*Felelem, na nem mintha bánnám.* - Ahh igen, de elvetted a kezed.*Közlöm édesen és a fejem oldalra döntöm és a popsimat tovább simítom a farkadhoz és elvigyorodom, ahogyan megkeményedsz. A farkamra jobban felnyögök, majd amikor megérzem az ujjaid még inkább.* - Ahhh édesem....*Nyögöm és hátrafordulva a hajadba túrok és vadul megcsókollak.* - A farkadat akarom...*Lehelem az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.01.16, 13:11 | Üzenet # 754 |
 Yaoista
| *Olyan édes voltál, ahogy nyögtél. A nyakad kóstolgattam, majd ahogy megcsókolsz, viszonozom.* - Akkor hajrá kicsim... *Húzom ki ujjaim, és várom, hogy beleülj a farkamba.* - Kis akaratos. *Közlöm veled. Mikor már magadba fogadtad a farkad, mozogni kezdtem benned, rögtön gyönyörpontod vettem célba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.01.16, 13:21 | Üzenet # 755 |
 Yaoista
| *Nem kellett kétszer mondanod és el is kezdek beleülni a farkadba.* - Ahhh csak kicsit.*Nyögöm édesen és teljesen magamba fogadlak.* - De jó vagy..*Nyögöm és én is mozogni kezdek és folyton csak csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.01.16, 14:18 | Üzenet # 756 |
 Yaoista
| - Pedig alig csináltam valamit. *Vigyorgok egy picikét megjegyzéseden. Farkadra is ráfogok és simogatlak. Szerettem volna, a igazán élvezed a szeretkezésünk. Mindig igyekszem elkényeztetni, mert tudtam jól, hogy bántak veled régen. Én teljesen máshogy viszonyultam hozzád és hát jobb voltam Igoirnál . Egyre gyorsabban mozogtam benned, de hagylak érvényesülni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 16:12 | Üzenet # 757 |
 Yaoista
| - Nem számít.*Neked tényleg szinte semmit nem kell csinálnod és kész vagyok tőled. Darabig így mozgok, majd szembe fordulok veled és így folytatom a szeretkezésünk. A farkadat végig szorítom és igen csak kipingálom a nyakadat ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 18:14 | Üzenet # 758 |
 Yaoista
| *Hagylak megfordulni és élvezettel veszem, ahogy visszaülsz farkamba. Nyakamra halkan morgok és feneked markolom. Persze én is mozogtam folyamatosan.* - Nagyon jó vagy... *Suttogom füledbe és én is a nyakad kényeztetem. Nem bántam, hogy kipingálod a nyakam, gondoltam majd felveszek legfeljebb egy garbót.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 18:29 | Üzenet # 759 |
 Yaoista
| - Ahogyan te is.*Mosolygok. Imádtam, ahogyan a fülembe suttogsz. Oldalra döntöm a fejemet, hogy jobban a nyakamhoz férj és engem az se zavar, ha látszódik.* - Nem bírok veled betelni veled.*Csókollak meg és karmolászni is kezdelek.* - Mond hogy tiéd vagyok.*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 19:06 | Üzenet # 760 |
 Yaoista
| - Tudom. *Tudtam jól, hogy neked sose elég belőlem. Csókod viszonozom és a hátamra belemorranok a csókunkba.* - Csak az enyém vagy. *Suttogom ajkaidra és lágyabban megcsókollak.* - ÉS nem adlak senkinek. *Teszem hozzá és jobban odahúzlak magamhoz. Folyamatosan gyönyörpontod célzom meg, majd lassan bejáratodhoz simítom az ujjam és finoman beléd tolom azt is, de óvatosan.* - Rég csináltam. *Csókollak meg hosszan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 19:57 | Üzenet # 761 |
 Yaoista
| *Szavaidra elvörösödöm és annyira jó hallani.* - Ne is adjál.*Suttogom az ajkaid közé. Amennyire tudok csak bújok és veled együtt mozgok. Amikor megérzem az ujjad elsőre kicsit kellemetlen.* - Igen rég...*Suttogom az ajkaid közé. Hamar megszokom az ujjad is és fantasztikusat szeretkezünk ismét. Kicsit pihenünk, majd lemegyünk egy kis bárba ahol tudunk enni és iszogatni. Nagyon jól elvagyunk egészen addig amíg meg nem jelenik az exem.* - El se hiszem hogy tényleg te vagy az Sergej.*Lép oda hozzánk én meg teljesen lesápadok.* - Még jobban nézel ki.*Vigyorog.* - Hééé elvitte a cica nyelved?*Nyúl az arcom felé, de én totál le vagyok fagyva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 21:00 | Üzenet # 762 |
 Yaoista
| *A szex, mint mindig jó volt és imádtam. Összeszedve magunk, mentünk, ahova szeretted volna. Én nem ittam, mivel vezettem, de a kaja az nagyon jó volt. Mikor odajön a srác és rád köszön, csak nézek, hogy már megint ki a fene akarja megzavarni az esténket. Nem tudtam ki ő, csak azt láttam, hogy lesápadsz. Mielőtt hozzád érne, kinyújtom a kezem és elkapom a csuklóját. Látom, hogy le vagy sápadva.* - Légyszivs ne éj hozzá és én a helyedbe lelépnék. Amint látod, velem van. *Mondom komolyan és nem engedem, hogy hozzád érjen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 21:10 | Üzenet # 763 |
 Yaoista
| *Csávó csak elvigyorodik a reakciómon meg a tieden is.* - Szóval most a te játékszered értem. Jól betanítottam a kicsikét nem de? Mindent meg lehet vele csinálni..*Vigyorog, mire felpattanok.* - Menjünk.*Ragadom meg a kezed.* - Ez nem szép dolog, hogy csak így le akarsz lépni. Nem volt jó velem a játék?? Hiszen imádod a farkat mindegy mennyi van benned csak benned legyen, hiszen csak egy szajha vagy, bár annak nagyon jó.*Nevet fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 21:58 | Üzenet # 764 |
 Yaoista
| - Nem a játékszerem. *Szögezem le elég nyersen. Ahogy megragadod a kezem, elindulok veled, de hallom a csávót és felidegel. Megállok és odahúzlak magamhoz.* - Ki ez a görény? *Volt egy sejtésem, egy nagyon rossz sejtésem.* - Jobb lenne, ha befognád a pofád és felmérnéd hány kilós, kis csíra. *Jegyzem meg neki és a te válaszod várom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 22:14 | Üzenet # 765 |
 Yaoista
| *Szavaidnak persze örülök. Örülök, hogy jössz velem de a patkány csak nem fogja be.* - Senki, csak menjünk.*Próbállak húzni magammal.* - Azt hiszed félek tőled?*Vonja fel a szemöldökét.* - Te meg képes vagy azt mondani, hogy senki? Én vagyok az exe.*Vigyorodik el.* - Csak Sergej baba lelépett pedig inkább összetehette volna a két kezét, hogy befogadtam őt és egy igazi kis ribancot neveltem belőlem. Nem akarod nekem kölcsönadni? Bár dughatjuk egyszerre is, meg se érzi.*Vigyorog.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 22:18 | Üzenet # 766 |
 Yaoista
| *Nem vettem be ezt a senki dolgot, te sose mondasz ilyet, hogy senki.* - Lehet kellene. *Jegyzem meg még nyugodtan. A folytatásra viszont elpattan az agyam. Elkapom a srác grabancát és kedves mód kiviszem a bárból ellököm, majd behúzók neki egy jó nagyot. Nem messze volt ott egy üveg, ahova löktem. Fölé mászok és még kettőt behúzok neki, de kicsit se fogom magam vissza, valószínű az állkapcsa meg is repedt, avyg tört, mert elég nagyot roppant. Lerángatom a nadrágját, majd fogom az üveget és felnyomom belé az üveget.* - Élvezed faszfej? *De még tovább ütöm.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 22:44 | Üzenet # 767 |
 Yaoista
| *Nem akartam neked hazudni és tudtam, hogy nem vagy hülye, de el akartam kerülni a bajt, persze a kis görény továbbra se tudta befogni és semmit se változott.* - Seime engedd el nem ér annyit.*Megyek utánatok, de persze meg se hallasz. A exem is próbálkozik, de esélye sincsen, de közben mondja dumáját rólam, hogy így meg úgy megdugott és hogy felelevenítené a dolgokat.* - Fogd már be!! Seime hagyd abba!!*Próbálok hatni rád, de semmi. Amint viszont megfogod az üveget azt hittem azzal akarod megütni, de nagyot tévedek. Igen fájdalmasan üvölt fel az a görény és már szinte alig van magánál.* - Seime elég*Foglak le.* - Nem ér ennyit, hogy még jobban bemocskold kezed!! Kérlek gyere nem akarom, hogy bajba kerülj!! Kérlek!!*Tényleg könyörgök. Persze nem sajnálom és meg is érdemli, de nem akarok bajt. Nem hittem volna, hogy ennyire kiborulsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 23:05 | Üzenet # 768 |
 Yaoista
| *Ahogy lefogsz, majdnem mozdultam, hogy ellökjelek, de akkor kapcsoltam, hogy te vagy. Lihegtem és a szemeim lángoltak a dühtől. Kérésedre bólintok és felállok, de még azért cipővel tolok egyet az üvegen, hogy rendesen a seggébe legyen.* - Remélem élvezted. *Mondom még és elindulok veled. Találtunk egy kutat, ott gyorsan megmostam a kezem. Mikor tiszta lett, megfogtam a tiéd, de rettentő gyengéden, majd magamhoz ölellek.* - Sajnálom... *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 23:11 | Üzenet # 769 |
 Yaoista
| *Nagyon örülök, hogy jössz velem. Nem kellett volna, hogy valaki megjelenjen a hangokra vagy csak szimplán úgy. Exem a mozdulatodra ismét felüvölt és igen csak ömlik belőle a vér, de nem érdekel, na meg hamarosan biztos rátalálnak és ennyibe nem fog belehalni én már csak tudom. Követlek téged, majd amikor megölelsz odabújok.*- Nem tettél semmi rosszat. Köszönöm, hogy megvédtél és sajnálom, hogy azt mondtam senki, nem akartam bajt.*Suttogom és kicsit remegek is.* - Menjünk haza kérlek.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 23:29 | Üzenet # 770 |
 Yaoista
| *Ahogy odabújsz hozzám, csak simogatlak.*- Menjünk. *Visszamentünk és hazavittelek hozzám. Felmentünk a lakásba, de még mindig ideges voltam.* - Meg kellett volna ölnöm. *Mondom idegesen és dühösen. Finoman az arcodra simítok és homlokon csókollak.* - Minden rendben kicsikém. *Puszilgatlak és ölellek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.19, 13:39 | Üzenet # 771 |
 Yaoista
| *Úton nem szólok hozzád. Annyira jól volt a nap és Igort leszámítva, ami rendeződött ismét jó volt erre most ez történik.* - Nem kellett volna.*Mondom, de a puszidon elmosolyodom.* - A múltam mindig utolér..*Bújok hozzád remegve.* - Amiket mondott mind igaz azt leszámítva, hogy nem élveztem..*Suttogom.* - Akkor hagytam ott, amikor kórházba kerültem, az volt az utolsó csepp, hogy el kell hagynom...*Suttogom és egyre jobban csak bújok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.19, 19:18 | Üzenet # 772 |
 Yaoista
| - Nincs semmi baj kicsim. *Suttogom a füledbe és közben szorosan ölellek. Csöndesen hallgattalak és közben védelmezően öleltelek magamhoz.* - Nincsen semmi baj... nyugodj meg. Most már ilyen nem történhet veled. *Finoman simogatom a hátad és néha adok egy puszit a buksidra. Tényleg úgy öleltelek, mintha a világ összes bajától meg tudnálak védeni.* - Én sosem fogok olyat tenni, ami bánt téged. *Suttogom a füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.01.20, 12:28 | Üzenet # 773 |
 Yaoista
| *Nagyon jól esik, ahogyan ölelsz és nyugtatsz nagyon sokat segít.* - Igen ezt tudom, hogy te sose bántanál.*Suttogom, majd lassan az arcodra simítva megcsókollak nagyon lágyan.* - Köszönök mindent.*Mosolygok rád bár nem az igazi, mert látszik, hogy megviseltek a dolgok, de tényleg nagyon hálás vagyok neked mindenért. Megvédtél, itt vagy velem és ami legfontosabb, hogy nem ítélsz el engem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.01.20, 20:02 | Üzenet # 774 |
 Yaoista
| *Csókod viszonozom és szintén nagyon finoman csókollak.* - Igazán nincs mit. *Mondom komolyan és tovább ölelgetlek.* - Mivel nem ettünk... mi lenne, ha rendelnénk valami finomat, tévéznénk, aztán pedig lefeküdnénk aludni? *Kérdezem kedvesen.* - Gondolom nincs étvágyad nagyon, de ma még nem ettük semmi értelmeset, úgyhogy kéne egy kicsit. *Puszilom meg a buksid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.01.20, 23:47 | Üzenet # 775 |
 Yaoista
| - Oké.*Hiszen csak pár falatig jutottunk.* - Igazad van.*Bólintok és ugye rég rossz, ha én nem eszem.* - Akkor döntsél te nekem mindegy mit eszünk.*Suttogom, de nem engedlek. Szükségem volt rá, hogy érezzelek. Olyan jó, hogy ott voltál, ha egyedül lettem volna és utána is biztos sokkal jobban ki lennék.*
|
|
| |