2025.07.26, Szombat, 08:16
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.07, 13:18 | Üzenet # 726
Yaoista
*Csak bólintok és finoman cirógatlak. A cigi az külön jól esik és elpöfékelek magamba.* - Hm? *Várom, hogy ki és miért bolond, de ahogy a főnököt említed, csak bólintok. Kicsit csendben maradok, majd megszólalok.* - Abbahagyja a drogot. *Látszik, hogy azért ennek én is örülök.* - Persze Nick miatt, nem a józan esze miatt, de már ez is valami. NEm kell félni, hogy lesz még egy Alex. *Sóhajtok egyet megkönnyebbülten.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.07, 13:30 | Üzenet # 727
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Úgy voltam, hogy még mindig zavarnak a dolgok így nem mondok neked többet.* - Tessék? Ez komoly?*Lepődöm meg, de nagyon örülök neki.* -- Fő, hogy leáll és maradjon ez így. Na igen nem kell több barom.*Morgok picit.* - Szerinted lesz vele még gond? Én féltelek tőle..*Motyogom.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.07, 14:09 | Üzenet # 728
Yaoista
- Igen, komoly. *Bólintok.* - Én is örülök, hogy abbahagyja. *Mondom nyugodtan.* - Nem tudom, hogy lesz-e vele gondunk. Azért elég rendesen elintéztük a múltkor. *Túrok hajamba, de én se voltam biztos.* - De elég... kreatív és elmebeteg. *Nem akartam neked hazudni.* - Engem ne félts. Nekem nem lesz gondom vele.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 00:13 | Üzenet # 729
Yaoista
- Szerintem mindenki.*Mosolygok.* - Igen és lehet ezért jobban bepöccen.*Sóhajtok fel.* - Pont ez a baj, totál komplett az ilyet el kéne zárni.*Mondom komolyan.* - Ne mond ezt, mert féltelek és lehet pont neked lesz gondod vele, mert tökre bejössz neki.*Kezdem felhúzni magam.* - Hozzád mer nyúlni komolyan kibelezem.*Morgok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 00:40 | Üzenet # 730
Yaoista
- Hát nem hiszem, hogy ezért jobban bepöccenne, bár nála ki tudja. *Sóhajtok én is.* - Senki se mondta soha, hogy normális. *Mondom én is, majd olyan aranyos vagy, ahogy felhúzod magad. Tudtam, hogy komolyan mondod, de nekem ez aranyos volt.* - Tudok magamra vigyázni kicsit, bár ilyen vadmacska mellett aztán tényleg nem eshet bajom. *Én azért elég jót szórakoztam rajtad. Tudtam jól, hogy milyen profi gyilkos vagy te is, de azért rám se lehetett sosem panasz.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 00:46 | Üzenet # 731
Yaoista
- Legyen neked igazad.*Nem akartam, hogy most emiatt még jobban beinduljon.* - Az biztos.*Bólintok.* - Ez így van.*Értek egyet és megcsókollak.* - Nem veszel komolyan tudom és ne is kerüljön rá sor, de nem viccelek. Nem szeretek ölni és legtöbbször kimaradok belőle, de ebben az esetben nem gondolkoznék.*Halálosan komolyan mondom, amíg te csak szórakozol rajtam.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 00:51 | Üzenet # 732
Yaoista
- Nem az, hogy nem veszlek komolyan. *Finoman az arcodra simítottam és megcsókoltalak.* - De azt hiszed olyan közel kerülne hozzám, hogy akár hozzám érne? Előbb loccsantanám ki az agyát a padlóra. *Ezt látnod kellett, hogy én is komolyan gondolom.* - Tudom. *Puszillak meg és egyébként tényleg édes volt, hogy ennyire védesz.* - Féltékeny vagy? *Kérdezek rá konkrétan.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 01:07 | Üzenet # 733
Yaoista
- Akkor jó.*El is hiszem és a csókod is viszonozom.* - Na jó ez igaz ezzel megfogtál, de erre se kerüljön sor.*Nem akartam többé erről az állatról hallani.* - Persze, hogy az vagyok, de ettől az elmebetegtől inkább féltelek, az más kérdés, hogy simán féltékeny vagyok mindenkire, mert nagyon nagyon jó pasi vagy, de hát ezzel jár, hogy mindenki akar téged.*Fejtem ki édesen.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 01:21 | Üzenet # 734
Yaoista
- Na látod. *Pusziltalak meg. A folytatásra elmosolyodom kicsit, édes volt nagyon.* - Szóval annyira jó pasi vagyok, hogy mindenkinek én kellek? *Kérdezek vissza, majd megcsókollak.* - Mondod ezt te, mikor mindenki utánad fordul? *Hiszen téged legalább annyian néznek, mint engem.* - De nagyon édes vagy. *Cirógatom meg az arcod.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 01:33 | Üzenet # 735
Yaoista
- Pontosan.*Bólintok és viszonozom a csókodat.* - Ugyan utánad még többen.*Mondom édesen.* - Köszönöm.*Mosolygok és rád mászva csókollak meg, mivel már nem cigizünk.* - Szeretlek.*Suttogom az ajkaid közé, egyszerűen nem bírom magamba tartani.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 02:11 | Üzenet # 736
Yaoista
- Csak hiszed. *Nem bántam, hogy rám mászol, sőt nagyon is tetszett a helyzet. Hátad kezdem simogatni finoman közben.* - Tudom. *Suttogom válaszul. Én még mindig nem tudtam neked ezt mondani.* - Sajnálom... de én még nem tudom mondani. *Nálam ez elég hosszú idő volt és hát még mindig picit bizalmatlan voltam, de majd idővel ez is változik.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 02:17 | Üzenet # 737
Yaoista
- Megint oda lyukadunk ki, hogy mindketten ugyanolyan népszerűek vagyunk.*Vigyorgok, Amikor mondod, hogy tudod és folytatod felsóhajtok.* - Seime csak kérlek ezt ne. Ne sajnálkozz én nem haragszom és nem vagyok emiatt szomorú se, mert tudom, hogy megfoglak hódítani.*Mosolyodom el.* - Itt vagyok veled és tiéd vagyok én ettől is olyan boldog vagyok és sokkal több, mint amiről álmodtam.*Cirógatom meg az arcod.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 02:32 | Üzenet # 738
Yaoista
- Pontosan. *Mosolyodom el. A folytatásra csak elmosolyodom kicsit és megcirógatom az arcod.* - Rendben, csak nem akarlak megbántani. *Mondom őszintén és ezt tudnod kellett.* - Nagyon közel állsz hozzá. *Igazából már meg is hódítottál, csak én nem akartam beismerni magamnak.* - Oké, kicsim. Nem mondom többet. *Csókollak meg lágyan és hátad cirógatom közben.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 02:36 | Üzenet # 739
Yaoista
- Nem bántasz meg, hidd el.*Mondom komolyan és a folytatásra hevesebben kezd verni a szívem.* - Ennek örülök.*Mosolygok boldogan.* - Megbeszélve.*Suttogom az ajkaid közé és a csók után elhelyezkedem rajtad.* - Terveztél még valamit mára?*Kérdezlek és az oldalad cirógatom.* - Mondjuk egy pancsi nem ártana.*Kuncogok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2015.01.08, 02:36

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 13:33 | Üzenet # 740
Yaoista
*Ahogy elhelyezkedtél, kicsit sem bántam, csak tovább simogattalak.* - Nem igazán, de ha neked van ötleted, akkor mond. *A hátad simogatom tovább és néha azért feneked is.* - Elképzelhető. *Adok egy puszit a fejedre.* - Rendesen beléd élveztem, úgyhogy lehet nem árta megmosni rendesen. *Simítok végig bejáratodon.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 13:48 | Üzenet # 741
Yaoista
- Elég, hogy veled vagyok.*Mondom édesen.* - Ehh te perverz..*Vigyorgok és halkan felnyögök.* - Még, hogy én nem bírok magammal.*Kuncogok, majd megcsókollak.* - Utána mondjuk ehetnénk és filmezhetnénk, ami volt a terv, de nekem mindegy.*Cirógatlak.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 00:08 | Üzenet # 742
Yaoista
- Hát akkor nincsenek nagy igényeid. *Puszillak meg.* - Nem tagadom.* - Nem is. *Bár azt senki se mondta, hogy én bírnék magammal. Csókod természetesen viszonozom és simid se hagyom abba.* - Rendben, benne vagyok. Mit szeretnél nézni? *Kérdezek rá kíváncsian. Gondoltam, hogy megint valami bolond mese lesz, mert ennyire ismertelek már, de a te kedvedért kibírtam, ha kellett.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 00:43 | Üzenet # 743
Yaoista
- Nekem ez nagyon nagy.*Kuncogok.* - Ne is.*Felesleges lenne.* - Igazából mindegy meg szerintem veled leszek elfoglalva.*Mondom édesen.* - Nyugodtan döntsél te, megengedem.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 01:15 | Üzenet # 744
Yaoista
- Akkor mi lenne a hatalmas igényed? AMit egyébként sosem kérnél, de azért mégis... *Szerettelek volna tényleg kényeztetni téged.* - Ebben van valami, de majd azért visszafogom magam. *Csókolok nyakadba.* - Kedves vagy. *Mosolyodom el picit.* - Majd akkor kitaláljuk. *Lassan letollak magamról és kimegyek a fürdőbe. Engedek meleg vizet, majd visszamegyek érted.* - Kivihetlek herceg? *Hiszen te így gondoltál magadra.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 11:41 | Üzenet # 745
Yaoista
- Azokat már mind megkaptam. Néztél velem mesét, eljöttél vidámparkba és még sorolhatnám. Nekem ezek a dolgok bőven elegek és a legfontosabb, hogy veled legyek.*Mondom édesen.* - Annyira nem kell túlzásba esned.*Vigyorgok, ami nyögésbe megy át.* - Ugye? Szerintem is.*Nevetek fel.* - Megbeszélve.*Én ott várlak és a kijelentésedre rendesen elvörösödöm, erre nem számítottam.* - Igen.*Bólintok és ahogyan felemelsz megcsókollak és a kádba pedig szokásosan neked dőlök.* - Maradunk nálad akkor? Arra gondoltam, hogy áthozhatnék pár cuccot, meg te is hozzám.*Vettem fel az ötletem zavartan.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 13:28 | Üzenet # 746
Yaoista
- Aranyos vagy. Gondoltam még jobban a kedvedre teszek, de akkor már megtettem. *Nyugtázom a dolgokat.* - Hm, talán még nem volt elég? *Én még bírtam volna, csak nem akartam túlterhelni a tested. Nem hittem, hogy így elvörösödsz, de persze nekem tetszett. A kádban magamhoz ölellek és a hasad cirógatom.* - Hát... átmehetünk hozzád is. *Nekem mindegy volt, hogy hol vagyunk. Meglepett kicsit a kérésed, de végül bólintottam.* - Rendben. *Mondom és megpuszilom a buksid.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 13:35 | Üzenet # 747
Yaoista
- Azt azért nem mondtam, hogy nem lephetsz meg.*Kuncogok.* - Belőled sose elég.*Vigyorgok.* - Nekem jó itt. Szeretek nálad lenni.*Cirógatom a karod.* - Biztos?*Pillantok rád, tényleg nem akarok terhedre lenni.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 14:11 | Üzenet # 748
Yaoista
- Ó, szóval a meglepetés mehet? *Csókolok a nyakadba.* - Vigyázz, mert tényleg letámadlak téged újra. *Nyalok végig nyakadon.* - Akkor jó. Örülök, ha jól érzed magad. *Jó volt, hogy cirógattad a karom.* - Biztos. *Suttogom füledbe. Majd a hasad kezdem cirógatni és combjaid.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 14:22 | Üzenet # 749
Yaoista
- Simán.*Kuncogok és a csókra halkan felsóhajtok.* - Vigyázok én.*Kuncogok.*  - Veled persze, hogy jól.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Megborzongok, ahogyan a fülembe suttogsz.* - Ez finom...*Suttogom én is simogatni kezdem a combod és hátra fordulva megcsókollak.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 14:47 | Üzenet # 750
Yaoista
- Igazából azt várod, igaz? *Tudtam, hogy szeretnéd, hogy letámadjalak. Elmosolyodtam, hogy jól érzed magad. Én is élveztem a simogatásod és csókod is viszonozom. Egyre közelebb csúszik a kezem a farkadhoz.* - Édes vagy. *Simítok végig farkadon is, de aztán megint pocid kényeztetem.*

Keresés: