Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 00:15 | Üzenet # 776 |
 Yaoista
| - Rendben. *Bementem veled a hálóba és átöltöztem, meg téged is átöltöztettelek kényelmesebbe, na meg ismertelek, hogy úgy is le ennéd magad. Kint leültettelek a kanapén és homlokon csókollak.* - Mindjárt jövök. *Főzök neked egy finom teát és azzal együtt megyek vissza.* - Tessék. *Adom oda és telefonálok egyet, hogy hozzanak kaját nekünk. Leülök melléd, félig hátradőlök és intek a fejemmel, hogy búj oda.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 00:34 | Üzenet # 777 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Hagytam nekem magad igen csak élvezem a törődést, de közben nem mondok neked semmit. Csak bólintok már kint, hogy mindjárt jössz és várlak vissza.* - Köszönöm.*Veszem el és kortyolgatni kezdem lassan, de amint visszajössz le is rakom és odabújok hozzád.* - Holnapra jobban leszek ígérem. Bocsi, hogy elrontottam az estét.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 00:46 | Üzenet # 778 |
 Yaoista
| - Ne legyél buta. Nem te rontottad el az estét, hanem az a görény senkiházi faszfej. *Gondolatban vagy egy rekesz üveget nyomtam már a seggébe, mert megérdemelné. Kihasználni azt, hogy mennyire vágysz a szeretetre, az egyik legundorítóbb dolog a világon.* - És még így is lehet szép esténk, szóval ne sajnáld. *Puszilom meg a buksid és közben finoman simogatlak.* - Szomorúak lesznek a macijaid, hogyha így látnak. *Mondom kedvesen, fel akartalak kicsit vidítani.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 01:05 | Üzenet # 779 |
 Yaoista
| - Igazad van.*Bólintok.* - És ebben is.*Mosolyodom el és picit fel is kuncogok.* - Csupa igazságokat mondasz.*Megcsókollak, majd eldőlök az ágyon és hozzád bújok úgy.* - Te vagy az én hősöm, a megmentőm.*Mindenre mondtam nem csak az esti esetre.* - Te vagy a legjobb.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 01:18 | Üzenet # 780 |
 Yaoista
| - Én már csak azt szoktam. *Csókod viszonozom és hagyom, hogy eldőlj és hozzám bújj.* - Kis bolondom. *Simogatom a buksid, de nagyon édes vagy. Lágyan rád mosolygok, ami még annál is ritkább, mint hogy mosolygok.* - Olyan rendeltem, amit szeretsz. Csokitortára még nem mondtál neme, ugye? *Persze azt desszertnek rendeltem, meg úgy voltam vele, ha mást nem, azt biztos megeszed.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 01:25 | Üzenet # 781 |
 Yaoista
| - Azért nem mindig.*Jó jel hogy kötekedem.* - Igen igen a tiéd csak tiéd.*Bújok még jobban. A mosolyodtól nagyon kész vagyok és el is pirulok.* - Azért annyira nem vagyok ki, majd megbirkózom vele és meg is etethetsz.*Kuncogok.* -Szeretnél valamit kérdezni?*Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 02:02 | Üzenet # 782 |
 Yaoista
| - Na kötekedünk? *Csípek a popsidba.* - Bizony ám. *Mondom kedvesen. Nagyon aranyosan reagáltál a mosolyomra, nem hittem, hogy elpirulsz tőle.* - Óóóó, szóval süti jöhet. *Cirógatom közben a pofidat.* - Lehet róla szó. *Mondom lágyan továbbra is.* - Nem, nem szeretnék. Ha valamit el akarsz mondani, elmondod magadtól. De azt tudnod kell, hogy bármit mondasz, nem foglak megutálni vagy undorodni tőled, meg más egyéb, amit ki tudsz találni, oké? Ezzel legyél tiszta kicsim.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 12:54 | Üzenet # 783 |
 Yaoista
| - Csak picit.*Kuncogok és a csípésre jajjogok egyet de csak játékosan.* - Igen igen jöhet.*Bólogatok.* - Így meg főleg.*Mosolygok édesen tovább. Figyelmesen hallgatom a folytatást és nem bírva elsírom magam. Sok érzelmem van benne: fájdalom is, de leginkább megkönnyebbülés könnyei, hogy tényleg vége és a boldogság könnyei, hogy itt vagy velem és elfogadsz engem, ami nagyon sokat jelent.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 15:22 | Üzenet # 784 |
 Yaoista
| *Ahogy elsírod magad, csak tovább mosolygok gyengéden rád. Ez a te kiváltságod volt.* - Jól van kicsim... *Cirógatlak és jobban odahúzlak magamhoz.* - Ne sírj... inkább mosolyogj. *Mondom halkan és csak finoman vigasztallak és szeretgetlek.* - Meg fognak ám fulladni az egerek. *Rájöttem, hogy veled néha úgy kell beszélni, mint egy kisgyerekkel, amivel semmi gond sincs, mert csk aranyos voltál tőle.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 15:37 | Üzenet # 785 |
 Yaoista
| - Mindjárt...*Sírok tovább a folytatásra picit felnevetek.* - Strapabíró egerek.*Mondom édesen. Picit még sírók, majd abbahagyom.* - Bocsika megint összekönnyeztelek és taknyoztalak.*Vörösödöm el.* - Már rég volt tudom, hogy hiányzott.*Kuncogok.* - Mindjárt jövök.*Fürdőben rendbe szedem magam, majd visszamegyek.* - Itt vagyok.*Megyek oda és megcsókollak.* - Most már sokkal jobban vagyok köszönöm.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 16:01 | Üzenet # 786 |
 Yaoista
| *Finoman simogatlak, az egereken meg csak mosolygok.* - Tanuljanak meg szörfözni, mi? *Nagyon édes voltál és engem nem zavart, hogy sírsz.* - Semmi gond, már kezdek hozzászokni. *Cirógatom meg pofidat.* - Hát azért nem. *Inkább legyen jó kedved.* - Oké. *Én is felálltam és lecseréltem a pólómat egy laza trikóra, mivel az akadt a kezembe.* - Oké. *Csókod viszonozom, majd belehúzlak az ölembe.* - Akkor jó. *Csókollak homlokon, majd az ajkaid veszem célba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 16:09 | Üzenet # 787 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Kuncogok.* - Ez is hozzám tartozik.*Nevetek fel.* - Igazad van, maximum csak a boldogságtól meg mással kenjelek össze.*Vigyorgok.* - Nagyon szexi a trikód.*Jegyzem meg. Kényelmesen elhelyezkedem az öledbe.* - Imádlak..*Suttogom az ajkaid közé és hozzád bújok amennyire csak tudok és elmélyítem csókot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 23:07 | Üzenet # 788 |
 Yaoista
| - Hát igen. *Borzolom meg a hajad.* - Valahogy úgy. *Nyalok végig az ajkaidon és meg is harapdálom finoman.* - Köszi. *Hagytam, hogy kényelembe helyezd magad. Én átkaroltalak és az oldalad simogattam. Csókod viszonozom és én is eléggé elmerülök benne. Bekapcsolom közben a tévét, majd mikor elválunk még adok egy apró puszit az ajkaidra. Az arcodra simítva megtöröltem még a szemeid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 20:28 | Üzenet # 789 |
 Yaoista
| *Simogatásodra elmosolyodom, majd a tévét kezdem el a bambulni és közben cirógatlak. Már jobb hangulatban vagyok, de nem az igazi azért.* - Kényelmes vagy.*Kuncogok.* - Holnapra van valami terved?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 21:59 | Üzenet # 790 |
 Yaoista
| - Igen? Annak örülök. *Cirógatom a hátad.* - Nincs. Nem tudom a főnök tervez-e valamit, bár most nagyon nagy csönd van mindenhol szerencsére. *Nyugtázom a dolgokat.* - Neked van valami ötleted? *Kérdezem kedvesen. Aggódtam miattad még mindig. Tényleg úgy éreztem, hogy nem voltam elég kemény azzal a féreggel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 22:11 | Üzenet # 791 |
 Yaoista
| -Én meg főleg.*Kuncogok.* - Szerencsére, remélem így is marad.*Nem kell a balhé.* - Veled lenni és azonkívül mindegy.*Mondom édesen.* - Elmehetünk valahova vagy lehetünk itt vagy nálam, nekem tényleg mindegy.*Mondom, majd megcsókollak.* - Legyen most Seime nap.*Kuncogok.* - Jól leszek édesem, holnapra már minden oké lesz, ne aggódj.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 22:48 | Üzenet # 792 |
 Yaoista
| - Nem tudom meddig fog így maradni. *L n nem sejtettem jót.* - Hát nincsenek nagy igényeid. *Mosolyodom el.* - Igazából nekem is mindegy. *Csókod viszonozom és bólintok.* - Akkor majd gondolkozok. *Bár úgy is olyan dologot választanék, amit te jobban élvezel, mint én.* - Rendben. *Bólintok egy aprót, majd sóhajtok egy nagyot. Besimítottam fölsőd alá és a hátad cirógattam.* - Olyan puha a bőröd... *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 22:59 | Üzenet # 793 |
 Yaoista
| - Minél tovább az lenne a legjobb.*Suttogok.* - Máskor is mondtad már.*Kuncogok.* - De te meg se szólalj.*Hiszen nekem úgymond nagyobb igényeim voltak. Sejtettem, hogy kattogsz még.* - Örülök és ez nagyon finom.*Sóhajtok fel jólesősen.* - Seime nem tudom megfordult e fejedbe, de ha igen akkor kérlek ne keresd fel őt és erről senkinek ne beszéljél.*Mondom komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 23:52 | Üzenet # 794 |
 Yaoista
| - Nekem olyan érzésem van, mintha vihar előtti csend lenne, de ne legyen igazam. *Mondom komolyan.* - Mert így van. *Aranyos volt, hogy kuncogtál.* - Miért? *Kérdezem értetlenül.* - Tetszik? *Simítok végig a gerinceden.* - Megfordult a fejembe. *Ismerem be, majd sóhajtok egy nagyot.* - Nem tudom, hogy fogok-e róla beszélni. Ki kéne csinálni azt a patkányt. *Nagyon komoly voltam.* - Már rég ki kellett volna csinálni...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 00:07 | Üzenet # 795 |
 Yaoista
| - Ebben ne legyen igazad.*Olyan jó lett volna tényleg egy kis nyugi.* - Neked sincsenek nagy igényeid.*Kuncogok.* - Igen nagyon.*Borzongok meg ismét.* - Igent tudom és ezért is kértelek meg.*Mondom, majd a folytatásra lemászok és rágyújtok.* - Nem akarom, hogy bemocskold még jobban a kezed és más se. Szenved most eleget. Seime tényleg ne keresd meg és ne beszélj róla, mert ha Igor megtudja akkor ugyan ezt fogja gondolni és nem tudom, hogy most letudom e beszélni arról, hogy megkeresse. Ígérd meg, hogy kettőnk között marad.*Nagyon komoly vagyok én is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 00:28 | Üzenet # 796 |
 Yaoista
| - Igaz. *Tényleg nem kívántam sokat. Tovább simizem a hátad. Elengedlek, ahogy lemászol rólam. Nem tudtam, hogy mit mondjak neked. Csöndben maradtam elég hosszan.* - Vagy nem mondom el a főnöknek és megkeresem, vagy elmondom és nem én keresem meg. *Felállok és én is rágyújtok, közben járkálni kezdtem.* - Miért védesz egy olyan faszt, mint ő? *Kérdezem komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 00:59 | Üzenet # 797 |
 Yaoista
| *Amíg nem szólalsz meg én se teszem, de nem erre számítok.* - Nem védem ne legyél hülye. Megmondtam, hogy nem akarom, hogy bemocskold vagy bemocskolja a kezét.*Közlöm.* - Miért nem tudod ezt megtenni? Attól, hogy megölöd nekem nem lesz jobb és semmin nem fog változtatni.*Suttogom és elnyomom a cigimet.* - De tudod mit tegyél amit akarsz. Feladom.*Otthagylak és kimegyek a fürdőbe. Becsukom az ajtót, de nem zárom kulcsra. Megengedem a hideg vizet és elkezdem mosni az arcomat. Nem akartam arra a baromra gondolni és főleg nem vitatkozni miatta. Az egész estét elrontotta.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 02:03 | Üzenet # 798 |
 Yaoista
| *Végighallgattalak, majd sóhajtok egy nagyot. Utánad megyek, miután elnyomtam a cigit. Bemegyek a fürdőbe, elkapom a derekad hátulról, majd felemelve a fejed adtam egy lágy csókot. Nem érdekelt, hogy vizes az arcod.* - Sajnálom. *Mondom komolyan, majd elengedlek.* - Nem szólok a főnöknek és nem keresem meg, viszont ha még egyszer találkozok vele, nem fogok hezitálni, hogy lelőjem-e. *Mondom komolyan és homlokon csókollak.* - Én csak boldoggá akarlak tenni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 02:14 | Üzenet # 799 |
 Yaoista
| *Kicsit megremegek, mert hirtelen jössz, de a csókod persze viszonozom. A szavaidnak nagyon örülök.* - Én is sajnálom a helyedbe én is így viselkednénk.*Jegyzem meg és most én csókollak meg.* - Megbeszélve, de remélem nem látjuk többé.*Kezdem el törölgetni az arcod.* - Én boldog vagyok veled Seime. Nem állhat semmi és senki közénk.*Csókollak meg ismét és hozzád bújok.* - Köszönöm.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 03:26 | Üzenet # 800 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy miért mondod, de... *Hát zavart, na. Csókod viszonozom, majd elmosolyodom.* - Úgy legyen. *Puszillak meg. Hagylak, hogy törölgess, bár nem zavart a víz.* - Ennek örülök. *Mosolyodom el. Megint viszonozom a csókod.* - Nem kell semmit megköszönnöd.*Csókollak homlokon és magamhoz ölellek még jobban. Olyan kis aranyos tudtál lenni.*
|
|
| |