Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.02.10, 14:22 | Üzenet # 826 |
 Yaoista
| - Szerintem de. *Mondom komolyan.* - A múltad miatt vagy erős, ragaszkodó és hihetetlenül aranyos. Nem mondom, hogy tökéletes a múltad, de akkor is az hajtott idáig, nem? *Nem rosszból mondtam, sőt. Szerintem elég jól bírtad, ahhoz képest amiken keresztül mentél.* - Lehet, hogy nincsenek szüleid, de ettől családod van. Nekem sincsenek, nem igaz? *Hiszen ha úgy nézzük, én is árva vagyok. A szerencsén múlt nekem minden. Visszahúztalak magamhoz és a buksid simogattam.* - Ha bármit mondani akarsz, mond nyugodtan. *Teszem még hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.02.10, 14:42 | Üzenet # 827 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Ahogyan kifejted a véleményed csak elmosolyodom.* - Igazad van és igyekszem én is így gondolni. Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Igen ez így van, de mégis egy nagyon jó családunk van.*Teszem hozzá. Vissza is bújok és megcsókollak.* - Így lesz. Seime te tényleg jó hatással vagy rám. Kicsit elkalandozok de te visszahúzol és a nem a múltamra gondolok.*Ez nekem nagyon sokat jelent.* - Most már tényleg kezdek nem félni, hogy a múltam felül kerekedik rajtam. Te vagy az én hercegem, de tényleg.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.02.11, 09:32 | Üzenet # 828 |
 Yaoista
| - Helyes. *Simogatom meg a fejedet. A folytatásra csak bólintok, nincs mit ragozni a dolgokat. Csókod viszonozom és utána csak hallgatlak.* - Akkor jó. *Én is örültem neki és nagyon lágyan néztem rád. Így csak rád néztem és csak mikor ketten voltunk.* - Nem úgy volt, hogy te vagy az elveszett herceg? *Kérdezem és közben besimítok a földős alá megint, hogy érezzem a bőröd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.12, 12:42 | Üzenet # 829 |
 Yaoista
| *Mosolyodtól teljesen elolvadok. Ezek a tetteid, mozdulataid mutatják, hogy tetszem neked és fontos vagyok és bár nem vagy még szerelmes, de több egy szimpla tetszésnél és szimpátiánál.* - De attól még nekem te vagy a hercegem.*Mosolygok és a kezed nem zavar, hiszen nagyon élvezem.* - Annyira szeretem, ahogyan hozzám érsz...*Mosolygok és megcsókollak.* - Na meg csókjaid is..*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.13, 10:11 | Üzenet # 830 |
 Yaoista
| - Értem, szóval a herceg herceget talált. *Puszilom meg a buksidat. Láttam, hogy nagyon élvezed a simogatást, aminek örültem.* - Nagyin finom a bőröd. *Nagyon finom és puha volt mindenhol a bőröd.* - Azt tudom. *Suttogom válaszul és egy igen szenvedélyes és forró csókkal pecsételtem meg ezt az állításom.* - Finom. *Nyalom meg a szádat, majd tovább csókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.13, 11:12 | Üzenet # 831 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Kuncogok.* - Örülök, hogy tetszik.*Mosolygok.* - Biztosra mentem.*Kuncogok és a csókod viszonozom és beleremegek.* - Igen az nagyon is...*Harapok rá finoman az ajkaidra és csak csókollak tovább, amíg meg nem kordul a pocakom, mire elvörösödöm.* - Ez de ciki...*Bújok el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.13, 12:41 | Üzenet # 832 |
 Yaoista
| - Az biztos. *Suttogom még és imádtam a csókod. Harapásodra sóhajtottam egyet halkan és viszonozottam az újabb csókot. Ahogy hallom, hogy megkordul a hasad, hát elnevettem magam.* - Édes vagy. *Kuncogok és adok még egy csókot.* - Mindjárt itt lesz a kaja. *Puszilgatlak és megcsókollak utána újra.* - Addig kibírod vagy szeretnél előtte valamit? *Kérdezem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.13, 12:49 | Üzenet # 833 |
 Yaoista
| - Meg égő is.*Sóhajtok fel, de végül én is elnevetem magamat és persze a csókod viszonozom.* - Oké..*Bólintok.* - Kibírom most már meg el vagyok foglalva..*Vigyorgok és most én csókollak meg igen csak szenvedélyesen, de ismét megkordul a pocim de úgy teszek mintha mi sem történt volna és tovább csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.13, 13:51 | Üzenet # 834 |
 Yaoista
| - Csak kicsit. *Piszkállak, mert amúgy én nem gondoltam, hogy ez égő lenne.* - Rendben. *Újabb csókod viszonozom, de ahogy megint megkordult a hasad, nem bírtam és elnevettem magam.* - Bocsi. *Puszillak meg és inkább csak magamhoz ölellek.* - De valahogy elveszi a hangulatot. *De azért cirógattalak tovább. Nem telik el tíz perc és csöngetnek.* - Na itt van. *Állok föl majd elveszem és fizetek, majd beviszem neked.* - Parancsolj.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.13, 14:10 | Üzenet # 835 |
 Yaoista
| - Inkább nagyon.*Motyogom, majd ahogyan elneveted magad nem zavar, de a folytatásra igen csak elszégyellem magam.* - Bocsánat.*Bújok oda, annyira gáz, hogy ennyire égő vagyok. Nem mondok semmit és amikor jön a kaja megköszönöm és csak tömni kezdem a fejemet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.13, 14:28 | Üzenet # 836 |
 Yaoista
| - Nem kell bocsánatot kérned. *Mosolyodom el. Kis édes voltál. Ahogy elkezdted tömni a kaját, elmosolyodom és adtam egy puszit adni a buksidra.* - Tudod, édes vagy. *Mondom kedvesen.* - Nem rosszból mondtam. *Mondom kedvesen.* - Ne aggódj. *Csókollak meg jó hosszan két falat között.* - Jó étvágyat. *Én is eszek jó étvággyal.* - Meg akarod kóstolni? *Nyújtok egy falatot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.13, 14:34 | Üzenet # 837 |
 Yaoista
| - Jó.*Motyogom.* - Örülök, hogy így gondolod.*Pillantok rád.* -Igen tudom, de számomra akkor is égő vagyok, meg nem hittem, hogy emiatt nem csókolsz bár megértem.*Teszem hozzá és persze a csókod viszonozom, de még kissé ki vagyok magamra.* - Neked is.*Mosolyodom el. A kérdésedre elgondolkozom kicsit, majd bekapom végül.* - Finom. Te kérsz?*Nyújtok egy falatot már kezdek visszatérni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.02.14, 12:00 | Üzenet # 838 |
 Yaoista
| - Nem vagy égő, igazából csak nem akartam elnevetni több csókot. *Ismerem be. Érzem én, hogy nem az igazi, de gondoltam majd ha tele a pocakod, felvidítalak. Én is bekapok egy falatot.* - Tiéd is. *Cirógatom meg a pofid. Szépen betermeltünk mindent, majd bontok egy üveg bort és töltök neked és magamnak is egy pohárral.* - Egészségedre. *Koccintok veled, majd magamhoz ölellek és hosszan megcsókollak.* - Jobb a kedved? *Kérdezem halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.02.14, 12:26 | Üzenet # 839 |
 Yaoista
| - Oké jogos.*Végül is igazad van és ez már jobban hangzik.* - Jó választás volt.*Mosolygok és mindent megeszek.* - Köszönöm neked is.*Koccintok veled és beleiszok.* - Még nem is boroztunk együtt.*Jegyzem meg még a csók előtt, amit persze viszonozok.* - Igen sokkal jobb és bocsika.*Beülök az öledbe persze finoman.* - Imádlak.*Csókolok a nyakadba és tovább iszogatom a borod.* - Most egy darabig nem lesz korgó poci.*Kuncogok.* - Olyan jó veled, már csak egy kis zene hiányzik. Kapcsolnál?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.02.14, 13:47 | Üzenet # 840 |
 Yaoista
| - Hát még nem, ennek is eljött az ideje. *Nem bántam, hogy az ölembe költözöl. Szabad kezemmel átöleltem a derekad és kortyolgattam én is a borom.* - Ne kérj ennyiszer bocsánatot. *Mosolyodom el.* - Tudom. *Nyakamra sóhajtok egy aprót, majd ajkaid veszem célba újra.* - Persze. *Kiteszlek az ölemből, majd felállva a hifihez megyek. Keresek valami kellemes zenét. Leteszem a borom, majd odamegyek hozzád, meghajolok kicsit és kinyújtom a kezem, hogy gyere táncolni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.02.14, 13:55 | Üzenet # 841 |
 Yaoista
| - Igen.*Mosolygok.* - Bo...*Elharapom és nem mondom tovább.* - Oké.*Igyekszem rá figyelni. A csókod viszonozom, mint mindig.* - De jó.*Figyellek, majd ahogyan odajössz teljesen elvörösödöm. Leteszem a boromat és megfogom a kezed és felállok.* - Mint egy herceg..*Mosolygok rákvörösen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.02.14, 22:42 | Üzenet # 842 |
 Yaoista
| *Már megérte ezért az elvörösödésért. Arrébb sétáltam veled, majd a derekadra simítottam és magamhoz rántottalak.* - Egy hercegnek ilyen bánásmód jár. *Mondom kedvesen és közben elkezdtem veled lassúzni. Néha finoman megcsókoltalak, de nyugodtan táncoltam veled.* - Milyen kis piroska vagy. *Puszilok a nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.02.18, 17:48 | Üzenet # 843 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolyodom el. A csókod viszonozom és követve téged táncolok én is.* - Igen miattad de nem bánom annyira jó így.*Mosolygok és halkan felsóhajtok.* - Tényleg szebbé varázsoltad a napot.*Mosolygok és már egyáltalán nem kattogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.02.18, 18:19 | Üzenet # 844 |
 Yaoista
| *Végre úgy mosolyogtál, mint mielőtt találkoztunk volna azzal az idiótával. Nagyon örültem neki, hogy végre nem kattogtál és kikapcsoltál. Egyik kezem a fenekedre csúsztatom lassan és teljesen magamhoz húzlak.* - És tudnám még szebbé tenni? *Kérdezem a füledbe suttogva és bele is nyalok.* - Valami kívánság?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.02.18, 18:49 | Üzenet # 845 |
 Yaoista
| *A fenekemre felkuncogok.* - Hmm nem is tudom...*Gondolkozom el és halkan felsóhajtok.* - Rád bízom magam, bármit csinálsz az csak jó nekem.*Csókollak meg és amennyire tudok csak simulok.* - Jól táncolsz és ez is új dolog veled.*Mondom boldogan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.02.18, 19:40 | Üzenet # 846 |
 Yaoista
| - Micsoda bizalmat kapok. *Viszonozom a csókod és közben persze táncolok veled.* - Sok titkom van még. *Csókolod ismét a nyakadba.* - De elárulok még egyet. Senkivel sem táncoltam még így. *Beleértve az exemet is, ez most egyedül a te kiváltságod volt, senki másé.* - A többit magadnak kell kitalálnod. *Meg is markolom a tomporod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.02.18, 20:09 | Üzenet # 847 |
 Yaoista
| - Ugye?*Kuncogok.* - Várom, hogy megtudjam őket szépen lassan.*Suttogom és a nyakamra felsóhajtok.* - Igen?*Pillantok rád és a válaszodnak nagyon megörülök.* - Ezt jó tudni...*Mosolygok fülig érő szájjal.* - Kifogom kifogom.*Mosolygok és a kezedhez simítom jobban popsimat.* - Érdekesen táncolsz, de tetszik.*Vigyorgok és most én csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.02.18, 20:31 | Üzenet # 848 |
 Yaoista
| - Azt sejtettem. *Mosolyodom el kedvesen. Nem hittem el, hogy ennyire megörülsz egy ilyen apróságnak.* - Gondolom alig várod. *Csókollak meg lágyan és közben besimítok a fölsőd alá.* - Nem érdekes ez. *Kuncogom el magam.* - Csak jó a feneked fogdosni. *Suttogom a füledbe, majd megpörgetlek és megdöntelek, majd végignyalok a nyakadon. Visszahúzlak és megcsókollak.* - Remélem élvezed. *Suttogom az ajkaidra, majd felkaplak és elindulok veled a hálóba.* - Mi lenne, ha tánc helyett a lepedő akrobatikát gyakorolnánk?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.02.18, 22:00 | Üzenet # 849 |
 Yaoista
| - Igen.*Suttogom az ajkaid közé.* - Nem e?*Kuncogok és persze a kezed se zavar.* - Szerintem is jó, ha fogdosod.*Kuncogok és mozdulatod nagyon meglep. Felnevetek és a nyakamra kicsit felnyögök.* - Igen nagyon.*Lehelem az ajkaid közé.* - Ez is a tánc része?*Kérdezem a felkapásra.* - Hmm meggyőztél.*Nevetek fel és megcsókollak.* - Imádom, hogy nem bírod magad visszafogni.*Harapok az ajkaidra és vetkőztetni kezdelek az ágyba már.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.02.18, 23:07 | Üzenet # 850 |
 Yaoista
| - Természetesen az elejétől kezdve ezt terveztem. *Mosolyodom el kicsit. Csókod viszonozom, majd beérve a hálóba ledöntelek az ágyra.* - Nem tehetek róla. *Igazából teljesen elvetted az eszem már. Egyáltalán nem bántam a vetkőztetést, sőt nagyon is tetszett. Én is dobálom lefele a cuccaid, majd kicsit lenyugszom.* - Csábíts el. *Suttogom a füledbe és megharapdálom a nyakad.*
|
|
| |