Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 00:06 | Üzenet # 851 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Milyen rafinált itt valaki.*Vigyorgok.* - Nem is bánom.*Vigyorgok.* - Nem kell kétszer mondanod.*Remegek meg és fordítok a helyzeten.* - Talán menni fog.*Csókollak meg. Lemászok rólad és kimegyek a rádión keresek egy hangulathoz illő számot felhangosítom, majd visszamegyek. Felmászok az ágyra és igen csak szexin kezdek el táncolni és le se veszem rólad a szemem és simogatni is kezdem magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 00:30 | Üzenet # 852 |
 Yaoista
| - Csak kicsit számító. *Mosolyodom el.* - Nem nehéz elcsábítani. *Persze nem bántam. Hagytam, hogy megfordíts.* - Csak talán? *Kérdezem kíváncsian. Csókod persze még viszonozom, majd várom, hogy visszagyere.* - Már megérte. *Gyönyörködök benned.* - Gyönyörű vagy. *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 00:55 | Üzenet # 853 |
 Yaoista
| - Pont amennyire kell.*Vigyorgok.* - Neked aztán meg főleg nem.*Mosolygok.* - Na jó biztos.*Vigyorgok még.* - Édes vagy, köszönöm.*Mosolygok és lassan a farkamra simítok és izgatni kezdem magamat.* - Tetszik a látvány?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 01:17 | Üzenet # 854 |
 Yaoista
| - Nem vagyok édes. Az te vagy. *Mérlek végig. Na amikor még izgatod is magad, akkor még jobban felizgattál. Feltápászkodtam és elkezdtelek simogatni én is.* - Feküdj le és tedd szét a lábad, akkor leszoplak. *Suttogom füledbe és közben én is izgatom a farkad.* - Vagy kinyallak. AMit szeretnél.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 01:27 | Üzenet # 855 |
 Yaoista
| - Igen igen én vagyok a fő.*Kuncogok.* - Így még jobb.* Nyögök fel és a folytatás még jobb.* - Ebben a sorrendben, ha lehet utána meg a farkad kérem.*Közlöm veled kéjesen és rögtön elterülök és szétteszem lábaimat.* - Gyere csődöröm.*Pillantok rád kéjesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 12:21 | Üzenet # 856 |
 Yaoista
| - Megoldható. *Kis perverz voltál, de ez nagyon tetszet benned. Ahogy lefekszel és rögtön szétteszed a lábaid, nem bírtam ki, kicsit elvigyorodtam.* - Ahogy szeretnéd. *Hosszan megcsókollak, majd felsőtesteden csókolok végig. Farkad most kikerültem és combod szívogattam, harapdáltam. Már elég jól felfedeztem az érzékenyebb területeket a testeden szerencsére. Visszatérek farkadhoz és végignyalok rajta.* - Pedig alig csináltam valamit. *Kezdem el golyóid is simogatni, de farkad csak nyalogatom, leginkább makkodat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 22:17 | Üzenet # 857 |
 Yaoista
| - Helyes.*Vigyorgok. A csókod viszonozom és a folytatásra felsóhajtok és meg se lepsz, de nem mondok semmit még, hiszen ezt is élvezem.* - Miattad van tudod.*Nyögök fel.* - Élvezed mi??*Markolok a hajadba és már kőkemény vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 23:19 | Üzenet # 858 |
 Yaoista
| - Mert te nem? *Nyalom meg a szám szélét.* - Finom vagy nagyon. *Nyalok végig újra a makkodon, majd rendesen bekapom a farkad. Tövig nyelve szoplak és simogatlak közben. Már tudtam, hogy hol vagy a legérzékenyebb, így igen csak elkényeztetlek. A feneked kezdem simogatni, majd bejáratod dörzsöltem a hüvelykujjammal.* - Hogy remeg. *Hagyom abba egy pillanatra és folytatom a kényeztetésed. Ma annyiszor el akartalak juttatni a csúcsra, hogy már ne álljon fel a farkad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.20, 00:09 | Üzenet # 859 |
 Yaoista
| - De igen.*Vigyorgok.* - Ennek örülök, akkor csak kóstolgassál.*Kuncogok, ami ismét nyögésbe megy át főleg, ahogyan tövig nyelsz.* - De jó vagy.*Túrok erősebben a hajadba.* - Soha... senki nem szopott le ilyen jól... még Igor se.*Külön hozzá tettem.* - Mert teljesen megőrjítesz és nagyon kívánlak.*Nem mintha nem tudnád.* - Miért érzem úgy hogy játszani fogsz velem...*Pillantok rád, na nem mintha bánnám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.20, 00:45 | Üzenet # 860 |
 Yaoista
| - Azt teszem. *Nem zavart a kezed kicsit sem, mert ebből tudtam, hogy nagyon is élvezed. Azért jól esett, hogy senkivel sem élvezted ennyire a szexet, mint velem, annak meg még jobban, hogy Igorral sem. Elváltam farkadtól, majd újra megcsókoltalak.* - Csak kényeztetlek. *Persze igazad volt, nagyon sokáig fogok veled játszani. Visszatértem a farkadhoz, majd lassan beléd nyomtam a hüvelykujjam, hogy lassan ellazítsalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.20, 01:09 | Üzenet # 861 |
 Yaoista
| - Igen.*Vigyorgok. A csókod viszonozom és végigkarmolok a hátadon.* - Igen ahogyan mindig.*Abban biztos voltam, hogy nem most fogom megkapni a farkadat.* - De imádok a szádban lenni.*Nyögöm kéjesen és az ujjadra megremegek és jobban szétteszem a lábaimat.* - Édesen...*Vonaglok meg és a csípőm is mozgatni kezdem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.20, 01:30 | Üzenet # 862 |
 Yaoista
| *Nem hittem, hogy ennyire odaleszel, de csak örültem neki. Elengedem a farkad és finoman megharapdálom.* - Azt hittem jobban szereted, ha nyallak. *Persze közben ujjazlak.* - Melyiket szereted jobban? *Kérdezem komolyan és közben verem azért a farkad és elkényeztetlek. Persze a csípőmozgásod nagyon szexi volt.* - Kis telhetetlen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.22, 20:13 | Üzenet # 863 |
 Yaoista
| *A harapást is élvezem persze.* - Ahh mindkettőt nagyon szeretem, bármit teszel velem élvezem.*Nyögöm kéjesen.* - Veled kapcsolatban mindig...*Mondom édesen és lehúzlak egy csókra.* - Ne csináljak semmit?*Markolok a farkadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.22, 21:15 | Üzenet # 864 |
 Yaoista
| - Édes vagy. *Mosolyodom el, mert tényleg olyan voltál, mint egy kiscica, aki élvezi, ha simogatják. Csókod hosszan viszonozom, majd markolásodra azért morrantam egyet.* - Mássz fölém. *Terülök el és megvártam még kényelmesen elhelyezkedsz. Először csak golyóid nyalogatom és szívom a számba, majd bejáratod kezdem kényeztetni a nyelvemmel.* - Finom vagy. *Nyalom meg a szám szélén.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.22, 22:22 | Üzenet # 865 |
 Yaoista
| - Te édesed.*Mosolygok.* - Reppenek.*Kuncogok és leveszek rólad mindent, majd elhelyezkedek.* - Még mindig szép darab.*Simítok végig a farkadon és az érintésedre felnyögök és én is végignyalok a farkadon.* - Te is...*Nyögöm és a makkod kezdem el szopogatni és a farkad simogatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.22, 23:31 | Üzenet # 866 |
 Yaoista
| *Hát nem is tartott sokáig, míg fölém kerültél.* - Köszönöm. *Kicsit mosolygok, mert olyan bolond tudsz lenni, viszont érintésedre sóhajtottam egyet halkan. Ahogy szopogatni és simogatni kezdesz, azért egyre inkább nyögtem, hiszen istenien csináltad.* - Ez jó. *Nyögöm elégedetten és én is annyira beléd nyomom a nyelvem, amennyire csak tudom. Farkadra is rásimítok, de csak farkad hegyét izgatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.22, 23:54 | Üzenet # 867 |
 Yaoista
| - Bármikor.*Kuncogok.* - Ennek örülök.*Mosolygok és ahogyan jobban megérzem a nyelved felnyögök hangosabban.* - Nagyon jó....*Nyögöm és hirtelen bekapva a farkad tövig nyelve szopni kezdelek ismét meg akartalak őrjíteni. Igen csak torkozlak amennyire tudlak nyalás ellenére is és a golyóid is masszírozni kezdem.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2015.02.23, 00:42 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 00:37 | Üzenet # 868 |
 Yaoista
| *Kissé meglepsz azzal, hogy tövig nyelsz és hevesebb leszel. Kicsit abba is hagytam a nyalásod.* - Basszus... *Nyögöm elégedetten és meg s rándul a csípőm néha, pedig nem direkt mozgok.* - Rohadt jó vagy. *Közlm veled és megmarkolom a feneked. Végighúzom két ujjam a bejáratodon, majd óvatosan beléd nyomom. Lassan mozgatni kezdem az ujjam.* - Hogy cuppogsz. *Nyallak újra az ujjaim mellett.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 01:04 | Üzenet # 869 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom a reakciódon és persze a csípőmozgásod nem zavar.* - Köszönöm te is.*Nagyon örülök, hogy ilyen örömet tudok szerezni. A két ujjadra azért én hagyom abba a szopást.* - Ahh ez is miattad van...*Pillantok hátra, majd tovább szoplak amennyire csak tudlak. Igen csak kemény vagyok már és nedves.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 01:13 | Üzenet # 870 |
 Yaoista
| *Egyre jobban kiismertem magam a testeden tényleg.* - Tudom. *De hát élveztem, hogy így beindulsz tőlem. Láttam, hogy már nagyon meredezik a farkad.* - Sergej... *Szólok, majd óvatosan leraklak magamról. Mögéd térdelek és egy határozott mozdulattal tövig beléd hatolok egy nagyobb nyögés kíséretében.* - Szűk vagy. *Nyalok végig a gerinceden és mozogni kezdek, de alig lökök nagyobbat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 01:42 | Üzenet # 871 |
 Yaoista
| - Igen?*Hagyom abba szopást és amint leteszel elhelyezkedem, de arra nem számítok, hogy rögtön belém hatolsz és felsikkantok.* - Te meg nagy..*Remegek meg.* - Erre nem számítottam...*Nyögöm persze nem volt ellenemre. Én is mozogni kezdek veled együtt. Azt hittem hogy játszadozol még, de nem bántam, hogy már a farkad kaptam meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 02:10 | Üzenet # 872 |
 Yaoista
| - Fáj? *Kérdezem gyorsan, hiszen azt nem akartam okozni, bár nem úgy néztél ki, mint aki szenved.* - Pedig általában így szoktuk csinálni. *Nyalok végig a nyakadon, majd kihúzódtam belőled teljesen. Újra beléd hatoltam, majd megint kihúztam a farkam és ezt többször megcsináltam.* - Nagyon buja vagy. *Simogatom a farkad közben.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 10:41 | Üzenet # 873 |
 Yaoista
| - Nem nem fáj.*Mosolygok.* - Ahh de most akkor is hirtelen ért....*Nyögök fel. Nagyon élvezem a játékod és a testem idomul hozzád, mint mindig.* - Akkor jó...*Felegyenesedek és neked dőlök és hátrapillantva megcsókollak.* - Annyira jó vagy...*Szorítok a farkadra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 11:18 | Üzenet # 874 |
 Yaoista
| - Értem. *Örültem, hogy megtudtalak lepni. Ahogy felegyenesedsz, átölellek a pocidnál és finoman cirógatom, miközben mozgok benned.* - Te is. *Suttogom a füledbe, majd nyakadnak eset és persze szabad kezemmel a farkadra fogok és simogatni kezdem, miközben mozgok benned. Nagyon lassan mozgok benned és minden lökésemmel gyönyörpontodra koncentrálok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 11:31 | Üzenet # 875 |
 Yaoista
| *Amennyire csak tudok simulok hozzád, imádom érezni minden egyes porcikád. Egyáltalán nem fogom magam vissza és hangosan nyögdécselek, de nem is bírom sokáig és egy hangosabb nyögéssel elmegyek, de rögtön kemény leszek. Elhúzódom tőled és lenyomlak. Föléd mászok és ráülök a farkadra. Nagyon szexi látványt nyújtok. Végigkarmolok a hasadon megcsókollak és kiegyenesedve mozogni kezdek ismét.*
|
|
| |