Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 13:11 | Üzenet # 901 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Most se volt baj, hogy nem mondod, éreztem és tudtam jól, hogy te is egyre jobban oda vagy értem és ettől is már nagyon boldog vagyok.* - Ohh köszönöm.*Veszem el a cigit és úgy helyezkedem, hogy ne égesselek meg.* - El se hittem, hogy valaha leszek ennyire boldog, mint most. Tényleg mondhatom, hogy teljes az életem.*Mondom édesen és igazából már az se érdekelt, hogy ki vagyok, mert itt vagy te nekem.* - Úgy érzem olykor, hogy sírni tudnék a boldogságtól.*Nevetek fel édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 14:13 | Üzenet # 902 |
 Yaoista
| *Csak adtam egy puszit és hagytam, hogy tudj mocorogni. Utána persze tovább cirógattalak.* - Ezt örömmel hallom kicsikém. *Hajolok oda és adok egy lágy csókot. Tényleg örültem, hogy én teszlek ennyire boldoggá. Igazából én is boldog voltam és jól éreztem magam.* - Én jobban szeretném, ha mosolyognál. *Cirógatom meg pofid, közben persze cigizek.* - Nem akarom, hogy sírj. *Eleget sírtál temár életedbe, többször miattam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 15:52 | Üzenet # 903 |
 Yaoista
| *Csókod viszonozom.* - Igen tudom, de ez a sírás a boldogságtól lesz, tudod hogy mennyire zizi vagyok.*Nevetek fel. Egy darabig még fent vagyunk végül elalszunk. Reggel előbb kellek, mint és ezt kihasználni egy igen jó kis reggelit csinálok neked, amit tálcán viszek be és kivételesen nem ejtek el semmit. - Jó reggelt.*Csókollak meg, miután leraktam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 16:10 | Üzenet # 904 |
 Yaoista
| - Tudom, tudom, de már annyit sírtál miattam is, hogy nem akarom. *Mondom kedvesen. Nagyon jót aludtam melletted és a csókodra ébredek.* - Neked is. *Ülök föl lassan és nyújtózkodok egy nagyot.* - Ó, reggeli? *Mosolyodom el és adok egy puszit az arcodra.* - Köszönöm. *Cirógatom meg a pofidat, majd odahúzlak az ölembe.* - És nem ejtettél semmit, ügyes vagy. *Nem bírtam ki, hogy ne egyezzem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 17:26 | Üzenet # 905 |
 Yaoista
| - Az már rég volt.*Tényleg nem haragszok rád.* - Igen igen.*Bólogatok.* - Bármikor.*Mosolygok és elhelyezkedem az öledbe.* - Ugye? Nagyon izgultam, hogy az egész tálcát elejtem, de hát a nap még hosszú.*Nevetek fel.* - Ezután mi legyen?*Kérdezlek és fogok egy kis hamit.* - ÁÁáá.*Nyújtok egy falatot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 18:01 | Üzenet # 906 |
 Yaoista
| *Hagyom, hogy elhelyezkedj és a pocidnál ölellek.* - Nem tudom, neked van valamihez kedved? *Kérdezlek és be is kapom a falatot.* - Finom. *Puszillak meg.* - Én majd délután kicsit mozogni szeretnék. *Teszem hozzá.* - Mostanában nem voltam és még elpuhulok, nem kéne. *Jegyzem meg.* - Kérek még. *Közlöm veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 18:14 | Üzenet # 907 |
 Yaoista
| - Amíg veled vagyok bármihez.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Adok én is egy puszit.* - Abban benne vagyok.*Vigyorodom el, de ahogyan folytatod leesik, hogy nem egyre gondolunk. * - Hmm azért elég rendben van még.*Simítok a kockáidra.* - Parancsolj.*Adok megint.* -Addig én főzök neked.*Mondom mert én se voltam valami nagy sportember.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.10, 01:48 | Üzenet # 908 |
 Yaoista
| - Továbbra sem vagy egy bonyolult lélek. *Mondom kedvesen.* - Azért úgy is mozoghatunk, ahogy te gondolod. *Harapok a nyakadba.* - Akkor jó. *Mondjuk azért én szerettem is mozogni.* - Amit lemozgok, vissza is szedem, ügyes. *De nem rosszból mondom, sőt örülök is neki, hogy főzöl nekem.* - És nálam vagy nálad? *Kérdezek rá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.03.10, 02:10 | Üzenet # 909 |
 Yaoista
| - Ezt bóknak veszem.*Vigyorgok.* - Megbeszélve.*Nyögök fel.* - De utána lemozogjuk közösen.*Csókolok a nyakadba.* - Maradjunk itt, bár haza megyek és hozok akkor holmit és akkor hoznék többet.*Motyogom.* - Merre mész edzeni? Különben bocsi, ha miattam nem tudtál.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.10, 21:33 | Üzenet # 910 |
 Yaoista
| - Igaz. *Nyakamra sóhajtok egyet halkan.* - Rendben. *Puszillak meg, nem értettem, hogy miért motyogsz, de rád hagytam.* - Szerintem futok kicsit, meg ha a főnök ráér, megkérdezem nincs-e kedve boxolni kicsit. *Gondolkozom el.* - De ha nem ér rá, akkor is elmegyek ütögetni kicsit. *Fejezem be, majd picit elmosolyodom.*- Azért én annyira nem bánom. *Csókollak meg lágyan. Előtted így kettesbe azért sokkal több érzelmet mutattam, mint egyébként.* - Azért így se lustálkodtunk.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.11, 13:59 | Üzenet # 911 |
 Yaoista
| - Megbeszélve.*Azért motyogtam, mert ugye szó volt, hogy hagyjuk itt holmikat meg te is ugye.* - Értem értem.*Bólogatok.* - Szeretnéd én is elmegyek veled, bár nem vagyok a legjobb edzőtárs.*Nevetek fel, főleg, hogy béna is vagyok.* - Akkor jó..*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Az biztos, bár rád fért a lazítás.*Cirógatlak és közben etetlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 11:54 | Üzenet # 912 |
 Yaoista
| - Nem rosszból kicsim, gyere nyugodtan, de rád úgy kéne figyelni, hogy agyon ne üsd magad, hogy alig csinálnék valamit. *Pimaszkodok kicsit.* - Egy kicsit már igen, ez igaz. *Tényleg kellett a lazítás. Természetesen semmi kifogásom nem volt az ellen, hogy etetsz.* - És mit főzöl? Vagy meglepetés? *Kérdezem kíváncsian és a nyakadba csókok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 12:36 | Üzenet # 913 |
 Yaoista
| *Erre felnevetek.* - Ez igaz mit tagadjam.*Nem sértődtem meg, hiszen így van.* - Meg amúgy is rohadt lusta vagyok, csak a szexhez nem.*Nevetek.* - Van nagyon.*Javítalak ki.* - Meglepetés.*Mosolygok és a nyakra felsóhajtok.* - Úgyis éhes leszel én meg jó asszony módjára kiteszek magamért.*Nevetek fel ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 13:13 | Üzenet # 914 |
 Yaoista
| - Nem baj az, amúgy se lenne jó, ha a kis kezeidnek baja esne. *Teszem hozzá, hiszen orvosként neked ez fontos.* - Rendben, várom. *Az ilyen meglepetéseket szerettem.* - Ó, szóval te vagy az asszonykám? *Kérdezem, majd besimítok a takaró alá és megmarkolom a farkad.* - Hm, ez nem olyasmi, amit egy pironkodó asszonyka rejtegetne. *Engedlek el és a pocid cirógattam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 13:36 | Üzenet # 915 |
 Yaoista
| - Ez igaz.*Bólintok.* - Helyes.*Olyan lakomát szeretnék csinálni, mint senki más.* - Valami olyasmi.*Kuncogok, ami nyögésbe megy át.* - Egy tökös asszonyka vagyok.*Vigyorgok és adok egy csókot.* - Így a legjobb enni.*Mosolygok.* - Kérsz még valamit?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 14:10 | Üzenet # 916 |
 Yaoista
| - Az már biztos. *Csókod viszonozom és elmosolyodom kicsit.* - Valóban, kényelmes. *Cirógatom a pocid folyamatosan.* - Nem, köszi. Jól laktam és nagyon finom volt a reggeli. Nézd, még le se etted magad. Ügyes vagy. *Cirógatom meg a pofid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 14:16 | Üzenet # 917 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Simogatásod is nagyon jól esik.* - Ugye ugye?*Kuncogok.* - Viszont nálam a főzés sokáig tart vagyis inkább a takarítás szóval eddzél csak sokat.*Vigyorgok.* - Élmény lesz majd haza jönnöd.*Mondom sejtelmesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 13:08 | Üzenet # 918 |
 Yaoista
| - Fejlődsz. *Piszkálódok kicsit, de csak megpusziltalak.* - Rendben, 2-3 órát oda leszek biztosan, annyi elég vagy még majd felhívjalak, ha jövök haza? *Kérdezem és közben a pocid simogatom.* - Kíváncsi vagyok, mire készülsz. *Puszilom meg a buksid.* - Ez azt jelenti, hogy hamar lépjek le? *Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 13:25 | Üzenet # 919 |
 Yaoista
| - Ne szóld el magad, de köszönöm.*Mosolygok.* - Az úgy tökéletes lesz.*Most én puszillak meg.* - Remélem tetszeni fog.*Igen csak izgulok.* - Hmm azért még kicsit maradhatsz.*Mosolygok és adok egy csókot.* - Különben meg azért se tudnék veled edzeni, mert csak téged néznélek.*Nevetek fel és látszik el is kalandozok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 13:41 | Üzenet # 920 |
 Yaoista
| - Nem teszem. Aranyos vagy, mikor bénázol. *Puszilom meg a fejed.* - Rendben. *Puszidra csak mosolygok egy kicsit.* - Köszönöm, hogy megengeded. *Viszonozom a csókod és persze folyamatosan cirógatlak.* - Az még hagyján, de aztán engem se hagynál. *Csókolok nyakadba.* - Mert biztos vagyok benne, hogy beindulnál és letámadnál... *Persze az más kérdés, hogy én ezt a forgatókönyvet se bánnám.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 13:58 | Üzenet # 921 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Igazán nincs mit.*Nevetek fel.* - Hmm van benne valami.*Vigyorgok és felnyögök.* - Ismersz már és naná, ahogyan az izmaid megfeszülnek, az nagyon nagyon szexi.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Bocsi elkalandoztam nagyon.*Vigyorgok és a kockáid simogatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 22:28 | Üzenet # 922 |
 Yaoista
| - Sejtettem, hogy tetszene. *Nagyon szexi, ahogy végignyalsz az ajkaidon.* - Semmi gond. *Élveztem a simogatásod is.* - És mire gondoltál? *Voltak elképzeléseim, de hallani akartam a szádból, hogy mit akarsz csinálni.* - Bár valljuk be, te is szexi lehetsz, ahogy folyik rajtad víz. *Húzom végig ujjam a nyakadnál, majd a mellkasodon végül a farkadnál köt ki a kezem.* - Mesélj.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.18, 14:28 | Üzenet # 923 |
 Yaoista
| - Te még egy kukás zsákban is szexi lennél.*Kuncogok, de komolyan gondolom.* - Szóval kíváncsi vagy?*Vigyorgok.* - Mintha még nem láttál volna úgy, de köszönöm.*Mosolygok, ami nyögésbe megy át.* - Tényleg nem bírsz magaddal.*Nem mintha zavarna.* - Szóval miután kicsorgatom rád a nyálam.*Nevetek fel.* - Utána becserkésznélek.*Hajolok a füledhez.* - Mi lenne, ha inkább megmutatnám, mint hogy elmondjam?*Nyalok a füledbe, ha már te is tapizni kezdtél.* - Bemelegítünk együtt.*Harapom most meg a fülcimpád és a felső testeden végigkarmolok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.19, 22:30 | Üzenet # 924 |
 Yaoista
| - De persze pucéran a legjobb, igaz? *Mosolyodom el nagyon picit.* - Igen. *Örültem, hogy a tegnap látszólag ki is ment a fejedből és ugyan olyan lökött vagy, mint szoktál lenni.* - Ez is igaz. *Hiszen tényleg láttalak, sőt nem is egyszer én izzasztalak meg.* - Én bírok magammal. *Jegyzem meg, majd hallgatlak.* - És hogy cserkésznél be? *Kérdezek vissza, majd sóhajtok egyet halkan.* - Mutasd. *Engedlek, hogy szabadon tudj mozogni.* - Kíváncsian várom.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 12:47 | Üzenet # 925 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Nevetek fel. Tényleg sokkal jobb kedvem van hála neked.* - Na látod.*Kuncogok.* - Igaz igaz te mindig bírsz.*Mindig ezt mondod, de ugye tudjuk nem így van, ami nem is baj.* - Oké.*Felállítalak és megkérem, hogy nekem háttal legyél. Odasétálok hozzád és hátulról átölellek, majd a nyakadba csókollak és megszívom. Beszélek is hozzád és kényeztetlek, persze ismét egy fantasztikusat szeretkezünk. Összeszedve magunkat te elmész edzeni én meg haza. Szedek össze cuccokat, majd elmegyek bevásárolni és még egy szexi kis köténykét is veszek magamnak, mert ilyet még tényleg nem csináltam senkivel. Egy nagyon ízléses mégis kis szexi darabot veszek, a színe pedig fekete. Visszaérve hozzád, mert ugye kaptam pótkulcsot, aminek nagyon örülök, még ha csak a mai napra szól is és szerencsére el se hagyom. Gyorsan kipakolok és elkezdek főzni. Idővel fel is veszem a kötényt, mert nem tudom mikor jössz, már most kissé zavarba vagyok. Most még így egyedül is jó kedvem van mert csak rád gondolok. Meg is terítek és egy levest és főételt csinálok, mivel nasi van meg te úgyse vagy édesszájú. Szinte kész is vagyok, hiszen olyanokat választottam, amik hamar meg vannak és még rendet is tudok tenni, annyira most nem vagyok vészes. Elvégezve az utolsó simításokat hallom is, hogy megjössz és ki is megyek hozzád.* - Üdv itthon édesem.*Pirulok el.* - Mit szeretnél előbb? Fürdeni, enni vagy esetleg engem?*Ezt nem bírtam kihagyni és ezt mindig el akartam mondani. Persze igen csak végigmérlek és csoda, hogy nem cseppen el a nyálam.*
|
|
| |