Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 14:19 | Üzenet # 926 |
 Yaoista
| *Hagylak kibontakozni, aminek persze megint egy jó kis szeretkezés lesz a vége. Kis pihenés után lefürödtünk, majd én edzős cuccot vettem fel és lementem a terembe. Azért rendesen megmozgattam magam, már hiányzott nagyon. Rendesen ki is pattantam a végére. Hazafele beugrok egy édesség boltba, ahol megint igen furán néznek rám és veszek a kedves csokidból neked. Megérkezve kicsit meglepődök rajtad, de nem túl feltűnően.* - Ebben a sorrendben. *Mosolyodom el kicsit, majd elkapom a derekad és megcsókollak jó hosszan.* - Bár az elsőt és az utolsót nem kérhetem egyszerre? *Nyalok végig nyakadon. Csak azért nem veled kezdem, mert eléggé le voltam izzadva. Kicsit elengedlek, majd kiveszem a táskámból a csokit és odaadom neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 14:32 | Üzenet # 927 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Oké.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Ez még jobb ötlet.*Nyögök fel halkan persze nem érdekelt volna, ha most kapsz el, engem nem érdekel, ha le vagy izzadva.* - Ohh csoki a kedvencem köszönöm.*Csókollak meg nagyon örülök neki.* - Remélem éhes vagy.*Fogom meg a kezed és persze nincs rajtam semmi más csak kötény.* - Csak, hogy tud ezt a kötényt most vettem senkinek se vettem még fel.*Akartam, hogy tud főleg Igor miatt.* - Nem ciki?*Kérdezem meg azért.* - Foglalj helyet.*Nagyon jó illatok vannak.* - Jó volt edzeni?*Kérdezlek és már tálalom is a levest és utána én is leülök.* - Jó étvágyat.*Látszik nagyon zavarba vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 23:41 | Üzenet # 928 |
 Yaoista
| *Csókod viszonozom és lecuccolok.* - Igen, megéheztem. *Be is megyek veled és nem szólok semmit, mert annyira édes voltál. Végignéztem rajtad és hát szép látvány tárult elém.* - Nagyon jól áll. *Simítok hátulról golyóidra, majd végighúzom a kezem fenekeden.* - Nem. *Csókolok a nyakadba. *Le is ülök és közben hát elnézegetlek.* - Igen, jól esett már. *Nagyon cuki voltál és csak mosolyogtam. * - Lehet inkább egyedül fürdök. *Jegyzem meg, ahogy nézlek.* - Ki akarom használni a helyzetet. *Jegyzem meg a kötényedre és közben enni kezdek, miután én is jó étvágyat kívántam.* - Nagyon finom. *De közben téged nézlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.03.21, 11:57 | Üzenet # 929 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Ennek örülök.*Könnyebbülök meg és az érintésedre felnyögök.* - Máskor is felveszem.*Kuncogok.* - Látszik, hogy megmozgattad magad rendesen.*Méregetlek és tetszik, hogy csak mosolyogsz.* - Igen?*Lepődöm meg, de a folytatásra elvigyorodom.* - Ohh basszus de azzal kellett volna kezdened, ne haragudj csak annyira meg vagyok zavarodva, ami nem új.*Nevetek fel.* - Örülök neki, legközelebb nem ilyen egyszerűt csinálok.*Mondom és persze én is nézlek, de tőled zavarban vagyok, de azért tudok enni nagyjából.* - Ennyire tetszik?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.03.21, 12:26 | Üzenet # 930 |
 Yaoista
| - Rendben. *Nem zavart, hogy méregettél, igazából folyton azt csináltad.* - Semmi baj, rájöttem, hogy egy másik világban vagy. *Cirógatom meg a pofidat.* - Nem a bonyolultság számít, hanem az, hogy finom. *Hiszen én alapból nem vagyok egy bonyolult lélek.* - Figyelj, ha én ülnék előtted szinte meztelenül, nem tetszene? Már így is majd kiesik a szemed, pedig én fel vagyok öltözve. *Oké, egy atléta meg egy melegítőnadrág volt rajtam, de több cucc volt rajtam, mint rajtad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.03.21, 12:39 | Üzenet # 931 |
 Yaoista
| - Elég sokszor.*Kuncogok.* - Ebben igazad van.*Mosolygok.* - Különben, ha nem ízlene elmondanád? Tudom mennyire figyelsz, hogy ne bántsál meg. Mondjuk tudom azért főzni tudok.*Ilyen szinten még bízom is magamba.* - Jogos és mondtam te mindenhogy tetszel.*Mondom édesen.* - Különben meg azért ahogyan az izzadság csillog a bőrödön az rányom, bár a felsőd levehetnéd.*Jegyzem meg.* - Persze nem muszáj.*Motyogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.03.21, 13:05 | Üzenet # 932 |
 Yaoista
| - Ezzel együtt vagy te. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Ha nem ízlene, nem enném meg. *Nyugtatlak meg, sose ettem meg olyat, ami nem tetszett.* - Igen, igen. *Olyan kis aranyos voltam. A folytatásra felhúztam a szemöldököm, majd leraktam az evőeszközt. Felállok és egy mozdulattal lekapom a trikót.* - így jobb? *Kérdezem és visszaülök, persze nagyon jól nézek ki.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.03.21, 13:15 | Üzenet # 933 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolygok.* - Akkor jó, bár ez igaz.*De jobb a megerősítés. Ahogyan leveszed a felsőd, látszik mennyire örülök neki.* - Igen nagyon.*Bólintok azért most már vannak gondok az evéssel. * - Tényleg nyugodtan tudtál edzeni? Nem másztak rád? Igort fel se hívtad?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.03.21, 13:27 | Üzenet # 934 |
 Yaoista
| - Micsoda kívánságok. *Csóválom meg a fejem kicsit. Fogok egy szalvétát és kicsit megtörölgetem a szádat.* - Tudod, azért rágás közben, ha csukva van a szád, több marad bent. *Jegyem meg, aztán megsimogatom az arcod.* - Mint mindig. *Meg se lepődtem, hogy ilyen kis féltékeny vagy.* - De, rengetegen, alig tudtam levakarni őket. *Gondoltam kicsit húzom az agyad.* - Végül nem hívtam, nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet lett volna belegondolva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.03.21, 13:45 | Üzenet # 935 |
 Yaoista
| - Bocsika.*Mosolygok édesen és el is pirulok a tettedre.* - Igen tudom, de hát miattad van és nem tudok parancsolni a testemnek.*Nevetek fel.* - Micsoda? Akkor megyek én is legközelebb. Komolyan, hogy még edzeni se tud nyugodtan az ember.*Húzom fel magam.* - Pedig hívhattad volna már múltkor is elvoltatok. Nem rossz ez neked?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 12:11 | Üzenet # 936 |
 Yaoista
| - Áh, értem. *Mosolyodom el rajtad kicsit. Annyira cuki volt, ahogy féltékenykedtél.* - Na azt nem. *Közlöm veled, hiszen többnyire olyan srácok voltak, mint én és bizony rád mozdultak volna.* - Egyébként nem volt senki, aki rám mászott volna, csak aranyos vagy, mikor féltékenykedsz. *Teszem hozzá somolyogva.* - Hát... nem akarok vele újra összeveszni. *Ismerem be.* - Nem a legjobb. *Teszem hozzá, majd hátradőlök és a hajamba túrok egy szexi mozdulattal.* - De kell egy kis idő, hogy el tudjam fogadni Nicket és ne vesszünk össze miatta.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 12:49 | Üzenet # 937 |
 Yaoista
| - Miért nem?*Biggyesztem le az ajkaimat.* - Na szép mit ne mondjak, de akkor jó. Különben biztos voltak csak te nem vetted észre.*Teszem azért hozzá, bár azt nem értem, hogy miért is nem mehetek. Próbálnék viselkedni. * - Az nem lenne jó.*Így is sok balhé van köztetek. Éppen vennék a számba egy kanál levest, de hát a mozdulatodtól kiesik a kezemből.* - Basszus ne már a kötényem, pedig annyira vigyáztam rá.*Szenvedek, majd kapcsolva rád pillantok.* - Minden kifog alakulni és rám számíthatsz.*Mosolygok, tényleg nem akarok bele szólni ebbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 13:13 | Üzenet # 938 |
 Yaoista
| - Mert rád viszont, rád másznának. *Mondom komolyan, ezzel nem vicceltem.* - Ugyan, ugyan. *Legyintek, hiszen szerintem nem volt senki.* - Tudom. *Értek egyet és sóhajtok egy nagyot. Ahogy elejted a kanalat, kicsit kuncogtam, de visszafojtottan és nem nevettelek ki.* - Ne aggódj, nem lett annyira olyan, meg lesz az még koszosabb és foltosabb is. *Teszem hozzá.* - Tudom. *Azért ez édes volt tőled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 13:21 | Üzenet # 939 |
 Yaoista
| - Hmm így már értem, de ha próbálkoznának csak megmondanám, hogy te vagy a pasim és semmi esélyük, na meg nem hinném, hogy szembe szállnának veled.*Nevetek fel, de komolyan gondolom.* - De de.*Erről vitatkozhatunk.* - Nevess csak nyugodtan.*Nem zavar.* - Perverz.*Pirulok el, de igazad van.* - Figyelj én tényleg nem fogok beleszólni már, csak olyan szinten, ha eldurvulna a helyzet.*Meg van rá az esély.* - De reméljük a legjobbakat. Különben is túlságosan is fontosak vagytok egymás számára, hogy Nick miatt legyetek hosszabb ideig haragban.*Ebben biztos vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 13:59 | Üzenet # 940 |
 Yaoista
| - Ebben van valami, de nem akarok kockáztatni. *Nem veled voltak gondjaim, csak ismertem a többieket.* - Ugyan, édes vagy és nem akarlak kinevetni. *Gondoltam, hogy nem zavar, de mégse akartam rajtad nevetni.* - Mondja ezt az, aki egy szál köténykébe várt engem? *Olyan kis pirulós voltál, pedig sokkal nagyobb perverz voltál, mint én.* - Azért a nehezén már túl vagyunk, megbeszéltük a rizikós dolgokat. *Hellyel-közzel legalább is.* - Most nem vagyunk haragba. Most.. tűzszünet van.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 14:21 | Üzenet # 941 |
 Yaoista
| - Oké oké, ezen nem vesszünk össze.*Mosolygok.* - Tudom, hogy nem rosszból teszed, de köszönöm.*Mosolygok.* - De csak miattad, meg gondoltam tetszeni fog és jó ötlet.*Vörösödöm el ismét.* - Ez már sokkal jobb helyzet.*Hajolok át és megcsókollak.* - Kérsz még leveset? Vagy jöhet a második fogás?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 15:02 | Üzenet # 942 |
 Yaoista
| - Reméltem is. *Mosolyodom el kicsit. A nevetésre nem mondok semmit, csak megcirógatom az arcod.* - Nagyon jó ötlet volt. *Nézegetlek még mindig és szinte felfallak a szemeimmel.* - Igen. *Csókod persze viszonozom és még el is nyújtom.* - Köszönöm nem és jöhet a második fogás. *Kíváncsian vártam, hogy mit főztél még nekem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.03.24, 15:48 | Üzenet # 943 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok és a nézésed nagyon ott van. Örülök, hogy elnyújtod a csókot semmi kifogásom ellene.* - Oké.*Leszedem a tányérokat és már teszem is a másodikat.* -További jó étvágyat édesem.*Puszillak meg és leteszem eléd.* - Megtudnám szokni.*Mondom édesen és leülök én is.* - Szeretek veled lenni.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.24, 16:46 | Üzenet # 944 |
 Yaoista
| - Neked is. *Mosolyodom el kicsit, főleg puszidra.* - Nagyon jól néz ki. *Nem igazán értettem, hogy mire gondoltál.* - Hogy érted? Mit tudnál megszokni? *Kérdezem kíváncsian.* - Tudom. *Cirógatom meg a pofidat.* - Én is szeretek veled lenni. *Persze szerelmes még nem voltam, de nagyon fontos voltál és kezdett hiányozni a jelenléted, ha nem vagy velem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.03.24, 17:05 | Üzenet # 945 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolygok.* - Örülök neki és remélem ízleni is fog.*Teszem hozzá.* - Hogy főzök neked, hogy várlak haza és hogy együtt élünk.*Itt már teljesen elvörösödöm.* - Persze az is jó, ami most van én nem akarok türelmetlen és telhetetlen lenni.*Teszem hozzá rögtön.* - Ennek örülök. Tényleg megint úgy érzem, hogy eltudnám magam sírni olyan boldog vagyok.*Mosolyodom el lágyan.* - Sose hittem, hogy ezt megtapasztalom...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 08:06 | Üzenet # 946 |
 Yaoista
| - Finom is. *Mondtam, miután beleettem. Válaszodra rád pillantok, de nem mondok semmit. Igazából gondoltam rá, hogy idővel összeköltözzünk, de ez nem ma, vagy holnap lesz. Kicsit elmosolyodom rajtad és csak megcirógatom az arcod. Tudhattad volna, hogy én nem két napra tervezek veled.* - Inkább mosolyogj. *Szinte ragyogtál a boldogságtól.* - Ennek is eljött az ideje. *Csak ennyit mondok, hiszen én voltam már így mással, ugye az exemmel.* - Kérek még. *Mondom, miután megettem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 11:51 | Üzenet # 947 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolyodom el. Nem baj, hogy semmit nem mondasz. Az arcom a kezedbe simítom.* - Oké.*Mosolygok tovább.* - Igen ennek is.*Bólintok, majd pattanok is és szedek neked.* - Tessék egyél csak.*Többet szedtem mint elsőre. * - Képzeld nem hagytam el a kulcsot, amit adtál és nem tettem tönkre semmid.*Mondom büszkén.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 12:13 | Üzenet # 948 |
 Yaoista
| *Ahogy szedsz még egy jó adaggal, jó étvággyal eszek tovább.* - Ügyes vagy nagyon, büszke vagyok rád. *Majdnem elnevettem magam, de annyira édes voltál, hogy nem volt szívem.* - A kulcsot tartsd is meg, mert nem fogok másikat adni. *Jegyzem meg. Reméltem érted, hogy mire gondolok.* - Amíg nem égeted le a konyhát, addig egy kotlát nem sajnálok. *Azért egy kis piszkálódást muszáj volt, de persze közben még mindig igen csak nézegettelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 12:33 | Üzenet # 949 |
 Yaoista
| - Köszönöm köszönöm.*Hajolok meg.* - Tessék?? Nekem adod??*Ragyognak fel a szemeim.* - Köszönöm és nagyon fogok rá vigyázni.*Csókollak meg.* - Igyekszem.*Nevetek fel. A nézéseddel annyira most nem foglalkozok annyira örülök a kulcsnak.* - Majd én is adok neked kulcsot jó?*Kérdezlek és még jobban ragyogok.* - Ez a nap egyre jobb és jobb és még milyen jó lesz.*Vigyorodom el kajánul.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 13:32 | Üzenet # 950 |
 Yaoista
| - Igen. *Bólintok, mert tudtam egyébként, hogy vártad ezt.* - Tudom. *Csókod persze viszonozom. Nem hittem, hogy ennyire jó kedved lesz ilyen apróság miatt.* - Rendben. *Annyira édes voltál, hogy büntetni kéne.* - Bizony, még milyen lesz. *Vigyorgok rajtad én is. Befejeztem a hamit és kényelmesen hátradőltem.* - Ez finom volt, köszönöm szépen, hogy főztél nekem. *Cirógatom meg a pofid.* - Akkor én gyorsan letusolok. *Állok fel és nyújtózkodok egyet.* - Sietek. *Megyek be a fürdőbe.*
|
|
| |