2025.07.24, Csütörtök, 05:16
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

MioDátum: Szerda, 2015.03.25, 13:55 | Üzenet # 951
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Megbeszélve.*Mosolygok.* - Igen igen.*Vigyorgok és én is megkajálok.* - Bármikor.*Csókolok a tenyeredbe.* - Menj csak.*Rendet teszek gyorsan és mivel nem bírok magammal picit kinyitom az ajtót és elkezdelek lesni.* ~ Annyira szexi, istenem~*Gondolom magamba és lassan kezdek kemény lenni.* biggrin

szela00Dátum: Szerda, 2015.03.25, 14:21 | Üzenet # 952
Yaoista
*Nem húztam sokáig a fürdést és hát elég jól mutattam, ahogy folyik a víz rajtam. Miután lefürödtem, fogtam egy törölközőt és megtörölköztem, de fel már nem öltöztem, mert minek. Ahogy az ajtó felé fordultam, láttalak ám. Mielőtt elmenekülhettél volna, odamentem és kinyitottam az ajtót.* - Türelmetlen. *Kapom el a derekad és hosszan megcsókollak.* - Már keményedsz? *Dörzsölöm combommal a farkad.*

MioDátum: Szerda, 2015.03.25, 14:51 | Üzenet # 953
Yaoista
*Annyira jól néztél ki, hogy azt már büntetni kéne. Amint végzel éppen mozdulnék, de te gyorsabb vagy.* - Nem tehetek róla bocsika..*Motyogom zavartan és a csókod viszonozom, ami nyögésbe megy át.*  - Te tehetsz róla, mert annyira szexi vagy...*Nyomlak a falnak és vadul megcsókollak, amennyire tudok neked simulok.* - Annyira kívánlak.*Harapok az ajkaidra.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.03.27, 07:39 | Üzenet # 954
Yaoista
- Persze, még az ajtót is én hagytam, nyitva, mi? *Hagylak kibontakozni és a feneked markolom csókunk közben.* - Azt sejtettem. *Kicsit megemeltelek és bementem veled a hálóba. Ledöntöttelek az ágyra és végig néztem rajtad.* - Nagyon édes vagy. *Suttogom az ajkadra. Kicsit félrehúztam a pántját a kötényednek és mellbimbód kezdem csókolgatni, nyalogatni, míg meg nem keményedik.* - Könnyen felizgulsz. *Harapdálom a nyakad.*

MioDátum: Péntek, 2015.03.27, 11:35 | Üzenet # 955
Yaoista
- Azt nem mondtam, de a huzat simán kinyithatta.*Nevetek fel édesen. Amikor megemelsz végig csókollak.* - Köszi.*Pirulok és és hagyom neked magam. A hajadba túrva élvezkedek és lent is még keményebb leszek.* - És ez baj?*Kérdezlek és oldalra döntöm a fejem.* -Nem tehetek róla, ilyen hatással vagy rám.*Közlöm édesen és odafordítva az arcod megcsókollak és végigkarmolok a hátadon.* - Felizgat ez a szerelés?*Lehelem a füledbe és bele is nyalok az ágyékom pedig tiednek nyomom.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2015.03.28, 12:51

szela00Dátum: Szombat, 2015.03.28, 12:38 | Üzenet # 956
Yaoista
- Azt a huzatot Sergejnek hívják. *Nyugtázom a dolgot.* - Nem baj. *Igazából tetszett is, hogy ennyire érzékeny vagy és ennyire jól reagálsz rám.* - Ez csak jó. *Csókod persze viszonozom és el is nyújtom.* - Jól mutat rajtad. *Be kellett ismerni és ahogy nekem nyomod a farkad, elmosolyodom kicsit.* - Türelmetlen. *Kuncogtam el magam. Felültem és felhúztalak az ölembe. A fenekedre simítottam és végighúztam ujjam a bejáratodon, majd lassan beléd is toltam. Megkerestem gyönyörpontod és erősen nyomkodom.*

MioDátum: Szombat, 2015.03.28, 14:26 | Üzenet # 957
Yaoista
- Na jó valóban így van.*Nem mintha eddig bedőltél volna.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Felveszem, amikor csak szeretnéd.*Hiszen mindig a kedvedbe akarok járni.* - Igen az vagyok, te teszel azzá.*Közlöm veled. Az öledbe hozzád simulok és megcsókollak. Megérezve az ujjad felnyögök és megremegek.* - Ahh Seime...*Nyögöm és a farkadra simítva izgatni kezdelek és egy percre se válok el az ajkaidtól.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 12:58 | Üzenet # 958
Yaoista
- Rendben. *Gondoltam, úgy is fogsz még beöltözni nekem.* - Ennek örülök. *Mosolyodom el kicsit. Imádtam a hangod és nyakadnak estem.* - Ez az... *Nyögöm én is a kezedre és folyamatosan csókollak. Mélyen beléd nyomom az ujjam, majd lassan tolok mellé még egyet. Egészen addig tágítalak, míg három ujjam nem mozog benned könnyedén. Kihúzom az ujjaim, majd ledöntelek. A kötényen keresztül a farkadra simítok.* - Mit rejtegetsz itt? *Kezdem el harapdálni a farkad, de persze anyagon keresztül.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.03.29, 14:23 | Üzenet # 959
Yaoista
*Imádom a hangodat főleg, hogy én váltom ki.* - Annyira jó..*Nyögök, ahogyan mélyebbre nyomod az ujjaid na meg, hogy egyre több ujjad kapom meg, persze én is végig simogatlak.* - Ahh perverz...*Pirulok el.* - Mi lenne, ha megnéznéd és megkóstolnád?*Pillantok rád igen csak kiéhezetten és már a köténykém is átázott.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 14:58 | Üzenet # 960
Yaoista
- Nem nézem meg, jó így. *Harapdállak tovább az anyagon keresztül, gondoltam majd így elélvezel. Besimítottam azért az anyag alá, de csak cirógattam a farkad. Makkod nyalogattam, de továbbra sem közvetlenül.* - Használjuk ki az öltözéket. *Jegyzem meg. Végigsimítok mellkasodon és mellbimbód kezdem csavargatni.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.03.29, 16:38 | Üzenet # 961
Yaoista
- Mi az hogy nem nézzed meg?*Morgok, ami persze nyögésbe megy át. A kezednek örülök azért.* - Gonosz...*Motyogom, de hát miért is ne hagynám magam, na meg ennek is meg van a maga izgalma.* - Megőrjítesz...*Túrok a hajadba, nagyon fel vagyok hevülve.* - Leszopjalak?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 19:13 | Üzenet # 962
Yaoista
*Tudtam, hogy mivel tudlak a legjobban beindítani.* - Tudom. *Harapdálom a farkad és közben cirógatom persze.* - Majd. *Élveztem, hogy így játszhatok veled.* - Finom vagy. Hogy összekoszoltad már. *Hiszen a farkad végénél már igen csak nedves volt az anyag. Fölédemelkedtem és újra a mellbimbóid harapdáltam.* - Fordulj meg. *Nyalok végig a számon.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.03.29, 20:03 | Üzenet # 963
Yaoista
- Oké...*Hiszen élvezem én a helyzetet.* - Ne csodálkozzál...*Pirulok el és fel is nyögök.* - Legalább nem leettem vagy éppen főzés közben.*Vigyorgok.* - Képes lennék ennyitől elmenni...*Nyögöm nem mintha ezzel újat mondanék.*Mosolyodom el, majd a kérdésedre megfordulok és igen csak tetszik, ahogyan megnyalod a szádat.* - Tessék..*Kínálom fel magamat.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 22:43 | Üzenet # 964
Yaoista
*Ahogy megfordulsz, elmosolyodom. Finoman elkezdtem csókolgatni a nyakad hátulját, majd a hátad és a gerinced. Elérve a feneked a nyelvemmel kezdek kényeztetni az apró lyukad. Előre simítok és golyóig kezdek masszírozni. Egész mélyen beléd nyomom a nyelvem. Mikor elég nedves vagy, felemelkedem mögéd és a fenekedhez kezdem dörgölni a farkam.* - Akarod magadba? *Kérdezem és közben folyamatosan hozzád simulok.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.03.29, 23:14 | Üzenet # 965
Yaoista
*Minden csókodra felnyögök, főleg ahogyan nyalni kezdesz és a golyóim izgatod. A lepedőt markolászom és tényleg nem kell sok, hogy elmenjek.* - Igen nagyon akarom....*Nyomom oda fenekem és igen csak kéjesen pillantok rád.* - Gyere belém mélyen..*Nyögöm.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.30, 19:44 | Üzenet # 966
Yaoista
*Az egyszer biztos, hogy csábítani nagyon tudtál és rettentő édes vagy.* - Azt látom. *Kérésedre lassan elkezdtem beléd hatolni. Mikor tövig benned voltam, kicsit vártam, majd teljesen kihúztam a farkam és újra beléd hatoltam. nem egyszer ezt megcsináltam és kínzóan lassan mozogtam benned.* - Hogy szorítasz. *Mozgok újra.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.01, 12:42 | Üzenet # 967
Yaoista
*Amikor elkezdesz belém hatolni felnyögök főleg amikor már teljesen bennem vagy. Azt hiszem, hogy mozogni fogsz, de amikor kihúzod arra nem számítok.* - Ahh mit csinálsz?*Kérdezlek és hát ezzel még jobban megőrjítesz. Persze el is megyek, de ismét kemény leszek.* - Teljesen megőrjítesz....*Igen csak lihegek és teljesen készen vagyok, a gyönyörtől lassan csillagokat látok.* - Mit teszel velem..*Sose éreztem még ilyet, mint veled és ez egyre intenzívebb lesz.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.02, 12:10 | Üzenet # 968
Yaoista
*Nem gondoltam, hogy ennyitől elmész, de hát kis érzékeny voltál.* - Az a cél. *Suttogom a füledbe, majd felhúzlak a karjaidnál fogva és úgy mozgok jobba. Átölellek a hasadnál és a nyakadba haraptam.* - Az enyém vagy. *Közlöm veled. Végig simítok a pocidon, majd a farkadra fogok és simogatni kezdem, persze közben folyamatosan mozogtam, egyenesen gyönyörpontod céloztam meg.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.02, 13:29 | Üzenet # 969
Yaoista
- Mindig eléred ezt a célt. Amennyire tudok hozzád simulok. A fejem oldalra döntöm, hogy jobban hozzám férj.* - Igen csak tiéd.... te meg az enyém..*Nyögöm édesen és elpirultan.* - Annyira jó vagy.*Csókollak meg és veled együtt mozgok és a farkadra folyton rászorítok.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.04.03, 10:55 | Üzenet # 970
Yaoista
- Mert érzékeny vagy. *Ami jó dolog volt nagyon is. Kiélveztem a helyzetet és meg is szívom jó pár helyen a nyakad.* -  Igen... *Suttogom a füledbe. Édes voltál így kipirultan a szextől. Én is igen csak élvezem a dolgot és egyre jobb veled a szex.* - Te nagyon tudsz... *Nyögöm füledbe. Farkad persze végig simogatom és nem egyszer megpiszkálom a piercingedet is.*

MioDátum: Péntek, 2015.04.03, 11:52 | Üzenet # 971
Yaoista
- Az biztos...*Nyögöm. Nem zavar, hogy megszívod a nyakam, jelölj csak meg nyugodtan.* - Igen....*Ismétlem ez olyan boldoggá tesz.* - Akkor jó...*Mosolygok. Jó darabig szerelmeskedünk, végül egymásba karjaiban pihenünk, de a kötény még rajtam van, és igen csak megviselt.* - Isteni volt, mint mindig.*Lihegem.* - Levezető edzésed meg volt.*Kuncogok.* - Jöhet egy újabb pancsi, de velem.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.04.03, 12:48 | Üzenet # 972
Yaoista
*Valóban nagyon jót szeretkeztünk ismét, nagy összhang volt közöttünk, azt meg kell hagyni. Szép foltos lett a köténykéd, az tény, de én csak élveztem.* - Örülök. *Puszilom meg a buksid.* - Meg. *Bólintok.* - Igen. *Viszonozom a csókod.* - Kis mocskos konyhatündérke. *Hiszen rendesen ondós volt a köténykéd, na meg úgy minden.* - De még így is jól áll. *Simítok végig a pofidon.*

MioDátum: Péntek, 2015.04.03, 12:55 | Üzenet # 973
Yaoista
- Neked is jó volt?*Kérdezlek.* - Amennyire kell.*Kuncogok, de el is pirulok.* - Köszönöm.*Csókolok a tenyeredbe végül leveszem a kötényt.* - Akkor ezt majd kimosom.*Kuncogok.* - Látod miket meg nem teszek érted.*Simítok végig az arcodon.* - Van valami extra kívánságod?*Kérdezlek, hiszen szinte mindent megteszek neked.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.04.03, 21:26 | Üzenet # 974
Yaoista
- Miért? Úgy érzed nem élveztem beléd elégszer? *Kérdezek vissza, hiszen jó párszor elmentem benned.* - Pontosan. *Puszilom meg az arcod, ahogy elpirulsz.* - Mosd. *Kezedbe még bele is csókolok.* - Nincs. Szerintem elég kreatív vagy. *Simítok végig oldaladon.* - Úgy is ki fogsz még találni mindenfélét szerintem, vagy tévednék?

MioDátum: Szerda, 2015.04.08, 10:38 | Üzenet # 975
Yaoista
- Khmm nem.*Vigyorodom el.* - Ilyen téren meg főleg.*Nevetek fel.* - Nem tévedsz.*Mosolygok és megcsókollak.* - Akkor jöhet egy pancsi? Mert tényleg nagyon tele vagyok.*Vigyorgok.* - Aztán befalom a nasit, amit hoztál.*Kuncogok.*

Keresés: