2025.07.23, Szerda, 17:23
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.23, 10:41 | Üzenet # 1001
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Minden rendben van.*Mosolygom és finoman ráharapok az ujjadra.* - Szerintem pedig nagyon az vagy.*Mosolygok.* - Ohh szóval ezt lehet fokozni, kíváncsian várom.*Suttogom az ajkaid közé és a csókod viszonozom.* - Hmm lassan mehetünk.*Kezdem el nézni a kezeimet.* - Ilyenkor olyan undi meg a lábad is..*Emelem ki.* - Látod?*Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 11:44 | Üzenet # 1002
Yaoista
- Majd idővel rájössz. *Hiszen később úgyis még jobban el foglak kényeztetni.* - Bizony, lehet. *Tudtam, hogy élvezed a helyzetet.* - Rendben.*Bólintok.* - Ugyan... *Fogom meg a kezed és adok  pár puszit az ujjbegyeidre. Kimászok mögüled, felveszek egy köntöst, majd kiveszlek téged is a vízből egy törölközővel és bebugyolállak. A karomba tartva beindulok veled a hálóba. Lerakva az ágyra elkezdelek törölgetni.* - Akkor utána film? Kukoricát kérsz?

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.23, 12:01 | Üzenet # 1003
Yaoista
- Igen, de így sincs okom panaszra.*Jegyzem meg.* - Köszönöm.*Kuncogok. Hagyom, hogy kivegyél és cipeljél.* -Na most tényleg hercegnek érzem magam, micsoda kiszolgálás.*Nevetek édesen, de paradicsom is vagyok.* - Igen és igen, köszönöm.*Nem tudtam levakarni a mosolyt az arcomról.* - Te vagy tényleg a legjobb, bocsi nem tudom magamba tartani.*Motyogom és megcsókollak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 12:29 | Üzenet # 1004
Yaoista
- Az is vagy.*Mosolyodom el.* - Piroska. *Puszillak meg.* - Nincs mit köszönnöd. *Nagyon boldognak látlak.* - Édes vagy kicsim. *Mikor már csoda száraz voltál, rád adtam egy alsónadrágot, majd én is felvettem egyet.* - Akkor költözzünk ki. *Kiviszlek a kanapéra és betakarlak.* - Mindjárt hozom a kukoricát. *Csókollak meg lágyan. Kimentem a konyhába, megcsináltam a popcornt, majd miután választottunk egy filmet, elhelyezkedtem és a fejem a pocidon kötött ki.* - Én is kérek. *Nyitom ki a szám, hogy adj, hiszen én öleltelek, nem tudtam enni.*

MioDátum: Szombat, 2015.04.25, 10:40 | Üzenet # 1005
Yaoista
- Köszönöm.*Pirulok el ismét.*- Igen igen tudom, de mégis.*Érted te.* - Zavarba hozol.*Pirulok el picit.* - Tényleg nagyon jó dolgom van.*Kuncogok és felveszem az alsóm, utána pedig ismét hagyom magam neked.* - Oké.*Csókod viszonozom, majd kiválasztunk egy vígjátékot és nem mesét kivételesen. biggrin Elmosolyodom, ahogyan elfekszel megcsókollak, majd adok neked popcornt majd magamnak is. Elindítom a filmet és persze közben etetlek, cirógatlak és puszilgatlak, na meg jókat szórakozok.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.04.25, 12:44 | Üzenet # 1006
Yaoista
*Nagyon kényelmes volt így és megnyugtatott a cirógatásod. Én is elszórakoztam a filmed, de én végül elaludtam rajtad. Szép egyenletesen szuszogtam. Szinte a film felét átaludtam és picit fészkelődtem is, de nem engedtelek el. Nyitott szájjal halkan hortyogni kezdek, aminek az lett a következménye, hogy bizony a nyálam is folyni kezdett, de egész aranyosan festettem.*

MioDátum: Szombat, 2015.04.25, 13:21 | Üzenet # 1007
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad és én nem alszok.* - Még te is eltudsz fáradni.*Mosolygok és közben figyellek és nem akarok hinni a szememnek.* - Istenem de édes vagy.*Kuncogok és elővéve a mobilom lefotózlak.* - Egyem meg, hogy folyik a nyála.*Próbálok nem nagyon nevetni.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.04.25, 13:45 | Üzenet # 1008
Yaoista
*Nem ébredtem fel a nevetésedre és a fotóra se. Iszonyat jót aludtam. Mikor magamhoz tértem, álmoskásan pislogok.* - Mi a...? *Nem értettem, hogy mitől nedves a fél arcom. Felülök és ásítok egyet, majd akkor látom, hogy a nyálam folyt.* - Úr istenem... *Morgom és elkezdem letörölni az arcom.* - Ez de gáz... Ne haragudj... *Motyogom és kicsit még el is vörösödtem, de éppen csak.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 12:45 | Üzenet # 1009
Yaoista
- Szia..*Mosolygok, amikor felébredsz és próbálom visszafogni a nevetésem, amíg tudom de nem tart sokáig szóval szinte rögtön elnevettem magam.* - Dehogy haragszom és nem gáz, inkább édes.*Nevetek.* - Te elpirultál? Komolyan tényleg nagyon édes vagy...*Nevetek, de persze nem rosszból.* - Ne haragudj kicsim, csak mindig én bénázok és most te, szóval tényleg ember vagy.*Mondom édesen.* - Annyira szeretlek.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 13:44 | Üzenet # 1010
Yaoista
*Nem örültem, hogy kiröhögsz és csak halkan morgok, de aranyosan.* - De gáz... főleg, ha édes vagyok. *Morgom.* - Nem! *Vágom rá, mert persze kicsit igen.* - Mert eddig kérdés volt, hogy ember vagyok-e? *Kérdezek vissza, majd csókod azért viszonozom.* - Akkor se vagyok édes... *Morgom halkan, majd lenyomlak és olyat csókot kapsz, hogy te gyere zavarba.* - Mindjárt jobb. *Mosolyodtam el és megszívtam a nyakad is.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 13:51 | Üzenet # 1011
Yaoista
- Nem gáz, butus.*Mosolygok.* - Pedig de.*Ez csak jobban alátámasztja.* - Elég sokszor igen, mert annyira menő vagy és még így is.*Teszem hozzá.* - Pedig az vagy.*Morgásod is az. A csókod azért nagyon meglep és bele is nyögök.* - Akkor is édes vagy..*Vigyorgok és a nyakamra is felnyögök.* - Én édes morgós ki hercegem..*Pimaszkodom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 14:13 | Üzenet # 1012
Yaoista
- Persze. *Motyogom, mert hát én rettentő gáznak éreztem a helyzetet, úgy főleg, hogy rád nyálaztam.* - Te vagy édes... *Közlöm veled, a pimaszkodásodra pedig ismét befogtam a szád egy csókkal. Hosszan csókolóztam veled, egymást után adtam őket.* - Hm, kezdesz beindulni? *Kérdezem egy féloldalas mosollyal és a farkad is megmarkolom.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 14:51 | Üzenet # 1013
Yaoista
- Ez alap, én vagyok a legédesebb.*Kuncogok és persze az újabb csókod is viszonozom és teljesen belemerülök, levegőhöz is alig jutok.* - Melletted nem nehéz...*Mosolygok és felnyögök.* - Ennyire zavar a helyzet?*Kérdezlek, hogy nevettem és édesnek tartalak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 15:55 | Üzenet # 1014
Yaoista
- Ez így van. *Tényleg te voltál a legédesebb, akit csak ismertem.* - Szóval akkor kezdem kéne valamit ezzel itt? *Simogatom a farkad.* - Nem tudom... *Fogalmam sem volt,hogy zavar-e a dolog.* - Nem sokan láttak még így... *Ismerem be.* - Nem azt mondanám, hogy zavar... csak égő. *De azzal kicsit se volt bajom, hogy kinevettél, mert hát jogos volt.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.04.26, 16:38 | Üzenet # 1015
Yaoista
- Hmmm lehet nem ártana...*Kuncogok* - Nem is baj, ez csak még jobb.*Mosolygok.* - Csak egy picit, de édes módon és nyugi nálam úgyse lehetsz égőbb, szóval gyenge próbálkozás volt.*Vigyorgok és próbállak úgy mond jobb kedvre deríteni.* - Én szemembe mindig is egy dögös macsó herceg maradsz.*Mondom édesen és megcsókollak, majd a telefon megszólal.* - A francba...*Keresem meg.* - Nick az.*Lepődöm meg és felveszem.*- Mond drága.*Mosolygok, de el is tűnik.* - Mindjárt ott vagyunk.*Rakom le.* - Baj van Igor megsérült.*Mondom és a farkam már nem is áll. biggrin * - Még menjünk el a táskámért.*Mondom öltözködés közben.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 17:11 | Üzenet # 1016
Yaoista
- És mit szeretnél? *Kérdezem kíváncsian.* - Abban biztos voltam. Rajtad azért kihívás túltenni. *Persze csak piszkáltalak.* - Helyes. *Ez így már jobban tetszett és én is csókollak. A telefonra elengedlek.* - Nick? *Lepődök meg, hiszen ő ok nélkül nem szokott téged hívni. Türelmesen várom, majd mérges leszek.* - És faszér nem ide jön akkor? *Akadok ki és már nekem is elment a kedvem a szórakozástól. Gyorsan felöltözök, majd már úton is vagyunk.* - Oké. *Hozzád veszem az irányt és megvárlak. Amint megvan a táskád, már megyünk is Nickhez. Mikor odértünk, leparkolok és miután beengedett, minket Nick, már fel is mentünk.* - Basszus... *Morgom, de csak aggódok.* /Cicusék/

szela00Dátum: Hétfő, 2015.04.27, 00:37 | Üzenet # 1017
Yaoista
- Elmondtam neki, hogy szerintem készüljön fel arra, hogy lehet Nick nem fogja bírni. *Ismerem be.* - És holnap reggel eljövök érte, aztán pedig a főházban marad pár napot, amíg valamennyire rendbe jön és le tudjuk rendezni azokat az idiótákat. *Magyarázom.* - Menjünk hozzád. *Úgy gondoltam, hogy most nálad jobban éreznéd magad. A kocsiban a csókod viszonozom és én még adok egy puszit.* - Menjünk. *Cirógatom meg a pofid. Fura volt, hogy te vezetsz, de nem zavart.*

MioDátum: Hétfő, 2015.04.27, 00:54 | Üzenet # 1018
Yaoista
- Igen egyetértek.*Ezt eddig nem mondtam Nickkel kapcsolatba.* - Értem, ha segíthetek csak mondjátok.*Mondom.* - Oké.*El is indulok, de furcsa mód csöndbe vagyok útközben. Haza érve leveszem a felsőmet, mert véres lett.* - Én is mehetek holnap veletek?*Kérdezlek.* - Túl nyugis volt minden mi??*Kérdezem szomorúan, majd hirtelen hozzád bújok.* - Ígérd meg, hogy nem fog bajotok esni...*Kezdek el remegni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.04.27, 01:09 | Üzenet # 1019
Yaoista
- Ennyire kiborult, hogy már te is meggondoltad magad és még a reméled szöveg sincs? *Kérdezek rá, hiszen eddig mindig védted.* - Rendben. *Bólintok, de igazából nem nagyon akartalak belekeverni. Hozzád érve én is leveszem a cipőm.* - Persze, hogy jöhetsz. *Mosolyodom kicsit el.* - Még lehetett volna ilyen... *Mondom halkan és mikor nekem rontasz, csak szorítalak magamhoz.* - Megígérem, hogy amennyire tudok vigyázok magunkra... *Puszilom meg a buksid és kedvesed dédelgetlek.* - Sírj nyugodtan, ha szeretnél...

MioDátum: Kedd, 2015.04.28, 11:31 | Üzenet # 1020
Yaoista
- Most igen, de azért reménykedem...*Teszem hozzá halkan.* - Köszönöm..*Suttogom.* - Az biztos, ennél még az is jobb volt, hogy beégtél kicsit nem?*Kérdezem kis mosollyal az arcomon.* - Oké...*Suttogom.* - Nem érzem úgy, de köszönöm...*Lágyan megcsókollak, majd bemegyünk a nappaliba és ott elterülve hozzád bújok.* - Mit beszéltél Igorral?

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.28, 18:59 | Üzenet # 1021
Yaoista
*Csak adtam egy puszit a fejedre. Én is ideges voltam, de én jobban kezeltem ezeket a helyzeteket.* - Ennél még az is, de mocsok vagy. *Közlöm veled, hogy még fel is emlegeted.* - Akkor jó. *Csókod viszonozom és be is megyek veled. Szorosan magamhoz ölellek bújásodra.* - Azt, hogy csapdába csaljuk őket. *Cirógatlak közbe.* - Valószínű újra támadni fognak a főnökre és akkor elkapjuk őket. *Közben próbállak nyugtatni.* - De akkor ott leszek én is és a többiek is, nem csak ketten.

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 14:02 | Üzenet # 1022
Yaoista
- Bocsika, nem bírtam ki, na meg még fogod hallani.*Kuncogok.* - Értem.*Bár nem örülök neki.* - Azért az jobb.*Mondom és felülve meggyújtok két cigit és az egyiket neked adom, majd még whiskyt is hozok és töltök magunknak. Nem szokásom ilyenkor inni vagyis már nem, de most ránk fér.* - Meg ott lesz Diablo is és azért Fumio is, ami jó. De ugye Igor tényleg nem kezd magánakcióba?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 14:25 | Üzenet # 1023
Yaoista
- Igen, ezt sejtettem... *Sóhajtok egy nagyot.* - De még gondolkozok valami kevésbé kockázatoson. Na meg úgy a nagyfőnök mondja ki a végsőt. *Puszilom meg a buksid. Elfogadom a cigit és az italt is, most jól esik nagyon.* - Igen, szinte biztos. Ezt nem fogja hagyni a nagyfőnök. *Ez nem is volt kérdés.* - Nem hiszem. Magától mondta, hogy a főházba megy és viszi Nicket is. *Magyarázom neked.* - Szerintem nem lesz több problémánk a magánakciók miatt.

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 14:56 | Üzenet # 1024
Yaoista
*Erre csak felnevetek picit.* - Oké, azért annyira ne legyen.*Mondom, majd felsóhajtok.* - Bocsánat nem akarok beleszólni, csak féltelek titeket. Nem hittem, hogy ennyire elfajulnak a dolgok.*Szívok bele a cigimbe.* - Akkor jó, azért így picit nyugodtabb vagyok.*Mondom.* - Azért ez nagy előre lépés csak nem kezd felnőni a kis maki?*Mosolyodom el picit.* - Ebben Nicknek tudod, hogy nagy hatása van.*Muszáj hozzá tennem.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 15:36 | Üzenet # 1025
Yaoista
- Tudom, hogy féltesz. *Cirógatom meg az arcod.* - Én sem... *Iszok bele az italomba.* - Mondjuk az Urammal és Fumioval elég egyszerű a dolog. *Még nálam is nyugodtabban tudott harcolni, az tény.* - Ő sose fog felnőni. *Mosolyodom el picit.* - Tudom... *Bólintok, majd sóhajtok egyet.* - Attól félek, mi lesz, ha elhagyja... *Mondom halkan és közben a piám nézem.*

Keresés: