Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 12:41 | Üzenet # 1051 |
 Yaoista
| - Értem. *Azért kicsit megfeszültek az izmaim, bántam, hogy nem lőttem fejbe.* - Most már én vagyok itt veled. *Viszonozom a csókod.* - Azért kicsit aggódok... *Jegyzem meg.* - Persze, nem kell semmi. *Megiszom a vizet, majd magamhoz ölellek.* - Menjünk a hálóba és aludjunk. *Kaplak fel és beviszlek a hálóba. Lefektetlek, majd befekszek melléd.* - Aludjunk még. *Puszillak meg.* - Nyugodtan kelts fel, ha rémálmod van...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 12:58 | Üzenet # 1052 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igen pontosan.*Mosolygok.* - Nem kell.*Suttogom, de nagyon jól esik, hogy ilyen vagy.* - Oké.*Bólintok.* - Menjünk.*Meglep, hogy felkapsz, de csak elmosolyodom.* - Jó ötlet.*Bújok oda.* - Köszönöm, bár remélem nem lesz.*Suttogom, majd megcsókollak.* - Tényleg minden más, hogy itt vagy..*Mosolyodom el lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 18:59 | Üzenet # 1053 |
 Yaoista
| *Csókod viszonozom, majd elmosolyodom.* - Rendben. *Szavaidra én is elmosolyodom kicsit.* - Igazából nem más... *Mondom kedvesen.* - Csak én vagyok más ahhoz képest, mint amihez szoktál... de te ugyanaz vagy, mint aki eddig voltál. Ugyanaz a nagyszájú, szeszélyes kis bolond. *Nagyon kedvesen mondtam és adtam egy csókot is a homlokodra.* - Na de alvás, mert holnap dolgunk van. *Cirógatom meg a pofid és adok még egy csókot, majd el is aludtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 11:25 | Üzenet # 1054 |
 Yaoista
| - Ez igaz.*Mosolyodom el.* - De én most arra gondoltam, hogy nem egyedül vagyok, akkor nem viseltem ilyen jól, de ez már a múlté.*Suttogom.* - Igen igen.*Sóhajtok fel, de én azért nehezebben alszok el, de végül elnyom az álom és rémálmom se lesz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 15:06 | Üzenet # 1055 |
 Yaoista
| *Örültem, hogy nyugodtan alszol. Én hamarabb felkeltem, mint te, mert hozzászoktam, de olyan édesen aludtál, hogy nem akartalak felébreszteni. Finoman cirógatni kezdtelek és néztem, ahogy alszol.* - Teljesen az ujjad köré csavartál... *Sóhajtok egy nagyot, de kicsit elmosolyodtam. Valóban érdemes volt kivárni a dolgokat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 15:15 | Üzenet # 1056 |
 Yaoista
| *Kicsivel később felkelek.* - Jó reggelt hercegem..*Mosolygok és adok egy csókot, persze tiszta kóc vagyok.* - Hogy vagy? Elűzted a rémálmaim.*Mondom édesen és felülve nyújtózok egyet, majd a pocim meg megvakargattam.* - Mióta vagy fent?*Kérdezlek, de még kóma vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 15:30 | Üzenet # 1057 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodom rajtad. A kócot én észre se veszem, mivel általában ilyen szokott lenni a hajad.* - Én jól és örülök neki. *Ahogy felülsz, finoman végigsimítok a hátadon.* - Nem rég ébredtem fel, csak olyan jót aludtál, hogy nem akartalak felébreszteni. *Cirógatlak közbe.* - Lassan majd készülődnünk kell. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 15:37 | Üzenet # 1058 |
 Yaoista
| - Köszi.*Mosolyodom el.* - Oké.*Adok egy csókot.* - De előtte együnk.*Csinálok is reggelit, majd kaja után elkészülünk. Én farmert veszek fel és inget, majd a hajam is belövőm, mert hiába kócos, azok kócok meg vannak határozva. Emlékszem van egy sima bőr darabom, amit vagy a karomon vagy a nyakamon hordtam és most a kulcsot teszem rá, utána megkereslek.* -Mehetünk.*Közlöm veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 15:55 | Üzenet # 1059 |
 Yaoista
| - Rendben. *Eszünk is egy jót, majd öltözködök én is. Én egy farmert, egy inget és egy zakót veszek fel, most nyakkendőt nem rakok, Rendbe rakom magam én is, majd elmosolyodom. Mikor meglátom a nyakadba a kulcsot, csak nagyokat pislogok.* - Te nem vagy normális. *Közlöm veled és elmosolyodom kicsit.* - Kis bolondom. *Csókollak homlokon, majd kihúzom a pólód és belülre rakom a kulcsot.* - Nem akarom hallgatni a főnököt. *Cirógatom meg az arcod, majd el is megyünk Nickhez. Összeszedjük őket és Nicket kirakjuk az étteremnél, mi pedig megyünk tovább a nagyfőnökhöz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 16:07 | Üzenet # 1060 |
 Yaoista
| - Erre csak most jöttél rá?*Kérdezlek vigyorogva.* - Az hát.*Kuncogok, majd ahogyan elrakod kicsit felsóhajtok, szándékosan tetem a nyakamba, de nem veszem elő.* - Értem.*Mondok csak ennyit, majd elmegyünk Igorhoz majd a főházba.* - Sziasztok.*Köszönök.* - Igor majd szeretném megnézni a sérülésed.*Jegyzem meg és levágódok a kanapéra.*
/Főház/
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 19:45 | Üzenet # 1061 |
 Yaoista
| *Visszaérve a főházból hozzám mentünk.* - Bajok lesznek. *Sóhajtok egy nagyot és kigombolom az ingem pár gombját, miután ledobtam a zakóm.* - Remélem a főnök kibírja Fumioval egy kicsit, nem kéne, hogy még ők is balhézzanak. *Jegyzem meg és magamhoz húzlak egy csókra.* - Szóval cicát szeretnél? *Mosolyodom el és kihúzom a pólód alól a kulcsot.* - Erre térjünk vissza akkor, ha egyszer összeköltöztünk. *Cirógatom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 19:54 | Üzenet # 1062 |
 Yaoista
| - Most éppen mire gondolsz?*Kérdezlek.* - Csak fog most viselkedni, szerintem most ehhez sincs ereje vagyis remélem.*Mondom és a csókod viszonozom.* - Igen.*Bólogatok.* - Összeköltözni? *Pirulok el.* - Hallani is annyira jó és benne vagyok.*Csókollak meg.* - Aggódsz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 20:41 | Üzenet # 1063 |
 Yaoista
| - Erre az egészre. *Sóhajtok fel.* - Lehet adhattál volna neki még egy löket gyógyszert, csak hogy biztosra menjünk. *Gonoszkodtam kicsit.* - Ez meglep? *Kérdezek rá, de csókod viszonozom.* - Igen, aggódok. Nem akarom, hogy baj legyen. *Nem akartam, hogy bárkinek baja essen még, na meg megígértem neked is.* - Nem szívesen használnám a főnököt csalinak. *Ismerem be.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 21:12 | Üzenet # 1064 |
 Yaoista
| - Mocsok vagy.*Kuncogok.* - Nem, csak zavarba ejtő.*Motyogom édesen.* - Megértem.*Bólintok és lehúzva a kanapéra az öledbe ülök.* - Tudom kicsim de ha nincs más megoldás meg ott lesznek a többiek meg Diablo minden rendben lesz.*Nyugtatgatlak, bár mindig te szoktál, de te is félhetsz és aggódhatsz.* - Tudom, hogy neked mindig tartanod kell magad, de nyugodtan elengedheted magam melletted.*Puszillak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 22:03 | Üzenet # 1065 |
 Yaoista
| - Most mond, hogy nem jogos. *Jegyzem meg.* - Értem. *Aranyos voltál. Hagytam, hogy lehúzz és az ölemben a derekad simogatom.* - Igen, tudom, hogy ott lesz mindenki, de te is legyél készenlétben. *Ezt komolyan is gondoltam.* - Az a biztos. *Puszillak meg.* - Tudom kicsikém, de nem vagyok az a fajta. Így is sokat enyhítettél rajtam azt hiszem. *Hiszen kicsit beszédesebb voltam és valljuk be, kevesebbet is morogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 22:33 | Üzenet # 1066 |
 Yaoista
| - Jójó de az, és viccesen is festene.*Elmélkedem.* - Igen, mint mindig.*Komolyan veszem persze.* - Oké, csak mondtam.*Mosolygok és megcsókollak.* - Kölcsönösen jó hatással vagyunk egymásra.*Bújok jobban.* - Jól mutat a nyakamba mi?*Kérdezem láncra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 22:57 | Üzenet # 1067 |
 Yaoista
| - Az már egyszer biztos. *Bólintok.* - Ügyes vagy. *Puszillak meg.* -Édes vagy kincsem. *Csókod viszonozom is.* - Igen, lehet. *Értek veled egyet és a fejem ráteszem a tiédre.* - De így hogy fogod használni? Nem a kulcscsomódra kéne rátenned? *Mosolyodom el és homlokon csókollak.* - Tudod, mi van, ha jössz hozzám, majd hajolgatsz a kulccsal? *Csak piszkálódtam.* - Olyan kis bolond vagy. *Mondom lágyan és megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 23:56 | Üzenet # 1068 |
 Yaoista
| - Ilyenkor igen.*Mosolygok.* - Szerintem biztos.*Simogatom a fejed.* - Arra biztos nem, de így tényleg nem a legegyszerűbb.*Gondolkodom el.* - Azt nem.*Mondom és a csókod viszonozom.* -Veszek egy láncot és arról könnyen letudom venni, csak ki kell kapcsolnom.*Mondom az ötletem.* - Te bolondod.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 00:49 | Üzenet # 1069 |
 Yaoista
| - És miért nem? Félsz, hogy elhagyod? *Kérdezem kíváncsian. Érdekel, hogy mit találsz ki.* - Mindenképpen a nyakadba akarod hordani, igaz? *Mosolyodom el.* - Bizony, csak az enyém. *Csókod viszonozom és még el is nyújtom. Besimítok a fölsőd alá és a derekad cirógatom.* - Mond csak gyönyörűm, ha ez lezajlott, elmegyünk megint a tengerparti házamhoz? *Kérlek meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 10:51 | Üzenet # 1070 |
 Yaoista
| - Nos van benne valami meg ez nem csak egy kulcs egy hozzád egy kulcs egy kincs.*Mondom édesen.* - Igen, de ha zavar akkor nem fogom.*Miattad leveszem.* - Persze, hogy elmegyünk.*Mosolyodom el boldogan és megcsókollak.* - Jól hangzik.*Cirógatom meg az arcod.* - Most viszont mi lenne, ha elmennénk egyet pancsizni? Utána megmasszírozlak biztos jól esne.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 11:26 | Üzenet # 1071 |
 Yaoista
| - Egyébként csak vicceltem... ha elhagyod, kapsz másikat. *Puszillak meg.* - Nem zavar, csak kis lökött vagy. Meg remélem fordítva nem várod el. *Teszem hozzá* - Rendben. *Annyira jó volt ilyen boldognak látni és a csókod viszonozom.* - Örülök. *Csókolok a tenyeredbe.* - Hm, tetszik a terv. Megcsináljam a fürdő vizet, vagy majd te?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 12:07 | Üzenet # 1072 |
 Yaoista
| - De nem csak azért hordom ott és tényleg vigyázni fogok rá, mert ez egy nagy dolog.*Mosolygok édesen.* - Megszokhattad már.*Nevetek fel.* - Eddig nem is gondoltam rá, de most hogy mondod nagyon vicces lenne.*Vigyorgok.* - Persze nem kell, de tényleg muris lenne.*Képzelem el.* - Majd én.*Kipattanok és el is kezdem fürdőt.* - Na gyere, bár én nem tudlak kicipelni de megpróbáljam?*Kérdezlek de nagyon nevetek, ahogyan elképzeltem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 12:59 | Üzenet # 1073 |
 Yaoista
| - Senki sem adott neked még így kulcsot? *Nem is tudom, hogy miért kérdezem meg.* - Ezt sose szokom meg. *Mosolyodom el.* - Kímélj kérlek. *Puszillak meg.* - Igen, vicces. *Hagyom rád, de nagyon édes vagy. Csak megcsóváltam a fejem, ahogy kipattansz az ölemből.* - Szerintem nem szeretnél sérvet kapni. *Állok fel és adok egy csókot, de édes voltál nagyon. Bementem veled a fürdőbe, de nem kezdtem el vetkőzni.* - Vetkőztess le. *Közlöm veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.05.05, 11:21 | Üzenet # 1074 |
 Yaoista
| - Kaptam már, mert van ugye Igorhoz meg Diablohoz, de te a szerelmem vagy.*Mondom édesen.* - Ez most jó vagy rossz?*Kérdezlek.* - Oké oké bocsi.*Nevetek fel.* - Az igaz, de most képzeld el, de vicces lenne.*Nevetek és a csókod viszonozom, majd megyek veled.* - Az menni fog.*Mosolygok és elkezdelek vetkőztetni de persze közben simogatlak.* - Még egy szobrász se tud ilyen szépet faragni...*Simítok végig a felsőtesteden.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.05.05, 12:30 | Üzenet # 1075 |
 Yaoista
| - Értem. *Mosolyodom el rajtad, igazból veled egész sokat mosolygok.* - Szerintem jó. *Puszillak meg.* - Hát az biztos. *Hagylak kibontakozni.* - Köszönöm... *Bár túlzásnak találtam, de tudtam, hogy ilyen vagy.* - Finomak a kezeid. *Állapítom meg, olyan jó érzés volt, ahogy simogattál velük. Én is besimítok a fölsőd alá és végül lehúztam rólad.* - Bár te se panaszkodhatsz.
|
|
| |