2025.07.22, Kedd, 19:46
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 23:42 | Üzenet # 1101
Yaoista
- Semmi olyat nem mondtam, ami ne lenne igaz. *Nem zavart, hogy üvölt.* - Nem én vettem el tőled. Az ő döntése volt. *Ha megöltem volna, még meg is érteném. Azért nem tetszik, ahogy téged magához húz, de nem reagálok először semmit.* - Azt mondtam, hogy akkor engedem, ha ő is akarja, de nem úgy fest. *Gondoltam, hogy ez most elég szarul esik, de nem tagadom le a szavaim.* - És mikor változtál volna!? Mikor már valaki temetésén vagyunk újra? *Ez elég kegyetlen, de én ezt láttam.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.08.23, 23:59 | Üzenet # 1102
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nem mondasz neki semmit, akkor most is vele lennék.*Én ebben tényleg biztos voltam. Sergej szavaira kapcsolok és tényleg igaza van.* - Sajnálom szöszi ez csúnya volt.*Simítok kedvesebben az arcára.* - Most már nem mindegy? Hiszen úgyis mindennek vége, szóval nyithatod a pezsgőt.*Gúnyolódom.* - Utóbbi időben úgyis nagyon elegem volt a húzásaidból, de most főleg betelt a pohár. Elvetted tőlem a boldogságomat.*Szorul ökölbe a kezem.*

*Nem esik legjobban a reagálásod, de most nem rólunk van szó.* - Semmi baj, de többé ne tedd.*Nem tudok rá haragudni, meg látszik megbánta. Olyan rossz Igort hallgatni és persze én egyáltalán nem örülök ennek.* - Még lehet, hogy összejöttök.*Bár tudom te ezzel nem értesz egyet.* - Igor most legjobb lenne, ha lenyugodnál. Elmegyek veled jó? Ennek most nincs értelme.*Próbálom menteni amit lehet.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 00:15 | Üzenet # 1103
Yaoista
- Akkor meg egy hónap múlva szakít, mikor magától rájön, jobb lett volna? *Nem értettem. Annak azért örültem, hogy bocsánatot kér tőled.* - Rohadtul el vagy tévedve, a azt hiszed, hogy én örülök annak, ha nem vagy boldog. *Ez már önmagában elég sértő volt.* - Neked lett eleged!? Oda ne rohanjak... *Azért a te számládon lényegesen több volt.* - Nem vettem el semmit tőled. *Sóhajtok egy nagyot és amolyan bátyusosan az arcodra simítottam.* - Emlékszel, mit mondtam? Ha nem tud elfogadni mindent, akkor nem ő az igazi... *Ebben volt egy kis vigasztalás is, legalábbis megpróbáltam.* - Ha akartok, menjetek.

MioDátum: Hétfő, 2015.08.24, 12:17 | Üzenet # 1104
Yaoista
- Igen, mert akkor még egy hónapig boldog lehettem volna.*Más, hogy lehet jobban fájt volna.* - Igen, mivel tudtad jól, hogy mit jelent nekem.*Te pedig folyton ellene voltál és végül te nyertél. Nem mondok a folytatásra semmit, mert persze sok van a számlámon, de most rohadtul nem rólam van szó, arról nem is beszélve, hogy Nick milyen jót tett nekem és ezt neked is tudnod kéne.* - Sose fogunk összejönni már.*Suttogom, de édes Sergejtől.* - De elvetted tőlem őt.*Mondom ismét a kezedre pedig nem reagálok, de legalább nem lököm el.* - És most boldog vagy? Hogy mindent megmondtál?*Kérdezem.* - Akkor számomra nem létezik igazi, mert ő lett volna az egyetlen, de látod ő se bírta. Egyedül fogok megdögleni.*Én ezt komolyan gondoltam, már ami a szerelmet illeti.* - Lent megvárlak.*Mondom Sergejnek és köszönés nélkül lemegyek tényleg ez a legjobb ötlet, ha elmegyek innét.*

*Annyira rossz volt ennyire összetörtnek látni Igort. Szavaiból úgy hangzott, hogy ő igazából már szerelmes volt, csak ezt ő se tudta. Elterveztem beszélni fogok Nickkel, hátha menthető a helyzet, bár én se láttam rá sok esélyt sajnos, de a remény hal meg utoljára.* - Édesem ne mond ezt.*Nekem is belesajdul szívem. Te pedig azért jobban is kifejezhetted volna magad, bár te tényleg örülsz, ha Nick már nincs a képben.* - Oké.*Bólintok.* - Estére visszajövök jó? Látod mennyire ki van, nem akarom egyedül hagyni.*Mondom neked és öltözni kezdek.* - Szegény Igor annyira rossz így látni.*Suttogom, majd odamenve megcsókollak.* - Nem lesz baj, ne aggódj.

szela00Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 21:00 | Üzenet # 1105
Yaoista
- Te pedig, hogy mit gondolok. *Ezen még vitázhatunk egy darabig.* - Ő ment el, nem én vittem el. *Tényleg nem egem kéne okolnia. Azt hittem el fogja lökni a kezem, de a folytatásra nem voltam felkészülve.* - Nem vagyok boldog. *Nem is értettem, hogy jutott eszébe.* - Nem fogsz egyedül megdögleni. *Lesz, aki akarja majd, ebben biztos voltam. Sóhajtok egy nagyot, ahogy elmegy Igor, majd feléd fordulok.* - Tudom. *Viszonozom a csókod.* - Ha gáz van, telefonálj, oké? *Komolyan kértem.*

MioDátum: Hétfő, 2015.08.24, 23:27 | Üzenet # 1106
Yaoista
- Oké, de nem lesz baj.*Adok még egy csókot és lemegyek. Útközben nem beszélgettünk na meg a végén már neked se reagált. Odaérve Igor inni kezdett és vele tartottam. Ismét mindent kiadott magából és mindent elmesélt, de már csak a fájdalom beszélt belőle. Próbáltam vigasztalni és okosat mondani, de nagyon nehezen ment. Persze rólad is szó esett, de hát még most nem tudott épp ésszel gondolkozni, de most ezzel még ráérek. Amennyire tudom tartom benne a lelket és nem engedem, hogy sokat igyon és szerencsére nem is akar. Megkérdezem, hogy ne maradjak e éjszakára, de csak addig szeretné, amíg el nem alszik, de megígértettem vele, ha bármi van, akkor szóljon. Nem szeretném, hogy magába forduljon és nem is fogom engedni. Hozzám bújik és végül elnyomja az álom lassan, persze végigcirógatom, furcsa azért így lenni vele. Megfordul a fejembe, hogy maradok, de tudtam, hogy morogna, na meg te se örülnél a legjobban, még ha azt is mondtad, hogy bármikor lehetek vele. Picit még várok, majd taxit hívok és visszamegyek hozzád, bár már elég késő van.* - Szia megjöttem.*Kereslek meg és megcsókollak, kissé pia, dohány és Igor illatom van.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 23:40 | Üzenet # 1107
Yaoista
*Én cigiről cigire gyújtottam idegembe. Nem rád voltam ideges, hogy elmentél, hanem Igorra, hogy még van képe engem hibáztatni. Tudtam, hogy nem fogsz semmit sem csinálni vele és ahogy teltek az órák, úgy voltam vele, hogy maradni is fogsz nála. Elmentem lezuhanyozni, majd mikor jöttem, te megjöttél.* - Szia... *Ölellek magamhoz és megcsókollak.* - Tusolj le... *Cirógatom meg a pofid.* - Még ha Igor is az, nem akarom más illatát rajtad érezni... *Suttogom az ajkaidra, majd elengedlek, de eléggé feszült voltam.* - Szerinted is miattam? *Kérdezek rá egyenesen.* - Örülök, hogy visszajöttél. *Sóhajtok egy nagyot.*

MioDátum: Hétfő, 2015.08.24, 23:50 | Üzenet # 1108
Yaoista
- Oké megyek is.*Mosolygok, én élvezem, hogy ilyen kis féltékeny vagy. Meglep a kérdésed. Beleülök az öledbe és megcsókollak még egyszer.* - Én is.*Mosolygok.* - A kérdésedre válaszolva, nem. Oké tényleg nem viselkedtél szépen Nickkel sose, de csak a tényeket mondtad, bár én hittem abban, hogy Igor tényleg figyelni fog, de hát ez már nem fog megvalósulni, bár tudod a remény hal meg utoljára, de én se látok rá sok esélyt.*Mondom szomorúan.* - Igor is befogja látni, de értsd meg őt is, hogy mit érezz. Neki Nick nagyon fontos volt és most történt vele először ilyen. Nagyon rossz volt úgy látni őt és még segíteni se tudtam.*Motyogom.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.25, 00:05 | Üzenet # 1109
Yaoista
*Magamhoz ölellek, ahogy az ölembe kötsz ki. Csöndesen hallgatlak végig és végül bólintottam.* - Biztos segített neki, hogy ott voltál vele. *Cirógatom meg a pofidat.* - Találni fog mást, mint Nick... olyat, aki jobban illik hozzá. *Gondoltam én itt egy belsősre, vagy legalábbis olyanra, aki nem ennyire gyenge, mint Nick.* - Nickkel mi lesz, nem mondta?

MioDátum: Kedd, 2015.08.25, 00:20 | Üzenet # 1110
Yaoista
- Remélem.*Suttogom.* - Sajnos ebben én is kételkedem. Seime eddig se talált és nem is akart, szerinted majd ezek után Igor később akar egy kapcsolatot? Te is nagyon jól ismered őt.*Vagy ismét Nick vagy senki.* - Semmi. Megbízik benne továbbra is és nála fog dolgozni, bár az más kérdés, hogy fogják bírni. Seime ne tegyél semmit te se.*Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.25, 00:36 | Üzenet # 1111
Yaoista
- Nicket se akarta. *Jegyzem meg.* - Nem tudom. *Ezt őszintén mondtam, nem tudtam eldönteni.* - Igazad lehet. *Mondom ki végül. Bár én tényleg nem ezt akartam, csak féltettem az életét Igornak.* - Nem teszek semmit, amíg nem kapok rá parancsot. *Vagy Nick nem ad gyanakvásra okot, de ezzel tisztában volt Igor, hiszen már az elején megmondtam, hogy egy rossz mozdulat és kinyírom. Így is elég elnéző voltam vele.*

MioDátum: Kedd, 2015.08.25, 00:43 | Üzenet # 1112
Yaoista
- Igen tudom.*Annyira makacs vagy, de csak elismered, de ugye ebben az esetben, nem jó ha igazam van.* - Nem fogsz rákapni.*Ebben biztos voltam.* - Lefürdök.*Így teszek és elég hamar visszamegyek és már ágyba fekszünk.* - Remélem nem fog semmi butaságot csinálni Igor.*Suttogom és szorosan bújok hozzád.* - Megkeresem holnap Nicket.*Suttogom, bár tudtam nem fogsz neki örülni.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.25, 00:54 | Üzenet # 1113
Yaoista
- Tudom. *Én is tudtam. A nagyfőnök is védte Nicket, főleg tőlem, ami azt illeti.* - Rendben. *Bólintok és várlak vissza, de utána már inkább le is fekszünk.* - Majd kiderül. *Én meg voltam róla győződve, hogy kezdődik minden előröl. Meglepődnék, ha nem.* - Minek? *Kivételesen nem a rosszindulat szólalt meg belőlem, csak nem értettem, hogy mit akarsz Nicktől.*

MioDátum: Kedd, 2015.08.25, 01:03 | Üzenet # 1114
Yaoista
- Igen.*Veled ellentétben én igen csak bizakodó vagyok.* - Azért mert a barátom és kedvelem és érdekel mi van vele. Szeretném vele tartani a kapcsolatot vagy nem szabad? Igor haragudna igaz?*Kérdezlek, én nem tudtam ez hogy működik igazából.* - Azt tudom, te nagyon nem akarod.

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.25, 01:37 | Üzenet # 1115
Yaoista
- Ezt Igortól kell megkérdezned. *Én nem fogok beleszólni, hogy beszélsz-e vele.* - Nem örülök neki, de a te döntésed, hogy beszélsz-e vele. Megmondtam, hogy én nem fogom megtiltani neked soha, hogy kivel beszélsz. *Mondom komolyan és homlokon csókollak.* - Ha a barátodnak tartod és szeretnéd vele tartani a kapcsolatot, akkor hajrá.

MioDátum: Kedd, 2015.08.25, 10:30 | Üzenet # 1116
Yaoista
- Oké megkérdezem.*Bólintok és azért örülök, hogy te nem leszel ki rá.* - Köszönöm.*Csókollak meg, azért morgásra számítottam, de majd biztos fogsz.* - Majd azért kis idővel, próbálj te is Igorral lenni, mert nagyon szomorú. Ahogyan ott feküdt rajtam mielőtt elaludta olyan volt, mint egy magányos kisfiú.*Suttogom.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.25, 11:00 | Üzenet # 1117
Yaoista
- Igenis, értettem. *Sóhajtok egy nagyot, majd a folytatásra halkan morogtam.* - Csak ne rajtad aludjon. *Fújok egy kicsit és magamhoz szorítalak. Oké, tudom, hogy feleslegesen vagyok féltékeny, de akkor is. Te az én kispárnám voltál.* - Ugye nem próbálkozott? *Kérdezek azért rá, biztos, ami biztos és most én feküdtem rád.*

MioDátum: Kedd, 2015.08.25, 11:14 | Üzenet # 1118
Yaoista
- Ez nem parancs csak egy kérés, bár tudom kérnem se kell, hiszen neked is nagyon fontos.*Mosolygok.* - Oké máskor nem alszik.*Olyan édes vagy, de most nem mondom, mert csak morogtál. Jobban bújok a szorításra és egyáltalán nem zavar.* - Nem próbálkozott, sőt még egyszer bocsánatot kért.*Mosolyodom el és csak megcsókollak.* - Ne aggódj édesem, nem volt semmi.*Cirógatlak.* - Nekem csak te kellesz és ezt Igor is tudja és ha mégis próbálkozni tőlem kapna és tudod egy dokival nem jó kekeckedni.*Vigyorgok.* - Szeretlek csak téged.*Suttogom füledbe.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.25, 21:43 | Üzenet # 1119
Yaoista
- Tudom kicsim. *Puszillak meg.* - Helyes. *Morgom halkan és én nagyon is kényelmesen feküdtem rajtad.* - Akkor jó. *Azért tudtam, hogy Igor mire képes részegen.* - Nem aggódok. *Motyogom, mert persze, hogy aggódtam.* - Igaz. *Értek egyet, majd elmosolyodom kicsit.* - Tudom. *Simítok az arcodra és megcsókollak jó hosszan.* - Már csak az a kérdés, hogy mennyire fog tombolni.

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 00:01 | Üzenet # 1120
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Persze, persze nem aggódsz.*Kuncogok.* - Pedig tudod nekem nagyon jól esik a viselkedésed.*Puszillak meg. A csókod hosszasan viszonozom el se akarok válni.* - Na igen, de reméljük nem, de őszintén most nem úgy tűnt és jó lenne, ha így maradna, mert ez gonosz, de inkább legyen magába fordulva, de akkor nem tesz kárt se magában és benned se.*Mint mindig féltettelek.* - Hiányoztál remélem tudod.*Mondom édesen és a hátadra szívecskéket rajzolok. biggrin *

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 00:22 | Üzenet # 1121
Yaoista
- Ne nevess ki, mert megharaplak. *Közlöm veled.* - Miért? *Nem értettem, hogy mi esik jól a viselkedésemben.* - Engem nem kell féltened, tudod jól. *Bár azt meg én tudtam, hogy téphetem a szám, akkor is félteni fogsz.* - Pedig nem voltál oda sokat. *Cirógatlak és éreztem, hogy miket rajzolsz a hátamra.* - Kis bolondom. *Csókollak meg finoman, majd visszahelyezkedek, rettentő kényelmes voltál, azt meg kell hagyni.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 00:37 | Üzenet # 1122
Yaoista
- Azt szeretem.*Vigyorgok.* - Féltékeny és aggodalmaskodó.*Kuncogok.* - Pedig féltelek tudod jól.*Mondhatsz nekem bármit, de ez a természetes.* - Miért akkor én nem is hiányoztam?*Kérdezem felháborodva, persze csak viccelek.* - Az hát.*Kuncogok és a csókod persze viszonozom, mint mindig.* - Örülök, hogy ilyen jó kis párna vagyok.*Kuncogok.* - Énekeljek neked?*Kérdezlek.* biggrin

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 00:58 | Üzenet # 1123
Yaoista
- Ez így nem is büntetés. *Sóhajtok megadóan.* - Mert olyan kis ne bántsd virág tudsz lenni... *Tisztában voltam vele, hogy meg tudod magad védeni, ha kell, sőt, bizonyos fokig nem is biztos, hogy állnék veled szembe, azért elég nagy károkat tudsz okozni egy emberben.* - Elég kényelmes vagy. *Mosolyodom el kicsit. Egyre szabadabban viselkedtem melletted, ha kettesben voltunk.* - Egyébként már kezdett furcsa lenni, hogy csend van. Kezdem megszokni, hogy állandóan jár a szád. *Ezt nem rosszból mondtam.* - Köszi, azt nem kell. *De cuki voltál.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 01:03 | Üzenet # 1124
Yaoista
- Nem baj.*Kuncogok.* - De jól áll.*Vigyorgok, azért szépen kivágtad magadat.* - Ennek nagyon örülök.*Cirógatlak tovább.* - Szóval hiányoztam tudtam én.*Nevetek fel édesen.* - Pedig annyira jó meséket tudok.*Vigyorgok ezerrel.* - De akkor megkíméllek, mert azért nincs a legjobb hangom.*Kuncogok tovább.* -Holnapra mi a terved?

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 12:36 | Üzenet # 1125
Yaoista
- Ettől vagy Sergej. *Mondom kedvesen.* - Talán egy kicsit... *Mosolyodom el és adok egy puszit a hasadra.* - Abban biztos voltam... te vagy a mesék nagymestere. *Ebben nem kételkedtem. Szerintem még egy gyereknél is több mesét tudsz.* - Nagyon kedves vagy. *Nem rosszból, de tényleg érdekes hangod lehetett.* - Még nem tudom... *Gondolkozom el.* - Lehet menni kell a nagyfőnökhöz... Igorral is beszélnem kéne...

Keresés: