2025.07.22, Kedd, 12:43
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 12:56 | Üzenet # 1126
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Így van.*Kuncogok.* - Csak egy kicsit? Na szép.*Adom a sértettet, de közben vigyorgok szóval nem a legmeggyőzőbb.* - Igen pontosan.*nevetek fel édesen.* - Tudom tudom.*Kuncogok, bár nem ígérem, hogy sose fogok énekelni.* - Szerintem Igort még hagyjad és a nagyfőnökkel is várj, amíg ő nem keresi fel, persze ez csak az én véleményem.*Tényleg nem akartam beleszólni, hogy mit teszel.* - Sergej rá fog amúgy érni.*Jegyzem meg édesen.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 14:25 | Üzenet # 1127
Yaoista
- Nem tudom. A nagyfőnök biztos mérges lesz rám. *Gondolkozom el. Biztos voltam benne, hogy engem fog okolni, bár ki tudja.* - Azt sejtettem. *Mosolyodom el kicsit.* - És Sergej mit szeretne csinálni? *Kérdezem csak úgy mellékesen, gondoltam a kedvedbe járok kicsit. Tényleg próbáltam megadni neked mindent.* - Már hamarabb engednem kellett volna neked... *Mondom halkan.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 15:47 | Üzenet # 1128
Yaoista
- Miért lenne? Neked ehhez semmi közöd Seime és azért Diablo ennél okosabb. Ő csak akkor lenne mérges, ha Nicket bántanád, de akkor viszont kapnál.*Bár ezt nem kell mondanom.* - Sergejnek bármi jó, amíg veled lehet.*Kuncogok, majd megcsókollak.* - Én úgyis meglátogatom Nicket és Igort, de utána elmehetnénk valahova hamizni, ha van kedved, de tényleg mindegy.*Jegyzem meg, nekem az a fontos, hogy együtt legyünk.* - Ugyan ennek így kellett történnie, a múlton ne rágódjál édesem.*Puszillak.* - Az a fő, hogy most már együtt vagyunk.

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 17:01 | Üzenet # 1129
Yaoista
- Nem fogom bántani Nicket, amíg nem ad rá okot. *Ezt viszont én mondtam komolyan.* - Akkor Sergejt könnyű boldoggá tenni. *Viszonozom a csókod.* - Rendben, benne vagyok. Addig én elmegyek edzeni akkor. *Jót is fog tenni egy kis ideglevezetés.* - Igaz. *Értek veled egyet.* - És hova szeretnél menni kajálni? Nehogy azt mond, hogy mindegy... *Teszem hozzá, mielőtt rávágod.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 17:17 | Üzenet # 1130
Yaoista
- Nem fog okot adni rá.*Mondom nagyon komolyan, bár persze hiába.* - Igen nagyon.*Mosolygok, de ezt eddig is tudtad.* - Oké, aztán tudod vigyázz a sok hülye kis rovarral.*Jegyzem meg és meg is szívom a nyakadat.* - Ez nem ér.*Nevetek fel.* - Holnapra kitalálom jó? Még magam se tudom, nem mintha sok olyan kaja lenne, amit nem ennék meg.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 20:54 | Üzenet # 1131
Yaoista
- Rendben. *Én azért aggódtam, hogy köpni fog, de hinni akartam neked és Igornak.* - Vigyázok, ne aggódj. Ide inkább olyan fickók járnak, mint én. *Magyarázom neked, de nem volt baj, hogy megszívtad a nyakam.* - Téged jobban féltenélek ott. *Vallom be.* - Miért nem? *Kérdezem mosolyogva.* - Rendben. *Puszillak meg.* - Jogos, a te pocidba minden belemegy.

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 21:59 | Üzenet # 1132
Yaoista
- Azoknak is simán bejössz.*Jelentem ki, szerintem te mindenkinek tetszel.* - Ohh ugyan ettől nem kell tartanod, mert meg se közelítem, elég nekem az edzés veled.*Kuncogok.* - Mert gondolkodnom kell.*Nevetek fel.* - Pontosan, jó sok minden.*Mosolygok és megcsókollak.* - Fáradt vagy? Kicsit feszültnek is tűnsz.*Suttogom.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 23:55 | Üzenet # 1133
Yaoista
- Helyes, legyen is bőven elég, bár ha nem, akkor még tudom fokozni. *Vigyorgok kicsit, hiszen bírtam volna még, csak tényleg vigyázni akartam rád.* - Jajj, szegénykém... elviszlek vacsorázni, még választhatsz is... milyen zord sors. *Kuncogok halkan.* - Az biztos. *Csókod kicsit még el is nyújtom.* - Kicsit... *Mondom a fáradtságra, majd sóhajtok egyet.* - Igazából fáradt vagyok, de az idegtől nem tudok aludni. *Aggódtam Igorért.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.27, 00:11 | Üzenet # 1134
Yaoista
- Hmm nem rossz ajánlat.*Vigyorgok.* - Ugye? Tökre rossz nekem.*Kuncogok. Nem baj, hogy elnyújtod a csókomat, nagyon is örülök neki.* - Megértem.*Azért én is ideges vagyok és aggódok.* - Sose lesz nyugalom.*Suttogom és magamhoz ölellek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 00:47 | Üzenet # 1135
Yaoista
- Ó, nem vagy elégedett? *Kérdezem kíváncsian, mert azért az meglepne.* - Mindjárt elkezdelek sajnálni. *Mosolyodom el rajtad.* - De lesz, csak nem mostanában. *Nem mintha ez vigasztalt volna. Nem hittem, hogy ilyen kis ölelgetős leszel, de nekem tetszett és hagytam is magam neked, ami azért tőlem elég nagy dolog volt.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.27, 00:54 | Üzenet # 1136
Yaoista
- Lehet nem.*Mondom, majd felnevetek.* - Már hogyne lennék, még sose élveztem ennyire szexet sőt ugye ez nem is szex, hanem szeretkezés.*Mondom édesen, bár igen csak vadra sikerül sokszor.* - Ideje lenne, de tényleg.*Vigyorgok.* - Mindig közbe jön valami azt te is tudod.*Sóhajtok fel, de azért boldog vagyok.* - Kicsit szemétnek érzem magam. Nem gonosz dolog, hogy azért én ilyen jól el vagyok veled Igor meg ki van?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 01:32 | Üzenet # 1137
Yaoista
- Igen, ez így van... kicsit vad, de szeretkezés. *Cirógatlak finoman.* - De nem fog mindig... és elmegyünk utazni is. *Nyugtatlak meg. Nem értettem, hogy miért érzed magad szemétnek.* - Figyelj, ettől nem vagy az. *Nézek rád komolyan.* - Egyáltalán nem gonosz dolog. Volt, hogy te voltál a padlón, ó pedig elvolt mikor kivel, nem? *Kérdezem kedvesen.* - Ne érezd magad rosszul azért, mert boldog vagy.

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.27, 01:41 | Üzenet # 1138
Yaoista
- Igen.*Mosolyodom el.* - Tudom, tudom.*Ebben nem kételkedem.* - Igazad van, köszönöm.*Nyugszom meg.* - Igaz ezért sose szabad, mert boldog vagyok.*Olyan jó kimondani és érezni.* - Tudod te mindig megtudsz nyugtatni, igen csak jó érzéked van hozzád.*Mosolygok és több puszit is kapsz közben.* - Szeretnél Igor közelébe lenni a biztonság kedvéért? Akkor nyugodtabb lennél?

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 22:47 | Üzenet # 1139
Yaoista
- Na azért. *Dorgállak meg kedvesen.* -Ezt jó tudni, kis bolondom. *Simítok végig az oldaladon.* - Nem tudom... most semmitől se lennék nyugodtabb. *Ismerem be.* - Aggódok miatta... *Mégis csak olyan volt nekem, mint az öcsém.* - De most nem viselne el senkit maga melett hosszútávon, főleg nem engem. *Hiszen engem hibáztatott.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.27, 23:52 | Üzenet # 1140
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad, annyira kedves vagy.* - Most már ezt is tudod. Tudod te vagy az egyik legjobb dolog az életembe.*Mondom lágyabb hangon.* - Én is aggódok érte és Diablo is fog, ha megtudja a dolgokat. Az lenne a legjobb, ha haza menne, de nem akarok beleszólni, legalább velem ne balhézzon.*Bár aztán lehet, hogy fog.* - Majd én leszek vele úgyis és ha baj van, akkor szólok. Szépen lassan megpróbálok hatni rá. Rá fog jönni, hogy te nem vagy hibás csak kérdés, hogy mikor.*Sóhajtok fel.* - Viszont szerintem az étterem most lefogja kötni, tudod ott van neki a rendezvénye és arra ezerrel készül. Olyan büszke vagyok rá.

szela00Dátum: Péntek, 2015.08.28, 00:55 | Üzenet # 1141
Yaoista
- Azért ne túlozz. *De nagyon kedves voltál.* - Nem fog haza menni. *Ezt tudtam.* - Csak még rosszabbul érezné magát most otthon. *Főleg, hogy az utóbbi pár napban ott voltak Nickkel összenőve.* - Rendben. *Örültem, hogy szólsz.* - Elég lassú ilyen dolgokban, szóval lehet soha. *Szinte biztos voltam benne, hogy örökké engem fog okolni ezért most.* - Igen, talán a munka, reméljük. *Bólintok egy aprót.* - Én is, nagyon jó vezető lesz. *Ebben biztos voltam.*

MioDátum: Péntek, 2015.08.28, 11:12 | Üzenet # 1142
Yaoista
- Pedig nem túlzok. A másik legjobb, hogy ide kerülhettem és te abban is benne vagy, szóval mondhatni inkább te vagy a legjobb dolog az életembe.*Mondom édesen, de komolyan gondolom.* - Tudom.*Sóhajtok fel.* - Seime ez biztos nem fog megtörténni és én se fogom hagyni és Diablo se, meg hidd el Igornak annál fontosabb vagy. Tudod úgy gondolom, hogy valakit okolnia kell, mert nem bírja pusztán elfogadni az igazságot. Szerintem én se tennék másként és mindenkit okolnék, mert sokszor legnehezebb szembe nézni a valósággal.*Én már csak tudom.*  - Igen reméljük.*Bólintok.* - Szerintem is.*Értek egyet, majd felhúzva megcsókollak.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.08.28, 12:50 | Üzenet # 1143
Yaoista
- Nagyon édes vagy. *Mosolygok rajtad egy kicsit, tényleg annyira egyszerű lélek voltál.* - Majd minden kiderül. *Tudtam, hogy fontos vagyok Igornak, mint ahogy ő is nekem. Túl fogunk ezen jutni, de attól még tud engem hibáztatni azért, ami történt.* - Ebben van igazság. *ISmerem el, hiszen valóban lehet okolni bárkit. Nem tiltakoztam a csók ellen, sőt felemelkedtem és szinte falni kezdtem az ajkaid, majd átfordultam veled, hogy te legyél rajtam és magamhoz öleltelek.* - Nagyon megnyugtatsz. *Elég furcsa volt, mikor előtte csak idegesítettél.*

MioDátum: Péntek, 2015.08.28, 13:13 | Üzenet # 1144
Yaoista
- De komolyan mondom.*Ne csak az jöjjön már le neked, hogy édes vagyok. Tényleg nem tudhattad, hogy mennyire sokat jelentesz nekem.* - Ez így van.*Bólintok.* - Tudok én ilyeneket is mondani.*Mosolygok. Nincs ellenemre, hogy elhúzod a csókot és igen csak hevesen viszonozom.* - Most te vagy az én kis párnán.*Kuncogok és kényelmesen elhelyezkedve bújok hozzád.* - Ennek örülök és te is engem.*Suttogom és az oldalad simogatom.* - Jó hatással vagyunk egymásra.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.08.28, 21:16 | Üzenet # 1145
Yaoista
- Tudom. *Mosolyodom el. Tudtam, hogy te ez mennyire komolyan gondolod és ez nagyon édes volt tőled.* - De attól még édes vagy. *Puszillak meg.* - Meglepő. *Adom elő, mint őszinte meglepődés, de amúgy tudtam, hogy tudsz te ilyen is lenni.* - Igen... bár én inkább nagypárna vagyok. *Puszilom meg a buksidat.* - Akkor jó. *Cirógatom a hátadat közben.* - Igen. *Értek veled egyet.* - Határozottan jó...

MioDátum: Szombat, 2015.08.29, 00:00 | Üzenet # 1146
Yaoista
- Ezzel nem vitatkozom.*Kuncogok.* - Ugye? Szerintem is.*Nevetek fel, hiszen tudom, hogy viccelsz.* - Pont megfelelő Sergej számára.*Mondom édesen és egy puszit is kapsz, majd visszahelyezkedem.* - Igen igen.*Bólogatok.* - Milyen sok mindenbe egyetértünk, ez is megtörtént.*Mosolygok és a kulcsomra adok egy puszit.* - Ez egy drága kincs, mintha egy ékszer lenne.*Tényleg annak tartottam, főleg hogy még sose kaptam senkitől.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.08.29, 00:20 | Üzenet # 1147
Yaoista
- Ennek örülök. *Puszid nagyon aranyos volt.* - Ki gondolta volna... én azt hittem, hogy ki fogjuk egymást készíteni. *Ismerem be, hiszen eddig úgy tűnt.* - Kis bolondom. *Simítok végig gerinceden.* - Szeretnél valami tényleg ékszert? *Kérdezek rá, bár tudtam, hogy neked ez a kulcs maga a világ.* - Igazából... másnak talán nem is adtam kulcsot. *Jut eszembe. Az exemnek nem mertem, mert bármibe belesétálhatott volna és biztonságosabb volt.*

MioDátum: Szombat, 2015.08.29, 00:33 | Üzenet # 1148
Yaoista
- Én nem, de őszintén, ekkora összhangra én se számítottam. Azt hittem azért sok leszek neked még így is.*Nem rosszból mondom, sőt meg is értettem volna.* - Igen csak tiéd.*Sóhajtok fel jólesően.* - Nem dehogy, nem azért mondtam, ne értsd félre.*Persze örülnék neki, de nem így, meg hát tényleg ez kulcs a legszebb.* - Az jó.*Suttogom, bár volt egy sejtésem, hogy az exed miért nem kapott és Igorék mások voltak. Igazából reméltem, hogy egy nap belém szeretsz és jobban fogsz szeretni, mint az exed és különlegesebb leszek, de ezt nem most van.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.08.29, 01:20 | Üzenet # 1149
Yaoista
- Igazából néha az vagy, de egy kapcsolat arról is szól, hogy előbb-utóbb megszereted a másik hülyeségeit. *Cirógatom a buksid egy kicsit.* - Értem. *Szóval szeretnél, de nem mondanád nekem, hanem annak örülnél, ha magamtól vennék neked valamit.* - Azt hittem jobban fogsz örülni, hogy ilyen kis különleges vagy. *Puszilom meg a buksidat. Valószínűleg én már rég beléd szerettem, csak bemagyaráztam magamnak, hogy nem így van, mint most is, ahogy a nagyfőnök megmondta, de nem akartam belátni.* - Tudod, nem engedek be csak úgy akárkit az életembe. *Teszem hozzá.*

MioDátum: Szombat, 2015.08.29, 01:31 | Üzenet # 1150
Yaoista
- Ez így van.*Mindkettőnknek meg volt.* - Én örülök neki nagyon is.*Tényleg örültem, de azért még féltem, mi van, ha mégse leszek neked elég jó.* - Igen tudom és ezt nagyon megbecsülöm.*Mosolygok és megcsókollak.* - Tényleg ne értsél félre édesem. Nekem nagyon sokat jelent minden és tényleg egy panaszom nem lehet, hiszen nagyon boldog vagyok melletted.*Csókollak meg. Nem akartalak fárasztani a kétségeimmel, meg tényleg türelmesnek kell lennem.*

Keresés: