2025.07.22, Kedd, 06:51
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 21:40 | Üzenet # 1176
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Azért mozogj.*Mert ugye úgy sokkal jobb.* - Kikészítesz..*Nyögöm ki nagy nehezen, ismét teljesen elveszed az eszemet.* - Igen.*Értek egyet.* - Miattad van...*Motyogom és nincs ellenemre, hogy ismét irányítasz, így még nem is csináltuk. Veled együtt mozgok és amennyire tudok a farkadra szorítok.* - Nem... fogom sokáig bírni....*Sikkantok fel szinte.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 23:16 | Üzenet # 1177
Yaoista
*Én is lihegek rendesen és nem egyszer morranok egyet, főleg, hogy még rá is szorítottál a a farkamra.* - Élvezz el... *Húzlak teljesen magamhoz és derekadnál magamhoz öleltelek, majd elkapva az állad hosszan csókolni kezdelek. Arcodról végigsimítok testeden és farkadon megáll a kezem. Ráfogom és elég gyorsan mozgatni kezdem a kezem. Nem volt tervem, hogy egy menet után elengedlek, de imádtalak kényeztetni.*

MioDátum: Hétfő, 2015.09.28, 12:39 | Üzenet # 1178
Yaoista
*Bólintok, majd ahogyan felhúzol a csókod is viszonozom igen csak hevesen. A farkam heves izgatására már nem bírom és elélvezek, de rögtön kemény leszek, mintha mi sem történt volna.* - Olyan vagy mint a drog..... még több és több kell belőled.*Lihegem és adok egy csókot, majd elhúzódom így kicsusszansz belőlem. Felállok az ágyról és így magvad is megindul, ami szintén nem zavar. Odamegyek az ablakhoz, minél több helyen akartam csinálni veled.* - Gyere...*Pillantok rád, a helyzet hogy meg is láthatnak akár csak még jobban felizgatott.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.09.28, 23:29 | Üzenet # 1179
Yaoista
*Tudtam, hogy így fogsz reagálni, neked sosem elég.* - Akkor még többet és többet adok neked. *Persze én is beléd élveztem, de kőkemény maradtam. Csókod még el is húzom, majd csak nézem, hogy miben mesterkedsz.* - Szép látvány... *Nézek végig rajtad, ahogy combodon a magom csorog. Felállok és megállok mögötted.* - Nagyon jól nézel ki... *Csapok finoman a popsidra, majd szép folyamatosan belédhatolok, míg ki nem töltelek. Megemelem az egyik lábad, így még jobban beléd tudtam hatolni.* - Tövig vagyok benned, érzed? *Kezdek el mozogni ismét.*

MioDátum: Kedd, 2015.09.29, 00:45 | Üzenet # 1180
Yaoista
- Akkor jó.*Nyögök fel, amikor te is elmész.* - Örülök, hogy tetszik.*Kacsintok rád.* - Köszönöm, ahogyan te is, de együtt a legjobb.*Mondom édesen, a popsimra pedig felnevetek picit, ami nyögésbe megy át, ahogyan elkezdesz belém hatolni.* -Ahh igen...isteni...*Nyögöm és a lábam a párkányra teszem.* - Szinte felnyársalsz.*Fordítom hátra a fejem és a hajadba túrok erősebben és megcsókollak igen mohón.* - Imádlak.*Mozdítok egyet csípőmmel.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.02, 23:28 | Üzenet # 1181
Yaoista
- Pedig még alig mozgok. *Mosolyodom el kicsit. Nem bántam a csókot és azt sem, hogy határozottabban markolod meg a hajad.* - Tudom... *Kezdek el jobban mozogni benned. Újra csókolni kezdelek, majd a nyakad falom nagy élvezettel. Erősen szívogatom és szép kis fogsornyomokat hagyok rajtad. Egyre jobban magával ragadt a vágy és ami azt illeti egyre jobban oda voltam veled.* - Isteni vagy... *Suttogom a füledbe és egyik kezemmel a mellkasodra simítva a mellbimbód kezdem izgatni.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.03, 00:18 | Üzenet # 1182
Yaoista
- Te ennyitől is nagyon jó vagy.*Mosolygok. Az erősebb mozgásra még kéjesebb lesz a hangom. Nem bánnom, hogy kidekorálod a nyakamat, csak jobban beindít.* - Lassan nem lesz épp hely..*Vigyorgok.* - Ahogyan te is.*Nyögöm érzékien. A nagy élvezetbe a függönybe kapaszkodok meg véletlenül, amit így leszakítok. biggrin * -Basszus ne haragudj, nem volt direkt.*Akadok ki magamra, de közben tovább mozgok.* - Majd helyre teszem.*Nyögdécselek tovább.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.03, 00:37 | Üzenet # 1183
Yaoista
- Mintha bánnád... *Legalább távol tartja tőled a többieket, akik nem tudják ugye, hogy együtt vagyunk. Nem érdekelt igazán a függöny, sőt, ahogy leszakítod, csak elvigyorodom.* - Majd... *Lihegem én is.* - Nem számít... *Mozgok egyre hevesebben és te is nagyon jó vagy.* - Oké... *Suttogom füledbe és azt is megrágcsálom kicsit. Mellbimbódról farkadra térek át és simogatni kezdelek.* - Kíváncsi vagyok, koszos lesz-e az ablak... *Mosolyodom el.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.03, 01:18 | Üzenet # 1184
Yaoista
- Ezt nem mondtam.*Vigyorgok, hiszen élvezem nagyon is.* - Igen majd.*Volt most azért sokkal jobb dolgom.* - Akkor jó.*Bár gondoltam, hogy emiatt csak nem fogod leharapni a fejemet.* - Teljesen kikészítesz.*Még a fülem is lángolt, miután megharapdáltad.* - Annyira jó vagy..*Szétfolyok szinte.* - Erre... nem is gondoltam.. majd lemosom..*Biztos voltam benne, hogy tuti összefogom kenni, de ez se érdekelt, csak te és semmi más.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.03, 21:47 | Üzenet # 1185
Yaoista
*Nagyon élveztem, hogy ennyire beindultál tőlem. Imádtam belőled előcsalogatni ezt a vadmacskát. Olyan kis ártatlan és védtelen tudsz lenni egyébként.* - Az a cél. *Lehelem forrón a füledbe.* - Helyes kicsim... *Egyre szenvedélyesebben mozogtam benned. Kicsit visszafogtam a gyorsaságot és inkább arra figyeltem, hogy minden egyes lökésemmel újra és újra beléd hatoljak tövig. Tényleg az őrületbe akartalak kergetni.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.04, 01:04 | Üzenet # 1186
Yaoista
- Mindig eléred.*Ehhez még csak szeretkeznünk se kellett.* - Az, hogy letisztítom az ablakot?*Nevetek fel. A mozgásod most is követem és ezt is nagyon élvezem főleg, hogy minden egyes mozdulattal eltalálod a gyönyörpontom.* - Seime... így hamar elmegyek.*Remegek meg, ha nem fognál akkor tuti összeesnék.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.04, 12:09 | Üzenet # 1187
Yaoista
- Igen, az. *Kuncogok halkan én is.* - És zavar? *Kérdezem vigyorogva. Igazából teljesen ki akartalak készíteni. Én még nem voltam ott, hogy elmenjek, de az őrületbe akartalak kergetni.* - Ha el is mész, nem fogok megállni. *Suttogom a füledbe. Végigsimítok rajtad és persze erősen tartalak, nehogy eless.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.04, 16:25 | Üzenet # 1188
Yaoista
- Vettem főnök.*Vigyorgok.* - Nem nem zavar, ha téged nem zavar.*Nyögöm. Már lemondtam róla, hogy te menj el előbb esélytelen. biggrin * - Az nem baj.... kényeztessél addig amíg el nem ájulok.*Nyögöm édesen és pár lökés után ismét elmegyek szépen, ahogyan megjósoltad az ablakot igen szépen kidekoráltam.  biggrin - Azért szép lövés ismerd el..*Nevetek fel zavartan, de ismét kemény leszek.* - Ahh te vagy az én viagrám.*Csókollak meg. Elhúzódom tőled és megfordulva felülök a párkányra, majd szétteszem a lábaim.* - Gyere csődöröm.*Igen csak jól festek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.05, 18:05 | Üzenet # 1189
Yaoista
- Bizony az volt. *Kuncogok én is halkan.* - Kis buja bolond cicám... *Suttogom a füledbe, majd csókod viszonozom. Rendesen végigmérlek, ahogy felülsz a párkányra és először odahajolva végignyaltam makkodon.* - Finom... *Csókolok nyakadba, majd finoman megemelve tövig hatoltam beléd ismét és úgy mozogtam tovább, mint az előbb. Nem gyorsan, de szenvedélyesen és végig arra koncentráltam, hogy minél jobban dörzsöljem a gyönyörpontodat.*

MioDátum: Kedd, 2015.10.06, 11:17 | Üzenet # 1190
Yaoista
- Köszi.*Vigyorgok.* - Ez tetszik.*Kuncogok édesen. Ahogy végigmérsz elpirulok, úgy éreztem ez sosem fog elmúlni.*  - Akkor jó.*Nyögök fel és igen csak érzékeny vagyok, hiszen mégis csak elmentem már kétszer is.* - Hihetetlen vagy.*Ölellek magamhoz és felveszem a mozgásod.* - Elfogod érni a célod.*Lehelem a füledbe célozva arra, hogy simán kifogok dőlni.* - Annyira szeretlek.*Csókollak meg lágyan. Tényleg oda voltam érted teljesen.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.10.06, 11:31 | Üzenet # 1191
Yaoista
*Édes volt nagyon, ahogy belepirultál a nézésembe. Hangod iszonyat szexi volt, még keményebb lettem tőle.* - Te is... *Simogatlak közben. Nagyon élveztem, hogy te i mozogni kezdtél. Már szinte folyt rólam a víz és hát igen csak megdolgoztam.* - Tudom... *Nyalok végig ajkaidon, majd megcsókollak szenvedélyesen. Vallomásodra nem mondtam semmit, de lágy csókod elnyújtottam. Közénk simítva farkad is izgatni kezdem é könnyed mozdulatokkal simogatlak.*

MioDátum: Kedd, 2015.10.06, 12:23 | Üzenet # 1192
Yaoista
*A levegő igen csak izzik és ahogyan folyik rólad víz csak még szexibb vagy, ha ezt egyáltalán lehet fokozni még. A farkamra csak még kéjesebben nyögök és igen csak homályos tekintettel nézzek. A nyakad kezdem el szívogatni és végigkarmolok a hátadon, majd a popsid kezdem el markolászni, hiszen imádom azt is. Olyan jó formás és kemény. biggrin *

szela00Dátum: Kedd, 2015.10.06, 22:44 | Üzenet # 1193
Yaoista
*Hát már csak a tekintetedért megérte eddig játszani veled. Nyakamra kicsit megremegek, hátamra még jobban, fenekemen meg csak vigyorgok.* - Tetszik? -Kérdezem és közben ajkaidnak esek és szinte felfallak. Teljesen magamhoz húzlak és kicsit gyorsítok a tempómon, mert már muszáj.* - Milyen szexi hangokat adsz ki... *Harapok nyakadba.*

MioDátum: Szerda, 2015.10.07, 12:11 | Üzenet # 1194
Yaoista
- Igen nagyon, mint más is ez is tökéletes.*Vigyorgok és rá is csapok, persze tényleg eszembe se volt többet tenni, meg nem is akartalak volna megdugni, még ha lett volna rá alkalmam akkor se. A vadcsókod viszonozom, amibe többször is belenyögök és jó párszor rá is harapok.* - Ahogyan te is.*Nyögök fel kéjesen és én is vadabb leszek, majd ismét felhúzlak egy vad és forró csókra, a hátad kidekorálását is folytatom.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.08, 00:41 | Üzenet # 1195
Yaoista
*Elkuncogtam magam a csapáson, mert az azért vicces volt tényleg. Egyáltalán nem zavar a harapásod, hiszen én is így teszek. Hagytam, hogy karmolgass és tégy, amit szeretnél. Csókodnál egyre hevesebb leszek, majd hirtelen felkaptalak és az ágyra megyek veled. Persze nem húzódok ki. A lábaid a nyakamba akasztom így hatolva még beljebb.* - Istenem... *Lihegem, már azért én se bírtam.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.08, 12:33 | Üzenet # 1196
Yaoista
*Nincs ellenemre, hogy ismét az ágyon kötünk ki és a póz ellen se.* - Ahh látod.... nem kell nekem edzeni járni, nálad jobban senki se gyúr és izzaszt meg...*Vigyorgok és az ágyba kapaszkodok. Veled együtt mozgok és le se veszem rólad szemem, nagyon jól mutatsz. A levegőt is igen csak kapkodom már. Amennyire tudok a farkadra szorítok, azt akartam, hogy minél jobban élvezd.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.10, 13:58 | Üzenet # 1197
Yaoista
- Még szép, hogy nem. *Vigyorgok egy kicsit én. Előre dőlve még csókolni is kezdelek, egyre jobban bevadultam, ha rólad volt szó, de persze sose bántanálak. Nagyon jó volt veled a szeretkezés és nem sokkal később beléd is élveztem, de ugyan olyan kemény maradt, így folytattam. Elég sokszor csináltunk, szinte alig húztam ki belőled a farkam. Végül lihegve fekszek el melletted.* - Ez jól esett... *Cirógatom meg a pofidat.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.11, 00:22 | Üzenet # 1198
Yaoista
*Nem bánom, hogy ismét kemény leszel és még jó darabig szeretkezünk, de a végén tényleg teljesen ki vagyok.* - Igen nagyon..*Alig bírom kinyögni, azért ennyit még nem szexeltünk egyszerre.* - Fürdeni sincs erőm...*Egyre halkabban mondom és ki is dőlök, de persze hozzád bújok. Az arcomról az elégedett és boldog vigyort még most se lehet levakarni.* - Szerelmem.*Motyogom, majd hortyogni kezdek, de legalább most nem folyik a nyálam. biggrin *

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.11, 01:02 | Üzenet # 1199
Yaoista
*Láttam, hogy totál leszívtalak.* - Nem baj. *Mosolyodom el rajtad, főleg, hogy el is alszol. Én óvatosan azért kimásztam az ágyból és hoztam egy nedves rongyot. Hellyel-közzel rendbe tettelek, én lezuhanyoztam, majd visszafeküdtem. Odahúztalak magamhoz és adtam egy finom puszit a buksidra.* - Szép álmokat kis lököttem... *Nekem se kellett sok és elaludtam, azért engem is lefárasztott a szex rendesen.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.11, 23:24 | Üzenet # 1200
Yaoista
*Reggel igen csak zsibbadtan de persze boldogan ébredek.* - Jó reggelt édesem.*Csókollak meg, amikor felébredsz te is.* - Jól aludtál?*Kérdezlek.* - Én nagyon jól.*Mosolygok és akkor tűnik fel, hogy tökre nem ragadok, bár nem meglepő, hogy letisztítottál.* - Köszönöm a mosdatást.*Azért elpirulok.* - Bocsi, hogy ennyire kidőltem, csak nagyon kimerítettél.*Mondom, de most sincs ellenemre persze.* - Bár ma nem leszek a legaktívabb.*Kuncogok.*

Keresés: