2025.07.22, Kedd, 06:47
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.12, 01:04 | Üzenet # 1201
Yaoista
- Jó reggelt. *Viszonozom a csókod és elmosolyodom kicsit.* - Igen, jól. *Puszillak meg.* - És te? Nem fáj a popsid? *Kérdezek rá.* - Igazán nincs mit. *Mosolyodom el egy kicsikét.* - Nem baj, édes volt. *Kezdelek el finoman cirógatni.* - Nem is terveztünk mára semmit. *Csókolok a nyakadba.* - Legközelebb azért kicsit visszafogom magam. *Azért nem akartalak mindig lefárasztani.

MioDátum: Hétfő, 2015.10.12, 01:10 | Üzenet # 1202
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igen nagyon jól és azért zsibbadt, sőt úgy érzem tökre izomlázam van, de nem bánom.*Kuncogok.* - Akkor jó, szerintem égő, de hiszek neked.*Mosolygok.* - Jó kis édes semmitevés, néha az is kell.*Nyögök fel picit.* - Nem kell vagyis én tényleg nem bántam, meg azért ilyet úgyse csinálunk sokszor, de tényleg ha rólad van szó, akkor sose elég.*Mondom édesen.* - Na és neked nem fáj a farkad?*Simítok rá finoman, igen csak vigyorogva.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.12, 13:14 | Üzenet # 1203
Yaoista
- Helyes, akkor rendesen megmozgattalak. *Mosolyodom el.* - Nem az. *Édes a mosolyod.* - Néha nem árt... *Főleg ilyenkor.* - Te se tudod a határokat, akkor mi lesz így? *Sóhajtok egy nagyot és belecsókolok a nyakadba.* - Dehogy fáj... *Fogom meg a kicsi kacsód.* - De ha nem akarod, hogy rád ugorjak, akkor ne fogdosd a farkam. *Csókolok a nyakadba.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.15, 12:10 | Üzenet # 1204
Yaoista
- Így van edző bá.*Kuncogok.* - Na jó elhiszem.*Kuncogok.* - Pontosan, na meg én szeretek lustálkodni.*Vigyorgok.* - Rólad van szó tényleg nem és nem tudom, de vállalom a kockázatot.*Nevetek fel.* - Nem e? Ez így nem ér, pedig sokat használtad.*Vigyorgok kajánul.* - Jó jó hozzád se érek.*Veszem el a kezemet.* - Nem mintha ha te viselkednél.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.16, 01:57 | Üzenet # 1205
Yaoista
- Azt sejtettem, hogy vállalod a kockázatot. *Nevettem el magam kicsit.* - Tudod, az nem olyan testrész, hogy fájjon. *Kuncogom el magam.* - Nem azt mondtam. *Fogom meg a kezed és a pocimra teszem.* - Az más kérdés... *Fordulok föléd és lágyan megcsókollak.* - Szereted, ha nem viselkedek, vagy tévedek? *Nyalok végig nyakadon.* - Vagy szeretnéd, hogy jó legyek? *Kérdezem egy féloldalas mosollyal.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.16, 12:02 | Üzenet # 1206
Yaoista
- Ilyenben bármikor.*Vigyorgok.* - Na de miért nem? Elvégre sokat használod, akkor annak is el kéne zsibbadnia nem? Na majd egyszer fájni fog.*Jelentem ki neked tökre komolyan, az más, hogy akkor mi lesz az én popsimmal. biggrin * - Igaz.*Mosolyodom el és a pocakod simogatni kezdem.* - Na de miért?*Kérdezlek vigyorogva és a csókod persze hosszasan viszonozom.* - Szeretem.*Motyogom, ellened nincs esélyem.* - Ilyen szempontból nem szeretném.*Vallom be és lehúzlak egy csókra ismét.* - De te nem szereted, ha huncut vagyok?*Most már akkor én is rákérdezzek.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.17, 01:35 | Üzenet # 1207
Yaoista
- De nem egyhuzamban használom sokat, csak időlegesen. *Mosolyodom el.* - Nem tudod mikor feladni, igaz? *Puszillak meg, bár álltam a kihívás elé. A pocimra jólesően sóhajtottam egyet.* - Mert vigyázni akarok rád és a popsidra. *Magyarázom meg.* - Akkor? *Kérdezem kíváncsian.* - Mert milyen szempontból szeretnéd? *Csókod persze viszonozom, de nem vadultam, inkább érzéki volt.* - De igen... nagyon élvezem, mikor huncutkodsz. *Csókolok a nyakadba.* - Csak óvni akarlak...

MioDátum: Szombat, 2015.10.17, 12:40 | Üzenet # 1208
Yaoista
- De a popsimat se használjuk egyhuzamban, szóval nagyon edzett a kukid, hogy meg se érzed, hogy annyit használtad.*Jelentem ki, de igen csak komoly fejjel.* - Nem bizony.*Vigyorgok.* - Ez jogos.*Mosolyodom el lágyabban.* - Igazából semmi okom nem lehet panaszra, hiszen minden szempontból és minden téren tökéletes vagy.*Másként nem tudom megmagyarázni.* - Akkor jó.*Mosolyodom el és ismét kicsit felnyögök.* - Tudom édesen, én meg szeretek pimaszkodni.*Kuncogok és magamhoz ölellek.* - Te vagy a legjobb.*Suttogom a füledbe.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.17, 14:46 | Üzenet # 1209
Yaoista
- Edzett... az... *Kuncogok, olyan kis lökött tudtál lenni.* - Édes vagy, de azért túlzol. *Mosolyodom el. Tudtam, hogy szerinted én tökéletes vagyok, de azért az túlzás volt, hogy mindenben. Volt még mit tanulnom.* - Tudom kicsim... *Húzlak magamhoz én is.* - Te pedig az én kis bolondom. *Mondom lágyan és szorosan ölellek magamhoz. Már bántam, hogy nem hívtalak el előbb. Feldobtad nagyon a kedvem és a mindennapjaim.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.17, 14:59 | Üzenet # 1210
Yaoista
- Én meg gondoskodom róla, hogy ez így maradjon.*Kuncogok.* - Szerinted.*Ebben sosem fogunk megegyezni. Igen vannak hibáid, de én azokkal együtt szeretlek téged.* - Az tuti.*Nevetek fel és amennyire tudok bújok hozzád.* - Mire gondol ez a szépfiú?*Kuncogok és finoman cirógatlak.* - Különben nem felejtettem el a függönyt.*Pirulok el.* - Különben arra gondoltam, hogy akkor áthoznék pár holmit.*Motyogom de egyre vörösebb vagyok, már a fülem is az. Számomra ez egy hatalmas dolog.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.19, 01:50 | Üzenet # 1211
Yaoista
- Hát az tuti. *Mosolyodom el én is kicsit.* - Rád... *Simítok végig az arcodon, majd gyöngéden megcsókollak.* - Remélem az ablakot se. *Vigyorgok és megpuszilom a buksid. Olyan édesen elvörösödsz.* - Rendben. De még azért pihenj, vagy fel tudsz állni majd? *Kérdezem, mert tényleg vigyázni akartam rád.* - Nagyon édesen tudsz vörösödni. *Harapom meg a füled.*

MioDátum: Kedd, 2015.10.20, 23:40 | Üzenet # 1212
Yaoista
- Rám? És mire pontosan?*Kérdezem kíváncsian.* - Azt se felejtettem, lekaparom.*Motyogom zavartan.* - Most még nem igen, de majd később azért igen, bár lehet csak holnap hozzám át.*Gondolom végig.* - Ezt bóknak veszem.*Kuncogok és megcsókollak.* - Miattad van, hogy ennyire vörösödöm.*Bár most leginkább saját magamat hoztam zavarba.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.22, 03:38 | Üzenet # 1213
Yaoista
- Az titok. *Mosolyodom el egy kicsit, imádtam húzni az agyad.* - Oké. *Olyan édes voltál.* - Addig adok kölcsön, ne aggódj és visszavonni se fogom a dolgokat. *Puszillak meg.* - De jól áll. *Teszem hozzá és apró puszikat adok a kis piros orcáidra, végül megcsókollak.* - Sergej... miért nem hívtál el hamarabb normálisan randira? *Kérdezek rá kíváncsian.* - Mielőtt még az idegeimmel kezdtél játszani. *Teszem hozzá, hiszen utána egyértelmű volt, hogy miért nem.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.22, 11:11 | Üzenet # 1214
Yaoista
- Ejnye.*Kuncogok, de persze tiszteletben tartom.* - Meg se fordult a fejembe és köszönöm.*Ennél már sokkal biztosabb vagyok magamban.* -Olyan illatom lesz egész nap, mint neked.*Mondom tökre boldogan.* - Akkor jó.*Kuncogok és élvezem a puszikat, majd a csókod viszonozom, a kérdésed pedig igen meglep.* - Szóval ez járt a fejedbe?*Kérdezlek.* - Mert féltem.*Mondom és felülve gyújtok neked és magamnak cigit.* - Biztos voltam vele, hogy nemet mondasz, hiszen már az elején is olyan ridegen néztél rám és nem igen éreztem, hogy szívesen látsz ott.*Emlékszem vissza.* - Vagy talán nem gondoltam jól?*Kérdezlek és az arcodra simítok.* - Szívem nekem csak az számít, hogy veled vagyok és ha rajtam múlik, sosem szabadulsz tőlem.*Én tényleg oda voltam értem.*  - Te vagy nekem az igazi.*Mosolygok lágyan.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.23, 14:15 | Üzenet # 1215
Yaoista
- És ez ennyire jó? *Kérdezem mosolyogva.* - Részben. *Puszillak meg.* - Értem. *Bár értem.* - Eleinte nem igazán érdekelt, hogy ott vagy vagy sem. *Kár is tagadni.* - Idegen voltál, nem bíztam benned. *Magyarázom meg.* - Nem gondoltad jól. *Az arcom belesimult a tenyeredbe.* - Jól hangzik. *Puszillak meg, majd lágyan megcsókollak.* - Tényleg kis bolond vagy... *Mondom lágyan és az állad alá simítva kicsit megemelem a fejed és úgy csókollak rettentő lágyan és törődően. Én ugyan nem mondtam neked ezt, de fontos voltál számomra.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.23, 16:16 | Üzenet # 1216
Yaoista
- Persze, hogy jó.*Vágom rá rögtön.* - Micsoda buta kérdés.*Csóválom a buksimat.* - Egyik felét már tudom.*Kuncogok.* - Igen tudom jól.*Bólintok mindkettőre.* - Te ilyen személyiség vagy.*Alapból bizalmatlan fajta vagy.* - Miért eljöttél volna velem, ha elhívlak az elején?*Egyszerűen ez nagyon is hihetetlenek tűnt, na meg utána ott volt az exed.* - Akkor jó.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Ezért most nem értem miért. Nem hiszel nekem?*Kérdezlek és a csókodba beleremegek szinte szétfolyok.* - Úgy érzem mindjárt kiugrok a szívem.*Suttogom az ajkaid közé, annyira hevesen vert és hallhattad is.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.23, 20:56 | Üzenet # 1217
Yaoista
- Igen, ilyen. *Mosolyodom el.* - Lehet. *Ismerem be.* - Nem mondanám, hogy hidegen hagytál... *Simítok végig az arcodon. Bár utána találkoztam Shinnel, az egy dolog, de sosem hagytál teljesen hidegen... volt, hogy idegesítettél, volt hogy utáltalak, de mindig foglalkoztam veled.* - De igen, hiszek neked. *Mosolyodom el.* - Akkor kapsz még... *Csókollak tovább és éreztem, hogy úgy ver a szíved, mint egy kismadárnak. Mikor elváltunk, a nyakadba csókoltam.* - Bár lehet akkor még nem voltam elég érett hozzád. *Gondolom végig.* - Nem értettelek egyáltalán... *Suttogom ajkaidra és újra megcsókoltalak.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.23, 21:41 | Üzenet # 1218
Yaoista
- Akkor miért nem hívtál el te?*Most, ha már így feljött témába.* - Akkor jó.*Mosolygok és az újabb csókjaid viszonozom.* - Meg lehet.*Bólintok és elnyomva a cigit rád mászva viszonozom a csókodat.* - Most már értesz?*Suttogom az ajkaid közé, majd ismét megcsókollak.* - Kár kicsim ezen rágódni, mert végre együtt vagyunk és lehet tényleg most kellett megtörténnie kitudja lehet az elején összejövünk, nem működött volna, de tényleg nem kell erre gondolni, hiszen ezt nem fogjuk megtudni.*Mosolygok és ismét megcsókollak.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.23, 23:21 | Üzenet # 1219
Yaoista
- Mert nem tűnt úgy, hogy érdekelnélek. *Kuncogok halkan. Nem bántam, hogy rám mászol, sőt tetszett is a dolog.* - Most már igen... legalábbis jobban, mint akkor. *Nagyon jól esett csókod és közben a hátad cirógatom.* - Igaz.... mostmár együtt vagyunk. *Túrok finoman a hajadba.* - A lényeg, hogy most működik. *Csókollak én is tovább. Azért néha az szívem is bedobbant, egyre jobban oda voltam érted, de ezt be nem ismertem volna semmi pénzért.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.23, 23:39 | Üzenet # 1220
Yaoista
- Pedig már az elején tetszettél, de tény akkor még az foglalkoztatott és próbáltam feldolgozni, hogy itt vagyok és meghúzni magam.*Hiszen az elején teljesen más voltam.* - De azért ezt jó tudni.*Mosolyodom el.* - Hidd el én se értem mindig magam és téged se.*Kuncogok.* - Pontosan.*Suttogom az ajkaid közé.* - Csoda, hogy a szánk és nyelvünk még nem zsibbadt el.*Kuncogok, majd csak bújok hozzád.* - Akkor ma filmmaraton? Vagy kártyázhatnánk is.*Gondolkodom el.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.24, 00:27 | Üzenet # 1221
Yaoista
- Igen, aztán azért elengedted magad. *Mosolyodom el.* - Akkor megnyugodtam. *Puszillak meg.* - Bármeddig tudnálak csókolgatni. *Szorítalak magamhoz.* - Amit szeretnél kincsem... *Kicsit elhallgatok, majd megadóan sóhajtok.* - Mesét is nézhetünk, ha azt szeretnél. *Neked nem tudtam nemet mondani úgyse.* - Akár azt is. *Mosolyodom el. Lágyan megcsókollak újra és cirógatlak titeket.* - Olyan szép vagy...

MioDátum: Szombat, 2015.10.24, 00:36 | Üzenet # 1222
Yaoista
- Az tuti.*Vigyorgok.* - Én is téged.*Mosolygok.* - De én is szeretnék a kedvedbe járni amúgy.*Jegyzem meg a folytatásra pedig szélesen elmosolyodom.* - Mondom, hogy te vagy a legjobb.*Annyira boldoggá tettél, mint eddig senki más, hiszen azért a főnökék ők mások.* - Neked tényleg mihez lenne kedved?*Kérdezlek és az újabb csókod is viszonozom.* - Köszönöm.*Pirulok el.* - Te meg nagyon helyes.*Cirógatom a pofidat.*- Néha még mindig azt hiszem, hogy álmodok.

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.24, 01:57 | Üzenet # 1223
Yaoista
- Boldoggá akarlak tenni. *Mosolyodom el.* - Nem is tudom... igazából ezek a programok nekem tetszenek. Ha nem lennél itt, akkor olvasnék vagy edzenék. *Magyarázom meg.* - Én is köszönöm. *Csókolok a tenyeredbe. Finoman megcsíplek.* - Látod? Ébren vagy. *Csókollak homlokon.* - Ne aggódj, ébren vagy... és tényleg velem vagy... és bízom benned. *Teszem hozzá, mert tudtam, hogy neked ez mennyire fontos.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.24, 10:59 | Üzenet # 1224
Yaoista
- Attól a perctől, hogy elhívtál randira percről - percre boldoggá teszel.*Mondom édesen, de tényleg így van.*- Nyugodtan eddzél vagy olvashatunk is összebújva, én is szeretek nagyon.*Mondom, nekem tényleg jók ezek a variációk is.* - Aucs.*Kapok a popimhoz, természetesen csak játékosan.* - Igen ébren.*Bólintok.* - Komolyan tényleg meg fog állni a szívem.*Mondom édesen és megcsókollak.* -Tényleg annyira de annyira boldog vagyok.*Suttogom az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.25, 00:31 | Üzenet # 1225
Yaoista
- Ennek örülök. *Olyan édes tudtál lenni.* - Edzeni nem akarok most elmenni. De te nézhetsz mesét, közben én tudok olvasni is. *Puszillak meg. Egyre többet puszilgattak és szeretgettelek.* - Megmondtam. *Cirógatom meg ott a feneked, ahol megcsíptem.* - Még jó, hogy orvos vagy... *Viszonozom csókod.* - Látom rajtad... én is az vagyok... *Melletted tényleg egész nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak éreztem magam.* - Nem vagy éhes? *Kérdezem kedvesen.* - Egyébként itt az ágyban is tudunk pihenni, hiszen van tv és kényelmesebb is. *Csókolok nyakadba.*

Keresés: