Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.10.25, 17:35 | Üzenet # 1226 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Megbeszélve.*Mosolygok. Feltűnik nekem, hogy napról - napra más vagy és sokkal jobban kényeztetsz annak ellenére, hogy azt mondtad, te nem vagy az a fajta.* - Meg meg.*Kuncogok.* - Szerintem is, bár ezen én se tudok segíteni és nem is akarok, mert jó érzés.*Puszillak meg.* - Én is látom rajtad, de jó hallani is.*Simogatom meg az arcod.* - Kezdek az lenni.*Mondom.* - Tényleg? Jujj ilyet még nem csináltunk, de benne vagyok. Le kéne azért fürdeni, meg akkor kaphatok tőled kölcsön alsót meg egy felsőt?*Kérdezlek és megcsókollak.* - De jó lesz ez a nap is.*Ennyitől is felpörgök.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.10.25, 23:57 | Üzenet # 1227 |
 Yaoista
| - Akkor mindenki örül mindennek. *Mosolyodom el és tenyeredbe csókolok.* - Mondjuk hülye kérdés volt, te mindig tudnál enni. *Jegyzem meg magamnak. - Persze. *Annyira édes vagy, ahogy ilyen apróságoknak örülni tudsz.* - Fürdünk egyet, aztán kapsz. Meg ne fázz. *Csókod még kicsit el is nyújtom.* - Bizony. *Én is élveztem a veled töltött időt, nagyon is.* - És mit szeretnél majd enni?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 00:19 | Üzenet # 1228 |
 Yaoista
| - Igen igen, így tökéletes.*Kuncogok.* - Na látod, nem akartam én mondani.*Nyújtok nyelvet pimaszul.* - Szerintem attól félsz, hogy nem bírsz ellenállni a formás kis testemnek.*Vigyorgok és megpaskolom a pocimat, persze csak csók után.* - Bármit, most már aztán tényleg nagyon éhes vagyok, főleg az esti torna után, szóval kieszem a hűtődet is.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 02:22 | Üzenet # 1229 |
 Yaoista
| - Bolondom... *Harapom meg nyelved finoman.* - Azt hiszed, hogy ebben az esetben egy alsónaci meg egy póló megakadályozna? *Kérdezek rá vissza, hiszen esélytelen, de azért a kis paskolás az cuki volt.* - Akkor mi lenne, ha rendelnénk és mire ideér, mi végzünk a fürdéssel. *Túrok finoman a hajadba és megborzolom.* - Bármit ehetünk, rád bízom. Csak ha valami nagyon édeset, akkor kérj nekem sósat. *Kérlek meg, majd felülök és nyújtózkodok egyet.* - Csinálok vizet. *Harapom meg a popsid, majd kimásztam és csináltam fürdővizet, utána visszajöttem érted. Bevittelek, majd bemásztam mögéd, de telefont is hoztam, hogyha kitaláltad mit szeretnél, meg tudjuk rendelni.* - Nos?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 02:40 | Üzenet # 1230 |
 Yaoista
| - Az hát.*Vigyorgok és persze a harapást is élvezem.* - Őőő nem, de jó volt mondani.*Kuncogok.* - Jó ötlet, te vagy az ész, én csak munkába használom, amúgy pihentettem.*Vigyorgok és tényleg hihetetlen, hogy amúgy milyen okos vagyok igazából. * - Most még kócosabb lettem ejnye.*Túrok a hajamba.* - Minden lesz.*Haspók vagyok tényleg.* - Oké.*Nyögök fel meglepetten a popimra.* - Megjelölted.*Vigyorgok és elmélkedek, amíg vissza nem térsz.* - Hmm isteni.*Dőlök neked.* - Arra gondoltam, hogy ehetnénk kínait, már rég ettem, ha neked is megfelel.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 13:17 | Üzenet # 1231 |
 Yaoista
| - Nem is baj, akkor használd, amikor kell. *Mosolyodom el picit.* - Nehogy elfáradjon az agyacskád. *Adok egy puszit a buksidra még. A kádban magamhoz ölellek és egyik kezem, amiben a telefon van, a kád peremén pihen.* - Tökéletes. *Kezdek el keresgélni.* - Tudsz valami helyet? *Kínait ritkán eszek, de most jól esne. Szépen lerendezzük a kajarendelést, de még volt időnk bőven. A tetoválásaid nézegetem közben és a csuklódnál cirógatom az egyik csillagot.* - Egész hátasra még nem gondoltál? *Mint az enyém.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 13:30 | Üzenet # 1232 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Kuncogok.* - Naná, hogy tudok, sokat ismerek.*Vigyorgok és le is adom a rendelést, volt persze nasi is közte.* - Oké ez most akkor reggeli és ebéd egybe? Bár jó sokat rendeltem.*Vigyorgok.* - Igazából szeretnék csak még nem gondoltam ki, hogy mi legyen az. Szerinted mi állna jól?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.10.27, 00:41 | Üzenet # 1233 |
 Yaoista
| - Buta kérdés volt. *Mosolyodom el.* - Egybe. *Puszillak meg.* - Nem igazán tudom. Ez szerintem olyan dolog, hogy neked kell eldöntened. Én a szüleimnek állítottam emléket. *Hiszen nekem nagyon fontos volt a család.* - De biztos vagyok benne, hogy valami olyat fogsz kitalálni, hogy a sajátod legyen. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.10.27, 01:05 | Üzenet # 1234 |
 Yaoista
| - Csak egy kicsit.*Kuncogok.* - Oké.*Simogatom meg a pocimat.* - Igazad van.*Bólintok.* - Az biztos, de jelenleg, még semmilyen ötletem nincsen, de majd kialakul. Igazából csak a felirat, amit azért csináltam, ami engem jelképez.*Simítok végig rajta.* - Ez volt az első tetoválósom és amint lett pénzem megcsináltattam, a többi pedig csak megtetszett.*Mesélem el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 12:30 | Üzenet # 1235 |
 Yaoista
| - Ez? *Simítok végig a feliraton, ami hát elég szexi volt rajtad, meg kell hagyni.* - Ez egy nagy tetkó, nem kell elsietni. *Puszilom meg a kis buksidat.* - Nekem évekbe telt, mire minden részlet a helyére került, pedig én tudtam, hogy mit akarok felvarratni magamra. *Az alap már rég meg volt, csak a többin kellett agyalnom.* - De te ilyen kis bolond vagy... *Adok az egyik csillagodra egy csókot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 16:35 | Üzenet # 1236 |
 Yaoista
| - Igen.*Mosolyodom el.* - Így van.*Bólintok.* - Nagyon jól kigondoltad, nagyon szép munka.*Mosolygok, tényleg nagyon szerettem.* - Sose gondoltál arra, hogy egy sárkányt is csináltatsz?*Hiszen a család tagja vagy.* - Szóval akkor csináljak magamra egy bohócot?*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 18:29 | Üzenet # 1237 |
 Yaoista
| - Köszönöm. *Én is szerettem már csak a jelentése miatt.* - De igen... de mivel a hátamon van egy a gésával, lehet fura lenne, ezért még gondolkozok rajta. De a karomra gondoltam egyet. *Mutatom meg hogy is.* - Ha azt szeretnéd... *Nevettem el magam és a nyakadba csókolok.* - Bár valami vidámat el tudok rajtad képzelni. *Fogom meg a kezeid és piszkálni kezdem őket.* - Nagyon szép kezeid vannak. *Tartom a tenyeremen őket, sokkal kisebbek voltam, mint az én kezem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 18:45 | Üzenet # 1238 |
 Yaoista
| - Nem a hátadon gondoltam, de tény nagyon jól mutatna rajtad és szerintem örülnének neki.*Mosolyodom el.* - Csodásan festene.*Simítok végig rajta.* - Nem szeretem őket olyan ijesztőek.*Nevetek fel.* - Igen, már én is. Valami színeset és bolondosat.*Mondom, majd igen csak meglepsz.* - Ezt még senki nem mondta, de köszönöm.*Bár én nem tartottam szépnek, de neked elhittem.* - Mi tetszik benne?*Kérdezlek.* - Olyan kicsi tiéd mellett.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 20:11 | Üzenet # 1239 |
 Yaoista
| - Igazad lehet. *Bár már így is a család része vagyok, a tetoválástól függetlenül.* - Igen? *Mosolyodom el rajtad.* - Félsz a bohócoktól? *Kérdezek vissza, kíváncsi voltam.* - Igen... az olyan lenne, mint te. *Csókolok a nyakadba.* - Nem is tudom... olyan szép kecsesek az ujjaid. *Mondom végül, majd elmosolyodtam.* - Hát ekkora kezekkel érdekes lenne műteni meg ilyenek.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 20:23 | Üzenet # 1240 |
 Yaoista
| - Persze ez csak ráadás.*Mosolygok.* - Igen, mert ijesztőek és tökre nem viccesek. Egyszer elmentem cirkuszba és tökre nem jöttek be.*Jegyzem meg.* - Szerintem is.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Pirulok el picit.* - Ugyan, azért vannak ilyen orvosok te bolond.*Nevetek fel, de ez édes volt.* - Úgy mondod, mintha óriási kezed lenne.*Puszilom meg.* - Furán néznél ki ekkorával, mint az enyém.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 22:38 | Üzenet # 1241 |
 Yaoista
| - Értem, akkor semmi bohócosat nem fogsz kapni. *Mosolyodom el.* - Nagyon aranyosan pirulsz. *Állapítom meg ezredjére.* - Hát azért nem nagyon. Az én kezeim durvák a tiédhez képest. *Magyarázom és puszidra elmosolyodom.* - Hát nagyobb. *Cuki voltál.* - Az biztos, de hát te kisebb is vagy nálam. *Azért én nagyobb darab voltam, mint te, nem is kevéssel. Lassan összefontam az ujjainkat, majd körédfontam így karjaim és szorosan magamhoz ölellek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 23:36 | Üzenet # 1242 |
 Yaoista
| - Akkor jó köszike.*Kuncogok.* - Örülök, hogy tetszik.*Mosolygok.* - Meg lehet, de nekem tetszenek.*Puszilom meg őket.* - Olyan férfiasak, mint te.*Mondom édesen.* - De ez így pont tökéletes.*Mosolygok.* - Pont az ölelésedbe beleillek.*Nevetek fel.* - Olyan szorosan és mégis gyengéden tartasz, annyira jó érzés.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.30, 01:06 | Üzenet # 1243 |
 Yaoista
| *Aranyosak a puszijaid.* - Édes vagy. *Annyira elfogult voltál velem kapcsolatban, de ez aranyos volt.* - Igen... pont méret vagy. *Csókolok a nyakadba.* - Vigyázok rád... *Tényleg erősen tartottalak, de óvtalak is mindentől.* - Kiáztál? *Kérdezem és közben eszembe sincs elengedni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.30, 01:32 | Üzenet # 1244 |
 Yaoista
| - Mondom én.*Kuncogok és a nyakamra felsóhajtok.* - Igen tudom édesem.*Ebben biztos voltam.* - Igen már ki.*Nézem a kezeimet és ki is mászunk, persze te most is gondoskodsz rólam és ruhát is kapok.* - Tényleg finom.*Szimatolom meg. Kicsit azért nagy volt, de engem nem zavart, sőt ugye élvezem is, hogy a te holmidban vagyok.* - Hogy áll?*Kérdezlek vigyorogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.31, 02:27 | Üzenet # 1245 |
 Yaoista
| - Akkor másszunk ki. *Persze vittelek, törölgettelek, éppen csak nem öltöztettelek fel.* - Ennyire szereted az illatom? *Tényleg nagy volt rád, de egyben nagyon szexi, ahogy kivillantak a combjaid.* - Nagyon jól. *Állapítom meg és elkapva a karod, odarántalak magamhoz és megcsókollak.* - Én is felöltözök. *Engedlek el. Én felvettem egy macinacit is meg egy atlétát.* - Hol a macid? *Kérdezem, majd mikor megtaláltad, elvettem tőled és fogva a parfümöm befújtam.* - Tessék. *Adom vissza neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.31, 12:46 | Üzenet # 1246 |
 Yaoista
| - Igen nagyon, a legfinomabb illat a világon.*Mosolygok édesen. Lehet elfogult vagyok veled, de így gondolom.* - Köszönöm köszönöm.*Kezdek el hajolgatni, amíg meg nem csókolsz, amit odadoan viszonozok.* - Oké.*Leülök és várlak.* - Olyan dögös vagy.*Mérlek végig.* - Hmm macika hova bújtál?*Kezdem el keresni.* - Ohh hát itt vagy.*Ölelem magamhoz, majd ahogyan elveszed kérdezném, hogy miért de akkor te befújod, amire elmosolyodom, majd finoman nyakadhoz dörgölöm a macit.*- Köszönöm szépen, de így az igazi, mert nekem nem a parfümöd a kedvencem, az csak ráadás, hanem a te illatod.*Mondom édesen elvörösödve, majd megcsókollak meg és a csengő zavarja, meg mert meghozták a kaját, amit be is hozol.* - Ohh király, olyan éhes vagyok már.*Mivel megbeszéltük, hogy az ágyban maradunk ott ülünk le és a tévét benyomom, de még csak hátérzajnak.* - Szerintem jókat csinálnak.*Kezdünk el enni dobozból és pálcikával eszem, ami igen csak jól megy.* - Legközelebb csinálok én is neked.*Simogatom meg az arcod.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.11.01, 19:55 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.11.01, 21:38 | Üzenet # 1247 |
 Yaoista
| *Mindig elképesztett, hogy mennyire édes tudtál te lenni, ha akartál.* - Tőled egy kukás zsákba is lehetnék, akkor is dögös lennék. *Mosolyodom el kicsit. Hagytam, hogy nekem dörgöld a macit és végül csókod még el is nyújtom kicsit.* - Kis bolondom. *Csókollak még homlokon, majd megyek ajtót nyitni. Fizetek, majd mindent beviszek, na meg egy tálcát is, mert tudtam, hogy kismalac vagy.* - Nem kell tovább éhezned, még elfogynál. *Kuncogok rajtad. Szépen betelepedtem én is és enni kezdtem.* - Finom. *Értek veled egyet és ugyan úgy eszek, mint te.* - Nem vagyok ellene. *Szerettem a főztöd nagyon is.* - Hadd kóstoljam meg a tiéd is. *Hajolok oda, hogy kérek egy falatot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.01, 22:00 | Üzenet # 1248 |
 Yaoista
| - Ez így van.*Vigyorgok.* - Igen igen.*Mosolygok.* - Komolyan ezt szinte percenként mondogatod.*Nevetek fel, nem mintha zavarna.* - Na ugye.*Paskolom meg a pocimat.* - Akkor jó.*Örülök, hogy ízlik.* - Mond mikor kéred és csinálom is.*Puszillak meg és persze adok egy falatot meg én is kérek.* - Isteni.*Eszek tovább és a többi dobozt is megnyitom, elképesztő, hogy mennyit tudok enni.* - Annyira jól esik.*Eszek tovább jóízűen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.02, 00:12 | Üzenet # 1249 |
 Yaoista
| - Mert az vagy. *Mosolyodom el kissé.* - Majd megbeszéljük. *Puszidra én megcsókollak. Én is adtam neked persze, mondjuk büszke voltam rád, hogy nem etted még le se magad, se engem.* - Hova fér beléd ennyi? *Emelem fel a pólót.* - Nincs is ennyi hely a pocidba. *Jó, persze én is ettem, de belőlem úgy ki is nézik, hogy zabálok egy nagy adaggal.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.02, 01:09 | Üzenet # 1250 |
 Yaoista
| - Mert annyit mondtad csakis miattad.*Vigyorgok.* - Oké.*Viszonozom a csókod hosszasan.* - Hmm mert egy feneketlen tó a hasam.*Kuncogok.* - Szerintem még nálad is többet eszek.*Nevetek fel.* - Amúgy tényleg nem tudom ezt sokan kérdezték, így születettem, ami nagy szerencse mert imádok enni és most már azt és annyit ehetek amit akarok.*Jó persze jó rég van így, de régen nem ez volt.* - Malacka vagyok röff röff.*Nevetek.*
|
|
| |