Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.16, 17:54 | Üzenet # 1276 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igen az vagyok.*Kuncogok.* - Ugyan ezt te is tudod, hogy nem így lesz, mert úgyis megfogod nekem engedni.*Vigyorgok, de tényleg ritkán mondasz nemet.* - De vigyázni fogok.*Csókollak meg, majd rád fekszem.* - Még a popcorn is jól mutat rajtad.*Kuncogok.* - Kicsit feltöltődöm.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.16, 20:05 | Üzenet # 1277 |
 Yaoista
| - Nem, nem, maximum, ha én fogom a tálat. *Mosolyodom el kicsit, bár úgy is engedtem volna, azért a kiskutya szemeidnek nem tudtam ellenállni már.* - Helyes. *Csókod viszonozom és magamhoz ölellek.* - Rajtad is. Felfalni való vagy. *Kuncogok.* - Főleg, hogy kaja, mi? *Söprök ki pár popcornt a hajadból.* - Igen? Így jobb? Így is tudok olvasni te pedig filmezni... *Cirógatlak közben finoman.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.16, 20:44 | Üzenet # 1278 |
 Yaoista
| - Nekem úgyis megfelel.*Kuncogok.* - Amúgy is az vagyok nem?*Nevetek fel.* - Igen igen, dupla élvezet.*Kuncogok.* - Igen sokkal jobb.*Mosolygok. Leszedem a maradék popcornt, majd elhelyezkedem rajtad és finoman cirógatlak.* - Tényleg te vagy a legkényelmesebb.*Suttogom és tovább nézem a filmet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.11.18, 13:31 | Üzenet # 1279 |
 Yaoista
| - De igen. *Mosolyodom el és megcirógatom a pofidat.* - Haspók. *Aranyos voltál, bár még mindig nem értettem, hogy hova eszel ennyit és hol fér el benned. Hagytam, hogy befejezed a popcorn, majd elmosolyodom, ahogy odabújsz.* - Ennyire? *Cirógatom a hátad, majd fogom a könyvet és folytatom az olvasást, de közben végig simogatlak.* - Jobb így? *Puszilom meg a buksidat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.19, 15:53 | Üzenet # 1280 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Kuncogok.* - Az bizony.*Vigyorgok.* - Igen ennyire, na meg tudod így főleg érzem a finom illatod.*Kuncogok és jól beszippantom az illatod, majd a nyakadba csókolok.* - Igen sokkal jobb így, remélem neked is kényelmes.*Simítok a felsőd alá és úgy cirógatom az oldalad.* - Milyen a könyv?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.11.20, 13:25 | Üzenet # 1281 |
 Yaoista
| - Nagyon édes vagy. *Kuncogok. Nyakamra sóhajtok egy nagyot.* - Igen, nagyon jó. *Simogatom meg a fejed. Nagyon finom volt az, ahogy simogatsz.* - Nagyon jó, nekem tetszik. Majd elolvashatod, ha akarod. *Csókollak meg nagyon lágyan.* - Tudod... így tényleg jobb... *Simítok végig a gerinceden, majd a kezem megáll a popsidon.* - És a film milyen?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.11.21, 12:36 | Üzenet # 1282 |
 Yaoista
| - Tényleg cukorrá fogok változni.*Kuncogok.* - Köszönöm, biztosan jó, ha te olvasod.*Mondom édesen és a csókod viszonozom, el is nyújtom.* - Mondom én.*Kuncogok főleg a popsimra.* - Kis hamis.*Vigyorgok, nem mintha zavarna.* - Igen nagyon. Tudod ezt a filmet nagyon sokszor láttam és igen csak különleges, mert amikor ezt néztem akkor voltam életembe először moziba.*Míg más embereknek ez nem nagy dolog, nekem igen is jelentős.* - Még ha nem is lett volna jó film, akkor is jól éreztem volna magam, de jobb volt, hogy jó filmet választottam.*Mosolyodom el.* - Nagyon izgatott voltam és arra a pár órára kiszabadultam a valóságból, olyan jó volt.*Emlékszem vissza, de most semmi szomorú nincs a hangomba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.11.21, 23:53 | Üzenet # 1283 |
 Yaoista
| - Már rég az vagy. *Kuncogok veled én is. Egyre jobban kimutattam előtted az érzéseim. Nem volt már annyira kemény és érzelemmentes az arcom, mint eddig. Persze ez csak akkor, mikor veled vagyok, egyedül akkor dobtam le a maszkot.* - Formás. *Illett a tenyerembe a kis popsid. Csöndben hallgatom a meséd, még a könyvet is leraktam.* - És mond csak... szeretnél velem is elmenni moziba? *Kérdezel rá egy féloldalas mosollyal.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 01:30 | Üzenet # 1284 |
 Yaoista
| - A te kis bolond cukorkád.*Kuncogok.* - Köszönöm, örülök, hogy tetszik.*Kuncogok.* - Ez szerinted kérdés? Persze, hogy szeretnék nagyon nagyon.*Csókollak meg.* - Veled mindent szeretnék csinálni.*Mondom édesen.* -Ígérem nem mesét fogunk nézni.*Kuncogok.* - Tudod, ha veled csinálom csak még jobb lesz és így az igazi.*Simogatom meg az arcodat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 22:17 | Üzenet # 1285 |
 Yaoista
| - Csak el ne olvadj. *Mondom lágyabban.* - Ó, elnézést, hogy kérdeztem és nem kijelentettem. *Csókod persze viszonozom.* - Ebben biztos voltam. *Cirógatom meg a pofidat, majd visszatettem a kezem a fenekedre.* - Ha azt szeretnél, kibírom. *De csak mert rólad van szó, másért biztos nem ültem volna le mesét nézni.* - De azért az utazás jobban érdekel, igaz? *Puszilom meg kezed.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 23:00 | Üzenet # 1286 |
 Yaoista
| - Ez csak tőled függ, mennyire olvasztasz el.*Kuncogok.* - Elnézve.*Nevetek fel.* - Ennyire jó fogni?*Kérdezlek mosolyogva.* - Igen tudom és nagyon köszönöm, de azt szeretném, hogy te is élvezd. Tisztában vagyok, hogy boldoggá akarsz tenni és a kedvembe is járni, de ez fordítva is igaz és a legfontosabb, hogy veled legyek.*Puszillak meg.* - Naná, már olyan kíváncsi vagyok, meg ismét csak kettesben nagyon jó lesz. Megint kell majd képeket csinálni.*Mosolygok boldogan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 00:57 | Üzenet # 1287 |
 Yaoista
| - Csak annyira, hogy folyékony és nedves legyél. *Vigyorgok kicsit.* - Igen, pont jó. *Markolom meg kicsit.* - Értem, azért majd te választod ki a filmet, oké? És tényleg lehet bármilyen. *Igazából engem se érdekelt, hogy mit nézünk.* - Most is kettesben vagyunk. *Puszillak meg.* - Igen, igen... *Bár sejtettem, hogy ott nem éppen majd velem akarsz képet csinálni.* - Tetszeni fog kincsem...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 13:21 | Üzenet # 1288 |
 Yaoista
| -Perverz.*Vigyorgok.* - Akkor jó, pont a kezedbe illik. Neked lett kitalálva.*Kuncogok.* - Oké oké.*Mosolyodom el, ezen nem fogunk összeveszni.* - Tényleg te vagy a legjobb.*Puszillak meg.* - Igen tudom, de ez más te is tudod.*Mondom.* - Ebben biztos vagyok, sose okoztál nekem csalódást és mindig jó helyre vittél édesem.*Csókollak meg.* - Legközelebb én viszlek el valahova több napra jó?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 17:58 | Üzenet # 1289 |
 Yaoista
| - Csak őszinte. *Hiszen így volt.* - Pontosan. *Aranyos volt, ahogy nevetsz. Elmosolyodom rajtad, ahogy megadod magad.* - Csak utánad. *Én azért megcsókollak. Nagyon finomak az ajkaid.* - Igen, tudom. *Cirógatom meg az arcod.* - Igyekszem. *Tényleg el akartalak kényeztetni, amennyire csak tudlak.* - Megbeszéltünk. Kíváncsi vagyok amúgy is hova vinnél.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.25, 13:36 | Üzenet # 1290 |
 Yaoista
| - Meg azért perverz is.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Pirulok el és a csókod viszonozom.* - Édes vagy.*Nem bírtam ki, meg akkor is vagy, még ha tagadod is.* - Arra én is.*Nevetek fel, mivel még nem tudtam.* - De valami nagyon jó helyre vagyis remélem. Oda ahol még nem jártál.*Nagyon kifogok majd magamért tenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.11.26, 12:19 | Üzenet # 1291 |
 Yaoista
| - De tudtam, de azt élvezed. *Hiszen, te élvezted, hogy perverz vagyok.* - Az te vagy, nem én. *Én egyáltalán nem voltam édes.* - Akkor mindkettőnket meglepsz? *Mosolyodom el egy kicsit.* - Biztos jó lesz. *Puszilom meg a buksidat.* - Akkor nincs nehéz dolgod. *Cirógatom meg a pofidat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.26, 12:46 | Üzenet # 1292 |
 Yaoista
| - Ez így van.*Vigyorgok.* - Jó jó.*Bár tudhattad, nem értek veled egyet, de nem akartam, hogy morogjál rám.* - Ahogy mondod.*Kuncogok.* - Nagyon remélem.*Én is a kedvedbe akarok járni és olyat is megadni, amit az exed nem.* - Amilyen béna vagyok, biztos olyan helyre vinnélek, ahol már jártál.*Nevetek fel. Az biztos, hogy majd Igorékat kikérdezem merre jártál, ők jobban tudják, mint én.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.11.28, 01:07 | Üzenet # 1293 |
 Yaoista
| *Csak sóhajtottam egy nagyot, mivel tudtam, hogy meg vagy róla győződve, hogy édes vagyok.* - A se bánnám. *Teszem hozzá és adok egy lágy csókot.* - Nekem az a lényeg, hogy veled megyek valahova.. a hely másodlagos. *Cirógatom meg az arcod. Egyre gyengédebben viselkedtem veled. Ilyenkor tényleg kimutattam, hogy érdekelsz engem, nem is kicsit. Persze szerelmes még nem vagyok, de nekem alapból több idő kell hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.29, 20:12 | Üzenet # 1294 |
 Yaoista
| - Igen tudom, de én egy picit igen.*Motyogom.* - Igen ezzel én is így vagyok, de akkor is új helyre szeretnélek téged vinni.*Mondom édesen.* - Veled volt az első, hogy elutaztam még soha senkivel nem voltam.*Hiszen Igor azért más.* - Mondjuk ez sok dologról elmondható.*Simítok finoman az arcodra. Minden mozdulatomból, nézésemből látszik, hogy az érzéseim őszinték és szívből jönnek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.30, 00:42 | Üzenet # 1295 |
 Yaoista
| - Hirtelen maximalista lettél? *Kérdezem somolyogva, annyira aranyos volt, ahogy igyekszel. Nem hittem volna, hogy ilyen leszel velem.* - Jól van szívem. *Puszillak meg.* - Ennek örülök... majd valamikor megint lemehetünk a partra. *Simítok az arcodra.* - Én nem bánom... csak azt, hogy olyan gonoszan bántak veled. *Mondom lágyan.* - Tudod... eddig is jól néztél ki, de most valahogy még jobban megszépültél.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.30, 00:54 | Üzenet # 1296 |
 Yaoista
| - Veled kapcsolatban igen nagyon is.*Mosolygok.* - Benne vagyok, veled bárhova.*Bújok hozzád és finoman cirógatlak közben.* - Az már rég volt, most már minden jó.*Jól esnek a szavaid, de szerencsére már tényleg csak lassan gyötör a múlt, na meg itt vagy nekem és te minden rosszat elűzöl.* - Köszönöm, biztos a szerelem teszi.*Mosolygok és lágyan megcsókollak.* - Szóval miattad vagyok szebb.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.06, 01:36 | Üzenet # 1297 |
 Yaoista
| - Ez érdekesen hangzik. *Kuncogok halkan és jobban odahúzlak.* - Akkor majd megbeszélem az Urammal. *Most direkt nem a főnököt mondtam, hiszen jelenleg én vagyok a szemét a köcsög, amiért kimondtam, amit senki más.* - Akkor jó. *Puszillak meg újra. Nem hitte, hogy ezzel fogsz jönni, de nagyon aranyos volt.* - Miattam, mi? *Túrok játékosan a hajadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.06, 17:58 | Üzenet # 1298 |
 Yaoista
| - Szerintem nálam nem.*Kuncogok és még jobban bújok a húzásra.* - Rendben van.*Bólintok. Tudtam jól, hogy miért Diablot mondod és nem Igort és fel se hozom, jobb a nyugalom, na meg most úgyse változna semmi.* - Igen miattad vagy talán én ahogyan öregszem egyre szebb és szebb leszek?*Kérdezlek nevetve.* - Bár meg kell hagyni, te egyre sármosabb leszel és lemerem fogadni, hogy az ősz hajszálak nagyon jól fognak állni.*Túrok a hajadba.* - Igazi főnyeremény vagy.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.12.08, 13:56 | Üzenet # 1299 |
 Yaoista
| - Ez is igaz. *Mosolyodom el.* - Akkor ezt megbeszéltük. *Puszillak meg.* - Szerintem te mindig szép voltál és az is leszel. *Ismerem be, hiszen azért szemem volt, még akkor is, ha idegeltél eleinte.* - Édes vagy. *Puszillak meg.* - Szóval én vagyok a legjobb? *Vigyorgok, majd megcsókollak jó hosszan.* - Olyan kis bolond vagy.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.12.08, 14:03 | Üzenet # 1300 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Pirulok el.* - Köszönöm.*Csókollak meg a puszi után.* - Igen te vagy a legjobb.*Mondjuk ezt nem először mondtam és még biztos, hogy mondani is fogom. A csókod viszonozom és nem igen akarok elválni.* - Azért mert téged tartalak a legjobbnak?*Kérdezlek mosolyogva.* - Tudom azt hiszed, hogy túlzok, de nem így van.*Cirógatom meg az arcodat.* - Te tényleg egy igen különleges és remek ember vagy, szerencsésnek érzem magam, hogy a párod lehetek.*Mondom igen csak szerelmesen.*
|
|
| |