Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.02, 23:47 | Üzenet # 1251 |
 Yaoista
| - Hát egy feketelyuk. *Mosolyodom el.* - Hát el tudom képzelni. *Mosolyodok el.* - Nem is baj, inkább legyen jó étvágyad. *Puszillak meg.* - Bármit adnék neked enni, remélem tudod. *Kuncogok halkan rajtad, olyan édes voltál.* - Igen, egy kismalac. *Csóválom meg a fejem, de azért eszek tovább.* - Tessék, szerencsesüti. *Adom oda azt is, mert gondoltam alig várod, hogy kinyithasd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.11.03, 00:24 | Üzenet # 1252 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Az biztos.*Nevetek fel.* - Igen igen.*Bólogatok.* - Persze, hogy tudom, melletted tényleg arany életem van és tökre el vagyok kényeztetve.*Mosolygok és persze ezt most nem a kaja miatt mondom.* - Ohh király köszönöm, de neked is van egy.*Mondom, majd széttöröm.* - Azt írja, hogy valami izgalmas vár rád.*Olvasom fel.* - Jujj biztos az utazás.*Vágom rá rögtön.* -Annyira, de annyira várom már.*Kezdek felpörögni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.11.03, 01:08 | Üzenet # 1253 |
 Yaoista
| - Pontosan. *Kuncogtam el magam és megcsókoltalak. Elveszem tőled az enyém és elolvadom, de nem mondom el, hogy mit ír, sőt még el is dugom a papírkát előled.* - Az lesz. *Ígérem meg és még mielőtt nagyon belendülnél, elkapom az állad és megcsókollak.* - Kaja ízű... *Engedlek el és eszek tovább. Azt volt a papírkámon, hogy megtaláltad az igazit, de nem akartam megmutatni, mert nagyon zavarba ejtő.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.11.03, 01:31 | Üzenet # 1254 |
 Yaoista
| - Na mit írt?*Kérdezlek.* - A tiéd is, de még így is finom.*Csókollak meg még egyszer.* - Seime most miért nem olvasod el? Ez így nem ér, na kérlek mond már el.*Mászok rád.* - Mutasd meg, tudni akarom.*Kezdem el keresgélni.XD* - Kérlek már naaa naaa...*Közben persze keresgélek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.11.03, 23:34 | Üzenet # 1255 |
 Yaoista
| - Elolvastam. *Közlöm veled.* - Ne legyél ennyire kíváncsi, én se kértem, hogy olvasd fel. *Jegyzem meg, de erre te rám mászol, de szerencsére nagyobb voltam és elnyújtottam a kezem, hogy véletlen se érd el.* - Nem, nem. *Rázom meg a fejem és inkább megcsókoltalak.* - Ez az én szerencse sütim. *Tollak el finoman.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.04, 00:34 | Üzenet # 1256 |
 Yaoista
| - Nem baj, de attól még elolvastam és te is tedd azt és igen kíváncsi vagyok.*Közlöm veled, de persze esélyem sincsen ellened.* - De miért nem?*Kérdezlek és a csókod se viszonozom igazán.* - Gonosz vagy.*Mászok le rólad, úgyis letoltál.* - Biztos valami rossz van akkor rajta.*Motyogom és tömöm magamba kaját inkább, de most éppen nincsen jó kedvem. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.11.04, 00:40 | Üzenet # 1257 |
 Yaoista
| - Mert nincs kedvem. *Mondom, de éreztem, hogy zavar.* - Nem vagyok. *Nem értettem, hogy ezért miért lennék én gonosz.* - Mert nem és kész. *Nem akartam megmagyarázni.* - Nem rossz van rajta. *Látom, hogy bedurciztál, de akkor se akartam elmondani.* - Sergej... *Simítok finoman a fejedre.* - Később elmondom, jó? *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.04, 01:26 | Üzenet # 1258 |
 Yaoista
| *Csak morgok neked, szerintem ez akkor se fair. Nem mondok semmit arra, hogy nem rossz van rajta, hiszen nem tudhatom. Rád pillantok a nevemre és bár igen kíváncsi voltam, de így már nem akartam tudni.* - Nem kell, felfogtam, nem akarod elmondani és kész.*Rántom meg a vállamat.* - Nyugi nem fogja ez elrontani a napom, túl lépek rajta.*Mielőtt még elkezdenél aggódni. Zavart, de ez van, nem értettem most egy ilyet minek kell titkolni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.11.05, 01:29 | Üzenet # 1259 |
 Yaoista
| *Nagyon sóhajtok, nem szerettem, mikor ezt csinálod.* - Kicsim... *Simítok a buksidra és mögéd ülve magamhoz ölellek. Kinyitom előtted a tenyerem és ott van a kis cetli.* - Tényleg nem rossz, csak nekem zavarba ejtő... *Magyarázom meg, hogy miért nem akartam elsőre megmutatni neked. Vártam, hogy elveszed vagy mi lesz, de nem ért annyit, hogy most ez rosszul essen neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.05, 01:36 | Üzenet # 1260 |
 Yaoista
| - Tessék?*Pillantok rád és ahogyan átölelsz, azért picit neked dőlök, majd igen igen csak meglepődöm, hogy végül megmutatod, azon meg főleg, hogy mi van rajta. Hirtelen meg se tudok szólalni, de teljesen elpirulok és még a fülem is vörös lesz. Lassan a kezedre simítok és bezárom a tenyered.* - Remélem ez tényleg így lesz, mert nálam már így van.*Suttogom, majd megfordulva megcsókollak.* - Köszönöm.*Lehelem az ajkaid közé, persze már semmi bajom nincs. Tudtam jól, hogy ez csak egy papírfecni de mégis annyira szép, ami rajta van és csak jelent valamit, hogy zavarba jöttél.* - Szóval zavarban voltál, ilyen se volt még*Simogatom meg az arcod, én még mindig full vörös vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.11.05, 02:22 | Üzenet # 1261 |
 Yaoista
| *Én tényleg kissé zavarban voltam, hiszen nem tudtam, hogy mit mondjak neked. Ahogy becsukod a tenyerem, elhúztam a kezem.* - Tudom... *Igazából féltem ettől is, mert tudtam, hogy összetörnél, ha később esetleg mégsem alakulnak közöttünk jól a dolgok. Csókod lágyan viszonozom és ki is élvezem rendesen.* - Hagyjál lógva... *Morgom, nem akartam, hogy tudd, de te legalább lángvörös vagy.* - Te meg rák vagy. *Közlöm veled és a nyakadba harapok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.05, 12:47 | Üzenet # 1262 |
 Yaoista
| - Ami igaz, az igaz.*Kuncogok, végre nem csak én vagyok zavarba.* - Igen tudom, de ebben semmi új nincsen.*Nevetek fel, ami nyögésbe megy át, majd picit elhallgatok.* - Seime.*Szólalok meg végül, de látszik igen csak gondolkodom, hogy kezdjek neki, de végül nyíltan megkérdezem.* - Te mit gondolsz arról amit írt? Reálisnak tartod?*Kérdezlek. Tudtam, hogy nem vagy szerelmes, de érdekelt, hogy vélekedsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.11.06, 02:07 | Üzenet # 1263 |
 Yaoista
| - Az nem baj. *Én nem bántam, hogy nincs semmi új a dologban.* - Mond kicsim. *Kíváncsi voltam, hogy mit akarsz kinyögni. Mikor megteszed, hát nem tudtam, mit válaszoljak neked hirtelen. Elhallgattam én is, nem akartam hazudni sem, de megbántani sem.* - Nem tudom... nekem ez még korai. *Ismerem be.* - De tagadni se tudnám... *Mosolyodom el lágyan és megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 18:18 | Üzenet # 1264 |
 Yaoista
| - Gondoltam.*Kuncogok. Várok a válaszodra, majd elmosolyodom és a csókod viszonozom.* - Ezt jó hallani és tudom, hogy korai csak érdekelt.*Mosolygok.* - Most jöhet a desszert.*Mosolygok és enni is kezdem.* - Mit fogsz olvasni?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 20:55 | Üzenet # 1265 |
 Yaoista
| - Akkor jó... *Azért megnyugodtam, hogy ez a válasz elég volt, mert nem akartam, hogy megsértődj vagy ilyesmi.* - Istenem... benned tényleg egy feketelyuk van. *Puszillak meg.* - Még nem tudom, van egy, amit elkezdtem, de lehet mást. *Cirógatom a pofidat.* - És milyen mesét akarsz nézni? *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 21:19 | Üzenet # 1266 |
 Yaoista
| - Szerintem is.*Kuncogok.* - Rendben van, lehet én is olvasok, bár nem érzek most erőt magamba.*Vigyorgok.* - Nem is tudom, majd kitalálom, de lehet valami vígjátékot nézzek.*Gondolkodom el.* - Na most pár órára jól laktam.*Paskolom meg a pocakomat.* - Te is?*Kérdezlek és megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.09, 00:25 | Üzenet # 1267 |
 Yaoista
| - Ahogy gondolod kicsim. *Mosolyodom el.* - Rendben. *A pár órán elnevettem magam.* - Igen, én is. *Viszonozom a csókod. Miután megkajáltunk, kivittem mindent a konyhába, a szemetet kidobtam. Miután választottál egy filmet, beraktuk én pedig a pocidra raktam a fejem és úgy kezdtem olvasni.* - Nem nyomlak? *Kérdezem és megcirógatom az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.09, 13:58 | Üzenet # 1268 |
 Yaoista
| *Kiválasztom a filmet, amíg várlak végül egy vígjátékra esik a választásom. Igaz most ettem tele magam, de azért popcorn jöhet, amit meg is csinálhatsz nekem.* - Nem.*Mosolygok és elindítom a filmet. Nagyon kellemes így veled és persze puszilgatlak és simogatlak is és jókat is mulatozok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.11.10, 02:04 | Üzenet # 1269 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Élveztem, ahogy puszilgatsz és simogatsz, miközben olvasok, nagyon jól esett. Néha én is ettem egy-egy darabot a pattogatott kukoricából. Imádtam, hogy ennyire elengedted már magad velem hogy lazán nevetgélsz. Eleinte olyan félénk voltál. Kezdtem rájönni, hogy sokkal édesebb vagy, mint ahogy én azt gondoltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.11.10, 02:31 | Üzenet # 1270 |
 Yaoista
| *Én is adok neked pár falatot és párat rád is szórok, de fel se tűnik, hogy küldök a hajadba na meg a felsődbe is és a valamelyik a számból esik ki, annyira nevetek.* - Annyira imádom ezt a filmet olyan vicces, ááá a hasam is lassan megfájdul*Nevetek édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.11.10, 12:11 | Üzenet # 1271 |
 Yaoista
| *Eleinte én se veszem észre, hogy a hajam telepakolod morzsákkal, csak az tűnik fel, hogy nem egy az arcomba landol.* - Kicsim... *Szólalok meg de te nagyon nevetsz.* - Kicsit óvatosabban, jó? *Szedegetem le magamról a kajamaradékot, amit rám köpködtél és dobáltál. Finoman megfogom a kezed és adok rá egy puszit is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.11.10, 13:06 | Üzenet # 1272 |
 Yaoista
| - Igen?*Pillantok rád.* - Miért mit csináltam?*Kérdezlek, de akkor észreveszem, hogy söprögeted le magadról a popcornjaim. * - Bocsánat nem direkt volt, ne haragudj.*Pirulok el és a kéz puszi után én megcsókollak. Eleinte tényleg vigyázok, de aztán akkorát nevetek, hogy a kezemből kiesik a tál kezemből és a tartalma rád esik.* - Bocsi édesem ne haragudj.*Nevetek még jobban, mert nagyon viccesen festesz.* - Tudom béna vagyok, de ez most nagyon vicces.*Annyira nevetek, hogy még zavarba se vagyok éppen, nem úgy mint előbb.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.11.11, 02:28 | Üzenet # 1273 |
 Yaoista
| - Csak leeszel. *Ez már szinte természetes nálad.* - Semmi baj. *Aranyos vagy, ahogy elpirulsz a puszimtól, tényleg annyira egyszerű lélek voltál. Azon azért rendesen meglepődök, ahogy telibe leborítasz a popcornnal, arra azért nem készültem. Lassan felültem és szinte folyt rólam.* - Seergeej... *De azért mosolyogtam. Meg akartam bosszulni, úgyhogy fogtam jó pár marékkal és a fölsődbe szórtam.* - Na így kvittek vagyunk. *Vigyorgok kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.11, 13:47 | Üzenet # 1274 |
 Yaoista
| - Tényleg bocsi.*Nevetek, majd ahogyan kapok én is még jobban elkezdek nevetni, de már a szemem is könnyes.* - Ezt most jól visszaadtad.*Hiszen rajtad egy féltál van.* - Na várj majd segítek ne menjen kárba.*Döntelek le és elkezdem enni rólad le, de még mindig nevetek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.11.13, 05:49 | Üzenet # 1275 |
 Yaoista
| - Részben. *Bólintok, ennyi kijárt neked is. Hagytam, hogy ledöntsd, majd elmosolyodom, ahogy enni kezdesz.* - Kis bolondom... *Túrok hajadba, de hagylak, mert azért édes volt.* - Soha többet nem ehetsz az ágyban popcornt. *Közlöm veled halványan mosolyogva.*
|
|
| |