2025.07.21, Hétfő, 20:24
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.12.10, 01:39 | Üzenet # 1301
Yaoista
- Azért is. *Mosolyodom el én is.* - Csak egy kicsit, bár tőled ez nem furcsa dolog. *Csókolok a tenyeredbe.* - Köszönöm. *Nagyon jól esett, amit mondtál, nem hittem, hogy tényleg ennyire másnak látsz.* - Én is szerencsés vagyok, hogy itt vagy. *Túrok finoman a hajadba.* - Örülök, hogy minden rendben van közöttünk. *Cirógatom meg a pofidat.* - És még jobban, hogy együtt vagyunk. *Csókollak meg nagyon lágyan.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.12.10, 12:09 | Üzenet # 1302
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Na látod.*Mosolygok.* - Ezt ne köszönd.*Puszillak meg. A folytatásra elpirulok, sőt inkább elvörösödöm és teljesen meghatódok.* - Köszönöm és én is annyira boldog vagyok.*Suttogom és viszonozom a csókodat, majd csak szorosan hozzád bújok és az arcom a nyakadhoz fúrom.* - Annyira boldog vagyok.*Szipogóm, mert persze a boldogságtól kissé könnyezni kezdek.* biggrin

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.12.10, 12:35 | Üzenet # 1303
Yaoista
- Édes vagy. *Annyira aranyos volt, ahogy bújtál hozzám. A könyvet is leraktam és szorosan ölelve tartalak a karjaimba.* - Megfulladnak az egerek... *Döntöm a fejem finoman a tiédre, majd adok egy puszit is. Finoman az arcodra simítok és lágyan cirógatni kezdtem, nem hittem, hogy ennyire meghatódsz.*

MioDátum: Péntek, 2015.12.11, 19:07 | Üzenet # 1304
Yaoista
- Összefogom számolni, hogy hányszor mondod egy nap meg a bolondot is.*Kuncogok.* - Tudom bocsi, nem direkt csinálom, egy sírós kis lúzer vagyok.*Szipogom. Rád pillantok, amikor simogatni kezded az arcom. Nagyon szerelmesen elmosolyodom, majd a tenyeredbe csókolok, utána pedig az ajkaid veszem birtokba, de csak egy röpke csókra.* - Szeretlek.*Mondom, mikor elváltunk, majd felülve kifújom az orromat és a szemeim is megdörgölöm.* - Pedig régen bármennyire hihetetlen kevesebbet sírtam, lehet most jön ki rajtam.*Nevetek fel.* - Olvass nyugodtan tovább.*Bújok vissza.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.12.17, 00:59 | Üzenet # 1305
Yaoista
- Felesleges. *Puszillak meg.* - Nem vagy. *Törlöm le finoman a könnyeid. Nem hittem, hogy ennyire ragaszkodni fogsz hozzám és kezdem elhinni, hogy ez a szeretleked nem csak egy hirtelen fellángolás. Csókod persze viszonozom é most nem is nyújtom el.* - Tudom. *Csak ennyit mondtam válaszul, majd hagylak felülni.* - Nem baj. *Mosolygok rajtad egy picit. Ahogy visszabújsz, inkább leraktam a könyvet.* - Most jó így. *Óvóan öleltelek magamhoz és közben lágyan cirógattalak.* - Kényelmes?

MioDátum: Csütörtök, 2015.12.17, 01:14 | Üzenet # 1306
Yaoista
- Na jó igazad van és megterhelő is lenne.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Azért jó, hogy te nem így gondolod.* - Már megszoktad.*Nevetek fel.* - Rendben.*Bújok még jobban, annyira kedves és gondoskodó vagy velem.* - Nekem meg főleg jó így.*Kezdelek el cirógatni én is téged.* - Nagyon, mondtam, hogy te vagy a legkényelmesebb.*Puszilom meg az arcod, de vissza is helyezkedek.* - Melletted tényleg minden annyira szép és jó, annyira nyugtató.*Ilyenkor sose gondolok a rosszra, olyan mintha minden békés és tökéletes lenne.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.12.25, 13:51 | Üzenet # 1307
Yaoista
- Háromnál tovább úgy se tudnál számolni. *Piszkálódok kicsit, de csak vicceltem.* - Igen, meg. Jobb, ha nem tartod magadba. *Cirógatom meg a pofidat. Hagytalak bújni és megtámasztom az állam a buksidon.* - Igaz. *Puszidra én odafordulok és egy csókot kezdeményezek.* - Örülök, ha boldog vagy. *Simítok ismét az arcodra, de rettentő gyöngéd mozdulattal.* - Épp itt az ideje, hogy érezd magad a bőrödbe.

MioDátum: Szombat, 2015.12.26, 21:01 | Üzenet # 1308
Yaoista
- Kis mocsok.*Haraplak meg, de vigyorgok persze.* - Most már nem kell.*Mosolygok. A csók ellen nincs kifogásom és amennyire tudom el is nyújtom.* -Igen nagyon az vagyok.*Csókolok a tenyeredbe.* - Most már minden rendben van és ez csak miattad van.*Mondom igen csak lágy hangon.* - Sose hittem, hogy valaha ezt átfogom élni és hogy ennyire jó érzés lesz.*Cirógatlak folyamatosan.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.12.26, 22:36 | Üzenet # 1309
Yaoista
*Harapásodra én csak halkan kuncogok.* - Most már nem. *Nagyon szép volt a mosolyod. Egyáltalán nem bántam, hogy csókom elnyújtom.* - Látszik. *Tényleg, szinte ragyogtál.* - Szóval miattam... *Fogom meg a kezed és adtam egy finom csókot a hegedre, amit én okoztam. Még mindig bántam.* - Gyönyörű vagy. *Mondom komolyan.*

MioDátum: Szombat, 2015.12.26, 23:01 | Üzenet # 1310
Yaoista
- Igen, minden miattad van.*Bólintok, a hegemre meg amikor csókot adsz magam se tudom, hogy miért, de zavarba jövök és a folytatás csak fokozza.* - Köszönöm.*Csókollak meg.* - Seime én tényleg nem haragszom rád.*Tudtam jól, hogy mar a bűntudat, bár meg is értettelek, mert én is bántam a dolgokat, amiket hozzád vágtam.* - Mindketten tettünk olyat, ami a másiknak nem esett jól, de az már a múlt és most már minden jó.*Mosolygok és ismét megcsókollak.* - Tudom, hogy sose bántanál már.*Cirógatom meg az arcod.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.12.26, 23:34 | Üzenet # 1311
Yaoista
*Nem akartalak zavarba hozni, de persze nem bántam.* - Tudom kicsim. *Tudtam, hogy nem haragszol rám, de én azért magamra egy kicsit igen.* - Igazad van. *Hiszen már minden rendben van. Csókod el is nyújtom most én.* - Ez így van... *Simítok végig az arcodon nagyon finoman.* - És másnak se engedem, hogy akár egy ujjal is hozzád érjenek.

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 01:17 | Üzenet # 1312
Yaoista
- Igen tudom jól, hogy te mindentől és mindenkitől megvédesz. Mondom én, hogy te vagy az én hercegem.*Mondom édesen és megcsókollak.* - Mindig is képzelődtem, hogy vajon milyen lehet együtt lenni valakivel és a végén már rólad ábrándoztam így, de a valóság meg se közelíti, ahogyan képzeltem, mert sokkal sokkal, de sokkal jobb.*Adom elő magam, de szinte ragyogok.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 02:26 | Üzenet # 1313
Yaoista
- Hm, elég fura hercegre buksz. *Hiszen én végrehajtó voltam és testőr. Nem csak téged, az egész családot igyekeztem megvédeni. Csókod viszonozom és finoman besimítok a fölsőd alá.* - Mit képzeltél el? *Még akkor is érdekelt, ha máshogy vagy rosszabbul. Hátha van olyan, ami amúgy még pluszba valóra válhat.* - Egyre szebb és szebb vagy...

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 13:06 | Üzenet # 1314
Yaoista
- Én úgy mondanám, hogy különleges, de ha furcsát akarsz mondani, az csak is jó értelembe.*Puszillak meg. A kezedre felsóhajtok és egyáltalán nincs ellenemre. A kérdésedre mielőtt válaszolnék megcsókollak.* - Köszönöm.*Mosolygok, majd felülök, de persze nem mászok le rólad és a csípődön csücsülök.* - Igazából, amikor már veled képzelegtem, elgondoltam, hogy elmegyünk randizni, elutazunk, bár az meg se fordult a fejembe, hogy leviszel a családi házadba, főleg olyan hamar.*Mondom igen csak meghatottan.* - Melletted fekszek és ébredek, de nem hittem, hogy minden nap megfog történni. Kedves leszel és figyelsz rám, de ez is a valóságban sokkal, de sokkal jobb.*Mondom édesen és zavartan, majd lassan a felsőd alá simítok.* - Elképzeltem milyen, ha megérintesz és megcsókolsz és milyen veled szeretkezni.*Már még pirosabb vagyok.* - De a valóságban, ezek a dolgok is sokkal fantasztikusabbak.*Csókollak meg.* - Ennyit tudok mondani.*Suttogom az ajkaid közé és tovább csókollak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 15:23 | Üzenet # 1315
Yaoista
- Neked bármi jó, ha rólam van szó. *Mosolyodom el rajtad egy kicsit. Finoman a combod kezdem cirógatni, ahogy felültél. Csöndesen hallgatlak és lágyan nézlek. Olyan kis bolond voltál, el nem mondható, hogy mennyire. Annyira édes voltál, simításodra pedig sóhajtottam egy aprót, mert finom volt.* - Értem. *Csókod még el is nyújtom.* - Nem gondoltam, hogy ennyire akartál már... *Suttogom ajkaidra és a kezem átcsúszik a popsidra.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:11 | Üzenet # 1316
Yaoista
- És ez baj?*Kérdezlek. A simogatásra halkan felsóhajtok, nagyon szeretem, ahogyan hozzám érsz és ahogyan nézel, amitől picit zavarba is jövök.* - Igazából ez mióta együtt vagyunk csak fokozódott, ahogyan az is, hogy egyre jobban beléd esek és egyre inkább fontosabb vagy számomra.*Mosolygok és ismét megcsókollak a popsim pedig a kezednek nyomom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 20:27 | Üzenet # 1317
Yaoista
- Egyáltalán nem baj. *Mosolyodom el.* - Mitől jöttél zavarba? *Kérdezem, mert nem értettem. Annyira kis huncut voltál, főleg ahogy nyomtad a popsid a kezemnek.* - Vigyázz... még pihenned kell. *Markolok meg kicsit a feneked.* - Te is fontos vagy nekem. *Mondom végül. Ugyan ez nem egy szeretlek volt vagy ilyesmi, de ilyet se mondtam még neked.* - Egyre inkább...

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 20:44 | Üzenet # 1318
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - A mosolyodtól.*Motyogom édesen.* - Igen tudom, de a testem magától cselekszik.*Kuncogok.* - Ezt annyira jó hallani.*Dobban nagyot a szívem és persze a színem már egy rákéval vetekszik.* - Ha a boldogságba bele lehet halni, akkor én mentem szívrohamot kapok.*Nevetek fel, majd megcsókollak.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 22:10 | Üzenet # 1319
Yaoista
- Értem... nos másra úgy sem mosolygok. *Persze a főnök és az Uram kivételek ez alól.* - Ejj, ejj... micsoda huncut test. *Puszillak meg.* - Kis paradicsomka. *Kuncogok rajtad.* - Azért ne... még az utazásnál milyen boldog leszel. *Csókod még el is nyújtom.* - Finom... *Cirógatom meg az arcod.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 23:12 | Üzenet # 1320
Yaoista
- Így meg főleg még jobb.*Mosolygok.* - Ugye ugye?*Nevetek fel.* - A te kis bolond paradicsomod.*Puszillak meg.* - Ohh lehet, majd újra kell élesztened.*Kuncogok.* - Az bizony nagyon finom.*Csókollak meg ismét.* - Na most megint az utazáson elmélkedem, hogy vajon hova viszel. Egy picit nem akarsz segíteni?*Kérdezlek, de nem mozdulok és tovább cirógatlak.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 00:56 | Üzenet # 1321
Yaoista
- Sejtettem. *Szép volt a mosolyod.* - Bár nem csak a tested huncut. *Csapok finoman a fenekedre.* - Bizony. *Bólintok is egy aprót.* - Nem hiszem. *Kuncogok én is. Pörögni fogsz, mint egy búgócsiga.* - Nem, egy picit sem. Sosem fogod kitalálni. *Cirógatlak én is, főleg a derekad.* - Ha tippelsz is, akkor sem mondom el a dolgot.

MioDátum: Hétfő, 2015.12.28, 01:11 | Üzenet # 1322
Yaoista
- Az biztos, szerintem egyesek teste itt még huncutabb.*Kuncogok.* - Ohh akkor viszont nagyon nagyon hamar el kell menni.*Mondom tökre komolyan.* - Akkor inkább nem tippelek, mert tudod lefáradok.*Kuncogok és megcsókolva elterülök rajtad.* - Így még jobb rajtad feküdni.*Helyezkedem el kényelmesen és persze a kezem nem vettem ki továbbra se a felsőd alól.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 02:25 | Üzenet # 1323
Yaoista
- Hát az enyém nem hiszem, hogy huncutabb, mint a tiéd. Folyton kacérkodsz velem. *Persze ez nem volt baj.* - AMint tudunk, megyünk. Nem rajtam múlik. *A főnökön múlt.* - A főnöknél sírd ki. *Mosolyodom el.* - Mert még használnod kell az agyacskád. *Adok egy puszit a buksidra.* - Azt meghiszem. *Cirógatom finoman a hátad. Egyáltalán nem zavart a kezed, épp ellenkezőleg, nagyon is jól esett.*

MioDátum: Hétfő, 2015.12.28, 12:13 | Üzenet # 1324
Yaoista
- Én csak visszakacérkodok, bár lehet, hogy igazad van.*Nevetek fel édesen.* - Ohh bízd ide, nem lesz nehéz dolgom.*Vigyorodom el.* - Persze azért a normális határokon belül.*Teszem hozzá.* - Az biztos, de amíg lehet pihentettem.*Kuncogok.* - Majd válthatunk és én leszek a kispárnád.*Hiszen tudtam, hogy szereted. Tovább nézzem a filmet és folyton cirógatlak közben persze.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 20:00 | Üzenet # 1325
Yaoista
- Én se hiszem. *Kuncogok kicsit.* - Normális határokon belül? Nálad mi számít normálisnak? *Pimaszkodok tovább, mert nem értettem, hogy mire gondolsz.* - Helyes. Ne is erőltesd. *Puszillak meg.* - Rendben, de így most kényelmes. *Simítok a buksidra és a tarkód kezdem cirógatni.* - Egész jó film. *Szólalok meg és csöndben nézem tovább, de egy picit sem engedlek el.*

Keresés: