Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.01.06, 01:09 | Üzenet # 1351 |
 Yaoista
| - Dehogynem lehet. *Engem ezzel nem vettél meg.* - Megbeszéltük. *Mosolyodom el kicsit.* - Valószínű. *Tényleg nem értettem hova fér beléd.* - Rendben. *Cirógatlak én is.* - Jól van kicsim. *Csókod viszonozom, harapásodra pedig elmosolyodom. Mire visszajössz, én azért kiráztam a takarót az erkélyen, utána beraktam a filmet.* - Rendben. *Nézem, hogy mennyi mindent hoztál. Nézem, ahogy koncentrálsz, de csak visszafojtottan mosolygok rajtad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.06, 01:35 | Üzenet # 1352 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Nekem nem.*Vigyorgok.* - Különben így nagyon bonyolult enni.*Jegyzem meg édesen.* - Biztos nem kérsz semmit? Különben, majd bevásárlok neked, mert megint kifosztottam a hűtőd, bocsika.*Nevetek fel.* - Szerintem legtöbbet kajára költök.*Nevetek tovább.* - Lényeg, hogy holnap, majd bevásárlok és veszek sok - sok mindent.*Persze aminek a nagy részét én eszem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.01.06, 22:13 | Üzenet # 1353 |
 Yaoista
| - Miért bonyolult? *Nem értettem.* - Biztos nem és ne foglalkozz vele. *Borzolom meg a hajad.* - Ezen valahogy nem tudok meglepődni. *Mosolyodom el, hsizen tényleg rengeteget eszek.* - Majd elmegyünk együtt. *Cirógatom meg az arcod.* - Tiszta morzsa vagy. *Törlöm le a szád.* - Egyébként eddig ügyes vagy.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 01:19 | Üzenet # 1354 |
 Yaoista
| - Te ezt úgyse érted, tudsz enni.*Kuncogok.* - De én szeretnék.*Igazítom vissza hajam és kapsz is egy durci pillantást.* - Oké, nincs kifogásom.*Mosolygok.* - Köszike, azért hozom a formám.*Kuncogok.* - Köszönöm köszönöm.*Csókollak meg.* - Nagyon kíváncsi vagyok már a filmre, ez annyira izgalmas.*Kezdek bezsongani egy ilyen egyszerű dologtól, de mivel a te kedvenced sokat jelent.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 01:56 | Üzenet # 1355 |
 Yaoista
| - Hát igen, nem vagyok olyan béna, mint egyesek. *Piszkálódok kicsit.* - Bár ez az étteremhez képest sehol sincs. *Az még mindig vicces volt. Csókod viszonozom és nem értem, hogy mit igazítasz a hajadon.* - Kis bolondom. *Nem értettem, hogy miért vagy ennyire izgatott a film miatt, de rád hagytam.* - Megvárom, míg megeszed, mert külön ki fogod köpni, vagy kiesik a szádból. *Kuncogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 13:48 | Üzenet # 1356 |
 Yaoista
| - Ez a szexepilem kérlek.*Kuncogok.* - Ne is mond.*Pirulok el ismét.* - Már hiányoltam, hogy le bolondozzál.*Nevetek fel.* - Az biztos.*Gyorsan be is tömök mindent, majd lerakom a tálcát.* - Na ismét jól laktam.*Paskolom meg a pocimat, ami most szépen kerekedett.* - Na akkor jöhet film.*Helyezkedem vissza.* - Most se nyomlak?*Kérdezlek vigyorogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 23:41 | Üzenet # 1357 |
 Yaoista
| - Van benne valami. *Kuncogtam.* - Visszafogtam magam. *Mosolyodom el kicsit. Megvártam, míg benyomsz mindent, majd visszahúzlak.* - Örülök neki. *Puszillak meg és én is megcirógatom a pocid.* - Igen. *Indítom el.* - Nem, egyáltalán nem. Nagyon könnyű vagy, szóval... *Kis pille súlyod meg se éreztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.01.08, 00:25 | Üzenet # 1358 |
 Yaoista
| - Nem bánom, ha mondod, mert annyira jó volt téged úgy látni nevetni.*Mosolyodom el, sose fogom elfelejteni, bár veled kapcsolatban semmit se fogok.* - Azért annyira nem, de akkor jó. Most gondolj bele, ha nem ennék mi lenne.*Nevetek fel és persze ismét a felsőd alá nyúlva cirógatni kezdelek és úgy nézem a filmet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.10, 09:44 | Üzenet # 1359 |
 Yaoista
| - Olyan kis szerencsétlen voltál. *Mosolyodom el.* - Tényleg... *Egyáltalán nem bánom, hogy a kezed a fölsőm alatt van. Én is ismét a hátad cirógattam és néha adtam egy puszit. Tényleg elég komoly hangvételű film volt.* - Tudom kincsem, ha nem tetszik, kikapcsolom. *Jegyzem meg, mert nem akartam semmit rád kényszeríteni.* - Egyébként attól, hogy most megengedtem, nem fogom sokszor... *Utalok a kajára.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.11, 12:37 | Üzenet # 1360 |
 Yaoista
| - Mindig az vagyok, de akkor meg főleg. Nagyon izgultam, akkor este, itthon is annyit bénáztam. Ezer év volt mire elkészültem és hasonlók.*Emlékszem vissza. Nagyon jól esik, ahogyan te is cirógatsz engem és puszit is kapok.* - Tetszik tényleg.*Valóban így volt. Megmondtam, hogy szeretem az ilyen filmeket is még ha annyira hihetetlen.* - De köszönöm.*Hiszen ez kedves tőled.* - Jól van, akkor majd otthon eszek.*Sóhajtok fel.* - Te vagy a főnök.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.12, 14:40 | Üzenet # 1361 |
 Yaoista
| - Képzelem... *Amúgy is ezer év, mire összeszeded magad. Nagyon kellemes volt ez a helyzet most.* - Akkor jó. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Ezt nem csak mostanra értettem. *Jegyzem meg. Már kezdtem elhinni, hogy tényleg szeretsz és ezért elkezdtem veled hosszútávra gondolkozni.* - Értsd úgy, hogyha netán később összeköltözünk, akkor se. *Puszillak meg.* - Megbeszéltük. *Csókod még el is nyújtom kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.13, 11:03 | Üzenet # 1362 |
 Yaoista
| - Jó tudom nem csak a következő alkalomra szól.*Azt hittem erre gondolsz, de ahogyan megtudom te mire, hatalmasat dobban a szívem és persze el is pirulok. Igen beszéltünk erről, de érzem, hogy ez lassan nem csak egy feltételezés lesz, hanem meg is valósul.* - Talán nem is olyan rossz dolog az asztalnál enni.*Mondom édesen és nagyon boldogon mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.01.15, 21:39 | Üzenet # 1363 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy elfogsz pirulni, majd elmosolyodom egy kicsit.* - Szerintem se. *Cirógatom meg a pofidat és adok egy lágy csókot. Mondjuk abba még belegondolni se mertem, hogy milyen játékarmadát hozol magaddal. Lehet kell majd egy külön szoba csak azoknak, mert hogy én nem fogom elviselni a hálóban, az is biztos. Maximum azt az egy pandát, amit tőlem kaptál.* - Rögtön nem is vagyok olyan gonosz, mi? *Kuncogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 17:52 | Üzenet # 1364 |
 Yaoista
| - Annyira azért nem.*Kuncogok.* - Hova költöznék? Hozzád vagy hozzám? Esetleg egy új lakás?*Kérdezlek most igen csak rápörögtem a témára.* - Vagy esetleg a szüleid házába?*Bárhova mentem volna csak veled legyek.* - Akkor már lehetne ugye nekem is háziállatom.*Mosolyodom el szélesen.* - Ígérem nagyon jól fogok róla gondoskodni és mindent megcsinálok, szóval ha bekakál azt is feltakarítom.*Közlöm veled, akár egy kisgyerek.* - Bár remélem azért nem fog sokat.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 20:49 | Üzenet # 1365 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam rajtad, hogy rápörögtél a dolgokra.* - Menjünk sorba. Szerintem egy új lakás kéne, ami mindkettőnknek megfelel. *Mások voltak az igényeink.* - A szüleim házát én szeretném meghagyni a teljes kikapcsolódásnak. *Puszillak meg. Nekem az egy fontos hely. Nem olyan, ahol a balhékat is lerendezném.* - Nos az állat nem csak tőlem függ, de majd olyat keresünk, ahol lehet tartani és reméltem is, hogy feltakarítasz utána. *Ezt komolyan mondtam.* - Megbeszéltük?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 21:09 | Üzenet # 1366 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólogatok mindenre.* - Mindenképpen olyat kéne sőt lehetne egy kis kertje is nem? Arra is figyelnék és vágnám füvet meg locsolnám a virágokat és ilyesmi.*Persze, ha nem az se baj.* - Igen meg.*Csókollak meg.* - Akkor majd a környéken maradjunk? Milyen lakást szeretnél? Tényleg a játékaimat ugye hozhatom?*Kérdezlek, mert azok nélkül nem szívesen mennék.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 23:03 | Üzenet # 1367 |
 Yaoista
| - Lehet róla szó. *Jól hangzik végül is.* - Nem kell feltétlen, csak könnyen el lehessen jutni a főházba. *Hiszen ha nem itt vagyok, akkor ott.* - Nem tudom így... hasonlót, mint ez. *Szerettem az egyszerűbbet.* - Lesz egy külön játékszobád, oké? *Sejtettem, hogy feljön a játék dolog.* - Csak ne legyenek mindenhol. *Ennyi volt a kérésem igazából.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 23:18 | Üzenet # 1368 |
 Yaoista
| - Király.*Vigyorgok, fülig ér a szám.* - Azért megnéznélek téged is, ahogyan kertészkedsz.*Képzelem el és végignyalok az ajkaimon.* - Igen így gondoltam én is.*Értek egyet.* - Rendben.*Mosolygok.* - Külön szoba?? Ez nagyon jó ötlet.*Csillannak fel a szemeim.* - Rendben vigyázni fogok.*Puszillak meg.* - Majd csinálni kell házavatót, meghívjuk a fiúkat persze csak akik tudnak rólunk szóval érted.*Bár lehet addigra elmondod a dolgokat.* - Nagyon várom már.*Azzal beszélni kezdek, hogy mit hogy gondoltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 22:33 | Üzenet # 1369 |
 Yaoista
| - Akkor inkább felfogadok valakit. *A szüleim házát is rendszeresen rendben tartották.* - Igen. *Bólintok és annyira aranyos vagy, hogy mennyire megörülsz.* - Nem akar elvenni a kedved, de azért ez még nem most lesz. *Cirógatom meg a pofidat. Azért még kellett idő. Csöndesen hallgatlak. Nagyon kedves volt, ahogy elképzelted a dolgokat. Csak beleélted magad, de ez nem volt baj.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 22:44 | Üzenet # 1370 |
 Yaoista
| - Na ne legyél ünneprontó.*Morcogok édesen.* - Igen tudom jól.*Bár ugye ez csak rajtad múlott, hiszen én már rögtön összeköltöznék veled. Jó darabig beszélek, majd kapcsolok.* - Bocsi megint sokat beszélek és a filmről is lemaradtam, szóval gyorsan tekerjük vissza.*Kezdem el keresni a távirányítót.* - Na meg is van.*Tekerem vissza.* - Na akkor nézem is tovább.*Helyezkedem ismét el rajtad.* - Nagyon szeretlek.*Nem bírtam ki, hogy ne mondjam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.19, 00:13 | Üzenet # 1371 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy rajtam múlik, de én szerettem betartani az időt.*- Nem baj. *Cirógatom meg az arcod.* - Oké. *Mosolyodom el rajtad.* - Tudom kicsim. *Puszilom meg a buksid. Én továbbra se mondtam neked, hogy szeretnélek, sőt nem is voltam még biztos abban, hogy szerelmes vagyok. De jól éreztem magam veled és hosszútávra terveztem. Tudtam, hogy beléd fogok szeretni, csak kérdés mennyi idő, mert szerintem még nem voltam az.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.01.19, 00:41 | Üzenet # 1372 |
 Yaoista
| *Engem most se zavart, hogy nem mondod, az a fő, hogy komolyan gondolod velem és minden más kifog alakulni.*- Nagyon jó volt a film.*Mondom miután megnéztük.* - Örülök, hogy megmutattad.*Csókollak meg.* - És most mit csináljunk?*Kérdezlek, bár sejtettem, hogy azt mondod, amit szeretnék.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.19, 23:23 | Üzenet # 1373 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Örültem, hogy tetszett. Csókod viszonozom és elmosolyodom kicsit.* - Nos, fogalmam sincs. *Cirógatom a pofidat.* - Mihez lenne kedved? *Szerettem a kedvedbe járni.* - Hogy van a feneked? *Markolom meg egy kicsit.* - Meg úgy egyébként a tested. *Érdekelt, hogy mennyire pihented ki magad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.20, 00:12 | Üzenet # 1374 |
 Yaoista
| - Tudtam, hogy ezt fogod mondani.*Kuncogok.* - Kicsit zsibbadtan, de már jobb és a többi testrészem is el van, nagyon szépen köszönik.*Kuncogok.* - Tudod úgy vannak vele, hogy nagyon nagyon megérte és persze a popsikám gondolja így a leginkább.*Nyomom neki a kezednek miközben nevetek.* - Most is szívesen fogadná a méretes farkad.*Markolok bele finoman.* - Bocsi nem bírtam ki.*Csókollak meg és elveszem a kezemet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.01.21, 00:20 | Üzenet # 1375 |
 Yaoista
| - Szóval akkor senkinek és semminek semmi oka panaszra. *Mosolyodom el.* - Vigyázz, hogy mit mondasz. *Fordulok át veled, miután elvetted a kezed és hozzád dörgölőzök.* - Mert a végén a szűk seggedbe végzi a hatalmas farkam. *Harapdálom a nyakad és teljesen magamhoz húzlak. Nem voltam kemény, csak én is játszottam, ha már te is.* - És kettőnk közül nem én nem fogok tudni lábra állni. Nyalok végig ajkaidon.*
|
|
| |