Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.01.22, 13:02 | Üzenet # 1376 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Pontosan.*Kuncogok.* - Én mindig vigyázom.*Vigyorodom el és a dörzsölésre felnyögök.* - Elég csábítóan hangzik.*Nyögök fel ismét.* - Igen ezzel tisztában vagyok, de nagyon élvezem, hogy csak döglünk utána.*Kuncogok és magamhoz ölellek, a lábaimmal pedig a derekad is átölelem.* - Túlságosan csábító vagy.*Csókollak meg vadul és az ágyékom tiédhez kezdem dörgölni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.01.23, 04:00 | Üzenet # 1377 |
 Yaoista
| - Mondjuk tényleg vigyázol. *Imádtam a hangod.* - Kis lustaság. *Ahogy a lábaid a derekam köré fonod, végigsimítottam combodon.* - Te is... *Suttogom ajkaidra és szenvedélyesen falom finom ajkaid. Én is megmozdultam egy párszor, bár tényleg nem terveztem, hogy felizgatlak, nem voltam ellene a dolgoknak. Szerettem a szexet és veled kifejezetten jó.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.01.23, 12:16 | Üzenet # 1378 |
 Yaoista
| - Na látod.*Kuncogok.* - Csak amennyire kell.*Vigyorodom el.* - Ennek örülök.*Sóhajtok fel és már ennyitől kezdek kicsit kemény lenni.* - Akkor ezt eldöntöttük.*Kuncogok, majd fordítok helyzeten, hogy én legyek felül. Leveszem a felsődet és végigsimítok rajta.* - Annyira szép.*Kezdem el csókolgatni, nem tudtam megunni a tested, sőt csak egyre jobban és jobban tetszett, főleg hogy egyre inkább ki is ismerem mik az érzékeny pontjaid.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.24, 19:18 | Üzenet # 1379 |
 Yaoista
| *Hagytam, hogy átfordíts és elmosolyodom rajtad.* - Tudom, hogy tetszik.*Nem volt ellenemre a csókolgatás, sőt kifejezetten élveztem. Közben én a combod simogattam és a feneked markolásztam.* - Le kéne vetkőznöd. *Jegyzem meg, hiszen még túl sok volt rajtad ruha.* - Így nem férak hozzád. *De nem terveztem, hogy én veszem le a ruháid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.24, 22:26 | Üzenet # 1380 |
 Yaoista
| - Igazad van.*Vigyorgok és mindent leveszek magamról, persze igen csak szexi mozdulatokkal* - Most viszont rajtad van sok ruha.*Szedek le róla mindent.* - Hmm tökéletes.*Mérlek végig és visszamászva rád megcsókollak, majd lenyalok egészen a combodig és a belső combodat kezdem el szívogatni, nem akartam semmit elsietni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.01.29, 00:22 | Üzenet # 1381 |
 Yaoista
| - Igaz. *Vigyorgok és hagyom, hogy levegyél rólam mindent. Csókod hosszasan viszonozom, majd csak sóhajtozok. Rimítok a fejedre. Nem akartalak siettetni, csak jó érzés volt cirógatni.* - Ez jól esik. *Sóhajtom halkan és kiélveztem tényleg a dolgot.* - Fordulj ide. *Nyalom meg a szám, én is kényeztetni akartalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.01.29, 12:45 | Üzenet # 1382 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolyodom el. Nem kell kétszer mondanod és el is helyezkedem, majd visszatérek a combodhoz, de nem időzök ott sokáig és a farkadra simítok.* - Már kezd kemény lenni, pedig nem sok mindent csináltam még.*Jó érzés, hogy ilyen hatással vagyok rád én is.* - Akkor megkóstolom.*Vigyorgok és a makkod kezdem el szopogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.02.01, 02:32 | Üzenet # 1383 |
 Yaoista
| *Ahogy elhelyezkedsz, elmosolyodom. Finoman megharapom a feneked és vigyorgok.* - Igen, kezd, főleg ilyen látványra. *Simítok végig a bejáratodon.* - Kóstolgass csak. *Sóhajtok egy nagyobbat, ahogy makkom kezded szopogatni.* - Akkor én is téged. *Nyalom meg a szám. Végignyalok golyóidon, majd bejáratod kezdem nyalogatni.* - Finom. *Imádtalak kényeztetni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.03, 21:44 | Üzenet # 1384 |
 Yaoista
| *A harapásra jól esően felnyögök.* - Én kis vadállatom.*Kuncogok, de nagyon bejön, mint minden más, amit teszel.* - Ennek örülök.*Mosolyodom el.* - Helyes.*Kuncogok, ami nyögésbe megy át.* - Te is nagyon.*Kapom be hirtelen a farkad és tövig nyelve szopni kezdelek.* - Téged még szopni is szeretlek.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.02.04, 00:14 | Üzenet # 1385 |
 Yaoista
| - Felfallak. *Mosolyodom el. Ahogy bekapod a farkam tövig, morrantam egyet jólesően. Szerettem, mikor ezt csinálod.* - Kis bolondom... *Simítok farkadra és simogatlak. Amennyire tudom a nyelvem is beléd nyomom és egyre intenzívebben nyallak. Nagyon szerettelek kényeztetni és izgatni. Mindig olyan édes hangokat adtál ki. Igazából ahhoz képest, hogy tudtam, mekkora szajha voltál, közel sem tűntél annak. Perverz voltál, de egyben ártatlan is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.02.04, 23:13 | Üzenet # 1386 |
 Yaoista
| - De akkor később nem maradna belőlem semmi.*Kuncogok.* - Igen az.*Vigyorgok, majd ahogyan jobban belém nyomod a nyelved, azért kicsit abbahagyom a szopásod.* - Nagyon jó vagy...*Nyögöm kéjesen és már kőkemény vagyok és nagyon forró. Nem sokat várok és ismét szopni kezdelek, hogy minél több örömet adjak neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.02.08, 20:29 | Üzenet # 1387 |
 Yaoista
| - Igaz. *Mosolyodom el kicsit. Szívesen válaszoltam volna, hogy még szép, hogy jó vagyok, de akkor abba kellett volna hagynom. Egyre tovább kényeztettelek. Élveztem, hogy tovább szoptál, néha megmozdultam, bár nem direkt. Lassan nyelvem mellett beléd nyomtam egy ujjam is és gyönyörpontod kezdem erősen izgatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.02.09, 19:12 | Üzenet # 1388 |
 Yaoista
| *Ujjadra még jobban felnyögök és nem is bírom sokáig, hogy úgymond csak ennyit kapok.* - Többet akarok.*Közlöm veled igen csak kiéhezetten, majd megfordulva egy mozdulattal a farkadba ülök.* - Felnyársalsz, imádom.*Csókollak meg és mozogni kezdek hevesen. Tényleg nem bírtam veled betelni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.02.09, 19:35 | Üzenet # 1389 |
 Yaoista
| - Szolgáld ki magad. *Mosolyodom el egy picikét, majd ahogy a farkamba ülsz, ismét morrantam egyet.* - Még szép, hogy imádod. *Szinte tépem az ajkaid, majd nem bírva magammal, magam alá nyomtalak. A vállaimra raktam a lábaid és úgy mozogtam benned igen mélyen. Most direkt nem gyorsan mozogtam, helyette erőteljes lökésekkel próbálom elvenni az eszed.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.02.09, 22:21 | Üzenet # 1390 |
 Yaoista
| - Nem kell kétszer kérned.*Vigyorgok.* - Milyen igaz..*Suttogom az ajkaid közé a vadságod csak még jobban beindít. Nincs ellenemre, hogy átveszed az irányítást, érted te a dolgodat nagyon is.* - Annyira jó vagy...*Kapaszkodom meg az ágyba és veled együtt mozgok. A tekintetem nem veszem le rólad, nagyon szexi látványt nyújtasz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.02.10, 23:45 | Üzenet # 1391 |
 Yaoista
| *Te sem vagy semmi látvány, a tekinteted mindent visz. Kihúzódom belőled, majd mögéd helyezkedve elfekszek és megemelve a lábad újra beléd hatolok és így lökök mélyeket benned. Szabad kezemmel magam felé fordítottam az arcod és ajkaidnak esve falom őket. Annyira édes voltál és finom, nem bírtam neked ellenállni. Lábad elengedve farkadra simítok és finoman ott is izgatni kezdelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 16:53 | Üzenet # 1392 |
 Yaoista
| *Nem tiltakozom, hogy fordítasz a helyzeten. Igen hangosan nyögök fel. A csókod mohon és hevesen viszonozom, igen csak forró a hangulat ismét köztünk.* - Annyira jó vagy..*Nyögöm kéjesen és felvéve e tempódat veled együtt mozgok és amennyiszer tudok a farkadra szorítok és csak csókollak és csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 20:09 | Üzenet # 1393 |
 Yaoista
| - Te is. *Tényleg szinte forrt a levegő az egész szobában, egyre jobban összeszokott a testünk. Nem bánom, hogy folyton csókolsz, én se akartam elválni ajkaidtól. Egyszerűen fantasztikusat szeretkeztünk ismét. Végül kidőltem melletted és csak lihegtem.* - Ez egyre jobb és jobb lesz. *Nyugtázom a dolgot és közben finoman cirógatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 20:54 | Üzenet # 1394 |
 Yaoista
| *Ismét nagyon jó volt veled és pont nem érdekel, hogy a fenekem igen csak zsibbad, mert nagyon megérte.* - Igen egyetértek.*Bújok hozzád és én is cirógatlak téged.* - Fantasztikus szerető vagy minden értelemben.*Mosolygok.* - Már csak egy cigi és a pancsi hiányzik, na meg kezdek ismét éhes lenni, a szextől főleg megéhezem.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 22:31 | Üzenet # 1395 |
 Yaoista
| - Nagyon édes vagy. *Cirógatom meg az arcod.* - Mindjárt. *Felülök és rágyújtok két szál cigire, amiből az egyiket a szádba rakom és a hamutálat is közelebb rakom az ágyon.* - Aztán majd pancsolunk. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Éhenkórász. *Nevettem el magam és odahúzlak.* - És mit ennél? *Kérdezem kedvesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.02.16, 00:10 | Üzenet # 1396 |
 Yaoista
| - Már rég mondtad.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Veszem el.* - Remek.*Bólintok.* - Az bizony.*Paskolom meg a pocakomat.* - Nem is tudom talán melegszendvicset vagy valamilyen tojást vagy nem is tudom.*Fogom a fejemet.* - Te nem vagy éhes? Mert akkor kitalálhatnád te és akkor ennék a konyhába.*Direkt így mondom.* - Mit szólsz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.02.16, 22:54 | Üzenet # 1397 |
 Yaoista
| - Mi lenne, ha csinálnék tojásos melegszendvicset? *Mosolyodom el.* - De kezdek, de nekem mindegy. *Puszillak meg.* - Megbeszéltük. *Cirógatom meg az arcod.* - Azt csinálok neked, amit csak kérsz. *Csókollak meg lágyan. Azért tényleg a tenyerem hordozlak. Az eddigi pasijaimmal, senkivel se voltam ennyire figyelmes, mint veled, még az exemmel sem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.17, 00:21 | Üzenet # 1398 |
 Yaoista
| - Ez remek ötlet. Olyan jó, hogy te mindig ilyen eszes vagy.*Kuncogok.* - Ohh de jó dolgom van, vigyázz mert a végén hozzá szokom, na jó már hozzá szoktam.*Nevetek fel szórakozottan.* - Tényleg nagyon kedves vagy velem.*Mosolyodom el és megcsókollak.* - Nagyon jó érzés ilyen boldognak lenni.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.02.18, 01:25 | Üzenet # 1399 |
 Yaoista
| - Helyetted is kitalálom, mit ennél. *Mosolyodom el féloldalasan.* - Nem baj, szokj csak hozzá. *Puszillak meg.* - Ez így normális, nem? *Cirógatlak kedveskedően, majd viszonozom a csókod.* - Szerintem is. *Tényleg boldog voltam én is, jól éreztem magam veled.* - Legközelebb tényleg eljutunk valahova. *Puszilom meg a buksidat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.02.18, 12:25 | Üzenet # 1400 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Bólogatok, ilyenkor főleg egy nagy gyerek vagyok.* - Azért az menni fog, sőt nagyon is profi módon.*Kuncogok.* - Igen, valóban.*Mosolyodom el édesen.* - Akkor jó, így még boldogabb vagyok. Még jó, hogy nem lehet belehalni a boldogságba, mert akkor nagy bajok lennének.*Nevetek fel.* - Rendben, de nekem így is teljesen jó, mert veled vagyok és csak ez számít szívem.*Csókollak meg.* - Viszont, ha nem baj, holnap megnézném Igort, hogy van.
|
|
| |