Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 00:59 | Üzenet # 1326 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Azért igyekszem annyira nem rágni a fülét és nem az agyára menni, bár akkor biztos rábólintana, csak hagyjam már békén.*Kuncogok.* - De amúgy elengednek minket, ha nincsen semmi.*Hiszen ezzel sosem volt gond.* - Ez a veszély nem áll fenn.*Kuncogok.* - Rendben.*Puszillak meg.* - Nagyon jól esik.*Szinte ennyire érintésedbe is beleborzongok.* - Örülök neki, hogy elnyerte a tetszésed.*Mosolygok.* - De szeretném, ha legközelebb te választanál és az is érdekel, hogy te miket szeretsz.*Mindent szeretnék tudni rólad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 12:30 | Üzenet # 1327 |
 Yaoista
| - Valahogy így képzeltem el. *Kuncogok.* - Szerintem is. *Általában azért akkor mehet mindenki a feje után.* - Sejtettem. *Cirógatom meg a pofidat.* - Akkor jó. *Folyamatosan simogatlak és cirógatlak.* - Rendben, de nem tudom, hogy szeretnéd-e. Tudod én kicsit komolyabb filmeket szoktam nézni, már ha nézek. De majd megpróbálok olyat, ami neked is tetszene. *Hiszen az volt a lényeg, hogy te is élvezd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 12:55 | Üzenet # 1328 |
 Yaoista
| - Ismersz.*Vigyorgok.* - Kikérem magamnak én igen is szeretem a komoly filmeket.*Mondom megjátszott durcasággal.* - De azért köszönöm.*Csókollak meg.* - Kevés film van, amit nem szeretek.*Jegyzem meg.* - Annyira jó veled édesem.*Bújok még jobban hozzád.* - Szép szemű hercegem.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.01.02, 23:50 | Üzenet # 1329 |
 Yaoista
| - Elég nehéz elhinni. *Nem rosszból, de elég nagy váltás a Micimakcó után. Csókod kicsit el is nyújtom és megmarkolom közben a feneked.* - Értem, értem. Bocsánat. *Puszillak meg. Csak elmosolyodtam kicsit, ahogy jobban bújtál.* - Köszönöm. *Bár azok a szép szemek eléggé félelmetesek tudnak lenni.* - Mielőtt elutazunk, van kedved elmenni valahova? *Kérdezem hirtelen. Nem sok randira vittek el.* - Elmehetnénk moziba akár.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 01:32 | Üzenet # 1330 |
 Yaoista
| - Rólam minden komoly dolgot nehéz elhinni.*Kuncogok.* - El van nézve.*Kuncogok.* - Oké benne vagyok meg mondjuk billiárdozni meg bowlingozni meg ilyesmi.*Lelkesedek be.* - De mint mondtam veled bárhova elmegyek.*Mosolygok, csak legyünk együtt ez a legfontosabb.* - Te hova szeretnél menni? Biztos van valami hely.*Sok mindent még nem tudtam rólad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 02:18 | Üzenet # 1331 |
 Yaoista
| - És ez miért olyan meglepő? *Kérdezek vissza.* - Ahova csak szeretnél kicsim. *Puszillak meg.* - Igen... *Cirógatom meg az arcod.* - Nem is tudom... nem vagyok az a nagy utazó. *Gondolkozom el és közben a pofid cirógatom.* - Én inkább a nyugodt helyeket preferálom, nem a pörgősöket. Szívesebben járok bárokba, mint kocsmába. Inkább megyek el egy múzeumba, mint egy vidámparkba. *Magyarázom neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 02:32 | Üzenet # 1332 |
 Yaoista
| - Nem meglepő.*Vigyorgok.* - Én szeretem a bárokat és a múzeumokat is.*Persze azokat amik érdekelnek.* - Ilyen helyekre is mehetünk, nem kell mindig zajos és pörgős helyre, alapból elég zajos és pörgős vagyok én neked.*Nevetek fel.* - Tényleg bármikor szólj, ha sok vagyok.*Mondom komolyabban.* - Bár tény jó hatással vagy rám.*Hiszen figyelsz rám mielőtt teljesen bezsonganék adott percben.* - Menjünk el ahova elszoktál járni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 22:17 | Üzenet # 1333 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam rajtad.* - Ez igaz, nagyon e tudsz pörögni. *Bár már kezdem megszokni.* - Rendben, de eddig még nem voltál sok. *Cirógatom meg a pofidat.* - Igyekszem elkapni a grabancod időben, mert aztán tuti nem tudlak lelőni semmivel sem. *Puszilom meg a pofidat.* - Rendben. *Bólintok.* - Van egy bár, ahova néha le szoktam ugrani, lemehetünk, ha van kedves. *Kicsit komolyabb hangulata van.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 22:43 | Üzenet # 1334 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Nyugszom meg.* - Pontosan.*Nevetek fel, olyan kis vicces vagy.* - Na meg lehet akkor annak fájna a vége.*Mert esnék egy nagyot és ilyesmik.* - Tetszik az ötlet, mondjuk később lemegyünk?*Kérdezlek és biztos voltam benne, hogy ez most jól lesz, hiszen múltkor az ivásnak rossz vége lett.* - Persze csak ha van kedved meg még a popimat pihentettem.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 23:21 | Üzenet # 1335 |
 Yaoista
| - Gondolom akkorát esnél, hogy összetöröd magad. *Mosolyodom el.* - Ha már tudsz sétálni meg bírod, akkor igen. *Bólintok, mert hát az volt a legfontosabb, hogy rendben legyél.* - Pihentesd csak. *Kuncogok én is és megcsókollak.* - Van kedvem, de te pihenj nyugodtan. Nem hajt minket a tatár sehova, lemehetünk holnap is. *Úgy sincs semmi dolgunk most szerencsére.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 23:28 | Üzenet # 1336 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Kuncogok.* - Rendben van és igazad van.*Tényleg nem kell sietni és bármikor lemehetünk, ami a legjobb.* - Oké.*Viszonozom a csókodat jó hosszasan.* - Akkor majd kiderül.*Csókollak meg ismét.* - Mondjuk igaz így sokkal jobb, mert ölelhetlek és fogdoshatlak meg csókolhatlak.*Fejtem ki édesen és közben ezeket teszem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 00:34 | Üzenet # 1337 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük. *Markolom meg a feneked.* - Micsoda kívánságok. *Mosolyodom el és csókod még el is nyújtom.* - Szóval csak ennyi? Fogdosni akarsz és ölelni. Azt hittem többet. *Mosolyodom el és a nyakadba harapok.* - Milyen szexi vagy. *Suttogom a füledbe és közben finoman simogatlak, de visszafogom magam, hiszen vigyázni kell a fenekedre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 01:04 | Üzenet # 1338 |
 Yaoista
| - Oké.*Kuncogok.* - Ugye, ugye?*Vigyorgok.* - Többet is szeretnék, de a popsikám még elég zsibbadt, de azért más nyugodtan mehet, na jó a szeretkezés is, de akkor holnap is csak fekszek.*Mondom édesen, a nyakamra pedig felsóhajtok.* - Köszönöm.*Borzongok meg a hangodtól.* - Nem is tudom most ki nem bír magával.*Harapok most én a nyakadba.* - Te mit szeretnél?*Karmolok végig a hasadon picit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 01:48 | Üzenet # 1339 |
 Yaoista
| - Ma csak pihenés van. *Mosolyodom el.* - Én teljesen bírok magammal, te vagy nagyon érzékeny. *Állapítom meg és nyakamra sóhajtok egy aprót.* - Én ezt is élvezem. *Igazából nagyon élveztem húzni az eszed.* - És te? *Simítok be a felsőd alá és végigsimítok a hátadon.* - Nem szeretném, ha holnap is zsibbadna a feneked. *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 02:26 | Üzenet # 1340 |
 Yaoista
| - Tökéletes.*Mosolygok.* - Na persze azért harapdálsz és én miattad vagyok érzékeny.*Vigyorgok.* - Én is nagyon élvezem.*Sóhajtok fel a kezedre.* - Rendben.*Csókollak meg.* - Akkor csak pihenünk tényleg és viselkedek.*Helyezkedem el ismét rajtad, persze azért cirógatlak és a filmet nézem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 03:17 | Üzenet # 1341 |
 Yaoista
| - Azért harapdállak, mert neked tetszik. *Fogom rád a dolgot. Tényleg élveztem a helyzetet.* - Legyél jó. *Puszillak meg, de én is cirógatlak és tovább nézem a filmet.* - Aztán akkor nézzünk egyet, amit én választok és rázzuk ki a takarót. *Hiszen még egy csomó popcorn volt körülöttünk, amiben szinte feküdtünk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 12:33 | Üzenet # 1342 |
 Yaoista
| - Szóval neked nem is tetszik?*Kérdezlek szomorú kiskutya szemekkel, de persze csak viccelek.* - Igyekszem, de nehéz a közeledben.*Kuncogok.* - Rendben van.*Kuncogok. Meg is nézzük a filmet és úgy teszünk, ahogyan mondod.* - Lassan azért ismét kéne valamit nassolnom. Tényleg nem ehetek bent?*Vettem be a boci szemeimet most meg és persze édesen mosolygok és simogatlak. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 23:16 | Üzenet # 1343 |
 Yaoista
| - Dehogynem. *Mosolyodom el kicsit, de nagyon édesen tudsz nézni.* - Pedig én nem nehezítem meg neked. *Puszllak meg.* - Még mindig nem értem, hova fér beléd ennyi. *Sóhajtok egy nagyot, majd rád pillantok.* - Csak olyat, ami nem morzsál és nem hagy nyomokat. *Ennyit engedek, meg már ennek az ágyneműhuzatnak mindegy.* - De többet nem. *Jegyzem meg, nem tudtam neked nemet mondani.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 23:19 | Üzenet # 1344 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Pedig de.*Jegyzem meg, hiszen annyira nehéz neked ellenállni.* - Az élet nagy kérdései.*Nevetek fel.* - De Seime olyan étel nincs is.*Akadok ki.* - Mégis akkor mi marad? Én semmit se tudok.*Kezdek el gondolkozni, pedig nem akartam. Látszik, hogy pörgetem magamba a kajákat de nem jut eszembe semmi és kezdek kétségbeesni.XD*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.05, 00:43 | Üzenet # 1345 |
 Yaoista
| - Bizony. *Mosolyodom el.* - Hát arról már én nem tehetek. *Rántom meg a vállad, de vicces volt, ahogy kiakadsz.* - Gondolkozz csak. *Hagyom rád és közben cirógatlak.* - Ha nem találsz ki semmit, akkor bizony a konyhába eszel. *Mondom komolyan, mert féltettem az ágyat, hogy tönkre vágod az egészet.* - Szólj ha van valami.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.01.05, 00:55 | Üzenet # 1346 |
 Yaoista
| - De te nem engeded meg.*Ergo te tehetsz róla.* - De én nem akarok ott enni Seimeeeeee.*Kezdek el szenvedni, de nagyon édesen.* - Ez olyan kegyetlenség, én nem tudok olyat mondani, amivel nem eszem le az ágyat.*Bár ezt te is tudtad jól.* - Ez volt a trükk mi? Te ravasz róka.*Haraplak meg.XD*- És ha a földön eszek?*Kérdezlek, bár akkor már jöhetne a konyha is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.05, 06:51 | Üzenet # 1347 |
 Yaoista
| - Nem én borítottam bele az ágyba egy adag popcornt. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen, majd elmosolyodom, ahogy szenvedni kezdesz.* - Még ha tudnék is, te még azzal is leennéd... *Kár is szépíteni.* - Nem trükk volt. *Harapásod viszont tetszett.* - Akkor már a konyhába és a szőnyeget se kéne leenned. Azt még nehezebb kitisztítani. *Cirógatom meg a pofiidat.* - Kapsz még egy esélyt, de ha leeszed, akkor nincs könyörgés, világos voltam?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.01.05, 12:39 | Üzenet # 1348 |
 Yaoista
| - Tudom.*Motyogom.* - Nem tehetek róla, hogy nem tudok enni.*Szenvedek tovább.* - Pedig szerintem tuti biztos, hogy az volt.*Közlöm veled.* - Olyan gonosz vagy.*Haraplak meg ismét, na nem mintha nem lenne igazad.* - Komolyan??*Csillannak fel a szemeim, majd megcsókollak.* - Köszönöm, köszönöm.*Csókolgatlak.* - Na már csak azt kell kitalálni, mit egyek.*Kuncogok.* - Te nem vagy éhes?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.05, 21:13 | Üzenet # 1349 |
 Yaoista
| - Mondjuk.. vigyázhatnál? *Kérdezem csak úgy mellékesen.* - Pedig nem. *Mosolyodom el rajtad.* - Tudod ez a harapdálás nekem tetszik. *Azért jobb, ha tudod.* - Komolyan. *Sóhajtok egy nagyot, nem tudtam neked nemet mondani és viszonoztam a csókod.* - Nincs mit... *Cirógatlak meg.* - Hát akkor találd ki. *Cirógatlak meg.* - Nem, én nem tudok annyit enni, mint te. *Kuncogok.* - Legalábbis nem folyamatosan.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.06, 00:20 | Üzenet # 1350 |
 Yaoista
| - Én tényleg igyekszem, de hát ezen már nem lehet segíteni.*Sóhajtok fel.* - Akkor is csinálni fogom, mert nekem is tetszik.*Komolyan.* - Szerintem kevesen eszek ennyit, mint én.*Nevetek.* - Oké, akkor kigondolom.*Kicsit cirógatlak még.* - Na körül nézzek, te addig tedd be filmet.*Csókollak meg, majd megharaplak, ha már tetszik. Kimegyek a konyhába és pár perc múlva visszatérek. A tálcán volt mindenféle, szinte mindenből szedtem hűtőből.* - Szólj, ha mégis kérsz.*Ülök le az ágyra és enni kezdek, de látszik nagyon nagyon koncentrálok, elég fárasztó így enni.*
|
|
| |