2025.07.22, Kedd, 13:11
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

szela00Dátum: Szombat, 2015.08.29, 12:05 | Üzenet # 1151
Yaoista
- Akkor minden rendben. *Csókod viszonozom.* - Csak még bizonytalan van. *Mondom ki helyetted, de ezért nem hibáztattalak. Én is az voltam még, hiszen azért nem voltunk együtt olyan rég.* - Ez teljesen normális. *Teszem hozzá, mert most kapcsolok, hogy neked sose volt rendes kapcsolatod.* - A kezdeti bizonytalanság idővel elmúlik. *Cirógatlak közben.*

MioDátum: Szombat, 2015.08.29, 12:22 | Üzenet # 1152
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igen.*Bólintok.* - Ismersz.*Mosolygok és nagyon megnyugtat, amit mondasz.* - Pontosan így van és most már megnyugodtam, főleg hogy ez így normális.*Tényleg kis tudatlan vagyok benne.* - Köszönöm.*Csókollak meg ismét.* - Akkor ezt is megbeszéltük.*Kuncogok.* - Szép szemű hercegem.*Suttogom édesen.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.09.02, 11:35 | Üzenet # 1153
Yaoista
- Pár dologban még te is lehetsz normális. *Mosolyodtam el egy kicsikét.* - Nincs mit megköszönni. *Viszonozom a csókod és még el is nyújtom kissé.* - Igen, meg. *Cirógatom a gerinced, mert úgy tűnt, tetszik neked.* - Kis bolondom... *Suttogom ajkaidra és hosszan csókolni kezdtelek. Perceken át faltam az ajkaid, isteni volt.*

MioDátum: Szerda, 2015.09.02, 12:14 | Üzenet # 1154
Yaoista
- Köszi.*Vigyorgok.* - Oké, de tudod én már csak ilyen vagyok.*Kis hálás és ez sose fog elmúlni.* - Hmm finom.*Remegek meg ismét.* - Az bizony, de most már tényleg. A csókod ellenem nincs kifogásom és egy pillanatra se szakadok el tőle.* - Felfogsz izgatni.*Simulok jobban hozzád és szenvedélyesebben kezdelek el csókolni és oldalad cirógatom.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.09.03, 01:04 | Üzenet # 1155
Yaoista
- Tudom kincsem. *Mosolyodom el.* - Ezzel van gond? *Kérdezem mosolyogva és közben egyre jobban csókoltalak. Besimítottam a pólód alá és lehúztam rólad.* - Így ni... *Csókolok a nyakadba és kicsit meg is szívtam a nyakad.* - Olyan szép vagy. *Mosolygok rád szerelmesen, bár nem mondtam még neked, de így volt.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.09.03, 01:18 | Üzenet # 1156
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolyodom el lágyan.* - Egyáltalán nincsen.*Vigyorgok és a felsőmet is segítek levenni.* - Sokkal jobb.*Kuncogok, ami nyögésbe megy át.* - Köszi.*Pirulok el, ez talán sose fog elmúlni.* - Ez a mosolyod annyira más.*Nem tudtam magam se megmondani miért, de ilyet még akkor se kaptam tőled.* - A szívemig hatol.*Csókollak meg lágyabban, majd én is leveszem a felsődet és tovább csókollak.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.09.07, 00:11 | Üzenet # 1157
Yaoista
*Édes, ahogy elpirulsz, imádtam ezt benned. Csókod lágyan viszonoznom és teljesen elmerülök benne Nagyon szerettem veled csókolózni, valahogy teljesen elterelte a gondolataim a bajokról. Lefeküdtem melléd és odahúztalak magamhoz.* - Nagyon édes vagy... *Szorítalak, de nem tettem most többet.* - Szeretnéd folytatni? *Kérdezem és közben finoman cirógatlak.*

MioDátum: Hétfő, 2015.09.07, 00:26 | Üzenet # 1158
Yaoista
*Meglep, hogy lemászol rólam.* - Ennek örülök.*Mosolygok zavartan és persze bújok.* - Nem lenne ellenemre, de ha te nem szeretnéd az se baj, tudod hogy szex nélkül is el vagyok veled.*Mondom édesen és megcsókollak, tényleg azt hittem mégse akarod, de hát nehéz rajtad kiigazodni.*-Azt szeretném amit te.*Csókolok a nyakadba.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.09.11, 01:59 | Üzenet # 1159
Yaoista
- Csak vigyázni szeretnék rád, hogy ne vigyem túlzásba. *Magyarázom meg neked és megmarkolom a feneked.* - Nem szeretném, ha kellemetlen lenne. *Csókaid természetesen viszonoztam és finoman simogattalak* - Szóval amit én... hogy van a feneked? *Kérdezem kíváncsian, de már benyúltam a nadrágodba és úgy markolászom a popid.*

MioDátum: Péntek, 2015.09.11, 12:02 | Üzenet # 1160
Yaoista
- Ohh értem ez nagyon kedves.*Tényleg nagyon jól esik a figyelmességed.* - Mondanám, ha az lenne eskü.*Mondom édesen és persze a simogatást igen csak élvezem.* - Nagyon jól, de még jobban lenne, ha kapna egy kis szeretett.*Vigyorgok és kihúzom a kezed, de csak annyira, hogy levetkőzök, na meg téged is levetkőztetlek és úgy mászok rád.*  - Imádlak.*Csókollak meg, majd végigcsókolom a felsőtested egészen a farkaid.* - Szeretnéd, hogy leszopjalak?*Persze tudtam, hogy igen, de tőled akartam hallani.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.09.15, 00:49 | Üzenet # 1161
Yaoista
- Rendben, elhiszem. *Puszillak meg. Sejtettem, hogy tetszik a simogatás, még sose mondtál rá nemet. Nem mintha szexre mondtál volna már.* - Óh, értem. Hát azt hiszem, ebben segíthetek neked. *Vigyorodom el kicsit, majd a nyakadba harapok. Hagyom, hogy levetkőztess engem, de természetesen segítek neked.* - Tudom... *Puszillak meg. Hagylak kibontakozni, majd a fejedre simítottam.* - Igen... *Húzom végig hüvelykujjam az ajkaidon.*

MioDátum: Kedd, 2015.09.15, 12:36 | Üzenet # 1162
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Nagyon reméltem.*Vigyorodom el, majd ahogyan a nyakamba harapsz felnyögök.* - Meglepett volna, ha nemet mondasz.*Kuncogok és végignyalok farkadon párszor, majd lassan szopni kezdelek de nem sietem el.* - Finom.*Suttogom és a tekintetem nem veszem le rólad. Téged még szopni is élvezet volt.* biggrin

szela00Dátum: Szerda, 2015.09.16, 00:44 | Üzenet # 1163
Yaoista
- Ilyen ajánlatra hülye lennék nemet mondani. *Mosolyodom el és hagylak.* - Bizony. *Értek egyet és a fejedre simítok.* - Istenem... *Sóhajtok egy jó nagyot, nagyon ügyes voltál.* - Nagyon jó vagy. *Túrok hajadba és közben az arcod kémlelem.* - Olyan édes vagy. *Jó mutatott a farkam a szádba.* - Ennyire jó?

MioDátum: Szerda, 2015.09.16, 01:04 | Üzenet # 1164
Yaoista
- Ez így van.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Lehető legnagyobb élvezetet, akarom neked nyújtani.* - Köszi.*Mosolygok.*  - Igen, mert téged még szopni is igen csak élvezetes.*Közlöm veled, de el is pirulok.* - Veled minden teljesen más.*Mosolygok boldogan, majd visszatérek a farkadhoz de már hevesebben szoplak és a kezemmel a golyóid cirógatom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 20:01 | Üzenet # 1165
Yaoista
- Hát egy ilyen szép farkat, megértem, hogy élvezet szopni. *Vigyorgok egy kicsit.* - Ennek örülök... *Tényleg sokat számított, hogy te máshogy érezd magad velem, mint a többiekkel. Hevesebb szopásodra felmorranok és kicsit megmarkolom a hajad, de nem durván.* - Jó vagy...  *Sóhajtozok közben, majd hirtelen felhúzlak és ajkaid falom.* - Vetkőzz le. *Mondom, de majd felfallak a tekintetemmel.* - Utána térdej fel kutyapózba és kinyallak. *Markolom meg a popid.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.20, 20:19 | Üzenet # 1166
Yaoista
- Ez így van.*Vigyorgok, imádom, amikor ilyen egos a dumád, de ami igaz, az igaz.* - Örülök.*Mosolygok, majd amikor felhúzol a csókod viszonozom.* - Oké.*Pirulok el kissé és elkezdek levetkőzni és úgy teszek, ahogyan kéred és hátra pillantok.* - Így jó lesz?*Kérdezlek és hátra pillantok rád.* - Te mindig zavarba hozol.*Motyogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 21:26 | Üzenet # 1167
Yaoista
- Tökéletes. *Persze mire levetkőztél, már még jobban áll a farkam.* - Dehogy hozlak. *Vigyorgok, majd odahajolva megcsókollak, végignyalok a gerinceden, majd elértem a feneked.* - Szexi. *Adok egy puszit a fenekedre, majd megharaptam a popsid. Végigsimítok bejáratodon, majd nyelvemmel kezdem kényeztetni.* - Fincsi. *Hüvelykujjaimmal széthúzom a kis résed és mélyen betolom a nyelvem.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.20, 23:21 | Üzenet # 1168
Yaoista
- Pedig de.*Persze feltűnik, hogy nagyobb a farkad és virul is a fejem, hogy mit váltok ki belőled. A csókod mohón viszonozom és a nyalásra felsóhajtok.* - Köszi.*Vigyorgok és felnyögök, már a harapásra is.* - Ahh örülök, hogy tetszik...*Nyögök fel hangosabban és a lepedőbe markolok.* - Annyira jó vagy.*Persze már alapból kemény voltam.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.09.21, 00:40 | Üzenet # 1169
Yaoista
*Addig nyalogattalak, amíg nem voltál már teljesen nedves és ellazult. Akkor leültem és közben néztelek.* - Gyere a farkamra kicsim. *Kezdem el magam cirógatni.* - Nem akarom, hogy fájjon, de nem bírom. *Mondom komolyan és közben majdnem rád ugrottam már, de  megtanultam, hogy az a fontos, hogy élvezd minél jobban.* - Szépségem...

MioDátum: Hétfő, 2015.09.21, 00:56 | Üzenet # 1170
Yaoista
*Édesen nyögdécselek és már igen csak fel vagyok izgulva.* - Én se bírom ki.*Mosolygok.* - Hercegem.*Csókollak meg, majd lassan magamba fogadom a farkad, azért kissé feszít, de nem vészes.* - Hatalmas.*Nyögöm és hozzád bújok.* - Jól vagyok.*Mielőtt még kérdeznéd. Megcsókollak, majd kiegyenesedve mozogni is kezdek.* - Minden egyes alkalommal sokkal, de sokkal jobb veled.*Nyögöm.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 18:45 | Üzenet # 1171
Yaoista
*Nem is mozogtam, hagytam, hogy te irányítsd a helyzetet.* - Tudom. *Vigyorgok egy kicsit és a nyakadba csókolok.* - Rendben. *Pont kérdeztem volna már tőled. Csókod viszonozom jó hosszan, majd a fenekedre fogok és segítek mozogni.* - Veled is. *Markoltam erősen a feneked és én is mozogni kezdek lassan.* - Olyan forró és szűk... *Lihegem.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 19:05 | Üzenet # 1172
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok és a mozgásodra jobban felnyögök.* - És ezt te csak fokozod.*Mosolygok és megcsókollak, majd hevesebben kezdek el mozogni miközben a combjaidon támaszkodom.* - Olyan kis izmosak.*Kuncogok és egy darabig így mozgok, majd lemászok rólad és kutyapózba helyezkedem.* - Gyere..*Lihegek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 20:09 | Üzenet # 1173
Yaoista
*Közénk simítva farkad is verni kezdem, ahogy mozogsz.* - Kis bolondom. *Vigyorgok és persze mozgok benned. Hagyom, hogy lemássz rólam és megnyalom a szám.* - Nagyon szexi vagy. *Térdelek mögéd és a cspődre fogve először csak hozzád dörgölöm a farkam.* - Még így is érzem, milyen forró. *Elkezdek kicsit szórakozni és odanyomom a farkam a bejáratodhoz, de nem hatolok beléd.* - szinte szívsz magadba, érzed? *Dugom be éppen csak a farkam és ki is húzom. Ezt megcsinálom párszor, majd egy határozott lökéssel tövig hatolok és keményen mozogni kezdek benned.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 20:41 | Üzenet # 1174
Yaoista
*Igen csak élvezem, hogy a farkam is simogatod.* - Tényleg szereted mondani.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Nagyon szeretek neked tetszeni* - Ennyire feltüzelsz..*Nyögöm kéjesen.* - Pont ez az hogy nem érzem.*Nyögöm elégedetlenül, persze azért élvezem a játékod,de jobban örülnék, ha bennem lennél.* - Ahhh te kis mocsok.*Vergődök, majd amikor végre elkezdesz mozogni jobban kinyomom a popsim és igen csak gyorsan elkezdek mozogni, ismét elégé bevadítottál.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 21:22 | Üzenet # 1175
Yaoista
*Imádtam, ahogy vergődsz. Meg se lep, hogy amint tövig benned vagyok, már te is mozogsz.* - Nekem meg se kéne mozdulnom. *Vigyorgok és megragadva a csípőd még mélyebben beléd hatolok és igyekszem folyamatosan a gyönyörpontodra koncentrálok.* - Isteni... *Nyalok végig a gerinceden.* - Olyan szégyentelen vagy... *Elengedem a csípőd, megfogom a karjaid és kicsit hátrahúzlak. Persze tartalak és így mozgok benned egyre hevesebben.*

Keresés: