2025.07.23, Szerda, 17:28
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 15:52 | Üzenet # 1026
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nem kicsit.*Minek is tagadjam.* - Inkább egyszerűbbnek mondanám, de így van.*Bólintok.* - Mind tudjuk, hogy ha nagyon elfajulnak a dolgok, akkor a nagy nagyfőnök is megjelenik.*Célzok itt Diablo apjára.* - De az rég rossz lenne, ha ennyire elfajulnak a dolgok.*Mondom.* - Na jó ez igaz, ami nem is baj, csak abban nőjön fel, amiben kell.*Mosolygok.* - Igen az egy másik kérdés, de ne is beszéljünk róla.*Töltök neked még piát.* - Reméljük ennek is vége lesz és nem kell titeket annyira összefoltozni...*Simogatom meg az arcod.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 15:56 | Üzenet # 1027
Yaoista
- Azt inkább nem várnám meg. *Ezt nagyon komolyan mondtam, hiszen évek óta nem volt rá szükség, hogy mindenki ott legyen, beleértve az abszolút főnököt.* - Az rendben lesz. *Legalábbis reméltem.* - Rendben. Köszönöm. *Mondom az italra.* - Ezen nem aggódok.. tudod, ismerek egy egész ügyes orvost, aki eddig mindig összerakott minket. *Puszillak meg.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 16:15 | Üzenet # 1028
Yaoista
- Én se.*Az tényleg nagy bajt jelent.* - Akkor jó.*Bólintok.* -  Bármikor.*Puszillak meg.* - Hmmm rémlik valami és úgy hallottam elég jól is nézz ki.*Vigyorgok, majd megcsókollak.* - Dögös vagy sérülésekkel is, de tényleg vigyázz magatokra..*Bújok finoman.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 17:14 | Üzenet # 1029
Yaoista
- Hát igen, nem rossz, nem rossz. *Húzlak kicsit és csókod viszonozom.* - Tudtam, hogy buksz a sérülésekre. *Piszkállak picit. Átkarollak, ahogy odabújsz és finoman cirógatom a vállad.* - Vigyázok. *Ígérem meg és adok egy puszit a buksidra, közben tovább iszogatok.* - Sergej... *Szólalok meg, majd rád pillantok.* - Ha valami mégis történne velem... *Kezdek bele, majd megcsókollak.* - Ne kezdj el újra összefeküdni mindenkivel...

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 17:54 | Üzenet # 1030
Yaoista
- Ohh szóval csak nem rossz?*Vonom fel a szemöldököm, de csak mosolygok.* - Tény dögös, de akkor szerezz a szex közbe.*Kuncogok.* - Igen?*Pillantok rád és sejtem, hogy komoly dologról van szó, akkor szólítasz a nevemen. Nem tetszik, ahogyan belekezdesz, így a csókod se viszonozom. Nem számítottam, hogy ezt fogod mondani és már ennyitől nehéz tartani magam.* - Megígérem, de kérlek ne mondj ilyeneket jó? Én nem élném túl, ha elveszítenélek..*Suttogom, na most nem kell sok, hogy elsírjam magam.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 18:00 | Üzenet # 1031
Yaoista
- Igazából nagyon édes. *Puszillak meg.* - Úgy se tudnád magad rávenni, hogy megsérts csak úgy. *Ezt tudtam jól. Azzal tisztában voltam, hogy most olyat mondtam, ami mélyen érint téged.*- Rendben. *Bólintok és magamhoz szorítalak.* - Nem lesz semmi baj... csak szerettem volna, ha ezt megígéred nekem, biztos, ami biztos. *Cirógatlak finoman.* - Fontos vagy nekem és szeretném, ha boldog lennél... *Adok egy csókot a homlokodra.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 19:05 | Üzenet # 1032
Yaoista
- Ohh értem..*Mosolyodom el.* - Az biztos, nem is magamra gondoltam vagy nem direkt lenne, bár sex közben én vagyok béna, aki sérülne*Nevetek fel.*- Értem..*Motyogom.* - Én csak veled tudok boldog lenni senki mással..*Suttogom, majd megcsókollak és megdörgölöm a szemeimet.* - Mit csináljunk? Mostantól Igorral leszel ugye?

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 19:41 | Üzenet # 1033
Yaoista
- De én vigyázok rád és nem sérülnél meg. *Puszillak meg.* - Édes vagy...*Csókod viszonozom, majd elmosolyodom rajtad egy nagyon kicsit.* - Amit szeretnél. *Cirógatom meg az arcod.* - Igen, elég sokat. Szóval ne haragudj, ha nem lesz annyi időm rád. *Kérek érte bocsánatot, bár amúgy szinte folyton veled voltam, szóval panaszod nem lehetett.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 19:54 | Üzenet # 1034
Yaoista
- Igaz én magamtól sérülök meg.*Nevetek fel, azt hittem, hogy veszed a lapot. Édesre csak elmosolyodom.* - Nincs ötletem nagyon.*Simul a pofim a kezedbe.* - Persze nem haragszom most is szerencsém volt, hogy ennyit lehetek veled, meg én csak akkor leszek veletek, amikor szabad.*Mondom komolyan, bár nem örülök a helyzetnek, de ez van.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 20:58 | Üzenet # 1035
Yaoista
- Akkor jó. *Örülök, hogy nem haragszol.* - Nem azért nem szoktál velünk lenni, mert nem szabad... inkább azért, mert orvos nélkül nagyon megszívnánk. Te vagy az egyik legfontosabb ember a szervezetben. *Ezt így is gondoltam, hiszen nélküled már jó páran meghaltunk volna, köztük én is, hiszen engem is mentettél már meg.* - Szóval inkább ezért nem engedjük, hogy gyere. *Puszillak meg.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 21:23 | Üzenet # 1036
Yaoista
*Erre elpirulok.* - Köszönöm...*Sose gondoltam, hogy ennyire komolyan gondolsz rám.* - Értem, akkor  majd elleszek egyedül.*Bár biztos rossz lesz, hiszen utóbbi napokban csak veled voltam.* - Inkább ne is beszéljünk róla.*Suttogom, akkor csak rossz lesz a kedvem.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 22:01 | Üzenet # 1037
Yaoista
- Nem kell semmit megköszönnöd. *Mondom kedvesen.* - azért nem leszel sokat egyedül. Tudod boldogítani Nicket, na meg ott az Uram. Este pedig úgy is együtt leszünk, ha már a főnök is hazaért. *Puszillak meg.* - Rendben. *Nem akartam, hogy rossz legyen a kedved.* - Megnyugodtál kicsit? *Kérdezem komolyan, hiszen fontos volt. Megittam az italom, majd leraktam a poharat és két kézzel öleltelek magamhoz.* - Ha szomorú vagy, a macijaid is azok lesznek...

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 22:13 | Üzenet # 1038
Yaoista
- Oké.*Mosolygok.* - Nos Nick nem tudom mennyire lesz vevő a társaságomra és a nagyfőnök is csinálja a dolgát, de elleszek.*Hiszen eddig is el voltam előtted persze nem fogok eljárni.* - Az esték lesznek a legjobbak.*Mosolygok.* - Bár az étterembe, azért majd belátogattok.*Ott nem fogják megtámadni nem akarnak felesleges balhét, azért az ellenség se.*  - Igen neked hála édesem.*Mosolygok és én is jobban bújok miután csak téged ölellek.* - Igazad van...*Mosolygok és megcsókollak.* - Nem is tudom, hogy tudtam eddig nélküled meglenni..*Suttogom az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 22:38 | Üzenet # 1039
Yaoista
- Biztos az lesz. *Ugye én nem tudtam, hogy mi történt köztetek az erkélyen.* - Gondoltam. *Mosolyodom el egy picit.* - Azt jól teszed, egyél valami finomat. *Ott tudtam, hogy jó helyen vagy és biztonságban.* - Ennek örülök. *Nagyon aranyos voltál, ahogy bújtál.* - Lefeküdjünk aludni? *Kérdezem meg. Csókod viszonozom és besimítok a felsőd alá.* - Nagyon élvezed, hogy velem vagy. *Nyalok végig az ajkaidon.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 22:47 | Üzenet # 1040
Yaoista
- Alap úgyis ingyen van és jól teletömöm a hasam, Nick megígérte, hogy csinál valamit meg simán kiszolgálom magam.*Vigyorgok a hasam tényleg szeretem.* - Nem is tudom, inkább még filmezzünk aztán maximum bealszunk.*Nevetek fel, mert eszembe jutsz.* - Igen tényleg nagyon élvezem.*Harapok az ajkaidra.* - Elvégre te vagy az én hercegem...*Mosolygok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 22:50 | Üzenet # 1041
Yaoista
- Te nem tudsz annyit enni, hogy tele legyen a pocakod. *Jegyzem meg, de nem rosszból.* - Rendben. *Mondom a filmre, de aztn rájöttem miért nevetsz.* - De nem rajtad fogok aludni. *Morgom.* - Tudom. *Harapásodból én egy csókot csinálok.*-Igen, a te külön bejáratú herceged... *Olyan kis bolond tudtál lenni.* - Akkor rakj be valami filmet.

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 23:10 | Üzenet # 1042
Yaoista
- Ez így van.*Vigyorgok.* - Akkor én alszok rajtad, és én fogok lehet nyálazni, amennyiszer beégek már mindegy.*Nevetek fel és a csókod persze viszonozom.* - Pontosan.*Mosolygok.* - Oké rakom.*Kiválasztok valamit, majd levetkőzöm alsónacira és visszabújok.* - Kényelmes vagy...*Puszilom meg a pocakod.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 23:32 | Üzenet # 1043
Yaoista
- Na ez a felállás már jobban tetszik. Amúgy azon már túl vagyunk, hogy össze nyálazz meg taknyozz. *Mosolyodom el picit.* - A többi testnedvedről nem is beszélve. *Jegyzem meg. Amíg berakod a filmet, én is neki vetkőzök, majd finoman cirógatlak.* - Édes vagy. *Mondom a bókodra és a puszidra.* - Lehet puhulok? *Hiszen amúgy beton hasfalam van.* - Többet kéne edzenem...

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.30, 00:21 | Üzenet # 1044
Yaoista
- Köszi szépen remélem így jobban érzed magad.*Kuncogok.* - A többiről meg te tehetsz.*Vigyorgok.* - Tényleg édessé fogok változni.*Kuncogok, majd ahogyan elmélkedsz felnevetek.* - Ne haragudj, de te tényleg nagyon édes vagy....*Nevetek és megcsókollak, majd a hasadon az egyik kockát.* - Nem kell, tökéletes vagy és sose szeretem puhán aludni...*Mosolygok és végignyalok kockáidon.* - Nem kell aggódnod.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 00:34 | Üzenet # 1045
Yaoista
- Igen. *De nem gondoltam komolyan.* - Én nem mondtam, hogy bánom. *Jegyzem meg.* - Már az vagy. *Simítok végig a gerinceden.* - Nem vagyok édes... *Morgom halkan. Csókod azért viszonozom. Mikor a kockám puszilod elmosolyodom kicsit.* - Értem. Akkor jó. *Nyalásodra sóhajtottam egyet halkan.* - Rendben, de látod? Máris összenyálaztál.

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.30, 11:21 | Üzenet # 1046
Yaoista
*Tudom, hogy csak szívod a vérem.* - Én se.*Vigyorgok.* - Hmmm...*Kezdem el csócsálni a karomat.* - Nem érzem.*Nevetek fel.* - Nekem az vagy.*Mosolygok.* - Ugyan ez még semmi.*Kuncogok és visszafekszek és betakarom magunkat.* - Nekem minden porcikád tökéletes, de ha el is veszítenéd a kockáid se érdekelne remélem tudod.*Bár ebben biztos vagyok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 21:37 | Üzenet # 1047
Yaoista
*Értetlenül nézek rád, ahogy elkezded enni a kezed, majd elmosolyodtam.* - Kis bolondom... *Puszillak meg. Az édes dolgot direkt nem folytattam, inkább rád hagytam. Finoman simogatom a fejed, ahogy pihensz rajtam.* - Igen, tudom, de nem szeretném elveszíteni a kockáim. *Én azért így vagyok magammal elégedett.*

MioDátum: Szombat, 2015.05.02, 10:06 | Üzenet # 1048
Yaoista
- Az bizony.*Kuncogok.* - Azért kibírom, ha megmaradnak.*Nevetek fel. Egy darabig filmezünk, majd elalszunk kint. Darabig nyugodtan alszok, majd riadtan kelek fel egy rémálomból, amibe az exem van. Óvatosan kimászok és kimegyek a fürdőbe és lemosom az arcomat..* - Francba..*Suttogom, majd a konyhába kint a sötétbe rágyújtok egy cigire.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.05.02, 11:42 | Üzenet # 1049
Yaoista
- Ebben biztos voltam. *Nagyon aranyos volt, ahogy nevettél. A filmen én is elalszom, de most nem folyik a nyálam. Először nem ébredek fel rád, csak kicsit később, de akkor sem arra, hogy nem vagy ott, hanem szomjas lettem. Lassan viszont tudatosult bennem, hogy már nem alszol rajtam. Felállok, nyújtózkodok egyet, majd kimegyek a konyhába.* - Jól vagy kicsim? *Kérdezem meg és engedek egy pohár vizet.*

MioDátum: Szombat, 2015.05.02, 12:00 | Üzenet # 1050
Yaoista
*A hangodra kicsit megrezzenek.* - Meg vagyok, csak egy kis rémálom az exem miatt.*Sóhajtok fel.* - Régen gyakrabban előfordult, de ez nem is hasonlítható hozzá.*Hiszen már nem visel meg annyira, meg itt vagy nekem te.* - Szóval ne aggódj.*Nyomom el cigit és odamenve megcsókollak.* - Jó a víz? Mert főzhetek egy teát is.*Mondom kedvesen, de azért bújok.*

Keresés: